Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELFARMA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie DELFARMA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Do p.IWANA - 2012-08-07 13:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę szczegółowe info dot. pracy , narzędzi , firmy na mój adres mail.
zdjecie uzytkownika
do p.Iwana - 2012-08-13 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] - proszę o szczegółowe informacje:

Nazwa firmy , Strona internetowa , Wynagrodzenie

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2012-11-01 18:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałam się zapytać a jak jest z taśmą produkcyjną? bo po komentarzach widzę że jest tylko mowa o przedstawicielach handlowych;)
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-11-04 23:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowa o przedst handl, handlowcach i wielu innych dzialach, ogolnie nie polecam firmy, kazdy z glowa na karku odchodzi z niej
zdjecie uzytkownika
ŁAMACZSZYFRÓW - 2012-11-22 10:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukająca pracy(??) ciekawe. Pani [usunięte przez moderatora]. Pani styl i pisownia jest tak czytelna, że aby być nierozpoznawalną należy użyć zmyślniejszych forteli. Obecna fasada jest kiepska. Mimo wszystko pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jokerek - 2012-11-28 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jedno wielkie dno, żenada, masakra, padaka, kosmiczna pomyłka i porażka, szkoda czasu i nerw lepiej kupić sobie arafatkę i 2 granaty... ha hahhhhaaaahhhaaaaaaaa nawet wielbłądy się śmieją i kury pieją łeeeee łeee
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-13 20:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Prosze o informacje na temat i charakter pracy pracownikow magazynowych. Jakie mozna oczekiwac mnniej wiecej wynagrodzenie na tym stanowisku. Prosze o info. Pozdrawiam!!
zdjecie uzytkownika
do łodzianina - 2012-12-16 22:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytaj lepiej jak szybko cie wyrzuca i ilu juz wyrzucono z magazynu za nic.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-16 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to napisz jesli mozesz czemu wyrzucaja z magazynu.ja wlasnie aplikowalem na to stanowisko i chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku. prosze o konkretna odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
do łodzianina - 2012-12-17 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skończy ci sie umowa, to nie przedluza zebys nie dostal podwyzki, bo lepiej brac nowego za mniejsza kase....jeju ile tam juz ludzi pracowalo w tym magazynie....
zdjecie uzytkownika
łodzianin - 2012-12-17 18:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zarobki jakie??jakie warunki na magazynie?jaka atmosfera, ludzie itp.??
zdjecie uzytkownika
auta - 2013-04-19 08:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie??? czy posiadanie auta służbowego w tej firmie zależy tylko od tego czy siedzi się w pokoju z Panem odpowiedzialnym za te samochody?? bo chyba tak, czemu inni pracownicy nie dostają aut do wykorzystania na weekend czy po pracy niz tylko jego koledzy? my tez chcemy jechac do sklepu, na wakacje czy do lasu firmowkami......!!!!
zdjecie uzytkownika
czemu - 2013-06-07 09:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie wywalacie tych co nic nie robia? albo udają ze pracują
zdjecie uzytkownika
ja też chce - 2013-07-10 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez chce auto sluzbowe, tak jak ci co maja dostep do kluczykow, dlaczego oni moga jezdzic a ja nie?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-12-18 00:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, byłam na rozmowie dotyczącej stanowiska Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta w Łodzi.
Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Na jakie wynagrodzenie (podstawa? prowizja?) można tam liczyć?
Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2013-12-19 11:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Kasia, a jak wyglądała twoja rozmowa czyli o co Cię tam pytali? mozesz mi napisać jakie wrażenie zrobiła na Tobie firma DELFARMA ??? bardzo proszę o odpowiedź.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-12-19 15:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Teresa - 2013-12-19 11:24:30]:
Rozmowa raczej standardowa, bez fajerwerków. Wady, zalety i inne takie głupoty, o które pyta każdy na rozmowie. Inwencji w tym nie było żadnej, ale ogólnie firma wrażenie zrobiła pozytywne.
Stąd też moje pytanie o opinie ludzie którzy tam pracują / pracowali, jak również o wynagrodenie, na jakie mogę liczyć...
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-01-09 10:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
polecam naprawdę polecam super firma extra kasa super szybkie samochody golfy 5;) imprezy integracyjne co tydzień hotele 5 gwiazdkowe;) wyjazdy za granice egypt, turcja;)super premie zero stresu pakiet socjalny karta multisportu paczki na świętafantastyczni ludzie bony i podwojne premie naprawdę firma warta i godna polecenia ;)a zapomniałem dodć darmowe jacuzzi i sauna w bydynku firmy ;) zero stresu, zero mobbingu, wolność słowa i miłość czasem nawet miedzy pracownikami ;) kocham, kocham tą firmę ;)
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-02-16 19:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Az nie chce mi sie wierzyc w to, co napisał niko o delfarma, to same superlatywy, brzmi az za dobrze, niech to ktoś jeszcze zweryfikuje.
zdjecie uzytkownika
komandos - 2014-09-27 16:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-02-16 19:45:27]:
Kurcze ed nie czujesz, ze ta ironiczna wypowiedzi niko ma dac do myslenia nim ktos bedzie chcial podjac sie pracy w firmie Delfarma!!!
zdjecie uzytkownika
zimoch - 2014-10-18 20:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komandos - 2014-09-27 16:56:14]:
niektórzy jak widać mają dość duże problemy z uświadomieniem sobie chyba co to słowo w ogóle oznacza. Szkoda , że niektórzy biorą wszystko na serio i nie myślą jak czytają. W Delfarmie oczywiście nie jest tak kolorowo z tymi wszystkimi wyjazdami i kasą. Powiedziałbym , że właśnie jest zupełnie przeciwnie
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-11-17 15:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2013-12-19 15:08:06]:
czy już coś więcej możesz powiedzieć o tej firmie? udało ci się przejść rozmowe? jak wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-11-17 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2013-12-19 15:08:06]:
proszę o opinie na temat firmy..szczególnie stawisk innych nież magazynier..np dział zakupów ?
zdjecie uzytkownika
rudi - 2015-03-03 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam sie ostatnio nad pracą w tej hurtowni, ale nie na magazynie, tylko najchętniej przy jakiejś sprzedaży. Ktoś, kto orientuje sie w temacie moze podpowiedzieć jak wyglada dział sprzedaży . Może jakiś sklep internetowy chcą otworzyć albo coś w tym stylu, a jeśli nie to i na hali mogę pracować - jeśli kogoś szukają?
zdjecie uzytkownika
bodi - 2015-03-19 02:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delfarma jest polską hurtownią farmaceutyczną z siedzibą w Łodzi. Ich oferta liczy dziś ponad 370 tańszych produktów leczniczych, dostępnych bez recepty oraz wydawanych z przepisu lekarza, w tym leki refundowane. Warto skorzystać z ich oferty. Sam to nie raz robiłem i do dzisiaj tego kroku nie żałuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELFARMA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DELFARMA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie