brak logo

ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna

Katowice

Opinie o ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna

nicola 12345 2016-05-16 23:16
fantastyczna firma
4
. 2016-09-22 15:43
Buty są słabej jakości, rozklejają się, przy próbie reklamacji rzeczoznawca uznaje reklamację za bezzasadną ponieważ buty były nieprawidłowo użytkowane ???!!!! zbyt intensywnie użytkowane lub zbyt zbyt intensywnego czyszczenia - w moim przypadku rozwarstwiła się podeszwa, wszystkie ww argumenty były użyte i dodatkowo jeszcze argumentem był fakt że buty były przemoczone. Nie sądziłam że woda wpływa na rozwarstwienie się podeszwy w butach przeznaczonych do użytkowania na dworze. Dodatkowo zostałam poinformowana że buty nie mają gwarancji w żadnym innym punkcie addidasa.
4
goja 2016-10-09 19:29
nikola ty jestes chora i zalosna.
2
edyta 2016-11-21 12:02
Absurdalne opinie w sprawie odrzucanych reklamacji. Organoleptyczne badania, prowadzone w celu ustalenia czy buty użytkowane były cyklicznie czy codziennie bo codziennie nie można zgodnie z opinią rzeczoznawcy tragedia. wstyd! w dobie ogromnej ilości sklepów takie traktowanie klienta masakra
4
wkurzona 2016-11-23 20:32
Tagedia. Reklamacja odrzucona terminy niezachowane problem z rękojmią. buty rozwaliły się po 2 tygodniach
4
Jacek 2016-12-16 15:00
Popieram. Reklamacje to cud. Argumenty Pani mgr. inż. Wiesławy Janikowskiej sa śmieszne a to przemoczenie, użytkowanie w zbyt wysokiej temperaturze itp.. NIE POLECAM
4
lizak 2017-01-30 08:20
Nie polecam firmy Arco Paweł Nagły który sprzedaje buty ADIDAS.
Proces reklamacji jest oparty na rzeczoznawcy z prywatnego stowarzyszenia. Sama opinia nic nie warta ale jak ją dostaje Klient to myśli, że to jest coś warte. Należy składać odwołanie od reklamacji. To może pomóc, jeśli nie, to składamy sprawę pismem do Miejski Rzecznik Praw konsumenta, Izba Handlowa oraz UOKiK. Wtedy na bank macie wygraną sprawę.
W Krakowie uwaga na rzeczoznawcę Zbigniew Fabiś tel: 784 912 734 to szewc z miejscowości Brody. Naprawia buty dla Adidasa /ARCO Paweł Nagły/. Reklamację oczywiście uznał za bezzasadną.
Składamy skargi na jego pracę.
8
kiks 2017-03-07 21:40
Odradzam zakupy butów w firmie ARCO Paweł Nagły Jacek Dudak sp.jawna .
Reklamacja odrzucona przez Zbigniew Fabisia a powód to zbyt intensywne użytkowanie butów właśnie do aktywnego użytkowania. Absurd. Sprawę kierujemy do UOKiK.
8
STOP 2017-05-31 17:41
OSTRZEGAM wszystkich przed zakupem butów w tej firmie !!!! Przed zakupem butów lub odzieży sportowej w jakimkolwiek adidasie, nike czy innym sklepie sportowym w Polsce zapytajcie kto jest właścicielem, jeśli jest to ARCO sp. jawna, uciekajcie !!! To oszuści, każda reklamacja jest odrzucana, nawet jeśli jest zasadna, mają szablon na odpisywanie, podpisują się odpowiednio opłacani rzeczoznawcy, segregatory z pismami reklamacyjnymi pękają w szwach tzn. że handlują bublami, a potem mają w nosie swoich klientów. A szkoda, bo regularnie praktycznie co miesiąc kupuję sportowe ubrania i buty, więc byłam ich klientką, z naciskiem na BYŁAM, nigdy więcej !!!
6
Były pracownik 2017-06-05 16:20
Nie polecam pracy w reeboku i adidasie... koszmar :) .. za wszystko zabierają hajs, a jak wiadomo najpierw trzeba wyszkolić a później oceniać ;) nic nie można robić zle bo od razu po premii...człowiek uczy się całe życie.;-)

A jednak .
6
Wanda 2017-07-05 19:12
spotkałam się z tą samą opinią buty się rozpadły po dwóch miesiącach użytkowania, rzeczoznawca uznał reklamację jako bezzasadną....
2
Grzegorz W. 2017-07-23 11:19
Nie polecam. Buty rozpadły się, a rzeczoznawca Zbigniew Fabiś stwierdza że buty zostały przemoczone. Rozkleiły się dwie warstwy podeszwy, która jest (UWAGA) wodoodporna - ale jednak rzeczoznawca stwierdza, że została przemoczona :D
2
Były pracownik 2017-08-08 22:43
Ciężka praca, malo kasy za wszystko karzą
5
Marcin 2017-09-12 08:47
Stara kierowniczka
5
Marcin 2017-09-12 08:51
Kasa bieda wymagania full presja czasu duzo obowiązków premie małe na starym sklepie bylo zle teraz makabra
4
Oliwia B 2017-09-12 08:57
Jestem czesto w galerii na dworcu obsluga średnia w silesii dobra obsługa lecz stoja w grupach za ladą i obgaduja klientoe razem z kierownictwem. Wysoka pyskata nie doksztalcona a jest zastępcą nie wie co to rękojmia, klocila sie z moją mamą przy reklamacji.Reklamacji nie uznali barany
4
Ola 2017-09-12 09:04
Czesto zmieniam pracę, mam doświadczenie. Pracowalam w silesi rok temu.Dziewczyny wstretne, obgaduja są wredne.Nikt nie pomaga tylko wymagaja.Przeszkadzalo im ze mialam czerwone usta zszdrosc, ze stalam nie poprawialsm-poprawiac poprawione ciuchy ciagle.Zarobilam grosze wstydna wszystko żałują
4
ŁUKASZ 2017-09-15 12:06
Wyzysk przez duze K, biedne wyplaty ciagle kontrola audyty. Pracuje w nike i jest tak samo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sami sie chwala na fb opinie pisze kierownik sklepu
4
Asia Nizik 2017-09-15 12:18
Nikooa ty nie chwal firmy arco bo wiadomo ze jesteś szpara Lukasza liczysz na chajs bossa zamknij pysk suko nie wiesz jak sie tam pracuje
3
Martyna 2017-09-15 12:32
Pracowalam w adidasie jest tam malenki magazyn trzeba jezdzic ciezkim wozkim nosic tony nie wytrzymalam długo lubilam moze z 4 osoby
4
Aneta Stefańska 2017-09-17 00:13
Witsm jestem znaną blogerką , wszyscy mnie znają. Jestem oburzona podejściem pracowników firmy Adidas, są niekompetentni. Kierowniczka sama pisze opinie to kpina juz dawno powinni się jrj pozbyć. Nigdy nie zrobię juz tam zakupów jestem zbulwersowana...Fabis rzeczoznawca Adidas, Nike oszust pisze brednie ma 343 sprawy w sądzie
3
Były pracownik 2017-09-18 22:54
Zdecydowanie nie polecam pracy w Arco. Traktowanie pracownika jak upośledzone dziecko to norma. Masa "nowych super procedur" jak obowiązek zostawiania telefonu w specjalnym pudełku i obowiązek wyłącznia na czas pracy bez względu na potrzebę kontaktu z rodziną. Atmosfera beznadziejna co powoduje brak motywacji u pracowników z premii potrącają z byle powodu. Przerwy liczone ze stoperem. Dużo zalezy od kierownika bo szefostwo jest beznaziejne. Na plus zarobki na minus cała reszta.
4
Patrycja 2017-09-18 23:11
Nike bardzo znana marka lubilam ciuchy dostawać. Pracowalam w Katowicach juz dłużej nie umialam wytrzymać. Ciagle zmiany i potracanie premii. Praca nad cr i kary Traktują podwładnych jak glupoli uginają końcówki z premii co miesiąc. Miłosz bardzo wymagający szef nachodzil nas często i krzyczał bez powodu. Oby się za nich wziął PIP
3
Antyarco 2017-09-18 23:20
Zwolnilam sie sama poniewaz mialam dosyc traktowania mnie jak gorszego pracownika. Wprowadzili kary za pomylki karzą robic sport jam i allegro co zajmuje nam pół dnia lecz podwyżki z tego tytułu nie ma. Kierownik sklepu nic nie może chociaż też ma dosyć. Wdrażają nowe procedury które ograniczają wolność człowieka ; slyszalm ze w innych sklepach Arco nie wypłacają wynagrodzenia w całości. Bardzo trudna praca, wymagajaca lecz niebezpieczna. Drabiny popsute malutkie, mało miejsca wszystko przestarzałe. Dobrze że odeszlismy.
3
Wkurzona 2017-09-18 23:26
Znow mi nie uznali reklamacji 2 raz myślałam ze się poprawili. Juz nigdy nie kupię u nich obuwia. Na fb pokazywac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to potrafią zamiast się klientem zająć w poprawny sposób. Wyklocac się będę zaskarze drani a zwlaszcza Pawla chamy
2
Danuta 2017-09-20 20:36
Nie uznali mi reklamacji a byla to wada fabryczna. Janikowska i Fabis piszą dla Nike i Adidas karzą im nie uznawac. Placa im za to
2
Lejla 2017-10-11 13:58
Jeśli ktoś chce iść tam pracować niech się dwa razy zastanowi.. Na początku wszystko cacy, obiecanki cacanki,a potem wychodzi prawda.. Grafiki po 180-190 h na miesiąc, po 3-4 weekendy w miesiącu w pracy ( mowa o całym etacie) , nadgodziny nie wypłacane, tylko oddawane w przeciągu 3 miesięcy(a jak już wypłacane to trzeba się prosić i upominać o swoje ).. Dostawy po 80-90 kartonów 3 razy w tygodniu, pomijając fakt, że są dwa malutkie magazyny, gdzie trzeba to gdzieś poupychać. Na magazynie nie ma się gdzie ruszyć, ledwo da się wejść a co dopiero cokolwiek znaleźć.. Wieczne pretensje o bałagan na sklepie ( głównie o dostawy,których nie ma gdzie pochować) , słabe utargi, niskie CR, ciągłe obserwowanie na kamerach jak się pracuje.. Procedury rzekomo ułatwiające pracę, przerwy z zegarkiem w ręku.. Co z tego , że zapier****sz, jak i tak jesteś leniem i odpuszczasz.. :)
2
robson kielce 2017-10-11 14:34
a ja jak mi nie uznaja to sie do nich pofatyguje i do tego rzeczoznawcy tez to szybko uznaja ja z nimi po sadach nie bede sie wloczyl
1
absolwent ARCO :D 2017-10-13 10:07
Ciężko utrzymać pracowników, co? :)
Szefie... Może czas zmienić podejscie na LUDZKIE?
1
Patryk z 2017-10-14 20:33
Bardzo ciężkie warunki pracy płacą jakby wcale. Nowe procedury kamery zle to źle tamto. Wiecznie niezadowoleni wyzysk pracowników obsluga debilnych klientów. Szef nachodzi sklepy i opieprza o wszystko, wypłaty sie nie zgadzają.
1
K 2017-10-14 20:40
Debilne procedury telefony w magicznych pudełkach zakazbich używania. Audyty na kazdym kroku co rusz straszenie zwolnieniami.Nigdy więcej.
1
Zz 2017-10-14 20:44
Całe szczęście jyz tam nie robie
1
Wrocław 2017-10-14 20:49
To ludzie ludziom zgotowali ten los(...)
1
Tomas 2017-10-14 20:54
Musiałem zapłacić karę bo wystawilem błędną fakturę. Zamiast uczyć to karzą. Od górna kontrola ponad miarę przesada
1
Zostaw swoją opinię o ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna