brak logo

Jobman Group Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

M 2014-02-18 17:46:00
Warunkiem wypłacenia wynagrodzenia jest dostarczenie, choćby drogą mailową zeskanowanej listy obecności, tzw. listy pracowniczej, którą za każdym razem po wyjściu z pracy podpisuje kierownik działu. Trzeba samemu dopilnować by podpisał. Od października 2013r. pracuję dla tej firmy i wypłata jest około 15-go dnia następnego miesiąca, np. jeżeli pracowałaś w styczniu, to około 15 lutego (ja dostałam tym razem już 13 lutego)dostaniesz wynagrodzenie (pod warunkiem, że najpóźniej do około 2 lutego wysłałaś im kartę pracowniczą z podpisami, czasem jak za późno się wyśle, można z nimi tel. dogadać się i podać powód, dlaczego wcześniej się nie wysłało).
ex jobman/ka 2014-03-10 06:58:51
Nie dziwota, że jest taka rotacja skoro proponują najniższą krajową i umowę zlecenie a obowiązki są ogromne na stanowisku konsultanta. Większość spraw zostawia się na nastepny dzień i tak wszystko narasta, później jeszcze opieprz od kierownika można zebrać, że się nie wyrabiasz.
1
ex 2014-06-16 14:33:05
(usunięte przez administratora).W momencie przyjęcia nowego pracownika podpowiadała mu źle a później szła do kierowniczki wszystko powiedzieć, taki pupilek. Wszystko co robisz (usunięte przez administratora)obserwuje i na Twoich oczach idzie i mówi to kierowniczce podśmiechując się pod nosem!!! Pracy co nie miara a wypłata w wysokości najniższej krajowej oczywiście na umowe zlecenie... no i jeszcze ta atmosfera jak w wielkiej korporacji. żenada, odradzam
3
ciekawa 2014-06-19 15:33:21
Jakie są stawki netto za godzine/za 8h pracy na nocce, na hali, przy wykladaniu towaru?
6
Pracownica 2014-12-03 19:50:20
Pracuje już w tej firmie półtora roku i wogole zatrudniaja dosyc duzo kasjerek w jednym supermarkecie na sląsku, a zamiast stałym pracownikom dawac więcej godzin to oni jeszce zatrudniają, po poltora roku dostane taka wypłate, że aż normalnie placz i zgrzytanie zębów i jeszcze te ich nieszczęsne premie co praktycznie wogole ich nie widać na wypłacie hahaha wogole zamiast pracowac jak normalny człowiek po 8 godzin to pracuje sie od 4 do maksymalnie 6 godzin. Śmiech na sali. Ja się dziwie, że ja jezcze współpracuje z ta firmą i mam siły, Święta idą, a ja nie będe miała za co ich zrobić, bo jobman daje wyplate małą napisalabym ile ale nie moge sie chwalic i nie chce pogrążać tej firmy, bo nie chce sie sadzic z nimi, ale za takie pieniadze jak ja przynajmniej zarabiam, to normalnie az smiech na sali. Niech lepiej coś zmienia i pracownikom ktorzy pracuja wiecej niz rok powinni jakies podwyzki dac i jakies stawki normalne, a o umowie już nie wspomnę. Więc lepiej jak chcesz zacząć prace z ta firmą to się dobrze zastanów
1
Pracownica 2014-12-03 19:54:36
Lepiej niech coś firma zmieni , bo przyszlości nie wróżę w współpracy z taka frmą
2
Pracownica 2014-12-03 19:54:56
Lepiej niech coś firma zmieni , bo przyszlości nie wróżę w współpracy z taka frmą
3
pracownica 2014-12-09 18:21:22
Przyjmują z małym doświadczeniem.Pracuję 2 miesiące i nie jest żle poza niskimi zarobkami-niestety.Mogliby coś na święta dorzucić byłoby i miło i uczciwie,bo pracujemy jak wszysc
6
kasia 2015-03-25 15:37:13
Powiem tak, pracowalam w tej agencji krótko przy wykładaniu towaru w tesco. Całkowicie nie przestrzegają zasad BHP. To była okropna harówka ! Skandal żeby kobiety musiały tyle dźwigać... i za co ? za 5zł i 40 gr za godzine ???? to karygodne jak tak można poniżać ludzi....
7
mmmkk 2015-05-21 20:36:16
moglby mi ktos napisac na czym polega to ze wyslali mi na e-maila kwestionariusz osobowy to ja mam to wypelnic i co dalej? nie moge po prostu isc w pierwszy dzien do tego sklepu i z kierownikiem podpisac umowy dotyczacej tej pracy , tylko jakies kwestionariusze musze wypelniac?
3
pracwoita909 2015-06-16 21:07:20
Pracuje jako kasjerka na śląsku już przez Jobman 6 miesięcy w jednym z hipermarketów. Faktycznie mało płacą ale to sklep narzuca stawkę dla Jobman. Bardo ciesze się z współpracy z tą firmą. Straszą karą 150 zł za dzień nieobecności jak ich się nie poinformuję o swojej obecności minimum 48h natomiast już miała dwie sytuacje kiedy nie mogła stawić się w pracy. Zadzwoniła i bez problemu dogadałam się z Panem i żadnej kary nie miałam. Wszystko da się wytłumaczyć:) Grafiki ustalone według mojej dyspozycyjności ( rzadko tak się zdarza ) a wypłata jest wtedy kiedy chcesz np. po tygodniu przepracowanym dostarczasz kartę pracy i dwa dni później masz pieniążki na kącie. Atmosfera na sklepie też jest super :) Bardo polecam!!!
8
Jobman.pl 2015-06-17 10:28:59
Witamy,
po odesłaniu kwestionariusza skontaktujemy się telefonicznie w celu potwierdzenia danych, następnie zostanie wystawiona umowa, po której zaakceptowaniu można wpisywać się na grafiki do pracy. W razie wszelkich pytań zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Regionalnym. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, można też odnaleźć na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
mileee1 2015-06-30 19:09:56
Z Agencją Jobman współpracuję od niedawna lecz nie mam żadnych zastrzeżeń zażaleń itp. Pan który mnie zatrudniał wszystkie zasady mi jasno przekazał i wyjaśnił i powiem szczerze że warunki tej agencji nie są złe. Nie mam żadnych obaw jak moja koleżanka która pracuję przez inną agencję że jak nie stawię się w pracy to dostanie wysoką kare i nawet nie mają wyrozumiałości bo dzwonią do niej max 3h przed rozpoczęciem pracy!!! Na szczęście w Jobman grafik jest ustalany co tydzień według mojej dyspozycyjności i nikt mi nic nigdy nie narzucił. Bardzo fajnie i dobrze nastawiony personel agencji do zleceniobiorców. Wynagrodzenie bardzo szybko wypłacane i przejrzyste dzięki kontu pracownika. Fakt duża rekrutacja w jednym z supermarketów na śląski ale się nie dziwie się jak są pracownicy którzy nie chcą przyjść do pracy bo idą na imprezkę lub w ogóle nie chce im się pracować... a ktoś musi :)) Jeżeli masz jakieś wątpliwości to nie czekaj tylko spróbuj a sam się przekonasz że agencja jest jedną z lepszych na rynku :)))
9
ciekawska11 2015-07-16 22:32:02
Czy ktoś wie ile się zarabia w Jobman jako konsultant ds personalnych??
7
olex111 2015-08-18 16:00:14
Czy może ktoś wie ile to jest 7.70 brutto? Dzwoniła do mnie jakaś Pani z JOBMAN i przedstawiła ofertę kasjerki w Katowicach lecz ja nic nie rozumiałam.... :( Czy ktoś może wie ile będę zarabiała i jak wygląda szkolenie kasjerskie? Ile godzin trwa? Czy po szkoleniu kasjerskim mogę zrezygnować? Dzwoniłam tam żeby o to dopytać lecz niestety nie udało mi się tam dodzwonić ponieważ numer jest zajęty lub nikt nie odbiera... Nie wiem czy mam iść na szkolenie kasjerskie jak nic nie wiem a opinie o Agencji są różne! Proszę o PILNĄ POMOC :)
4
Jobman.pl 2015-08-19 09:25:47
Witamy,

Bardzo prosimy o przesłanie danych kontaktowych (najlepiej nr telefonu) na adres katowice@jobman.pl
Skontaktujemy się z Panią jak najszybciej, żeby odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
1
Mola 2015-08-27 16:57:55
7,70 brutto to 5,22 netto... żałosna stawka. Ludzie, opamiętajcie się!!! 8zł na godzinę netto to można iść do pracy (czyli 11,00bruto-przy umowie zlecenie).
Nie dajcie się tak zeszmacać- jak nie będą mieli pracowników za te głodowe pieniądze to i stawka za nie długo wzrośnie.
3
babajaga 2015-10-08 12:41:01
pisze sie do nich milion wiadomośći aponi z wielką ignorancją odpowiadają na odczepnego na którąś z nich.. na dodatek w nosie mają pracownika. mozna się tłuc drzwiami i oknami.. nie polecam.
1
babajaga 2015-10-08 12:45:42
za cały m-c..720 zł, bo niby rzekoma różnica kasjerska wzięta z kosmosu. Załosni są, na dodatek odsyłanie wieczne do domu, bo jutro przecież nie będzie ludzi.. szkoda słów
2
Jobman.pl 2015-10-08 13:22:34
Witamy,
Naliczaniem różnic kasjerskich zajmuje się sklep, w którym Pani pracuje, a nie nasza firma. Informacje o różnicach otrzymujemy ze sklepu, a nie "z kosmosu", jak wyraziła się Pani w komentarzu. Jeżeli ma Pani wątpliwości i uważa Pani, że doszło do pomyłki, prosimy o informację na adres: roznice@biuropromo.pl lub kontakt telefoniczny na nr tel. (12) 294-13-04 wew. 30.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
1
gab567 2015-12-23 22:01:02
Mało profesjonalna Agencja Pracy! Praco jako kasjer w Tesco nie polecam! Stawka tylko w grudniu była w porządku w resztę miesięcy proponują gorsze! Wielka łaska aby ktoś Ci pomógł na kasie. W Tesco nie ma ludzi inteligentnych! W Tesco pracuje się za kare! Fajną stawkę mają do sklepów budowlanych chodź nie łatwo jest się tam dostać na stanowisko kasjerki. Prawdą jest iż nie łatwo jest się tam dodzwonić. Rozumiem że mogą mieć osoby zainteresowane pracą w biurze i nie mogą odebrać telefonu. Jeżeli widzą nieodebrane połączanie mogli by chociaż oddzwonić! Jedyny plus to wynagrodzenie do 5 dni. Mam nadzieje że to ktoś z Agencji przeczyta i chociaż trochę poprawią swoje standardy.
3
meryl 2016-01-23 13:54:35
najgorsza agencja pracy tymczasowej jaka poznalam!!! stawka tragiczna!!!, strasza karami zaraz przy podpisywaniu umowy, malo godzin w sklepach, ciezko sie z nimi skontaktowac, nie odbieraja telefonow a jak odbiora to i tak sie nic nie dowiesz, bo przeciez to twoja wina, pani w biurze na sile probuje byc mila, ale jej nie wychodzi. Szukajcie pracy bez posrednikow, na lepsze Wam wyjdzie.
2
sylwka 2016-03-02 22:34:14
Osobiście przepracowałam przez firmę Jobman już prawie 2 lata. Od początku były same problemy z rzeczami, które były do ogarnięcia w 5 minut jeśli tylko pracownik sprawdziłby chociaż maila a nie tylko siedział za biurkiem i wymyślał jak jeszcze natrzepać więcej kasy. Ale ostatnio czara goryczy przelała się. Z zarobków na poziomie ok 5 zł/h udało mi się "dotrzeć" do w miarę satysfakcjonującej mnie dniówki wynoszące prawie 58 zł. Przed końcem roku dostałam sms z informacją o rzekomych podwyżkach. Jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że moja wypłata za styczeń jest dużo niższa niż powinna być. Co się okazało? Obniżono mi stawkę o niecałe 10 zł na dniówce... Ja się pytam, w której pracy coś takiego byłoby możliwe? Jak możecie w ten sposób traktować pracowników? Że już nie wspomnę o tym, że są to pracownicy lojalni... W głowie się nie mieści co potraficie nawywijać, byle tylko zwiększyć swoje wypłaty. Namawiacie ludzi do pracy, mamicie pięknymi obietnicami, a jak się dłużej popracuje pod waszą firmą, to aż się niedobrze robi od waszych kombinacji. To, że ktoś nie może znaleźć normalnej pracy i pracuje przez firmę zewnętrzną nie oznacza, że nie należy mu się minimalny chociaż szacunek.
1
Jobman.pl 2016-03-03 08:50:40
Witamy,

Ponieważ trudno nam się odnieść do komentarza, a zależy nam na wyjaśnianiu wszelkich wątpliwości, bardzo prosimy o kontakt z naszym Rzecznikiem Pracownika na adres e-mail: rzecznik@jobmangroup.pl

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
Ja piszę prawdę 2016-03-04 04:29:52
Dlaczego wasze biuro w Łodzi notorycznie podkreślam notorycznie raz pisze stawkę na karcie pracy 10 brutto raz 11,45 brutto?
To już jest irytujące.
Jobman.pl 2016-03-04 09:40:14
Witamy,

Trudno nam się odnieść do zgłaszanej sytuacji, ponieważ nie znamy szczegółów.
Należy prosić o wyjaśnienia biuro w lodzi: lodz@jobmangroup.pl, tel. 506 008 777

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
Ja piszę prawdę 2016-03-19 14:29:47
Nie mam zamiaru z nimi gadać bo robią to złośliwie, poza tym człowiek wpisuje się na listę potem brak odpowiedzi czy jestem czy nie na liście.
Jak coś chcą to wtedy dzwonią.
Raz zadzwoniłam do was do biura w Łodzi to słychać w słuchawce ziewanie , szukajcie sobie jeleni do pracy.
Ja już nie korzystam z waszej firmy, nie pozdrawiam.
1
rozczarowana 2016-03-28 14:44:14
Stawka kasjerska 6,68 na reke 5,12 gdzie sie tyle zarabia to chore...bylam na kasie lepsza niz starzy pracownicy,a stawka????hmmm bynajmnej troche by mogli ja zwiekszyc,po 2 to godziny pracy.1 2 razy w tygodniu po 4 godziny .i jak tu zarobić???
2
Plicia 2016-05-03 23:07:28
Witam, Mam takie pytanie, 31.03 skończyła mi się umowa, a ja zupełnie o tym zapomniałam i przepracowałam cały kwiecień normalnie, czy jest jakaś szansa żebym dostała wynagrodzenie za ten miesiąc? czy ktoś kiedyś miał taką sytuację?
Jobman.pl 2016-05-04 09:49:07
Witamy,

Jeżeli pracowała Pani przez naszą Agencję, prosimy o kontakt z centralą na nr (12) 294-13-04. Umowa z pewnością jest na Pani Koncie Pracowniczym.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
anka 2016-05-20 08:01:49
pracuję w tesco na dziale odzieżowym, praca znaleziona przez agencje jobman, jedna wielka żenada, szukają osób uczących się-studiujący zaocznie to podobno nie problem po kilku dniach kierownik chce cię zwolnić z powodu tego, że w weekendy masz zajęcia i egzaminy, pani z agencji nie potrafiła mi nawet udzielić informacji o stawce za jaką bedę pracowała, zero jakichkolwiek informacji, zostajesz długo po godzinach- straszny bałagan w organizacji, wcześniej pracowałam przez agencje manpower-agencja godna polecenia, lepszej nie znałam
1
Jobman Group 2016-05-20 09:36:01
Witamy,

Czy oby na pewno pracuje Pani przez naszą agencję? Z tego, co wiemy, w Katowicach nie mamy teraz zleceń na dziale odzieżowym - przynajmniej takich, gdzie sami ustalamy grafiki. Niemniej jednak - jeżeli ustala Pani godziny bezpośrednio z kierownikiem działu i osoba ta próbuje coś na Pani wymusić (przychodzenie w niepasujące Pani dni, czy zostawanie po godzinach) - należy to zgłaszać naszemu Rzecznikowi Pracownika (rzecznikpracownika@jobmangroup.pl). Jeżeli jest Pani niezadowolona z obsługi naszych konsultantów, również należy to zgłaszać Rzecznikowi.

Dzięki zgłoszeniom (również anonimowym, ale zawierającym konkretne informacje) na adres Rzecznika jesteśmy w stanie podjąć konkretne działania, na czym bardzo nam zależy. Jesteśmy tylko ludźmi, więc - chociaż staramy się ich unikać - zdarzają się nam pomyłki. Informacja do Rzecznika to szansa na eliminację pomyłek i poprawę sytuacji.

Anonimowe i mało konkretne wpisy na forum trudno uznać za podstawę do działania, zwłaszcza gdy są równocześnie pochwałą dla konkurencyjnej firmy.

Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do kontaktu,
Zespół Jobman Group
ciekawy 2016-05-23 15:08:17
Właśnie zadzwonila do mnie Pani na inwentaryzacje w rybniku i zaproponowała 6,50 bruto na godzine :):):)
sky_walker 2016-05-24 20:03:35
Warto polecić agencję Jobman, jak na polskie warunki to firma wyróżnia się na plus. Prawie wszystko da się załatwić on-line, po wysłaniu karty obecności pieniądze są już na drugi dzień na koncie, a i stawka godzinowa w moim wypadku całkiem niezła.
2
Berlinka 2016-06-10 13:47:51
Nie polecam pracy z tą agencją, wynagrodzenie żenujące to jeszcze robią z ludzi tumanów. Najpierw ustalają grafik, potem kasują tłumacząc, że pracodawca nie wyraża chęci współpracy. Żadna szanująca się firma tak nie robi. Do tego nie wypłacili mi pieniędzy.
2
Joo1987 2016-06-13 12:43:43
A w jaki sposob mozna sie z Nimu dogadac bo ja z przyczyn losowych takich jak iz rozchorowalo mi sie dziecko zglosilam swoja nie obecnosc a i tak dostalam kare umowna :(
Jobman Group 2016-06-13 13:23:17
Witamy,

W sprawach kar umownych należy kontaktować się z naszym Biurem Regionalnym. Przez forum internetowe niestety sprawy nie da się załatwić. Kontakt do Biura znajdzie Pani np. na naszej stronie internetowej lub na swoim Koncie Pracownika.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Jobman Group 2016-06-13 13:35:50
Witamy,

W sprawach wstrzymanych wynagrodzeń należy kontaktować się mailowo na adres: wynagrodzenia@jobmangroup.pl lub telefonicznie na nr 797-594-764. Wstrzymania wypłat nie zdarzają się bez przyczyny, prawdopodobnie nie dopełniono wszystkich formalności.

Jeżeli zaś chodzi o zmiany w grafikach - takie sytuacje niestety się zdarzają z przyczyn od nas niezależnych. Czasem dochodzi do odwołania godzin, a czasem Klient z różnych przyczyn nie wyraża chęci współpracy z daną osobą. W takiej sytuacji możemy jedynie zaproponować inne zlecenie, jeżeli jakieś są dostępne.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Joo1987 2016-06-13 16:56:13
W sprawie kary kontaktowalam sie nie raz i wyjasnialam sytuacje ale bez rezultatu poniewaz i tak zostala mi ona narzucona.
Jobman Group 2016-06-14 12:11:28
Trudno nam się odnieść do konkretnej sytuacji, ponieważ nie znamy szczegółów, a i forum internetowe nie jest odpowiednim do tego miejscem. Ze swojej strony możemy natomiast zapewnić, że zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę i wyjaśnienia Zleceniobiorców. Jeżeli są one wiarygodne - nie nakładamy kary. Zdajemy sobie sprawę z tego, że zdarzają się różne niemożliwe do przewidzenia sytuacje.

Jeżeli uważa Pani, że kara została narzucona niesłusznie, nasi konsultanci potraktowali Panią niesprawiedliwie - prosimy o kontakt z Rzecznikiem Pracownika na adres e-mail: rzecznik@jobmangroup.pl. Rzecznik z pewnością zajmie się sprawą.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
mexx12 2016-06-17 22:11:28
Nie mam zastrzeżeń, na tle innych agencji pracy tymczasowej, firma dobrze wypada i dba o pracownika... W szczególności jedna interesująca szatynka którą miło pozdrawiam:P
plp 2016-07-06 08:03:16
Nie polecam tej agencji. Trzykrotnie (!) odsyłano mnie z miejsca pracy. Najpierw podobno ze względu na brak dostawy. Następnie stwierdzono, że osoby z agencji (bez uprzedniego przeszkolenia w markecie) zatrudniane nie będą. Na koniec wprowadzono mnie w błąd, bo po skierowaniu osoba kierująca sklepem nie chciała... zatrudniać ludzi na krótki okres czasu. Rozczarowanie i nieszanowanie czyjegoś czasu.
Jobman Group 2016-07-06 09:21:23
Witamy,
Bardzo prosimy o przesłanie dokładnego opisu sytuacji naszemu Rzecznikowi Pracownika na adres rzecznik@jobmangroup.pl. Tylko wówczas będziemy mogli zareagować, jeżeli dostaniemy zgłoszenie o nieprawidłowościach.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Kabeopca 2016-08-09 23:10:03
Agencja jak to Agencja zawsze coś musi być nie hallo! Jeżeli chodzi o Jobman Kato to trzeba sobie znaleźć swojego konsultanta :D Bo nie wszystko z wszystkimi da się załatwić. Fajnie że praktycznie wszystko przez internet. Kasa następnego dnia i cudownie było by gdyby kasa była większa. Różnice kasjerskie jak w każdym markecie moim zdaniem dziwna sprawa. Nie polecam żadnego TESCO! CARREFOUR! PIOTR I PAEWEŁ! Pozdrawiam Panią Konsultant! :)
jobtes 2016-08-13 23:02:16
jestem zadowolony z pracy w katowicach
Jobman Group 2016-10-31 08:30:16
Szanowni użytkownicy,

W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez naszą firmę usług, jak również w odniesieniu do zasad moralnych, jakimi kierujemy się w działalności gospodarczej – szczególnie przy współpracy z zatrudnianymi przez nas osobami - pragniemy poinformować, że post zamieszczony przez użytkownika "Rafał" jest nieprawdziwy i godzi w dobre imię naszej firmy. Opinia jest niemerytoryczna, a jej jedynym celem jest podważenie zaufania do naszej agencji.

Mamy nadzieję, iż Autor posta opublikował go pod wpływem emocji i w wyniku nieporozumienia, jakie mogło powstać w ramach współpracy z nami i nie jest to działanie celowe.

Jeśli nasze decyzje w trakcie współpracy spotkały się z niezrozumieniem przez użytkownika "Rafał", wzywamy autora postu o kontakt z naszym Biurem Regionalnym lub Rzecznikiem Pracownika (na adres rzecznik@jobmangroup.pl lub telefonicznie na nr (12) 294 10 04) w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości oraz o niezwłoczne usunięcie nieprawdziwej i krzywdzącej dla nas opinii (w oparciu o art. 24 k.c.).

Z pozdrowieniami,
Zespół Jobman Group


Tajemniczy gość 2016-11-14 07:38:03
Dać sobie spokój z pracą w jobmann praca za 5 zł z odpowiedzialnością materialną
Jobman Group 2016-11-14 09:20:27
Witamy,
Ślicznie prosimy o niewprowadzanie forumowiczów w błąd. Stawki są zdywersyfikowane i różnią się w zależności od miejsca wykonywania zlecenia, a odpowiedzialność materialna występuje wyłącznie w przypadku wykonywania zlecenia na stanowisku kasjera, co jest uzasadnione faktem pracy z gotówką. Przypominamy, że mamy oferty na różne stanowiska.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia,
Zespół Jobman Group
Tralalalala 2016-11-18 00:10:47
No cóż
Nie polecam tej agencji z całego serca!
Dlaczego?
Nadgodziny nie są lepiej liczone, nocki to samo, megaa wolno przetwarzaja informacje, gdy zrezygnowałam z nimi współpracowac czekam 2 tyg na swoja umowę, którą potrzebuje jak najszybciej do urzędu.
Ponadto jak dla mnie ta ich strona jest mało przejrzysta, ciężko się ją ogarnia. Koleżanka miała problemy z przelewem gdy ja już miałam pieniądze ona raz czekała tydz bo łaskawie na ostatnia minute weryfikuja wszystko.
Również konsultant jest mało ogarniety-niestety.
Pani Paulina K. jako, że ma za zadanie nam pomóc, co i jak trzeba się tak naprawdę wszystkiego samemu doszukiwać.
Pierwszy i ostatni raz w tej agencji!!!

NIE POLECAM!!!!!!
Jobman Group 2016-11-18 09:36:50
Witamy,

Czy na pewno ma Pani na myśli naszą agencję? Pytamy, bo w naszym biurze w Katowicach nie pracuje i nie pracowała konsultantka o imieniu Paulina i nazwisku zaczynającym się na literę K. Niemniej jednak - jeżeli miała Pani problemy z obsługą, prosimy o ich zgłoszenie naszemu Rzecznikowi Pracownika (formularz na naszej stronie internetowej www.jobmangroup.pl).

Jeżeli chodzi o wyższe stawki za pracę w godzinach nocnych czy za nadgodziny - to takie pojęcia jak np. nadgodziny dotyczą wyłącznie umów o pracę. W przypadku umów cywilno-prawnych nie ma pojęcia "nadgodziny".

W kwestii przelewów nie będziemy się wypowiadać, ponieważ nie znamy sytuacji Pani koleżanki. Zapewniamy, że wynagrodzenia są przelewane w ustalonym terminie, jeżeli tylko Zleceniobiorca spełnił warunki (przede wszystkim dostarczył w terminie swoją kartę).

Dziękujemy za opinię w sprawie naszego serwisu - zapewniamy, że wciąż pracujemy nad tym, żeby był bardziej przejrzysty.

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym,
Zespół Jobman Group


Zostaw swoją opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.