Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks

Pracowałeś w firmie Eltel Networks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eltel - 2015-07-07 23:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawca milczy i nie odpowiada na wszelkie pisma strony reprezentującej pracowników.

Takie działanie pracodawcy w sytuacji poprawnie wszczętego sporu zbiorowego może być uznane za naruszenie przepisów ustawy. Pracodawca wyraźnie nie dopełnia obowiązków określonych w ustawie o rozwiązywaniu sporów zbiorowych, m.in. nie podejmuje niezwłocznie rokowań, do czego jest zobligowany. W związku z tym może być ukarany grzywną lub karą ograniczenia wolności.
zdjecie uzytkownika
alien - 2015-07-08 21:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ha ha ha - eltel pójdzie do pierdla. Jak długo żyję nic głupszego nie słyszałem!!!
zdjecie uzytkownika
landy - 2015-07-28 21:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na landach jest już widoczny koniec ... ale nie firmy koniec chęci do pracy
zdjecie uzytkownika
wychylylybymy - 2015-07-28 23:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się stało z tą wielce ambitną stronką ne fejsie? Mark Z. zbanował czy koledzy z O?
zdjecie uzytkownika
letnik - 2015-08-11 20:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W KRK upały nas wykańczają. A jak radzą sobie koledzy z innych stref? Dajecie jeszcze radę?
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2015-08-11 22:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W strefie Kielce zwiekszono czas pracy do 10 godzin.
zdjecie uzytkownika
robotnik1 - 2015-08-13 10:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę że to nie wystarczy, może jeszcze kierownicy i dyrektor będą usuwać uszkodzenia......
zdjecie uzytkownika
Bad Motherfucker - 2015-08-14 22:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W święta państwowe w które nawet "Biedronki" mają wolne, a pogotowie niechętnie wyjeżdża do chorych w kołchozie Eltel networks się pracuje (w kościelne zresztą też)
zdjecie uzytkownika
eltel - 2015-08-14 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciagle po 12 godzin soboty niedziele i święta a potem fałszowanie list obecności. Szanowny PIP-ie gdzie jesteś ?
zdjecie uzytkownika
DWR - 2015-08-14 23:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym tygodniu dwoje serwisantów z naszej strefy zemdlało. Zimne poty, wymioty i wizyta na SOR. Kierownictwo wyraża pełne zrozumienie i nawet nakazali nam obowiazkowa przerwę w ciągu dnia, ale od wskaźników i kar nikt ich nie zwalnia. Jestem ciekawy, jak jeden z drugim madrala w białym kołnierzyku z O wyglądałby po całodziennym pobycie na słońcu przy takich upałach.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-15 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie !!! Zwalniajcie się z tej firmy ,miejcie trochę szacunku do samych siebie i swoich rodzin !!Jeżeli dalej będziecie dalej tkwić w tej firmie i branży ,PRZEGRACIE ŻYCIE !!!! Szukajcie nowej pracy , a będziecie tylko zadowoleni !Jak już się pożegnacie z Eltelem to będziecie zadawać sobie jedno pytanie : jaki byłem głupi że tak długo pracowałem w tej firmie !!! A jak chcecie się wykończyć to pracujcie po 14 godzin ! O takich co pracują po 12 godzin to nie będę się wypowiadał bo bym musiał napisać niecenzuralne słowa !Powiem na koniec tyle,zwolniłem się i jestem szczęśliwy ! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pool-pet - 2015-08-16 01:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale kto przy zdrowych zmyslach pracuje dzisiaj dla tepsiakow? Decyzje podejmuja tam same miekkie parowy. Troche wspolczuje Elteloi bo ma rece związane przez takich bezjajowcow.
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-08-16 22:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzuciłem to i zatrudniłem sie w lokalnej kablowce za ponad 500 zł wiecej na reke. Kasa jak kasa, wiaodmo ze bardzo wazna, ale najwieksza ulga to byłą spokojna praca, 8h dziennie, przede wszystkim bez tych glupich procedur. Nie musze byc kierowca, akwizytorem, telefonistka i cholera wie czym jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-16 23:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pool-pet - 2015-08-16 01:05:59]:
A ja gorąco polecam zawód serwisanta, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-08-17 09:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-08-16 23:14:29]:
W upały pracowałeś bez czapki i po 12 godzin pisząc takie brednie ! Żal mi ciebie Michale !
zdjecie uzytkownika
Majster - 2015-08-21 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 sierpnia Komisja Oddziałowa w Rzeszowie wystąpiła do pracodawcy z prośbą o rozważenie czy zasadne jest wydłużenie czasu pracy dla pracowników na terenie świętokrzyskim. Decyzja taka została przekazana pracownikom przez kadrę kierowniczą o obowiązującym ich czasie pracy od godz. 6.00 - 16.00 (w tym dwie godziny nadliczbowe).

W naszym wystąpieniu wskazywaliśmy, że biorąc pod uwagę trwające upały, oczekiwalibyśmy raczej skrócenia czasu pracy a nie jego wydłużenia. Dłuższy czas pracy niewątpliwie spowodować może wzrost zmęczenia pracowników a tym samym obniżenie koncentracji. A konsekwencją może być pogorszenie bezpieczeństwa pracy.

Przypomnieliśmy również, że na pracodawcy ciąży obowiązek zabezpieczenia zimnych napojów dla pracowników przez czas wykonywania przez nich obowiązków służbowych. Niestety po kilku godzinach pracy w terenie, woda mineralna jest ciepła i nie spełnia swojego zadania (nie nadaje się do picia). Celem wypełnienia obowiązków ciążących na pracodawcy w tym zakresie zaproponowaliśmy rozważenie wyposażenie pracowników w lodówki samochodowe lub umożliwienie pracownikom częstsze pobieranie wody z chłodnych pomieszczeń, w których jest magazynowana.
zdjecie uzytkownika
Majster - 2015-08-21 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komunikat KM z dnia 21.08.2015 (Spór zbiorowy z Eltel Networks - negocjacje płacowe)

19 sierpnia br. w siedzibie Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” w Poznaniu odbyło się postępowanie mediacyjne w ramach trwającego sporu zbiorowego.

Strona Pracodawcy poinformowała o podpisaniu kontraktu z Orange Polska S.A. na kolejne 3 lata, przedstawiła sytuację finansową Spółki, planowane działania mające na celu poprawę wyników finansowych oraz przedstawiła propozycję wzrostu wynagrodzeń tzw. System Podwyżkowy (w zał.).

Po zapoznaniu się z założeniami Systemu stwierdziliśmy, że - mając na uwadze dramatyczną sytuację pracowników, którym na przestrzeni lat wynagrodzenia uległy obniżeniu - możemy podjąć rozmowy na temat proponowanych zasad po podpisaniu porozumienia o podwyższeniu pracownikom wynagrodzeń zasadniczych w dwóch ratach:

wrzesień 2015 – 10%
wrzesień 2016 – 10%

Przystając na prośbę strony Pracodawcy o możliwość zajęcia stanowiska do 28.08.2015, oświadczyliśmy, że w przypadku braku zgody na naszą propozycję, oczekujemy na podpisanie Protokołu rozbieżności przy udziale Mediatora, który został przesłany Pracodawcy w dniu 2 lipca br.


Waldemar Stawski
Wiceprzewodniczący KM
OMPT NSZZ „Solidarność”
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-08-21 21:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Majster - 2015-08-21 21:26:03]:

Art. 129.
§ 1. Czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym nieprzekraczającym 4 miesięcy, z zastrzeżeniem § 2 oraz art. 135-138, 143 i 144.
Wymiar czasu pracy przewidziany w art. 129 jest wymiarem maksymalnym. Oznacza to, że w układach zbiorowych pracy, regulaminach pracy czy też indywidualnych umowach o pracę normy czasu pracy mogą zostać uregulowane korzystniej dla pracownika (np. 38 godzin tygodniowo), nie można natomiast ustalać dłuższego niż maksymalny wymiar.
Art. 129 określa podstawowy czas pracy, który powinien wynosić 8 godzin na dobę i 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu. Te normy uzupełnia art. 131, który, zgodnie ze wspomnianą dyrektywą nr 93/104, znowelizowaną dyrektywą 2000/34 z dnia 22 czerwca 2000 r., ustala maksymalny tygodniowy czas pracy z uwzględnieniem pracy w godzinach nadliczbowych wynoszący przeciętnie 48 godzin na tydzień w przyjętym okresie rozliczeniowym. Z przepisów o czasie pracy wyeliminowana została maksymalna dobowa liczba pracy w godzinach nadliczbowych (według stanu prawnego przed 1 stycznia 2004 r. wynosząca 4 godziny na dobę). Przed przeciążeniem pracą w godzinach nadliczbowych w ciągu doby chroni pracowników prawo do 11 godzinnego odpoczynku dobowego. W szczególnej sytuacji znajdują się pracownicy zarządzający w imieniu pracodawcy zakładem pracy, ich zastępcy i główni księgowi, do których nie mają zastosowania limity pracy w godzinach nadliczbowych.
Dopuszczalne jest wydłużenie dobowego czasu pracy pracowników, których rodzaj pracy tego wymaga, a także w innych, określonych przepisami prawa sytuacjach. Tego rodzaju wydłużenie dobowej normy czasu pracy musi być odpowiednio zrekompensowane czasem wolnym, z którego pracownik korzysta w okresie rozliczeniowym nie przekraczającym 4 miesięcy.


Przez „odpoczynek” rozumieć należy, co jest oczywiste, każdy okres, który nie jest czasem pracy, ale także okresem, w czasie którego pracownik pozostaje w gotowości do pracy w ramach dyżuru pracowniczego. Zgodnie z art. 151(5) § 2 czas pełnienia dyżuru nie może naruszać prawa pracownika do wypoczynku dobowego i tygodniowego, o którym stanowi art. 132 i 133.
Czas pracy i czas odpoczynkuArt. 132 § 2 ustanawia wyjątki od zasady jedenastogodzinnego okresu dobowego odpoczynku. Mają one charakter podmiotowy i przedmiotowy. Omawiana zasada nie dotyczy (ograniczenie podmiotowe) pracowników zarządzających w imieniu pracodawcy zakładem pracy (por. art. 128 § 2 pkt 2), a także przypadków konieczności prowadzenia akcji ratowniczej dla ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii, czyli konieczności świadczenia pracy w godzinach nadliczbowych na warunkach określonych w art. 151 § 1 pkt 1 (ograniczenie przedmiotowe). Jeżeli w takich wypadkach pracownikowi nie zapewniono jedenastogodzinnego nieprzerwanego okresu dobowego odpoczynku, to w danym okresie rozliczeniowym przysługuje mu równoważny (wyrównawczy) okres odpoczynku. Przykładowo, jeżeli w ciągu jednej doby pracowniczej pracownik korzystał nie z jedenastogodzinnego, lecz ośmiogodzinnego okresu odpoczynku ze względu na usuwanie awarii, to w ciągu innej doby lub dób okres odpoczynku powinien być tak wydłużony, aby zrekompensować wcześniejsze skrócenie dobowego odpoczynku o trzy godziny.

Czas odpoczynku został uregulowany w kodeksie pracy nie tylko w wymiarze dobowym, ale również tygodniowym. Art. 133 kp mówi, że pracownikowi przysługuje w każdym tygodniu prawo do co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku, obejmującego co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego. Nieprzerwany tygodniowy odpoczynek powinien przypadać w niedzielę.

CZAS PRACY I ODPOCZYNKU DLA MĄDRYCH !!!
zdjecie uzytkownika
serwisant - 2015-08-22 18:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DSL - dłużej szybciej lepiej to zasady Eltela. Zupełny brak kontroli nad wymaganiami i procedurami Orange. Niedobór sprzętu, narzędzi i ludzi w stosunku do stawianych zadań. Brak zdrowych zasad współpracy z Orange. Jak przez klientów jest postrzegany i oceniany zmęczony, spocony i zagoniony serwisant, obarczony dużymi obowiązkami, ale małymi możliwościami? Poza tym jest fajnie. Może wprowadzą kary cielesne.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 17:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-23 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serwisant - 2015-08-22 18:10:24]:
Coś o tym wiem. Niedawno miałem wizytę takiego "serwisanta". Upał 38 stopni. Gość w czarnym ubranku ciągle się wachlował. Laptopa uruchamiał z 10 minut, potem bawił się komórką a na koniec stwierdził że mam uszkodzony modem i będzie opłata. Co to ku*wa jest IXX wiek.
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-08-24 21:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-08-23 17:35:05]:
Drogi Kliencie, a nie zastanowiło Cię kto kazał temu serwisantowi przy takim upale chodzi w czarnym ubraniu? I dlaczego fizyczne uruchomienie usługi zajmuje 10 minut, a kolejne 30 trzeba tracić na jakieś bzdurne pomiary, infolinie i inne pierdoły? I kto zmusza serwisanta, żeby robił z Ciebie i z siebie kretyna patrząc Ci w twarz i dzwoniąc przez telefon, bo rozmowa musi być nagrywana?
To tylko wierzchołek góry lodowej, a podobnych patologii jest więcej.
zdjecie uzytkownika
Maxi King - 2015-08-24 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serwisant - 2015-08-22 18:10:24]:
Kolego! Nad procedurami Orange to sam Orange nie panuje .Procedury wymyslaja biale kołnierzyki ,zupelnie oderwane od realiów pracy w terenie ,a lokalni koordynatorzy od wspolpracy kompletnie nie znaja procedur i nawet nie chca ich znac .To nie moja opinia ale slowa zaslyszane od lokalnych pracownikow Orange.
zdjecie uzytkownika
imik - 2015-08-24 22:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klient, wiesz to co Ty widziałes nie zawsze wygląda na to co się dzieje. Wazne, ze serwisant przyjechał, upał był to było mu goraco, a ubranie pewnie służbowe i musi w nim chodzić, zdiagnozował sprzet i załatwił sprawę. Nic chyba w tym dziwnego, nie wiem jak wyobrażasz sobie podobną wizyte, ale tak to powinno wyglądać.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwała 5 minut kierownik jak robot upośledzony .
Pytania: Tylko jedno pytanie czy mogę pracować 24 godziny na dobę i nic nie jeść i nie pic ,żeby nie marnować czasu .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 23:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Kumpel Admina - 2015-08-24 23:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwisant i Klient z postów powyżej to ta sama osoba. Nie dajcie się sprowokować. Olejcie trola.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-25 17:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hanys - 2015-08-24 21:23:49]:
Dlatego zwolniłem się z Eltela ,niech ci co wymyślili te chore procedury sami z siebie robią idiotów i kretynów !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eltel Networks?
Zadaj pytanie
alert