brak logo

Prematerm

Chorzów

Opinie o Prematerm

Gall anonim 2010-02-06 14:40:07
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie i informuję że trzeba bardzo dogłębnie się zastanowić nad podjęciem zatrudnienia w tej firmie. Zarobki-najniższa krajowa+koperta.
anonim 2010-02-16 19:43:22
Praca w tej firmie to jedno wielkie nieporozumienie! Począwszy od zmuszenia podpisania umowy na pół etatu ( oczywiście wyrabiając półtora etatu) przez rozliczenie kazdej sekundy nie wykorzystanej na pracę (mam na myśli np. wyjście do toalety, papieros, jak również odebranie krótkiej prywatnej rozmowy telefonicznej,czy zrobienie sobie kawy lub herbaty - rozumiem, że do pracy chodzi sie po to by pracować efektywnie, ale bez przesady żeby nie mozna było bez stresu załatwiać podstawowych czynności życiowych). Wspomniane podpisanie umowy zwykle odbywa się po miesiącu czasu i do tego momentu nie wiesz jakie tak naprawdę warunki zawiera umowa. W Prematermie panuje ciężka atmosfera którą da sie odczuć od przekroczenia progu biura w poniedziałek do jego opuszczenia późnym popołudniem w piątek (ciągła niczym nieuzasadniona presja). Ku przestrodze, każda osoba która chciała opuścić szeregi firmy, spotkała sie z ogromną agresją i traktowaniem jak zwykłego złodzieja oraz nie wypłaceniem faktycznej pensji (na pocieszenie to co masz na umowie napewno otrzymasz czyli pół najniższej krajowej). Rozwiąznie umowy wiąże się również z koniecznością wypisania wniosku urlopowego na którym w rzeczywistości się nie było.W przypadku odmowy usłyszysz groźby zwolnienia dyscyplinarnego(to tak na wypadek by nie musieli wypłacić pieniedzy za nie wykorzystany urlop. Wszystkim zainteresowanym pracą w tej firmie stanowczo odradzam!
100 razy lepiej spędzić więcej czasu na szukanie innej pracy, niż dostać się do tej firmy, w której [usunięte przez moderatora] jest codziennością.
były pracownik 2010-04-14 17:28:02
Zgadzam się z przedstawionymi tutaj opiniami. Pracy w firmie Premterm s.r.o. nie polecam nikomu. Niskie zarobki z minimalnym ZUS-em, nieosiągalny target - nawet jeśli robisz wszystko, żeby sprzedać jak najwięcej, stale brakuje podstawowego towaru, co skutkuje utratą pozyskanych klientów i Twoja praca idzie na marne. Wg pracodawcy to nie jest wytłumaczenie ;)
były pracownik 2010-06-05 23:03:02
Ja też stanowczo odradzam pracę w tej Prematermie.Jednym słowem czysta makabra!!!! Nie przypuszczałem ze ( usunięte przez administratora ) tak zdolne do takich czynów!!!Lepiej byłoby siedzieć w domu.
awkp 2010-08-02 11:25:08
Czy ktoś może orientuje się gdzie obecnie swoją siedzibę w Polsce ma firma PREMATERM ?
anonim 2010-10-29 11:25:35
Nie wiem czy jeszcze pracuje taki ( usunięte przez administratora )w tej prematermie?
mario 2010-11-10 13:11:27
Może ktoś się orientuje, gdzie obecnie mieści się firma PREMATERM??, ponieważ w Chorzowie ich już podobno nie ma?
Anonim 2010-11-10 22:20:31
Ciekawe,ja się dowiem o prematermie. :) dam znać
jama 2015-01-31 16:42:00
ohoho, cisza jak makiem zasiał. Szkoda bardzo, bo szczerze mysalałem że ktoś tu rozwieje moje wszelkie fątpliwości co do zatrudnienia sie w prematerm. Ciekaw jestem zarobków, rodzaju umowy, czy może jakiś socjal mają? no i ile u nich trwa okres próbny 3 miesiące? czy nie ma okresu próbnego, tyko po prsotu jest umowa na czas określony?
matys 2016-05-11 11:43:34
wszedłem na ich strone interentowa i widze, że prowadza rownież taka sprzedaż , Mają wiele produktów manometry o różnych wymiarach i działaniu. ciekawi mnie to czy na pordukcje do zakładu nikogo nie szukają
Zostaw swoją opinię o Prematerm - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prematerm