Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eltel Networks

Pracowałeś w firmie Eltel Networks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monter 2 - 2015-12-08 21:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wściekły - 2015-12-08 20:15:11]:
2800 Brutto mają monterzy w BYDGOSZCZY , ale tutaj trzeba w pojedynkę pracować
zdjecie uzytkownika
wikinson - 2015-12-08 22:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter 2 - 2015-12-08 21:56:14]:
u nas po pseudo podwyzkach jest gora 2300zl i tez sie jezdzi w pojedynke bardzo czesto
zdjecie uzytkownika
z boku - 2015-12-09 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wikinson - 2015-12-08 22:30:13]:
i dzieki takim jak w bydgoszczy jelonkom niedługo wszyscy będziemy pracować w pojedynkę bo co bo się da
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-12-09 12:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy robicie? Jeździcie w pojedynkę tylko czekać jak cos sie komuś stanie a kierownik wypcha się sianem. Może już się coś gdzieś stało tylko zatuszowane. Czego wy się boicie?? Że Was zwolnią?? Większość z Was to dobrzy fachowcy którzy bez problemu znajdą pracę a o swoje posady niech się martwią pociotki dyrektorów i kierowników bo już coraz mniej się z tym kryją dyrektor zatrudnia syna na strefie na której sam pracuje i kierownik się trzęsie nad nim jak nad jajkiem, gdzie tak jest sie pytam że serwisant ( syn dyrektora ) rządzi kierownikiem?? Ten sam kierownik zatrudnia sobie ludzi bez rekrutacji wewnętrznej na centrum logistyczne są to ludzie spokrewnieni z nim lub dobrzy znajomi.
zdjecie uzytkownika
zadowolny z podwyżki - 2015-12-09 20:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...byłem u klienta rozmawialiśmy o zarobkach jak pokazałem nową umowę po podwyżce to myślał,że pracuję na pół etatu.Potem patrzył na mnie długo i zapytał czy jestem inwalidą...po namyśle stwierdziłem,że tak skoro związki zawodowe są nieudolne to ja jestem niepełnosprawny mam już nową pracę i składam wypowiedzenie....
zdjecie uzytkownika
zdzisiu z lechistanu - 2015-12-09 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym kraju nigdy nie bedzie normalnie. Te przekrety z trybunalem to pikus przy tym co sie tutaj dzieje. 2300 brutto to jakies 1700 do reki, czyli okolo 10 zl za godzine. Dziewczynki na promocji w supermarkecie dostaja wiecej. Bylem ostatnio na zakupach w galerii handlowej i zapytalem taka sniezynke ile zarabia za usmiechanie sie i rozdawanie dzieciom cukierkow. Dostaje 10 zl za godzine czyli tyle co monter z kilkunastoletnim stazem. JESTEM ZWYCIEZCA!
zdjecie uzytkownika
monter 2 - 2015-12-10 14:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzisiu z lechistanu - 2015-12-09 21:55:22]:

zdzisiu z lechistanu a ty pracujesz za te nędzne 10 zł ? u nas w Bydgoszczy Eneva płaci 15 zł na rękę , ale nie ma ludzi do pracy bo juz wszyscy się pozwalniali i trzeba w pojedynkę pracować ,
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2015-12-10 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj poszły dwa przelewy na konta...jeden to wypłata a drugi to spłata za październik podwyżki(netto)hi,hi,hi,czyli każdy już wie ile dostał podwyżki!
nie trzeba czekać na aneks do umowy.
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-12-11 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a "bony" kiedy przyjdą? osobnym przelewem do 15 grudnia?
zdjecie uzytkownika
monter 2 - 2015-12-11 14:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Bydgoszczy Eneva rozda bony na święta za 1000 zł , a u was ?
zdjecie uzytkownika
eltel to mobbing - 2015-12-11 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa przelewy jeden to zasiłek drugi premia na pocieszenie na kilka paczek papierosów . Za prace po 10 godzin , za pracę w niedziele i święta , za pracę w pojedynkę , za to że traktują cię jak śmiecia i jeszcze sfałszują listę obecności . Tak właśnie jest jak rządzą układy !!!!! Dla tych rządzących nie ciepłe biurko i służbowy samochód tylko cela i drewniane łóżko . Pełen szacunek dla tych co odeszli z tego bagna .
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-12-12 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka płaca taka praca ale oczywiście każdy pracuje na swój rachunek
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-12-12 21:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Im dłużej będziecie tkwić w tym Eltelu , PRZEGRACIE ŻYCIE !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KOgut - 2015-12-12 23:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wlasnie tam wygralem swoje zycie. Przez kilka miesiecy nie moglem znalezc pracy i to oni wyciagneli do mnie reke. Nie patrzyli na moja (nie zawsze zgodna z lietra prawa) przeszlosc, interesowalo ich tylko moje podejscie do pracy. Pensja nie jest najwyzsza na rynku, ale te warunki pracy docenicie, dopiero kiedy ja stracicie.
zdjecie uzytkownika
wrocek - 2015-12-13 08:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i przyszedłeś do pracy . Jssteś pasażerem samochodu i na tym kończą się twoje obowiązki .Wiec jak możesz to zamknij r.yj
zdjecie uzytkownika
bylymonter - 2015-12-14 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pracujcie w tych firemkach , dajcie sobie spokój , ja się zwolniłem i teraz pracuje po 8 godzin za 4200 brutto a wy ?....jak niewolnicy i murzyni prawie za darmo
zdjecie uzytkownika
maxmax - 2015-12-18 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bylymonter - 2015-12-14 17:42:29]:
jaka cisza na forum jak ktos napisal prawde ile sie zarabia :)))) a nas niestety kroja w firmie az smiech pozdrawiam wesolych swiat i udanej pracy w swieta bo ab naj wazniejszy :))
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-12-19 00:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no, ja też mam prawie 4000 zł tylko że netto, więc nie rozumiem o co w ogóle ta wrzawa, trzeba być solidnym i nie kombinowac, a będzie dobrze, słowo
zdjecie uzytkownika
zzibi - 2015-12-20 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-12-19 00:34:58]:
Rozumiem że na kwartał tyle zarabiasz. Zastanawiam się po co ten idiotyczny wpis,który niczego nie wnosi.Czemu ma to służyć?
zdjecie uzytkownika
Serviskal - 2015-12-23 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem na dwóch rozmowach i dawali 2000 na rękę, ale w jednej firmie praca na trzy zmiany, a druga tzw czterobrygadowka więc siedzę w jeszcze w eltelku i szukam dalej.
zdjecie uzytkownika
Irek Bojdo, Wrocław - 2015-12-25 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej
życzy wszystkim serwisantom były pracownik Irek B.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-25 11:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek skończ błazenadę
zdjecie uzytkownika
alien - 2015-12-25 19:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-12-12 21:45:54]:
ŚWIĘTA RACJA, JUŻ MINĘŁO 6 LAT JAK ZOSTAŁEM WOLNYM I SZCZĘŚLIWYM CZŁOWIEKIEM!
zdjecie uzytkownika
j. kalarus - 2015-12-28 21:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pszyłącze się do rzyczeń nowo-rocznych. Wszystkim nie-zadowolonym z pracy aby nareszcie znalezli zajencie na miare swojich oczekiwan i czcze gadanie przelozyli na kakretne dzialania. A reszcie zebysmy jakos razem ciagneli ten wuzek bo do emerytury juz niewiele czasu. Oby 2016 byl lepszy niz jego popszednik!
zdjecie uzytkownika
Irek Bojdo, Wrocław - 2015-12-28 23:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-12-25 11:00:22]:
Składanie życzeń świątecznych jest czymś normalnym !!! A błazna robisz z siebie !!!
zdjecie uzytkownika
monteroserwisant - 2015-12-30 15:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j. kalarus - 2015-12-28 21:04:17]:
Analfabeta jakiś czy co ??? Weź sobie Panie karalus słownik ortograficzny kup.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-01-01 18:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekajcie na pracę w Eltelu bo w Bielsku-Białej ludzie są chętni na taka oto ofertę pracy za taką kasę :
Oferta pracy:
Informacje dotyczące zgłaszanego miejsca pracy
KRAJOWY NUMER OFERTY: StPr/15/4644
Nazwa stanowiska: Dyspozytor
Liczba miejsc pracy: 2
Ogólny zakres obowiązków:
Przydzielanie i zarządzanie zadaniami dla serwisantów (br.
telekomunikacyjna), obsługa systemu komputerowego. Praca
na trzy zmiany, w godz. 8.00-20.00.
Adres miejsca pracy:
ELTEL NETWORKS S.A.
43-300 Bielsko-Biała
SIEMIRADZKIEGO 5
Rodzaj umowy stanowiącej
podstawę wykonywania pracy: Umowa na okres próbny
Wymiar czasu pracy: w pełnym wymiarze
System i rozkład czasu pracy: trzy zmiany
Godzina rozpoczęcia pracy: 08:00:00
Wysokość proponowanego
wynagrodzenia brutto: od 2000.00 do 2250.00


zdjecie uzytkownika
Maxmax - 2016-01-02 21:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dyspozozytora nie porównuj do serwisant minus 10, 15 przy wietrze zapraszam na słupa zobaczymy czy za 2000 brutto będziesz zadowolony ;)
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2016-01-04 10:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maxmax - 2016-01-02 21:41:17]:
Zapomniałeś kolego dodać że zdarzały się większe mrozy a był czas że z zimowych ubrań dostaliśmy tylko kurtki a spodnie były letnie BHPowiec twierdził że to są też zimowe spodnie tylko nie potrafił wskazać stosownej informacji (metki) która by świadczyła o tym że są zimowe na szczęście ja już się rozstałem z tą firmą bo jak kierownik twierdził zawsze mam jakieś problemy, a problemem był brak stosownej odzieży roboczej, narzędzi, mierników, latem zapominano o wodzie.
zdjecie uzytkownika
yuio - 2016-01-04 22:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no hej widze ze duzo z was pisze tutaj o pracy..a moze ktos bylby zainteresowany oferta od firmy ELTEL Networks Energetyka S.A. teraz szukaja inzyniera budowy
zdjecie uzytkownika
jurek z BB - 2016-01-08 18:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yuio - 2016-01-04 22:20:47]:
Nie zamieszczaj takich informacji bo na tym forum inżynierów raczej brak .
zdjecie uzytkownika
Maxmax - 2016-01-11 23:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wypowiadaj się w imieniu innych bo bardzo się mylisz w tej firmie pracują osoby dobrze wykształcone ale też nie doceniane $
zdjecie uzytkownika
Serwisant - 2016-01-19 14:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Postaram się opisać sytuację która panuje na jednej z grup technicznych Podkarpacia, mianowicie na początku miesiąca zwolnił sie chlopak z centrum logistycznego na jego miejsce została przyjeta Pani która ma problem z obsługą komputera ale wystarczyło że szanowny kierownik ją znał, najwyraźniej mial nadzieję że jakoś nikt tego nie zauważy że sie do tej pracy nie nadaje, zresztą jak syn dyrektora który też na tej grupie pracuje i nic nie robi wystarczy że zaszczyca swoja obecnością, dziś się okazało że kolejna osoba się zwalnia z centrum logistycznego i podniósł sie raban. Dziwny jest fakt że kierownik przyjmuje ludzi na Cl bez rekrutacji wewnetrznej zwłaszcza że nie dawno miały miejsce zwolnienia w śród serwisantów aktualnie jestem w trakcie pisania kilku pism z prośbą o sprawdzenie poprawności rekrutowania pracowników z niecierpliwością tez czekam na dalszy rozwój sytuacji. Grupy technicznej nie polecam gdyż kierownik jest arogancki i traktuje ja jak prywatny folwark ciekawe co na to prezes
zdjecie uzytkownika
miszcz nadgodzin - 2016-01-19 22:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te serwisant, długo tak nie pociągniecie jak o 14 bedziesz sie uzewnętrzniał na forum zamiast usuwac uszkodzenia.
zdjecie uzytkownika
człowiek z plastiku - 2016-01-22 06:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te miszcz nadgodzin, istnieje coś takiego jak urlop wypoczynkowy, odsiadka, lub przerwa śniadaniowa na której pracownik ma prawo jeść oraz wykonywać inne czynności, czytaj w tym przypadku obsługa komputera.
Może Serwisant był tak zapracowany, że dopiero o 14:25 miał czas na posiłek.
Nie mierz ludzi swoją miarą.
zdjecie uzytkownika
eneviak - 2016-01-24 20:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pracuję w enevie i mam pytanie czy ktoś zna takiego burak kierownika z eltel Kraków J.G ma od 25.01.2016 pracowac jako kierownik w Limanowej podpbno cep i burak prosze o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
były monter - 2016-01-25 21:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jacek g. to kawał hu..ja, zbieracjcie od razu haki na niego np. ksero list obecnosci to podstawa, dyktafon, anonimowe listy do PIP o kontrole. Albo wy albo on!!!
zdjecie uzytkownika
eneviak - 2016-01-25 21:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były monter - 2016-01-25 21:52:06]:
dzięki od jutra zaczynamy
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-25 22:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eltel zwalnia masowo zwalnia serwisantów tyle wywalczyła solidarność . Marna podwyżka na 2.300 brutto ale kasa w firmie musi się zgadzać . Nowy Prezes i każdy musi się wykazać , żeby nie spaść z krzesła . Człowiek człowiekowi wilkiem ....
zdjecie uzytkownika
szybki1977 - 2016-01-26 11:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bylymonter - 2015-12-14 17:42:29]:
witam wszystkichczy ktoś posiada nr fona do biura do tej majki sokołowskiej co wysyła zlecenia
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-01-26 19:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eneviak - 2016-01-25 21:58:28]:
Jacek G jak kazdy ma wady i zalety ale tak naprawdę da się dogadac a wiem i wierzcie mi nie byłem jakimś dupowłazem ze tak teraz pisze
zdjecie uzytkownika
monter eltel - 2016-01-27 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były monter - 2016-01-25 21:52:06]:
Idzie się z nim dogadać i jak będzie trzeba to stanie po waszej stronie trzyma raczej z ludźmi niż władzą. Lubi święty spokój jak ma na rejonie dobrze i nikt go nie ciśnie z góry nie wtrąca się do pracy .Najlepiej dobrze zacząć znim współpracę to wtedy będzie ok.
zdjecie uzytkownika
eneviak - 2016-01-28 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [monter eltel - 2016-01-27 08:42:53]:
hahah raczej nie da sie z nim dogadać widać to z geby i z rozmowy a ty nie pisz głupot bo albo jestes jego byłym dupowłazem ale to sam J.G pisze
zdjecie uzytkownika
monteroserwisant - 2016-02-04 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na Krakowie pojawiła się nowa postać kierownicza Józef Ka....ycki ,czy ktokolwiek coś wie na temat tej nowej postaci w Eltelu?
zdjecie uzytkownika
Eltel - 2016-02-05 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eltel to dno mół i wodorosty!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Niewolnik Eltela - 2016-02-05 16:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała kadra kierownicza w eltelu to mafia dupowłazów,oraz karierowiczów.Mam nadzieje że to ostatnie podrygi tych słabych ludków,i na tyle otej żałosnej kadrze kierowniczej!!!Tragedia
zdjecie uzytkownika
wiem, ale nie powiem - 2016-02-08 23:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to szykujcie się na duże zmiany krakusy, już wkrótce
zdjecie uzytkownika
Krakus - 2016-02-09 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W eltelu nie ma kierowników . To są "synowie " dyrektorów . Warunek na to stanowisko to umiejętność głębokiego dupowłażenia oraz traktowanie podwładnych jak śmieci . Jednym słowem banda sku.....rwy..synów !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja polegała na tym czy jestem dyspozycyjny 7 dni w tygodniu najlepiej po 12 godzin bo jakieś dyżury jeszcze są .Płaca 1800 brutto ( prawie się popłakałem ze śmiechu )
Pytania: Jestem informatykiem z wykształcenia i znam się na tym . Jednak podczas rozmowy z kierownikiem miałem wrażenie , że on nie bardzo zna się na swojej pracy .Myślę , że piekarz (bez urazy )też się nadaje do tej pracy . Grunt to jak najkrócej być w domu .
zdjecie uzytkownika
były eltelowiec - 2016-02-10 16:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno J.G pracuje teraz w Enevie hahahhaa że też nie sprawdzili za co wyleciał od nas , szok szkoda że nie wiedzą o nim wszystkiego ale pewnie się przekona eneva co to za ziółko z niego nierób i nic więcej tylko innymi się chce wyłgać od roboty żeby za niego robili a on tylko siedzieć i nic nie robic ale widocznie w enevie są ślepi
zdjecie uzytkownika
Krakus - 2016-02-10 18:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to w całym Eltelu dyspozytorzy odwalają awarie z pały ? Nie trzeba naprawiać wystarczy odpisać .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eltel Networks!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert