brak logo

ElmarCo

Toruń

Opinie o ElmarCo

neutralny 2010-08-26 16:11:40
Tak wszyscy narzekacie ale popatrzcie po sobie w jakich firmach teraz pracujecie.
Większości z was wyszło to na korzyść !!!
Nikt nie powie, że ma teraz gorzej :-) Bajki :-)
Gościu 2010-12-28 20:13:58
tak to oni na 100%
x 2011-05-09 16:17:17
I bardzo dobrze napisane! Prawdziwe opinie muszą być umieszczane na takich forach, żeby ostrzec innych i otworzyć oczy niektórym..
expracownik 2012-01-06 13:35:56
...NIE POLECAM firmy elmarco, wszystkie te złe opinie to po prostu czysta prawda....omijajcie firmę (usunięte przez administratora)
1
skam 2012-01-13 12:39:02
dzieki - właśnie wysłałem tam cv przed uprzednim przeczytaniu opini o tej firmie ( mój błąd ) - dzięki za ogarnięcie tematu - będę się trzymał zdala od tej firmy -(usunięte przez administratora)
marek299 2012-04-16 17:19:48
A jakie są zarobki magazyniera ??? Będę wdzięczny za odpowiedż
anonim 2012-04-17 07:52:35
nie więcej niż 1.8k

ale nie polecam tam pracować...
gh 2012-05-24 15:03:48
Jedno pytanie dla zainteresowanych czemu ta firma ciągle ma te same ogłoszenia o pracę i to od kilkudziesięciu miesięcy ???? Odpowiedź się nasuwa sama ROTACJA !!!! więc warto się zastanowić dla czego nie warto tam pracować ???.
Pozdrawiam i sam nie polecam.
gość 2013-06-24 13:48:04
A handlowiec ile dostanie netto? Ktoś się zwolnił czy dodatkowy nabór jest? Na trojmiasto . pl jest ogłoszenie na handlowca. Warto?
anonim 2014-04-26 15:25:34
nie warto tam nawet wysyłać CV- wymagania nieadekwatne do zarobków.(usunięte przez administratora)
K 2014-05-09 12:07:30
hehe.. 4 lata temu trafiłam do tej firmy, to był istny koszmar.. widzę że sytuacja nadal się nie zmieniła.
co do wynagrodzenia.. też kombinują! Była umówiona kwota X wynagrodzenia netto. (usunięte przez administratora) Nikomu nie polecam tego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
Tomo 2015-02-04 19:53:04
B, to może napisz jednak coś więcej, bo wydaje mi się, że skoro pracowałeś w ElmarCo 6-7 lat temu to jednak wiele mogło się od tego czasu zmienić, dziwny jest tez ten Twój sentyment wracania na forum, może jestes z konkurencji i piszesz tylko taki wielki ogólnik, coby zniechęcić potencjalnych dobrych pracowników do aplikowania. Ile tu w ogóle pracowałes, miesiąc?
ons 2015-02-24 22:32:46
@m, hej, a możesz napisac jednak coś więcej o tej rozmowie rekrutacyjnej? Bo może dla Ciebie te pytania były takie banalne, a kto inny miałby z tym problem. Może akurat jesteś doświadczona, a oni szukali mniej doświadczonej rozmowy. W ogóle to odezwali się do Ciebie z decyzją i zaproponowali współpracę, czy jednak nie przeszłaś rozmowy?
kleoś 2015-03-13 03:24:11
jak najbardziej, ciężko się z Tobą nie zgodzić. Jednak niektóre firmy - a z tego co piszesz należy też do nich ElmarCo z Gdańska, nie potrafią zatrudnić jeszcze wystarczająco kompetentnych osób, aby potrafili oni przeprowadzić taką rekrutację tak jak należy i ma to miejsce w powaznych firmach w branży
B 2015-03-13 21:00:12
Tą firmę oceniono tutaj już 128 razy i ma jedną gwiazdkę na pięć. Większość wpisów ukazujących jak wygląda codzienność u nich została już dawno skasowana. Czy ktoś z Was ma jeszcze wątpliwości czy warto pracować w Elmarco ?
Pracownik 2015-08-31 20:50:25
Trzeba być bardzo samodzielnym, umieć podejmować decyzje, byś świadomym konsekwencji i pracować na 100procent...to można osiągnąć sukces i satysfakcję z tej pracy. Nie jest łatwo...ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..
XXX69 2016-05-14 01:41:16
Monia - śmiało ! Życzę powodzenia - przyda Ci się :D Musisz się u nich zatrudnić !
Carpe diem :D
1
Janek 2016-05-14 08:03:37
Witam wszystkich, interesuję mnie kilka informacji odnośnie pracy u nich a mianowicie zarobki u nich oraz umowa jak i ubezpieczenie to najbardziej czy jest tu ktoś kto kto pracował dla nich i może powiedzieć jak to u nich faktycznie wygląda? Będę zobowiązany
Zostaw swoją opinię o ElmarCo - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ElmarCo