logo Logstor ROR

Logstor ROR

Żory

Opinie o Logstor ROR

Pracownik 2014-05-08 20:47:55
W firmie dochodzi także do łamania praw pracowników. W niedługim czasie zamieszczę odpowiedni wpis. Dobrze byłyby niektórymi sprawami zainteresować Państwową Inspekcję Pracy. Może wtedy skończą się nieuczciwe „praktyki” wobec pracowników. Proszę pamiętać, że kary są surowe. W niektórych przypadkach PIP może (zakładam, że w opisanym przeze mnie wkrótce przypadku także) skieruje wniosek do Sądu o ukaranie pracodawcy. Do osób wypowiadających się wyżej - popracujcie nad ortografią.
krall 2014-05-08 21:36:00
Ludzie jak Wam się praca nie podoba, to ją zmieńcie. Jeśli myślicie, że gdzie indziej jest lepiej, to macie gwarantowane rozczarowanie. My Polacy niestety tak mamy... ponarzekać, pogrozić a nic nie robić. Nie jeden chciałby być na Waszym miejscu, bo z pracą jest ciężko. Owszem pracownika należy szanować, płacić odpowiednią stawkę za dobrze wykonaną pracę. To nie działa jednak tylko w jedną stronę, a po komentarzach można stwierdzić, że chcielibyście leżeć pod palmami nie dając nic od siebie. Chcesz wymagać od innych, to zacznij pierw wymagać od siebie.Pretensje możecie mieć nie do pracodawcy a do Rządu, który zagranicznom inwestorom daje coraz większe przywileje. Tak więc PIP może posłuchać Twoich żali, ale nie zdziw się jak nic z tym nie zrobi.
góral 2014-05-08 22:51:01
Jeszcze niedawno narzekaliście na poprzedniego szefa-jaki to był niesprawiedliwy, niedobry i to i tamto. Wielkim problem było zrobić zrzutkę jak odchodził po 20 latach pracy. Teraz macie zmiany których tak bardzo chcieliście jak widać na lepsze, więc skończcie narzekać bo to już nudne jest tak jak pisze krall. Myślę że czas odpowiedni aby maszerować do nowego szefa po zasłużone podwyżki bo Wam sie należą za to że wogóle przychodzicie do pracy. Narzekacie na wszystko co jest możliwe, że karzą w kaskach chodzić, a to buty zaciasne zamówione, innym razem spodnie nie takie, rękawice za małe lub też za duże, masakra jakaś. Uważacie że tylko na produkcji są takie zmiany? Jesteście w błędzie bo nie tylko.
Pracownik 2014-05-09 01:06:33
krall - najwidoczniej nie masz pojęcia o prawie pracy. Proszę Cię więc nie zabieraj głosu w tej sprawie. Jak już wspomniałem - zamieszcze odpowiedni wpis dotyczący łamania praw pracowników. Nie rozumiem sensu zdania, że PIP nic nie zrobi. W ogóle wiesz jak wygląda kontrola Inspektora? Co kontroluje? I co najważniejsze - wiesz czego będzie dotyczyła skarga? Nie wiesz. A uwierz mi, PIP nałoży na pracodawcę karę i skieruje wniosek do Sądu. Skąd to wiem? Lata doświadczeń.
krall 2014-05-09 09:36:56
Pracownik jak tak się doskonale znasz na prawie pracy, to nie wiem co tutaj jeszcze robisz. Powinieneś być jakimś cenionym prawnikiem. Nie musiałbyś się wysilać za marne grosze. Poza tym uszanuj zdanie innych. Też mam lata doświadczeń i wiem jak to często bywa. Najpierw musisz mieć silny dowód, a nie licz na to, że inni za Tobą pójdą. Z reguły jest tak, że każdy ma coś do powiedzenia, a jak przyjdzie co do czego, to jest cisza. Powód? Ludzie mimo wszystko boją się o pracę. A teraz z innej beczki. Koniec wypowiadania się tutaj źle o innych. Trochę emaptii. Peace and love.
Hen hei daleko 2014-05-09 11:22:18
Sprzedam wam życiową mądrość:

Nie żyje się po to by pracować, ale pracuje się po to by żyć!
2
Pracownik 2014-05-09 13:26:27
krall - nie wiem czy zauważyłeś, ale ja nigdzie nie wypowiedziałem się źle o jakimkolwiek pracowniku.
Nie liczę, że ktokolwiek za mną pójdzie. Dowody są, a pracodawca sam sobie "strzela w kolano". W jaki sposób? Każdy laik doskonale wie, że nie przychodzi się z trzeciej zmiany na drugą. To taka jedna cząstka całości. Warto spojrzeć na swoją listę obecności i porównać ją z ewidencją czasu pracy. Oba te dokumenty się nie zgadzają. Dlaczego ewidencja czasu pracy jest zmieniana? Odpowiedź pozostawiam Wam.
Dodam tylko, że jest to fałszowanie dokumentacji pracowniczej, którą bez problemu da się udowodnić. Taki proceder jest karany przez każdego Inspektora.
A kto jest odpowiedzialny za przygotowanie ewidencji czasu pracy? Poza tym lista obecności jest prowadzona w sposób nierzetelny - na liście obecności pracownicy powinni wpisywać godziny przyjścia/wyjścia. Dlaczego tego nie ma? Powód prosty - żeby nie zmieniać listy obecności,pracodawca wymaga jedynie podpisu w danym dniu, a godziny ustala sobie sam.
Co do prawa pracy - znam swoje prawa, znam prawa pracodawcy. Jest to, można powiedzieć moje hobby. Udzielam się społecznie, prowadzę Forum. Porady oczywiście bezpłatne. Nie muszę tego wiązać z koniecznością zdobycia pieniędzy. Satysfakcją jest dla mnie fakt, że mogę komuś pomóc i to zupełnie bezinteresownie, za darmo. Dziwne prawda? Sam kiedyś potrzebowałem takiej pomocy. Otrzymałem ją od pewnej Pani. Dziś ja przekazuję wiedzę dalej. Za zwykłe słowo "dziękuję". Nie toleruję chamstwa wobec pracowników, nie toleruję łamania praw pracowniczych. Każdy ma być traktowany godnie i z szacunkiem. Tutaj tego brakuje - zarówno pomiędzy pracownikami, jak i ze strony pracodawcy.

Pozdrawiam i zapewne do zobaczenia w pracy.
debeściak 2014-05-09 16:06:54
fajnie z takim podejściem załatwisz nam kolego że skończą nam się zamiany między sobą i ludzie Ci podziękują. Nieraz i nie dwa każdy z nas potrzebował mając np. 2 zmianę przyjść na 1 zmianę bo miał pilna sprawę , lekarza , cokolwiek podobnie pracując na 3 zmianę poprosił o przyjście na 2 zmianę i co w takim przypadku. Może sam będziesz nieraz potrzebował z tego skorzystać to ci powiedzą nie. Więc kij ma dwa końce. Zgadza się powinno każdy powinien być traktowany z szacunkiem ale również powinien być dialog pomiędzy pracownikiem i pracodawcą. (mam na myśli mozliwość dogadania się w normalny sposób nawet z potrzeba zmiany rozpoczęcia pracy) Do tej pory tak to funkcjonowało że mieliśmy taka możliwość jeśli my potrzebowaliśmy, ale również jeśli potrzebował pracodawca mimo że faktycznie zdarza się że jest to niezgodne z prawe (brak dobowego czasu odpoczynku). Z takim podejściem skończą się również spóźnienia , wyjścia 5 minut wcześniej na autobus w razie potrzeby, wyjścia 5 minut wcześniej bo dentysta czeka. Myślisz że będzie wówczas elegancko. Może dla Ciebie ale nie dla nas , reszty pracowników. Zapewne mamy i wielu z nas będzie mieć takie sytuacje i prośby. Myślisz że pracodawca pójdzie Ci wtedy na rękę? Nie będzie wyjątków.
SenSEI 先生 2014-05-09 17:13:43
Powtórnie przypomnę wszystkim że to nie miejsce na tego typu wypowiedzi.
W/g założeń strona ta powinna dawać takiego typu informacje:
"Pracowałeś w firmie logstor żory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca?"
Specjalnie stworzyłem forum by uniknąć "prania brudów na antenie". logstor.fora.pl (zmieniłem ustawienia teraz każdy bez potrzeby rejestracji może pisać posty)
Zrozumcie że wypowiedzi na tej stronie w sposób jaki piszecie przypomina "rozmowy w toku" znane z TVN które piorą brudy rodzinne na antenie telewizji.
polactwo 2014-05-09 17:50:19
Kolego SenSEI daj se już spokój z tym swoim forum bo jest to co nie małą śmieszne, żeby prowadzić forum o robocie. Musisz mieć naprawdę nudne życie i brak jakichkolwiek zainteresowań poza jakimiś japońskimi dyrdymałami. Kup sobie klaster i zacznij zbierać znaczki.

A "Pracownik" też jest mega jak kółko z taczki.

Życzę ci abyś założył własny biznes i zaczął go prowadzić w realiach polskiego prawa pracy i prawa podatkowego. Na pewno byłbyś najlepszym pracodawcą... Jesteś śmieszny, przyjmujesz postawy roszczeniowe, a po za tym jesteś społecznikiem, który w życiu nie prowadził pewnie nawet kółka hafciarskiego - nie mówiąc już o jakimkolwiek biznesie. Po za tym przytaczaniem artykułów prawa i chwaleniem się "że oto tak się znasz na prawie pracy" zdradziłeś swoją tożsamość (być może celowo).

A co do pozostałych - większość z was jest pokoleniem ludzi, dla których najważniejsze w życiu jest się dobrze nażreć. Czy się stoi czy się leży to 5 złoty się należy. Nie macie żadnych ambicji, celów w życiu. A pamiętajcie, że ostatecznie to nie żaden pracodawca jest kreatorem waszego losu - A WŁAŚNIE WY SAMI! Nie wiem co was tam trzyma. Dla mnie wasza postawa jest co nie mała śmieszna.

Każdy jest kowalem swojego losu.

I wiem pewnie za chwile ktoś napisze błyskotliwą myśl w stylu: "Zapraszam do czwóreczki potachać mojego wariata" czy coś w tym stylu. Ale ja wiem, że to maks co możecie z siebie wycisnąć.
1
karcioch 2014-05-09 18:55:03
polactwo szczera prawda. gość pod pseudonimem pracownik niech może da sobie już spokój i poszuka swojej idealnej nowej pracy skoro tak mu tu źle, nikt napewno za nim nie będzie tęsknił to pewne. Zresztą tak jak napisał polactwo wiemy kto się pod tym pseudo podszywa i jakoś nie wydaje mi się aby miał wielu kompanów do rozmów choćby przy śniadaniu jak widzimy. Pracuje u nas dosyć krótko w porównaniu z wieloma starszymi stażem pracownikami a już wokół jego osoby było zamieszania tyle żeby obdzielił kilkanaście lat naszej pracy w tej firmie. Nie jest to osoba za którą każdy poleci w ogień, wręcz przeciwnie. A tak apropo na rowerze to każdy potrafi jeździć ale tak mądrzyć się to tylko ci najszybsi. Zastanawia mnie jedno co taki mądry gość jak Ty pracowniku robi w tak dziadowskiej Twoim zdaniem firmie której wytykasz tyle nieprawidłowości? Zwolnij się zrobisz wiele dobrego sobie jak i nam bo wielu z nas pracuje w tej firmie od 20 lat i przez takiego gościa jak ty atmosfera w firmie która już jest i tak napieta po zmianach na górze będzie jeszcze gorsza. Zniszczysz wszystko to co wypracowaliśmy my, starsi pracownicy przez te lata, zaufanie, stosunki między pracownikami w zespole, możliwość normalnej rozmowy z pracodawcą czy też atmosferę w pracy która i tak jest nerwowa nafaszerowana niezdrowym klimatem ostatnimi czasy. Założ sobie firmę z kafelkami, będziesz miał więcej czasu na studiowanie prawa bo widać że to ci sprawia frajdę:) po co sie męczyć skoro ci tak źle. powodzenia w szukaniu pracy
Hej 2014-05-09 19:01:34
POLACTWO ambicje sa, a i tak dupo wlazy dostają podwyżki i awansują, wszystko w temacie
Hej 2014-05-09 19:06:00
PRACOWNIK!! tzn Tomek Ty nie szalej bo Ci ktoś kolarzówkę podpali albo ukradnie :)
Sikacz 2014-05-09 20:41:46
Ja się nie boje podpisać :) haja musi być. Kaj moje 300 zeta za las?? A no tak Tomku Pan Andrzej dał je Tobie heheh :) Jest idea. Kupić owczarka niemieckiego, dać go mi i mianować mnie brygadzistą :) sam ogarne temat i beż żadnych tablic po 50 rur bedzie strzelone na MPL hehehehe Pozdro dla normalnych i pamiętajcie KRAJ NA RURY CZEKA :)))))))) I jak powiada staropolskie przysłowie: Z KONIEM SIĘ NIE KOPIE :))))))
RuiCosta 2014-05-09 22:46:21
Sprytne odwrócenie uwagi Panie sportowcu ale mało kto się na to nabrał.
deszyfrator 2014-05-09 23:06:40
Masz rację:) dlaczego ów gostek o nicku pracownik nie wypowiada się po 22 w tym tyg.? Bo poprostu w tym tygodniu jest na 3 zmianie w pracy. Łatwo policzyć że łącznie jest 6 osób. 2 starych pracowników - odpada, 2 krótko pracujących z którymi nigdy nie było i nie ma problemu- odpada oraz 2 pracujących w granicach 2-3 lata. Wybór jest prosty:) ktoś już wie o kogo chodzi?
SenSEI 先生 2014-05-09 23:07:16
Kolego polactwo zgadzam się z w dóżej mierze z Twoim postem widze że w końcu jest w tej firmie pare inteligentnych osób.

Co do forum to logstor do niego jeszcze po prostu nie dorósł, szkoda...
Pozwala ono:
- wypowiedzieć się wszystkim a nie tylko gronu rozgadanych osób
- poznać opinie ludzi z poza twojej zmiany
- poznać opinie ludzi (pracowników) z poza żor np. zabrza
Co ważne jest to środek komunikacji często pomiędzy pracownikami a kierownictwem. Znam firmy gdzie drogą forum bądź e-mail dział personalno/socjalny odpowiadał na pytania, a w ostatni piątek miesiąca od 9 do 18 można było na chacie rozmawiać z pracownikiem działu socjalnego... Jak sam widzisz da się. Trzeba być otwartym.

Jeśli chodzi o naszego nadwornego prawnika również mam podobne zdanie. Rzeczywistość niestety często znacznie odbiega od świata widealizowanego przez przepisy, uchwały czy też prawa.
Ktoś tu już kiedyś przytaczał (panas - 2014-04-30 06:57:42 ) jakoby był gorzej traktowany od innych teraz mamy mściciela (pracownik) który sądzi że fakt niespełnienia 12h odpoczku.
Myślicie że Panowie z PIP-u przybędą na białych rumakach i was uratują? Nie :)
Firma zapłaci 3-5 tys. mandatu przy 18mln kosztów własnych to nawet nie jest setna część promila :). Tego nikt nawet nie poczuje w centrali.
Ale pracodawca zawsze może Ci zabrać premie uznaniową, bo takowa premia wcale nie musi być nam wypłacona i odbije sobie te kilka tysięcy... Lol dla cwaników którzy wierzą w takie rzeczy.
Co do trzeźwości... temat rzeka w tym zakładzie... A jest takie proste rozwiązanie które sam stosuje. Po prostu nie pić w pracy.
Nie jesteśmy przcierz zwierzętami które nie potrafią się opanować. Czy naprawdę tak trudno po pracy raz na jakiś czas wyjść z kolegami w kulturalnych warunakach na grilu bądź w lokalu napić się piwka lub czegoś mocniejszego? Osoby które tego nie rozumieją nie powinny pracować i narażać innych swoją nieodpowiedzialnością.

Co do ludzi którzy "Czy się stoi czy się leży to 5 złoty się należy" niestety nie zmienią pracy poniewarz wrośli już w to miejsce i nie sa w stanie już bez zwolnienia przez pracodawcę odejść. Ludziom "nowego pokolenia" łatwiej jest zmienić prace (prawda znana nie od dziś).

DAJCIE JUŻ TEŻ SPOKÓJ KOLEGOM Z PRACY...
NIE PODSZYWAJCIE SIĘ POD INNYCH, PODPISUJCIE SIĘ SWOIMI IMIENIEM I NAZWISKIEM ALBO WŁASNYM NICKIEM.
JEŚLI KTOŚ NIE CHCE SIĘ UJAWNIAĆ TO ZNACZY ŻE CHCE BYĆ ANONIMOWY.
SYTUACJA Z TOMKIEM TO EWIDENTNIE PRZYKŁAD GŁUPOTY JAKĄ WIELE OSÓB JESZCZE NAS RACZY. SZKODA MI POSZKODOWANYCH...
1
SenSEI 先生 2014-05-09 23:15:53
Sory za ortografie pisze z "opętanego" telefonu... :)
Krwiodawca 2014-05-13 16:58:40
Jak to jest z tym wolnym za oddanie krwi? Nie należy się?
5
ROBOTNIK PRZYMUSOWY 2014-05-28 07:18:05
na dniach będą numery tatuowane na rękach
...
Norma 100% do góry.
Kasy zero.
Róbcie polaczki za grosze :))))))))
2
Normy do góry 2014-05-30 15:25:00
Nocka na Opti sama sobie podnosi normę. Z "najwyższym" na czele.
2
Zimne zielone 2014-05-30 19:45:42
Przez jednego pracownika przerwy śniadaniowej na MPL za niedługo nie będzie , jesteśmy ze stali, nie potrzebujemy jeść, pić ani załatwiać się. Pan z problemem matematycznym podniósł normę prawie o 100%, a co tam, byle do weekendu.
Zrobił z tego stanowiska praktycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu tutaj pracować, a tym bardziej z pracownikiem P.W który nie potrzebuje jeść i przez niego trzeba robic cały czas, zamiast iść na przerwę śniadaniową która nam się należy.
1
zainteresowana praca 2014-06-02 13:57:46
Jakie tam są zarobki i czy przyjmują kobiety
1
SenSEI 先生 2014-06-05 20:17:08
Kobiety do te pory w Żorach nie były zatrudniane na produkcji.
Podstawowym utrudnieniem jest fakt że nie ma damskiej szatni, łazienek, WC...
Cooo?! 2014-06-13 11:50:35
A kamerlik od sprzątaczek? Jest hajziel, jest prysznic, nawet sie jakaś flaszeczka by znalazła! Zapraszamy chętne Panie!
Pracownik. 2014-07-01 22:12:36
Nie ma jak to przedłużyć umowę odpowiednim ludziom. Czyży według nowego Dyrektora byli oni nie zastąpieni ? Owszem, mało gdzie znajdą się tacy pracownicy, którzy potrafią w ciągu miesiąca pięć razy zapomnieć, że mieli przyjść do pracy. Doceniajmy takich pracowników, a z pewnością nie stracimy tych wartościowych. Ciekawe jak plan "rotacji" będzie wyglądał z takimi pracownikami. (usunięte przez administratora)
4
Pach Pach 2014-07-25 17:55:09
Od wrzesnia trzeba będzie "nowej" pracy szukać :)L4 zawsze spoko :)
2
SZEFUŃCIO 2014-07-25 18:52:08
W 3 miesiące zniszczyc zakład. Brawo panie N.
5
Pach PAch 2014-08-01 18:01:48
Dokładnie, zobaczymy jak chłopakiz zabrza wrócą, co to będzie ?? Szkoda gadać :(
pracownik -2 2014-08-09 00:13:31
ale naj fajniejszy jest ( usunięte przez administratora )
2
siara siarzewski 2014-10-07 12:48:29
stoi, bo każdy kto sie odezwie to zaraz dostaje wypowiedzenie z miejsca.
1
linowiec 2014-10-22 20:56:03
problem polega na tym ze rur do roboty nie ma!
jakoś to będzie 2014-10-24 22:19:26
jeszcze tydzień i spadam - jakość to będzie. Tomuś za to wraca, Ja już mam was w (usunięte przez administratora)
Seweryn 2014-10-27 12:29:23
Ktoś ma za dużo zębów widzę! :D I nie mam was w ..., wręcz przeciwnie - już tęsknię <macha białą chusteczką na pożegnanie> :D
nextlevel 2014-11-03 15:41:24
a kontrolera jak nie bylo tak nie ma
Nowiś 2014-11-15 10:53:25
Ba dum tsss!
Związek Zawodowy 2014-11-19 12:44:24
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
Pracownik 2014-11-30 01:31:45
A co ubyło wam składek w regionie i szukacie kolejnych firm żeby dorobić?;-)
1
Misiek kolorowy 2014-12-26 14:11:45
Fajna praca - ale tylko dla tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z rynkiem pracy. Na dłuższą metę nie polecam, a na pewno nie Żory - brak możliwości rozwoju. Nie wiem jak wyglądają układy w Zabrzu czy w Gliwicach, ale Żory to zapomniane przez Boga peryferia Logstor i mocno czuć fakt, iż zakład w Żorach jest niechcianym bękartem. Ogólnie proszę się nie sugerować opiniami powyżej tego komentarza, bo nikomu w zakładzie się krzywda nie dzieje. Atmosfera pracy jest ok - w zasadzie taka jak wszędzie (bez szału, ale jak to wiadomo zawsze się kilku gupków znajdzie co im się wydaje, ze są najlepsi, najmądrzejsi i przez to wszystko zabawniejsi od innych - ale ogólnie jest spoko). Czyniąc długa historię krótką - jak i tak nie masz gdzie robić to nie wybrzydzaj.

Pozdro!
1
jebemnato 2015-01-09 17:43:38
Jak by nie płacili w ratach to by jakoś było ;C
2
coraz ciemniejszy 2015-05-26 19:06:13
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu.
Normy wzrosly o paredziesiąt procent, a wynagrodzenie nie ruszyło nawet o 2 złote. Atmosfery już nie ma. Kierownik z kompleksem małego przyrodzenia, albo żona mu nie daje i wyładowuje swoją frustrację chorymi pomysłami.
Brak nadgodzin, elastyczny czas pracy, niewolnictwo za 1600 na rękę.
Z nowych co przyszli zostalo chyba 3, bo się w porę zorientowali co to za burdel. Kwiesta czasu jak zaczną odchodzić ludzie, którzy potrafią tu robić praktycznie wszystko, bo trzyma w tym zakladzie ich chyba tylko kredyt.
3
prac 2015-06-02 16:52:48
Macie w tej firmie związki zawodowe ?
LSD 2015-06-14 18:35:32
Nie mamy zwiazkow zawodowych,ogolnie nie polecam na wejscie macie minimum i zapomnijcie o podwyzce i o premi ktora jest zabierana bez powodu,8h ciaglego niewolnictwa przy kamerach cyrk a nie zaklad pracy
monitoring 2015-06-22 17:14:10
Robimy drugi rok z panem kierownikiem gdzie przy jego normach nie wzrosło ani złotówki tylko pomału rośnie norma. Praca sezonowa tylko i wyłącznie za mniej więcej 1400 z premią( zapomnij że więcej zarobisz, może gdy będziesz miał więcej szczescia co rzadko teraz sie zdarza, przedłuzą Ci umowę to po 3 latach ponad 1500 ) czas elastyczny żadnych nadgodzin, okulary i kask 100% obowiązkowo, sprzątanie na bieżąco i robienie w tym czasie normy pana Kierownika. Atmosfery nie ma, teraz jeden na drugiego, Kierownik nawet nie wie kto i jak się nazywa, jakie ma doświadczenia, priorytety w zawodzie , mało tego w ogóle nie potrafi się przywitać jak człowiek, o czym to świadczy ? Nie polecam, lepsze warunki pracy są w innych zakładach nawet czasem pod Agencją, Losgtor w całych Zorach najgorzej wypada pod względem wynagrodzenia, proszę przeczytać wszystkie opinie, kolegów podpytać jak tu jest naprawdę, za starych czasów każdy by polecił Ci ten zakład , teraz NIE, nie z tym Kierownikiem !
3
logstor 2015-06-28 17:20:56
Witam pracuje w tej firmie jakis czas juz i powiem tak nie jest dobrze ale nie jest tez zle ciagle cos uwalaja jak nie nadgodziny to amortyzacyjny czas pracy teraz wprowadzili dwunastki z tym ze pisane osiem a reszta do wybrania coz zarzad sam doprowadzi spolke do upadlosci jesli tak dalej pojdzie ludzie beda mieli wysrane na firme logstor aha nie spotkalem sie jeszcze z platnosciami na raty w tej firmie
1
HBVa 2015-07-15 12:23:43
Pracuje też jakiś czas w tej firmie i co widze - Kierownik jak już ktoś to napisał idzie przez hale jak pan i władca można go porównać do A.H lub J.S władza absolutna . Kamery dowiedziałem sie że on sobie oglada przy obiadku z rodzinką , ma podsłuchy na kamerach. I jak tak dalej bedzie to kiedys doprowadzi do jakies tragedi w tej firmie. POTWIERDZAM TAKŻE CO MOI PRZEMÓWCY PISALI. NIE OPŁACA SIE ZATRUDNIAC . ANI W ŻORACH , GLIWICACH i ZABRZU!!!!. PS a jak bedziesz pracował sumiennie i cały czas to tak ci premie zabiorą za 4 papierki na hali.:(((
2
przemek 2015-10-14 11:34:35
grzybek jak tam laska
2
fhfhghgjfj 2016-01-31 14:38:17
Spotkanie dwóch związków zawodowych
Administracja nowa pani dyrektor ???
Pan kazein twi z sosnowca i pan z magazynu b .m .w.
Co do spotkania to nasze związki się nie zgodzily na regulamin premi i co do kwoty premi 50 pln.
Ponieważ jest bardzo trudna sytuacja pracodawcy niech sobie te 50 zl zatrzyma a niech lepiej ludzi z dołu nie denerwuje ,związki administracja sa tym oburzone ,my tez jesteśmy oburzeni po związki administracji zostaly zarejestrowane dopiero 28 stycznia w sadzie .
A nasze w grudniu w ostatnim dniu negocjacji pracodawcy z rada pracownicza.propaganda pracodawcy działa jak na ta chwile bardzo dobrze,ale my walczymy o swoje . podobno na spotkaniu na pytanie do związku administracji o szczegóły ich dzialania i statutu prawnego ,pani dyrektor odpowiedziała ze jest to bezczelne o to pytac….hahaha czy macie cos do ukrycia???
Dlaczego pracodawca chce aby w tej chwili dwa związki o tym decydowaly ,jak o elastycznym czasie pracy decydowal tylko jeden związek .???? jak chca dac 50 zl to niech związek administracji to klepnie i poinformuje .
Chca teraz zrobic tak ze nasze związki nie dały wam tej premi bo to przez nas ,a z drugiej strony jak cos podpiszemy to i tak będzie na nas bo podpiszemy i pracodawca powie takie macie związki .

Do wszystkich pracowników wszystko jest na dobrej drodze i pod kontrola nasze matki i zony tez są w instytucjach takich jak P.I.P i adwokatow tez mamy i do sadu papiery tez złożymy …tylko cierpliwości ,musimy trzymac się razem …bo sami widzicie co się dzieje .
to ja 2016-02-01 19:40:00
Kolejna porcja informacji , pani Dyrektor HR ,dlaczego wszystkie ustalenia zawsze były wywieszane lub do wglądu pracowników ..a teraz tak bardzo skrywacie tajemnicze podpisanie ( elastycznego czasu pracy ) i założenie związków zawodowych administracji .
Dlaczego negocjowaliście ze związkami które zostały zarejestrowane w sadzie dopiero w styczniu tego roku .a dokładnie w dniu o ile się nie mylę bo to tez tajemnica .28.01.2016.

W grudniu w dniu zakończenia negocjacji z rada pracownicza ,wiedzieliście ze będziecie musieli negocjować z związkiem zawodowym solidarności, który dostarczył pełna dokumentacje wraz z wpisem w krajowy rejestr .

Pani dyrektor dlaczego pracownicy nie wiedza lub nie mogą się dowiedzieć na jaki okres ten elastyczny czas pracy jest podpisany ,dlaczego na portalu wywieszacie propagande typu czekamy na związki aby podpisaly wam premie i nagrody ,dlaczego teraz potrzebne są dwa związki ????? a jak elastyczny czas pracy to wystarczył tylko jeden .

Dlaczego związki administracji tak długo zwlekały ze spotkaniem z naszymi związkami ,czyżby pani przewodnicząca była na urlopie ??????

A tak na marginesie nie musicie się bac związku solidarność ..strajku tez nie będzie ..nowi którzy będą chodzic na l-4 i nn …sami za nas to załatwia ze nie będzie komu robic i wtedy znow siegniecie po starego poczciwego pracownika i zrobicie nam grafik zgodnie z prawem 5x12h i sobota po 8 aby w niedziele se dychnąc przed kolejnym 5x12h + sobota 8 tak w gratisie .
samożycie 2016-05-16 18:13:02

Co trzecia firma w Polsce miała w ostatnich miesiącach problem ze znalezieniem pracowników, a 3 na 4 pracodawców obawia się, że nie będzie w stanie utrzymać obecnej kadry. Aż 68% firm czuje presję płacową ze strony pracowników, takie wyniki wskazują, że rynek pracownika w Polsce staje się rzeczywistością.
Bardzo dobra koniunktura gospodarcza, którą potwierdzają liczne wskaźniki makroekonomiczne, to również wzmożone zapotrzebowanie na wykwalifikowaną kadrę, głównie niższego szczebla.

Obok problemów ze znalezieniem odpowiedniej kadry, pracodawcy coraz częściej boją się, że będą od nich odchodzić najbardziej wartościowi pracownicy. Jak wynika z badania Work Service, 33,9% pracodawców w ostatnich miesiącach miała trudności ze znalezieniem odpowiednich pracowników. W ujęciu branżowym, to firmy zajmujące się produkcją zgłaszają największe zapotrzebowanie na pracowników. Pracodawcy wskazują, że problem z utrzymaniem pracowników to największe dla nich wyzwanie na najbliższe miesiące (taki pogląd wyraża 3 na 4 pracodawców). Na drugim miejscu, według 68% firm, znajduje się rosnąca presja płacowa wśród zatrudnionych osób. Jednak identyfikacja problemów nie zawsze idzie w parze z umiejętnością odpowiadania na nie. Mimo że większość Polaków od zamiaru zmiany miejsca pracy powstrzymałaby podwyżka wynagrodzenia, tylko 40% pracodawców w ten sposób próbowałoby zatrzymać kadrę.

Tekst z portalu Onet, a zdawało mi się, jakbym czytał o problemach LOGSTOR.
Zostaw swoją opinię o Logstor ROR - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logstor ROR