Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks S.A.

Pracowałeś w firmie Eltel Networks S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-25 16:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orange przez swoją politykę idzie na dno. Na moim terenie pół powiatu już ma światłowód pociągnięty przez małe "firemki". Jak to wszystko ruszy to wygryzą orange jak się patrzy :-)
zdjecie uzytkownika
gorol - 2014-10-25 20:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-10-25 16:27:32]:
Teraz to tylko Orange może sobie pozwijać stare kable i sprzedać na złom, bo nic już nie może zaoferować klientom.
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-10-25 23:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gorol - 2014-10-25 20:03:16]:
No wypraszam sobie, już nie takie małe te firemki :-) Zapraszamy do współpracy bo sieci światłowodowych coraz więcej a ktoś musi to serwisować , oczywiście na normalnych ludzkich zasadach. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
fan - 2014-10-26 12:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gorol - 2014-10-25 20:03:16]:
Już to robi,projekt ma piękną nazwę "Reduktor". Polega na uwalnianiu i złomowaniu sprawnych kabli.Pzdr.
zdjecie uzytkownika
ASAM - 2014-10-26 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kraków, Wieliczka, Oświęcim, Wrocław, Poznań, Jelenia Góra, Kielce, Starachowice, Pszczyna, Tychy, Mikołów, co jeszcze ? :)
zdjecie uzytkownika
scyzor - 2014-10-26 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASAM - 2014-10-26 14:40:12]:
a najlepszy w tym wszystkim jest schemat w jaki się to odbywa .wpada firma zewnetrzna przekrosowuje abonentów nie patrząc czy zajmowane pary są wolne , dobre tylko lecą zgodnie z rozpiską a całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spada na PT a póżniej Orange doktoryzuje się nad wskaźnikami terminowośc powtarzalność i cały inny cyrk .Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Alien - 2014-10-29 22:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan - 2014-10-26 12:08:27]:
... no to już jest dno. Francuskie hieny wyciągają łapki po kable.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-10-31 01:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w ogóle ktoś z pracujących w Eltel Networks S.A. jest w stanie napisać jak wygląda tam rekrutacja ? jakiego rzędu są zarobki? jak wygląda tydzień pracy? jaka atmosfera panuje? czy warto sobie w ogóle zaprzątać głowę próbowaniem podjęcia pracy w tym przedsiębiorstwie ? Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje :)
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-31 12:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
wszystko jest na w/w forum, sam musisz ocenić.
zdjecie uzytkownika
znalazłem lepszą pracę w zieleni miejskiej - 2014-11-02 01:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
MIREK, daj sobie spokój z tą firmą. Chyba że wywalili cię z zieleni miejskich i nic innego nie możesz znaleźć. Jak jeszcze tego nie wiesz to tutaj się dowiesz jakim jesteś beznadziejnym pracownikiem. Codziennie będziesz przekonywany o swojej nieudacznosci
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-03 20:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-10-31 01:34:14]:
Mirku , nawet jak masz jedenaście klas samej podstawówki to daj sobie spokój z Eltelem !Zarobki są skandalicznie niskie , atmosfera fatalna ! Nie chce mi się więcej pisać .
zdjecie uzytkownika
ASAM - 2014-11-04 11:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam na atmosferę nie narzekam,trzeba robić wszystko, żeby nie zwariować. Co do zarobków, cóż.. płacą za jak za 'pół etatu' to i tak się teraz pracuje.
zdjecie uzytkownika
monteros - 2014-11-04 20:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popatrzcie na to.
Kultura i sztuka była najsłabiej opłacaną branżą w 2013 roku – wynika z Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń firmy Sedlak & Sedlak. Połowa pracowników zatrudnionych w tej branży zarabiała miesięcznie poniżej 3 000 zł brutto.
A gdzie w tym wszystkim jesteśmy my??? Chyba w (usunięte przez administratora) głębokiej.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-11-17 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2015 roku stawka minimalna 1750zł, wiec będę zarabiał 150zł więcej od sprzątaczki czy kasjerki. Paranoja !!!
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-11-20 09:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kolejne szkolenie na Sabie z NPS. Śmiać mi się chce z tego - jak mamy dbać o wizerunek firmy i zadowolenie klientów skoro Orange wraz z Eltel-em nie dbają o swoich pracowników delikatnie mówiąc. Osobiście jestem w grupie detraktorów tej firmy :-). Niech zrobią ankietę wśród serwisantów kto jest promotorem a kto detraktorem - się zdziwią !!!
zdjecie uzytkownika
Landzik - 2014-11-20 20:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic się nie zmieni...żaden z kierowników nie ogarnia tej kuwety...będą orać nas tak długo jak pozwolimy na to a jak widzę POzwolimy jeszcze długo...
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-22 18:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
orange oraz eltel to dwie złodziejskie firmy i żaden uczciwy pracownik nie będzie kłamał że jest inaczej,czyli dbał o ich wizerunek jaki wizerunek?
zdjecie uzytkownika
iku - 2014-11-24 20:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [monter - 2014-11-22 18:45:41]:
Święta racja , tak podchodzą wszyscy serwisanci !A ten wizerunek to dobra mina do złej gry !!Niech Orange sama zadba o swój wizerunek nie oszukując klientów !!!
zdjecie uzytkownika
psychiczny - 2014-11-29 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Landzik - 2014-11-20 20:12:18]:
Właśnie zrobiłem szkolenie i się wyrzygałem....
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-03 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie coś może o tym projekcie do Wielkiej Brytanie? Jakieś szczegóły?
Ktoś chce jechać? Czy to taki sam obóz pracy jak w Niemczech?
Że niektórzy serwisanci po powrocie z Niemiec musieli brać L-4 na 2 miesiące, żeby ratować zdrowie. Warto?
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-12-04 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przepraszam , ale chyba zrobiłem błąd odchodząc z eltelnetworks ... pięc lat za późno.
zdjecie uzytkownika
pendolino - 2014-12-06 14:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emeryt - 2014-12-04 21:31:43]:
Nie ma sie co dziwic, ze w tych NIemczech dostali w kosc no bo wreszcie poczuli co to jest prawdziwa praca, a nie sciemnianie i byle do 10-tego. Pracowalem w Eltelu przez 6 lat i z czystym sumieniem moge powiedziec ze efektywnej pracy to sa moze z 2-3 godziny na dzien, a reszta to sciemnianie, fuchy i zalatwianei spraw na miescie.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-12-07 22:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pendolino - 2014-12-06 14:32:36]:
z twojej opinii wynika że nigdy nie byłeś na stanowisku serwisanta czy kablarza,pewnie miałeś stanowisko nieroba.
zdjecie uzytkownika
Poeta - 2014-12-08 22:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Spieszcie się kochać abonentów - Tak szybko odchodzą.
Abonenci kochajcie serwisantów mają krótszy okres wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
serwisant - 2014-12-08 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
słyszałem ze firma zatrudnia kierownikkow i serwisantow

rok temu zwolnili przecirz ponad 100 osob firma sie przeliczyła?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eltel Networks S.A.?
Zadaj pytanie
x