brak logo

ZPAS

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o ZPAS

Obiektywny 2010-02-05 13:06:47
Pierwszy raz spotkałem firmę z totalnym bajzlem organizacyjnym.W zakładzie produkującym żywność smród i brud-gdzie Sanepid.Atmosfera pracy fatalna.Liczy się tylko kasa ,ale dla pracodawcy.Unikajcie tej firmy.
Obserwator 2010-03-15 10:28:20
Całkowicie się z tą wypowiedzią zgadzam.
1
adam 2011-01-20 08:54:42
właściciel(usunięte przez administratora) Niezrównoważony psychicznie.Zatrudnia ludzi na czarno,traktując ich jak zwierzęta.Praca u pana trwa po 12 godzin dziennie,4 zł za godzinę.Bez wolnych sobót i niedziel.Ten (usunięte przez administratora) wykańcza ludzi psychicznie i fizycznie.Pieczywo wypiekane jest przez pijanych piekarzy z brudnymi pazurami.Wszęie brud,smród i ubóstwo.Obejrzałem jak wygląda produkcja pieczywa w tym zakładzie.Ludzie nie kupujcie tego.Ohyda!
Beata 2011-01-20 09:20:24
Praca w kłosie to koszmar! unikajcie tej firmy.Nie zarobicie a stracicie zdrowie.Praca ponad siły Inwalidzi zatrudniani po12 godzin.Nieludzkie warunki pracy,okropna atmosfera,przemęczeni ludzie.Wspomnę jeszcze o higienie.Piekarnia produkująca pieczywo,gdzie nie ma mowy o umyciu rąk mydłem bo go po prostu nie ma.Brakuje również czasu na ich umycie.Nie ma przerwy na zzjedzenie chociażby kanapki.Głupi polowy- -właściciel biega codziennie wyzywając pracowników od idiotów.Dookoła-brud,brud i brud.
pracownik 2011-03-05 17:41:21
Dokladnie jest tak (usunięte przez administratora) zatrudnia ludzi na czarno i legalnie podzial jest pieczywo jest przewozone zdezelowanymi i zagrzybialymi autami (usunięte przez administratora) na kazdym kroku pieczywo sprzedawane z samochodu " obwozny handel" auta nie przystosowane do tego typu handlu ropa przewozona wraz z pieczywem na pace kiedy auto i kierowca ma dluzsza trase.Jezeli chodzi o place sami sie godzimy niestety trza zyc ale gdzie urzedy do zwalczania tych problemow hm mysle ze juz dawno dane bylo w kieszen i wszelkie kontrole odbywaja sie w lagodny sposob i co najleprze ten owy wlasciciel ma iso i wszelkie papiery na to aby produkty szly za granice. wszelkie remonty i ulepszenia odbywaja sie w trakcie produkcji ps to dlatego jak sie je chleb zgrzytaja zeby !!!!!!!!! pozdrowienia dla mojego pracodawcy caly czas mnie zaskakuje
1
anonim 2011-03-24 17:05:19
Witam. Kto to pisze to albo został zwolniony albo jest bezmuzgiem!!!!!!
BRUD? Posprzątaj zwoje stanowisko a będziesz miałczysto!
Równie dobrze możesz powiedzieć że we młynie jest syf bo wszędzie mąka? tak? TAK! Zapewne sam sie godzisz na takie warunki? więc w czym problem? Rynek pracy otwarty. Może kilka kwesti jest zgodnych. A widziałeś kiedyś na oczy co pijesz? lub inne tego typu rzeczy??????? Pozdrawiam. BYŁY LUB OBECNY PRACOWNIK nie ważne>
jj 2011-03-25 15:25:10
Pracowałam w tej firmie kilka razy i tak naprawdę nic tam strasznego się nie dzieje.Szef czyli (usunięte przez administratora) to bardzo wporzątku facet i to nie on jest chory psychicznie tylko ludzie którzy tam pracują-oczywiście nie wszyscy!!!.Przecież większości to mają grupy i to na głowe.Ludzie są poprostu nie wdzięczni za to że im daje prace.przychodzą pijani,kradna, śpią itd a on nie raz daje im drugą szanse.kierowcy kradną kosze to bułek nie ma gdzie rzucać i to też wina (usunięte przez administratora)?ja jestem ciekawa czy ktoś inny na jego miejscu by się nie wydzierał!!!
anonim 2011-04-13 22:31:37
Rany...To tam nadal sa takie warunki pracy i płacy? To straszne.Faktem jest , ze o kazdej wizycie sanepidu było wiadomo jakis czas wczesniej.I wtedy wielkie sprzatanie.Ja osobiscie nie znam nikogo kto byłby zadowolony z pracy tam.Ludzie pracują bo gdzies muszą.Tylko dziwie sie ze nikt nie pomysli o jakimś buncie.Nie wiem czy przy podpisanych umowach z wielkimi sklepami , panowie (usunięte przez administratora) mogą sobie pozwolić na zerwanie tych umów.Wydaje mi sie ze jednak nie, bo kary za niewywiazanie sie z umowy są mimo wszystko duze.Kiedys było słychac ze (usunięte przez administratora) jest wredny.Teraz słychac ze(usunięte przez administratora) jest jeszcze gorszy.A zapowiadał się całkiem miły chłopiec.No cóz władza uderzyła do główki
anonim 2011-10-09 20:05:30
Niestety nic na lepsze się nie zmieniło.Właściciele krzykiem i straszeniem próbują zagłuszyć na razie ciche dopominanie się pracowników o należne im prawa do godnej pracy i takowego wynagrodzenia.Kto tej firmie dał status zakładu pracy chronionej ten sam powinien chociaż ze dwie doby tam popracować w \"nagrodę\".Zatrudnieni z grupami z-dalają tak samo jak osoby zdrowe.Status i grupy to dla pracodawcy nie pracownika korzyść.Atmosfera pod psem.Chcecie to sę przekonajcie sami. Pozdrawiam
eryk 2012-07-13 12:37:53
ja też tam pracowałem czy szefostwo to zatrudnia kogoś na umowę o prace chyba tylko do biura kontrole to by się przydały na nocce tam to są dopiero szopki prawie każdy nawalony jak ja ostatnio pracowałem miałem aż 5 zeta na godz jaka jest teraz ztawka godzinowa wie ktoś
ewelina 2012-07-13 13:30:24
koleżanka złożyła tam swoje cv po tygodniu dostała tel.poszła następnego dnia przepracowała 10 godz.i jakaś pani z biura taka czarnuszka starsza powiedziała jej że zadzwoniła po nią bo ktoś zawalił i jak będzie potrzebna to niech czeka na tel.harowała jak wół odebrała w kasie 48 zł i tel zamilkł.CZY TO NA TYM POLEGA TAM PRACA kto tam teraz obecnie pracuje bardzo bym prosiła o opinie z góry serdeczne dzięki
anonim 2012-11-01 16:05:09
ja tam obecnie pracuje jako kierowca na dalekich trasach i złego słowa nie moge powiedziec bo atmosfera jest dobra ,kierowniczka też w porządku
pracownik 2013-01-27 15:02:00
jak się pracować nie chce tylko przechodzić osiem godzin to najłatwiej nazwać (usunięte przez administratora)
zzz 2013-03-11 20:53:59
a jak inaczej nazwac miejsce pracy gdzie czlowiek nagina przez 12 i wiecej godzin za 4zł bez umowy hmm???
Małgorzata 2013-09-01 20:10:35
Dużo kobiet pracuje w ZPAS "Mister" Jeziorko Piekarnia "Złoty Kłos" czy do piekarnii kobiety też przyjmują i czy ludzi z grupa inwalidzka dziękuję za pomoc
Anonim 2014-01-13 21:30:05
Ludzie wy chyba sam nie wiecie co mówicie.Pracowałem tam i nigdy z niczym nie miałem problemu.Wiadomo jak w każdej pracy zdarzają się niedociągnięcia i jakieś problemy.Właściciel jest w porządku, a chory psychicznie jest ten kto napisał ten komentarz.Byłem kierowcą i nigdy nie było syfu w aucie,bo to by je posprzątać należy do obowiązku kierowcy.Więc jeśli ktoś jest pieprzonym nierobem i myśli że wszystko zrobi się samo,to jest w błędzie.Podsumowując wasze durne wypociny,nie wiecie co to praca i wszystko chcielibyście mieć podane pod sam nos...Debilizm.
Anonim 2014-04-24 19:39:42
Żal mi ludzi tam pracujących za 4,5 zł za godzinę. Ten ostatni wpis to chyba przez szefa. Tam się nie da zarobić, omijajcie ten zakład. Szukajcie gdzieś indziej.
3
milka 2014-06-08 11:48:39
jak znajdziesz lepszą ofertę pracy to daj znać
Anonim 2014-06-10 17:31:55
Ten ostatni wpis nie był szefa, tylko pracownika.A jeśli chodzi o płacę, to może i racja, że trochę mało płacą, ale jak chcę się pracować, a nie ma się żadnego doświadczenia, to lepsza tak praca niż żadna. Chyba że taki debil jak Ty woli siedzieć całe życie na garnuszku u mamusi, bo synek ma dwie lewe łapy do roboty i jest nierobem. Pozdro dla tych którzy myślą tak samo.
1
Anonim 2014-12-15 22:48:41
Tak - niestety ale to brutalna prawda. nic się tam nie zmienia.
pracownik 2015-06-03 01:26:52
nic tam się nie zmienia bo brakuje starego i ci dwaj zmarnowali to co zostało nie ma czym pracować koty chodżom po hali a za czepki 100 zloty odcina za papierosa 500 brud syf i nic więcej myszy całymi plutonami chodżom jak najdalej od tego syfu tania siła robocza a buja się posse las
pracownik 2015-06-24 03:15:05
Jak można nie odcinać pieniędzy za brak czepka czy tym bardziej papierosa skoro to piekarnia ?
1
Ja 2015-12-11 18:48:59
Witam Serdecznie...co do pracy jako kierowca,,,godzisz sie na stawke podczas zatrudnienia,co do reszty z kultury nie moge sie wypowiedziec....młodzi gniewni...od starego binkowskiego powinni duuzo sie nauczyc...tak tak GRZESIU o ciebie chodzi...druga bardzo wazna sprawa ...nigdy,ale to nigdy nie poznałem tak slicznej,tak pieknej,zgrabnej,inteligętnej kobiety jak Pani Magda.tak szkoda ze juz dyskoteki rudki Niema:( Pozdrawiam Ps.bo ta młodsza...to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ata..
Ania 2016-09-16 10:18:02
czy dla osób bez doświadczenia jest szansa na pracę na zmiany czy tylko na noc
Ania 2016-09-16 10:19:26
czy dla osób bez doświadczenia jest szansa na pracę na zmiany czy tylko na noc
wiki 2016-09-19 14:02:37
Hej, a wiecie jakich zarobków może się spodziewać pracownik szklarni w Holandii? Dziekuje za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o ZPAS - Ostrowiec Świętokrzyski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPAS