brak logo

QRA PRODUCTION

Toruń

Opinie o QRA PRODUCTION

sarenka 2013-01-11 13:38:06
Firma dobrze płaci, ale nie w terminie. Zawsze miminum 21 dni roboczych opóźnienia, trzeba dzwonić, pytać, upoimnać się o pieniądze. Do tego na akcjach ZAWSZE brakuje strojów dla hostess. Dziewczyny noszą je po sobie i do tego w ciągu całej akcji (a zawsze są powyżej tygodnia) nie są prane!
lilka 2013-01-16 18:37:19
tak jak wyżej, nie płaca w terminie i ciagle zbywaja powtarzajac ciagle te same wymowki. brak szacunku do pracownikow
HOSTESINKA ;) 2013-01-24 12:46:17
ALE GŁUPOTY PISZECIE...

STAWKI JEDNE LEPSZYCH JAKIE W OGÓLE SĄ PROPONOWANE HOSTESSOM, PROMOTOROM ITD. W POLSCE

OBSŁUGA BARDZO FAJNYCH PROMOCJI TYPU WYDAWANIE GADŻETÓW A NIE WCISKANIE JOGURCIKÓW CZY ULOTEK...


PRANIE STROJÓW LEŻY PO STRONIE HOSTESS... CHYBA TO JEST NORMALNE

AKCJA TRWA NP. 2 TYG HOSTESSA DOSTAJE NA CZAS PROMOCJI PRZYKŁADOWO SUKIENKĘ, BLUZKĘ, 2 PARY RAJSTOP... TAKŻE PIERZE SOBIE TE UBRANIA KIEDY UWAŻA TO ZA STOSOWNE, KTO MA JEJ TO NIBY PRAĆ


STROJE NA KAŻDĄ AKCJE SĄ INNE TAKŻE NIE WIEM SKĄD STWIERDZENIE, ŻE KTOŚ PO KIMŚ STROJE NOSI.

KAŻDA PROMOCJA, LOTERIA ITD. JEST INNA, SĄ INNE WYMOGI MARKETÓW NA STRÓJ..


PRACOWAŁAM JAKO HOSTESSA I NIGDY NIE MIAŁAM UŻYWANYCH STROJÓW WYPŁATĘ DOSTAŁAM NA CZAS KILKA RAZY NAWET WCZEŚNIEJ... BARDZO LUBIĘ ZLECENIA Z TEJ FIRMY BO AKCJE SĄ MIŁE I SUPER KASA.

WŁAŚCICIELKA TEŻ BARDZO MIŁA JAK WIĘKSZOŚĆ PRACOWNIKÓW Z TEJ FIRMY, NO MOŻE POMIJAJĄC JEDNĄ OSOBĘ;P
2
Asia 2013-03-31 18:40:55
Osobiście jestem bardzo zadowolona z pracy dla QRY. Wiele razy uczestniczyłam w akcjach. Kasę dostawałam często przed upływem terminu z umowy. Stawki bardzo atrakcyjne, fajni ludzie i miła atmosfera.
1
hostessa 2013-06-03 17:08:05
Ciekawi mnie tylko jedno, na umowie jest wyraźnie napisane, że pieniądze zostaną przelane na konto po upływie 21 dni. więc kiedy mogę się spodziewać ich dokładnie, okres już minął
hostessa94 2013-06-14 14:47:25
Ja nie narzekam na prace dla Qry, jeśli trafiasz na fajnego koordynatora to przewy można robić co jakiś czas ale na max 20 minut a co do fajek to tylko po przebraniu się we własne ciuchy :)
kamila 2014-06-03 22:49:30
słaba firma, która organizuje niekiedy kilka eventow naraz dlatego też nie ma czasu żeby były odpowiednio dopracowane i zapięte na ostatni guzik. (usunięte przez administratora)
aleksandra 2014-08-02 21:23:25
Osobiście polecam, współpracuję od kilku lat i nie mogę narzekać. Porównując inne firmy eventowe moja opinia jest na +. Dobre stawki, często wypłacane zaraz po realizacji, premie :) i praca w miłej atmosferze. Oceniam bardzo dobrze.
karolka 2015-02-24 19:36:41
Czy polecacie Qra production jako firmę eventową? nie, nie planuję organizować eventu, bardziej chodzi mi o to, czy warto próbować się u nich zatrudniać? czy są dobrym pracodawcą? na codzień studiuje ale jestem też animatorem dziecięcym (widzę, że koleżanka wyżej też...), maluje buzie, skręcam balony, prowadzę imprezy tematyczne i właśnie szukam pracy gdzieś "na umowę"
akifi 2016-05-11 18:24:54
Kreatywność @wernbv to nie wszystko, trzeba być na tym stanowisku przede wszystkim dobrze zorganizowany, stąd też dobrze by było jakby osoba zatrudniana posiadała już w tym jakieś większe doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o QRA PRODUCTION - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QRA PRODUCTION