brak logo

DELFARMA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o DELFARMA SP. Z O.O.

sic 2012-07-16 10:04:23
czy to jest forum prania osobistych brudów i wylewania żalów czy forum o pracodawcach? przestańcie zaśmiecać wątek, z którego ja na przykład chciałbym dowiedzieć się czegoć konkrentego o firmie. Czy są pakiety medyczne, czy są karty Benefitu albo albo inne świadczenia? Czy nie ma problemu z wzięciem urlopu? Przez Was muszę się przebijać przez jakieś osobiste brudy, na co nie mam ochoty. Załatwcie to sobie w swojej piaskownicy i zaśmiecajcie tematu
2
k 2012-07-16 17:28:47
Widocznie mamy rozbierzne informacje. z moich zrodel wiem ze wsrod Przedstawicieli Farmaceutycznych zostaly tam 3 osoby nie zwiazane znajomosciami, ale to moje info.


Z konkretow: karty Fit profit, dodatkowe ubezpieczenie i Medicover jesli dobrze pamietam. Jak robisz plany urlop dostaniesz
odpowiedz 2012-07-16 18:33:01
karty sportowe :? sa jesli zaplacisz za nie kupe kasy a i tak nie bedziesz z nich korzystac, ubezpieczenia :? tez ale znowu kupa kasy a nigdy tego nie uzyjesz. urlop? z tym już gorzej, poza tym zarobisz tak mało, że nie będzie Cie na niego stac. daj spokoj z ta firma, strata czasu i fajnie, że ludzie pisza co im w niej przeszkadza bo każdy z nas musi babrac sie w tej firmie......aaaa i jeszcze przedstawiciele placa za auto uzytkowane po godz 17 i w weekendy
mig 2012-07-16 19:01:59
Za kartę Fit profit płacisz zależy od dochodów,za ubezpieczenia grupowe chyba ok 40 zł (więc jaka kupa kasy??!!), z urlopem nie miałem problemów i jeszcze za niego kasę ekstra dostałem...ale to było jakiś czas temu.
Natomiast jest to praca na przeczekanie...na pewno nie na rozwój (wg mnie).Powodzenia
? 2012-07-16 20:24:48
nikt nigdy nie płacił za urlop, co Ty piszesz, a za karty sportowe jak placisz 80zl i nie korzystasz to chyba duzo.
... 2012-07-16 21:14:37
skoro nie korzystasz to po co Ci ta karta? przecież nie jest obowiązkowa... a za kartę się płaci w zależności od zarobków = ile wypada na głowę z sumy dochodów gospodarstwa domowego. ja za kartę płacę 20 zł z hakiem. to jest najniższy próg.
... 2012-07-16 21:19:18
aha i nigdy nie miałam problemu z dostaniem urlopu, właściwie mogę iść kiedy chcę, i na jak długo chcę o ile nie koliduje to z urlopami współpracowników tego samego działu. ale wszystko jest do ugadania. na pewno nie mogę narzekać.nie wiem co prawda jak to wygląda u przedstawicieli, bo jestem pracownikiem biura. ale nie słyszałam, żeby ktoś kiedyś narzekał generalnie.
eh 2012-07-16 21:39:58
jasne nikt nie narzeka tylko sie zwalnia bo tak dłuzej nie chca pracowac, rotacja wsrod przedstawicieli mowi sama za siebie, no i biuro tez sie posypalo, dobrzy pracownicy odeszli.
he 2012-07-17 15:44:22
mnie jakoś nie dziwi, że przedstawiciele przychodzą i odchodzą, bo taki urok tego zawodu - nie ma sentymentów, jak dostaną kilkaset złotych więcej, uciekają od razu, i tak jest w każdej firmie, nie tylko w tej jednej, nie wiem kto tu pisze, ale chyba ma mierne pojęcie o rynku pracy, pytanie czy na innych stanowiskach też jest taka tragedia i ludzie się non stop zmieniają, bo ja akurat na przedstawiciela aplikować nie chce
przedstawiciel 2012-07-17 19:30:09
ludzie sam jestem przedstawicielem i po prostu szukam, kto da więcej, nie ma w tym żadnej filozofii, jeśli w tej firmie dadzą mi tyle ile chcę, to nie obchodzi mnie kto z kim i co po kątach robi, ja pracuję w terenie, a jak wybieram pracę, to patrzę co mam w umowie, a nie kto się z kim [usunięte przez moderatora], wyluzujcie
odpowiedz 2012-07-17 19:32:27
wlasnie ludzie z biura odchodza bo tam sie nie da pracowac, sa chore sytuacje, wieczna nerwowka i tlumaczenia, to chyba o czyms swiadczy skoro kierownicy dzialow odchodza
kasa 2012-07-17 22:54:11
w delfarmie dostaniesz bardzo malo pieniedzy, bedziesz pracowal po 12 godzin, ciagle mial zwiekszane targety, ktorych i tak nie wyrobisz i placisz za uzywanie auta!! powodzenia
elo 2012-07-18 12:01:19
Hej, a jak jest na stanowisku KAM, jaka flota, zarobki, co możecie powiedzieć?
Dziękuję
fos 2012-07-18 12:59:37
za auto płacisz, bo pewnie używasz go także do celów prywatnych czyli np. masz je do dyspozycji w weekendy, żadna sensacja, takie jest prawo; nerwówka to jest jak się planów nie wyrabia, w mojej poprzedniej firmie niezrealizowany cel = wylatujesz z pracy, twardym trzeba być nie miętkim, powodzenia!
ril 2012-07-18 14:35:33
Hej ale płacisz za kilometr czy jakaś ogólna kwotę jakie konkretnie auta mają KAM i jaki przedział zarobków na tym stanowisku
Dzieki
do ril 2012-07-18 19:19:43
jesli chcesz zarabiac 2netto za zapraszamy, musisz tlumaczyc sie z kazdego kilometra, poza tym sprzedaj import ktory zaczyna byc drozszy niz oryginalne leki-po prostu kpina......pomysl......skoro zwolnili sie KAMowie ktorzy byli znajomymi dyrektora to myslisz ze Ty bedziesz mial lepiej od nich? powodzenia, jesli nie wyrobisz planu przez 2 msc wylatujesz.
do ros 2012-07-18 19:23:08
nie licz tylko na to ze bedziesz jezdzic autem na wakacje czy wycieczki, bo tak dobrze to nie ma, tutaj tez wylecisz jak planow nie zrobisz a dostaniesz takie plany ze sie zesr....
mryk 2012-07-19 22:28:09
O to jest sedno tematu...jak człowieka szlag może nie trafić jak pensja KAMa jest niemal taka sama jak PF? A ten Przedstawiciel nie rusza tyłka z domu bo oferty wysyła mailem i ma gdzieś jeżdżenie po klientach!! ? (ale raportuje grzecznie wizyty heheeh ) I nawet się z tym nie kryje a Regionalna kryje...porażka...
I to jest przykre właśnie dla osób, które pracują uczciwie- tak jak ktoś już o tym tu napisał.
amigo 2012-07-20 07:33:17
[usunięte przez moderatora] Jest skandalem oczernianie firmy która jest pro-rozwojowa i daje szanse( tylko trzeba wychodzić z pomysłem).
1
;;) 2012-07-20 09:41:00
i tu cie zadziwie bo pracuje drogi P.;))) i nie ma tu zadnej zazdrosci, kazdy ma jakis kredyt i musi gdzies pracowac
gia 2012-07-20 18:20:10
To ile wynosi podstawa dla PF i czy umowa jest o pracę?
1
em 2012-07-20 19:13:08
a chcesz zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza? i pracowac po 12 godzin? ludzie ktorzy byli po znajomosci pozwalniali sie a Ty nie jestes od nikogo wiec powodzenia!!!
mm 2012-07-20 23:05:24
zarobki zaleza od poziomu znajomosci, zalezy przez jaki kanal znajomosci chcesz znac szefa!! po pracy spotyka sie tylko wybrana grupa z ktrora lepiej sie nie zadawac. [usunięte przez moderatora]
po to 2012-07-23 20:43:42
90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
zenek 2012-07-23 23:19:03
Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..
Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
PinokiO 2012-07-24 22:35:00
zenek - 2012-07-23 23:19:03

Ludzie dajcie spokoj z tym obrabianiem tyłków innym. Tak jak wspomniałem to strona z opinią o firmie a nie o romansach/miłościach/podwójnym życiu etc niektórych osób. Kogo to obchodzi? To ich sprawa i mam wrażenie,że komuś szkoda ....Ja widziałem pana x z panią y i co z tego?? Mnie to nie interesuje i nie wpłynęło na moją pracę..

Wszyscy narzekają..i byli i obecni pracownicy...nikt Was na siłę nie trzyma, chociaż sami wiecie,że na rynku pracy wesoło nie jest. Za moich czasów w tej firmie było ok.
Za twoich czasów może było ok , ale obecnie nie jest ciekawie . Liczę na to , że ktoś w końcu zauważy co się dzieje !!
ty po to 2012-07-26 00:39:45
po to - 2012-07-23 20:43:42

90% to nie są opinie tylko obrabianie tyłka znajomym z pracy lub byłym znajomym z pracy
70-80% opinii to prawda.( nie tylko dot. delfarmy ale innych firm ). mam osobiście głęboko w [usunięte przez moderatora] kto kogo i kto z kim , ale fakt jest taki , że : pensje są marne , kierownicy po znajomości z firmy na B , import jest drogi ( nie cały ) , nierealne plany , rotacje , chory podział terenów. Może dobrze , że jest taki portal , może ktoś w końcu przejrzy na oczy .... Jestem przekonana , że biuro/ firma zagląda tu i Ci co mają coś do ukrycia lub wiedzą , że lecą w gumki trzęsą już portkami ...
1
REKRUTER 2012-07-26 10:19:48
I JUŻ POJAWIŁY SIĘ NOWE OGŁOSZENIA NA PORTALU PRACY .....
IwanFriedrich 2012-08-03 17:28:52
Prosilbym o kontakt bylych profesjonalnych pracownikow Delfarmy (CV na adres [usunięte przez moderatora]) . Reprezentuje firme z Irlandii zajmujacej sie importem rownoleglym lekow.
Prosilbym w tytule byly pracownik Delfarmy
Z wyrazami szacunku
[usunięte przez moderatora]
2
Do p.IWANA 2012-08-07 13:17:15
Proszę szczegółowe info dot. pracy , narzędzi , firmy na mój adres mail.
do p.Iwana 2012-08-13 11:07:43
[usunięte przez moderatora] - proszę o szczegółowe informacje:

Nazwa firmy , Strona internetowa , Wynagrodzenie

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
szukająca pracy 2012-11-01 18:48:59
Witam, chciałam się zapytać a jak jest z taśmą produkcyjną? bo po komentarzach widzę że jest tylko mowa o przedstawicielach handlowych;)
robol 2012-11-04 23:29:25
mowa o przedst handl, handlowcach i wielu innych dzialach, ogolnie nie polecam firmy, kazdy z glowa na karku odchodzi z niej
ŁAMACZSZYFRÓW 2012-11-22 10:18:18
Szukająca pracy(??) ciekawe. Pani [usunięte przez moderatora]. Pani styl i pisownia jest tak czytelna, że aby być nierozpoznawalną należy użyć zmyślniejszych forteli. Obecna fasada jest kiepska. Mimo wszystko pozdrawiam.
jokerek 2012-11-28 19:39:00
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jedno wielkie dno, żenada, masakra, padaka, kosmiczna pomyłka i porażka, szkoda czasu i nerw lepiej kupić sobie arafatkę i 2 granaty... ha hahhhhaaaahhhaaaaaaaa nawet wielbłądy się śmieją i kury pieją łeeeee łeee
łodzianin 2012-12-13 20:29:34
Witam. Prosze o informacje na temat i charakter pracy pracownikow magazynowych. Jakie mozna oczekiwac mnniej wiecej wynagrodzenie na tym stanowisku. Prosze o info. Pozdrawiam!!
do łodzianina 2012-12-16 22:44:20
zapytaj lepiej jak szybko cie wyrzuca i ilu juz wyrzucono z magazynu za nic.pozdrawiam
1
łodzianin 2012-12-16 22:59:55
to napisz jesli mozesz czemu wyrzucaja z magazynu.ja wlasnie aplikowalem na to stanowisko i chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku. prosze o konkretna odpowiedz.
do łodzianina 2012-12-17 15:58:49
jak skończy ci sie umowa, to nie przedluza zebys nie dostal podwyzki, bo lepiej brac nowego za mniejsza kase....jeju ile tam juz ludzi pracowalo w tym magazynie....
łodzianin 2012-12-17 18:26:08
A zarobki jakie??jakie warunki na magazynie?jaka atmosfera, ludzie itp.??
1
auta 2013-04-19 08:40:00
A ja mam pytanie??? czy posiadanie auta służbowego w tej firmie zależy tylko od tego czy siedzi się w pokoju z Panem odpowiedzialnym za te samochody?? bo chyba tak, czemu inni pracownicy nie dostają aut do wykorzystania na weekend czy po pracy niz tylko jego koledzy? my tez chcemy jechac do sklepu, na wakacje czy do lasu firmowkami......!!!!
1
czemu 2013-06-07 09:45:23
czemu nie wywalacie tych co nic nie robia? albo udają ze pracują
ja też chce 2013-07-10 11:56:18
ja tez chce auto sluzbowe, tak jak ci co maja dostep do kluczykow, dlaczego oni moga jezdzic a ja nie?
Kasia 2013-12-18 00:27:37
Witam, byłam na rozmowie dotyczącej stanowiska Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta w Łodzi.
Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Na jakie wynagrodzenie (podstawa? prowizja?) można tam liczyć?
Dzięki.
1
Kasia 2013-12-19 15:08:06
Rozmowa raczej standardowa, bez fajerwerków. Wady, zalety i inne takie głupoty, o które pyta każdy na rozmowie. Inwencji w tym nie było żadnej, ale ogólnie firma wrażenie zrobiła pozytywne.
Stąd też moje pytanie o opinie ludzie którzy tam pracują / pracowali, jak również o wynagrodenie, na jakie mogę liczyć...
1
niko 2014-01-09 10:51:45
polecam naprawdę polecam super firma extra kasa super szybkie samochody golfy 5;) imprezy integracyjne co tydzień hotele 5 gwiazdkowe;) wyjazdy za granice egypt, turcja;)super premie zero stresu pakiet socjalny karta multisportu paczki na świętafantastyczni ludzie bony i podwojne premie naprawdę firma warta i godna polecenia ;)a zapomniałem dodć darmowe jacuzzi i sauna w bydynku firmy ;) zero stresu, zero mobbingu, wolność słowa i miłość czasem nawet miedzy pracownikami ;) kocham, kocham tą firmę ;)
8
komandos 2014-09-27 16:56:14
Kurcze ed nie czujesz, ze ta ironiczna wypowiedzi niko ma dac do myslenia nim ktos bedzie chcial podjac sie pracy w firmie Delfarma!!!
007 2014-11-17 15:12:28
czy już coś więcej możesz powiedzieć o tej firmie? udało ci się przejść rozmowe? jak wygląda praca?
007 2014-11-17 15:16:19
proszę o opinie na temat firmy..szczególnie stawisk innych nież magazynier..np dział zakupów ?
zimoch 2016-05-16 21:47:56
Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Niestety nie ukrywają , że niektórzy ludzie nie nadają się do pracy tutaj, a dalej jakoś tutaj ciągną... Ale z zmieniając temat wiem , że tu szukają obecnie stazytów
Zostaw swoją opinię o DELFARMA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELFARMA SP. Z O.O.