brak logo

Semisul

Toruń

Opinie o Semisul

Krzysztof 2017-08-09 10:15
Jak ktoś zna języki to ma dużą przewagę nad innymi i łatwiej mu będzie dostać pracę. Jak wyjeżdżałem na projekt to nie było to wymagane, ale działało na Twoją korzyść. Sama praca ok. Określone godziny pracy, często ciężkiej, ale nie jest to żaden obóz pracy przymusowej. Kwatery typowe jak na kontraktach zagranicznych. Współpraca układała się bez zarzutu, na razie pracuję w Polsce, ale jeśli będę chciał znów wyjechać na projekt zagraniczny to zapewne wybiorę Semisul
MariuszMario 2017-08-09 11:02
W Rotterdamie było ok. Semisul wszystko odpowiednio zorganizował. Firma godna polecenia. Profesjonalnie i konkretnie.
Andrew 2017-08-09 12:12
Mi zdarzyło się pracować w Polsce na kontrakcie w Świnoujściu i też było prawidłowo. Wszystko zgadzało się z umową, nie było żadnych negatywnych niespodzianek. Kilku moich znajomych pracowało na projekcie zagranicznym i też byli zadowoleni. Polecam
EMil 2017-08-09 14:00
Zgodzę się w 100%. W Świnoujściu praca była przyjemna i czuliśmy się bezpiecznie, bo wszystko było tak jak nas wcześniej zapewniano. Organizacja to klucz w tego typu projektach.
szymon 2017-08-09 16:27
Umowa dobra, nie ma żadnych haczyków. Praca ciężka, bo przy takich projektach (ja byłem przy budowie rurociągu) to normalne. Zarobki dobre, kwatera ok.
Artek 2017-08-10 10:14
Cenię ich za profesjonalizm i kompetencję. Prowadzą stałą rekrutację, duży plus za brak monotonii i różne kierunki wyjazdów.
zlecedniodawca 2017-08-10 12:10
Rekrutowali dla nas dużą ilość wykwalifikowanych pracowników i z tej współpracy jesteśmy zadowoleni. Pracownicy faktycznie posiadali wymagane kwalifikacje i ich ilość była taka jak została określona w umowie.
al 2017-08-10 15:49
W Belgii nie było aż tak ciężko. Ogarnęli dobre warunki i o to chodziło, człowiek mógł i popracować, ale i odpocząć. Pieniądze w umowie też były solidne.
Marek 2017-08-11 09:24
Na projekcie we Francji byłem cenionym fachowcem. Wybrałem Semisul bo szukali doświadczonych specjalistów, a ja akurat wróciłem z Norwegii. Umowa korzystna, zarówno jeśli chodzi o wynagrodzenie jak i resztę warunków w niej zawartych. Na projekcie można liczyć na ich wsparcie i pomoc. Polecam
Fabian 2017-08-11 11:12
Ja polecam wszystkim firmę Semisul. Wyjeżdzałem dzięki tej firmie dwa razy. Wszystko przebiegało pomyślnie zgodnie z umową.
tx 2017-08-11 13:18
Rekrutują naprawdę solidnych pracowników. Nie biorą pierwszych lepszych ludzi z ulicy tylko wymagają odpowiednich kwalifikacji.
Jędrek 2017-08-11 20:21
Ostatnio widziałem oferty pracy jedynie na Słowacji, czyżby inne kraje im odpadły? Czy tam też mają jakieś roboty? Może mi ktoś podpowiedzieć? Słyszałem o agencji już wcześniej sporo dobrych zdań. Na forum poczytałem też maja same pochwały aż miło czytać.
quico 2017-08-14 08:30
Zadzwoń to Ci powiedzą jak sytuacja wygląda. Nie zawsze all mają na stronach, bo stała rekrutacja trwa.
Ja w taki sposób zgłosiłem się, dostałem i pracowałem. Polecam
Młody 2017-08-14 09:43
Czytam opinie i widzę, że ludzie są zadowoleni z tej agencji. Fajnie czyli mogę startować do pracy z nimi.
Maciej 2017-08-14 11:21
zakwaterowanie - ok
kierownictwo - ok
kontakt z biurem - dobry
kasa - bardzo dobra
dojazdy do pracy - bardzo dobre

POLECAM
paweł 2017-08-14 13:17
Semisul jest sprawdzony. Człowiek sobie zarobi, popracuje, zobaczy kawałek świata , a potem wróci do kraju.
Mirek 2017-08-15 14:10
Podpowiedzcie jakie kierunki obecnie mają w ofercie?
Niko132 2017-08-16 09:07
Z tego co widać na ich stronie uczestniczą w projektach w Niemczech, w Belgii i na Słowacji. Więc jeśli skontaktujesz się z nimi to pewnie udzielą Ci więcej informacji - bardziej konkretnych.
Niko132 2017-08-16 09:08
Z tego co widać na ich stronie uczestniczą w projektach w Niemczech, w Belgii i na Słowacji. Więc jeśli skontaktujesz się z nimi to pewnie udzielą Ci więcej informacji - bardziej konkretnych.
Konrad 2017-08-16 12:13
Mój kumpel zadowolony, pojechał niedawno właśnie. Ja byłem w Belgii i sobie chwaliłem. Właściwie nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o samą pracę czy organizację wyjazdu.
Roman 2017-08-16 14:36
Akurat oferty mają dobre i warto z nimi jechać. Ja byłem na wyjeździe w Belgii, a szwagier w Niemczech. Warunki mieszkaniowe dobre, podobnie z pieniędzmi - kasa jest naprawdę niezła.
Czarek 2017-08-17 09:19
Byłem dzięki tej firmie na kontrakcie i jestem zadowolony. Płacili dobrze i regularnie, nie było żadnej obsuwy. Warunki umowy do przyjęcia
Szym88 2017-08-17 11:13
To prawda, firma jest bardzo dobra. Polecam znajomym i nie znam niezadowolonej osoby. Ja też sobie chwalę wyjazdy z nimi.
Artur 2017-08-17 15:02
Byłem na kontrakcie i nie mogłem narzekać - sporo godzin, na kwaterze którą mieliśmy ogarnięci ludzie, dało się z nimi dogadać, do roboty blisko więc to duży plus. Kontakt też nie jest zły, więc mogę zdecydowanie polecić
rozik 2017-08-18 09:37
Dobrze się pracowało na kontrakcie. Kasa się zgadzała. Planuję kolejny wyjazd
Dawid 2017-08-18 13:51
Oferty są dobre i atrakcyjne finansowo. Wymagania typowe dla zagranicznych kontraktów, więc nic nowego.
Marcel 2017-08-18 21:22
Fajnie mi sie pracowało za ich pośrednictwem. Na takie roboty , tak dobrze zorganizowane to z chęcią mogę wyjeżdżać. Człowiek nie żałuje, że był daleko od rodziny. Nieźle zarobiłem i wszystko dobrze wspominam.
Kamil 2017-08-21 09:27
Wszystko zależy od tego na jaką traficie ofertę. W większości przypadków są atrakcyjne głównie pod względem finansowym. Pytanie tylko czy posiadacie odpowiednie kwalifikacje, bo jako świeżak zaraz po szkole bez doświadczenia raczej nie masz szans na pracę, ale jak masz doświadczenie to śmiało możesz próbować. Ja byłem na kontrakcie akurat w Grecji. Każdy mówił po co? Grecja? Zgłupiałeś... A ja jestem zadowolony, bo pieniądze na koncie się pojawiły takie, na które w Polsce muszę pracować 3x dłużej.
Jędrek 2017-08-21 11:25
Zadzwoniłem i jestem pozytywnie zaskoczony. Udzielają konkretnych informacji. Nie zbywają tylko tłumaczą na jakich warunkach zawierany jest kontrakt i tłumaczą na czym on polega.
good 2017-08-21 14:00
fakt, wszedzie to samo - doswiadczenie, ale akurat z Semisulem tego doswiadczenia mozesz dodatkowo zdobyc bardzo duzo na kontrakcie, a to procentuje
quico 2017-08-21 16:17
Widzisz, mówiłem :) Kontakt z nimi dobry także spokojnie można dzwonić.
Benek 2017-08-21 22:28
Czyżby agencja nie miała nowych ofert pracy za granicą?
radek 2017-08-22 10:11
Też tak myślałem kiedyś. Wysłałem do nich CV i odezwali się z ofertą, mimo że na stronie nie było o niej żadnej wzmianki. Nie zawsze się to pojawia na stronie, a napisane jest, że prowadzą stały nabór także warto próbować.
Rec 2017-08-22 23:39
Kontrakty zagraniczne już takie są. Trzeba zakasać rękawy i działać. Stratny na tym nie będziesz. Semisul warty polecenia
davx 2017-08-23 09:16
Jak chcesz pracować, potrzebujesz pieniędzy, to jedziesz za granicę. Takie są fakty, w Polsce dużo ciężej znaleźć coś bardziej opłacalnego niż kontrakty w Niemczech, Belgii czy innej Holandii. Ja z Semisulem byłem w Antwerpii i dobrze było. Umowa pewna, kontakt dobry, trzeba być cierpliwym i wyjazd się trafi.
WIktor 2017-08-23 10:03
Zatrudniają naprawdę dużo fachowców - spawaczy, monterów tras kablowych, elektryków, izolerów. Inna sprawa, że jak jesteś początkującym np. spawaczem to raczej nie masz szans, bo pomocników nie przyjmują, chyba że taka pojawi się oferta. Ja akurat załapałem się na wyjazd do Holandii - dobre zakwaterowanie z wyżywieniem, tak w ogóle to oni sami ogarniali podróż z Polski do Holandii i z powrotem. Kasa niezła, można zarobić dobre pieniądze.
radek 2017-08-23 13:52
Dobra firma, profesjonalna i rzetelna, warto wysłać CV i spróbować, bo są ściśle określone zasady rekrutacji, wszystko zorganizowane bardzo dobrze zarówno jeśli chodzi o wyjazd, jak i samą pracę. 10/10
olek 2017-08-24 14:03
Jak dla mnie raczej ciekawe oferty. Możliwość pracy bez języka i z językiem, bo stanowi jedynie pewnego rodzaju ułatwienie, ale w większości przypadków nie jest potrzebny. Jeden kraj, drugi, różne miejsca. dobra sprawa.
Mirek 2017-08-25 08:12
Semisul to dobry pracodawca, takie informacje zdobyłem przed aplikowaniem!
Patryk 2017-08-25 12:48
Ja pojechałem na kontrakt z bratem, bo we dwóch zawsze raźniej. Jeśli chodzi o warunki to wszystko organizuje Semisul. Przejazd, zakwaterowanie, kwestie związane z pracą i wszelkie szczegóły.
Patryk 2017-08-25 12:48
Ja pojechałem na kontrakt z bratem, bo we dwóch zawsze raźniej. Jeśli chodzi o warunki to wszystko organizuje Semisul. Przejazd, zakwaterowanie, kwestie związane z pracą i wszelkie szczegóły.
Damian S. 2017-08-28 09:08
Semisul to dobra firma, bo nie jedziesz w ciemno. Wszystko załatwione konkretnie, objaśnione i pokrywa się z tym co zostało Ci zaoferowane. Gorąco polecam!
Krajhu 2017-08-29 08:04
Wg mnie rekrutacja banalna. Wysyłasz CV i czekasz na informację. Jak masz parę lat przepracowanych w zawodzie to możesz być pewny, że się odezwa.
dawka 2017-08-29 11:58
Pwena i sprawdzona firma. Polecam !
Luidzi 2017-08-29 13:36
Właśnie aplikowałem i mam nadzieję, że niedługo zadzwonią do mnie. Semisul jak potwierdzają opinie na tym wątku ma dobra ocenę to mam nadzieję, że będę zadowolony z pracy.
Dominik 2017-08-29 15:31
Ja też sporo dobrego słyszałem o tej firmie, więc chyba warto aplikować
Michał 2017-08-30 11:35
Na projekcie w Bawarii wszystko odbyło się bez zarzutu. Dobry kontakt, jasno określone reguły, kasa wiadomo, jak to na wyjazdach - dobra
Marek 2017-09-04 09:10
Jak już się dostaniesz to jest dobrze, aplikować można praktycznie non stop, bo nabór jest stały. Ja wysłałem tak po prostu, nie licząc że się uda, a jednak się udało. Potem dostajesz ofertę. Wszystko czarno na białym i decyzja należy do Ciebie.
Marynia 2017-09-04 11:44
Jak dobrze jest poczytać merytoryczne opinie, można z tego skorzystać. Czy mógłby ktoś napisać jeszcze jak się tu pracuje?
Aneta 2017-09-06 14:30
Czy na forum są pracownicy Semisul i mogą odpowiedzieć uzytkownikowi @Marynia? @Marek a Ty zdecydowałeś się na pracę? I jak Ci się podoba? Firma szuka oprócz monterów, tez osoby od HR-u i pracowników administracyjnych. A Ty na jakie stanowisko aplikowałeś? Opowiedz więcej o firmie potencjalnym pracownikom firmy.
Zostaw swoją opinię o Semisul - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semisul