logo VG-ORTH Polska

VG-ORTH Polska

Jaworzna

Opinie o VG-ORTH Polska

anonim 2010-05-24 14:58:26
A jakie tam s� zarobki i czy terminowe
6
AP ze Śląska 2010-11-17 13:05:20
Praca w VG-Orth owszem momentami bardzo trudna. To prawda, firmę niełatwo sklasyfikować jako enklawę zaufania i przyjaznej dla wszystkich atmosfery. Dyrektor skrajnie wymagający. Z drugiej należy stwierdzić, iż praca w VG-Orth może BARDZO wiele nauczyć oraz rozwinąć umiejętności i powiedziałbym ?świadomość? biznesową. Dla mnie praca tam była na pewno ciekawym i ważnym choć chwilami kontrowersyjnym doświadczeniem.
2
oppp 2014-01-13 15:21:44
nie polecam
7
xxx 2014-05-26 08:04:04
a skąd ty wiesz że ta osoba już nie pracuje w firmie vg-orth
10
druh 2014-05-26 14:03:50
niektórzy nie potrafią być prostolinijni w stosunku tak do swojego szefa jak i współpracowników. Jednemu mówią a, a drugi usłyszy b o tej samej sprawie
uczciwy 2014-08-11 09:59:29
przepraszam ale pana nick to KANT niewiem czy pan pisze
prawdę czy kłamie
8
loba 2014-08-19 23:29:43
Może i (usunięte przez administratora)firma, ale co się tu naczytałem to chyba jakiś personalne rozgrywki .Myślałam że ten portal podaje rzetelne opinie. Sorry ale nie tego na tym portalu oczekiwałem. Ja porostu szukam pracy.
fikus 2014-09-07 16:17:06
jeżeli po prostu szukasz pracy to obok w zakładce masz oferty...i to nie jedną. A czego spodziewałeś się po forum na którym piszą pracownicy z firmy zajmującej się dystrybucją płyt gipsowych? ludzie mają różne problemy, a jak się wczytasz to zauważysz , że jednak większość wpisów jest na temat warunków panujących w firmie
2
daroo 2014-12-01 17:09:24
no niestety zdarzają się tak naprawdę całkiem spore żale wylewane na takich formch, a nie o to przecie chodzi, jak ktoś nie jest obiektywny i ma jakieś problemy zwiazane z tym, ze został zwolniony lub nawet w ogóle go nie przyjeli to wydaje mi się, ze to nie jest dobre miejsce na tego typu rozważnania, wiecej merytoryki.
AXN 2014-12-02 10:19:17
A GDZIE JEST TAKIE MIEJSCE
NO GDZIE ?????
9
zainteresowany pracą 2014-12-08 10:51:14
mam pytanie do prezesa firmy z boku jest zakładka
ale z tego co wiem to prezes jest niemcem
czy ja mam pisać po niemiecku czy też zna on język polski
proszę o odpowiedz
dziekuję.
5
chińczyk 2015-07-25 10:25:12
szukają pracowników za 1750 zł brutto
8
chińczyk 2015-08-24 15:17:47
ty koksu od kiedy to brutto to jest na rękę odejmij bo masz z czego
na rękę to jest jakieś 1300
8
mlody 2015-08-24 18:20:40
hej dzis zlozylem tam papiery i chcialem zapytac czy jest tam praca w weekendy i czy sa tam jakies premie?
feelsi 2016-05-08 12:35:39
No nie każdemu będzie odpowiadać, ale wymagań dużych nie ma @mania.
Zostaw swoją opinię o VG-ORTH Polska - Jaworzna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VG-ORTH Polska