brak logo

HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Pol 2014-07-01 08:40:56
Dziwne' że tak duża firma a brak opinii o warunkach pracy- bardzo bym prosił o jakieś informacje w kierunku stanowiska kierowcy C+E
2
snack0990mskgo.pl 2014-08-12 08:07:22
dziadoska firma omijac szerokim lukiem maja jakiegos informatyka bo czysci im prawdopinie a jest ich nie malo
4
gaczi 2014-10-22 23:03:30
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy HSF Logistics się nadaje na pierwsza pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
Ilek 2014-11-10 13:59:10
Ciężko znaleźć jakieś informacje na ich temat, ale są również wątki osób, które próbowały podejmować staże (http://etransport.pl/forum135314.0.html). Z tego co zdążyłem się zorientować firma nie posiada swojej strony internetowej, chyba że w jakiś dziwny sposób została zagracona przez słabe pozycjonowanie ...
Ja 2015-03-09 14:40:21
Witam, czy ktoś wie kiedy będą rekrutować? Chcę się zatrudnić.
jago 2015-04-07 03:08:20
HSP jest firmą transportową, która istnieje w Polsce od 2007 roku. Specjalizują się oni przewozem towarów w temperaturze kontrolowanej. Jeżeli chodzi o rekrutacje o które pytał @ja, to zatrudniają oni około 600 kierowców , ale skład personalny dość często potrafi się zmieniać także nowe oferty trafiają się od czasu do czasu
!L 2015-08-10 16:55:33
Ja myślałem o tym żeby złożyć aplikację na stanowisko kierowcy międzynarodowego. Ale oferta ma już prawie miesiąc czasu - jaka jest szansa, że będzie ona nadal aktualna? Chciałbym mieć pewność, że dane stanowisko będzie dostępne, bo jeżeli nie ma tej pewności to i bez sensu CV wysyłać, bo nic poza pracuj.pl chyba nie ma..
1
tang 2015-10-08 21:20:37
lipa to i tylko
maciej 2015-10-09 00:35:31
jeszcze nie poznałem firmy, na temat której ktoś by nie narzekał. Zawsze znajdą się tacy, którzy nie będą zadowoleni z tego śmego i owego. Jest to o tyle naturalne co męczące, bo firmy branży logistcznej przewalają kupę kasy na działalności, a mogliby wygospodarować odpowiednie środki na wsparcie pracowników.
edfrtgbh 2016-01-07 14:48:32
hej hej no wiecie co ja widzialem ze teraz to akurat poszukuja mlodszego specjalsity do spraaw transportu i planisty transportu miedzynarodowoego w Szubinie
olak 2016-01-10 01:23:32
ale kolego to jaką prace u nich polecasz? Bo faktycznie widziałem oferte jako planista transportu, tylko to jest opcja jednak na rynek miedzynarodowy.
hops 2016-01-12 14:58:12
super, że rynek międzynarodowy! Zresztą, jako planista na pewno nie jeździsz, a jedynie rozplanowujesz trasy współpracownikom, tak mi się wydaje. :) Pozdro
ziutek 2016-01-14 19:46:08
@hops pewnie że lepiej bo ciekawsza praca i lepiej sie zarabia. Oprocz planisty szukają jeszcze młodszego specjalisty ds transportu. Wymagań nie mają dużych, trzeba znactopografię Europy Zachodniej
mjunin 2016-01-16 22:50:45
wiadomo, że specjalista od transportu zna topografię tego uczą na logistycznych studiach zawsze, a właśnie szukają młodszego specjalisty do spraw transportu chyba jeszcze nikogo nie znaleźli
danio 2016-01-19 12:03:52
Pewnie znajda gdyz mają podstawowe obowiażki dla kandydatów jak, koordynoanie pracy kierowców,terminowosc dostaw,współpraca z innymi firmami,jedyne co trzeba perfekt znac niemiecki lub angielski,no i wykształcenie logistyczne,jest umowa o pracę.
1
ktos 2016-03-05 13:14:03
hsf to firma w ktorej jestes numerem prowadzonym w trasie przez ludzi ktorzy umieja tylko angielski i sa przekazikami holendrow nie maja pojecia o topografi angli i czasie pracy kierowcy oni poprostu sa by pisac bzury
marcin 2016-03-05 17:12:16
@ktos a moze orientujesz sie jak to jest nie na stanowisku kierowcy czy planisty tylko np. magazyniera kolega dał mi cynk, że jest praca, kasa na czas tylko, że trzeba pracowac w minusowych temp
gość 2016-03-24 21:31:45
Bez obrazy nikt tam nie potrzebuje planisty a tylko przekaźnika i to wyłącznie takiego bez mózgu Ważne żeby mówił po angielsku rozumieć nie musi.
Yogi 2016-03-29 19:46:55
Chłopaki, skoro mamy zawód kierowcy to chyba normalne, że jak pracujsz dla jakiejś wielkiej firmy to podstawy angielskiego powinniśmy znać nie na migowy mamy XXI wiek @gość nie obrażaj tu ludzi z branży
Adek 2016-05-06 10:57:52
No powinno się znać język, przynajmniej w stopniu komunikatywnym @Yogi. Na stanowisko kierowy międzynarodowego trzeba mieć jeszcze roczne doświadczenie na stanowisku kierowcy powyżej 12 ton oraz posiadać Kartę Kierowcy i wszelkie badania psychologiczne.
Zostaw swoją opinię o HSF Logistics Polska Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o.