brak logo

DELFARMA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o DELFARMA SP. Z O.O.

ril 2012-07-18 14:35:33
Hej ale płacisz za kilometr czy jakaś ogólna kwotę jakie konkretnie auta mają KAM i jaki przedział zarobków na tym stanowisku
Dzieki
do ril 2012-07-18 19:19:43
jesli chcesz zarabiac 2netto za zapraszamy, musisz tlumaczyc sie z kazdego kilometra, poza tym sprzedaj import ktory zaczyna byc drozszy niz oryginalne leki-po prostu kpina......pomysl......skoro zwolnili sie KAMowie ktorzy byli znajomymi dyrektora to myslisz ze Ty bedziesz mial lepiej od nich? powodzenia, jesli nie wyrobisz planu przez 2 msc wylatujesz.
do ros 2012-07-18 19:23:08
nie licz tylko na to ze bedziesz jezdzic autem na wakacje czy wycieczki, bo tak dobrze to nie ma, tutaj tez wylecisz jak planow nie zrobisz a dostaniesz takie plany ze sie zesr....
mryk 2012-07-19 22:28:09
O to jest sedno tematu...jak człowieka szlag może nie trafić jak pensja KAMa jest niemal taka sama jak PF? A ten Przedstawiciel nie rusza tyłka z domu bo oferty wysyła mailem i ma gdzieś jeżdżenie po klientach!! ? (ale raportuje grzecznie wizyty heheeh ) I nawet się z tym nie kryje a Regionalna kryje...porażka...
I to jest przykre właśnie dla osób, które pracują uczciwie- tak jak ktoś już o tym tu napisał.
amigo 2012-07-20 07:33:17
[usunięte przez moderatora] Jest skandalem oczernianie firmy która jest pro-rozwojowa i daje szanse( tylko trzeba wychodzić z pomysłem).
1
;;) 2012-07-20 09:41:00
i tu cie zadziwie bo pracuje drogi P.;))) i nie ma tu zadnej zazdrosci, kazdy ma jakis kredyt i musi gdzies pracowac
gia 2012-07-20 18:20:10
To ile wynosi podstawa dla PF i czy umowa jest o pracę?
1
em 2012-07-20 19:13:08
a chcesz zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza? i pracowac po 12 godzin? ludzie ktorzy byli po znajomosci pozwalniali sie a Ty nie jestes od nikogo wiec powodzenia!!!
mm 2012-07-20 23:05:24
zarobki zaleza od poziomu znajomosci, zalezy przez jaki kanal znajomosci chcesz znac szefa!! po pracy spotyka sie tylko wybrana grupa z ktrora lepiej sie nie zadawac. [usunięte przez moderatora]
po to 2012-07-23 20:43:42
90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
zenek 2012-07-23 23:19:03
Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..
Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
PinokiO 2012-07-24 22:35:00
zenek - 2012-07-23 23:19:03

Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..

Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
Za twoich czasów może było ok , ale obecnie nie jest ciekawie . Liczę na to , że ktoś w końcu zauważy co się dzieje !!
ty po to 2012-07-26 00:39:45
po to - 2012-07-23 20:43:42

90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
70-80% opinii to prawda.( nie tylko dot. delfarmy ale innych firm ). mam osobiście głęboko w [usunięte przez moderatora] kto kogo i kto z kim , ale fakt jest taki , że : pensje są marne , kierownicy po znajomości z firmy na B , import jest drogi ( nie cały ) , nierealne plany , rotacje , chory podział terenów. Może dobrze , że jest taki portal , może ktoś w końcu przejrzy na oczy .... Jestem przekonana , że biuro/ firma zagląda tu i Ci co mają coś do ukrycia lub wiedzą , że lecą w gumki trzęsą już portkami ...
1
REKRUTER 2012-07-26 10:19:48
I JUŻ POJAWIŁY SIĘ NOWE OGŁOSZENIA NA PORTALU PRACY .....
IwanFriedrich 2012-08-03 17:28:52
Prosilbym o kontakt bylych profesjonalnych pracownikow Delfarmy (CV na adres [usunięte przez moderatora]) . Reprezentuje firme z Irlandii zajmujacej sie importem rownoleglym lekow.
Prosilbym w tytule byly pracownik Delfarmy
Z wyrazami szacunku
[usunięte przez moderatora]
2
Do p.IWANA 2012-08-07 13:17:15
Proszę szczegółowe info dot. pracy , narzędzi , firmy na mój adres mail.
do p.Iwana 2012-08-13 11:07:43
[usunięte przez moderatora] - proszę o szczegółowe informacje:

Nazwa firmy , Strona internetowa , Wynagrodzenie

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
szukająca pracy 2012-11-01 18:48:59
Witam, chciałam się zapytać a jak jest z taśmą produkcyjną? bo po komentarzach widzę że jest tylko mowa o przedstawicielach handlowych;)
robol 2012-11-04 23:29:25
mowa o przedst handl, handlowcach i wielu innych dzialach, ogolnie nie polecam firmy, kazdy z glowa na karku odchodzi z niej
ŁAMACZSZYFRÓW 2012-11-22 10:18:18
Szukająca pracy(??) ciekawe. Pani [usunięte przez moderatora]. Pani styl i pisownia jest tak czytelna, że aby być nierozpoznawalną należy użyć zmyślniejszych forteli. Obecna fasada jest kiepska. Mimo wszystko pozdrawiam.
jokerek 2012-11-28 19:39:00
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jedno wielkie dno, żenada, masakra, padaka, kosmiczna pomyłka i porażka, szkoda czasu i nerw lepiej kupić sobie arafatkę i 2 granaty... ha hahhhhaaaahhhaaaaaaaa nawet wielbłądy się śmieją i kury pieją łeeeee łeee
łodzianin 2012-12-13 20:29:34
Witam. Prosze o informacje na temat i charakter pracy pracownikow magazynowych. Jakie mozna oczekiwac mnniej wiecej wynagrodzenie na tym stanowisku. Prosze o info. Pozdrawiam!!
do łodzianina 2012-12-16 22:44:20
zapytaj lepiej jak szybko cie wyrzuca i ilu juz wyrzucono z magazynu za nic.pozdrawiam
1
łodzianin 2012-12-16 22:59:55
to napisz jesli mozesz czemu wyrzucaja z magazynu.ja wlasnie aplikowalem na to stanowisko i chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku. prosze o konkretna odpowiedz.
do łodzianina 2012-12-17 15:58:49
jak skończy ci sie umowa, to nie przedluza zebys nie dostal podwyzki, bo lepiej brac nowego za mniejsza kase....jeju ile tam juz ludzi pracowalo w tym magazynie....
łodzianin 2012-12-17 18:26:08
A zarobki jakie??jakie warunki na magazynie?jaka atmosfera, ludzie itp.??
1
auta 2013-04-19 08:40:00
A ja mam pytanie??? czy posiadanie auta służbowego w tej firmie zależy tylko od tego czy siedzi się w pokoju z Panem odpowiedzialnym za te samochody?? bo chyba tak, czemu inni pracownicy nie dostają aut do wykorzystania na weekend czy po pracy niz tylko jego koledzy? my tez chcemy jechac do sklepu, na wakacje czy do lasu firmowkami......!!!!
1
czemu 2013-06-07 09:45:23
czemu nie wywalacie tych co nic nie robia? albo udają ze pracują
ja też chce 2013-07-10 11:56:18
ja tez chce auto sluzbowe, tak jak ci co maja dostep do kluczykow, dlaczego oni moga jezdzic a ja nie?
Kasia 2013-12-18 00:27:37
Witam, byłam na rozmowie dotyczącej stanowiska Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta w Łodzi.
Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Na jakie wynagrodzenie (podstawa? prowizja?) można tam liczyć?
Dzięki.
1
Teresa 2013-12-19 11:24:30
do Kasia, a jak wyglądała twoja rozmowa czyli o co Cię tam pytali? mozesz mi napisać jakie wrażenie zrobiła na Tobie firma DELFARMA ??? bardzo proszę o odpowiedź.pozdrawiam.
Kasia 2013-12-19 15:08:06
Rozmowa raczej standardowa, bez fajerwerków. Wady, zalety i inne takie głupoty, o które pyta każdy na rozmowie. Inwencji w tym nie było żadnej, ale ogólnie firma wrażenie zrobiła pozytywne.
Stąd też moje pytanie o opinie ludzie którzy tam pracują / pracowali, jak również o wynagrodenie, na jakie mogę liczyć...
1
niko 2014-01-09 10:51:45
polecam naprawdę polecam super firma extra kasa super szybkie samochody golfy 5;) imprezy integracyjne co tydzień hotele 5 gwiazdkowe;) wyjazdy za granice egypt, turcja;)super premie zero stresu pakiet socjalny karta multisportu paczki na świętafantastyczni ludzie bony i podwojne premie naprawdę firma warta i godna polecenia ;)a zapomniałem dodć darmowe jacuzzi i sauna w bydynku firmy ;) zero stresu, zero mobbingu, wolność słowa i miłość czasem nawet miedzy pracownikami ;) kocham, kocham tą firmę ;)
8
ed 2014-02-16 19:45:27
Az nie chce mi sie wierzyc w to, co napisał niko o delfarma, to same superlatywy, brzmi az za dobrze, niech to ktoś jeszcze zweryfikuje.
komandos 2014-09-27 16:56:14
Kurcze ed nie czujesz, ze ta ironiczna wypowiedzi niko ma dac do myslenia nim ktos bedzie chcial podjac sie pracy w firmie Delfarma!!!
zimoch 2014-10-18 20:55:19
niektórzy jak widać mają dość duże problemy z uświadomieniem sobie chyba co to słowo w ogóle oznacza. Szkoda , że niektórzy biorą wszystko na serio i nie myślą jak czytają. W Delfarmie oczywiście nie jest tak kolorowo z tymi wszystkimi wyjazdami i kasą. Powiedziałbym , że właśnie jest zupełnie przeciwnie
007 2014-11-17 15:12:28
czy już coś więcej możesz powiedzieć o tej firmie? udało ci się przejść rozmowe? jak wygląda praca?
007 2014-11-17 15:16:19
proszę o opinie na temat firmy..szczególnie stawisk innych nież magazynier..np dział zakupów ?
rudi 2015-03-03 22:15:29
Zastanawiam sie ostatnio nad pracą w tej hurtowni, ale nie na magazynie, tylko najchętniej przy jakiejś sprzedaży. Ktoś, kto orientuje sie w temacie moze podpowiedzieć jak wyglada dział sprzedaży . Może jakiś sklep internetowy chcą otworzyć albo coś w tym stylu, a jeśli nie to i na hali mogę pracować - jeśli kogoś szukają?
bodi 2015-03-19 02:53:56
Delfarma jest polską hurtownią farmaceutyczną z siedzibą w Łodzi. Ich oferta liczy dziś ponad 370 tańszych produktów leczniczych, dostępnych bez recepty oraz wydawanych z przepisu lekarza, w tym leki refundowane. Warto skorzystać z ich oferty. Sam to nie raz robiłem i do dzisiaj tego kroku nie żałuje.
tymon 2015-04-13 15:13:09
Cześc, słyszałem że przedsatwiciele handlowi w delfarmie są poszukiwani i że dostają samochód i telefon służbowy już na start, prawda to, ktoś coś wie
1
Dela 2015-08-13 23:03:11
@tymon niestety nie jestem w stanie potwierdzić tego, co piszesz, bo sama szukam infoormacji na ten temat. Jeśli to prawda i jest tak faktycznie, to według mnie spoko warunki na start. Z tego, co widzę to DELFARMA obecnie nikogo nie szuka, na żadne ze stanowisk. Kiedyś mieli dużo ofert, może mają teraz komplet ludzi.
Dela 2015-08-13 23:04:58
@tymon niestety nie jestem w stanie potwierdzić tego, co piszesz, bo sama szukam infoormacji na ten temat. Jeśli to prawda i jest tak faktycznie, to według mnie spoko warunki na start. Z tego, co widzę to DELFARMA obecnie nikogo nie szuka, na żadne ze stanowisk. Kiedyś mieli dużo ofert, może mają teraz komplet ludzi.
Hbv 2016-03-17 09:02:35
Teraz już tylko jedna oferta pracy jest na stanowisko pracownika linii produkcyjnej w Łodzi chodzi o pakowanie gotowych produktów w kartoniki i opakowania
budo 2016-03-19 13:25:00
no myślę, że to nie jest zbyt skomplikowana robota a fajnie, że chcą zatrudnić również studentów, na zlecenie, ale im się to opłaca i stawka godzinowa podobno jest koło 10-11 zł ;)
kimi 2016-03-21 13:49:09
budo, Tlyko umowa zlecenie będzie się opłacać wyłącznie studentom lub osobom uczącym się. Nie słyszałem do tej pory aby był problem z rekrutacjami do nich - ludzie chyba względnie zadowoleni
toemk 2016-03-26 23:20:04
nadal widze, że jest ta oferta pracy jako Pracownik Linii Produkcyjnej tylko nie wiem czy faktycznie biora ludzi z dużym doswidczeniem, bo tylko 2 lata napisali w ofercie.
dla 2016-03-29 10:22:59
Nawet jeśli jest umowa zlecenia @kimi, to i tak stawki są odprowadzane, więc nie ma co narzekać. Zarobki i tak są porównywalne przy umowie o pracę. A są jakieś wakaty? Dziękuję za odpowiedź
strange 2016-03-31 11:34:39
nie, no przecież wiadomo @dla, że na umowie potrącają Ci więcej ale dla takich studentów zlecenie i 10 zł na h to myślę, że nie jest źle, kasa w wakacje się przyda :)
zimoch 2016-05-16 21:47:56
Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Niestety nie ukrywają , że niektórzy ludzie nie nadają się do pracy tutaj, a dalej jakoś tutaj ciągną... Ale z zmieniając temat wiem , że tu szukają obecnie stazytów
Zostaw swoją opinię o DELFARMA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELFARMA SP. Z O.O.