Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks

Pracowałeś w firmie Eltel Networks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były serwisant - 2015-04-26 19:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany organizacyjne itp. są już od dawna.Zwalniani są pracownicy "starzy",po 50-tce a na ich miejsce przyjmowani młodzi za 1800 brutto na początek.Firma stawia na młodzież.
zdjecie uzytkownika
gość 1 - 2015-04-26 19:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były serwisant - 2015-04-26 19:45:43]:
wolałbym tych po 50 -tce z bardzo dużym doświadczeniem niż tych młodych tanich po 1800 brutto , którzy nawet nie wiedzą co robić , a jak już coś robią to i tak nic nie rozumieją , widać że ta branża jak i całe OPL stoczyło się na same DNO
zdjecie uzytkownika
ELTELIK - 2015-04-27 07:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obóz pracy - 2015-04-25 22:19:55]:
Zacytuję tu kolegę poprzedniego postu"Przeczytaj raz jeszcze co napisałeś, a potem mocno pieroIolnij tym pustym łbem ościanę. Jak ty przeszedłeś badania okresowe?"
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-04-27 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-04-26 15:33:42]:
wszystko się zgadza a BHP-owiec jest głuchy i ślepy
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-04-27 09:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko nikt - 2015-04-17 22:05:19]:
wszystko się zgadza tylko ofert pracy brak
zdjecie uzytkownika
były serwisant - 2015-04-27 18:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wito - 2015-04-27 09:18:55]:
Akurat ofert pracy dla chcących pracować z waszymi kwalifikacjami jest bardzo dużo.Wystarczy tylko przejrzeć internet.I tu będzie złośliwość-nawet tego się nie chce.Tylko narzekać i narzekać to fajnie zawsze wychodzi, a pensja (jaka by nie była )wpływa na konto.Może tak jest najwygodniej?Najbardziej narzekają ci którym się niewiele chce się robić.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2015-04-29 21:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość 1 - 2015-04-26 19:51:21]:
gość 1 - o jakim doświadczeniu Ty mówisz??? Masz może na myśli topografię sieci czy wiedzę gdzie uderzyć w kabel aby szybko usunąć usterkę, a może jest to tylko doświadczenie w gadaniu (czytaj laniu wody). Takie doświadczenie nie jest dzisiaj nic warte. Topografia sieci? - opl każdy punkt dostępowy ma określony przez GPS (a tych co jeszcze nie ma to sami niebawem podacie - jak nie, albo błędnie to będzie surowa kara)- tak więc znajomość sieci dla umiejącego korzystać z GPS to bajka. Wiedza gdzie jest spieprzony kabel - no wiadomo że wiedzą gdzie odwalili fuchę, ale obecnie opl przyjmuje słuszna politykę wyciągania z kanalizacji kabli miedzianych a w ich miejsce wciągają światłowody - zamianę taką finansuje kasa za miedziany złom I ZAPEWNIAM CIĘ ŻE JESZCZE IM GOTÓWKI ZOSTAJE!!! (kable optyczne są banalnie tanie) Jedynie muszą zatrudnić fachowców którzy im te kable połączą, ale na Eltel to raczej nie liczą... - czyli fachowcy od miedzi do muzeum :-(. Pozostaje doświadczenie w laniu wody - ale chyba już nie ma kto tego słuchać ... Reasumując - Panowie Fachowcy albo się dokształcać (zdobywać obecnie potrzebną wiedzę i umiejętności) albo ... sami wiecie.
zdjecie uzytkownika
były serwisant - 2015-04-29 21:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alien - 2015-04-29 21:10:05]:
Alien ty chyba nigdy nie pracowałeś na sieci,wiesz że coś w trawie piszczy ale nie wiesz co.Skąd u ciebie taka nienawiść do serwisantów.Podejrzewam,że jesteś tym młodym,który ma pierwszą pracę i jest tym najmądrzejszym z najmądrzejszych,który jest lizusem kierownika.Czy nie przypadkiem na P.?
Z resztą to nie ważne skąd.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-29 21:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kretyni...czytam forum, i nic nie przychodzi mi do głowy.ps. Oczywiście nie wszyscy.
zdjecie uzytkownika
Derektor - 2015-04-29 22:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz spać bo rano trza wstać i usterki usuwać !
zdjecie uzytkownika
wb - 2015-04-29 22:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alien... miedż powyciągali bez pomyslunku zostawiając stare suche a nowe likwidując.. światło to chyba w stolycy bo na zadupiach to zapomnij.. ogarnij się chlopie co ty pieprzysz.
zdjecie uzytkownika
5454 - 2015-04-29 22:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wb - 2015-04-29 22:40:59]:
Ma rację jak jesteście tacy mądrzy to światło to nie miedź i do tego trzeba mieć monterów nie serwisantów ,ale dla was głąby to myślicie ,że to samo niestety nie ,ale nie będę wam tego wypisywał , bo po wpisach waszych jest to dla was za trudne w ElTELU szanowałem was za strajk ,ale widzę ,że nie warto Głąbki FTHH
zdjecie uzytkownika
światełko - 2015-04-30 09:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w mieście , w którym mieszkam(5 tys mieszkańców) budowana jest sieć optyczna do każdego budynku , z opcja usług od każdego operatora - jaka tu przyszłość dla orange i eltela?
zdjecie uzytkownika
eltel - 2015-04-30 11:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na południu zwolnienia na wszystkich strefach .
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 21:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za pracę w godzinach nadliczbowych pracownikowi przysługuje zawsze normalne wynagrodzenie za każdą z przepracowanych godzin. Ponadto praca w godzinach nadliczbowych może być rekompensowana dodatkiem do wynagrodzenia albo czasem wolnym. Ostateczna decyzja o formie rekompensaty należy do pracodawcy.

a) dodatek 100%

Dodatek w wysokości 100 % wynagrodzenia za pracę przysługuje pracownikowi za pracę w godzinach nadliczbowych na dobę przypadających :
- w nocy,
- w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,
- w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,
a także w przypadku, gdy jest to praca przekraczająca przeciętną 40-godzinną tygodniową normę czasu pracy.

b) dodatek 50%

Dodatek w wysokości 50 % wynagrodzenia za pracę przysługuje pracownikowi za pracę w godzinach nadliczbowych na dobę przypadających w dni, będące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy (w tym „robocze” niedziele i święta), z wyjątkiem pracy nadliczbowej w porze nocnej (za którą przysługuje dodatek w wysokości 100% wynagrodzenia).
Dodatek w wysokości 50% wynagrodzenia przysługuje także za pracę nadliczbową na dobę przypadającą w dzień wolny od pracy wynikający z rozkładu czasu pracy w
przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy oraz w dni wolne od pracy równoważące podwyższenie dobowego wymiaru czasu pracy powyżej 8 godzin (w systemie równoważnego czasu pracy).

Za pracę w godzinach nadliczbowych przekraczających jednocześnie normę dobową i tygodniową przysługuje tylko jeden dodatek do wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 21:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownikowi wykonującemu pracę w niedzielę pracodawca jest obowiązany zapewnić w zamian inny dzień wolny od pracy w okresie 6 dni kalendarzowych poprzedzających lub następujących po takiej niedzieli. Jeżeli nie jest możliwe wykorzystanie dnia wolnego od pracy w zamian za pracę w niedzielę w tym terminie - pracownikowi przysługuje dzień wolny od pracy do końca okresu rozliczeniowego.
Natomiast pracownikowi wykonującemu pracę w święto pracodawca jest obowiązany zapewnić w zamian inny dzień wolny od pracy w ciągu okresu rozliczeniowego. Jeżeli wykorzystanie dnia wolnego w tym terminie nie jest możliwe - pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w święto.

Dzień wolny rekompensuje pracownikowi pracę w tym dniu w granicach dobowej normy czasu pracy, czyli do 8 godzin. Praca w tym dniu powyżej 8 godzin jest pracą w godzinach nadliczbowych na dobę i dlatego powinna zostać pracownikowi zrekompensowana jako praca w godzinach nadliczbowych, tzn. dodatkiem do wynagrodzenia albo czasem wolnym od pracy. Dodatek za pracę nadliczbową na dobę w wolną niedzielę i święto wynosi 100 % wynagrodzenia.

W razie braku możliwości udzielenia dnia wolnego od pracy w zamian za pracę w niedzielę do końca okresu rozliczeniowego – pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w niedzielę. Także jeżeli wykorzystanie dnia wolnego w zamian za pracę w święto nie jest możliwe do końca okresu rozliczeniowego - pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w święto.
Powyższe zasady stosuje się niezależnie od tego, czy praca w niedzielę lub święto wynika z rozkładu czasu pracy pracownika, czy też, czy była to praca z powodu szczególnych potrzeb pracodawcy albo konieczności prowadzenia akcji ratowniczej lub usunięcia awarii.

Do pracy w święto przypadające w niedzielę stosuje się przepisy dotyczące pracy w niedzielę.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 22:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Limity godzin nadliczbowych

Każdy pracownik ma prawo w każdej dobie do co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku. W ciągu tygodnia łączny czas pracy nie może przekraczać 48 godzin. W związku z tym praca nadliczbowa na dobę nie może trwać dłużej niż 5 godzin (24 - 8 - 11 = 5), natomiast przeciętnie w tygodniu nie może przekraczać 8 godzin (48 - 40 = 8).
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 22:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecenie pracy w godzinach nadliczbowych w wymiarze przekraczającym dopuszczalny limit godzin nadliczbowych jest wykroczeniem przeciwko prawom pracownika i jest zagrożone karą grzywny.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 22:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodnie z przepisami, pracownik ma obowiązek pozostawać w dyspozycji pracodawcy w obowiązującym go czasie pracy, który podlega ograniczeniom i nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w ciągu tygodnia. I co do zasady zatrudniony tylko wtedy jest zobowiązany do odbierania telefonu służbowego. Po zakończeniu wyznaczonych godzin pracy podwładny nie pozostaje bowiem w dyspozycji pracodawcy i nie musi telefonu odbierać - może go nawet wyłączyć.

Pracodawca, który chce, aby pracownik był "pod telefonem" także poza pracą, musi powierzyć mu pełnienie dyżuru w zakładzie pracy lub innym wyznaczonym miejscu.

Kiedy za nieodebranie telefonu służbowego poza godzinami pracy grozi nagana

Jednak za czas takiego dyżuru nie przysługuje pracownikowi wolne ani wynagrodzenie w przypadku, gdy pracownik nie wykonywał pracy, czyli nie prowadził rozmów na tematy służbowe. Natomiast jeśli zatrudniony musiał odbierać telefon, to czas tych rozmów będzie stanowić pracę nadliczbową, wymagającą odpowiedniej rekompensaty w postaci czasu wolnego lub odpowiedniego wynagrodzenia.

Dyżur nie może być przy tym ustanowiony bezpośrednio po przepracowaniu pełnego wymiaru czasu pracy w danym dniu, nie może bowiem naruszać prawa do odpoczynku - pracodawca musi bowiem zagwarantować podwładnemu 11 godzin odpoczynku na dobę oraz co najmniej 35 godzin na tydzień (w związku z przejściem na inną zmianę roboczą może on zostać skrócony, jednak nie bardziej niż do 24 godzin). Dlatego dyżur może trwać do 5 godzin na dobę (24 godz. = 8 godz. pracy + 11 godz. nieprzerwanego odpoczynku + 5 godz. ewentualnego
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-30 22:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sytuacji gdy pracownik poza obowiązującym go wymiarem czasu pracy w sprawach służbowych prowadzi rozmowy telefoniczne, odbiera e-maile, czy w inny sposób porozumiewa się za pomocą środków porozumiewania się na odległość, faktycznie wykonuje pracę i czas na zadania te poświęcone traktowany być winien jako praca w godzinach nadliczbowych
zdjecie uzytkownika
obserwator 2 - 2015-05-02 11:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za idiota na forum przytacza znane wszystkim przepisy kodeksu pracy. Może znowu jakiś zaoczny mgr śmiesznej prywatnej uczelni .
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-02 23:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator 2 - 2015-05-02 11:34:24]:
Mądry zna przepisy kodeksu i je stosuje ,a głupi łamie ! I sam jesteś idiotą pacanie !!! Przypominam te najważniejsze przepisy żeby pracodawca nie wymuszał ich łamania !! KUMASZ !!!!!
zdjecie uzytkownika
Bee - 2015-05-03 17:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe Przytacza żeby znowu jakiś Baran nie zapomniał :) Boisz się mgr przecież jak ze śmiesznej prywatnej uczelni to nie ma czego :) No chyba że sprawa się o sąd pracy oprze to w tedy nie będzie ważne po jakiej uczelni tylko co ma w głowie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwała 5 minut kierownik jak robot upośledzony .
Pytania: Tylko jedno pytanie czy mogę pracować 24 godziny na dobę i nic nie jeść i nie pic ,żeby nie marnować czasu .
zdjecie uzytkownika
Alien - 2015-05-04 18:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były serwisant - 2015-04-29 21:41:44]:
Kolego mam prawie 50 lat i większość życia spędziłem na słupach. Od kilku lat jestem szczęśliwym człowiekiem , który na własne żądanie opuścił szeregi eltela. W sumie to specjalnie nie mam do Ciebie pretensji że uważasz tak jak piszesz - bo Twój cały świat to monterka, dom i zdezelowane seicento... cóż więcej można od Ciebie wymagać. No chyba że nie boisz się wyzwań i wychylisz głowę wyżej, może jeszcze masz szansę zobaczyć coś więcej a może nawet zrozumieć swoje przerażające położenie, trzeba tylko odwagi... Pozodzenia !
zdjecie uzytkownika
Alien - 2015-05-04 18:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-29 21:53:40]:
Kolego masz całkowitą rację - poziom tego forum spada poniżej krytyki, to pewnie dlatego że tych myślących ubywa...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eltel Networks?
Zadaj pytanie