Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks S.A.

Pracowałeś w firmie Eltel Networks S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-26 07:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez zwolnilem się z tej chorej firmy. Nowej pracy szukalem okolo 2 tygodni, dalej pracuje w branży ale juz nie na miedzi tylko na świetle. To jest przyszlosc a nie stare zasyfiale tkm... lepiej wiejcie bo eltel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niska pensja na poziomie 1600 netto z weekendem x2 w miesiącu brak sprzętu kupa stresu i wiecznie niezadowoleni klienci którzy opierd..alaja cie na każdej awarii. Obecnie stawka w mojej firmie exatel na starcie to 2300 netto ze ścieżka rozwoju. Pole am zmianę szczerze.
zdjecie uzytkownika
ASAM - 2014-06-29 14:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest źle. Czytaliście już nowe procedury ?
Punkty karne itp. ?
Właściciel sieci przechodzi sam siebie :)
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-06-30 18:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASAM - 2014-06-29 14:36:33]:
Możesz jaśniej ?
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-30 21:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wierzycie w jakiekolwiek kary? To ciekawe podobno startują do kolejnego przetargu. Eltel i "pomarańczowi" idą w jednym szeregu. Główny cel to cięcie kosztów. Nie można utrzymać jakości bez kosztów. Jak długo jeszcze będziemy chronić ciepłe stołeczki ludzi, którzy potrafią tylko nas gnoić, zastraszać, poniżać, wymyślać niepotrzebne procedury, obarczać odpowiedzialnością za wszystko, żądać niemożliwego, a wszystko po to, aby wyzwolić w nas poczucie winy i całkowitego podporządkowania? Panowie to jest psychologia. Odpowiem. Nic się nie zmieni, dopóki 100% załogi nie rzuci wypowiedzeniami o pracę. Przepraszam tylko klientów i proszę o zrozumienie, że serwisant ma niewielki wpływ na jakość świadczonych usług.
zdjecie uzytkownika
Mosie - 2014-07-01 00:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma takiego miasta jak Warszawka.. Eltel ma raczej jakąś swoją presję osiągania wyników, ale to pewnie kwestia tego, że kasy mało, ciągle mało.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-07-01 17:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tak - 2014-06-30 18:40:05]:
Nowy program certyfikacji serwisanta. Czyli inwigilacja wchodzi na nowy poziom, sprawdzanie rozmów w 100%, ocena jakości wykonania pracy, ocena klienta itp...
Więcej przeczytasz w 'Sabie'.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-07-01 21:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od jutra zaczynam walkę o ujemne punkty. Niech odsuwają od kontaktu z klientem, mnie to na rękę. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-01 22:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Misiek - 2014-07-01 21:39:28]:
Sprawa prosta, czyli ujemne punkty, program naprawczy czyli laba, zaliczasz egzamin bo znajomość fachu i procedury w jednym palcu i tak w kółko, kto kogo.
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-07-02 08:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a nie lepiej robić dwa albo trzy uszkodzenia dziennie według procedur i nie mieć powtarzalności ani punktów karnych? Chcą jakości to niech ją wreszcie mają, proste...
zdjecie uzytkownika
Cygan - 2014-07-02 18:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja jestem pracownikiem Eltela czy Orange? Jedni chcą ilości, drudzy jakości, a ja mam rozdarte serce.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-07-02 21:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś Orange! W pracy i poza pracą.
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-07-06 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam Kielce.? (usunięte przez administratora) 1500zeta za 2 soboty+2niedzielne. hej.
zdjecie uzytkownika
kielecki scyzoryk - 2014-07-10 22:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nadal robie swoje w Eltelu. Praca od 8 do 16, co drugi weekend wolny i z premia 1700 do raczki. W tygodniu ze dwie fuszki (średnio stowka za 2 godziny roboty) a dwa wolne weekendy pracuje u kolegi w elektryce (300 zl za sobote). Miesiecznie wyciągam do 3500 na reke i czego mi więcej trzeba?
Pozdrowienia dla zaradnych a obiboki nadal będą biadolić ze dostają 1200 wyplaty.
zdjecie uzytkownika
relacom/eneva - 2014-07-10 22:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle to Ty i owszem wyciągasz ale kwartalnie, ze zmęczenia zakręciłeś się z określaniem okresów czasu ;)
zdjecie uzytkownika
Mosie - 2014-07-11 01:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może rzeczywiście tyle zarabia, myślę, że jak ktoś jest dobry i napędza obroty firmie powinni to w odpowiedni sposób wynagrodzić.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-07-11 18:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kielecki scyzoryk - 2014-07-10 22:17:21]:
Dokładnie, dla chcącego nic trudnego, co nie zmienia faktu, że mogli by i tak płacić więcej za te stresy związane z 'procedurami'.
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-07-11 19:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mosie - 2014-07-11 01:51:23]:
od "firmy" to dostaje 1700 z premią... prawie tyle co sprzątaczka.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-07-11 23:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współczuję wszystkim którzy pracują w Eltelu !!! I tyle w temacie ! O zarobkach nie będę się rozpisywał , bo nie ma o czym pisać ! Dno i jeszcze raz dno !
zdjecie uzytkownika
Mosie - 2014-07-12 07:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napędzając im obroty pracownicy za wiele nie zyskują. Chyba, że tylko ciepłe dziękuję od prezesa który liczy pieniążki...
zdjecie uzytkownika
antysprint - 2014-07-12 13:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt was na siłę nie trzyma w tych(usunięte przez administratora) firmach , pracujecie dla koczowników z Francji poprzez prywatne firmy , dlatego jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedyne rozwiązanie problemu to rozwiązanie umowy o pracę i zajęcie się czymś innym i wycofanie się z branży telekomunikacyjnej w firmach zewnętrznych nic się nie zmieni na lepsze ,...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-07
Żródło: pracuj.pl
wielkopolskie
()
ELTEL Networks SAELTEL Networks S.A. jest częścią międzynarodowej Grupy ELTEL i specjalizuje się w budowaniu, dostarczaniu oraz utrzymaniu sieci i systemów teletechnicznych wraz z towarzyszącą infrastrukturą.Obecnie poszukujemy kandydatów do pracy na terenie województwa dolnośląskiego (powiaty: trzebnicki, wołowski, milicki, legnicki, jaworski, złotoryjski, lubiński, polkowicki, głogowski, górowski, oleśnicki) i województwa wielkopolskiego (powi
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
walduś - 2014-07-13 20:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kielecki scyzoryk - 2014-07-10 22:17:21]:
święta racja - jaka płaca taka praca a kombinować trzeba bo inaczej się nie da. Zastanawiam się jak Wam tak strasznie źle to na ch.. siedzicie w tej firmie !?? Nigdy tego nie zrozumiem....
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-07-20 19:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopaki mam dla was dobra radę porzućcie te robotę i zacznijcie pracować na własny rachunek .
zdjecie uzytkownika
jary - 2014-07-20 22:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytanie;jak zalogować się na stronie socjalnej
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-07-20 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Arek - 2014-07-20 19:12:49]:
Popieram , zarobki w Eltelu na poziomie sprzątaczek !!! (Nie obrażając sprzątaczek)
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-07-21 19:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-07-20 22:50:21]:
Jakbyś kombinować umiał to byś nie obrażał sprzątaczek ;) Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x