Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Logstor ROR

Pracowałeś w firmie Logstor ROR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sikacz - 2014-05-09 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się nie boje podpisać :) haja musi być. Kaj moje 300 zeta za las?? A no tak Tomku Pan Andrzej dał je Tobie heheh :) Jest idea. Kupić owczarka niemieckiego, dać go mi i mianować mnie brygadzistą :) sam ogarne temat i beż żadnych tablic po 50 rur bedzie strzelone na MPL hehehehe Pozdro dla normalnych i pamiętajcie KRAJ NA RURY CZEKA :)))))))) I jak powiada staropolskie przysłowie: Z KONIEM SIĘ NIE KOPIE :))))))
zdjecie uzytkownika
RuiCosta - 2014-05-09 22:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprytne odwrócenie uwagi Panie sportowcu ale mało kto się na to nabrał.
zdjecie uzytkownika
deszyfrator - 2014-05-09 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację:) dlaczego ów gostek o nicku pracownik nie wypowiada się po 22 w tym tyg.? Bo poprostu w tym tygodniu jest na 3 zmianie w pracy. Łatwo policzyć że łącznie jest 6 osób. 2 starych pracowników - odpada, 2 krótko pracujących z którymi nigdy nie było i nie ma problemu- odpada oraz 2 pracujących w granicach 2-3 lata. Wybór jest prosty:) ktoś już wie o kogo chodzi?
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-05-09 23:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego polactwo zgadzam się z w dóżej mierze z Twoim postem widze że w końcu jest w tej firmie pare inteligentnych osób.

Co do forum to logstor do niego jeszcze po prostu nie dorósł, szkoda...
Pozwala ono:
- wypowiedzieć się wszystkim a nie tylko gronu rozgadanych osób
- poznać opinie ludzi z poza twojej zmiany
- poznać opinie ludzi (pracowników) z poza żor np. zabrza
Co ważne jest to środek komunikacji często pomiędzy pracownikami a kierownictwem. Znam firmy gdzie drogą forum bądź e-mail dział personalno/socjalny odpowiadał na pytania, a w ostatni piątek miesiąca od 9 do 18 można było na chacie rozmawiać z pracownikiem działu socjalnego... Jak sam widzisz da się. Trzeba być otwartym.

Jeśli chodzi o naszego nadwornego prawnika również mam podobne zdanie. Rzeczywistość niestety często znacznie odbiega od świata widealizowanego przez przepisy, uchwały czy też prawa.
Ktoś tu już kiedyś przytaczał (panas - 2014-04-30 06:57:42 ) jakoby był gorzej traktowany od innych teraz mamy mściciela (pracownik) który sądzi że fakt niespełnienia 12h odpoczku.
Myślicie że Panowie z PIP-u przybędą na białych rumakach i was uratują? Nie :)
Firma zapłaci 3-5 tys. mandatu przy 18mln kosztów własnych to nawet nie jest setna część promila :). Tego nikt nawet nie poczuje w centrali.
Ale pracodawca zawsze może Ci zabrać premie uznaniową, bo takowa premia wcale nie musi być nam wypłacona i odbije sobie te kilka tysięcy... Lol dla cwaników którzy wierzą w takie rzeczy.
Co do trzeźwości... temat rzeka w tym zakładzie... A jest takie proste rozwiązanie które sam stosuje. Po prostu nie pić w pracy.
Nie jesteśmy przcierz zwierzętami które nie potrafią się opanować. Czy naprawdę tak trudno po pracy raz na jakiś czas wyjść z kolegami w kulturalnych warunakach na grilu bądź w lokalu napić się piwka lub czegoś mocniejszego? Osoby które tego nie rozumieją nie powinny pracować i narażać innych swoją nieodpowiedzialnością.

Co do ludzi którzy "Czy się stoi czy się leży to 5 złoty się należy" niestety nie zmienią pracy poniewarz wrośli już w to miejsce i nie sa w stanie już bez zwolnienia przez pracodawcę odejść. Ludziom "nowego pokolenia" łatwiej jest zmienić prace (prawda znana nie od dziś).

DAJCIE JUŻ TEŻ SPOKÓJ KOLEGOM Z PRACY...
NIE PODSZYWAJCIE SIĘ POD INNYCH, PODPISUJCIE SIĘ SWOIMI IMIENIEM I NAZWISKIEM ALBO WŁASNYM NICKIEM.
JEŚLI KTOŚ NIE CHCE SIĘ UJAWNIAĆ TO ZNACZY ŻE CHCE BYĆ ANONIMOWY.
SYTUACJA Z TOMKIEM TO EWIDENTNIE PRZYKŁAD GŁUPOTY JAKĄ WIELE OSÓB JESZCZE NAS RACZY. SZKODA MI POSZKODOWANYCH...
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-05-09 23:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory za ortografie pisze z "opętanego" telefonu... :)
zdjecie uzytkownika
Krwiodawca - 2014-05-13 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jak to jest z tym wolnym za oddanie krwi? Nie należy się?
zdjecie uzytkownika
ROBOTNIK PRZYMUSOWY - 2014-05-28 07:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na dniach będą numery tatuowane na rękach
...
Norma 100% do góry.
Kasy zero.
Róbcie polaczki za grosze :))))))))
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-05-28 14:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBOTNIK PRZYMUSOWY - 2014-05-28 07:18:05]:
mam nadzieje, że Twój post to tylko żart, bo już i w tej chwili nie jest łatwo wyrobić obecne normy
zdjecie uzytkownika
Normy do góry - 2014-05-30 15:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nocka na Opti sama sobie podnosi normę. Z "najwyższym" na czele.
zdjecie uzytkownika
Zimne zielone - 2014-05-30 19:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez jednego pracownika przerwy śniadaniowej na MPL za niedługo nie będzie , jesteśmy ze stali, nie potrzebujemy jeść, pić ani załatwiać się. Pan z problemem matematycznym podniósł normę prawie o 100%, a co tam, byle do weekendu.
Zrobił z tego stanowiska praktycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu tutaj pracować, a tym bardziej z pracownikiem P.W który nie potrzebuje jeść i przez niego trzeba robic cały czas, zamiast iść na przerwę śniadaniową która nam się należy.
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-05-30 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normy do góry - 2014-05-30 15:25:00]:
możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? bo chyba nie do końca rozumiem o co i o kogo Ci w tej chwili chodzi
zdjecie uzytkownika
zainteresowana praca - 2014-06-02 13:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam są zarobki i czy przyjmują kobiety
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-06-05 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety do te pory w Żorach nie były zatrudniane na produkcji.
Podstawowym utrudnieniem jest fakt że nie ma damskiej szatni, łazienek, WC...
zdjecie uzytkownika
Cooo?! - 2014-06-13 11:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kamerlik od sprzątaczek? Jest hajziel, jest prysznic, nawet sie jakaś flaszeczka by znalazła! Zapraszamy chętne Panie!
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-06-30 12:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SenSEI 先生 - 2014-06-05 20:17:08]:
myśle, że i to byłoby do przeskoczenia. Wydaje mi się raczej , że po prostu szefostwo logstor woli zatrudniać mężczyzn
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-07-01 22:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie ma jak to przedłużyć umowę odpowiednim ludziom. Czyży według nowego Dyrektora byli oni nie zastąpieni ? Owszem, mało gdzie znajdą się tacy pracownicy, którzy potrafią w ciągu miesiąca pięć razy zapomnieć, że mieli przyjść do pracy. Doceniajmy takich pracowników, a z pewnością nie stracimy tych wartościowych. Ciekawe jak plan "rotacji" będzie wyglądał z takimi pracownikami. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pach Pach - 2014-07-25 17:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Od wrzesnia trzeba będzie "nowej" pracy szukać :)L4 zawsze spoko :)
zdjecie uzytkownika
SZEFUŃCIO - 2014-07-25 18:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W 3 miesiące zniszczyc zakład. Brawo panie N.
zdjecie uzytkownika
Pach PAch - 2014-08-01 18:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, zobaczymy jak chłopakiz zabrza wrócą, co to będzie ?? Szkoda gadać :(
zdjecie uzytkownika
pracownik -2 - 2014-08-09 00:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale naj fajniejszy jest ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2014-10-04 15:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik -2 - 2014-08-09 00:13:31]:
mamy już październik a tu jednak nie spełniły się Wasze czarne scenariusze. Logstor jak stał tak stoi nadal, więc chyba możecie już schować pod poduszkę swoje przypuszczenia , że teraz to przy nowym kierowniku wszystko padnie. Myślę, że da radę i utrzyma firmę w całkiem dobrym stanie. Pozdro niedowiarkom
zdjecie uzytkownika
siara siarzewski - 2014-10-07 12:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stoi, bo każdy kto sie odezwie to zaraz dostaje wypowiedzenie z miejsca.
zdjecie uzytkownika
yaris - 2014-10-21 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bez przesady panie siara siarzewski. Macie swoje prawa i obowiazki wiec nie dajcie sie zastraszyc, bo nic im to nie da. Jesli nie wywiazują sie ze swoich obowiazkow to powinniscie jak najszybciej to zglosic. mozna anonimowo. A na czym polega problem w tej firmie?? Bo moze jest to do rozwiazania na zasadzie mediacji
zdjecie uzytkownika
linowiec - 2014-10-22 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem polega na tym ze rur do roboty nie ma!
zdjecie uzytkownika
jakoś to będzie - 2014-10-24 22:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze tydzień i spadam - jakość to będzie. Tomuś za to wraca, Ja już mam was w d...pie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logstor ROR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x