Technitynk Sp. z o.o.

Rzeczków Kolonia

Opinie o Technitynk Sp. z o.o.

andrzej 2010-10-08 20:52:15
polecam tynk technitynku, ktorym robilem swoj dom. super jakosc, latwa aplikacja, duza wydajnosc, srodki konserwujace i hydrofobizujace inklusive w tynkach. szybka dostawa i duza oferta kolorystyczna.

jest to najlepszy tynk na rynku w rozsadnej cenie.
wiesław 2010-10-27 09:19:26

Coś ci się andrzej pomyliło chyba. Technitynk jest tani bo jest słaby. źle sie nakłada i zielenieje. Jeszcze jakieś doły się robią. Też mam na swoim domu i żałuję.
1
obserwator 2011-10-19 16:50:06
Tak naprawdę to strona do oceny firmy jako pracodawcy a nie jego produktu coś się kolegom pomyliło
frenik 2011-11-04 19:48:44
andrzej to nikt inny tylko prezes firmy - gratuluje Panie ( usunięte przez administratora ). W technitynku jest bardzo zła atmosfera pracy i wszędzie jest bałagan.
.Szefostwo ludzi ma za nic - zwalniają w najmniej oczekiwanym momencie za darmo i bez podania przyczyny. . ( usunięte przez administratora ) to norma a i każdy pod każdym dołki kopie.( usunięte przez administratora )
1
xxx 2011-11-04 20:00:19
nie polecam dla przedstawicieli handlowych - haos i bałagan
2
lko 2011-11-06 01:07:34
dni i muł - żadnych zasad a podjete decyzje nigdy nie wchodzą w życie bo za minute są juz nowe które nie obowiązują bo są juz następne inne. ( usunięte przez administratora )
1
RYSZARD 2011-12-16 20:19:23
ŹLE SIĘ WYPOWIADA TEN, KTO NIE JEST ZADOWOLONY...
POPIERAM ANDRZEJA...
CI KTÓRZY DO DZIŚ PRACUJĄ TO NIE NARZEKAJĄ...
JEZELI KTOŚ JEST FAIR TO I FIRMA TECHNITYNK JEST FAIR...
PONAD STU ZADOWOLONYCH KLIENTÓW I OKOŁO 30 PRACOWNIKÓW NIE MOŻE SIĘ MYLIĆ...
kogel 2011-12-19 07:09:16
Co raz więcej widzę TECHNITYNK na rynku i opinie od wykonawców są podzielone. Na przyszły rok zdecyduję się na ich tynki. Szkoda, że mało ich w Warszawie do kupienia.
jacek 2012-01-11 21:20:13
Coś się Wam poprzewracało w głowach. Stosuję produkty Technitynku od dwóch lat. Szybkie dostawy (2 dni), doskonała jakość, dobre ceny, Polska firma. Dalej tak TECHNITYNK. GRATULUJĘ !
Anonim 2012-01-28 11:16:59
A czy ktoś może napisać ile można zarobić na początku i jakie są plany?? i czy warto ubiegać się o prace.
anonim 2012-01-30 21:27:03
próbować zawsze warto, jak ci nie będzie pasowało to możesz zrezygnować
buraczek bambam 2012-09-28 13:31:03
To jest forum o pracodawcy więc pod tym kątem go oceniajcie.
Ja uważam że faktycznie firma jest żle zarządzana a atmosfera w pracy jest fatalna. Super funkcjonuje system donosicielstwa i wysoko oceniane jest plotkarstwo. Ale to może w tym regionie normalka. Firma zarządzana z poziomu tubylców - nieobrażając rodowitych mieszkańców zajmujących się ważnymi pracami jak rolnictwo.
Drogi [usunięte przez administratora] - mało wskazujesz tych zadowolonych klientów na tyle lat pracy 30 osób? Po za tym nie widać już was w terenie - czyli jakiś etap przespaliści a głównie dlatego, że się nie znacie na sprzedaży i biznesie hehe. Pracy nie polecam znajomym ale rodziny i partnerów zarządu mogą tu być najlepsi.
1
buraczek bambam 2012-10-17 21:01:03
Jak widać wyżej potwierdzają się moje słowa. Firma prawdopodobnie nie radzi sobie z biznesem. Więc drodzy przyjaciele odpowiedzcie sobie sami czy warto pytać tam o pracę. O ich flagowy towar też nie warto pytać. Może niedługo ktoś od nich zapyta was o nowego pracodawcę.
1
yyyy 2013-05-25 08:55:47
Masakra jedna wielka co wy tu za brednie piszecie

W technitynku ludzie juz pracuje po 3-7 lat te same osoby to o czymś to świadczy.
Najgorsze brednie piszą Ci zostali zwolnieni bo sie nie nadawali byli nie efektywni itp. mowa o handlowcach

Pracowałem tam i śmiało polecam tą firmę która cały czas się rozwija do przodu.

zainteresowany 2013-05-25 12:43:30
A czemu już nie pracujesz?
1
firma 2013-09-12 13:22:23
Moja f-ma wspólpracowala z TECHNITYNK ok 5 lat temu za namowa bardzo sympatycznego kierownika, ktorego prawdopodobnie zwolniono.
Był to początek mojego drugiego projektu biznesowego a ten Pan naprawdę na budowlance i handlu znał się doskonale i wiele mi pomogł.
Te wspólpracę oceniam celująco pomimo roznych produkcyjnych wpadek.
Potem niestety współpraca się utrudniła wiec zmieniłem dostawce.
Opinie, które tu piszecie nie są pochlebne dla firmy TECHNITYNK nawet z punktu widzenia kontrahentów, każdy szuka stabilnego partnera i odpowiedzialnych pracowników.
4
croli 2013-09-27 11:51:23
Pokryłem dom ich tynkiem w 2011 roku, przez rok było ok. po roku wychodzą białe plamy - reklamacja uznana - malowali 3 razy. Plamy dalej wychodzą - zgłosiłem kolejny raz - powiedzieli że to nie jest ich TYNK!!!!! i mają mnie w ... żądaja dowodu zakupu. TO JEST PROFESJONALNA FIRMA.....
1
2013-10-02 10:56:49
A czy ta osoba uzywajaca stwierdzen "serio" to pracownik Technitynk - bo z jakiegos zrodla zna Pana imie i sprawe???? "Serio" to zawsze mozna w takiej sytuacji pomoc a najlepiej oddac za bubel kase i nie spotykac sie w sadzie lub w skarbowce.
xyzy 2013-10-03 19:24:43
Witam przypadkowo tu trafiłem i widzę całą dyskusje ja handluje produktami firmy mam ich mieszalnik od dłuższego czasu i przez ten czas jaki sprzedaje ich towar nie miałem żadnego problemu... zazwyczaj jak trafiają się reklamacje to zazwyczaj wina wykonawcy lub błąd ludzki podczas mieszania tynków. Osobiście polecam...
1
Monika 2014-06-28 23:10:02
Michał,
A czy ty pracujesz w tej firmie? jetseś regionalnym? Jak Ci sie pracuje?
M.Sz 2014-07-07 23:21:05
Prosze o przeslanie aplikacji ....
Jacek 2014-10-19 12:40:50
Może ktoś powiedzieć na jaką pensję podstawę można liczyć? Mam dość chodzenia na rozmowy po firmach które proponują 2000zł netto za taką robotę. Jeśli ktoś z wyższego stołka nie wie, skąd taka opinia, to niech wskoczy w samochód i pojeździ. Zobaczycie o co chodzi.
pin 2015-01-31 23:09:20
hahah, no padłem, przecież to pewne na milion procent że to ferrari to jeden wielki żart. No chyba że chodzi o to że prezes jeżdzi rerrari, w to jeszcze jestem w stanie normalnie uwieżyć. Wiecie może czy nie szuka teraz ten technitynk nikogo do roboty? bo ja własnie poszukuję, ale wszędzie z tą robotą kiepsko;/
qwert 2015-02-14 23:18:02
warto się starać czy nie? moze ktos odpowiedzieć? moze ktos ma doswiadzczenie? nie tylko jako przedstawiciel ale moze ktoś kto pracuje /pracowal - może się wypowie. Po to jest ta strona
byly pracownik 2016-02-08 12:11:15
Smutne to ale prawdziwe. Ktos (MK) w 100% napisał prawdę.
1
Kalafix 2016-02-18 15:57:45
Pytanie, ale tak naprawdę wysłałem do nich, aplikacje w sprawie pracy, oddzwonili będę miał spotkanie, na co mogę liczyć??
Pracownik 2016-02-18 18:26:47
Dokładnie ambitny dążyć do celu zgrana ekipa fajna atmosfera młody zespół umowa o prace polecam parę lat już tam pracuję :) Kalafix nie ma co się wahać ;) a Ci co piszą ze produkt spada z jakości itp to niestety osoba która więcej mówiła niż robiła...
1
on 2016-02-20 20:12:36
do Pracownik, a powiesz kolego jaka masz podstawe?? skoro tak naskakujecie, na te złe wpisy
PZ 2016-05-20 14:04:19
Słyszałem, że nie warto....
mirek 2016-10-11 15:41:34
Pracują, bo w tej dziurze, jak Wierzbica nie Maja szans na jakąkolwiek pracę. Tylko dlatego!
1
tomek 2016-10-11 15:45:16
Pewnie, że łatwiej o pracę, ale ciekawi mnie jednak że atmosfera znacznie się poprawiła dla każdego. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Technitynk Sp. z o.o. - Rzeczków Kolonia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technitynk Sp. z o.o.