Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman

Pracowałeś w firmie Artman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2011-03-19 11:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM TĄ PRACĘ WSZYSTKIM TYM KTÓRYCH PASJĄ SĄ GRY SZCZEGÓLNIE BANKRUT, GDYŻ DOKŁADNIE JAK W TEJ GRZE PO 30 DNIACH PRACY W TEJ FIRMIE TRZEBA UMIEĆ ŻYĆ Z WIRTUALNYCH PIENIĘDZY...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 17:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnych premii ani dodatków świątecznych urlop płacony od najniższej krajowej, czy pracujesz 8-10-12 h taka sama stawka ,w tej firmie nikt nie wie co to płaca za nadgodziny. ogólnie atmosfera do bani wszyscy zastraszeni, załoga zmienia się co sezon.
zdjecie uzytkownika
polski murzyn - 2011-04-19 14:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po kilku miesiacac pracy na czarno olałem ten kołchoz.A Firmę Artman Polecam Państwowej Inspekcji Pracy-i kontroli BHP.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-19 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma się nie rozwija tylko zwija. Przyczyna tego jest głównie nieprofesjonalne zarządzanie i brak merytorycznej wiedzy marketingowej potrzebnej do prowadzenia firmy w XXI wieku !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-28 14:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOŚĆ piszesz o bankructwie. To znaczy że firma Artman Kraków wogóle nie wypłaca pieniędzy swoim pracownikom? Bardzo proszę o pomoc bo zastanawiam się nad pracą w tej firmie i dlatego się pytam. Pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim 888 - 2013-06-03 23:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie, chora firma.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 12:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 888 jeśli możesz to napisz jednak coś więcej na temat pracy w Artman bo to niewiele mówi. Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 23:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz poprzednie wpisy to się dowiesz o co chodzi. I niedawno dzwoniłem do zus-u dlaczego nie ma wpłat na II filar. Okazało się że właściciel nie płaci składek za pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wogóle od początku nie opłacał składek czy ostantio tylko jakoś nie płacił? A dostaje się tam paski bo na pasku wszystko jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
5 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x