Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks S.A.

Pracowałeś w firmie Eltel Networks S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-10-20 21:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kary? Płacicie je? Z pensji zabierają? Czy przychodzą jakoś pocztą, że macie płacić??
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-10-20 23:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak Eltel obchodził Dzień Łącznościowca ? Były życzenia od właściciela firmy ?Była dodatkowa premia ?
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-21 08:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-10-20 23:42:50]:
:-))) chyba w drugim życiu. Ani premii,ani życzeń,kompletne dno. Wskaźniki sa wazniejsze !!!
zdjecie uzytkownika
kraków - 2014-10-21 13:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w eltelu w krakowie i powiem jedno:
1530zl na reke... to jakis zart. dziwie sie ze wytrzymalem w tej firmie 5 lat teraz wykonuje podobna prace za prawie 2 razy wiecej. w eletelu mozesz zapomniec o podwyzkach, na moje pytanie czy jest mozliwa jakas podwyzka bo w 2014 roku jako serwistant zarabiam 1530 (wiecej o 200zl od sprzataczki ktora sprzatala PG) kierownik poiwedzial jak Ci sie nie podoba to sie zwolnij.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-21 14:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kraków - 2014-10-21 13:21:22]:
jakbym słyszał swojego kierownika.
zdjecie uzytkownika
jg - 2014-10-21 14:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASAM - 2014-10-20 16:38:05]:
My też Cię pozdrawiamy! Sam widziałeś jak ten burdelik u nas wygląda.. nie ma już kto pracować, a kto może ucieka na chorobowe. Dyrakcja myśli że ściągając chłopaków z kraju uratuje sytuacje ;) Po Waszym wyjezdzie znów się zesrało... no i kolejni ludzie znajdują sobie lepsze prace, a tych obiecanych tłumów chętnych na nasze miejsca jakoś nie widać :)
zdjecie uzytkownika
trzeźwy... - 2014-10-23 13:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A byłem w tym roku u was W Krakowie. Faktycznie niezły burdelik ..:/ Pozdrowienia dla Krakowa.
zdjecie uzytkownika
pijany - 2014-10-24 19:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak tam Wasze punkty NPS i co sądzicie o tej dziecinadzie? Jesteśmy uzależnieni od humoru, nastroju klienta i jego nastawienia do dostawcy usług. Nie znam firmy która pozwala na takie gnojenie swoich pracowników. Szanowni włodarze Eltela i Orange, gdybyście część energii na rozliczenie i kontrolowanie serwisantów przeznaczyli na jego wsparcie wszyscy mieliby z tego korzyść. To jest niestety utopia, bo tak naprawdę nikomu na tym nie zależy. Chodzi raczej o ciepłe posadki i du..chrony bo przecież zawsze winny jest serwisant. Uważajcie bo teraz zamiast wypłaty będą punkty. Dobrze że to wkrótce utonie. Ja spadam do konkurencji akurat mam taką możliwość. Znam teren, infrastrukturę jestem dla nich bezcenny. Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-25 16:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orange przez swoją politykę idzie na dno. Na moim terenie pół powiatu już ma światłowód pociągnięty przez małe "firemki". Jak to wszystko ruszy to wygryzą orange jak się patrzy :-)
zdjecie uzytkownika
gorol - 2014-10-25 20:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-10-25 16:27:32]:
Teraz to tylko Orange może sobie pozwijać stare kable i sprzedać na złom, bo nic już nie może zaoferować klientom.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-10-25 23:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gorol - 2014-10-25 20:03:16]:
No wypraszam sobie, już nie takie małe te firemki :-) Zapraszamy do współpracy bo sieci światłowodowych coraz więcej a ktoś musi to serwisować , oczywiście na normalnych ludzkich zasadach. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
fan - 2014-10-26 12:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gorol - 2014-10-25 20:03:16]:
Już to robi,projekt ma piękną nazwę "Reduktor". Polega na uwalnianiu i złomowaniu sprawnych kabli.Pzdr.
zdjecie uzytkownika
ASAM - 2014-10-26 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kraków, Wieliczka, Oświęcim, Wrocław, Poznań, Jelenia Góra, Kielce, Starachowice, Pszczyna, Tychy, Mikołów, co jeszcze ? :)
zdjecie uzytkownika
scyzor - 2014-10-26 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASAM - 2014-10-26 14:40:12]:
a najlepszy w tym wszystkim jest schemat w jaki się to odbywa .wpada firma zewnetrzna przekrosowuje abonentów nie patrząc czy zajmowane pary są wolne , dobre tylko lecą zgodnie z rozpiską a całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spada na PT a póżniej Orange doktoryzuje się nad wskaźnikami terminowośc powtarzalność i cały inny cyrk .Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-10-29 22:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan - 2014-10-26 12:08:27]:
... no to już jest dno. Francuskie hieny wyciągają łapki po kable.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-10-31 01:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w ogóle ktoś z pracujących w Eltel Networks S.A. jest w stanie napisać jak wygląda tam rekrutacja ? jakiego rzędu są zarobki? jak wygląda tydzień pracy? jaka atmosfera panuje? czy warto sobie w ogóle zaprzątać głowę próbowaniem podjęcia pracy w tym przedsiębiorstwie ? Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje :)
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-31 12:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
wszystko jest na w/w forum, sam musisz ocenić.
zdjecie uzytkownika
znalazłem lepszą pracę w zieleni miejskiej - 2014-11-02 01:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
MIREK, daj sobie spokój z tą firmą. Chyba że wywalili cię z zieleni miejskich i nic innego nie możesz znaleźć. Jak jeszcze tego nie wiesz to tutaj się dowiesz jakim jesteś beznadziejnym pracownikiem. Codziennie będziesz przekonywany o swojej nieudacznosci
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-03 20:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
Mirku , nawet jak masz jedenaście klas samej podstawówki to daj sobie spokój z Eltelem !Zarobki są skandalicznie niskie , atmosfera fatalna ! Nie chce mi się więcej pisać .
zdjecie uzytkownika
ASAM - 2014-11-04 11:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam na atmosferę nie narzekam,trzeba robić wszystko, żeby nie zwariować. Co do zarobków, cóż.. płacą za jak za 'pół etatu' to i tak się teraz pracuje.
zdjecie uzytkownika
monteros - 2014-11-04 20:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popatrzcie na to.
Kultura i sztuka była najsłabiej opłacaną branżą w 2013 roku – wynika z Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń firmy Sedlak & Sedlak. Połowa pracowników zatrudnionych w tej branży zarabiała miesięcznie poniżej 3 000 zł brutto.
A gdzie w tym wszystkim jesteśmy my??? Chyba w (usunięte przez administratora) głębokiej.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-11-17 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2015 roku stawka minimalna 1750zł, wiec będę zarabiał 150zł więcej od sprzątaczki czy kasjerki. Paranoja !!!
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-11-20 09:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kolejne szkolenie na Sabie z NPS. Śmiać mi się chce z tego - jak mamy dbać o wizerunek firmy i zadowolenie klientów skoro Orange wraz z Eltel-em nie dbają o swoich pracowników delikatnie mówiąc. Osobiście jestem w grupie detraktorów tej firmy :-). Niech zrobią ankietę wśród serwisantów kto jest promotorem a kto detraktorem - się zdziwią !!!
zdjecie uzytkownika
Landzik - 2014-11-20 20:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zmieni...żaden z kierowników nie ogarnia tej kuwety...będą orać nas tak długo jak pozwolimy na to a jak widzę POzwolimy jeszcze długo...
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-22 18:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orange oraz eltel to dwie złodziejskie firmy i żaden uczciwy pracownik nie będzie kłamał że jest inaczej,czyli dbał o ich wizerunek jaki wizerunek?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x