brak logo

Usługi Informatyczne KOM-PRO

Bydgoszcz

Opinie o Usługi Informatyczne KOM-PRO

były pracownik 2010-02-01 10:46:14
Witam!
Pracowałem tam kilka miesięcy..
(usunięte przez administratora)Ludzie zmieniają się tam jak w kalejdoskopie. Co do usług firmy.. pomysł na oprogramowanie/biznes dobry, ale wykonanie mizerne.. nie wiem jak te aplikacje przechodzą audyty bezpieczeństwa..
1
były pracownik 2 2010-03-16 21:30:52
Jeżeli czytasz ten tekst i skończyłeś(aś) Historię Pożarnictwa w Wyższej Prywatnej Szkole Biznesu to jest praca dla Ciebie. W przeciwnym wypadku daruj sobie i oszczędź czas. Właścicielka - "DYREKTOR NACZELNY" (taki napis zdobił drzwi jej gabinetu) wykończy Cię psychicznie i fizycznie.
Strona www firmy informatycznej wyrzeźbiona we FrontPage-u!!! Nawet Logo firmy to jakiś skalowany jpg z artefaktami. Cytat "STRONA W PRZEBUDOWIE !!! ZAPRASZAMY WKRÓTCE" wisi już tam kilka lat.

Duża rotacja pracowników. Fatalna atmosfera pracy.
1
Tracer 2010-11-10 12:01:22
Także odradzam podejmowania tam pracy, ta firma to amatorka, wielka szefowa nie ma większego pojęcia na temat baz danych czy programowania. Sprzęt komputerowy to katastrofa. Niby komputery zakupione dwa lata temu, ale ich konfiguracja jest z kamienia łupanego. Stanowczo odradzam pracy w tej firmie. Uciekajcie jak najdalej od nich!!!!
1
były pracownik 2010-11-30 21:14:42
W pełni potwierdzam informacje kolegów odnośnie tej firmy - kompletna porażka.
Moim zdaniem ta firma nie powinna nazywać się nie KOM-PRO tylko KOM-PRO-MITACJA
4
były_jeniec 2010-11-30 21:55:54
potwierdzam opinie poprzedników, wytrzymałem tam dwa miesiące, z szefową nie szło się dogadać w żaden sposób, ludzie wystraszeni na maxa i wieczne ściemnianie klientom, że to na razie nie działa ale będzie... odradzam pracy w tej firemce
1
zadowolony 2011-12-26 23:37:22
A ja jestem zadowolony. Świetna atmosfera, ciekawa praca.
mobbingowany 2016-04-11 13:59:34
Nie polecam. Książkowy mobbing, jakość usług i sama obsługa klienta jak już napisali poprzednicy. Najgorsza firma w jakiej pracowałem. A zarobki nawet nie starają się tego wynagrodzić.
2
przestraszony 2016-04-21 11:01:15
Tu się normalnie nie da pracować! Nie rozumiem jak ktoś może być zadowolony i uważać, że jest świetna atmosfera jak co chwila Ci ubliżają i twierdzą że się do niczego nie nadajesz i nic nie umiesz. Oferta pracy niezgodna ze stanowiskiem. Absolutnie nie polecam i zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat tej "firmy".
2
Niezadowolony 2016-04-21 19:50:02
Niestety nie mogę wystawić pozytywnego komentarza tej firmie. Właścicielka może ma fajny pomysł na biznes, natomiast nie potrafi zarządzać ludzmi. W firmie panuje czysty mobing a kolejni pracownicy czują się poniżani. Darzy ogromnym zaufaniem tylko jednego, wieloletniego pracownika, który bardzo podobnie traktuje wszystkich współpracowników. Dodatkowo, zamiast szkolić i przekazywać wiedzę, co chwilę się irytuje, co nie pozwala na lepsze relacje. Szkoda, że nie udalo tam się popracować dłużej, ale w takich warunkach i atmosferze, zwyczajnie się nie dało. Mam nadzieję, że właścicielka czyta komentarze na swój temat i wyciągnie wnioski na przyszłość.
1
przestraszony 2016-04-22 15:33:54
chyba wręcz przeciwnie...
Adeo 2016-08-01 13:44:39
Widzę że tam się nic nie zmieniło chyba że na gorsze czas jaki tam spędziłem uważam za zmarnowany a teraz z ciekawości tu zajrzałem ludzie na runku brakuję i to cały czas ludzi do programowania wiec nie dawajcie się nigdy prze nigdy wkręcić na jakieś cudowne sztuczki właścicielki
2
Rysia 2016-09-29 18:18:08
Owszem na gorsze, szczególnie kiedy jest sfrustrowana pani M i ma bałagan w papierach i zwala na nowych pracowników. Nie polecam nikomu, ponieważ praca w tej firmie to kompletne piekło.
3
Zostaw swoją opinię o Usługi Informatyczne KOM-PRO - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Informatyczne KOM-PRO