Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Logstor ROR

zdjecie uzytkownika
deszyfrator - 2014-05-09 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację:) dlaczego ów gostek o nicku pracownik nie wypowiada się po 22 w tym tyg.? Bo poprostu w tym tygodniu jest na 3 zmianie w pracy. Łatwo policzyć że łącznie jest 6 osób. 2 starych pracowników - odpada, 2 krótko pracujących z którymi nigdy nie było i nie ma problemu- odpada oraz 2 pracujących w granicach 2-3 lata. Wybór jest prosty:) ktoś już wie o kogo chodzi?
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-05-09 23:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego polactwo zgadzam się z w dóżej mierze z Twoim postem widze że w końcu jest w tej firmie pare inteligentnych osób.

Co do forum to logstor do niego jeszcze po prostu nie dorósł, szkoda...
Pozwala ono:
- wypowiedzieć się wszystkim a nie tylko gronu rozgadanych osób
- poznać opinie ludzi z poza twojej zmiany
- poznać opinie ludzi (pracowników) z poza żor np. zabrza
Co ważne jest to środek komunikacji często pomiędzy pracownikami a kierownictwem. Znam firmy gdzie drogą forum bądź e-mail dział personalno/socjalny odpowiadał na pytania, a w ostatni piątek miesiąca od 9 do 18 można było na chacie rozmawiać z pracownikiem działu socjalnego... Jak sam widzisz da się. Trzeba być otwartym.

Jeśli chodzi o naszego nadwornego prawnika również mam podobne zdanie. Rzeczywistość niestety często znacznie odbiega od świata widealizowanego przez przepisy, uchwały czy też prawa.
Ktoś tu już kiedyś przytaczał (panas - 2014-04-30 06:57:42 ) jakoby był gorzej traktowany od innych teraz mamy mściciela (pracownik) który sądzi że fakt niespełnienia 12h odpoczku.
Myślicie że Panowie z PIP-u przybędą na białych rumakach i was uratują? Nie :)
Firma zapłaci 3-5 tys. mandatu przy 18mln kosztów własnych to nawet nie jest setna część promila :). Tego nikt nawet nie poczuje w centrali.
Ale pracodawca zawsze może Ci zabrać premie uznaniową, bo takowa premia wcale nie musi być nam wypłacona i odbije sobie te kilka tysięcy... Lol dla cwaników którzy wierzą w takie rzeczy.
Co do trzeźwości... temat rzeka w tym zakładzie... A jest takie proste rozwiązanie które sam stosuje. Po prostu nie pić w pracy.
Nie jesteśmy przcierz zwierzętami które nie potrafią się opanować. Czy naprawdę tak trudno po pracy raz na jakiś czas wyjść z kolegami w kulturalnych warunakach na grilu bądź w lokalu napić się piwka lub czegoś mocniejszego? Osoby które tego nie rozumieją nie powinny pracować i narażać innych swoją nieodpowiedzialnością.

Co do ludzi którzy "Czy się stoi czy się leży to 5 złoty się należy" niestety nie zmienią pracy poniewarz wrośli już w to miejsce i nie sa w stanie już bez zwolnienia przez pracodawcę odejść. Ludziom "nowego pokolenia" łatwiej jest zmienić prace (prawda znana nie od dziś).

DAJCIE JUŻ TEŻ SPOKÓJ KOLEGOM Z PRACY...
NIE PODSZYWAJCIE SIĘ POD INNYCH, PODPISUJCIE SIĘ SWOIMI IMIENIEM I NAZWISKIEM ALBO WŁASNYM NICKIEM.
JEŚLI KTOŚ NIE CHCE SIĘ UJAWNIAĆ TO ZNACZY ŻE CHCE BYĆ ANONIMOWY.
SYTUACJA Z TOMKIEM TO EWIDENTNIE PRZYKŁAD GŁUPOTY JAKĄ WIELE OSÓB JESZCZE NAS RACZY. SZKODA MI POSZKODOWANYCH...
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-05-09 23:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory za ortografie pisze z "opętanego" telefonu... :)
zdjecie uzytkownika
Krwiodawca - 2014-05-13 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jak to jest z tym wolnym za oddanie krwi? Nie należy się?
zdjecie uzytkownika
ROBOTNIK PRZYMUSOWY - 2014-05-28 07:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na dniach będą numery tatuowane na rękach
...
Norma 100% do góry.
Kasy zero.
Róbcie polaczki za grosze :))))))))
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-05-28 14:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBOTNIK PRZYMUSOWY - 2014-05-28 07:18:05]:
mam nadzieje, że Twój post to tylko żart, bo już i w tej chwili nie jest łatwo wyrobić obecne normy
zdjecie uzytkownika
Normy do góry - 2014-05-30 15:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nocka na Opti sama sobie podnosi normę. Z "najwyższym" na czele.
zdjecie uzytkownika
Zimne zielone - 2014-05-30 19:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez jednego pracownika przerwy śniadaniowej na MPL za niedługo nie będzie , jesteśmy ze stali, nie potrzebujemy jeść, pić ani załatwiać się. Pan z problemem matematycznym podniósł normę prawie o 100%, a co tam, byle do weekendu.
Zrobił z tego stanowiska praktycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu tutaj pracować, a tym bardziej z pracownikiem P.W który nie potrzebuje jeść i przez niego trzeba robic cały czas, zamiast iść na przerwę śniadaniową która nam się należy.
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-05-30 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normy do góry - 2014-05-30 15:25:00]:
możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? bo chyba nie do końca rozumiem o co i o kogo Ci w tej chwili chodzi
zdjecie uzytkownika
zainteresowana praca - 2014-06-02 13:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie tam są zarobki i czy przyjmują kobiety
zdjecie uzytkownika
SenSEI 先生 - 2014-06-05 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety do te pory w Żorach nie były zatrudniane na produkcji.
Podstawowym utrudnieniem jest fakt że nie ma damskiej szatni, łazienek, WC...
zdjecie uzytkownika
Cooo?! - 2014-06-13 11:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kamerlik od sprzątaczek? Jest hajziel, jest prysznic, nawet sie jakaś flaszeczka by znalazła! Zapraszamy chętne Panie!
zdjecie uzytkownika
prądziarz - 2014-06-30 12:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SenSEI 先生 - 2014-06-05 20:17:08]:
myśle, że i to byłoby do przeskoczenia. Wydaje mi się raczej , że po prostu szefostwo logstor woli zatrudniać mężczyzn
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-07-01 22:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie ma jak to przedłużyć umowę odpowiednim ludziom. Czyży według nowego Dyrektora byli oni nie zastąpieni ? Owszem, mało gdzie znajdą się tacy pracownicy, którzy potrafią w ciągu miesiąca pięć razy zapomnieć, że mieli przyjść do pracy. Doceniajmy takich pracowników, a z pewnością nie stracimy tych wartościowych. Ciekawe jak plan "rotacji" będzie wyglądał z takimi pracownikami. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pach Pach - 2014-07-25 17:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Od wrzesnia trzeba będzie "nowej" pracy szukać :)L4 zawsze spoko :)
zdjecie uzytkownika
SZEFUŃCIO - 2014-07-25 18:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W 3 miesiące zniszczyc zakład. Brawo panie N.
zdjecie uzytkownika
Pach PAch - 2014-08-01 18:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, zobaczymy jak chłopakiz zabrza wrócą, co to będzie ?? Szkoda gadać :(
zdjecie uzytkownika
pracownik -2 - 2014-08-09 00:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale naj fajniejszy jest ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2014-10-04 15:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik -2 - 2014-08-09 00:13:31]:
mamy już październik a tu jednak nie spełniły się Wasze czarne scenariusze. Logstor jak stał tak stoi nadal, więc chyba możecie już schować pod poduszkę swoje przypuszczenia , że teraz to przy nowym kierowniku wszystko padnie. Myślę, że da radę i utrzyma firmę w całkiem dobrym stanie. Pozdro niedowiarkom
zdjecie uzytkownika
siara siarzewski - 2014-10-07 12:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stoi, bo każdy kto sie odezwie to zaraz dostaje wypowiedzenie z miejsca.
zdjecie uzytkownika
yaris - 2014-10-21 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bez przesady panie siara siarzewski. Macie swoje prawa i obowiazki wiec nie dajcie sie zastraszyc, bo nic im to nie da. Jesli nie wywiazują sie ze swoich obowiazkow to powinniscie jak najszybciej to zglosic. mozna anonimowo. A na czym polega problem w tej firmie?? Bo moze jest to do rozwiazania na zasadzie mediacji
zdjecie uzytkownika
linowiec - 2014-10-22 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem polega na tym ze rur do roboty nie ma!
zdjecie uzytkownika
jakoś to będzie - 2014-10-24 22:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze tydzień i spadam - jakość to będzie. Tomuś za to wraca, Ja już mam was w (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Seweryn - 2014-10-27 12:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś ma za dużo zębów widzę! :D I nie mam was w ..., wręcz przeciwnie - już tęsknię <macha białą chusteczką na pożegnanie> :D
zdjecie uzytkownika
nextlevel - 2014-11-03 15:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kontrolera jak nie bylo tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Immobil - 2014-11-13 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dużo braku kultury prezentuje się na tym forum, a tak chyba nie powinno być skoro Logstor ROR nie należy do małych lokalnych firm. Zastanawiam się czym jest to spowodowane - czy niskimi płacami, słabym socjalem czy generalnie ludzie mają tendencję do narzekania w tej firmie i nic ponad to??
zdjecie uzytkownika
Nowiś - 2014-11-15 10:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ba dum tsss!
zdjecie uzytkownika
Związek Zawodowy - 2014-11-19 12:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-11-27 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wygaldan a to ze firma sie nadal utrzymala, tylko takie pytanie jedno bardzo dla mnei wazne czy warto sie tam interesowac praca i w ogole o to dowiaddywac. nie chce marnowac czasu na firme gdzie zaraz mam stracic prace dlatego powiedzcie czy tutaj warto i jakie sa prognozy na przyszlosc. z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-30 01:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Związek Zawodowy - 2014-11-19 12:44:24]:
A co ubyło wam składek w regionie i szukacie kolejnych firm żeby dorobić?;-)
zdjecie uzytkownika
ubik - 2014-12-11 16:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ohoho...biorąc od uwage te komentzrae nie wiem co mam myśleć.... szukam pracy i zależy mi na uczciwych, rzetelnych odpowiedziach. Jaka jest atmosfera w pracy, bo na forum sami widzicie...? Jaka jest rotacja pracowników? Czego oczekuje się szczególnie od swoich pracowników? Jaki jest kontakt z pracodawcą, da się dogadać?
zdjecie uzytkownika
szpon wiatru - 2014-12-25 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również bardzo szukam pracy w logstor ale różne rzeczy się słyszy o rpotacji. a to dla mnie najważniejsza sprawa przy wyborze pracodawcy, rotacja. bo skoro ludzie odchodzą i się zmieniają na nowych to jakiś powód musi być, a zazwyczaj nie jest on za bardzo pozytywny. to jak więc jest w logstor, duża rotacja i dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Misiek kolorowy - 2014-12-26 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna praca - ale tylko dla tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z rynkiem pracy. Na dłuższą metę nie polecam, a na pewno nie Żory - brak możliwości rozwoju. Nie wiem jak wyglądają układy w Zabrzu czy w Gliwicach, ale Żory to zapomniane przez Boga peryferia Logstor i mocno czuć fakt, iż zakład w Żorach jest niechcianym bękartem. Ogólnie proszę się nie sugerować opiniami powyżej tego komentarza, bo nikomu w zakładzie się krzywda nie dzieje. Atmosfera pracy jest ok - w zasadzie taka jak wszędzie (bez szału, ale jak to wiadomo zawsze się kilku gupków znajdzie co im się wydaje, ze są najlepsi, najmądrzejsi i przez to wszystko zabawniejsi od innych - ale ogólnie jest spoko). Czyniąc długa historię krótką - jak i tak nie masz gdzie robić to nie wybrzydzaj.

Pozdro!
zdjecie uzytkownika
jebemnato - 2015-01-09 17:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak by nie płacili w ratach to by jakoś było ;C
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-02-28 16:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Misiek kolorowy, a dlaczego mam akurat wierzyć Tobie i nie sugerowac sie tymi komentarzami powyżej Twojego, skoro jednak komentarz powyżej sa w większości? Nawet po Twojej wypowiedzi pojawiła się kolejna, która mówi o płatności w ratach, a to raczej nie jest dobra rzecz, bo przecież trzeba mieć na opłaty rachunków wieksze kwoty.
zdjecie uzytkownika
lucjan - 2015-03-27 12:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzę w żadne płatności w ratach, bo przecież rachunku za gaz czy czynszu tez nie zapłacę w ratach, chyba kogoś tutaj poniosła ułańska fantazja. napiszcie zxa to kochani na jakie pieniążki można liczyć na poczatku kariery i ewentualnie jak to później wzrasta jak się idzie w górę w Logstor ROR, dzięx
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-24 13:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie to jest troche śmieszne, bo na raty to telewizor mozna kupić a nie dostawac pensję. Chciałem się u nich zatrudnic, ale teraz zastnawiam się czy warto.
zdjecie uzytkownika
coraz ciemniejszy - 2015-05-26 19:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu.
Normy wzrosly o paredziesiąt procent, a wynagrodzenie nie ruszyło nawet o 2 złote. Atmosfery już nie ma. Kierownik z kompleksem małego przyrodzenia, albo żona mu nie daje i wyładowuje swoją frustrację chorymi pomysłami.
Brak nadgodzin, elastyczny czas pracy, niewolnictwo za 1600 na rękę.
Z nowych co przyszli zostalo chyba 3, bo się w porę zorientowali co to za burdel. Kwiesta czasu jak zaczną odchodzić ludzie, którzy potrafią tu robić praktycznie wszystko, bo trzyma w tym zakladzie ich chyba tylko kredyt.
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-06-02 16:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie w tej firmie związki zawodowe ?
zdjecie uzytkownika
LSD - 2015-06-14 18:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mamy zwiazkow zawodowych,ogolnie nie polecam na wejscie macie minimum i zapomnijcie o podwyzce i o premi ktora jest zabierana bez powodu,8h ciaglego niewolnictwa przy kamerach cyrk a nie zaklad pracy
zdjecie uzytkownika
Rollo - 2015-06-16 15:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy opisujący tą pracę raczej nie mieliby powodów żeby odejść w mgnieniu oka do czegoś lepszego. Tak myślę - co by pracodawca zrobił gdyby nagle wszyscy postanowili się na niego wypiąć... Poza tym nie wątpliwie byłoby to dobre rozwiązanie skoro w zakładzie nie ma czegoś takiego jak szacunek czy współpraca.
zdjecie uzytkownika
monitoring - 2015-06-22 17:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Robimy drugi rok z panem kierownikiem gdzie przy jego normach nie wzrosło ani złotówki tylko pomału rośnie norma. Praca sezonowa tylko i wyłącznie za mniej więcej 1400 z premią( zapomnij że więcej zarobisz, może gdy będziesz miał więcej szczescia co rzadko teraz sie zdarza, przedłuzą Ci umowę to po 3 latach ponad 1500 ) czas elastyczny żadnych nadgodzin, okulary i kask 100% obowiązkowo, sprzątanie na bieżąco i robienie w tym czasie normy pana Kierownika. Atmosfery nie ma, teraz jeden na drugiego, Kierownik nawet nie wie kto i jak się nazywa, jakie ma doświadczenia, priorytety w zawodzie , mało tego w ogóle nie potrafi się przywitać jak człowiek, o czym to świadczy ? Nie polecam, lepsze warunki pracy są w innych zakładach nawet czasem pod Agencją, Losgtor w całych Zorach najgorzej wypada pod względem wynagrodzenia, proszę przeczytać wszystkie opinie, kolegów podpytać jak tu jest naprawdę, za starych czasów każdy by polecił Ci ten zakład , teraz NIE, nie z tym Kierownikiem !
zdjecie uzytkownika
logstor - 2015-06-28 17:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracuje w tej firmie jakis czas juz i powiem tak nie jest dobrze ale nie jest tez zle ciagle cos uwalaja jak nie nadgodziny to amortyzacyjny czas pracy teraz wprowadzili dwunastki z tym ze pisane osiem a reszta do wybrania coz zarzad sam doprowadzi spolke do upadlosci jesli tak dalej pojdzie ludzie beda mieli wysrane na firme logstor aha nie spotkalem sie jeszcze z platnosciami na raty w tej firmie
zdjecie uzytkownika
HBVa - 2015-07-15 12:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje też jakiś czas w tej firmie i co widze - Kierownik jak już ktoś to napisał idzie przez hale jak pan i władca można go porównać do A.H lub J.S władza absolutna . Kamery dowiedziałem sie że on sobie oglada przy obiadku z rodzinką , ma podsłuchy na kamerach. I jak tak dalej bedzie to kiedys doprowadzi do jakies tragedi w tej firmie. POTWIERDZAM TAKŻE CO MOI PRZEMÓWCY PISALI. NIE OPŁACA SIE ZATRUDNIAC . ANI W ŻORACH , GLIWICACH i ZABRZU!!!!. PS a jak bedziesz pracował sumiennie i cały czas to tak ci premie zabiorą za 4 papierki na hali.:(((
zdjecie uzytkownika
lodow - 2015-08-17 22:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co popadać w paranoje, ma absolutne prawo do robienia tego co piszesz. Kamery z mikrofonem to już normalka w dzisiejszym świecie. Jeżeli komuś takie rzeczy nie pasują to może szukać gdzie indziej zatrudnienia, trzeba to przełknąć po prostu i iść dalej, przynajmniej takie jest moje zdanie w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-10-14 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
grzybek jak tam laska
zdjecie uzytkownika
cze - 2015-10-14 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że samo miejsce pracy w opiniach pracowników nie jest zbyt dobre, co mnie trochę zaskakuje, bo przecież logstor jest firmą, która całkiem sporo sprzedaje i ogarnia. Na terenie województwa trzeba przyznać, że konkurencja nie jest zbyt duża, ale wiadomo, że w skali krajowej jest kilku ogarniętych graczy, którzy logstora mogą pozbawić złudzeń jak się nic nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
fhfhghgjfj - 2016-01-31 14:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkanie dwóch związków zawodowych
Administracja nowa pani dyrektor ???
Pan kazein twi z sosnowca i pan z magazynu b .m .w.
Co do spotkania to nasze związki się nie zgodzily na regulamin premi i co do kwoty premi 50 pln.
Ponieważ jest bardzo trudna sytuacja pracodawcy niech sobie te 50 zl zatrzyma a niech lepiej ludzi z dołu nie denerwuje ,związki administracja sa tym oburzone ,my tez jesteśmy oburzeni po związki administracji zostaly zarejestrowane dopiero 28 stycznia w sadzie .
A nasze w grudniu w ostatnim dniu negocjacji pracodawcy z rada pracownicza.propaganda pracodawcy działa jak na ta chwile bardzo dobrze,ale my walczymy o swoje . podobno na spotkaniu na pytanie do związku administracji o szczegóły ich dzialania i statutu prawnego ,pani dyrektor odpowiedziała ze jest to bezczelne o to pytac….hahaha czy macie cos do ukrycia???
Dlaczego pracodawca chce aby w tej chwili dwa związki o tym decydowaly ,jak o elastycznym czasie pracy decydowal tylko jeden związek .???? jak chca dac 50 zl to niech związek administracji to klepnie i poinformuje .
Chca teraz zrobic tak ze nasze związki nie dały wam tej premi bo to przez nas ,a z drugiej strony jak cos podpiszemy to i tak będzie na nas bo podpiszemy i pracodawca powie takie macie związki .

Do wszystkich pracowników wszystko jest na dobrej drodze i pod kontrola nasze matki i zony tez są w instytucjach takich jak P.I.P i adwokatow tez mamy i do sadu papiery tez złożymy …tylko cierpliwości ,musimy trzymac się razem …bo sami widzicie co się dzieje .
zdjecie uzytkownika
to ja - 2016-02-01 19:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna porcja informacji , pani Dyrektor HR ,dlaczego wszystkie ustalenia zawsze były wywieszane lub do wglądu pracowników ..a teraz tak bardzo skrywacie tajemnicze podpisanie ( elastycznego czasu pracy ) i założenie związków zawodowych administracji .
Dlaczego negocjowaliście ze związkami które zostały zarejestrowane w sadzie dopiero w styczniu tego roku .a dokładnie w dniu o ile się nie mylę bo to tez tajemnica .28.01.2016.

W grudniu w dniu zakończenia negocjacji z rada pracownicza ,wiedzieliście ze będziecie musieli negocjować z związkiem zawodowym solidarności, który dostarczył pełna dokumentacje wraz z wpisem w krajowy rejestr .

Pani dyrektor dlaczego pracownicy nie wiedza lub nie mogą się dowiedzieć na jaki okres ten elastyczny czas pracy jest podpisany ,dlaczego na portalu wywieszacie propagande typu czekamy na związki aby podpisaly wam premie i nagrody ,dlaczego teraz potrzebne są dwa związki ????? a jak elastyczny czas pracy to wystarczył tylko jeden .

Dlaczego związki administracji tak długo zwlekały ze spotkaniem z naszymi związkami ,czyżby pani przewodnicząca była na urlopie ??????

A tak na marginesie nie musicie się bac związku solidarność ..strajku tez nie będzie ..nowi którzy będą chodzic na l-4 i nn …sami za nas to załatwia ze nie będzie komu robic i wtedy znow siegniecie po starego poczciwego pracownika i zrobicie nam grafik zgodnie z prawem 5x12h i sobota po 8 aby w niedziele se dychnąc przed kolejnym 5x12h + sobota 8 tak w gratisie .
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-02-08 11:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kwota premii 50 złotych, związki zawodowe.. matko, mam wrażenie, jakby w tej firmie nikt nie radził sobie z zaistniałą sytuacją. Wielka szkoda, Logstor prezentował się całkiem normalnie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Logstor ROR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logstor ROR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert