brak logo

NFM International

Potęgowo

Opinie o NFM International

znawczyni 2016-01-13 21:34
Jesli sa nadgodziny to oczywiscie sa wyplacane.tylko nadgodziny sa liczone od najnizszej krajowej czyli pensji..wiec kokosow nie ma.szkoda.dobry pracownik nie jest doceniany
znawczyni 2016-01-19 20:32
Umowa o prace za najnizsza
znawczyni 2016-01-29 14:43
Fajne masz podejscie do zycia."dobrze ze jest ubezpieczenie"...masakra.ja znam swoja wartosc i wiem co potrafie.i nie bede pracowac za wsze pieniadze.mamy 21 wiek
3
znawczyni 2016-02-01 20:11
Oczywiscie Irek.masz racje.tylko chodzi mi o to ze ludzie decyduja sie na prace za ochłapy tylko dlatego ze jest normalna umowa o prace.trzeba znac swoja wartosc.pracownicy uczynili to ze jestesmy teraz dojeni...
5
ted 2016-02-01 20:19
A ja szukam kogos kto tam pracowal badz pracuje,chociaz nie sadze by ktos sie zglosil(straszenie zwolnieniami itp).jestem pracownikiem i chce oddac sprawe w rece PiP.A mianowicie chodzi mi o pewnego brygadziste.Ci co znaja temat wiedza o co chodzi.
7
buba62 2016-02-02 09:30
Niestety,muszę potwierdzić,w firmie panuje mobbing ,gnębienie pracowników. .Ja pracowałam tam kilka lat temu,mój brat też(zresztą brat bardzo spokojny ale jak znalazł inną pracę,to wiał ino się kurzyło),chcieli mu dać podwyżkę,żeby został.Atmosfera pracy tak ciężka,że tylko zdesperowani albo bardzo odporni wytrzymują.
9
ted 2016-02-02 20:57
Kolego Buba.potwierdzilbys to dla Pipu?
ted 2016-02-02 21:04
Mam nadzieje ze czyta to takze ojciec dyrektor Litwin.z brygadzista o ktorym pisalem wczesniej grilluje i pije wodeczke.na innym dziale jego szwagierek.Pani dyrektor pewnie nie wie jak traktuja swoich pracownikow.jedna osoba pisala tutaj na forum o anglojezycznym liscie do szefow w norwegii.mysle ze sam zastosuje ta droge do poinformowania ich o sytuacji panujacej w firmie
24
ted 2016-02-03 11:44
Czynny o czym ty mowisz???a gdzie to ma byc robione niby.ludzie powinni wiedziec gdzie i jakie warunki panuja.co tu ma do tego klasa.chyba ze ty lubisz jak ktos toba "rządzi":-)
ted 2016-02-06 19:06
Pytam po raz kolejny.do czego ma sie tu klasa.to ze ktos was ostrzega przed "złą" firma to brak klasy???przez takich jak wy jestesmy posmiewiskiem europy...kontakty miedzyludzkie.ciekawe jakbys gadala gdyby ktos po tobie jechal w pracy jak po zabie.
ted 2016-02-08 21:06
Kot masz racje,swieta racje.ale tu jest troszke inna sytuacja.trudno jest sie usmiechac i z zadowoleniem chodzic do pracy ktora sie lubi gdy ktos na stanowisku wyższym traktuje cie jak szmate...
ted 2016-02-10 21:44
W tym momencie to tobie brakuje klasy.na forum o wychowaniu sie nie mowi prosta kobieto."tu jest wporzadku".Pewnie!chyba ze jest sie sprzataczka albo zasiada na cieplej posadce w biurze.firma jest mloda w leborku i zatrudnila patałachow bez doswiadczenia jak ty.no tak.takie ryzyko sie ponosi niestety.zejdź na dòł i pogadaj po cichu z kobietami.to sama nie uwierzysz w to co mowia.ja nie obrażam firmy.tylko osoby na pewnych stanowiskach.a na wychowanie to dla ciebie za pòźno gosia:-)
ted 2016-02-11 22:27
Nie obrażam sprzataczek a pani gosia mnie nie interesuje.tym bardziej ty marcelku.skoro jestem niewykwalifikowanym robolem i dalej tam pracuje to tylko zle swiadczy o firmie:-)i potwierdza moje slowa.nie jestes w temacie to sie nie wtracaj.poszperaj lepiej na forach o kolorowankach,tam znajdziesz cos dla siebie.
ted 2016-02-11 22:33
A panienka gosia jeszcze 14 stycznia pytala jakie w firmie stosuja umowy.a teraz wychwala nfm.prosze te tanie teksty zostawic dla siebie.i tak sprawa pòjdzie do Pip.
ted 2016-02-15 10:31
Lil prosze pytaj.wyplata.najniższa krajowa plus nadgodziny.wyplacane co jakiś czas.i co 3 miesiace premia uzależniona od brygadzisty.a jest to forum opiniowe i moge pisac nawet o tym czy mi papier toaletowy odpowiada w toalecie.pocztaj opinie gdzie indziej i zobaczysz ze ludzie podzielaja moje poglady
2
ted 2016-02-16 17:33
Można ze mna normalnie rozmawiac.i zadowolony jestem ze swojego zycia.praca to tylko kolejny jego etap.ale czy do waszych przewietrzonych głòwek nie dochodzi ze piszemy tu opinie i ja to robie.nie pisze ze masz problem ze soba tylko o tym ze pracuja tam ludzie jako brygadzisci i wykorzystuja ludzi.szczegolnie jeden.ktory nie wypelnia swoich obowiazkow a swoje niepowodzenia i nerwy przelewa na kobiety tam pracujace.zakumaj to w końcu i zejdz ze mnie.jesli tam pracujesz to opisz za i przeciw jesli takowe sa.ale nie przy.....sie do mnie.Firma jest dobra ale prowadzona przez baranow.oczywiscie nie generalizuje.pozdrawiam
ted 2016-02-19 18:20
Tu chodzi tylko o produkcje i glownie jedna osobe
ted 2016-02-20 21:31
Nie wiem jak w biurach.pewnie lepiej.ale produkcja....rzeźnia..
on 2016-03-02 13:44
A na jakie stanowiska przyjmuja?
Batumi 2016-03-10 08:14
Czego można nauczyć się w.biurach? Picia kawy z mlekiem co 40 minut czy obgadywania współpracownikow? Plus ekstra zarobki, 2200 brutto, szał
2
gość 2016-04-01 10:52
Podobno są jakieś przyjęcia do pracy , biorą mężczyzn na magazyn ...???
JP 2016-04-05 10:04
w tej firmie nie MA MOÆLIWOßCI KONTAKTU Z TAKIMI OSOBAMI.. CIÉZKO JEST SIE DOGADAC Z ZKIM KOLWIEK
1
Serio? 2016-04-08 20:23
2 tysiące to nie jest źle? Pracowałem w tej firmie za 2000brutto, każde żądanie podwyżki kończyło się słowami 'dalbym, ale nie mam'.
Teraz zarabiam 3krotna wartość tego, co w nfm i dodatkowo nie spotykam się już z przerosnietymi ambicjami dyrektorów kierowników i kablowaniem.
nn 2016-04-08 22:38
Ja też się zgadzam w tej firmie panuje mobing!!!!!!!!!!Trzeba mieć twardą psychikę!!Inaczej nawet nie składaj tam podania o pracę!!Najgorsze że ,,góra,, wie i nic z tym nie robi!!!!!!Ale kiedyś znajdzie się ktoś kto zrobi tam porządek,bo praca jest fajna,ale co z tego skoro jak nie wchodzisz komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo nie kablujesz to jesteś zerem!!!!Do tego jak wyczują że jesteś słaby to nie dadzą ci żyć!!!Dlatego już mnie tam nie ma :)
11
lala 2016-04-18 21:06
hej , czytam tak wasze opinie i jestem przerażona.. twierdzicie że w biurze nic się nie robi ? z chęcią się zamienię ! siedzicie za maszynami i nic was nie interesuje , podane macie wszystko na tacy nic tylko robić swoje . a dzięki komu macie tą prace ? dzięki osobą które piją kawkę co 40 minut w biurze. nikt was w NFMie na siłę nie trzyma , jak się nie podoba to jutro zastąpi was ktoś inny , proste . tutaj każdy dba o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE MA LUDZI NIE ZASTĄPIONYCH . pozdrawiam i zapraszam do biura :)
1
Hahahaha 2016-04-26 16:03
Jeśli osoba z biura pisze 'dzieki osobą' to nie mam pytań, wróć do Szkoły hahaha
4
nfm 2016-05-13 17:24
na dziś brakuje nowego narybku za 1300zł ogłoszenia co tydzień szwaczki magazynierzy kontrolerzy poziom wykształcenia : podstawowy.
Brakuje murzynków ( przepraszam murzynów) do pracy
szkoda zawracać sobie głowę za 1300 niczego nie oferują pracownicy przychodzą po 1-2 m cach odchodzą
2
soc 2016-05-15 09:34
Świadomie wprowadzasz w błąd, że ludzie odchodzą po 1-2 miesiącach. Ciekawe po co tak kłamiesz? czyżbyś był na liście płac firmy gowork? Płacą lepiej niż 1300 miesięcznie? wątpię
ola 2016-07-04 18:51
Na szwaczkę nie trzeba mieć doświadczenia. Trwa ciągła rekrutacja na pracowników produkcyjnych. Pensja to najniższa krajowa 1300 netto. Wypłacane terminowo, dział kadr jest bez zarzutu :) Pracodawca oferuje tez zwrot za dojazdy z dalszych miejscowości. Trzeba jednak liczyć się z tym, że nie zawsze jest miło no i roboty bardzo dużo, więc zapierdziel.
Mariolka 2016-07-08 18:43
Najniższa krajowa.Atmosfera w pracy masakryczna.Docinki pracowników, podstawianie nogi nowym ,żeby mieć ubaw,celowe wprowadzanie w błąd.To raczej mobbing co nie.Jestem tam miesiąc a od drugiego dnia w pracy szukam czegoś innego.Nie polecam.To dla ludzi zdesperowanych i z mocną psychiką.Jeszcze jedno-premia raz na kwartał do wysokości połowy pensji po okresie próbnym ,który trwa 3 miesiące.Na próbnym nie ma premii i najniższa krajowa.
9
K-t 2016-09-05 21:30
Zgadzam sie z ta opinia... wystarczylo ze popracowalam tam pol roku... a psycha zjechala prawie do zera... no cóż ale to bylo pare lat temu... z tego co czytam to nic a nic sie nie zmienilo... a właściwie zmienilo... Na GORSZE ... porazka
1
SUBARU 2016-10-20 20:17
Pracowałem rok czasu, nikomu nie polecam pracy w NFM, TRAGEDIA !!!
12
Gimnazjum 2017-01-10 19:04
Kiedyś tam pracowałem. Miałem super pracę i dobre zarobki, utożsamiałem się z firmą i pracowałem z pasją, byłem lojalnym pracownikiem.. Niestety miałem jedną wadę... nie kablowałem.
Zwolnili mnie bez powodu z zimną krwią, gdy ledwo zostałem ojcem i nikt się tym nie przejmował...
Dobra rada:
chcesz tam pracować to pracuj, ale nie przywiązuj się do stanowiska, bo z dnia na dzień możesz polecieć, jak grono ludzi...
W sumie to nawet tęsknię, bo praca była naprawdę pasjonująca.
Pozdrawiam wszystkich pracujących w NFM.
7
Pocoroztrzasac 2017-01-17 20:20
Oj ale kogoś boli ze go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za zbyt dobre kontakty z niektórymi podwykonawcami szwalni
lola20 2017-03-08 11:09
Lębork firma fikcja kable ,wazeliniarze co chwila zwalniają i przyjmują nie masz prawa mówić oddychać i nawet trochę się spocić bo szlachcie będziesz śmierdział pisowskie łajno zwalniają ludzi bo nie ma pracy zamówień ,mija tydzień i znowu robią nabór nagle mają pracę i zamówienia i tak jest cały czas po tygodniu pracy masz dość i szukasz czegoś innego tam robią tylko desperaci albo ludzie bez mózgu
10
Ala 2017-03-22 19:51
Zgadzam się byłam widziałam i nigdy więcej.
4
Jaja 2017-03-22 19:57
Jak taka praca może być pasjonująca robienie jednej rzeczy w kółko przez 8godzin, miesiąc, rok, nie masz szans rozwoju, praca dla ludzi mało ambitnych
4
Brat12345 2017-03-22 21:29
Rozmowa kwalifikacyjna na stanowiska specjalistyczne KOMPLETNA PORAŻKA!!! Brak szacunku i kultury oraz wiedzy merytorycznej ze strony rekrutujących, podśmiewanie się pod nosem...
5
monte 2017-03-24 14:57
Pracę w tej firmie doskonale opisuje jedno słowo - PORAŻKA. Niestety znalazłem się w takiej sytuacji życiowej, że potrzebowałam jakiejkolwiek pracy, a jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta. Było to już jakiś czas temu, ale z tego co czytam nic się nie zmieniło. Praca za najniższą krajową, a wykorzystują ciebie na maksa. Podejście brygadzistów "jak się nie podoba to się zwolnij", kolesiostwo, praca po 10h (połowę kwoty za nadgodziny dostajesz w miesiącu następnym, a "rozliczenie" drugiej części jest po 4 miesiącach od nadgodzin, żenada), nie wspominając już o pracownikach, którzy nawzajem na siebie donoszą a brygadzistom wchodzą w tyłek aż po samo gardło :)
9
zadowolony 2017-05-25 15:59
Firma szybko sie rozwija, stad tez czasami wkrada sie troche chaosu i nerwowosci. Zatrudnienie ciagle rosnie, a z nowymi ludzmi przychodzi tez coraz lepsza atmosfera. Firma dostarcza mnostwo mozliwosci nauki i rozwoju, placi na czas, do wynagrodzenia dochodzi niezla premia i benefity pozaplacowe: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na zycie, bogaty social.
2
Bsjsjs 2017-05-26 15:42
widzę, ze ktos "gory" chce podreperowac opinie hahahahaha
6
znahor 2017-06-27 19:48
Ocena Lęborka: Praca generalnie nie jest zła. Trzeba robić swoje jak wszędzie. Nie jest ciężko aczkolwiek zaczyna być wyścig między zmianami kwestią czasu gdy będą normy a wtedy cofam poprzednią pochwałę :). Ludzie hmm nie jest źle aczkolwiek zdarzają się kwiatki co rozumy wszystkie pozjadały i mówią głupoty :). A tera wady czas pracy pilnowany co do sekundy jak i czas przerw :( Jedzenie na czas więc czeka. Kolejna to najniższa krajowa i ściganie aby szybciej robić w zależności od humoru szeryfa hali :) Obozu pracy jeszcze nie ma ale w jego kierunku firma zmierza. Zmuszanie do nadgodzin a więc zapomnijcie o wolnych sobotach a tym co przychodzą nowym mówią że są wolne soboty a prawdy dowiadują się dopiero na hali.
10
Tendek 2017-07-10 14:31
Witam
Teraz jest nabór m.in. na Inżyniera narzedziowego.
Ktoś coś może powiedzieć o wyżej wymienionym stanowisku?
Karolina 2017-07-21 06:55
@znahor co dokładniej masz na myśli pisząc o wyścigu między zmianami? Czy wydajniejsza praca przynosi w firmie wymierne korzyści? Informacje o konkretnych sposobach motywowania przyda się wszystkim przeglądającym nowe oferty pracy.
lilka 2017-08-01 20:33
A czy ktoś coś wie na temat wyjazdów za granicę? Podobno nieraz jakąś grupę wysyłają na teren EU.Na dwa do trzech tygodni.
hgcgh 2017-08-06 01:32
wysyłają
ktm 2017-08-08 10:04
Noooo,to się ktoś rozpisał.......................i wszystko na temat
Karolina 2017-08-13 10:43
Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum @tafirmatokpina i nie ma możliwości opłat na dodawanie komentarzy. Czy były podejmowane jakieś kroki, żeby zmienić wyżej opisywaną sytuację?
pracownik NFM 2017-10-08 10:23
Pytanie do szefostwa. Czy p. M z recepcji w Potęgowie może tak sobie po pracy jeździć służbowym samochodem gdzie chce, tj, zakupy, wożenie synka na trenigi, obiadki w runowie. Swój samochód zostawia pod firmą i wozi się służbową skodą.
2
Karolina 2017-10-08 13:32
@pracownik NFM jak rozumiem, jest to sytuacja, która ewidentnie Ci przeszkadza? Jeżeli jesteś pracownikiem NFM International to możesz napisać trochę więcej na temat samych warunków zatrudnienia? Na forum wchodzi wiele osób szukających zatrudnienia w tych okolicach i takie informacje są im najbardziej przydatne.
Zostaw swoją opinię o NFM International - Potęgowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International