brak logo

PW Minkus

Rybnik

Opinie o PW Minkus

chudy 2010-11-25 18:06:01
płaci nie reguralnie często nawet miesiąc po terminie
1
były 2013-09-21 15:46:23
jachać jechać jechać.kasa kasa kasa.nie ma rodziny,jesteś nikim
już niedługo 2013-11-25 22:41:48
były,masz racje,mirkowi już palma odbija,ale dopóki będą do firmy przychodzić takie nawiedzone ***** jak kamil to nie będzie lepiej,a jak zapytasz to wieczny kryzys,ale osobówki i skutery śnieżne to gratis szefowi dają.
Kamil 2013-12-26 20:26:32
a tobie o co chodzi? Jak masz cos do mnie to podejdz na bazie i mi powiedz a nie (usunięte przez administratora)na onternecie bedziesz wypisywac
za stary 2014-07-20 22:23:09
przychodżcie,na wypłatę po miesiącu czekać,paliwo pompka tankować,a o diety walczyć z dyspozytorem(czyt.prawa ręka szefa),auta nie myte od lat,a i nie serwisowane
driver 2014-09-14 12:58:45
auta w firmie nie myte bo jezdza nimi syfiarze i smierdziele ktorzy nie dbaja o nie jakos nie mam problemu z myciem auta jezdzi sie jak w kazdej firmie pauzy mam w domu min.45 max 70 godz i zarobek ok mirek nie goni a daje zlecenia i pyta czy wezmiesz robota spoko a jak komus nie pasuje to niech spierd....i nie wypisuje glupot bo robi tylko wstyd firmie ja bedac na miejscu minkusa wyjeb.....bym na zbity pysk tych smierdzielow co nie umieja na myjnie wjechac a takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest tam duzo wiekszosc jastrzebie i wodzislaw
3
firmowy 2014-10-08 18:21:39
do postu powyżej,a jak już podpisujecie to wpiszcie prawdziwą datę otrzymania kasy
2
driver 2014-10-08 22:00:20
Firmowy to możesz mieć dres. Jak jest tak źle to wypowiedzenie do szefa i uciekać z firmy. Zero honoru cwaniaku.
2
firmowy 2014-10-10 21:49:58
te,driver,czemu nie napiszesz prawdy co do wypłat dupowłazie
firmowy 2014-10-10 21:57:23
do ifilifi,jak lubisz pompką paliwo tankować na parkingu i czekać ponad miesiąc na wypłatę,spędzać weekendy na parkingu to przychodz,i oczywiście ciągle słuchać że kryzys i że firmy nie płacą,ale na auta,skutery,meble i hotel w krakowie to kasa jest,że o reszcie nie wspomne(udziały w firmach).
driver 2014-10-11 12:15:24
Firmowy pokaż jaki jesteś kozak i zwolnij się. Udowodnij, że gdzie indziej jest lepiej. I nie wracaj po kolanach jak reszta cwaniaków takich jak ty.
1
xyz 2014-10-16 15:43:46
firma ok sanatorium a nie robota...
firmowy 2014-10-16 23:33:22
te,driver,a ile ty tu pracujesz???i który raz???ja tu jeszcze nie wracałem lizusie,i na milion procent nie wróce tak jak ty
joloda 2014-10-19 20:38:06
ale przeciez w firmie nikt, nikogo na sile nie trzyma? chyba ze masz intercyze zamiast umowy? zatrudniajac sie, wiesz na jakich warunkach sie przyjmujesz i jak wyglada praca, chyba ze sie myle? w miedzynarodowce weekendy sa nieuniknione, jak w kazdej firmie. nie patrz komus do kieszeni, bo daleko ta droga nie zajdziesz... marudne cioty... xxx mega
2
DRIVER Rybnik 2014-11-06 16:15:13
jedno jest w tym wszystkim do dupy ze ludzie pisza ze w minkusie im tak zle ze sa nieludzko traktowani ze na wekendy musza stac itd.jak wam tak zle dupki to sie w piekarni zatrudnijcie moze am wam bedzie dobrze wiekszosc kierowcow tak zwanych w tej firmie to idioci jezdzacy w kolko przez x lat jkby go poslac w inne miejsce niz gefco lub psa to ma pewny zawal bo nie bedzie wiedzial gdzie jechac tak im tu zle ze se cioty zwalniaja i za 3 miesiace sa z powrotem bo na kolanach prosza o przyjecie prawda student i inni powinni wam dac pracowac tylko za podstawe bo inaczej bym nie dal a jak wam placzki tak zle to zegnam z firmy nikt was nie trzyma sila ale jak wam dobrze to nie wypominaj jeden z drugim na co stac szefa hotel skuter czy jacht to nie wasza sprawa jest
3
andrzej 2014-11-06 18:54:25
Ta firma to nadaje się na kraj a nie na miedzynarodowke winiety ze swoich wszystko ze swoich podstawa nie na czas zabawa z paliwem nie rozumia was mala firma a nie umicie się postawić tylko jeden z drugim nazeka jak mu zle i nie dobrze.
Siwy 2014-11-09 10:51:06
Andrzej nie pij tyle . A komu sie nie podoba to zakładać własne firmy i wyjazd moczymordy
3
Szczery 2014-11-28 23:19:51
Kilku PANÓW SZOFERÓW powinno z miejsca lecieć na zbity pysk z firmy. Niby wielcy koledzy a jeden drugiemu nóz w plecy by wbił. Cwaniaki ze ho ho ale tylko na parkingu, a w biurze łep w dół i uszy po sobie.
Płaczą że weekend w kabinie- niestety w międzynarodówce tak jest, a na dodatek firma płaci za to, przynajmiej maja się za co nabzdryngolić a potem chodzą po parkingu jak menele
2
kierowca 2014-11-28 23:22:39
Do andrzej-a co za winiety firma ci nie oddaje?
Jak ci nie pasuje to sie pakuj i wypad
3
kierowca 2014-11-29 00:48:26
Podstawa sie spoznia to fakt, aczkolwiek ci co nalegaja i maja wieczny kryzys dostaja nawet przed 10. Dieta zawsze przed wyjazdem jest a za winiety zawsze oddaja. Idiotow jak ten wyzej co kupuje winiety za swoje nie brakuje, ale to zapewne jest jeden z tych co wrocili piaty raz. Normalnych traktuja jak ludzi, a cymbalow tak jak sie ich powinno traktowac. Kasa tak jak wszedzie, szalu nie ma ale tragedi tez nie. Najwiekszym problemem sa wielkie powroty,w tym roku chyba z 5.
1
andrzej 2014-11-29 14:28:45
a jak tam przepopowywanie paliwa na parkingach haaa nie pier.. głupot podstawa po miesiącu i mi nie pierd.. bajek dziobaki maja w terminie kasa. gdzie ci kierowcy co mieli zczytwyac kary i wadzic się o spanie w kabinach tylko jesteście mocni w gebie szkoda mi wos a z reszta robcie se tam powodzenia . wole kołchozie robic i mieć płacone wszystko w terminie, karty paliwowe a nie czekanie na paliwo i zabawy z pompkami jak by stacji.
lolo 2014-11-30 17:51:30
Do szefa lista nazwisk tych najbardziej płaczących pajaców i będzie spokój. najlepiej zacząć od tych na g. p. g. g. i s.
albert 2014-12-07 20:51:30
Witam jak w firmie jak z zjazdami?? jakie warunki gdzie lepiej minkus albo sachs wodzislaw . pozdrawiam
szczery 2014-12-15 16:00:59
Ja nie kupuje wineit za swoje. Chodziło mi o to ze przecież firma oddaje za winiety i niech nie piszą głupot że nie oddawają
szczery 2015-03-01 09:18:13
Glut- za każdą winiete masz oddane, normalna sprawa.
Kupujesz winiete potem jak wrócisz z trasy idziesz to rozliczyć. Potwierdzeniem jest sama winieta
1
albert 2015-03-11 12:23:49
sa przyjęcia?? jak ze jazdami do domu ??
normalny 2015-07-05 02:26:31
firma sie kreci robota jest, bo przecież niebrakuje. Napisz jeszcze że gdyby ta firma była twoja- to już wogóle śmiech na sali będzie
mintaj 2015-08-28 12:51:27
co miesiąc wypłata w 4 ratach miła atmosfera ale jak kasy nie ma na czas a masz zobowiązania to wiesz... Rozwój ? jaki rozwój chłopie w jakim ty kraju pracujesz... Jak se sam zapłacisz to będziesz miał rozwój..
korba 2015-09-11 17:17:43
odp.do mintaja.CHyba się zachłysnąłeś dużą ilością wody albo masz niedotlenienie mózgu.Sory że tak z grubej rury ale w tej firmie jeszcze nikt nigdy nie dostał czego by sobie życzył a warunki do rozwoju są znakomite, tzn jak już cię złapią to od razu na głęboką wodę i radż sobie sam. Po paru miesiącach szef da ci podstawę jaką mają najstarsi pracownicy i tak aż do emerytury o ile ją dostaniesz po długich latach kierowcy bo tu od lat nie ma żadnych podwyżek i chyba nie będzie bo szef mówi że nie ma pieniędzy a jak nie będzie ci się podobało to pokaże ci bramę i powie że za nią jest takich setki.
Tu przychodzą kierowcy po kilka razy żeby tylko papiery sobie wyczyścić i to szefowi pasuje bo nie musi myśleć nic o podwyżkach nawet tych ustawowych.
Pozdrawiam szefa jak i ciebie rybko i pamiętaj że nie wchodzi się do tej samej wody po kilka razy
Loli 2015-09-11 19:59:38
Korba jak sie nie podoba to do domu. Płaczki co wiecznie pajacują jacy to kozacy nie sa a zwolnić sie nie ma odwagi. Haha jest wolny rynek to weź sie synek do innej roboty. Było juz kilku takich co pajacowali i wracali po kolanach. Nie pasuje komuś robota to łopata i do błota. Jest kasa co miesiąc, swoje auto, w miarę stałe zlecenie i tylko wieczne marudzenie jak to dziobaki maja w zwyczaju. Chcesz wiecej idz na przerzuty to po miesiącu w aucie zobaczysz jak sie opłaca. Jakby to był tak wspaniały interes w obecnej sytuacji to juz dawno masz swoją firmę transportowa tylko jaj nie masz zeby cos pokazać tylko anonimowo narzekać. P.S pochwal sie jakie miałeś spalania to może wielu tu wyjaśni skad taka niechęć
2
korba 2015-09-27 22:35:36
Odp.do loli.Moją niechęć kieruję nie do szefa ale do takich idiotów jak ty,który za wszelką cenę chce wejść do dupy szefowi.Napisałem prawdę żeby ludzie przychodzący do firmy wiedzieli jak tu jest. Wszystkich chcesz zwolnić i nazywasz mnie synkiem a sam masz mleko pod nosem,chyba mamie za cycek nie podziękowałeś i pracujesz tu dzień z nocą.
Sam przyszedłeś tu już któryś raz ze zmywaka za parę centów i nie wiesz ile za uczciwą pracę się płaci prawdziwemu kierowcy a nie udającemu się za kierowcy zrobionego z tragarza który który teczki nosił z lotniska do hotelu.
Na pewno pracuje tu dłużej niż ty i o wiele wiem więcej niż ty o pracy kierowcy i nie znam takiego drugiego takiego dupowłaza jak ty.Jesteś największym zakałą tej firmy i tylko i wyłącznie tacy ludzie jak ty psują cały obraz tej firmy.
Ja jak i wiele kolegów pracujemy uczciwie i tak chcemy być traktowani, nie jesteśmy kombinatorami jak ty który sobie dorabia na granicy lub pod domem i piszesz głupoty jak tu jest dobrze i że system wynagrodzeń tu ci pasuje.Szef powinien się przyjrzeć dokładnie kto co robi i ile zarobi i kto sobie dorabia.
Nie ma drugiej takiej firmy w Polsce gdzie młody ma po paru miesiącach taką sama
podstawę co stary kierowca tj, 1450 zł na rękę i ma lepszą robotę co stary i o tym szef powinien pamiętać.Pozdrawiam wszystkich normalnych i uczciwych.Precz z wazelinami.
Loli 2015-10-01 19:40:40
Te złote rady to sobie zostaw dla swojej starej co by jej... Jest robota, kilku maruderów co to wiecznie narzekają. Juz nie raz tutaj pisano i obrażano zarówno kierowców jak i szefa ale zeby sie zwolnić to juz nie, bo gdzie wezmą do roboty malkontenta a tu maja stałe zlecenia i swoje auta. Kto przeszedł klika firm ten wie jak to wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ganba za niektórych sie na parkingu pokazać - dzieki korba, ino tak dalej.
korba 2015-10-06 23:45:07
Lolli paskuda od mojej młodej żonki się odwal żebyś tego nie żałował ale widzę jednak że uderzyłem punkt jak sobie dorabiasz i czemu takim wazeliniarzem jesteś.To ty jesteś bez jaj bo jak byś miał starą i dzieci to musiałbyś ciężej pracować na utrzymanie rodziny a gdyby tak twoja stara się dowiedziała że nie dążysz do poprawy poziomu życia to by ci te jaja obcięła.
Przelicz sobie ile godzin w miesiącu pracujesz i ile za nie dostajesz,ja nie kradnę i dlatego ten przelicznik mi nie pasuje.
Ta GAŃBA jak piszesz to powinna ciebie dotyczyć że w firmie pracujesz i takie głupoty piszesz a na dodatek ją okradasz bo jak byś ją nie okradał to nie starczyłoby ci na normalne życie.
Ja nie pisze ,tu że szef nie płaci, bo płaci ale bardzo skromnie to było dobre 10 lat temu a nie teraz w czasie obecnym.Jakaś motywacja do tej ciężkiej pracy musi być, a jak tego nie rozumiesz to ty się zwolnij i zabierz się za noszenie bagażu z lotniska do hotelu. Tam nawet napiwek dostaniesz
Taki sobie 2015-10-10 18:36:25
Ja pracuje, nie kradnę i na zarobek nie narzekam. Wiadomo że zawsze mogło by byc lepiej. Żadnego siedzenia w kabinie po 2 lub więcej tygodni. Wiadomo są lepsze miesiące i gorsze. Moim zdaniem nie ma co narzekać. jak ktos nie lubi w domu posiedzieć i chce więcej zarobić niech idzie jezdzić miesiąc po uni
2
rock 2016-05-11 22:01:23
nie wyobrażam sobie, by kierowca w trasie, czy to tygodniowej, czy miesięcznej, nie miał zagwarantowanych diet. To mi się podoba w ich podejściu do pracownika.
2
speed 2016-10-30 06:11:34
Chlopie! Nie pisz bzdur i zwolnij sie!
speed 2016-10-30 06:16:53
Nie pisz bzdur i zwolnij sie! Zero honoru cwaniaku! O ile nie pisze tego konkurencja, bo ta jak widzi nowe tiry to pewnie zal za 4 litery sciska!
Zostaw swoją opinię o PW Minkus - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PW Minkus