Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks S.A.

Pracowałeś w firmie Eltel Networks S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mgr inż. - 2014-08-08 09:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mgr.inż - 2014-08-06 18:15:00]:
Kolego magazynierze, najpierw naucz się poprawnie podpisywać, a potem możesz zacząć dyskutować na forum.
zdjecie uzytkownika
cr - 2014-08-12 22:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z dobrze poinformowanego źródła wiem, że od stycznia będą podwyżki. Podobno symboliczne po 5% podstawy, ale zawsze. Wiecie coś o tym?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-08-13 20:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 5% to powinno być co roku inflacyjne
zdjecie uzytkownika
serviceman - 2014-08-13 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-08-13 20:32:00]:
A co, jeśli będzie deflacja, jak w lipcu br.?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 17:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zobaczycie podwyżki jak świnia niebo .
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-08-14 22:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszę o inflacji rocznej a nie miesięcznej,od 2002 roku do 2014,to wszystko dzięki naszej wspaniałej kadrze zarządzającej.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-15 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Eltel jednak zostaje ?
zdjecie uzytkownika
dolnyslask - 2014-08-20 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto ma ten cyrk przejąć? orange to kmioty z francji nastawili się tylko na kasę a sieć maja w doopie, dobrze ze konkurencja ich za parę lat zniszczy.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-20 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawie się dzieje. Zobaczymy co zrobią z obietnicami 'jeśli eltel zostanie, będą podpisane nowe umowy i podwyżki'.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-20 20:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chodzą słuchy że Eltel może paść ! Ale czy to prawda ? A gdyby padł to gdzie ludzie znajdą pracę za 1600 - 1700 zł.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-20 21:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sieć w Polsce i tak jest nie do uratowania...
zdjecie uzytkownika
kasiak - 2014-08-20 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli będą mieli realny projekt zmiany funkcjonowania firmy to może i coś z tych podwyżek będzie. Najpierw przydałoby się, żeby firma zaczęła dobrze się prowadzić, wyeliminować wszystkie mankamenty, ale do tego potrzeba jest i chęć pracowników i dobra wola prezesów bo tylko wspólnymi siłami można coś w temacie podziałać. Podstawy do bycia ważną firmą eltel ma całkiem niezłe, mają parę oddziałów rozsianych po Polsce, co i rusz widać że podpisują jakieś zagraniczne kontrakty - to wiele świadczy o sile firmy. Oby tak dalej w tej kwestii się działo to i wizja lepszych pieniędzy dla pracowników będzie bardziej realna.
zdjecie uzytkownika
masło maślane - 2014-08-21 14:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiak - 2014-08-20 22:59:15]:
Szokuje mnie precyzja Pani wypowiedzi "Najpierw przydałoby się, żeby firma zaczęła dobrze się prowadzić, wyeliminować wszystkie mankamenty...". Dobrze prowadzić to może się panna na wydaniu, ale nie firma zatrudniająca tysiące ludzi. Może ma Pani jakieś konkretne rady dla włodarzy tej spółki pozwalające zminimalizować skutki polityki Orange w zakresie kar?
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-08-21 23:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Eltel to totalna apud
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-22 22:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dniach 20 – 21 sierpnia 2014 r. prowadzone były w siedzibie Związku w Poznaniu i siedzibie Spółki w Luboniu, mediacje w ramach sporu zbiorowego z ELTEL Networks S.A., prowadzonego na tle żądań OMPT NSZZ „Solidarność”, dotyczących wzrostu wynagrodzeń zasadniczych i odstąpienia od obciążania pracowników karami umownymi.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-23 10:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-22 22:51:28]:
no i...?
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-08-23 19:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..i już ;)
zdjecie uzytkownika
ozzy - 2014-08-23 22:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-23 10:04:45]:
Kolejne spotkanie odbędzie się w dniu 8 września w Poznaniu. Strony nie doszły do porozumienia. Prezes Spółki zadeklarował przekazanie stronie związkowej nowych propozycji dotyczących przedmiotu sporu.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-23 22:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne spotkanie odbędzie się w dniu 8 września w Poznaniu. Strony nie doszły do porozumienia. Prezes Spółki zadeklarował przekazanie stronie związkowej nowych propozycji dotyczących przedmiotu sporu.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-24 10:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze ? niech gadają co chcą, mi wystarczyło by 2.800zł brutto, czyli jakieś 2.017zł netto. Obliczyłem, że to taka minimalna kwota przeżycia z miesiąca na miesiąc, uwzględniając, że mam niepracującą żonę i małe dziecko.
zdjecie uzytkownika
stiger - 2014-08-24 10:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drogi Asamie
2800 brutto to ładna pensja w eltelnetworks , ale 5(słownie-pięć)lat temu.Pozdrawiam i życze owocnej pracy
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-25 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle też wiem, ale mimo to liczę na cud, dziecko rośnie, a zarobki w miejscu.
Co do pracy to nie jest aż tak tragicznie, trzeba się trzymać tego co jest i robić swoje.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-08-26 21:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki pensji nie dostaniesz nigdy,chyba że właściciel firmy wyrzuci na zbity pysk nieudolną kadrę zarządzającą mającą serwisantów w (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabryś - 2014-08-27 10:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-23 22:44:07]:
A może panowie z ZZ porozmawialiby z zarządem tepsy nt. kar? Dymić to każdy potrafi, ale tutaj potrzebna jest konstruktywna dyskusja, bo firmy nigdy nie będzie stać na podwyżki przy takim poziomie kar. Ustalić maksymalny pułap kar, a nadwyżką podzielić się z załogą.
Moja propozycja: połowa kwoty zaoszczędzonej na karach wędruje do kieszeni serwisantów w formie premii, połowa zostaje w firmie.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-27 21:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za firma która tylko chce karać swoich pracowników !!!Zamiast szanować i motywować ludzi do lepszej pracy to tylko kary ,kary i kary !!! Motywacją do lepszej i wydajniejszej pracy są premie ,a nie kary !!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski