brak logo

TOYA Sp.z o.o.

Łódź

Opinie o TOYA Sp.z o.o.

smerf 2009-02-19 14:54:59
Firma stara się być na siłę uznawana za dobrą, ale organizację mają kiepską, nie można się doprosić o podłączenie instalacji w domku jednorodzinnym, obiecują, że zrobią, czekam kilka miesięcy i cisza, a miało być 2 tygodnie. Nie polecam.
anonim 2009-02-23 09:10:54
Nieprofesjonalnie i drogo. Ode mnie minus
anonim 2009-03-10 10:12:05
Niestety drogie usługi, kablówka w porównaniu do osiedlowych operatorów to jakiś kosmos. Podobno tylko Multimedia są w Łodzi droższe. No i jakość:/ Miałem od nich dekoder cyfrowy i to była prawdziwa masakra, nie dało się po prostu tego oglądać, bez przerwy się zawieszało, stop-klatki, ale najgorsze było pikselowanie i ten wkurzający pisk. Koszmar jakiś. Płacę i wymagam, żeby działało. To żenada ze strony firmy, że nie potrafią zadbać o dobro klientów. I nie jestem sam, moi rodzice i dwóch znajomych, którzy mieli ten dekoder mieli podobnie. Teraz mam satelite i jest o wiele lepiej
anonim 2009-03-10 10:17:29
TOYA? Nigdy więcej! Ich telefon często nie działa, albo jakość połączeń jest kiepska. Ja potrzebuję internetu do pracy, bo pracuję w domu, a tutaj jakość łacza jest fatalna. I do tego za taką cenę absolutnie się nie opłaca. Mogę mieć szybsze i pewniejsze łącze za wiele niższą cenę. Nie polecam firmy
anonim 2009-03-11 09:52:13
Szkoda słów. Fatalna organizacja i mają gdzieś klientów
1
User 2009-08-01 09:17:50
Pozwolę sobie zauważyć, że to jest portal, w którym ocenia się firmę nie pod kątem jakości świadczonych usług, ale jako pracodawcę! Chciałam dowiedzieć się czegoś na temat zatrudnienia w tej spółce, a przeczytałam tylko o tym, że komuś nie chcieli podłączyć kablówki w domku jednorodzinnym...
stan 2010-01-13 21:28:30
jak nie wiecie to nie piszcie,ja jestem zadowolony z internetu i tv poztym moj kolega pracuje w tej firmie i jest bardzo zadowolony z zarobków i atmosfery jaka tam panuje.pozdrawiam zmyslaczy
AS 2010-10-11 15:54:10
Jestem zadowolona, pracuję już 2 lata, obsługuję klientów, zarabiam OK 1600 NA RĘKĘ ale jest to praca na[usunięte przez moderatora], bywają spore luzy, jest realna możliwość awansu i akurat mam bardzo blisko domu więc nie wydaję kompletnie nic na dojazdy.
1
lodz 2013-03-30 07:46:57
Moglby ktos opisac prace handlowca w Toyi ?
1
taki 2013-07-24 12:28:25
beznadziejna firma, nie mozna z nikim porozmawiać bo nie chcą podać żadnego numeru telefonu, czyli nie ma osób odpowiedzialnych. o kontakt nie można się doprosić. Chyba monopol uderzył prezesowi do głowy, trzeba zainteresować sprawa urząd antymonopolwy
atomek 2014-09-16 12:14:43
Odbiór fatalny,zawiesza się,na godzinę 20 razy.Zadnego filmu nie obejrzałam do końca. Nie polecam.
Stefan 2014-12-21 13:25:51
odrazam...popsuło się......
1
Adam 2015-02-11 03:34:58
Hej, wie ktoś jak sie wiedzie ludziom na stanowisku administratora sieci lan/wan w Toya? bo wymagają w sumie sporo, wiadomo, że koszt certyfikatu Cisco to 5 tysięcy minimum, 4 letnie doświadczenie to też sporo, a oferuja standard, czyli stabilne zatrudnienie w firmie będącej liderem w swojej branży oraz atrakcyjne warunki pracy. Jakieś konkrety?
malwa 2015-03-13 06:54:19
Popracowałam tam w dziale sprzedaży.Wygląda to tak.Jest kilku przyjaciół królika,którzy obsługują wyłącznie nowe tereny i zarabiają bardzo dobrze.
Reszta jest od robienia statystyk przejść terenu i zarabia grosze.Atmosfera nieciekawa.Wyścig szczurów bez dania równych szans.Odradzam.
5
zdegustowana 2015-07-14 22:02:41
sam jesteś krzak hahaha.
Adam Łódź 2015-11-30 19:57:43
Praca call center jak praca zarobić można jak się podpiszę masę nowych umów .
Jest jedno ale , w dziale pracują znajomi ,rodziny kierownictwa i tylko oni dostają okazje do zarobienia tobie zostaną ości.
Nowi którzy przyjdą do pracy jako mięso armatnie zapchają dziury w ludziach na święta gdzie jest najwięcej pracy potem podziękują i cześć .
Pierwsze 3 mies. umowa zlecenie potem obiecują umowę o prace której nigdy nie doczekasz no chyba że jesteś znajomym lub rodziną kierownika.
Zapomnij o chorowaniu na zleceniu bo zakład standardowo nie płaci składek chorobowych .
Ubieraj się ciepło nie choruj i pij dużo melisy .

Ps do moderatora - moja mała uwaga (czytaj sugestia) że opinie powinny dotyczyć pracy ,inne posty powinny być kasowane przecież nie chcę sobie zakładać tv tylko szukają opinij o pracodawcy.
Pozdrawiam
REDGIRL1910 2016-01-19 20:17:23
ehhh, czy tam te wasze wypociny i aż oczy bolą.. Pracuje w tej firmie od grudnia 2012r do dnia dzisiejszego 19 stycznia 2016. zaczynałam na sorzedaży po pół roku awansowałam na obsłuę telefoniczną a od września kolejny awans na specjalistę ds obsługi abonenta w biurze... zaznaczę bardzo ważną rzecz nie jestem córką/siostrą/kuzynką/żoną/narzeczoną ani w żaden sposób osobą spowinowaconą z kimkolwiek w tej frmie... jak ktoś nie chce pracować to nie zabrobi.. ja mam teraz jakieś 2500 srednio na rękę... amosfera bardzo pozytwna na kazdym szczeblu... także życzę powodzenia w narzekaniu na brak pracy jak robic się nie chce.
2
REDGIRL1910 2016-01-19 20:27:57
I jeszcze jedno dodam umowę o pracę dostałam po 3 mc od 1 awansu.... na sprzedaży rzeczywiście jest umowa zlecenie za którą odprowadzane są wszystkie składki. więc jak czegoś nie wiecie po prostu się nie wypowiadajcie...
REDGIRL1910 2016-02-04 14:29:26
taka że na um zlecenie nie masz urlopu... umowe zlecenie masz na samym poczatku pracy tam...
1
REDGIRL1910 2016-02-04 17:03:33
tego akurat nie wiem, ale chyba nie złe bo rotacja jest mała
1
A455 2016-02-05 10:25:06
Ja też tam pracowałem.Piękne bajki Pani Redgirl
4
REDGIRL1910 2016-02-08 09:47:03
tak ?? a jakie ja bajki opowiadam ??
Toto 2016-05-13 13:15:16
Domek, piszemy o TOYA Sp. z o.o. w Łodzi, a nie TOYA SA we Wrocławiu.
adam 2016-06-20 12:37:11
akurat teraz mają ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego w Łodzi, nie bedzie tak trudno tym bardziej, że na telewizję cyfrowa czy internet jest zapotrzebowanie
Zostaw swoją opinię o TOYA Sp.z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOYA Sp.z o.o.