Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRG Gliwice sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRG Gliwice sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gornik2 - 2012-01-31 14:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na poczatku moze i slabo placa bo 1300 zarabialem ale z miesiaca na miesiac coraz wiecej. pracuje rok tutaj i zarabiam 1800-2200zl na czysto zalezy w jakim miesiacu. to nie sa kokosy ale zawsze cos!! plus oczywiscie kartki. czasem sa gorsze wyplaty ale to czasem jak narazie zobaczymy co bedzie dalej.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-02-15 21:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie kiedy wypłacają na tej firmie kartkii czy dają talony na węgiel,,,itd
zdjecie uzytkownika
kartka - 2012-02-26 13:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kartki to mają zaległe za parę miesięcy ja nie mam za 6,7,11,12,1 miesięc !zawsze z opóżnieniem a ekwiwalent za węgiel do wypłaty
czyli z wszystkimi dodatkami ,szkodliwym,kartą górnika itp.,itd. masz te 1800 w dobrym miesiącu + barbórka w grudniu w 2011 to było 130 zł w bonach do carefuru
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-03-06 14:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek dostałem tyle ile miałem, ok. 1700 nie wiem czemu tak mówicie zawsze można przejść do gpug (hahah), na emerytów patrze różnie czasem bez tych staruszków ani rusz... a nowi czasem łopaty nie potrafią utrzymać a po 2 miechach już im przeszkadzają emeryci i małe zarobki... To sie zastanówcie czy na pewno chcecie pracować?? Jak się nie chce robić ulica przyjmie każdą ilość. Tak na koniec idź zobacz jak się robi na strefie i jaka jest kasa :) pokochasz prg. Pozdro
zdjecie uzytkownika
jaro - 2012-03-06 14:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko dobrze to tylko jest pod kopalnia,w prg nie ma źle oczywiście bez szału. Na strefie nawet mieszkając z rodzicami to nawet z fajek musiałbyś zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2012-04-05 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie każdy się [usunięte przez administratora] urodził do łopaty jak ty ,niektórzy mają większe aspiracje i traktują firmę jak okres przejściowy do lepszej pracy bądż też stanowiska.Emeryci zaś to czyste zawalidrogi w drodze do kariery, powinni im zawieszać emerytury jak chcą dalej pracować ,a jak widać w przyszłości wszystko na to wskazuje.Wtedy będzie dopiero zdrowa konkurencja i firma będzie musieć zacząć dbać o pracowników bo dojdzie do sytuacji ,że ludzie z biura pójdą do tzw.,,łopaty", póki co jadą na emerytach i takich dziobakach jak ty.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrek - 2012-04-05 17:36:46

Nie każdy się [usunięte przez administratora] urodził do łopaty jak ty ,niektórzy mają większe aspiracje i traktują firmę jak okres przejściowy do lepszej pracy bądż też stanowiska.Emeryci zaś to czyste zawalidrogi w drodze do kariery, powinni im zawieszać emerytury jak chcą dalej pracować ,a jak widać w przyszłości wszystko na to wskazuje.Wtedy będzie dopiero zdrowa konkurencja i firma będzie musieć zacząć dbać o pracowników bo dojdzie do sytuacji ,że ludzie z biura pójdą do tzw.,,łopaty", póki co jadą na emerytach i takich dziobakach jak ty.
To się zwolnij :) Zwolnij się i już, chłopie na pewno znajdziesz lepszą robotę. Dziwi mnie że robisz:)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać że też będziesz emerytem:) Zobaczymy jak wtedy będziesz się podchodził pod całą sprawę. Do łopaty? Synku łopatę ostatni raz miałem 5 lat temu, wachluj dalej. Co do kariery oczywiste że trzeba przejść firmę żeby trafić pod kopalnie, o ile w ogóle Cię tam wezmą...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bracie! Nigdy nie będę zachwalał biura i kierowników:) Niestety niektórzy z nich zapomnieli po co są. A skoro jesteś w innej firmie, wnioskuje po nicku to miłego, narzekaj na nią:) Sam chyba jesteś ze starszych roczników masz mentalność, czy się stoi czy się leży to i tak się należy.
zdjecie uzytkownika
koniu - 2012-06-10 11:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
chciałbym się zatrudnić po rozmowie tel.kazano mi czekać
chciałbym się dowiedzieć czy pracują jeszcze na szczygłowicach czy knurowie? bo na stronie pisze że tak ,a dowiedziałem sie od znajomego że już na szczygłowicach nic nie ma czy wie ktoś może jak jest w rzeczywistości?
zdjecie uzytkownika
loco - 2012-09-08 19:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wy tam tam nie macie związków ?jak ja pracowałem w prg to taki stary emeryt był bodajże w solidarności,taki gbur z gliwic elektryk
zdjecie uzytkownika
zinzli - 2013-06-13 17:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, w skali od 1 do 10.. wystawie 6,5.. kartek nie widzialem od 4 miesiecy, zalegaja z nimi zawsze. Narzędzia do pracy.. tu wybijaka do gumy nie ma.. to bks jeden na 2 roboty.. no chcialbys a nie masz czym robic.. to nawet na plus niech sie martwia w biurze. Kierownik za chiny nie podpisze urlopu nawet jakbys sie na niego pisal 3 miesiace przed.. wolnego w zasadzie nie daje.. ale jak mu dasz flache po robocie to bez problemu z ucieszona mordka inkasuje lapowe.. pan.[usunięte przez administratora] aniołek. Dozór, kierownictwo, za nic ma bezpieczenstwo pracujacych.. brak otworów wyprzedzajacych! w pokladzie w ktorym wystepuje potencjalne zagrozenie wyrzutami!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 13:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak jest teraz z urlopami w prg? Jest przecież okres wakacyjny, a tu takie problemy by dostac wolne? Dają dodatek na wczasy, czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2014-02-19 17:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakty! mój znajomy pracował w tej firmie. Miał wypadek po czym leczył się w szpitalu. Okazało się że za leczenie musiał zapłacić 14tys bo firma nie odprowadzala mu skladek zdrowotnych! oczywiscie został zwolniony bo aktualnie nie jest zdolny do pracy. 2 przypadek, na Budryku pod PRG pracowala dziewczyna jedyna na kopalni w charakterze niższego dozoru, miała wypadek po czym odrazu ją zwolnili! tez nie odprowadzali składek na ubezpieczenie zdrowotne. Gdzie jest prawo? kiedy się to skończy!
zdjecie uzytkownika
BYK - 2014-03-07 16:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA DO BANI. ZAROBKI NISKIE 1800-2000, KARTKI ZALEGAJĄ, UBEZPIECZENIA NIE PŁACĄ.
NIE POLECAM FIRMY
zdjecie uzytkownika
rom - 2014-05-24 17:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to zarobki w prg 1800-2000 netto wcale nie sa takie niskie, inne firmy potrafią płacić 1200...
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-10-13 14:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety firma od marca nie płaci ZUS-u za pracowników,a także zalega z kartkami,bardzo źle się dzieje:(
zdjecie uzytkownika
i don't know - 2014-10-29 05:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ok - 2014-10-13 14:49:19]:
Chyba wszystkie firmy prowadzące roboty górnicze mają coraz więcej problemów :/ Co to będzie później? Ej a jak w ogóle atmosfera wśród górników? Co innego można robić mając tego typu doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-12-09 11:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma tragedia nie polecam .A co z takim doświadczeniem można robic jak te osly tylko rinki umia krecici ino do lopaty
zdjecie uzytkownika
cicho - 2014-12-17 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rinki analfabeto z tychow tylko ringi :D
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-12-18 08:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wes się wypalój pomyliłem się!!!
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2014-12-23 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy mimo napiętego okresu świątecznozimowonoworocznego może znajda się jakies braki kadrowe albo oferty zatrudnienia w PRG? może zostawili miejce wolne dla jakiegoś bezrobotnego strudzonego wędrowca... takiego jak ja!:) bardzo by mi zależało na pracy w tej firmie tylko możecie też napisać ile netto się zarabia?
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-12-25 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemasz co liczyc na 2 z przodu zalosne i tyle popytaj się lepiej po innych firmach dobrze radze
zdjecie uzytkownika
pracownikbudryka - 2015-02-27 19:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma słabo stoi p naczelny gnoi ludzi uwaza ich za nic w firmie tylko wszystkich by zwalniał sam ma problemy z alkoholem zawsze od niego wyczuwam alkohol . prezes tej firmy nie rządzi tam tylko naczelny robi wszystko to co mu powie , ogólnie firma zmierza ku upadłości dzięki rządom naczelnemu nie wiem dlaczego prezesi trzymają kogoś takiego niech wkońcu sie obudzą co naczelny robi z firma w firmie panuje ogólnie zastraszanie ludzi zwolnieniem każdego naczelny straszy , a sam robi przekręty w firmie ale prezes jest ślepy tańczy jak mu zagra niema nic do powiedzienia prezes zwalniaja najlepszych pracownków nic dla nich sie nie liczy tylko zarznać tą firme do końca .
zdjecie uzytkownika
tvp 2 - 2015-04-17 14:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poraszka firma dazy do upadlosci nie polecam.Niech zyje kierownik z Budryka !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRG Gliwice sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRG Gliwice sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert