brak logo

Garmed Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Garmed Sp. z o.o.

gość 2010-08-11 17:54:12
Wynagrodzenie płacą na czas, ale przy zwolnieniu nie mają skrupułów,
na zasadzie"murzyn zrobił swoje i można go wywalić".
Do zwolnienia wymyślają kłamliwe opinie.
Pracownik 2013-01-24 08:36:01
Zgadzam sie i podpisuje pod wszystkim co jest tutaj napisane. [usunięte przez moderatora] faktycznie placa w terminie, ale kto chce byc traktowany jak wyrodnik to zapraszamy do firmy. Ludzie tam pracujacy sa falszywi... Teraz szukaja nowych jeleni ...!!!!!
3
Pracownik 2015-04-01 20:25:26
płacą bardzo mało, atmosfera pracy fatalna, rozwój żaden, tylko zwalniają.
3
anonim 2015-09-25 12:25:36
Od wpisu z kwietnia dużo się zmieniło. To już jest spółka j-v, inwestuje w marketing, biuro, samochody i szkolenia pracowników.Rośniemy na rynku i jest nowy duch-firma się rozwija i przychodzą nowi ludzie.
ząbek 2015-10-19 17:06:33
haha! marzenia - uwaga na wpis dokonany przez "anonim" to oczywiście mydlenie oczu przez osoby z marketingu tej firmy, żenua - nie polecam tego pracodawcy mimo, iż nigdzie nie jest idealnie to i tak wszędzie lepiej niż w medif (wcześniej garmed a tak w zasadzie Mis Poland )przychodzą nowi ludzie , bo pracownicy sami odchodzą a ktoś na marketing musi zarobić-)
gość 2015-11-24 12:42:34
W każdej pracy są plusy i minusy, dla mnie praca w tej firmie to była strata czasu ale faktycznie do działu marketingu można próbować...bo to chyba jedyny dział w tej firmie:)
1
darek 2016-05-13 12:03:46
już wiecie @sami :) dzięki za informacje, to fajna oferta może być, aczkolwiek praca jako asystent może nie dawać tak dużej radochy jak samodzielne stanowisko w tym dziale.
Diament 2016-11-04 16:11:33
Ja sie tylko zastanawiam Panie kamiński kiedy pan mi wypłaci zaległa premię. Byłem w szpitalach i wiem jak to poszło. Te przetargi. faworyzuje Pan ludzi którzy są Panu posłuszni. jest Pan niesłowy. Czekam dwa tygodnie na premię bo mam dokumentację przetargową a jak nie to zgłaszam sprawę do sądu. czas najwyzszy sie wziąć w garść a nie tylko faworyzować ludzi ktorzy Panu wchodzą w du... takie życie panie kaminski. czas najwyzszy zeby ludzie się dowiedzieli jakimi standardami Pan się kieruje. Pozdrawiam z całym szacunkiem mimo wszystko. Zaznaczam ze jak nie otrzymam premii zaległej to wnoszę pozew do sądu i CBA...i NIK i PIP ...szanujmy sie po równi
Zostaw swoją opinię o Garmed Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Garmed Sp. z o.o.