brak logo

ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna

Katowice

Opinie o ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna

nicola 12345 2016-05-16 23:16
fantastyczna firma
. 2016-09-22 15:43
Buty są słabej jakości, rozklejają się, przy próbie reklamacji rzeczoznawca uznaje reklamację za bezzasadną ponieważ buty były nieprawidłowo użytkowane ???!!!! zbyt intensywnie użytkowane lub zbyt zbyt intensywnego czyszczenia - w moim przypadku rozwarstwiła się podeszwa, wszystkie ww argumenty były użyte i dodatkowo jeszcze argumentem był fakt że buty były przemoczone. Nie sądziłam że woda wpływa na rozwarstwienie się podeszwy w butach przeznaczonych do użytkowania na dworze. Dodatkowo zostałam poinformowana że buty nie mają gwarancji w żadnym innym punkcie addidasa.
1
goja 2016-10-09 19:29
nikola ty jestes chora i zalosna.
1
edyta 2016-11-21 12:02
Absurdalne opinie w sprawie odrzucanych reklamacji. Organoleptyczne badania, prowadzone w celu ustalenia czy buty użytkowane były cyklicznie czy codziennie bo codziennie nie można zgodnie z opinią rzeczoznawcy tragedia. wstyd! w dobie ogromnej ilości sklepów takie traktowanie klienta masakra
2
wkurzona 2016-11-23 20:32
Tagedia. Reklamacja odrzucona terminy niezachowane problem z rękojmią. buty rozwaliły się po 2 tygodniach
2
Jacek 2016-12-16 15:00
Popieram. Reklamacje to cud. Argumenty Pani mgr. inż. Wiesławy Janikowskiej sa śmieszne a to przemoczenie, użytkowanie w zbyt wysokiej temperaturze itp.. NIE POLECAM
2
lizak 2017-01-30 08:20
Nie polecam firmy Arco Paweł Nagły który sprzedaje buty ADIDAS.
Proces reklamacji jest oparty na rzeczoznawcy z prywatnego stowarzyszenia. Sama opinia nic nie warta ale jak ją dostaje Klient to myśli, że to jest coś warte. Należy składać odwołanie od reklamacji. To może pomóc, jeśli nie, to składamy sprawę pismem do Miejski Rzecznik Praw konsumenta, Izba Handlowa oraz UOKiK. Wtedy na bank macie wygraną sprawę.
W Krakowie uwaga na rzeczoznawcę Zbigniew Fabiś tel: 784 912 734 to szewc z miejscowości Brody. Naprawia buty dla Adidasa /ARCO Paweł Nagły/. Reklamację oczywiście uznał za bezzasadną.
Składamy skargi na jego pracę.
4
kiks 2017-03-07 21:40
Odradzam zakupy butów w firmie ARCO Paweł Nagły Jacek Dudak sp.jawna .
Reklamacja odrzucona przez Zbigniew Fabisia a powód to zbyt intensywne użytkowanie butów właśnie do aktywnego użytkowania. Absurd. Sprawę kierujemy do UOKiK.
6
STOP 2017-05-31 17:41
OSTRZEGAM wszystkich przed zakupem butów w tej firmie !!!! Przed zakupem butów lub odzieży sportowej w jakimkolwiek adidasie, nike czy innym sklepie sportowym w Polsce zapytajcie kto jest właścicielem, jeśli jest to ARCO sp. jawna, uciekajcie !!! To oszuści, każda reklamacja jest odrzucana, nawet jeśli jest zasadna, mają szablon na odpisywanie, podpisują się odpowiednio opłacani rzeczoznawcy, segregatory z pismami reklamacyjnymi pękają w szwach tzn. że handlują bublami, a potem mają w nosie swoich klientów. A szkoda, bo regularnie praktycznie co miesiąc kupuję sportowe ubrania i buty, więc byłam ich klientką, z naciskiem na BYŁAM, nigdy więcej !!!
2
Były pracownik 2017-06-05 16:20
Nie polecam pracy w reeboku i adidasie... koszmar :) .. za wszystko zabierają hajs, a jak wiadomo najpierw trzeba wyszkolić a później oceniać ;) nic nie można robić zle bo od razu po premii...człowiek uczy się całe życie.;-)

A jednak .
1
Zostaw swoją opinię o ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARCO Paweł nagły jacek dudak sp.jawna