Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELFARMA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie DELFARMA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ril - 2012-07-18 14:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ale płacisz za kilometr czy jakaś ogólna kwotę jakie konkretnie auta mają KAM i jaki przedział zarobków na tym stanowisku
Dzieki
zdjecie uzytkownika
do ril - 2012-07-18 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcesz zarabiac 2netto za zapraszamy, musisz tlumaczyc sie z kazdego kilometra, poza tym sprzedaj import ktory zaczyna byc drozszy niz oryginalne leki-po prostu kpina......pomysl......skoro zwolnili sie KAMowie ktorzy byli znajomymi dyrektora to myslisz ze Ty bedziesz mial lepiej od nich? powodzenia, jesli nie wyrobisz planu przez 2 msc wylatujesz.
zdjecie uzytkownika
do ros - 2012-07-18 19:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie licz tylko na to ze bedziesz jezdzic autem na wakacje czy wycieczki, bo tak dobrze to nie ma, tutaj tez wylecisz jak planow nie zrobisz a dostaniesz takie plany ze sie zesr....
zdjecie uzytkownika
mryk - 2012-07-19 22:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to jest sedno tematu...jak człowieka szlag może nie trafić jak pensja KAMa jest niemal taka sama jak PF? A ten Przedstawiciel nie rusza tyłka z domu bo oferty wysyła mailem i ma gdzieś jeżdżenie po klientach!! ? (ale raportuje grzecznie wizyty heheeh ) I nawet się z tym nie kryje a Regionalna kryje...porażka...
I to jest przykre właśnie dla osób, które pracują uczciwie- tak jak ktoś już o tym tu napisał.
zdjecie uzytkownika
amigo - 2012-07-20 07:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] Jest skandalem oczernianie firmy która jest pro-rozwojowa i daje szanse( tylko trzeba wychodzić z pomysłem).
zdjecie uzytkownika
;;) - 2012-07-20 09:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tu cie zadziwie bo pracuje drogi P.;))) i nie ma tu zadnej zazdrosci, kazdy ma jakis kredyt i musi gdzies pracowac
zdjecie uzytkownika
gia - 2012-07-20 18:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile wynosi podstawa dla PF i czy umowa jest o pracę?
zdjecie uzytkownika
em - 2012-07-20 19:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chcesz zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza? i pracowac po 12 godzin? ludzie ktorzy byli po znajomosci pozwalniali sie a Ty nie jestes od nikogo wiec powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
mm - 2012-07-20 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zaleza od poziomu znajomosci, zalezy przez jaki kanal znajomosci chcesz znac szefa!! po pracy spotyka sie tylko wybrana grupa z ktrora lepiej sie nie zadawac. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
po to - 2012-07-23 20:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
zdjecie uzytkownika
zenek - 2012-07-23 23:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..
Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
zdjecie uzytkownika
PinokiO - 2012-07-24 22:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zenek - 2012-07-23 23:19:03

Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..

Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
Za twoich czasów może było ok , ale obecnie nie jest ciekawie . Liczę na to , że ktoś w końcu zauważy co się dzieje !!
zdjecie uzytkownika
ty po to - 2012-07-26 00:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po to - 2012-07-23 20:43:42

90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
70-80% opinii to prawda.( nie tylko dot. delfarmy ale innych firm ). mam osobiście głęboko w [usunięte przez moderatora] kto kogo i kto z kim , ale fakt jest taki , że : pensje są marne , kierownicy po znajomości z firmy na B , import jest drogi ( nie cały ) , nierealne plany , rotacje , chory podział terenów. Może dobrze , że jest taki portal , może ktoś w końcu przejrzy na oczy .... Jestem przekonana , że biuro/ firma zagląda tu i Ci co mają coś do ukrycia lub wiedzą , że lecą w gumki trzęsą już portkami ...
zdjecie uzytkownika
REKRUTER - 2012-07-26 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I JUŻ POJAWIŁY SIĘ NOWE OGŁOSZENIA NA PORTALU PRACY .....
zdjecie uzytkownika
IwanFriedrich - 2012-08-03 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prosilbym o kontakt bylych profesjonalnych pracownikow Delfarmy (CV na adres [usunięte przez moderatora]) . Reprezentuje firme z Irlandii zajmujacej sie importem rownoleglym lekow.
Prosilbym w tytule byly pracownik Delfarmy
Z wyrazami szacunku
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Do p.IWANA - 2012-08-07 13:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę szczegółowe info dot. pracy , narzędzi , firmy na mój adres mail.
zdjecie uzytkownika
do p.Iwana - 2012-08-13 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] - proszę o szczegółowe informacje:

Nazwa firmy , Strona internetowa , Wynagrodzenie

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2012-11-01 18:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałam się zapytać a jak jest z taśmą produkcyjną? bo po komentarzach widzę że jest tylko mowa o przedstawicielach handlowych;)
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-11-04 23:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowa o przedst handl, handlowcach i wielu innych dzialach, ogolnie nie polecam firmy, kazdy z glowa na karku odchodzi z niej
zdjecie uzytkownika
ŁAMACZSZYFRÓW - 2012-11-22 10:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukająca pracy(??) ciekawe. Pani [usunięte przez moderatora]. Pani styl i pisownia jest tak czytelna, że aby być nierozpoznawalną należy użyć zmyślniejszych forteli. Obecna fasada jest kiepska. Mimo wszystko pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jokerek - 2012-11-28 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jedno wielkie dno, żenada, masakra, padaka, kosmiczna pomyłka i porażka, szkoda czasu i nerw lepiej kupić sobie arafatkę i 2 granaty... ha hahhhhaaaahhhaaaaaaaa nawet wielbłądy się śmieją i kury pieją łeeeee łeee
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-13 20:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Prosze o informacje na temat i charakter pracy pracownikow magazynowych. Jakie mozna oczekiwac mnniej wiecej wynagrodzenie na tym stanowisku. Prosze o info. Pozdrawiam!!
zdjecie uzytkownika
do łodzianina - 2012-12-16 22:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapytaj lepiej jak szybko cie wyrzuca i ilu juz wyrzucono z magazynu za nic.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-16 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to napisz jesli mozesz czemu wyrzucaja z magazynu.ja wlasnie aplikowalem na to stanowisko i chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku. prosze o konkretna odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
do łodzianina - 2012-12-17 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skończy ci sie umowa, to nie przedluza zebys nie dostal podwyzki, bo lepiej brac nowego za mniejsza kase....jeju ile tam juz ludzi pracowalo w tym magazynie....
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-17 18:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zarobki jakie??jakie warunki na magazynie?jaka atmosfera, ludzie itp.??
zdjecie uzytkownika
auta - 2013-04-19 08:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie??? czy posiadanie auta służbowego w tej firmie zależy tylko od tego czy siedzi się w pokoju z Panem odpowiedzialnym za te samochody?? bo chyba tak, czemu inni pracownicy nie dostają aut do wykorzystania na weekend czy po pracy niz tylko jego koledzy? my tez chcemy jechac do sklepu, na wakacje czy do lasu firmowkami......!!!!
zdjecie uzytkownika
czemu - 2013-06-07 09:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie wywalacie tych co nic nie robia? albo udają ze pracują
zdjecie uzytkownika
ja też chce - 2013-07-10 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez chce auto sluzbowe, tak jak ci co maja dostep do kluczykow, dlaczego oni moga jezdzic a ja nie?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-12-18 00:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, byłam na rozmowie dotyczącej stanowiska Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta w Łodzi.
Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Na jakie wynagrodzenie (podstawa? prowizja?) można tam liczyć?
Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2013-12-19 11:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Kasia, a jak wyglądała twoja rozmowa czyli o co Cię tam pytali? mozesz mi napisać jakie wrażenie zrobiła na Tobie firma DELFARMA ??? bardzo proszę o odpowiedź.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-12-19 15:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Teresa - 2013-12-19 11:24:30]:
Rozmowa raczej standardowa, bez fajerwerków. Wady, zalety i inne takie głupoty, o które pyta każdy na rozmowie. Inwencji w tym nie było żadnej, ale ogólnie firma wrażenie zrobiła pozytywne.
Stąd też moje pytanie o opinie ludzie którzy tam pracują / pracowali, jak również o wynagrodenie, na jakie mogę liczyć...
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-01-09 10:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
polecam naprawdę polecam super firma extra kasa super szybkie samochody golfy 5;) imprezy integracyjne co tydzień hotele 5 gwiazdkowe;) wyjazdy za granice egypt, turcja;)super premie zero stresu pakiet socjalny karta multisportu paczki na świętafantastyczni ludzie bony i podwojne premie naprawdę firma warta i godna polecenia ;)a zapomniałem dodć darmowe jacuzzi i sauna w bydynku firmy ;) zero stresu, zero mobbingu, wolność słowa i miłość czasem nawet miedzy pracownikami ;) kocham, kocham tą firmę ;)
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-02-16 19:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Az nie chce mi sie wierzyc w to, co napisał niko o delfarma, to same superlatywy, brzmi az za dobrze, niech to ktoś jeszcze zweryfikuje.
zdjecie uzytkownika
komandos - 2014-09-27 16:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-02-16 19:45:27]:
Kurcze ed nie czujesz, ze ta ironiczna wypowiedzi niko ma dac do myslenia nim ktos bedzie chcial podjac sie pracy w firmie Delfarma!!!
zdjecie uzytkownika
zimoch - 2014-10-18 20:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komandos - 2014-09-27 16:56:14]:
niektórzy jak widać mają dość duże problemy z uświadomieniem sobie chyba co to słowo w ogóle oznacza. Szkoda , że niektórzy biorą wszystko na serio i nie myślą jak czytają. W Delfarmie oczywiście nie jest tak kolorowo z tymi wszystkimi wyjazdami i kasą. Powiedziałbym , że właśnie jest zupełnie przeciwnie
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-11-17 15:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2013-12-19 15:08:06]:
czy już coś więcej możesz powiedzieć o tej firmie? udało ci się przejść rozmowe? jak wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-11-17 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2013-12-19 15:08:06]:
proszę o opinie na temat firmy..szczególnie stawisk innych nież magazynier..np dział zakupów ?
zdjecie uzytkownika
rudi - 2015-03-03 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam sie ostatnio nad pracą w tej hurtowni, ale nie na magazynie, tylko najchętniej przy jakiejś sprzedaży. Ktoś, kto orientuje sie w temacie moze podpowiedzieć jak wyglada dział sprzedaży . Może jakiś sklep internetowy chcą otworzyć albo coś w tym stylu, a jeśli nie to i na hali mogę pracować - jeśli kogoś szukają?
zdjecie uzytkownika
bodi - 2015-03-19 02:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delfarma jest polską hurtownią farmaceutyczną z siedzibą w Łodzi. Ich oferta liczy dziś ponad 370 tańszych produktów leczniczych, dostępnych bez recepty oraz wydawanych z przepisu lekarza, w tym leki refundowane. Warto skorzystać z ich oferty. Sam to nie raz robiłem i do dzisiaj tego kroku nie żałuje.
zdjecie uzytkownika
tymon - 2015-04-13 15:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześc, słyszałem że przedsatwiciele handlowi w delfarmie są poszukiwani i że dostają samochód i telefon służbowy już na start, prawda to, ktoś coś wie
zdjecie uzytkownika
Dela - 2015-08-13 23:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tymon niestety nie jestem w stanie potwierdzić tego, co piszesz, bo sama szukam infoormacji na ten temat. Jeśli to prawda i jest tak faktycznie, to według mnie spoko warunki na start. Z tego, co widzę to DELFARMA obecnie nikogo nie szuka, na żadne ze stanowisk. Kiedyś mieli dużo ofert, może mają teraz komplet ludzi.
zdjecie uzytkownika
Dela - 2015-08-13 23:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tymon niestety nie jestem w stanie potwierdzić tego, co piszesz, bo sama szukam infoormacji na ten temat. Jeśli to prawda i jest tak faktycznie, to według mnie spoko warunki na start. Z tego, co widzę to DELFARMA obecnie nikogo nie szuka, na żadne ze stanowisk. Kiedyś mieli dużo ofert, może mają teraz komplet ludzi.
zdjecie uzytkownika
Hbv - 2016-03-17 09:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz już tylko jedna oferta pracy jest na stanowisko pracownika linii produkcyjnej w Łodzi chodzi o pakowanie gotowych produktów w kartoniki i opakowania
zdjecie uzytkownika
budo - 2016-03-19 13:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no myślę, że to nie jest zbyt skomplikowana robota a fajnie, że chcą zatrudnić również studentów, na zlecenie, ale im się to opłaca i stawka godzinowa podobno jest koło 10-11 zł ;)
zdjecie uzytkownika
kimi - 2016-03-21 13:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
budo, Tlyko umowa zlecenie będzie się opłacać wyłącznie studentom lub osobom uczącym się. Nie słyszałem do tej pory aby był problem z rekrutacjami do nich - ludzie chyba względnie zadowoleni
zdjecie uzytkownika
toemk - 2016-03-26 23:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal widze, że jest ta oferta pracy jako Pracownik Linii Produkcyjnej tylko nie wiem czy faktycznie biora ludzi z dużym doswidczeniem, bo tylko 2 lata napisali w ofercie.
zdjecie uzytkownika
dla - 2016-03-29 10:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jeśli jest umowa zlecenia @kimi, to i tak stawki są odprowadzane, więc nie ma co narzekać. Zarobki i tak są porównywalne przy umowie o pracę. A są jakieś wakaty? Dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
strange - 2016-03-31 11:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie, no przecież wiadomo @dla, że na umowie potrącają Ci więcej ale dla takich studentów zlecenie i 10 zł na h to myślę, że nie jest źle, kasa w wakacje się przyda :)
zdjecie uzytkownika
zimoch - 2016-05-16 21:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strange - 2016-03-31 11:34:39]:
Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Niestety nie ukrywają , że niektórzy ludzie nie nadają się do pracy tutaj, a dalej jakoś tutaj ciągną... Ale z zmieniając temat wiem , że tu szukają obecnie stazytów

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DELFARMA SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELFARMA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert