brak logo

bałtykgaz

Rumia

Opinie o bałtykgaz

marcel 2010-01-29 13:03:32
firma podobna do komunistycznego konglomeratu, szkolenia nieprofesjonalne, kadra zarzadzajaca jw, brak klarownego pomyslu na rozwoj, zywiolowosc, pensje rozne od mizernej po przecietna, podwyzka? raczej nie. lizusostwo w cenie, znajomosc jezyka niemieckiego moze ulatwic zycie
expracownik 2010-02-10 16:40:16
pracowalem tam krotko bo zostalem niepowaznie potraktowany, czyli warunki placowe okazaly sie nie do przyjecia, poprostu wprowadzono mnie w blad przy zatrudnianiu, po tej lekcji polecam dokladnie zorientowac sie co kto proponuje, natomiast kilka osob ktore tam spotkalem to naprawde wartosciowi ludzie, innych nie oceniam bo mam za mala wiedze, rzeczywiscie nad pewnymi aspektami trzeba popracowac w tej firmie, zreszta moze juz cos zostalo dopracowane, w kazdym razie nalezy pamietac zeby dokladnie dowiedziec sie co proponuja, szczegolnie jak sie rozmawia z kims kto nie do konca chyba rozumie co mowi i co sie do niego mowi.
1
alo 2010-03-22 12:53:10
firma nieprofesjonalna, brak umiejestosci zarzadzania. toleruje balaganiarzy. nie dla powaznych osob, raczej jako odskocznia dla luzerow
byl w baltykgaz 2010-07-23 14:46:04
dokładnie nie liczcie na prawde ze strony baltykgazu, poznalem fajnych ludzi ktorym mozna ufac ale jako nowy pracownik to bieda , podstawa to bieda premii teraz nie ma i nie bedzie krucho, zenada omijajcie dalekim łukiem[usunięte przez administratora]
obecny pracownik 2010-11-04 13:38:55
byl w baltykgaz - 2010-07-23 14:46:04

dokładnie nie liczcie na prawde ze strony baltykgazu, poznalem fajnych ludzi ktorym mozna ufac ale jako nowy pracownik to bieda , podstawa to bieda premii teraz nie ma i nie bedzie krucho, zenada omijajcie dalekim łukiem [usunięte przez administratora]

tak sie składa, że tam ciągle pracuję; dyrektorka z Wielunia jest moją bezpośrednią przełożoną - naprawdę profesjonalna osoba, m.in. z uwagi na współprace z takimi ludźmi wytrzymuje w tej firmie. Ale pare m-cy temu na Warszawie pracował jeden [usunięte przez administratora]- do tej pory ludzie z Wielunia naprawiają co ten kiep nawywijał. I z tego co sie orientuję to właśnie ona potraktowała go dyscyplinarką. Szkoda tylko, że tak późno...teraz sie tłumaczymy przed klientami...Kokosów w firmie nie ma ale na niektórych to i minimum za dużo, po prostu wyrzucone pieniadze
anonim 2011-04-28 13:24:22
ta firma to masakra, kasa beznadziejna, kadra zarządzająca też, zero szkole[usunięte przez administratora]
wszystko prawda 2011-05-29 15:03:55
zgadzam sie z wszystkimi podanymi opiniami. w firmie panuje okropna atmosfera, pracownicy sa na siebie napuszczani, najlepiej jakby kazdy z kazdym walczyl. wszystkim patrzy sie 3 razy na rece i traktuje jak oszustow, zlodziei i glupkow. oczekuja slepego wykonywania polecen, co 2 miesiace zmiana zakresu obowiazkow i obcinanie prowizji. najlepiej jakby wszyscy harowali za darmo. najnizej ustawieni pracownicy i swiezaki tyraja za dwoch a ci co pracuja od lat albo maja kierownicze maja high life. a do tego nie wiadomo nigdy co cie czeka. podpisanie nowej umowy albo chociaz zdobycie informacji czy liczyc na dalsze zatrudnienie - zapomnij, zwodza do konca i nikt nie chce sie wypowiadac.
odradzam prace w tej firmie.
ostatni leser 2011-11-10 12:30:40
Prawda jest taka iż Firma do wylewnych z kasą nie należy,prowizje nie wypłacane a jeśli już to z ogromnymi problemami,natomiast co do narzekań że [usunięte przez administratora] pracy to spora przesada,po co zgłasza się pracownik który nie ma pojęcia o rynku gazu płynnego i liczy na to ze wszystko skapnie mu z nieba.Niestety praca handlowca jest ciężka wszędzie ale handel gazem i zbiornikami to wyzsza szkoła jazdy i musi kazdy wiedziec ze z pieluch czy chipsów doświadczenie nic tu nie da.A warunki płacowe przecież można uzgodnić w czasie rozmowy, należy tylko wywalczyć godną podstawę na prowizje nie licząc.Jak sobie pościelesz tak sie wyspisz.Co do kadry fakt zastrzeżenia duże szczególnie do pracy w centrali w Rumii [[usunięte przez administratora]tej plagi się strzeżcie przyszli handlowcy.Załoga spoko,naprawdę faJNI LUDZIE.w SKALI 1-10 BAŁTYKGAZ 5 i raczej więcej nie będzie.
czujgaz 2011-11-12 22:17:43
duża rotacja ludzi, nie profesjonalna kadra, wazeliniarstwo i donosicielstwo jest ważniejsze od pomysłu na prawidłowe funkcjonowanie fir[usunięte przez administratora]ma wszystkich za miernoty i złodzieji, wogóle wszyscy są podejrzani, jak macie pomysł na życie dajcie sobie spokój, podwyżka - tylko wazeliniarstwo dostaje, prowizja cud, [usunięte przez administratora] i tak wypłaci jak bedzie miał ochotę. Normalni zawsze na poboczu. A propos p. [usunięte przez administratora] wola europa, ona i prezes wiedzą wszystko
ex worker 2012-01-26 11:26:47
Pracowałem tam wiele lat. Szkoda, że firma zeszła na psy. Zanim zaistniał [usunięte przez administratora] było znośnie. Potem [usunięte przez administratora]
Poszukujący pracy 2012-01-26 22:04:05
ex worker - 2012-01-26 11:26:47

Pracowałem tam wiele lat. Szkoda, że firma zeszła na psy. Zanim zaistniał [usunięte przez administratora], było znośnie. Potem - [usunięte przez administratora]
Czołem :)

Dostałem zaproszenie na rozmowy do BAŁTYKGAZ'u na Przedstawiciela Regionalnego. Napiszcie proszę, jaka jest wysokość pensji podstawowej + prowizja (chociaż z tego, co widzę na forum to ciężko z jej wyrwaniem), do tego jakie dają auta? Mam duże doświadczenie w sprzedaży i nie wiem, czy na rozmowie, jak zapytają mnie ile chcę zarabiać, nie zabiję nikogo kwotą.... Przyznam jednak szczerze, że to, co przeczytałem skutecznie zraziło mnie do tej firmy, a szkoda.
kk 2012-02-09 19:33:57
Również otrzymałem zaproszenie na rozmowę, po przeczytaniu komentarzy zastanawiam się czy wogóle warto tracić czas.... Proszę o informację jaka jest podstawa, czy dostaję się samochód?????
2
gomez 2012-03-29 20:11:40
Omijajcie tą firme szerokim łukiem.
Dakota 2012-03-30 11:12:34
gomez - 2012-03-29 20:11:40

Omijajcie tą firme szerokim łukiem.
Jest to prawda o tej firmie ,[usunięte przez administratora]nawet nie potrafi wyjaśnic sprawy ,a na pisma odpowiada jak uczeń z pierwszej klasy podstawowej (prostak) .W ogóle nie ogarnia tych swoich Dyr...w grają mu na nosie [usunięte przez administratora].Omijajcie tą firmę szerokim łukiem .
Łagodnaaa 2012-09-29 10:32:22
Pracując w tej firmie mogę powiedzieć, że NIE POLECAM! ODRADZAM! . Brak kompetencji ludzi tam pracujących - szczególnie dział BOK Dyrektorka jak i Kierowniczka. Jak ktoś popracuje to zauważy [usunięte przez administratora] Zarobki nie są tragiczne ale wymagania i poprzeczki jakie stawiają oraz presja , którą wywierają na pracownikach to porażka i stanowczo mówię NIE PODEJMUJ SIĘ TAM PRACY. To moja opinia , brak zarzutów do tego pracodawcy ( co nie zmienia faktu , że mam złe zdanie o tej firmie i można by smarować i smarować - zgadzam się z negatywnymi opiniami powyżej). Oceniam negatywnie tego pracodawce.
czujgaz 2013-01-13 19:36:59
Firma jest już niesterowna jak Titanic, ciągle jest źle, nabiera już wody, nie ma dla niej przyszłości. Jak wiemy ryba psuje się od głowy, już brakuje im fachowców, zostali wazeliniarze i miernoty. Funkcjonuje permanentna inwigilacja. Tragedia
1
mors 2014-11-24 10:42:59
Titanic nie Titanic mi się pracuje dobrze. Chyba sporo się zmieniło, bo dla mnie firma jest super. Ahoj
3
mops 2014-12-16 18:46:09
jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma :)

chyba że jesteś znajomą sekretary (najmniej kompetentnej osoby w firmie) to będziesz miała dobrze :)
1
mikel 2015-10-06 15:20:18
Sprawdź sobie ich stronę, mają tam zakładkę "Kariera" i kiedyś widziałem ogłoszenie, więc może szukają kogoś nowego na stanowiska. Ja miałem do czynienia z kompetentnymi ludźmi w tej firmie, mam pozytywne wrażenia, znam też rodzinę, która korzysta z ich usług i tez nie słyszałem, aby na coś narzekali, jesli chodzi o obsługe i serwis.
wiktor 2015-11-13 12:55:02
Bałtykgaz to dobra i uczciwa firma, dlatego też sama praca u nich jest bez zastrzeżeń. Byłem zadowolony mogąc tam nabierać doświadczenia zawodowego.
Myślę 2016-05-20 17:54:13
A ja myślę że raczej szukają kogoś kto im będzie sprzedawał z samochodu. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej a pracuję już trochę lat jako PH więc mydlić oczy mogą oczywiście ale nie wszystkim. Za dużo niedomówień w wielu sprawach lub omijające odpowiedzi. Auto na pewno nie osobowe więc zasuwasz z towarem na pace.

To muszą szukać Vanselera a nie przedstawiciela ( doradcę)
maja 2016-07-11 14:20:16
Doradca Handlowy ds. Sprzedaży Czynników Chłodniczych jest u nich teraz poszukiwany.. wydaje mi się, że jednak można do nich się zatrudnić na całkiem dobrych warunkach pracy z tego co wiem no i dodatkowo na pewno też premie są całkiem spore, wiec to dużo daje na pewno.
Zostaw swoją opinię o bałtykgaz - Rumia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bałtykgaz