Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks

Pracowałeś w firmie Eltel Networks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezbyt bystry - 2015-03-22 22:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bystry - 2015-03-22 22:02:32]:
Może tak a może nie. Jak nie dla nich to zawsze możemy pracować dla innego operatora. Życie nie znowsi próżni, więc zawsze ktoś chętny na nasze umiejetnosci sie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-22 22:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bystry - 2015-03-22 22:02:32]:
Ależ ty bystry jesteś jak woda , wiesz gdzie !!!
zdjecie uzytkownika
maleszka - 2015-03-22 22:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale tutaj jadu sie wylewa. Tak sobie czytam te wpisy i wasza strone na facebooku i przebija sie tutaj glownie kierunek bielski i krakwoski. Czy rzeczywiscie na tym obszarze pracownicy Eltela sa tak zle traktowani czy to gornicy tak zepsuli lokalny rynek ze kazdy zarabiajacy mniej jest tak bardzo sfrustrowany?
zdjecie uzytkownika
bystry - 2015-03-22 22:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-22 22:23:31]:
To w którym miejscu według ciebie napisałem nieprawdę?
zdjecie uzytkownika
kazraz - 2015-03-23 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o nowym programie "NPS na 5"? Myślicie, że jest szansa wyciągnąć jakaś dodatkową kasę czy szkoda fatygi?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-23 21:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kazraz - 2015-03-23 20:00:14]:
Jak masz dużo wazeliny to smaruj abonentów !! Trochę godności i szacunku do samego siebie !
zdjecie uzytkownika
Orangutan-fan - 2015-03-24 20:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-23 21:56:51]:
Nie zgodzę się z Tobą kolego. Dlaczego uważasz, że bycie miłym dla Klienta (dzięki któremu notabene mamy pracę) jest "smarowaniem abonentów"? Można zarobić kilka dodatkowych złotówek nie wykonując żadnych dodatkowych czynności. Ja widzę tylko jedna słaba stronę tego projektu, a mianowicie to, że ocenie podlega rekomendacja a nie ocena serwisanta, a na to już możemy nie mieć wpływu.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-24 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Orangutan-fan - 2015-03-24 20:10:33]:
Do klienta należy być grzecznym , a nie włazić mu do d..y !!!Jeżeli nie będzie rozdziału oceny serwisanta i Orange ,to ta cała akcja jest bez sensu !!! I tyle w temacie !
zdjecie uzytkownika
Orangutan-fan - 2015-03-24 22:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-24 21:56:04]:
Ciekawe czy jak zarobisz kilka zł za tą akcję to też uznasz, że jest bez sensu. Proponuję tak zarobione środki przeznaczyć na wsparcie ZZ.
zdjecie uzytkownika
pracownik kierownictwa OPL - 2015-03-25 15:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Panowie mam dla was jedna radę zacznijcie obsługiwać Netię i innych konkurentów OPL bo z wpisów widać że jesteście za dobrzy do obsługi abonentów ORANGE .Zatem przestańcie lamentować i do roboty . Może inni operatorzy was docenią .Nikt was na siłę nie trzyma w ELTELU tylko wasz strach i obawa że bez tej firmy nic nie znaczycie .
zdjecie uzytkownika
były PT - 2015-03-25 20:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik kierownictwa OPL - 2015-03-25 15:29:13]:
sam podpis mówi sam za siebie zeby nie lizustwo dawno bys wyleciał /ci co zostali to tylko od fotek.Kompetecja w skali 1-5 ?nie matu takiej noty
zdjecie uzytkownika
były PT - 2015-03-25 20:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik kierownictwa OPL - 2015-03-25 15:29:13]:
sam podpis mówi sam za siebie zeby nie lizustwo dawno bys wyleciał /ci co zostali to tylko od fotek.Kompetecja w skali 1-5 ?nie matu takiej noty
zdjecie uzytkownika
obserwatorserwisant - 2015-03-26 06:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik kierownictwa OPL - 2015-03-25 15:29:13]:
Hej ty "pracownik kierownictwa OPL" jak byś gościu był zorientowany to byś wiedział że obsługujemy już od dawna Netię i innych operatorów i to na zlecenie ORANGE.
Tak jak widać takich mamy kierowników w OPL.Nie dziwne że to się wszystko wali.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-03-27 19:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik kierownictwa OPL - 2015-03-25 15:29:13]:
To w OPL jest komórka kierowników? Może pomyliłeś z kółkiem fotograficznym.
zdjecie uzytkownika
eltel - 2015-03-27 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FORCE telekom - 2015-03-07 19:33:36]:
Jestem po studiach , znam biegle angielski i jestem doskonałym fachowcem w tym co robię ! A Ty kim jesteś Wielki Panie z OPL ???
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-27 20:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nps a co mnie to obchodzi ? Czemu mam zabiegać o dobry wizerunek Pomarańczy ? Przychodzę do pracy robię swoje co kończy się wypłatą (zasiłkiem )10 każdego miesiąca . Tyle w temacie ! Mam uwzglednić NPS i milion procedur ? OK !Tylko coś się chyba nie zgadza w stawce ! Każdy kto wchodzi sam na drabinę powinien zjechać do bazy na koniec dniówki i dostać w r.yj !!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-27 22:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-27 20:21:40]:
Masz św. rację , większość ludzi w Eltelu mają NPS orange w du..e ! Niech sami dbają o wizerunek francuza ! A ci co sami wchodzą na drabinę bez asysty to IDIOCI !!!
zdjecie uzytkownika
szympans - 2015-03-29 00:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy, troche wam nie rozumiem. Zawsze kierowałem się zasadą - nie kąsa sie ręki, która cie karmi. Postarajcie się oddzielic emocje i chwile zastanowcie sie nad nasza sytuacja. jakbysmy nie narzekali na OPL to jednak nasz Klient, dzieki któremu możemy wyzywić nasze rodziny. Jakbysmy ich nienawidzili, to 10-tego kazdego miesiaca dostajemy wypłate za prace na ich zlecenie. Uwazam, że chocby dlatego należy im się szacunek.
Jednym słowem, wezmy się do pracy bo lepszej może nie być.
zdjecie uzytkownika
inż. z Eltel - 2015-03-29 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szympans - 2015-03-29 00:10:49]:
Dokładnie weźmy się do pracy bo póki ją jeszcze mamy .Za jakiś czas bowiem sieci GPON wyprą kable i miedziane i co wtedy ?Do obsługi średniej wielkości
miasta nie będzie potrzeba kilkunastu ale tylko kilku dobrze wyszkolonych serwisantów .Zatem mniej narzekania na OPL a więcej roboty .
zdjecie uzytkownika
grek - 2015-03-29 15:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [inż. z Eltel - 2015-03-29 09:05:34]:
GPON, czyli Gigabit Passive Optical Network.
i kto ci to kupi ? , w zupełności wystarczy internet mobilny

niż te światłowody , niedługo w tym kraju zostaną tylko emeryci i ci którzy nie mają za co wyjechać , więc ten GPON nie ma żadnej przyszłości
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-29 21:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szympans - 2015-03-29 00:10:49]:
To bierz się do roboty i tylko pamiętaj o wazelinie ! Twój nick mówi sam za siebie ,a Eltel takich jak ty potrzebuje (szympansów) !!
zdjecie uzytkownika
bonobo - 2015-03-29 22:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-29 21:55:44]:
Jestem ciekawy co ty potrafisz dziewczynko i kto ciebie potrzebuje? A wazelinke zostaw sobie na spotkanie z kolegami. No chyba, że lubisz bez.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-30 18:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bonobo - 2015-03-29 22:52:51]:
Wielką siłą głupców jest to, że nie boją się mówić głupstw. I tyle w temacie !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwała 5 minut kierownik jak robot upośledzony .
Pytania: Tylko jedno pytanie czy mogę pracować 24 godziny na dobę i nic nie jeść i nie pic ,żeby nie marnować czasu .
zdjecie uzytkownika
konserwator - 2015-03-30 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo już coś o nowej umowie z OPL ?
zdjecie uzytkownika
scyzor - 2015-03-30 22:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konserwator - 2015-03-30 21:41:34]:
A czego sie spodziewasz po nowej umowie,ze bedzie lzej.Marzenia .
Pomaranczowi pewnie takie cuda powymyslaja ze strach sie bac.
Umowe z ich strony pisza goscie po pracy np w Coca Coli i maja jedna zadanie-ostrzyc "
PT"jak baranka na hali i wszystko w tym temacie.
Do pracy nad umowa podobno mieli oddelegowac dwoch serwisantow moze ktos wie skad?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eltel Networks?
Zadaj pytanie