logo InterMarche

InterMarche

Tarnobrzeg

Opinie o InterMarche

nikola 2010-01-31 00:03:07
Nie Nie Nie polecam!!!Brakuje tam wszystkiego po jednej marnej koszulce dostałysmy, nawet papieru toaletowego nie ma w kiblu. Brudno, zimno i ciemno. Nerwowa atmosfera, [usunięte przez moderatora], najnizsza krajowa. A tak po za tym fajnie...
ala 2010-03-17 13:20:59
nieplecam poniewasz pracuje sie ponad godziny za które niema zapłaty [usunięte przez moderatora] atmosfera sami [usunięte przez moderatora] łocznie z ochroną.pracodawa terroryzuje pracowników,48 kamer niemozna wyjść na pszerwe,jeśli kierowniczka niewyrazi zgody.szachrajstwo niejest wypłacana cała pensia.na umowie jest 1300 zł brutto a na reke 960zł co powinno byc 1050złnetto.daja wypowiedzenie umowy zniewyjasnionych pszyczyn dla pracownika.pani prezes zazdrosna o pracownice,poniewasz prezes sie na niektóre oglada i daje suka wypowiedzenia.choc sie jest wpożatku.takrze jak niechcecie miec wzpdów na żoładku to tam nieidzcie z cv.ostrzegam.to niejest złosliwa wypowiedz tylko realia.
pan x x x 2010-03-19 13:25:25
to jst cała prawda co wyzej napisali
nick 2010-03-20 20:37:09
naucz się człowieku najpierw pisać później wystawiaj opinie ;):)
anonim 2010-03-25 09:29:19
Bo facet przystojny jest. :P
pani xxx 2010-03-30 21:03:06
pomijając ortografię wcześniejszych wypowiedzi (hm) cała reszta się zgadza. Niestety
niunia 2010-04-11 21:02:10
Praca w Intermarche to coś strasznego.Ochrona traktuje pracowników jak przestępców a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kradli tak kradną.Kasjerzy są traktowani jak roboty.Nie ma czasu na przerwę.Jeden z kasierów głównych nie ma pojęcia o pracy.Nie polecam nikomu tam pracy.
w.... 2010-04-14 12:18:49
Człowieku ty idź pierw do szkoły,bo z taką inteligencją nie nadajesz się nawt na pracę do kamieniołomów.Poddaj się głębokiej analizie ortograficznej i dyslekcji,bo twoja pisownia jest na poziomie klasy O.
Dziwię się że wogóle Cię przyjęli tam do pracy.
1
kasia 2010-07-30 13:31:04
NiE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!chyba ze musisz pracować a 800zł za pełen wymiar pracy i 58godz.tygodniowo...
anonim 2011-01-04 23:14:30
No i jak po świetach? Kiedy oddadza nadgodziny? Wszystkie soboty i niedziele???!!!! To jest [usunięte przez moderatora]! Płakać się chce!!!
Johanka 2011-02-10 16:14:29
Pomijając ortografię i styl poprzednich odpowiedzi, mogę podpisać się pod tym obiema rękami. Jest właśnie i dokładnie tak! [usunięte przez moderatora], nadgodziny, nagminne nieprzestrzeganie czasu pracy, łamanie Kodeksu Pracy na każdym niemal kroku, zarządzanie "kapitałem ludzkim" oparte na donosicielstwie, dupowłaztwie i wazelinie, ciężka praca za najmarniejsze grosze, docenienie pracownika to u nich 20 PLN(podwyżka - pan prezes panią docenił, he he he). Nie będę tu rozwijać co oznacza łamanie Kodeksu Pracy, bo to brak przerw, nieprzerwanych urlopów, mnóstwo godzin do oddania, praca w godzinach nocnych, zresztą kto chce i kogo łaskawie przyjmą sam tego wszystkiego doświadczy, a Bóg mi świadkiem, że nie kłamię! A spróbujcie dowieść swoich praw i racji!!!! Wiem coś o tym, nie liczcie na Sąd Pracy, pomimo bardzo oczywistych faktów i racji nic nie wskóracie, też wiem co mówię. Jedyną satysfakcją może być mina sędziego, że wierzy wam na każde słowo, ale prawnik, którego Intermarche wynajmie odwróci kota ogonem i zaprzeczy faktom oczywistym a wy ich nie udowodnicie bo jak? Nie wiem, może PIP? Kto ma pracę niech sobie taką głowy nie zawraca i Cv nie składa. Kto nie ma, niech próbuje ale musi się liczyć z tym, że jak nie będzie cicho siedział, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właził, donosił a przy tym niepróbuje dochodzić swoich praw to chwilę popracuje, ot co
dałam 2011-05-02 09:34:36
Dokładnie tak jest. Podwójna ewidencja pracy, papiery dla kontroli są ok. A cała prawda kryje się w zeszytach i kompie kadrowej. O wszystkim wiedzą właściciele i kierownictwo. Ludzie są zastraszani, odmówisz pracy w godzinach nocnych(np. inwentaryzacja 1.01. obecność miała być dobrowolna) NIE PRACUJESZ! Właścicielami tego [usunięte przez moderatora] są chyba jacyś "Azjaci". Szukają pracowników za miskę ryżu, oczywiście tego z odpisu :))
Maryś 2012-10-02 10:39:19
Faktycznie musi być coś nie tak z właścicielami że muszą zatrudniać tak kiepskski personel jak wyżej . Jestem tu przypadkiem chciałam się coś dowiedzieć o mentalności ludzi w Tarnobrzegu bo chciałam otworzyć interes w Tarnobrzegu .Pochodze z Zamościa .Nigdyyyy !!!!!!!! Mam firmy w róznych miastach ale takie nieróbstwo ,narzekanie i same roszczenia jak w Tarnobrzegu nie spotkałam nigdzie .Opamiętajcie się ludzie
1
silna róża 2015-01-25 00:14:07
witajcie kochani forumicze, jeśli chciałabym się załapać tam do was do ochrpny tego SANTAREM INTERMARCHE to można bezpośrednio uwas czy trzeba przez jakomś agencje? bo ja wolałałbym bezpośrednio w firmie. no i postawowe pytanie chyba czy wogóle zatrudniają tam kobiety do ochrony? i ile bym zarobila na rękę?
busd 2015-03-31 04:47:42
Jeżeli ludzie nie zmienią swojego nastawienia w Santarem w Tarnobrzegu to w ciągu krótkiego czasu wszyscy się zezwierzęcimy. A to byłoby niekoniecznie korzystne dla samej firmy jak i dla nas samych. Może jest to warte zastanowienia, bo zdecydowanie lepiej pracuje się w grupie dążącej do jednego wspólnego celu.
kmn 2016-05-14 22:28:46
@karstu teraz widze ze jest oferta pracy na kierownika zmiany- lidera zespolu w Katowicach do zadan takiej ososby nalezy meidzy innymi realizacja celów handlowych szyldu INTERMARCHE,odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie sklepu,nadzorowanie i organizowanie pracy podległego zespołu
Zostaw swoją opinię o InterMarche - Tarnobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterMarche