Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-07-01 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne' że tak duża firma a brak opinii o warunkach pracy- bardzo bym prosił o jakieś informacje w kierunku stanowiska kierowcy C+E
zdjecie uzytkownika
snack0990mskgo.pl - 2014-08-12 08:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziadoska firma omijac szerokim lukiem maja jakiegos informatyka bo czysci im prawdopinie a jest ich nie malo
zdjecie uzytkownika
gaczi - 2014-10-22 23:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy HSF Logistics się nadaje na pierwsza pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
zdjecie uzytkownika
Ilek - 2014-11-10 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko znaleźć jakieś informacje na ich temat, ale są również wątki osób, które próbowały podejmować staże (http://etransport.pl/forum135314.0.html). Z tego co zdążyłem się zorientować firma nie posiada swojej strony internetowej, chyba że w jakiś dziwny sposób została zagracona przez słabe pozycjonowanie ...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-09 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wie kiedy będą rekrutować? Chcę się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-04-07 03:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-03-09 14:40:21]:
HSP jest firmą transportową, która istnieje w Polsce od 2007 roku. Specjalizują się oni przewozem towarów w temperaturze kontrolowanej. Jeżeli chodzi o rekrutacje o które pytał @ja, to zatrudniają oni około 600 kierowców , ale skład personalny dość często potrafi się zmieniać także nowe oferty trafiają się od czasu do czasu
zdjecie uzytkownika
!L - 2015-08-10 16:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja myślałem o tym żeby złożyć aplikację na stanowisko kierowcy międzynarodowego. Ale oferta ma już prawie miesiąc czasu - jaka jest szansa, że będzie ona nadal aktualna? Chciałbym mieć pewność, że dane stanowisko będzie dostępne, bo jeżeli nie ma tej pewności to i bez sensu CV wysyłać, bo nic poza pracuj.pl chyba nie ma..
zdjecie uzytkownika
tang - 2015-10-08 21:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa to i tylko
zdjecie uzytkownika
maciej - 2015-10-09 00:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie poznałem firmy, na temat której ktoś by nie narzekał. Zawsze znajdą się tacy, którzy nie będą zadowoleni z tego śmego i owego. Jest to o tyle naturalne co męczące, bo firmy branży logistcznej przewalają kupę kasy na działalności, a mogliby wygospodarować odpowiednie środki na wsparcie pracowników.
zdjecie uzytkownika
edfrtgbh - 2016-01-07 14:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no wiecie co ja widzialem ze teraz to akurat poszukuja mlodszego specjalsity do spraaw transportu i planisty transportu miedzynarodowoego w Szubinie
zdjecie uzytkownika
olak - 2016-01-10 01:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kolego to jaką prace u nich polecasz? Bo faktycznie widziałem oferte jako planista transportu, tylko to jest opcja jednak na rynek miedzynarodowy.
zdjecie uzytkownika
hops - 2016-01-12 14:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, że rynek międzynarodowy! Zresztą, jako planista na pewno nie jeździsz, a jedynie rozplanowujesz trasy współpracownikom, tak mi się wydaje. :) Pozdro
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-01-14 19:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hops pewnie że lepiej bo ciekawsza praca i lepiej sie zarabia. Oprocz planisty szukają jeszcze młodszego specjalisty ds transportu. Wymagań nie mają dużych, trzeba znactopografię Europy Zachodniej
zdjecie uzytkownika
mjunin - 2016-01-16 22:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że specjalista od transportu zna topografię tego uczą na logistycznych studiach zawsze, a właśnie szukają młodszego specjalisty do spraw transportu chyba jeszcze nikogo nie znaleźli
zdjecie uzytkownika
danio - 2016-01-19 12:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie znajda gdyz mają podstawowe obowiażki dla kandydatów jak, koordynoanie pracy kierowców,terminowosc dostaw,współpraca z innymi firmami,jedyne co trzeba perfekt znac niemiecki lub angielski,no i wykształcenie logistyczne,jest umowa o pracę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert