Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-07-01 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne' że tak duża firma a brak opinii o warunkach pracy- bardzo bym prosił o jakieś informacje w kierunku stanowiska kierowcy C+E
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-08-12 08:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
snack0990mskgo.pl - 2014-08-12 08:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziadoska firma omijac szerokim lukiem maja jakiegos informatyka bo czysci im prawdopinie a jest ich nie malo
zdjecie uzytkownika
gaczi - 2014-10-22 23:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy HSF Logistics się nadaje na pierwsza pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
zdjecie uzytkownika
Ilek - 2014-11-10 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko znaleźć jakieś informacje na ich temat, ale są również wątki osób, które próbowały podejmować staże (http://etransport.pl/forum135314.0.html). Z tego co zdążyłem się zorientować firma nie posiada swojej strony internetowej, chyba że w jakiś dziwny sposób została zagracona przez słabe pozycjonowanie ...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-09 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wie kiedy będą rekrutować? Chcę się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-07 03:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-04-07 03:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-03-09 14:40:21]:
HSP jest firmą transportową, która istnieje w Polsce od 2007 roku. Specjalizują się oni przewozem towarów w temperaturze kontrolowanej. Jeżeli chodzi o rekrutacje o które pytał @ja, to zatrudniają oni około 600 kierowców , ale skład personalny dość często potrafi się zmieniać także nowe oferty trafiają się od czasu do czasu
zdjecie uzytkownika
!L - 2015-08-10 16:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślałem o tym żeby złożyć aplikację na stanowisko kierowcy międzynarodowego. Ale oferta ma już prawie miesiąc czasu - jaka jest szansa, że będzie ona nadal aktualna? Chciałbym mieć pewność, że dane stanowisko będzie dostępne, bo jeżeli nie ma tej pewności to i bez sensu CV wysyłać, bo nic poza pracuj.pl chyba nie ma..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSF Logistics Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HSF Logistics Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert