Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRG Gliwice sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRG Gliwice sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-05-10 17:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, nie płaci źle i dobrze traktuje pracowników. Odszedłem pod kopalnię, ale tę firmę mile wspominam
zdjecie uzytkownika
armin - 2011-10-21 19:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie pracujemy w tej samej firmie teraz to porażka
zdjecie uzytkownika
górnik - 2011-11-17 22:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego porażka? pewnie że pod kopalnią jest lepiej ale płacą nieźle jak na firmę nie najgorszy dozór, prezes porozmawia z każdym pracownikiem a nie tak jak w innych firmach że nie będzie przezes rozmawiał z byle fizolem.
Ogólnie nie jest źle ale oczywiście mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-28 15:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie
Jest szansa żeby mnie przyjęli na stanowisko pomoc dołowa ???
od września zaczynam szkolę górniczą zaocznie
zdjecie uzytkownika
górnik - 2011-12-16 23:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to przyjmują, jedź do dyrekcji to się dowiesz
zdjecie uzytkownika
śleper - 2011-12-17 20:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam szanse na prace w PRG Gliwice jako pomocnik dołowy nie mam szkoły górniczej ani wykształcenia górniczego na jakich kopalniach pracują i jaka płaca i gdzie znajduje się biuro prg Gliwice i czy jechać teraz czy lepiej po nowym roku
pozd...
zdjecie uzytkownika
górnik - 2011-12-27 21:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują tylko osoby z wykształceniem zawodowym, jak płacą to zobaczysz, a buro mają w Gliwicach na wprost \"Balcerka\" niedaleko Dworca PKP to jest chyba ul. Dubois nr nie znam ale to jest taki czerwony budynek z cegły.
zdjecie uzytkownika
wół roboczy - 2012-01-11 17:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no czemu się kolego górniku nie pochwalisz jak płacą ???
myślę ,że gość by się nawet nie pofatygował do dyrekcji jakby wiedział za ile będzie robił.
zdjecie uzytkownika
wół roboczy - 2012-01-11 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idz kolego lepiej do biedronki na kase na pewno więcej zarobisz:))))a tak na serio to beznadzieja robiłem to wiem ,żeby normalnie wyżyć to musiałbyś mieć emeryturę dodatkowo!! tych nierobów emerytów pełno a ty będziesz na nich robił bo mają papiery a ty nie.Chyba ,że mieszkasz z rodzicami i chcesz zarobić na fajki i na impreze to bedzię tak akurat
pzdr
zdjecie uzytkownika
gornik2 - 2012-01-31 14:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na poczatku moze i slabo placa bo 1300 zarabialem ale z miesiaca na miesiac coraz wiecej. pracuje rok tutaj i zarabiam 1800-2200zl na czysto zalezy w jakim miesiacu. to nie sa kokosy ale zawsze cos!! plus oczywiscie kartki. czasem sa gorsze wyplaty ale to czasem jak narazie zobaczymy co bedzie dalej.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-02-15 21:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie kiedy wypłacają na tej firmie kartkii czy dają talony na węgiel,,,itd
zdjecie uzytkownika
kartka - 2012-02-26 13:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kartki to mają zaległe za parę miesięcy ja nie mam za 6,7,11,12,1 miesięc !zawsze z opóżnieniem a ekwiwalent za węgiel do wypłaty
czyli z wszystkimi dodatkami ,szkodliwym,kartą górnika itp.,itd. masz te 1800 w dobrym miesiącu + barbórka w grudniu w 2011 to było 130 zł w bonach do carefuru
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-03-06 14:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek dostałem tyle ile miałem, ok. 1700 nie wiem czemu tak mówicie zawsze można przejść do gpug (hahah), na emerytów patrze różnie czasem bez tych staruszków ani rusz... a nowi czasem łopaty nie potrafią utrzymać a po 2 miechach już im przeszkadzają emeryci i małe zarobki... To sie zastanówcie czy na pewno chcecie pracować?? Jak się nie chce robić ulica przyjmie każdą ilość. Tak na koniec idź zobacz jak się robi na strefie i jaka jest kasa :) pokochasz prg. Pozdro
zdjecie uzytkownika
jaro - 2012-03-06 14:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko dobrze to tylko jest pod kopalnia,w prg nie ma źle oczywiście bez szału. Na strefie nawet mieszkając z rodzicami to nawet z fajek musiałbyś zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2012-04-05 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie każdy się [usunięte przez administratora] urodził do łopaty jak ty ,niektórzy mają większe aspiracje i traktują firmę jak okres przejściowy do lepszej pracy bądż też stanowiska.Emeryci zaś to czyste zawalidrogi w drodze do kariery, powinni im zawieszać emerytury jak chcą dalej pracować ,a jak widać w przyszłości wszystko na to wskazuje.Wtedy będzie dopiero zdrowa konkurencja i firma będzie musieć zacząć dbać o pracowników bo dojdzie do sytuacji ,że ludzie z biura pójdą do tzw.,,łopaty", póki co jadą na emerytach i takich dziobakach jak ty.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrek - 2012-04-05 17:36:46

Nie każdy się [usunięte przez administratora] urodził do łopaty jak ty ,niektórzy mają większe aspiracje i traktują firmę jak okres przejściowy do lepszej pracy bądż też stanowiska.Emeryci zaś to czyste zawalidrogi w drodze do kariery, powinni im zawieszać emerytury jak chcą dalej pracować ,a jak widać w przyszłości wszystko na to wskazuje.Wtedy będzie dopiero zdrowa konkurencja i firma będzie musieć zacząć dbać o pracowników bo dojdzie do sytuacji ,że ludzie z biura pójdą do tzw.,,łopaty", póki co jadą na emerytach i takich dziobakach jak ty.
To się zwolnij :) Zwolnij się i już, chłopie na pewno znajdziesz lepszą robotę. Dziwi mnie że robisz:)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać że też będziesz emerytem:) Zobaczymy jak wtedy będziesz się podchodził pod całą sprawę. Do łopaty? Synku łopatę ostatni raz miałem 5 lat temu, wachluj dalej. Co do kariery oczywiste że trzeba przejść firmę żeby trafić pod kopalnie, o ile w ogóle Cię tam wezmą...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2012-04-23 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bracie! Nigdy nie będę zachwalał biura i kierowników:) Niestety niektórzy z nich zapomnieli po co są. A skoro jesteś w innej firmie, wnioskuje po nicku to miłego, narzekaj na nią:) Sam chyba jesteś ze starszych roczników masz mentalność, czy się stoi czy się leży to i tak się należy.
zdjecie uzytkownika
koniu - 2012-06-10 11:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
chciałbym się zatrudnić po rozmowie tel.kazano mi czekać
chciałbym się dowiedzieć czy pracują jeszcze na szczygłowicach czy knurowie? bo na stronie pisze że tak ,a dowiedziałem sie od znajomego że już na szczygłowicach nic nie ma czy wie ktoś może jak jest w rzeczywistości?
zdjecie uzytkownika
loco - 2012-09-08 19:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wy tam tam nie macie związków ?jak ja pracowałem w prg to taki stary emeryt był bodajże w solidarności,taki gbur z gliwic elektryk
zdjecie uzytkownika
zinzli - 2013-06-13 17:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, w skali od 1 do 10.. wystawie 6,5.. kartek nie widzialem od 4 miesiecy, zalegaja z nimi zawsze. Narzędzia do pracy.. tu wybijaka do gumy nie ma.. to bks jeden na 2 roboty.. no chcialbys a nie masz czym robic.. to nawet na plus niech sie martwia w biurze. Kierownik za chiny nie podpisze urlopu nawet jakbys sie na niego pisal 3 miesiace przed.. wolnego w zasadzie nie daje.. ale jak mu dasz flache po robocie to bez problemu z ucieszona mordka inkasuje lapowe.. pan.[usunięte przez administratora] aniołek. Dozór, kierownictwo, za nic ma bezpieczenstwo pracujacych.. brak otworów wyprzedzajacych! w pokladzie w ktorym wystepuje potencjalne zagrozenie wyrzutami!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 13:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak jest teraz z urlopami w prg? Jest przecież okres wakacyjny, a tu takie problemy by dostac wolne? Dają dodatek na wczasy, czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2014-02-19 17:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakty! mój znajomy pracował w tej firmie. Miał wypadek po czym leczył się w szpitalu. Okazało się że za leczenie musiał zapłacić 14tys bo firma nie odprowadzala mu skladek zdrowotnych! oczywiscie został zwolniony bo aktualnie nie jest zdolny do pracy. 2 przypadek, na Budryku pod PRG pracowala dziewczyna jedyna na kopalni w charakterze niższego dozoru, miała wypadek po czym odrazu ją zwolnili! tez nie odprowadzali składek na ubezpieczenie zdrowotne. Gdzie jest prawo? kiedy się to skończy!
zdjecie uzytkownika
BYK - 2014-03-07 16:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA DO BANI. ZAROBKI NISKIE 1800-2000, KARTKI ZALEGAJĄ, UBEZPIECZENIA NIE PŁACĄ.
NIE POLECAM FIRMY
zdjecie uzytkownika
rom - 2014-05-24 17:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to zarobki w prg 1800-2000 netto wcale nie sa takie niskie, inne firmy potrafią płacić 1200...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRG Gliwice sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x