Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Naturhouse

Pracowałeś w firmie Naturhouse i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
001 - 2010-04-06 12:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
po co go wogole oceniac? kazdy kto mial z nim do czynienia chociaz przez chwile wie ze najlepiej kupic wagon wazeliny i nie moec swojego zdania. przeczytal 2 ksiazki nt akwizycji i mysli ze zarzadza. ostatecznie zawsze mozna powiedziec ze sie dziekuje i odejsc jak sie znajdzie cos lepszego gdzie mozna sie rozwijac
zdjecie uzytkownika
dorota - 2010-04-06 17:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sadze ze to byla przenosnia z tym spawaczem, kazdy wyksztalcony czlowiek wie ze po podstawoce mozna byc wyksztalconym czlowiekiem a majac doktorat nie miec wyksztalcenia tylko papier, ale to nie o to chodzi. wiekszosc ludzi bez wyksztalcenia ma swoje dosc mocne ograniczenia w tym ludzie ktorzy maja papier ale tak naprawde nie sa wcale wyksztalceni. zeby zarzadzac ludzmi nawet na budowie trzeba miec cos wiecej niz checi, wtedy mozna korzystac z talentow innych ludzi zamiast ich bezmyslnie wymieniac to sie im pomaga rozwijac. tego brak w wielu firmach bo zarzadzaja przypadkowi ludzie, no ale to swiadczy o firmie. nawet w kryzysie mozna znalezc dobra prace i rozsadnego szefa. ja znalazlam, innym tez zycze cierpliwosci, bo to wasze zycie, po co sie ma ktos nad wami wytrzasac? mozna tez zalozyc wlasna firme.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-04-09 23:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mózg - bezmózgich - sam chyba potrzebujesz slownika :) cos na bakier z ortografia
zdjecie uzytkownika
riana - 2010-04-22 01:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie zwykly lamer, wiedza powierzchowna, kazdy cwiercinteligent moglby sobie ja przyswoic w pol dnia serfujac po internecie i zasiegajac porad 2-3 specjalistow. jak sie go o cos spytac to plywa i zmienia temat, widac ze nic nie wie albo piate przez dziesiate. jesli ma jakies doswiadczenia wogole to raczej nie biznesowe i nie z zarzadzania j.w. i to widac na kazdym kroku. cos tam wie, tyle co zje a mysli ze jest nie wiadomo kim, ale raczej to pancerz pod ktorym kryje sie 1000 kompleksow. niestety poza nim samym chyba nikt nie wierzy ze sie nadaje na to stanowisko, on sam pewnie z glebi duszy tez wie ze jest tylko figurantem w dodatku tanio kupionym. mala grupa poplecznikow z przymusu go utwierdza w przekonaniu ze sie nadaje, robia to za pieniadze i na pokaz. prywatnie maja takie samo zdanie jak kazdy - facet jest z innej bajki i powinien czym predzej do niej wrocic, niestety nadal trwa na posterunku co jest meczace dla otoczenia
zdjecie uzytkownika
001 - 2010-04-24 14:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozna napisac o tej firmie cos dobrego? napewno moznaby to zrobic, ale ze wzgledu na 1 osobe nie moge jakos sie przelamac zeby to zrobic. ludzie jednak maja potrzebe zeby ich szanowac, nawet jesli popelniaja bledy to zasluguja na szacunek, niestety moga na niego liczyc tylko sami w stosunku do siebie bo napewno nie doczekaja sie tego on pana ........ a jesli nawet sie to zdarzy to wczesniej czy pozniej i tak moga liczyc na zachowanie rodem z ... no wlasnie i tu trudno nawet to okreslic, no chyba ze ktos jest idealny i chodzi jak w zegarku, no ale tak to tylko moglyby robic roboty a i te sie psuja wiec tak naprawde trudno powiedziec o co mu chodzi. pewnie sam byl ponizany i teraz to praktykuje na innych. zaskakujace jak mozna sie samemu tak ponizac, bo to ponizajace dla osoby ktora sie tak zachowuje przede wszystkim i choc przykre dla innych i zenujace to jest to ponizenie samego siebie poprzez niewlasciwe traktowanie innych
zdjecie uzytkownika
,o - 2010-04-25 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie w tej firmie nawzajem na siebie donosza, na dodatek nieprawde, wiec jesli jestes osoba ktora nie pod.....dala innych to sobie odpusc bo naklamia na twoj temat a ten gosc wszystko lyka i bedzie do ciebie wrogo nastawiony
zdjecie uzytkownika
** - 2010-08-27 22:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan dyrektor jest wysoko szkolony, widać to chociaż by podczas rozmowy, zamiata sufit oczami i robi durne miny:) Tak na prawdę to chyba nie ma pojęcia o sprawach które go otaczają. Z kulturą na bakier, słoma z butów wychodzi snopkami. Zbywa człowieka byle tylko nie ciągnąć niewygodnego tematu. Średnio inteligentny szympans ma więcej w głowie niż on. KOMPLETNE DNO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 23:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorstwo to kompletne dno jak pisze poprzednik. Rozkładają firmę na łopatki, a dyrektorka szczególnie. Nie ma kompletnie pojęcia o pracy i tym co się dzieje w firmie nie mówiąc już o kierowaniu zespołem. Szpiclowanie i donosicielstwo to specjalność zakładu!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-03 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygladaja zarobki w tej firmie?, czas pracy, swiadczenia?
zdjecie uzytkownika
emanuelle - 2012-02-19 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam i miałam dość bliski kontakt z centralą. Nikomu nie polecam. Większość stanowisk zajmują tam tak zwane dziumdzie, które niczego mądrego nie potrafią powiedzieć. Nie znają nawet dobrze języka ojczystego, o obcych już nie wspominając. Nie ma przy tym osoby, która nie zostałaby w c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski sposób obgadana, skrytykowana. Tak zwany zarząd (składający się tez z wyżej wymienionych Pań o ilorazie inteligencji, którego powstydziłby się nawet pantofelek) zrzuca na pracowników niższego szczebla całość pracy przy ciągłym niezadowoleniu i terminach, które są niemożliwe do zrealizowania. Przy tym nie liczcie na to, że jako pracownicy biurowi nie będziecie wykonywać robót fizycznych. Bywało i po 8 godzin. Osoby z kolei na magazynie są traktowane jak istoty niższego rzędu.
PRZY CZYM ZAROBKI SĄ CO NAJWYŻEJ ŚREDNIE, WYMAGANIA Z KOSMOSU, A ROTACJA W ZATRUDNIONYCH PRACOWNIKACH NIEWYOBRAŻALNA.
Są też ewidentnie gotowi zwalniać za zajście w ciążę.
Prawda wygląda również tak ,że zanim kogoś zwolnią zwalają na te osobę jak najwięcej pracy do wykonania, aż do dnia, gdy już powiadomić o zwolnieniu muszą. Ludzi zresztą zwalnia sie tam dosłownie w 10 sekund a mobbing jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-03-15 11:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzedniczką, zero szacunku dla pracownika, co by się nie zrobiło i tak jest źle. Jeśli ktokolwiek będzie czytał tą opinie bo dostanie ofertę pracy w tej firmie to z całego serca odradzam. Niczego się tam nie nauczycie, osoba która prowadzi i teoretycznie odpowiada za dietetyczki nie ma zielonego pojęcia o tym, wystarczy, że zada jej się podstawowe pytanie z dziedziny dietetyki a automatycznie zmienia temat- bo nie zna odpowiedzi !!!. Jeśli zrobicie coś nie po myśli tzw. "centrali" będziecie zwolnione z dnia na dzień bez jakiegokolwiek wyjaśnienia, no i oczywiście zajście w ciąże jest równoznaczne z tym, że już tam nie pracujecie.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2012-05-06 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie wszyscy to wszystko prawda. Ja pracowałam tam jakiś czas i prawda jest taka że za nieposłuszeństwo dyrekcja przywiązuje do kaloryfera i przypala żelazkiem. Pracownicy magazynu za nawet najdrobniejszą pomyłkę są przywiązywani do wózka widłowego i głodzeni przez kilka dni.
Jakiś czas temu byłam świadkiem jak jedna z pracownic musiał karnie przez 8 godzin chodzić na czworaka wokół budynku.

Ludzie co Wy za bzdury wypisujecie. Jesteście aż tak sflustrowani życiem że nie potraficie nic innego niż tylko narzekać i krytykować?
Pracowałam w tej firmie kilka lat. Jedne osoby w tej firmie pracują krótko i narzekają a inne długo, realizują się i są bardzo zadowolone. Jak w każdej innej firmie, wszystkim nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
dva - 2012-05-29 19:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jak zawsze leży pewnie gdzieś po środku.Jednak mnie tez dość nieładnie tam potraktowano.
zdjecie uzytkownika
samozwolnienie - 2012-11-26 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie... prawda nie lezy po srodku ! prawda lezy po stronie tych co pisza negatywnie. Wiem co mowie. [usuniete przez moderatora]. umie tylko po hiszpansku pogadac i to jedyny jej atut. Jako dyrektor finansowy dostaje piany na sama mysl zwiazana z tym ze musi cos wyjasnic, a nie jest latwe - latwe nie jest bo nie potrafi utrzymac porzadku ! nie kontroluje swojej pracy poczym obciaza swoimi obowiazkami pracownikow magazynu. MOBBING jest na porzadku dziennym. [usuniete przez moderatora] napewno czyta te komentarze wiec niech liczy sie z tym ze dzis kazdy w zasadzie ma dyktafon przy sobie w telefonie i niech uwaza co mowi ! Słowo "dziekuje" ? abstrakcja ! [usuniete przez moderatora].. nie wie co sie dzieje w centrali...
byly proby z nim porozmawiania ale on z jakiegos powodu faworyzuje [usuniete przez moderatora].. i pozwala jej na gnebienie pracownikow ! To jest powod duzej rotacji... zreszta w sieci mozna odnalezc ile ogloszen o prace dodaje... no naprawde wszyscy ludzie sa nierobami ze trzeba ich zwolnic ?? to nie o to chodzi... Kiedys na ich stronie podawali nazwiska w magazynie czy ksiegowosci, teraz jest sam numer telefonu bo za szybko one sie zmienialy. Kierownicy niektorzy tez pracowali po kilka lat i co ? nie wiesz kiedy, a juz masz wypowiedzenie ! dlaczego ? bo sie stawiasz i chcesz by bylo dobrze... [usuniete przez moderatora].. jest najwiekszym zlem w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
exe - 2012-12-02 02:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jasne. ta firma jest poprostu slaba kadrowo - mowie o polsce. wynik slabosci? dobiera sie osoby glupsze od siebie do kontrolowania firmy, jak przez przypadek dobralo sie kogos inteligentnego to sie go gnebi i traktuje obcesowo - no bo jak to ktos moze miec klase i byc inteligentny? przeciez powinien byc glupszy niz szympans - wiadomo kim tam sa szympanse - jak ktos tam kiedys pracowal doskonale wie o czym mowa. odpusccie ten cyrk - sa lepsze firmy i lepiej placace za kwalifikacje ktore tam akurat nie sa wymagane a juz napewno nie sa zadnym atutem - przeciwnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-04 16:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerażają mnie te paniczne wpisy a jednocześnie trochę śmieszą. Pracowałam w firmie i nie powiem aby praca była usłana różami. Zawsze są pozytywy i negatywy. Pracowników w centrali jest mało a pracy bardzo duża dlatego każdy musi utrzymywać wysokie tempo pracy i czasami ma bardzo różne obowiązki, jak to się mówi...musi być wielofunkcyjny:). Osoby, które nie nadążają i mają roszczeniowe postawy szybko rozstają się z firmą. Łatwo nie jest jak to w Polsce:) Natomiast firma zawsze daje umowę o pracę a nie śmieciowe zamienniki, na wynagrodzenie też nie można narzekać.

Nie kojarzę też aby osoby były zwalniane za zajście w ciążę. To już dosyć ostre pomówienie. Uniknięcie wypowiedzenie przez poinformowanie o ciąży i wręczenie zwolnienia to coś innego niż zwolnienie za zajście w ciążę. Tak jak mówiłam firma zawsze daje umowę o pracę i czasem jest to wykorzystywane. Z tego co obserwowałam to dziewczyny, które urodziły a były dobrymi pracownikami zawsze były mile widziane w pracy i witane z otwartymi rękami.
zdjecie uzytkownika
x - 2013-06-03 17:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak jest teraz ale kiedys bylo tak: zarobki ok bo to firma zagraniczna i zawsze takie lepiej placa od polskich wiec to zadne zaskoczenie, ale traktowanie ludzi to juz inna sprawa, jak ktos nie ma szacunku do siebie i daje sie obrazac i mu to zwisa jak sie go traktuje to moze pracowac - polska wiadomo - ludzie daja sie ponizac bo rynek pracy jest kiepski, ale sa duzo lepsze firmy jezeli chodzi o sklad osobowy a atmosfera pracy jest wazna jak dla mnie. teraz jak jest nie wiem i mnie to nie obchodzi, czytam to bo mnie interesuje co inni mysla o tej firmie na przestrzeni lat
zdjecie uzytkownika
LKM - 2013-06-18 13:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakiś czas temu aplikowałam na stanowsiko dietetyczki i udalo mi sie dostać prace (!) w jednym ze sklepów własnych i okazalo się, że to fajna firma pod względem osobowym i finansowym! Trzeba tylko coś od siebie dac. A najpierw czytałam te tutaj wpisy i wlos sie na glowie jezyl co to za desperanci tutaj wypisuja takie bzdury. Ludzie!!! Dajcie sobie spokoj z czytaniem tych bzdur. Strata czasu! Przeciez wiadomo, ze wypisuja tutaj tylko nieudacznicy.
zdjecie uzytkownika
z - 2013-07-09 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a z ciekawości - jakie miałaś pytania na rozmowie kwalifikacyjnej - drugi etap? chodzi mi o to czy kładą nacisk na wiedzę żywieniową, czy bardziej na te całe suplementy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 13:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może powiedzieć coś o zarobkach w firmie naturhouse? czy student ma szanse zęby dostać tam umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-21 00:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
aonim a jak wyglądają zarobki w firmie naturhouse? czy w ciągu miesiąca można tam zarobić ponad 1500zł netto?
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-01-25 16:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dietetyczka może zarobić koło 2 tysięcy plus premia,asystentki mają 1600-1800 w salonach firmowych, we franczyzach asystentki 1300-1400 plus premie 200-300zł,dietetyczka 1600 na rękę plus 600-800zł premii.źle nie jest,ale kokosów też nigdzie nie ma. Atmosfera jest w porządku,nie ma jakieś wielkiej spiny,każdy wie co ma robić.asystentka ma być miła i dbać o klientów,prowadzić kalendarz,dbać o karty,czasem wychodzić przed salon z ulotkami,a dietetyczki robią utargi. W NH płaci się za wizytę w suplementach u zwykłego dietetyka płaci się ok 300zł za dietę i wizytę raz w miesiącu,a u nas mniej więcej za te same pieniadze wizyty są co tydzień,przez co motywujemy klientów,to jak widać się sprawdza,bo Centrów jest coraz więcej.Ludzie są zadowoleni bo chudną,a my bo mamy pracę.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-01-30 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ile zarabia dietetyk w nature house? Piszcie co wiecie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-16
Żródło: Gowork.pl
Siemianowice Śląskie
(śląskie)
NATURHOUSE – firma międzynarodowa, lider w dziedzinie odżywiania i dietetyki, poszukuje do swojego centrum dietetycznego, osoby do pracy na stanowisku: Asystentka Dietetyczki / EkspedientkaOpis stanowiska:- profesjonalna obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy Naturhouse- zdobywanie zaufania klienta- aktywne promowanie Centrum Dietetycznego- zaangażowane uczestnictwo w akcjach, konkursach i promocjach prowadzonych przez NaturhouseWymag
zdjecie uzytkownika
Lovelas - 2014-02-19 00:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spodobało mi się określenie "dziumdzie" w którymś z komentarzy. Jeżeli takie panienki stanowią siłę Naturhouse to raczej nie za dobrze. Chociaż pieniądze jakie oferuje firma do najgorszych nie należą.
zdjecie uzytkownika
Rantek - 2014-04-16 09:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi mili - w każdej firmie od Bałtyku po Tatry znajdzie się zawsze coś do czego można się przyczepić. Myślę, że Naturhouse jest podobną firmą, ale na siłę nie ma co szukać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naturhouse
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x