brak logo

DAN POL M.Piechota

Tychy

Opinie o DAN POL M.Piechota

pracownik 2012-05-14 21:52:04
faktycznie od lat nie zdarzylo sie zeby pieniedzy nie wyplacili w terminie, a i o dzieciach pamietaja, co jest duzym plusem. Jak sie robi w soboty to w sezonie nieźle dają zarobic. ogolnie POLECAM. kolega Du.. niech tak nie jazgocze bo trzabylo robic a nie spac w magazynie
tez tam pracowalem.... 2012-06-23 13:25:38
Wywaleni???Moze 3 osoby ze starszyny co tak sobie dlubali to sie zgodze...a reszta!!!Młodzi maja najbardziej przewalone w brygadach...TYLE!!!Najgorsze dla nich zawsze a kasy jak najmniej....
1
dziadek 2012-07-23 21:01:52
A co z tymi ludźmi co umowy mają do grudnia....tez ich zwolnicie dzień przed sylwestrem???Co z tymi co wrócili do Nas...może coś pomyślicie i powiecie.........to było bardzo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie...niektórych teraz brakuje,a było dobrze....nowi pracownicy nie maja lotu do tych co odeszli.Sa wolni,brak zaufania,mało umia.Trzymajcie tych których macie.Spytajcie się brygadzistów kto jest dobry a kto się nie nadaje...sprawa jest prosta.
gosc 2012-08-09 23:58:26
No własnie.Co z Nami bedzie???Umowy sie konczą.....
I co Ja mam tu wpisac 2012-10-16 17:52:18
Zrobcie cos z tymi chorymi bo jeden drugiego zaraza.Wszyscy boja sie wziązc l 4.To jest jakas masakra.Kazdy wie jak z pogodą teraz jest.A szczepionek juz nie ma.
xxxxx 2012-11-12 18:09:38
Ja jestem ciekawy co bedzie na koniec roku.Bedą zwolnienia czy nie.Nic nie wiadomo.A wiecie ze w styczniu to pracy nikt nie znajdzie.Normalnie jakis horror.Poszly pogloski ze skoro nie bylo nic na dzien budowlanca to i o mikolaju zapomna(o dzieciach)no i o naszych premiach rocznych na ktore kazdy z Nas liczy...chce zeby to byla nie prawda!!!!Lubie tych ludzi i ta firme a w nie jednej juz pracowalem.Zarobki wiadomo...wszystko drozeje.DROGA DYREKCJO-WALCZCIE O NAS I O FIRME BO FIRMA TO NIE TYLKO BIURO ALE I LUDZIE KTORZY PRACUJA NA TO ZEBY BYLO DOBRZE
młody 2012-12-03 21:31:03
I cóż ci chłopie po paczce dla dziecka jak za pare tygodni nie dostaniesz umowy o prace i nie bedziesz miał co do gęby włożyć.
Czepiaja się wszystkiego i wszystkich . Cokolwiek by człowiek nie robił to bedzie zle. Nigdy tak zle nie było.
1
normalny 2012-12-14 22:21:27
Tak czytam i stwierdzam ze albo Wam sie nudzi albo lubicie miec problemy.Spytajcie sie kogos kto wrocil do firmy w tym roku jak to jest w styczniu sukac roboty.Wiecie kogo przeciez....a jak Wam tak zle to [usunięte przez administratora].do innej firmy.Jest jak jest....
******** 2013-01-02 19:19:35
No tak,zgodzę się ale na umowę zlecenie pracować nie będziemy....
KOLEŚ 2013-01-15 09:37:54
WIDZE ZE WSZYSCY NARZEKAIA IAK STARE BABY PRACUIE W TEI FIRMIE DOS DŁUGO I NIE NARZEKAM CI CI PISZA BZDURY NIECH SIE WEZNA ZA ROBOTE A BENDZIE DOBRZE MAMY DOBREGO DYREKTORA BARDZ GO SZANUIE KIEROWNICTWO SUPER A CI CO GUPOTY PISZA PRZECIERZ IEST MASA FIRM MOZNA SIE ZAWSZE ZWOLNIC CZY WYIECHAC NA ZACHÓD IEST MASA PRACY A NIE NAZEKAC BIADOLIC KOLEŚ
pracownik 2013-04-03 22:20:41
Wstyd mi za Was chłopaki.Pierwszy raz tu zajrzałem przez przypadek.Słyszałem kiedyś o tym opisywaniu.Naprawdę w naszej firmie nie jest źle a te wszystkie wpisy gówniarze piszą chyba.No z tym Kucharskim to się zgodzę bo krwi każdemu napsuł ale reszte to chyba młodzi pracownicy piszą.Az mnie zaszokowało.Przecież każdy ma rodzinę i chce pracować.Chłopaki,w biurze pewnie szef biurko obgryza jak to czyta.Co Wy robicie.Inni tez to czytają.Smutno mi ze z takimi ludzmi pracuje.Naprawde
gosc 2013-05-06 17:15:02
anonim - 2010-02-01 15:47:16

Dodaj opinie o DAN POL M.Piechota - Tychy. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Witam chciałbym podjąc prace w tej firmie czy naprawde jest tak zle jak piszecie prosze o opinie
zazers 2013-05-06 17:20:03
I co Ja mam tu wpisac - 2012-10-16 17:52:18

Zrobcie cos z tymi chorymi bo jeden drugiego zaraza.Wszyscy boja sie wziązc l 4.To jest jakas masakra.Kazdy wie jak z pogodą teraz jest.A szczepionek juz nie ma.
Witam ja podobnie szukam pracy czy wtej firmie ludzie sa spoko i czy da sie pracowac normalnie czy woza do pracy i czy kasa na czas prosze o wiecej informacji
xxx 2013-07-03 18:41:18
Teraz nie ma urlopów.Są umowy zlecenie
oddział dzieciecy 2013-07-12 15:40:29
Ta firma pracuje właśnie na szpitalu w którym pracuje.Nie wiem jak szefostwo ale chłopcy są mili i potrafią zaskoczyć mnie jak i koleżanki.Nie robią problemów i można z nimi spokojnie porozmawiać wiec nie mogę zrozumieć dlaczego są takie negatywne komentarze.
góru 2013-07-22 20:36:25
anonim - 2010-02-01 15:47:16

Dodaj opinie o DAN POL M.Piechota - Tychy. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
niepolecam tej firmy wyzysk czlowieka
danpol 2013-07-24 19:52:56
wyzysk wyzysk wyzysk zgadzam się z kolegą
taki sobie mały szary człowiek 2013-08-03 18:07:10
Zarobić 2200 w sezonie przy prawie wszystkich godz to szczyt chamstwa.I ciągle jest mało zrobione i wieczne problem.Luzie zaczynają mieć już dość tego słuchania.Maniek był o 1000% lepszy.Nie ma co ukrywać.Do dzisiaj mówi się o nim dobrze.Chłopaki chodzą w podartych ciuchach.Tez już nie dają.Szkoda gadać.
1
pracownik 2013-08-12 21:22:08
Tyle że ci co się zwolnili to po roku chcą wrucić.
Cala branza chyba ma ciężko. A tutaj przynajmniej zawsze płacą terminowo.
Ty co tak narzekasz -jak ci źle to się zwolnij i zostan handlowcem
@ 2013-09-09 19:06:29
Co to za wypłata???Nie warto zawalac jak gosc na betoniarce ma tyle samo co Ci ktorzy robia robote.Godzin tyle samo co w zeszlym miesiacu a 300zl mniej.
kumaty 2013-10-04 20:11:05
ja tesz z tamtad odszedłem widze ze sie niezmieniło kiedys ludzi wkoncu braknie
SWIETY MIKOŁAJ 2013-12-10 17:33:43
Jak na razie Panie (usunięte przez administratora)brakuje Ciebie!!!Ale się nie dziwie-słaba kasa za tą prace.Swieta i koniec roku za pasem.
1
n n 2014-02-13 17:09:41
Zaczęło się,sezon rusza!!!Następni pójdą za Nami
do dino 2014-03-18 17:45:15
Z tego co mi wiadomo Jagusie mieli odejść.Złożyli wypowiedzenia ale jeszcze zostali po rozmowie z (usunięte przez administratora).Teraz podobno brygada (usunięte przez administratora)coś kombinuje.Poszli teraz na łaziska i temat się urwał.Oby sie poprawiło bo nie będzie wesoło.Smutne jest to ze szefostwo nie rozmawia o problemach z pracownikami a kierownik kłamie Nas w żywe oczy.
skowronek 2014-04-10 12:48:48
mam mętlik w głowie związany z nadawaniem wielu firm tej samej nazwy, jeden Dan Pol zajmuje się wędlinami, drugi budowlanką a trzeci drzwiami. znalazłem i czwartego - chemia gospodarcza..
wybawiciel 2014-04-16 08:59:23
Ale masz wyraźnie podane imię i nazwisko właściciela. A mając tą informację już wiesz, że zajmują się budowlanką..
Tomasz 2014-05-04 12:11:22
Z zakupu jesteśmy bardzo zadowoleni!!! Możliwość zamówienia materacy na wymiar jest świetnym pomysłem:)
baba 2014-05-06 16:30:33
panowie co się dzieje? Jak nic nie wygrają to za 2 miesiące będziemy mieli dłuugie wakacje
Magda 2014-05-08 18:43:16
Zakupiłam u nich materac gryczany do łóżeczka dla mojego dziecka,jest bardzo ładnie zdobiony,że aż szkoda go zakrywać, a co najważniejsze twardy. Polecam
okinawka 2014-07-30 07:09:51
panowie nie warto tam pracowac szef i kierownik robi pod gorke, placa mala, anuluje umowy i wystawia na gorszych warunkach (umowa o dzielo) ludzie sie zwalniaja. NIE WARTO. SZKODA WASZYCH NERWOW I CZASU
xx 2014-08-22 08:43:12
z tego co wiem to nie anulują żadnych umów, to jakieś bzdury a przynajmniej praca jest przez cały rok a nie jak u innych tylko w sezonie.
ktoś 2014-08-31 18:09:21
A czemu ludzie się zwolnili?Wiadomo już z góry ze 2 brygady się rozpadną.Pracownicy tylko czekają na okazje podjęcia pracy gdzie indziej.Jaki jest tego powód.Odważy się ktoś napisać???
tu tu ru tu 2014-10-14 20:57:28
Zakończyła się stara budowa i teraz jest nowa.Kto pracuje ten wie ze jest cisza przed burzą.Nic się nie zmienia i na 100% się nie zmieni.Tyle!!!
hmmm 2014-11-03 18:11:26
Pracuje już parę ładnych lat w tej firmie i rożnie bywało.Kiedyś było lepiej ale takie czasy teraz.Brakuje paru łobuzów no ale co poradzić.Ci nowi są daremni.Troszkę inne podejście i będzie dobrze.Pozdrawiam
1
gosc 2014-11-18 08:18:01
Dzien dobry.Czy ta strona a raczej forum nalezy do firmy która remontuje obecnie obiekt komendy policji w Katowicach?
tutek 2014-12-12 20:48:22
i co tu prawnik pomoże???
jaja 2015-01-11 16:14:53
I co?Tyle gadania!Kazdy sie zwalnia!Nie moge juz tego słuchac!A prawda jest taka ze rekami i nogami sie trzymacie.Kto mial odejsc to odszedl a Wy ciagle o tym samym.Dzien w dzien.Ile mozna tego sluchac?Zobaczymy jak ta wiosna przyjdzie ile te gadanie jest warte.Jeden na drugiego nadaje.Co z Wami sie porobilo.Zal patrzec
pozdrawiam 2015-03-02 16:32:47
Specjalista nic tu nie pomorze.Problem jest w traktowaniu pracowników przez szefa(szef musi mieć dystans do pracownika zaznaczam) jak i wywyższanie się pewnych grup ludzi w każdej brygadzie(mam mieszkanie,kupiłem czy jeżdżę bmw bo mnie stać!!!A na śniadanie sucha bułka).Mam tu na myśli osoby które prawie od początku powstania tej firmy są dalej zatrudnieni.Wyjaśnię to tak:brygada np 11 osoba-jeden odpada ponieważ jest BRYGADZISTĄ i mu nie wolno pracować(chyba ze szef jest na budowie to musi coś porobić żeby było widać ze się tez rusza).Rozumie każdy pracujący mam nadzieje.BRYGADZISTA ma swoich ludzi którzy nie mogą się przemęczać tzw. PUPILKÓW.Czyli maja najprostsze zadania.Z 11 osób do pracy zostaje już tylko 8 z tego jeden dołowy czyli na ścianie jak da się policzyć pracuje tak naprawdę 7 osób.Reszta tzw kliki rozsiewa plotki,buntuje czy jak kto woli nagabuje ze jest źle i w ogóle.I dzień za dniem mija.Takim systemem brygada pracuje cały rok.Zastraszona,zbuntowana miedzy sobą z myślą"jaki ten szef jest".Wina nie leży po stronie dyrekcji firmy ale po obu stronach.Szef musi być ostry bo na głowę mu wejdziecie choć czasem przesadza.Tu nasuwa mi się pytanie.Kto z tych odważnych ludzi którzy tyle mają do powiedzenia wyszedłby na zebraniu całej firmy na środek i przemówił.Brygadziści z góry już wiem ze głowy by pochowali.Wniosek jest taki ze sami sobie w psychikę wbijacie jakieś sytuacje itd a potem przedkładacie to na resztę ludzi.Ludzie zaś dzień w dzień słuchając tego gadania zaczynają wkoncu w to wieżyc.Ostatnie 3 komentarze dokładnie to opisują.Umowy?Duzo gadania?Pomyślcie.Jeden komentarz jest dosadny""kto miał odejść ten odszedł""No i odeszli.Jaki był tego powód.Kazdy przecież wie.Kto się przyzna?Myślę ze gdyby rozbić te wszystkie brygady i zrobić rotacje ludzi(pomieszać miedzy brygadami)to i tak nic by nie pomogło.Dlaczego? Dlatego ze jedna brygada ma więcej do powiedzenia od drugiej.Wszyscy się czymś interesuje.Zyciem prywatnym drugiej osoby również.W tej firmie nigdy już nie będzie dobrze bo sami sobie takie warunki tworzycie.Jedyne wyjście to zwolnic ok 65% firmy i zatrudnić nowych ludzi którzy są normalni i nie świergoczą jak babki w kościele.A teraz pomyśl pracowniku.Ruszył Cie ten komentarz prawda???Co teraz sobie myślisz?Pewnie pierwsze to kto napisał tego komenta.Jutro w pracy będziesz miał wiele do powiedzenia.Będziesz rzucał nazwiskami.Ze jesteś pewny ze to akurat on!!!Zycze w takim razie powodzenia i dalszych sukcesów w robieniu buntu i nie tylko.Pozdrawiam
lalus 2015-08-12 16:53:43
tra la la la...i tak bagno się zrobiło.Same jełopy zostały.Nie ma komu robić konkretnej roboty
Rysiek-pogromca-rekina 2015-08-29 15:13:37
Chyba z Ytongów...
kapsel 2015-10-19 15:50:51
W tej firmie już nigdy dobrze nie będzie - wszystko zmierza ku gorszemu a szczególnie jak sprawy w swoje ręce przejął Młody (zero wiedzy a w gębie mocny - totalnie nie szanuje pracowników, jedzie po nich jak po łajnie). Stary jak był to chociaż na robocie się znał i umiał człowieka zrozumieć. Teraz jest tak, że pieniądze owszem są na czas ale umowy śmieciowe, traktowanie ludzi jak gówna, brak szacunku nie tylko do pracownika ale w ogóle do drugiego człowieka. I nie chodzi o to, ze ktoś coś zapier... i dostał opr, tylko o to, że tak normalnie z ludźmi sie tu nie rozmawia. Jedyny luz (jeśli można tak powiedzieć)psychiczny daje pensja, że jest na czas - reszta to nieustający stres. Pieniądze są najwyższą wartością - szefostwo myśli, ze może wszystkich i każdego kupić. Tyle osób już odeszło, ktoś wraca, bo nie ma innej roboty a potem jak tylko coś złapie w innej firmie, to odchodzi. Nie ma tam nikogo kto pracuje z przyjemnością. Jednak nie łatwo jest odejść i skazać siebie i swoją rodzinę na brak kasy. Robić trzeba ale w tej firmie praca jest katorgą właśnie z powodu złego traktowania-przecież dlatego już nie ma tych co byli a nie mówię o 1, 2, 5 osobach tylko dziesiątkach.
Gebels 2015-10-26 19:07:12
kapsel-tak czytam te komentarze i przyznaje Ci racje.Długo pracowałem w tej firmie.Pamiętam jak był okres ze przyjmowali dużo ludzi.Nie było za bardzo z nich pożytku ale z czasem się nauczyli i wyszli na czołówkę.Mam na myśli ze umieli pracować i to bardzo dobrze.Ostatnio stracili dużo dobrych ludzi.Gałuszka,Żmija,konfident Jacek,Piotrek,Paczek,Robert i jeszcze paru innych.Długo by wymieniać.Nic ich to nie nauczyło.Teraz pracuje za granica i powiem tyle.Nie wrócę już chyba do naszego kraju.A co do starego szefa to powiem tyle.Pracowałem od niemal powstania tej firmy.Ładne parę lat.Nigdy nie było problemu,można było pogadać,załatwić wszystko.Człowiek był na miejscu.Obeznany w temacie i wiedział co robi.Syn niestety już tych genów nie przejął.Roboty nigdy nie brakowało.Teraz jest inaczej.Bez powodu bym nie wyjechał.No i ludzie do tego.Sami sobie tyłek obrabiają miedzy sobą.Zycze powodzenia w dalszej karierze
Gebels 2015-12-04 18:52:58
olgierd-pewnie ze Ci odpisze.Temat jest prosty.Od czasu gdy P.Marian zaczął oddawać pałeczkę swojemu synowi wszystko się zmieniło.Mlody Pan S.przyjeżdżając na budowę zaczął pomiatać ludźmi.Starszymi,młodszymi i tymi,którzy nawet na wakacje dorabiali.Wtedy miedzy ludźmi zaczęło się donoszenie,strach o prace i donoszenie jeden na drugiego.Wiecznie każdy był zastraszony.Ludzie zaczęli się kłócić miedzy sobą i atmosfera stawała się coraz gorsza.Kasa tez coraz mniejsza.Potem ludzie zaczęli się zwalniać.Oczywiście ci którzy byli podpora brygady,kierowali pracami,problemami.Trzymali to szambo w garści.Zrobiło si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie było z kim już pracować.Mowie o konkretnej robocie.Zostały same dziobaki,cinkciarze którzy za 1 zl by Ci łeb urwali.Tak ze moje zdanie jest takie ze jedna osoba wyżej wymieniona w 60% przyczyniła się do problemu jaki jest w firmie a reszta to ludzie.Sami pracownicy.Bunt,przerazenie,grozba utraty pracy itd.Moj powód zwolnienia:musiałem pracować na kogoś kto cały dzień przełaził i udawał jak on to ciężko pracuje.Kaidy wie jak jest.Pozdrawiam
Jarek 2015-12-22 14:26:12
Czytałem wszystkie opinie tutaj i w końcu się nie dowiedziałem. Mianowicie jak wyglądają wypłaty? W poniedziałek mam rozmowę o pracę i chciałbym się dowiedzieć na co mam się nastawiać. Jeśli ktoś byłby skłonny mnie uprzedzić to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
PYTON 2016-01-07 21:43:27
KIEDYS PRACOWAŁEM W TEI FIRMIE IEST OK WYPŁATY NA CZAS I NICZYM SIE ROZNIŁY MIEDZY INNYMI FIRMAMI PRACOWAŁEM U BRYGADZISTY EI TEN PAN NIEZNA SIE NA NICZYM TYLKO MOCNY IEST W BUZI I NIECH SIE WEZNIE DO PRACY POWAZANIEM PYTON...
gosc 2016-02-14 13:38:17
jak czytam te pierdoly to aż się płakać chce. Mam 2 znajomych którzy pracują w tej firmie i naprawdę nie ma na co narzekać. wypłaty na czas są. stawki po 14 zl za godzinę. ubrania dają . do pracy dowożą. paczki na święta robią. podobno nawet do książek dopłacają dla dzieci. ludzie jak z takich warunków chce się rezygnować tylko dla tego ze szef pilnuje i czasem opier... to jest godne pożałowania. pracowałem na fiacie w Tychach to moi przełożeni stołkami rzucali bo normy nie było. zastanówcie się bo po lekturze to jest śmiechu warte
Markiz 2016-04-18 12:53:25
Jestem podwykonawcą i płacą w terminie-fakt mocno się targują ,ale płatnik dobry
yoo 2016-09-01 16:34:45
Czytam i normalnie ze smiechu nie moge...
foczek 2016-10-01 13:00:29
to ze nie placa to nic ale kierownictwo to niech jeszcze raz idzie do szkoly po studiach a tempi ze szkoda gadac brygadzista powinien go zastapic bo na robocie sie zna
ew 2016-10-09 21:29:33
to w takim razie kto zamieszcza takie niepochelbne pinie? moze ktos z konkurencji albo jakis zwolniony pracownik ktory sie msci dot ego czasuna proacodawcy i dodaje takie nieprawdziwe infrmacje, skoro bardzo duza wiekszosc z was twierdzi,ze jest inaczej w firmie
Zostaw swoją opinię o DAN POL M.Piechota - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DAN POL M.Piechota