brak logo

HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Pol 2014-07-01 08:40
Dziwne' że tak duża firma a brak opinii o warunkach pracy- bardzo bym prosił o jakieś informacje w kierunku stanowiska kierowcy C+E
3
snack0990mskgo.pl 2014-08-12 08:07
dziadoska firma omijac szerokim lukiem maja jakiegos informatyka bo czysci im prawdopinie a jest ich nie malo
5
Ja 2015-03-09 14:40
Witam, czy ktoś wie kiedy będą rekrutować? Chcę się zatrudnić.
tang 2015-10-08 21:20
lipa to i tylko
ktos 2016-03-05 13:14
hsf to firma w ktorej jestes numerem prowadzonym w trasie przez ludzi ktorzy umieja tylko angielski i sa przekazikami holendrow nie maja pojecia o topografi angli i czasie pracy kierowcy oni poprostu sa by pisac bzury
1
gość 2016-03-24 21:31
Bez obrazy nikt tam nie potrzebuje planisty a tylko przekaźnika i to wyłącznie takiego bez mózgu Ważne żeby mówił po angielsku rozumieć nie musi.
Adek 2016-05-06 10:57
No powinno się znać język, przynajmniej w stopniu komunikatywnym @Yogi. Na stanowisko kierowy międzynarodowego trzeba mieć jeszcze roczne doświadczenie na stanowisku kierowcy powyżej 12 ton oraz posiadać Kartę Kierowcy i wszelkie badania psychologiczne.
soltys 2016-12-29 22:13
No tak sa potrzebni ,,przekazniki''ale czy ktos zadal sobie pytanie dla czego....
Bo kierowca nie zna jezyka polskiego co dopiero obcego.Na temat topografii ile razy kierowca pisze daj flage bo nie wiem gdzie to jest wystarczy zanik sygnalu GPS i juz ma problem z orietacja w terenie i dla tego musza byc przekazniki........
Pozdro
0 2017-01-09 11:18
No to faktycznie musicie posyłać pojazdy do czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię o HSF Logistics Polska Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o.