Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Naturhouse

Pracowałeś w firmie Naturhouse i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-04 16:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerażają mnie te paniczne wpisy a jednocześnie trochę śmieszą. Pracowałam w firmie i nie powiem aby praca była usłana różami. Zawsze są pozytywy i negatywy. Pracowników w centrali jest mało a pracy bardzo duża dlatego każdy musi utrzymywać wysokie tempo pracy i czasami ma bardzo różne obowiązki, jak to się mówi...musi być wielofunkcyjny:). Osoby, które nie nadążają i mają roszczeniowe postawy szybko rozstają się z firmą. Łatwo nie jest jak to w Polsce:) Natomiast firma zawsze daje umowę o pracę a nie śmieciowe zamienniki, na wynagrodzenie też nie można narzekać.

Nie kojarzę też aby osoby były zwalniane za zajście w ciążę. To już dosyć ostre pomówienie. Uniknięcie wypowiedzenie przez poinformowanie o ciąży i wręczenie zwolnienia to coś innego niż zwolnienie za zajście w ciążę. Tak jak mówiłam firma zawsze daje umowę o pracę i czasem jest to wykorzystywane. Z tego co obserwowałam to dziewczyny, które urodziły a były dobrymi pracownikami zawsze były mile widziane w pracy i witane z otwartymi rękami.
zdjecie uzytkownika
x - 2013-06-03 17:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak jest teraz ale kiedys bylo tak: zarobki ok bo to firma zagraniczna i zawsze takie lepiej placa od polskich wiec to zadne zaskoczenie, ale traktowanie ludzi to juz inna sprawa, jak ktos nie ma szacunku do siebie i daje sie obrazac i mu to zwisa jak sie go traktuje to moze pracowac - polska wiadomo - ludzie daja sie ponizac bo rynek pracy jest kiepski, ale sa duzo lepsze firmy jezeli chodzi o sklad osobowy a atmosfera pracy jest wazna jak dla mnie. teraz jak jest nie wiem i mnie to nie obchodzi, czytam to bo mnie interesuje co inni mysla o tej firmie na przestrzeni lat
zdjecie uzytkownika
LKM - 2013-06-18 13:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jakiś czas temu aplikowałam na stanowsiko dietetyczki i udalo mi sie dostać prace (!) w jednym ze sklepów własnych i okazalo się, że to fajna firma pod względem osobowym i finansowym! Trzeba tylko coś od siebie dac. A najpierw czytałam te tutaj wpisy i wlos sie na glowie jezyl co to za desperanci tutaj wypisuja takie bzdury. Ludzie!!! Dajcie sobie spokoj z czytaniem tych bzdur. Strata czasu! Przeciez wiadomo, ze wypisuja tutaj tylko nieudacznicy.
zdjecie uzytkownika
z - 2013-07-09 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
a z ciekawości - jakie miałaś pytania na rozmowie kwalifikacyjnej - drugi etap? chodzi mi o to czy kładą nacisk na wiedzę żywieniową, czy bardziej na te całe suplementy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 13:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
czy ktoś może powiedzieć coś o zarobkach w firmie naturhouse? czy student ma szanse zęby dostać tam umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-21 00:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
aonim a jak wyglądają zarobki w firmie naturhouse? czy w ciągu miesiąca można tam zarobić ponad 1500zł netto?
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-01-25 16:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dietetyczka może zarobić koło 2 tysięcy plus premia,asystentki mają 1600-1800 w salonach firmowych, we franczyzach asystentki 1300-1400 plus premie 200-300zł,dietetyczka 1600 na rękę plus 600-800zł premii.źle nie jest,ale kokosów też nigdzie nie ma. Atmosfera jest w porządku,nie ma jakieś wielkiej spiny,każdy wie co ma robić.asystentka ma być miła i dbać o klientów,prowadzić kalendarz,dbać o karty,czasem wychodzić przed salon z ulotkami,a dietetyczki robią utargi. W NH płaci się za wizytę w suplementach u zwykłego dietetyka płaci się ok 300zł za dietę i wizytę raz w miesiącu,a u nas mniej więcej za te same pieniadze wizyty są co tydzień,przez co motywujemy klientów,to jak widać się sprawdza,bo Centrów jest coraz więcej.Ludzie są zadowoleni bo chudną,a my bo mamy pracę.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-01-30 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Ile zarabia dietetyk w nature house? Piszcie co wiecie
zdjecie uzytkownika
Lovelas - 2014-02-19 00:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spodobało mi się określenie "dziumdzie" w którymś z komentarzy. Jeżeli takie panienki stanowią siłę Naturhouse to raczej nie za dobrze. Chociaż pieniądze jakie oferuje firma do najgorszych nie należą.
zdjecie uzytkownika
Rantek - 2014-04-16 09:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi mili - w każdej firmie od Bałtyku po Tatry znajdzie się zawsze coś do czego można się przyczepić. Myślę, że Naturhouse jest podobną firmą, ale na siłę nie ma co szukać.
zdjecie uzytkownika
oooolq - 2014-09-27 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja wam powiem ile ja zarabiałam było to stanowczo za mało dostawałam minimum na rękę czyli 1200 zł był problem z umowa o prace po prostu nie było o niej mowy do tego premia za utargi srednio 200 zł bo większych utargów nie dało się zrobic ze względu na szybka rotacje dietetyczek. Czyli jak już miałaś swoich klientów to ciach zwolnienie i następna. Dno ale tutaj akurat nie wina firmy a franczyznobiorcy, który jest chytry oby z tej chytrości coś mu się stało i brak szacunku do pracowników. nigdy więcej takiej pracy. Takie realia tylko na Podhalu.
zdjecie uzytkownika
Karbi - 2014-09-30 00:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1200 zł na pewno nie daje satysfakcji chociaż sam charakter pracy może to zaoferować. Dziwne, że niektórzy godzą się świadomie na tak niskie zarobki, pomimo wiedzy, że u konkurencji może można liczyć na nieco lepsze wynagrodzenie chociaż pewności nie mam. Naturhouse powinien zachęcić osoby odnoszące sukcesy do pracy z nimi.
zdjecie uzytkownika
annamai - 2014-10-22 01:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam prośbę do osób, które pracowały lub pracuję w NH. Bardzo mi zależy na dostaniu pracy w naturhousie na stanowisku dietetyka. Za tydzień mam rozmowę kwalifikacyją i proszę o rady jak się zaprezentować na tej rozmowie, żeby tą pracę dostać :) Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady :)
zdjecie uzytkownika
kamilka - 2014-10-30 18:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@annamai no i jak, miałaś tę rozmowę już czy nie? ja dopiero teraz szukam pracy i trafiłem na ich ofertę. Idziesz na dietetyk normalnego czy na asystentkę dietetyka? bo i oferty są w Zabrzu i w Sandomierzu i w Lublincu, więc nie wiem do którego Ty oddziału aplikowałaś? Może się jeszcze spotkamy w pracy.
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-11-03 01:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile plus/minus zarabia dietetyczka w NaturHouse?? iiii czy jadąc na te szkolenia firma pokrywa transport/nocleg czy samemu się to wszystko opłaca??staram się o pracę i zastanawiam się czy warto.byłabym wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-11-03 01:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile plus/minus zarabia dietetyczka w NaturHouse?? iiii czy jadąc na te szkolenia firma pokrywa transport/nocleg czy samemu się to wszystko opłaca??staram się o pracę i zastanawiam się czy warto.byłabym wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
annamai - 2014-11-06 22:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamilka, niestety pracy nie dostałam:( Po rozmowie po tygodniu miałam otrzymać odpowiedź ale telefon milczy więc już wiem, że pracę zaproponowano komuś innemu. Nie wiem co poszło nie tak, jaki popełniłam błąd, smutno mi bo bardzo mi na tej pracy zależało. A starałam się o posadę dietetyka. Pozdrawiam i powodzenia dla innych kandydatów :)
zdjecie uzytkownika
tymczasowa_ - 2014-12-13 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję w NH w Poznaniu drugi miesiąc jako asystentka dietetyczki. wynagrodzenia zależy od liczby przepracowanych godzin, nie wiem jaką stawkę mają dietetyczki, ale asystentki zawsze 8 zł na rękę. praca dosć łatwa i przyjemna, ma się kontakt z ludźmi. najgorsze jest to, gdy jest duża przerwa między wizytami i trzeba iść na ulotki. na rozmowie nie przepytywano mnie z wiedzy żywieniowej, raczej dopytywano o moją pracę dyplomową, o czym była, jakie wyniki itd.,rozmowa była dość luźna i pojawiały się wtrącenia odnośnie dietetyki, ale nikt mi testu żadnego nie robił. do pracy w NH, przynajmniej na stanowisko asystentki, milewidziany w cv jest dopisek, ze pracowało się przy ulotkach lub jako hostessa, bo wtedy szefowa widzi, że nie boimy się pracy z ludźmi, umiemy do nich zagadac, zachęcić do przyjścia na wizytę itd.
zdjecie uzytkownika
BLAH - 2015-02-03 11:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może zacznijmy od tego, że błędem jest ocenianie Naturhouse jako całości. Są sklepy franczyzowe, w których praca zależy tylko i wyłącznie od właścicieli prywatnych, są sklepy firmowe i jest praca w Centrali.Trzy zupełnie inne rzeczy. Ja z tej firmy mam bardzo złe wspomnienia, ale pracowałam w centrali.
zdjecie uzytkownika
lurik - 2015-03-03 00:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak tylko takie wnioski możnaby wyciągać u każdej firmy która ma chociaż kilka tych pozytywów . Moim zdaniem to wcale nie takie nadzwyczajne że ludzie ciepło pisza o pracy tutaj. Sam mam koleżankę która tu pracuje i rzeczywiście kasa jest słaba, ale po za tym pracy nie opiisuje jako jakiejś wielkiej tragedii
zdjecie uzytkownika
anika - 2015-03-26 03:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, z tą kasą, to chyba własnie tak że dla kogoś może być słaba, a dla kogoś odpowiednia, to po prostu zależy od tego czego ktoś oczekuje od roboty. Czy po dietetyce można liczyć na staż w Centrum Dietetycznym Naturhouse? czy tylko do pracy z doświadczeniem przyjmują? Bo na ich stronie nie odnalazłam takiej zakładki. A w grodzie kraka zamarzyła mi się robota
zdjecie uzytkownika
kaster - 2015-04-21 00:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ,Naturhouse w dalszym ciągu poszukuje dietetyków do pracy między innymi w Toruniu czy też Warszawie. W tych miastach poszukują nawet po kilka osób
zdjecie uzytkownika
meduza - 2015-07-20 17:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaster - 2015-04-21 00:40:35]:
Jestem właścicielem punktu franczyzowego i taka opinia jest bardzo krzywdząca. To, że w jakimś miejscu właściciel jest "burakiem" nie oznacza, że tak działa cała sieć. Jak dla każdego właściciela, tak i dla mnie zysk jest bardzo ważny, ale wiem że mogę go osiągnąć zadowolonym personelem. Jeżeli dietetyczka będzie zdemotywowana, to wszyscy na tym cierpią. U mnie też dziewczyny posiadają premię uzależnioną od wyników, ale progi mają ostawione realistycznie i najwyraźniej to działa, bo przez większość miesięcy otrzymują dodatkową premię.

Oczywiście mam świadomość, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
zdjecie uzytkownika
masza - 2015-07-20 21:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meduza - 2015-07-20 17:19:10]:
ja niedawno pracowałam w jednym z punktów Naturhouse i podzielam zdanie , że praca tutaj nie może być określana tak źle jak to niektórzy próbują na tym forum przedstawić. Dla mnie warunki w jakich przyszło mi pracować były naprawdę w porządku. Może tak jak tutaj wspominał @meduza zależało to od właściciela franczyzy
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-08-06 06:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam takie pytanie do was:jak wygląda szkolenie w centrali NH?czy kładą na cos nacisk,czy przepytują z wiedzy,czy też szkolenie to polega na tym,że "siedzę i słucham".Z góry dziękuję za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
balerina - 2015-08-24 12:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga jak najbardziej mnie również interesują kwestie takich szkoleń, jak to dokładnie wygląda. a poza tym to fajnie że są szkolenia bo przynajmniej dba się o poziom kadry, plus bo nie kaŻDEJ firmie na tym dzisiaj zależy. ja chcę się do nich dostać na asystentkę dietetyka w Kraśniku i ciekawi mnie jakie mnie czekają szkolenia
zdjecie uzytkownika
esencja - 2015-12-01 20:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny,
ja pracuje jako dietetyczka w Naturhouse od kilku lat. Nie wiem dlaczego w interenecie jest tyle negatywnych opinii na temat tej pracy, większość z tego co przeczytałam to nieprawda.Praca jest na prawdę fajna, przyjmujesz klientów, chodzisz na różne akcje promocyjne żeby ważyć potencjalnych klientów, przeprowadzasz prelekcje w szkołach i zakładach pracy. Jeśli chodzi o suplementację, na którą się kładzie nacisk na szkoleniu, to zapewne chodzi o to, że jest to spotkanie w gronie specjalistów ds. żywienia więc nie widzę sensu, żeby przeprowadzać prelekcje na temat odżywiania, bo od tego były studia, a szkolenie wstępne dotyczyło standardów prowadzenia wizyt z klientem i sprzedaży suplementacji. Wiadomo, że trzeba dużo czasu poświęcić na naukę o ekstraktach i ich działaniu, skoro na nich pracuje się na co dzień,ale dobrze dobrana suplementacja jest bardzo ważna. Ja ogólnie z tej pracy jestem zadowolona i im dłużej pracuję, tym bardziej bardziej uważam, że metoda Naturhouse jest na prawdę dobrze przemyślana i skuteczna, zadowolonych klinetów mamy dużo, ale wiadomo, że to też zależy od dietetyczki. Mogę tylko powiedzieć, że zarabiam na rękę 1800 zł + premie, które zwykle stanowią połowę mojej podstawy, a w lepszych miesiącach są prawie takie jak moja pensja, wiadomo, że nie co miesiąc,ale są lepsze i gorsze miesiące, w między czasie urodziłam dziecko i również nie było problemu z powrotem do pracy. Ogólnie pracę polecam dziewczynom, którym się chce pracować a nie tym które uważają, że jak skończyły studia to im się należy 3500zł. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-01 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej może ktoś z was byłby zainteresowany praca w firmie Naturhouse Sp. z o.o., jeśli tak to teraz szukają dietetyka oraz asystenta dietetyka w kilku miejscach w Polsce
zdjecie uzytkownika
gitara - 2015-12-04 02:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gfd zatrudnienie na dietetyka się zdecydowanie opłaca, zwłaszcza, że zapewniona jest umowa o pracę i odpowiednie szkolenia na koszt firmy. Na pewno warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-12-06 09:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w nh od września i chętnie porozmawiam na priv z dziewczynami o stabilizacji i innych problemach:)pozdrawiam was serdecznie
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-12-06 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie takie rzeczy nieporozumienia powinno zalatwiac sie prywatnie a nie na forum publicznym, chcialabym sie tylko dowiedziec czy jest umowa o prace na poczatek
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-12-07 08:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje od wrzesnia i chcialabym porozmawiac z dietetyczkami.mam kilka nurtujących mnie pytan i nie tylko:) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-08 17:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo mają ofert w ostatnim czasie. Rozmyślam nad stanowiskiem dietetyka w Sosnowcu. Zapewniają umowę o pracę, stałą podstawę + premie, a także szkolenia, które finansują. Jeśli wiece coś o tym ile można u nich na takim stanowisku zarobić to dajcie znać :) Dzięki!
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2015-12-12 01:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Łodzi szukają z dużymi wymaganiami magazyniera z min .średnim wykształceniem...a dr Logistyki może być? -Tylko Firemki nie stać...
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-12-18 21:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, ze szukaja teraz asystentki dietetyka i też osoby, któa w wolnej chwili mogłaby obsłużyć klienta, mam doświadczenie ale nie 2 letnie i nie wiem czy aplikowac.
zdjecie uzytkownika
holek - 2016-01-22 15:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@weronika jasne że aplikuj, ogłoszenie na asystenta dietetyka znowu pojawiło się w sieci, pewnie nie znaleźli odpowiedniego kandydata. Wymagań nie mają wysokich, ciekawe na jaką umowę przyjmują
zdjecie uzytkownika
raupus - 2016-02-13 13:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o stanowisko Asystentka Dietetyka to dostajesz umowę zlecenie @holek. No chyba, że po pewnym czasie uda Ci się awansować, wtedy już dostajesz umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
sigul - 2016-02-20 17:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raupus, a to ciekawe, bo w ogłoszeniu szczebel wyżej - Dietetyk już napisali, że dają umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie (część stała + premia). Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Linka - 2016-03-02 18:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raupus - 2016-02-13 13:23:54]:
A jak wygląda sprawa z pracą w weekendy? chodzi mi o stanowisko Asystentki dietetyka. Aplikuję do NH znajdującego się w galerii handlowej, która jest czynna od poniedziałku do niedzieli. Czy jest szansa, żeby mieć np co drugi weekend wolny? Albo przynajmniej co drugą sobotę wolną? Ile jest asystentek dietetyka w jednym NH?
zdjecie uzytkownika
lurik - 2016-03-02 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Linka - 2016-03-02 18:16:41]:
jeśli chodzi o pracę w weekendy to może nie w każdy ale z tego co słyszałem to zdarzają się weekendy w które trzeba zostać jednak w pracy. Może lepiej od razu na dietetyka? :)
zdjecie uzytkownika
Linka - 2016-03-02 22:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lurik - 2016-03-02 19:01:42]:
Dziękuję za odpowiedź:) Nie mam wykształcenia dietetycznego;) A na asystentkę nie wymagali takiego i dzisiaj do mnie zadzwonili. Rozmowę mam w przyszłym tygodniu. Mogę pracować w weekendy, ale zależałoby mi też na chociaż jednym wolnym dniu w weekend raz na dwa tygodnie. Zobaczę co mi powiedzą;)
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-03-04 20:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli możesz, to daj znać po rozmowie, co powiedzieli. W sumie naturhouse ostatnio mocno się promuje i wydają się być porządną firmą. Wymagań wielkich nie mają, więc ciekawe jak warunki zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
nergo - 2016-03-07 20:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata, szczerze ? to nie liczyłbym że dadzą Bóg wie co skoro nie wymagają zbyt dużo. Naturhouse jest dobrym miejscem aby zdobyć nieco doświadczenia i może próbować... awansować :0
zdjecie uzytkownika
homi - 2016-03-15 12:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy za bardzo nie uogólniasz @nergo? po pierwsze wymagają kwalifikacji stosownych do stanowiska, zaangażowania, po drugie jakich spodziewałeś się wynagrodzeń w tym sektorze ?
zdjecie uzytkownika
fila - 2016-04-24 18:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1600 na reke, premie ciezko wyrobic, szef po osiagnieciu pierwszej ustalonej kwoty obrotu w polowie miesiaca podwyzsza te kwote. Za wszystko odpowiadasz Ty, franczyzobiorca tylko obserwuje słupki sprzedaży i skuteczność w pozyskaniu nowych klientów. Na szkoleniu a zwłaszcza w trakcie pracy dowiadujesz się z etykiet na opakowaniach jak suplementy NH naszpikowane są cukrem, substancjami słodzącymi (aspartam, acesulfam K,cyklaminian sodu, sacharyna sodowa), konserwantami i tłuszczem palmowym. Zatem tłumaczysz klientom zalecenia - unikanie cukru, słodyczy, owocowych jogurcików, napojów itp. a dajesz w zamian preparat błonnikowy z cukrem, ciastka i batony z cukrem i tłuszczem palmowym, konfitury, drinki, fiolki i syropy słodzone i konserwowane. Jak kończy się termin ważności to nacisk szefa żeby wszystkie sztuki tego suplementu nagle zeszły (jakby nie zdawał sobie sprawy, że nie każdy klient może mieć zapisany dany suplement). Jest to tylko sprzedaż. Doradzanie klientowi w zakresie odżywiania schodzi na dalszy plan, bo czas wizyty jest napięty. Program komputerowy niewygodny i mnóstwo diet uderzeniowych w których są błędy, przepisy nieprecyzyjne lub brak, trzeba mnóstwo rzeczy dopisać lub objaśnić klientowi. Nie wspominając o zaleceniach żywieniowych na I wizycie - forma wizualna wydruku porażająca, literówki, błędy w przypisaniu zalecanych produktów do niedozwolonych, konieczność kreślenia markerami na kolorowo żeby klient cokolwiek z tego zrozumiał. Trzeba się wstydzić przed klientem za jakość takich materiałów. Pomijam już zasadność niektórych zaleceń żywieniowych, z którymi jako dietetyk po studiach możesz polemizować, ale pracując w NH trzeba je realizować. Tyle czego można się nauczyć to kalkulacji - takiego ustawiania suplementów (a jest ich w ofercie bardzo dużo) aby wychodziła zawsze podobna wymagana wysokość paragon. Chociaż tyle że klienci z reguły bywają w porządku... podsumowując - tylko na początek dla nabycia wprawy w prowadzeniu wizyt, chyba, że nie zależy Ci na tym jakie preparaty sprzedajesz i nie masz własnych poglądów w dietetyce, lubisz mydlenie ludziom oczu z naciskiem na sprzedaż.
zdjecie uzytkownika
dietos - 2016-04-24 18:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to o premie nie jest aż tak trudno, biorąc pod uwagę jak wiele ludzi zaczęło korzystać z usług naturhouse, oni mają super podejście, że płaci się tylko za suplementy i że człowiek nie nudzi się na tych dietach, bo co tydzień na kontroli jest zmiana
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-25 06:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dietos - 2016-04-24 18:21:19]:
no to pocisnęłaś:)żeby cię dyrektorstwo NH nie wyczaiło.Pozdro
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-25 07:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję,jest miło iprzyjemnie.polecam.kasa jest ok(w sumie wychodzę miesiecznie ok.4000zł).Mi pasuje:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: franczyzobiorca+regionalny,pytaia:dlaczego ta praca?co robilam wczesniej?w sumie to ja wiecej pytałam niż oni mnie:)
Pytania: j.w.
zdjecie uzytkownika
feel - 2016-05-05 22:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, to skoro można liczyć na zarobki na poziomie 4 tysięcy @anka, to się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Wiecie może czy dorzucają do tego jeszcze jakieś premie? Wcale się nie dziwię, że nikt nie narzeka na warunki płacowe u nich.
zdjecie uzytkownika
fee - 2016-05-20 09:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Nature , przede wszystkim musisz byc bardzo ale to bardzo nachalna, musisz wykonywac setki razy telefon do tej samej osoby , to zakrawa o stalking, jesli tylko ktos o cos zapyta to pozniej musisz sila sciagnac tego czlowieka, inaczej jestes wyzywana od nieudacznikow, nierobow, tak jest w Bytomiu, nie polecam !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Naturhouse!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naturhouse
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert