brak logo

„Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

Sosnowiec

Opinie o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

szakal 2013-02-06 20:50:19
pracowałem tam ponad dwa lata , i szczerze powiem że ludzie którzy tam pracują to twardzie wielki szacun w ICH strone , ale pamietajcie ze w innych hurtowniach jezeli pokażcie papier że pracowaliscie u [usunięte przez moderatora] min pół roku to maja was za pełnowartosciowych pracowników [usunięte przez moderatora]
kierowca 2013-03-28 22:06:31
słuchajcie pracowałem w tej firmie kilka lat wstecz ,odszedłem sam bo było ciężko -nowy pracodawca też nie był zresztą lepszy -wróciłem( tak jak dwóch innych ) bo tutaj wypłata przynajmniej nigdy sie nie spózniała i jest o niebo lepiej -mniej godzin za lepsze pieniądze i wszystko legal [usunięte przez moderatora]
Ja. 2013-04-28 13:12:28
Wybieram się tam na rozmowe w 30.04.2013,napiszcie czy warto?,bo opinie są podzielone,jakie mają wymagania i jakie dają umowy?pzdr.
miro 2013-06-11 19:13:19
to co ty z niego masz 6 dni w tygodniu po 10 godzin czasem dłuzej cały czas na 15 masakra dobrze ze odszedłem [usunięte przez moderatora]
1
pracownik 2013-07-18 11:25:27
Ja tam jestem zadowolony, zarobięł 1200 zeta na miesiąc. W lecie hłodno a w zimie i tak jest zimno. [usunięte przez moderatora]W kuchni coś zagżeją to zaoszczedze na kielbasie. Nie wiem czemu tak nadajecie na ta firma? płacą terminowo a 1200 zeta to bardzo dużo w dzisiejszych czasach. Rotacja duża [usunięte przez moderatora]
:) 2013-07-19 10:23:05
nie ma jak stała praca i wypłata
2013-08-23 13:29:16
pracownik - 2013-07-18 11:25:27

Ja tam jestem zadowolony, zarobięł 1200 zeta na miesiąc. W lecie hłodno a w zimie i tak jest zimno. [usunięte przez moderatora]W kuchni coś zagżeją to zaoszczedze na kielbasie. Nie wiem czemu tak nadajecie na ta firma? płacą terminowo a 1200 zeta to bardzo dużo w dzisiejszych czasach. Rotacja duża [usunięte przez moderatora]
Hehe jestes smieszny czlowieku tyle to ja tam zarabialem u nich 6 lat temu, masz racje 1200 zl to bardzo duzo. Jak tam pracowalem to nikogo nie polubialem bo i nie bylo za co. Pracownicy hali to byli jakies mruki i widocznie nie lubili nowych.
pracownik 2013-08-24 21:20:01
ja tam robię trochy i zarbiam ponad 1500 zł owszem przyjaciół tam niema [usunięte przez moderatora]
2013-08-26 21:41:08
Na popołudnie nie było źle, kompletowanie paczek na sklepy, robota nieza ciężka. Ale za to ranki były przerypane bo przychodziły dostawy i trzebabyło to wszystko porozstawiac po hali, po 10-12 sztapli z wedlinami i dawaj. Niektore ciezkie jak [usunięte przez moderatora]. O sobotach to nawet nie wspomne, kiedys ktos zamowił na sobote 15 ton kurczaka i dopoki sie tego ponownie nie zasypało lodem to nie wyszłes i tak do 18-tej.[usunięte przez moderatora]
darecki 2013-09-05 14:32:53
Witam niedawno się zwolniłem z tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy makabra same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy jeżdżą za darmo po tyle godzin [usunięte przez moderatora] jak sie o podwyszke poszlo to niby firma zle stoi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda najlepiej pracowac tam za frajer to by im pasowalo nie powiem sa osoby w porzadku [usunięte przez moderatora] nie polecam nikomu tej firmy !!!!!!
aaa 2013-09-25 10:25:26
firma istnieje 20 lat , zatrudnia około 180 pracowników ,większość to pracownicy ze stażem powyżej 5 lat - to chyba dobry wynik
Właśnie to oni są ważni tych 180 pracowników
a nie zadowolenie kilku drobnych pijaczków i kłamców nie ma żadnego
znaczenia
pracownik 2013-09-25 10:35:26
cudownie to tutaj może nie jest , zresztą jak w wiekszości zakładów
ale wypłata zawsze na czas, pełen ZUS
Kiedyś pracowałem od 15 do 23.00-1.00 w nocy ale od dobrych kilkunastu
miesiecy początek pracy godz 15 -koniec 20.00-22.00 ,oczywiście tego samego dnia,z kwotą wypłaty 1200 zł jedno wielkie kłamstwo
pracownik halowy zarabia 1800-2000 netto ,kierowca podobno troszkę wiecej i nie pracują dłużej niz od 2-3 w nocy do 8-10 rano
Rafał 2013-09-27 15:34:31
Spokojnie jest 180 pracowników......,
tylko oczywiście rotacyjnie,
bo wielu więcej niż kilka dni nie wytrzymuje[usunięte przez moderatora]
marta 2013-10-21 12:46:38
a co słychac w szatanie nikt nic nie pisze ?
......... 2013-12-01 17:28:59
a ja tam nie nazekam pracuje w tej firmie i mam prace jestem wstanie utrzyma c rodzine i nie muszą jeść kości a i na przyjemnosci też starcza
ciekawy 2013-12-09 19:12:40
ciekaw jestem ile pracuje godz i zarabia nastrzykiwacz miesa i drobiu
czy warto się starac tam o prace
..... 2013-12-15 22:55:00
co tu wiecej mówic dyrekcja jak zawsze tylko o swoje [usunięte przez moderatora] dba jak to w kazdej firnie a jak sie ma w pracy [usunięte przez moderatora] to nawet wiedza kto kiedy [usunięte przez moderatora]
..... 2013-12-31 22:01:17
Szczęśliwego nowego roku wysokiej marży i wypłaconej premii w 100% oczywiście dla przedstawicieli (minus ???? zł za marże) I aby konkurencja po kostkach nie kąsała. Dziękuje ci Mirku ze tam już nie pracuje i nie musze ciebie oglądać. POZDRAWIAM
pracownik były 2014-01-18 10:45:58
byle by szefostwo za nasze sie bawiło
Monika 2014-02-26 12:47:51
Witam.... powiem tylko ze moj syn kiedys pracował w tej firmie. Odszedl z firmy bo sie obazil na przełozonego.Jednak gdyby mogł to napewno by tam wrocil do pracy. Wiec warto sie zastanowic napewno nie jest tak zle jak piszecie. Pozdrawiam
najlepszy kierowca 2014-03-03 11:09:26
(usunięte przez administratora) Dobrze że odszedłem już z 8 lat będzie jak tam nie pracuję i jestem zadowolony teraz pracuje jako kierowca na UE a tej firmy nikomu nie polecam.Jak tam pracowałem to obrzydły mi wędliny mięso i drób chyba wiecie dlaczego.Proszę was szukajcie normalnej roboty bo ta taka nie jest nie chodzi o kasę ale o ludzi i atmosferę w pracy która jest więcej warta niż parę PLNów.Pozdrawiam najlepszy kierowca (usunięte przez administratora)
2
raf 2014-05-11 21:48:46
właśnie pojawilo sie ogloszenie magazynier czy warto spróbować ?
alk 2014-09-24 11:46:22
witam chcialbym sprobowac w tej firmie jako kierowca czy moze ktos napisac jakie tam panuja warunki dla kierowcow
1
Monti 2014-09-25 21:30:54
Cześć, też wybieram się tam jutro z dokumentami do pracy jako kierowca. Mam dość pracy kuriera paczek od 5 do 20.. Pozdrawiam. :)
alk 2014-09-26 09:39:09
hej Monti i co byles juz tam w firmie szatan maja tam jakies oferty za koleczko? pozdro
Monti 2014-09-26 15:36:50
Byłem dziś orientacyjnie zobaczyć jak to wygląda, wszedłem tylko na teren ''parkingu'' samochodów zobaczyć na czym się pracuje. Zapach dookoła unosi się raczej nieprzyjemny ale nie ma się co dziwić, samochody hmm nowe, średnie i stare, pewnie ci co chcą zacząć pracę (dostają) właśnie i dobijają te stare do stanu agonalnego. Chociaż i tak lepsze niż to czym czasami jeździ się z paczkami w kurierce. Szkoda, że nie ma nigdzie kogoś kto by wyjaśnił jak tam się dokładnie pracuje jako kierowca i w jakich godzinach - na forach czytałem, że to raczek praca od 2 w nocy do 10/11 za dnia, firma chwali się, że ma ponad 30 nowoczesnych samochodów a na parkingu widziałem z 6-7 sztuk, gdzie reszta? Chyba, że pracuje się na dwie zmiany, jedni kierowcy za dnia drudzy w nocy jeżdżą. Co ciekawe, zastanawia mnie też jak wygląda załadunek, czasami jest tak, że auta są już gotowe a czasami trzeba samemu ładować te prosiaki czy skrzynki z wędlinami. Za dużo pytań, za mało osób do odpowiedzi w tej kwestii. W biurze też mi pewnie nie powiedzą prawdy (jak to wygląda itp.) tylko będą chcieli CV i tyle, nie ma czasu na zastanowienie się czy wejście w pracę.
1
Monti 2014-10-19 20:43:11
Ująłem tylko, że zapach raczej nie przyjemny i, że nie ma się co dziwić.
Radek 2014-10-26 13:03:53
Ktoś się orientuje ile zarabia człowiek na nastrzykiwaniu mięsa i drobiu?
1
Monti 2014-10-27 21:39:33
Hmm czy w tej pracy jest tak źle jeśli chodzi o kierowców czy po prostu nikt nie chce tak pracować? Co dwa-trzy dni widzę nowe ogłoszenia w internecie, że szukają kierowców i zapraszają na 2 dzień z CV do 13'tej. A ja się cały czas zastanawiam nad podjęciem tam pracy.. :)
Radek 2014-11-15 18:24:06
Praca na nastrzykiwarce to nie jest praca dla kobiet. Trzeba się sporo nanosić. Jedynie na wykrawanie drobiu przyjmują kobiety cały czas.
Tomasz 2014-11-26 23:47:35
wy to macie spokojna prace i nie nazekajcie w markusie to jest praca trzeba miec jaja ze stali i psyche
1
all 2014-12-09 11:03:03
wie ktos moze czy sa jakies przyjecia w tej firmie za kierowcow z gory dzieki
Teresa 2014-12-26 17:29:09
Z daleka od tej firmy wszystko by bylo ok gdyby zwolnili pana dyrektora
Witerski 2015-01-31 23:40:19
Początkowo nie wierzyłem w to co widzę, ale logo firmy zwaliło mnie z nóg. http://www.szatan-dystrybucja.pl/kontakt.htm Wcześniej pracowałem w wędlinach jako kierowca, teraz pomyślałem, że czas zmienić otoczenie i chciałbym tutaj zacząć pracować. Zastanawiam się tylko czy nazwisko nie zobowiązuje właściciela do diabelskich warunków pracy?
tomek 2015-04-02 14:02:28
@la playa no właśnie nie wiem dlaczego za wszystko obwiniacie dyrektora, on z pewnością nie jest winny wszystkim rzeczom, duży wpływ mają też ludzie, którzy ta pracują, więc na pewno mają też swoich koordynatorów, którzy nadzorują wszystko no więc cięzko za taką sytację jednak winić tylko jedną osobę.
Radek 2015-10-10 18:24:52
Właściciel jest w porządku, jednak jego tam praktycznie nie ma. Gorzej z dyrektorem, który ma nie po kolei w głowie i co gorsza jest tam prawie codziennie, aby utrudniać życie pracownikom jak tylko się da.

Nie radzę się tam zatrudniać, chyba, że lubicie się często stresować i denerwować oraz wykonywać obowiązki, które powinno wykonywać kilka osób.
4
karol 2015-12-28 15:18:48
hej słyszałem że wilski już tam nie pracuje.pozdro
3
hmmm 2016-02-11 15:54:01
Kilka pytań mam odnośnie tej firemki. Pracuje nadal Miruś? Grześ brynowaty i kurduplowaty też pracuje nadal tam?
Jeśli chodzi o ich wyroby to oni brali od innych firm i nie sprzedawali ich pod swoja nazwą tylko byli hurtownia. Mięsa niby hermetycznie zapakowane ale przepakowywane po terminie by miały nową datę do spożycia, wędliny miały podobne doświadczenie tylko z tym że nalepki zmywało się z datą po terminie i kleiło się nowe z nową datą do spożycia. Kasa była ok ale sześć dni w tygodniu to przesada dla osób co mają rodziny.
zmiana nocna 2016-07-07 14:00:40
kontrole? hahaha!!! kontrole są przekupione kto wie o co chodzi ten wie... syf smród i Dyrektor który na kark wrzuca ci parenaście prac i dalej ma do ciebie problem długo tam pracowałem a teraz cała zmiana nocna się zbuntowała i odchodzą wszyscy jeden po drugim teraz docenią ludzi którzy tam pracowali bo sami muszą zapieprzać bo nie ma już kto tam robić
Racja 2016-07-07 16:01:58
Zgadzam się w 100% . zmiana nocna powiadasz ? :) Pewnie pracowaliśmy razem przez pewien okres czasu, jakiś rok temu, kiedy byłem na nockach, a wcześniej na nastrzyku na rano.
1
zmiana nocna 2016-07-18 16:01:46
to cie znam na pewno i już wiem o kogo chodzi ale nie będę cię wymieniał z imienia;) ps. tak wg to zmiana nocna się nie rozpadła pracujemy w innej firmie haha:D
Racja 2016-07-22 16:54:03
Prawidłowo :) Niech sobie Miruś teraz szuka jeleni. Wtedy może sobie zda sprawę, że pracownik to też człowiek i trzeba szanować ludzi i ich pracę.
2
Cha cha 2016-07-24 22:35:07
Nie ma ludzi niezastąpionych a wam chyba żal skoro tak wspominacie a odwrotu nie ma
1
Radek 2016-08-02 02:18:31
Żal to tych ludzi którzy są robieni dalej w bambuko i robią za 3 heheheh

Wnioskuję, że tam pracujesz i nosisz mydło Mirowi ? :)
2
Cha cha 2016-08-10 14:02:38
Owszem pracuję czasami nawet za 4 bo warto a mydło noszę tylko sobie
2
Ja 2016-08-14 00:07:13
Pracuje w tej firmie na Mirka nie narzekam. Dobra wypłata i spoko ludzie. A ci co piszą źle o tej działalności to są osobami które myślą, że praca to ciągłe przerwy i obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przeproszeniem) Mirkowi.
2
Kurier 2016-09-20 17:24:00
Czy ktoś szczerze napisze jak wygląda praca kierowcy? Ile punktów dziennie , ile godziny i jaka kasa? Często pojawiają się oferty za kierowcę i był bym zainteresowany bo obecnie pracuję jako kurier i mam już dość jazdy od 5 rano do 18-20 . Z góry dzięki za odp.
kierowca 2016-10-17 21:48:10
praca od 2-3 godz rano do 9-11,ja miałem umowę o pracę , wypłata była zawsze o czasie i przekraczała dwójkę,
Pracownik 2016-10-22 15:02:38

Zaczynasz od godz 2-3, kończysz jak skończysz, a nie 9-11 hehehe. Kierowca wyżej to chyba urodzonay szczesciarz, skoro konczy o 9-11, Przygotuj się na godziny 13-14, czasem nawet dłużej. Do tego opierdol codziennie , co drugi dzień, że wolno, że za dużo paliwa zuzyłeś, że nie tę trasą jechałeś, że auto brudne, idż wymyj itp. Ogólnie znęcanie się psychiczne nad pracownikiem pana Mirusia ;) Oczywiście nadgodziny bezpłatne, albo NIBY płatne do czasu zobaczenia paska, wtedy zdajesz sobie sprawę, że jednak BEZPŁATNE . Zarobisz okolo 2000-2200. NIE POLECAM.
4
Molusiasty 2016-11-13 23:16:06
Małe pytanie praca od poniedziałku do piątku? Czy weekendy też?
Zostaw swoją opinię o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan” - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”