Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks S.A.

Pracowałeś w firmie Eltel Networks S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-22 22:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dniach 20 – 21 sierpnia 2014 r. prowadzone były w siedzibie Związku w Poznaniu i siedzibie Spółki w Luboniu, mediacje w ramach sporu zbiorowego z ELTEL Networks S.A., prowadzonego na tle żądań OMPT NSZZ „Solidarność”, dotyczących wzrostu wynagrodzeń zasadniczych i odstąpienia od obciążania pracowników karami umownymi.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-23 10:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-22 22:51:28]:
no i...?
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-08-23 19:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..i już ;)
zdjecie uzytkownika
ozzy - 2014-08-23 22:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-23 10:04:45]:
Kolejne spotkanie odbędzie się w dniu 8 września w Poznaniu. Strony nie doszły do porozumienia. Prezes Spółki zadeklarował przekazanie stronie związkowej nowych propozycji dotyczących przedmiotu sporu.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-23 22:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne spotkanie odbędzie się w dniu 8 września w Poznaniu. Strony nie doszły do porozumienia. Prezes Spółki zadeklarował przekazanie stronie związkowej nowych propozycji dotyczących przedmiotu sporu.
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-24 10:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze ? niech gadają co chcą, mi wystarczyło by 2.800zł brutto, czyli jakieś 2.017zł netto. Obliczyłem, że to taka minimalna kwota przeżycia z miesiąca na miesiąc, uwzględniając, że mam niepracującą żonę i małe dziecko.
zdjecie uzytkownika
stiger - 2014-08-24 10:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drogi Asamie
2800 brutto to ładna pensja w eltelnetworks , ale 5(słownie-pięć)lat temu.Pozdrawiam i życze owocnej pracy
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-25 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle też wiem, ale mimo to liczę na cud, dziecko rośnie, a zarobki w miejscu.
Co do pracy to nie jest aż tak tragicznie, trzeba się trzymać tego co jest i robić swoje.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-08-26 21:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki pensji nie dostaniesz nigdy,chyba że właściciel firmy wyrzuci na zbity pysk nieudolną kadrę zarządzającą mającą serwisantów w (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabryś - 2014-08-27 10:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-23 22:44:07]:
A może panowie z ZZ porozmawialiby z zarządem tepsy nt. kar? Dymić to każdy potrafi, ale tutaj potrzebna jest konstruktywna dyskusja, bo firmy nigdy nie będzie stać na podwyżki przy takim poziomie kar. Ustalić maksymalny pułap kar, a nadwyżką podzielić się z załogą.
Moja propozycja: połowa kwoty zaoszczędzonej na karach wędruje do kieszeni serwisantów w formie premii, połowa zostaje w firmie.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-27 21:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co to za firma która tylko chce karać swoich pracowników !!!Zamiast szanować i motywować ludzi do lepszej pracy to tylko kary ,kary i kary !!! Motywacją do lepszej i wydajniejszej pracy są premie ,a nie kary !!!!!
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-08-30 10:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-27 21:24:58]:
...metoda kija i marchewki, z tym że marchewek zabrakło ;)
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-08-30 16:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie to i tak dla włodarzy Naszej firmy jesteśmy tylko 'ludzikami'.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-09-01 22:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Eltel to K.U.P.A + Korpus Upadłych Pracowników Absurdu. Hehehe...
zdjecie uzytkownika
ELTEL FAN - 2014-09-09 22:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu szczekającemu kundlowi na tym forum radzę jedno - załóż swoją firmę, zatrudnij pracowników i płać im co najmniej średnią krajową. Jak długo pociągniesz?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-09-10 13:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ELTEL FAN - 2014-09-09 22:23:12]:
Każdy szczekający kundel zanim przejął go eltel miał pełną miskę i żył godnie wiec niech eltel pozwoli innemu pracodawcy zarządzić który potrafi zadbać o pracowników a nie tylko o swoje koryto
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-09-10 20:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 września 2014 odbyło się, w siedzibie Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Wielkopolska, kolejne spotkanie mediacyjne ws. sporu zbiorowego prowadzonego przez OMPT NSZZ "Solidarność" z pracodawcą ELTEL Networks S.A.
Pracodawca zadeklarował zawieszenie do końca bieżącego roku stosowania dotychczasowej odpowiedzialności odszkodowawczej pracowników za kary umowne . Jednocześnie wskazał na możliwość przedłużenia obowiązywania zawieszenia na kolejny okres. Całkowite odstąpienie od stosowania kar uzależnił od zrealizowania wskaźników. Zadeklarował również podjęcie rozmów w zakresie podwyżek wynagrodzeń zasadniczych pracowników ELTEL Networks dopiero po wejściu w życie kontraktów z Orange Polska S.A. na kolejny okres.

Strona związkowa podtrzymała żądania dotyczące wzrostu wynagrodzeń oraz całkowitego odstąpienia od obciążania pracowników karami umownymi. Przedstawiciele NSZZ „Solidarność” nie zgodzili się na propozycję pracodawcy rozwiązania sporu zbiorowego.
Działając w dobrej wierze i biorąc pod uwagę rozpoczynające się negocjacje nad nowym kontraktem z Orange Polska, strona związkowa zgodziła się na kontynuowanie rozmów w sprawie wzrostu wynagrodzeń i kar umownych od stycznia 2015 r., po uzgodnieniu przez ELTEL nowych warunków kontraktu z Orange na kolejne lata.

Pracodawca przedstawił propozycje porozumienia, na okres IV kwartału br., ws. dodatkowej premii miesięcznej dla pracowników zatrudnionych na stanowiskach serwisantów i dyspozytorów powiązanej z jakością świadczonych przez tych pracowników czynności. Dodatkowe środki, powiązane z frekwencją w pracy, w wysokości 5% wynagrodzeń zasadniczych pracowników byłyby uruchomiane w przypadku wykonania przez Strefę określonych wskaźników. Obecnie projekt porozumienia jest przedmiotem konsultacji.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-09-10 20:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ELTEL FAN - 2014-09-09 22:23:12]:
Jeżeli obrażasz ludzi nazywając ich kundlami ,to kto cię wychowywał !!! Tylko patologiczna rodzina !!!Musisz być bardzo złym człowiekiem ,ileż musi być w tobie nienawiści do ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
wb - 2014-09-13 17:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-09-10 20:55:19]:
Czyli nadal syf jaki był taki będzie. 5% po osiągnięciu wskazników... nawet nie chce mi się komentować...
zdjecie uzytkownika
Asam - 2014-09-14 11:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na głowę upadli. Nic nie potrafią porządnie załatwić. Byle stołki grzeją. Ojciec miał rację...
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-09-16 19:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asam - 2014-09-14 11:54:40]:
Oczywiście kolego ASAM najlepiej komentować,i czekać aż ktoś za Ciebie coś załatwi. Nie wychylać się , a może ktoś coś kiedyś załatwi za Ciebie...... Powodzenia
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-09-18 06:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 września 2014 roku w siedzibie Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ "Solidarność" w Poznaniu zostało podpisane, przy udziale mediatora, Porozumienie pomiędzy ELTEL Networks S.A. a KM OMPT NSZZ "Solidarność".

Zgodnie z zapisami Porozumienia do końca bieżącego roku pracodawca odstępuje od obciążania pracowników karami umownymi, a ewentualne podwyżki wynagrodzenia będą realizowane na dotychczasowych zasadach. Po osiągnięciu określonych wskaźników w IV kwartale br. zostanie wypłacona dodatkowa premia.

Porozumienie nie kończy sporu zbiorowego w zakresie żądań zgłoszonych przez OMPT NSZZ "Solidarność" , a jedynie zawiesza do 31 grudnia 2014 roku prowadzenie rozmów w ramach postępowania mediacyjnego, które zostaną wznowione po 31 grudnia 2014 r., najpóźniej do 31 stycznia 2015 roku.

Pozdrawiam

Waldemar Stawski
Wiceprzewodniczący
KM OMPT NSZZ "Solidarność"
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-09-21 20:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja już ten ponury etap w moim życiu jakim był okres zatrudnienia w tej firmie mam za sobą, za te pieniądze można naprawdę normalną prace znaleźć, to co tam się działo to był jeden wielki cyrk i szkoda że Orange tak naprawdę nie interesuje się co partner techniczny wyczynia, szkoda tylko że zawsze serwisant winien, a co osoby decyzyjne robią to jawne działanie na szkodę firmy.

Szkoda mi ludzi pracujących w tej firmie na szeregowych stanowiskach.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-09-24 00:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-09-21 20:59:23]:
Potwierdzam, również mam ten okres za sobą i od tamtej chwili żyję spokojniej i zarabiam więcej. A to że Orange się nie interesuje to tak nie do końca jest prawda - interesuje się i to bardzo, głownie tym jak skroić "partnera" , ale to ci z wyższego szczebla. Natomiast ci z niższego szczebla, czyli osoby mające bezpośredni kontakt z partnerem, mający wpływ na naliczanie i uznawanie lub nie uznawanie naliczonych kar interesują się głównie tym ile w kieszeń dostaną za uznanie za wiarygodne wyjaśnień partnera odnośnie naliczonych kar. Zazwyczaj jest to balansowanie na krawędzi, bo nie może być tak że partner nic nie zapłaci, ale jak dobrze "posmaruje" to zapłaci mniej, i nie są to małe kwoty. Działa to według powiedzenia stalina "wskażcie mi osobę a ja jej znajdę winę" i tak koordynator znajduje winę a partner się tłumaczy... wiem o czym pisze i brzydzę się tymi osobami z Orange które golą partnera bez żadnych skrupułów, udając przy tym przyjaciół i kolegów... bydlaki. Oczywiście nie wszyscy w Orange są tacy ale tych złych jest dużo, dużo za dużo! Ktoś zapyta dlaczego partner płaci? - ale znający środowisko wiedzą że zapłacić i tak trzeba, więc lepiej mniej i dodatkowo mieć względny spokój, niż więcej (bo kary sięgają niebotycznych kwot!!!)i jeszcze się tłumaczyć skąd takie wysokie kary w tym miesiącu... paranoja, totalna paranoja, uciekajcie z tego skorumpowanego gułagu gdzie tylko kto może.
zdjecie uzytkownika
korp - 2014-10-06 11:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiejs podstawie przeciezOrange sobie wybral partnera. Ich kandydatura raczej z choinki sie nie zerwala. Rynek telekomunikacyjny jest bardzo konkurencyjny, wiec nikt nie moze sobie pozwolic na chociazby najmniejsze potkniecie. Eltel w obecnym ksztalcie nie przedstawia wedlug mbie 100% swoich mozliwosci, z drugiej strony ciezko by to osiagnac majac takie podejscie do pracownika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x