Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mikus - 2010-08-28 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dhl Supply Chain na Nowym Jozefowie: Gdyby nie to ze Kierownictwo w Lodzkim DHL-u jest ponizej przecietnej, to nie bylo by zle, ale niestety na kazdym kroku mozna sie spotkac z nie odpowiednimi ludzmi na stanowiskach. Mydlenie Oczu, obiecywanki, to wszystko na co stac Kierownika Magazynu, "(usunięte przez administratora)Najpierw zwalniaja ludzi, a kilka miesiecy pozniej plaszcza sie przed nimi by wrocili- z braku dobrych pracownikow. Zenada!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-11-15 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj kolego przykład.Jestem pracownikiem DHL w Łodzi i powiem ci ze zycze wszystkim takich warunkow i atmosfery jaka jest w tym oddziale. (stolowka,kultura,mila atmosfera,informacja od kierownictwa i przede wszystkim szacunek !!!
Jest to też miedzy innymi zasluga tego na ktorego plujesz czyli (usunięte przez administratora)..
A tobie pewnie nie przedluzono umowy o prace bo albo byles leserem ( zwolnienia lekarskie ) lub bruzdziles tak jak to robisz teraz...
Podobno w Sonoco szukaja pracownikow...idz tam i sobie polepsz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 23:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź się koleś nie ośmieszaj,jaka zasługa i kogo- Darocha?Aspiracje ito koleś ma ale rozumu i umiejętności zarządzania magazynem żadnego-poprzedniemu kierownikowi (usunięte przez administratora) mógł by co najwyżej buty wiązać-to był kiero
zdjecie uzytkownika
kitłak - 2012-07-31 00:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was,

WIem, że niektórzy z Was pracują jako kurierzy inni jako magazynierzy a inni w call centre. Odnośnie tego ostatniego, chciałabym od Was zaczerpnąć informacji, jaka tam panuje atmosfera. Pracowałem już w charakterze konsultanta, ale co firma to inne zwyczaje.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2012-08-22 16:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli chodzi o magzyn na św. teresy (teofilow) zatrudnienie poprzez biuro Tempusa to stawka godzinowa 8,30zł tyle że praca często jest po 6-7 godzin także w skali miesiąca niestety wychodzi bardzo mało około 1200zł, ogolnie praca jest ciężka , dźwiganie i załadowywanie paczek niektóre ważą po 50 kg , ale atmosfera na magazynie bardzo dobra, kiero bardzo w porządku facet - wyrozumiały, pracowałem 2 miesiące, jak dla mnie troche mała kasa ale moge polecić jeżeli ktos jest gotowy do wykonywania pracy fizycznej.
zdjecie uzytkownika
Dasiek - 2012-09-27 23:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Przepracowałem prawie rok na magazynie jako praca dodatkowa(student) i bardzo polecam. Praca fizyczna, ale znośna. Nie musisz być kulturystą, żeby sobie radzić. Atmosfera b.dobra. Wyrozumiali przełożeni, którzy nie traktują Cie jak szmaty, a i pogadać można. Warunki ok. Można się umyć, jest gdzie zjeść, a i szafeczki przyjemne. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie, ale atmosfera która tworzą pracownicy sprawia, że jakoś łatwiej tam wracać. Jedyny minusik który trzeba wyróżnić to współpraca z tempusem. Pozdrawiam cała załogę z nocy i koordynatorów.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2012-12-06 12:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem. Źle się wypowiem na temat pracy kurierów, Jak raz się zwróci uwagę, to później robią na złość, jak jest przesyłka a klient jest w domu to odnotowują że nikogo nie ma celowo. Proszę szefostwo o zwrócenie uwagi na takie incydenty. Często korzystam z firm kurierskich ale z dhl pierwszy raz się z tym spotkałem. Teraz będę się zastanawiał czy korzystać z waszej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 16:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi udzielić informacji jakie trzeba mieć kwalifikacje aby pracować jako kurier w firmie DHL Łódź? ile lat trzeba mieć prawo jazdy?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-08-06 11:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy od tego, kto operuje trasą. Bo tak z ulicy to raczej ciężko, żebyś dostał trasę własną. Ale generalnie to pewnie auto nie starsze niż 5 lat na start i niekaralność. A jak u kogoś byś chciał jeździć, to pewnie wszystko zależy od tego jak mu podpasujesz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 11:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nick wielkie dzięki za informacje.interesuje mnie praca jako kurier i zastanawiam się czy to jest tak że każdy kurier w DHL jeździ stale po tym samym rejonie czy w różne miejsca?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-08-29 12:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej jeden "przypisany" rejon jak trafisz do konkretnego przewoźnika, a nie jako zapchajdziura.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nick czy mógłbyś jeszcze napisać jaką umowę na początek pracy proponuje firma DHL? czy przyjmują tam studentów?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Międzyrzecz
(lubuskie)
Kierownik Działu Obsługi Klienta Miejsce pracy: Międzyrzecz   W DHL najważniejsi są dla nas nasi pracownicy. Dlatego naszym celem jest przyciąganie i utrzymywanie najbardziej utalentowanych pracowników na całym świecie. Zapewniamy wyzwania i możliwości w zakresie rozwoju osobistego oraz zawodowego. Doceniamy wkład naszych pracowników i razem z nimi dzielimy dumę z budowania Logistycznej firmy świata.  DHL Supply Chain to j
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
... - 2013-09-04 18:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kuriera? Możesz być i studentem, co to kogo obchodzi? Umowy nie dostaniesz, bo i tak żaden kurier na umowie nie pracuje. Najwyżej u jednego z podwykonawców się załapiesz jak "pod-podwykonawca".
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-08 19:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..., no to na jakiej zasadzie w dhl zatrudniają swoich pracowników jeśli nie na żadną umowę? na tzw "gębę"?
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-01-01 16:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o samozatrudnieniu słyszeli? kurier od dhlu żadnej umowy o pracę czy zlecenie nie dostanie. taksamo jak w podobnych firmach..
zdjecie uzytkownika
fokal - 2014-02-16 20:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak kurier na tym samozatrudnieniu w dhl ma jeszcze sam sobie paliwo opłacic, to pewnie zupełnie się nie opłaca, spodziewałem się po dhl czegoś zgoła innego.
zdjecie uzytkownika
nynek - 2014-03-20 15:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybieram się na św teresy do pracy na wozek widlowy ktoś miał jakąś stycznośc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x