Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol

Pracowałeś w firmie Indykpol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2010-02-08 15:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero szacunku ! masz jakiś pomysł chcesz wnieść coś nowego ... lepiej zapomnij . pieniądze żałosne ale podobnie płacą w całym Olsztynie Jedynie można dość dobrze zarobić na produkcji na lini ale ta praca jest tak ogłupiająca i żenująca ze i tak nie jest warta tej kasy a i dostać się tam graniczy z cudem . Ogólnie mówiąc jak ktoś jest zdesperowany i naprawdę niema roboty i chce się załapać już byle czego to i tak nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
D - 2010-03-29 11:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA UWAZAAM ZE TA FIRMA JEST SPOKO.CO DO KADRY ZARZADZAJACEJ TO TEZ MAM BARDZO NEGATYWNA OPINIE. BRYGADZISCI INDYKPOLU NA DZIELENIU SA SPOKO ALE TE MALO INTELIGENTNE OSOBY Z FIRM PODWYKONAWCZYCH KTORZY UWAZAJA SIE BRYGADZISTOW A W SZCZEGOLNOSCI [usunięte przez administratora] MYSLE ZE WSZYSCY WIEDZA O KOGO CHODZI. TYPOWY[usunięte przez administratora] JAKIEGO JESZCZE NIE WIDZIALEM SADZE ZE GDYBY NIE TA OSOBA TO O WIELE LEPIEJ BY SIE PRACOWALO. MAM NADZIEJE ZE PAN [usunięte przez administratora] WKONCU DOSTRZEZE DLACZEGO ATMOSFERA W FIRMIE JEST TAKA NEDZNA, A TO WLASNIE PRZEZ TEGO ...... ZE NAWET CI KTORZY PRACUJA TO SZUKAJA PO CICHU INNEJ PRACY ALE WIADOMO JAK JEST Z PRACA W OLSZTYNIE POPROSTU JEJ NIE MA. MAM NADZIEJE ZE TA FIRMA NIE OBUDZI SIE Z REKA W NOCNIKU. POZDRAWIAM!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-31 07:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema pan [usunięte przez administratora] z przesworstwa taki wysoki jest spoczko :D no i [usunięte przez administratora] z przestworstwa no i pozdrawiam wiezniow spoko ludzie... no co to nie praca dla lamusow musisz byc twardy zeby tam pujsc i pracowac mozesz wyciagnac smialo 1500+20%premi wiec jest o co grac... a jak ktos ciota to niech poszuka pracy na ciecowce... [usunięte przez administratora] mnie tylko pani[usunięte przez administratora] mnie bo wali od niej warzywniakiem i tyle nie nawidze tej szmaty a wszystkim elo 3m cie sie i wbijajcie a [usunięte przez administratora] pozdro 600
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-28 14:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Indykpolu już dobrych parę latek.Czytałam Wasze opinie i czuje niesmak.[usunięte przez administratora] Pensje nie były i nie są współmierne co do pracy.A Mistrzowie a szczególnie jeden na niczym się nie zna,a buzią szczeka.A co do ludzi to są dobrzy i żli.Najgorsze są plotki a znam kilka specjalistek które biją na głowe wszystkich.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-03 19:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro piszecie takie bzdury jeden na drugiego jest tak praca [usunięte przez administratora] to dlaczego nie spakujecie waliski i niepojedziecie na zachód tylko [usunięte przez administratora] jeden na drugiego albo rysujecie auta lub tniecie opony tacy ludzie co to robią to są simieci bo za jakiś czas mogą za odmieną opinie zrobić każdemu to samo albo znacznie gorzej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-03 19:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻE [usunięte przez administratora] TERAZ ŻĄDZI TO MOŻE WYJDZIE NIE JEDNEMU NA ZDROWIE WKOŃCU ZROBI PORZĄDEK Z MISTRZAMI
zdjecie uzytkownika
tery - 2010-12-12 13:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku zwracam się do tych , którzy tak oczerniają ten zakład i brygadzistów. Jezeli wam nie pasuje że wami żądzą to pomyslcie o jakiejś szkole i ich zastąpcie bo jak widać z komentarzy to sami ANALFABECI !!!!!! A idąc do tego zakładu wiedzieliście że jest ciężko i pracujecie do tej pory !!!!!
zdjecie uzytkownika
sdsdsd - 2010-12-17 16:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego zakładu !
zdjecie uzytkownika
zenek - 2011-02-09 18:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Indykpolu pracuje się coraz gorzej,zero szacunku dla ludzi,tylko oni sie liczą i ich zyski a nie pracownik,we własnym kraju jesteśmy niewolnikami.
zdjecie uzytkownika
pracownica work... - 2011-03-10 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tery - 2010-12-12 13:38:04

Na początku zwracam się do tych , którzy tak oczerniają ten zakład i brygadzistów. Jezeli wam nie pasuje że wami żądzą to pomyslcie o jakiejś szkole i ich zastąpcie bo jak widać z komentarzy to sami ANALFABECI !!!!!! A idąc do tego zakładu wiedzieliście że jest ciężko i pracujecie do tej pory !!!!!

hahah ty jesteś zapewne to coś, co Nami żądzi...czyli małe [usunięte przez administratora] , któremu wydaje się, że ma rozum...Zapomniało g[usunięte przez administratora] dopisać do kogo się zwraca na końcu? Wybaczam... czego spodziewać się po [usunięte przez administratora] ? Logicznego myślenia? heh...Wiedzieliśmy,że jest ciężko, ale nie wiedzieliśmy z jakimi przełożonymi przyjdzie Nam pracować. Co do edukacji Naszych brygadzistów...hm....zainteresowanych odsyłam na portal NK. Dziwnym zbiegiem okoliczności w zakładce szkoły, nie ma nic...:) wstyd było wpisać zawodowe? Lepiej udawać inteligenta po wyższym...nie zapominajcie o słomie która wychodzi wam z buciorów ...a znasz znaczenie słów - kultura osobista-? w wielkim skrócie i bardzo prosto napisze, aby [usunięte przez administratora] zrozumiało. kultura osobista to inaczej nasza godność. Własnym zachowaniem reprezentujemy siebie. Jeżeli zwracamy się do kogoś w sposób kulturalny możemy oczekiwać również kulturalnej odpowiedzi. Forma naszego zachowania i wypowiedzi świadczy o naszym wykształceniu. Odpowiednie, kulturalne zachowanie oznacza, że cos sobą reprezentujemy. Nie zapominajmy o starym przysłowiu: „Jakim Cię widzą, takim Cię piszą” Jesteśmy szanowani przez innych i łatwiej nam przychodzi wiele rzeczy, ponieważ inni liczą się z naszym zdaniem i uważają nas za osoby na tzw. wysokim stanowisku i poziomie. To w jaki sposób zwracacie się do Nas Pracowników, mówi samo za siebie i ewidentnym brakiem kultury u was ...
zdjecie uzytkownika
nieznazsz - 2012-01-15 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widaci że jesteś mało inteligęntny a twoje IQ jest 0
Nie czepiaj się firm zewnętrznych gni....!!
bo sami robiće sobie bałagan i nikt ku temu nie jest winien tylko sami sobie [usunięte przez administratora] .!1!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 18:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy mógłbym prosić o napisanie aktualnej opinii o pracy w Indykpol? Jak się pracuje? Od poniedziałku do piątku, czy soboty? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 2-3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Jak często można robić sobie przerwę, by wyjść na świeże powietrze, bo zdarza mi się zapalić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-08 11:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam pracowałam kilka lat i miło wspominam tam prace a pracować wszędzie trzeba.Pozdrawiam wszystkich ;)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-12-26 20:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, a moge wiedzieć dlaczego juz nie pracujesz w indykpol? 2 z przodu była? No i macie jakiś fajny socjal?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-01-10 13:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma nigdy się nie zmieni pracowałem i niemam zamiaru wracać pozdrawiam przetwurstwo
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-01-12 18:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz znalazłem sobie coś innego, skoro tak odradzacie przetwórstwo w indykpol, to chyba musi coś w tym być, ale pewnie najlepiej przekonać się samemu.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-05 23:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2013-12-26 20:36:47]:
zgadzam sie to prawda
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-07-21 14:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2014-07-05 23:01:38]:
nie piszecie ile macie kasy co miesiac i walowka tez leci to ze 2500tys miesiecznie zapewne jest w kieszeni jak baby paplacie jezoramy mow konkretnie i pisz konkretnie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-22 17:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż gosciu napisał jak napisał, to ma wiele racji. Zamiast pisać bzdury moglibyście podać coś konkretów. Indykpol to dobra firma. Rozumiem, że prócz pensji dostajecie produkty, jak kolega wyżej napisał. Ich produkty maja liczne odznaczenia: Cienkie kabanosy Indykpol „Najlepszym Produktem 2014”, parówki jedyneczki - Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2013 i wiele by tak wymieniać. dodatkowo wypada wspomnieć, że firma zatrudnia prawie 2 tysiące osób! Na swojej stronie aktualnie maja 3 ogłoszenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x