logo Finryan International Sp. z o.o.

Finryan International Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Finryan International Sp. z o.o.

admin 2015-07-04 09:41
Miałeś do czynienia z pracodawcą, byłeś zatrudniony w firmie FINRYAN INTERNATIONAL sp. z o.o.? Napisz nam jakie zalety i wady ma firma, pomóż innym podjąć decyzję o zatrudnieniu.
GrażyaS 2016-01-23 18:33
Zapewniam wszystkich, że żadna z wypowiadający się tu osób nie była zatrudniona w FINRYANIE International, ani tym bardziej nie otrzymała oferty zatrudnienia w tej spółce.
1
GrażyaS 2016-01-24 22:41
To nie są wnioski. Mam wiedzę i konkretne wiadomości dotyczące FINRYAN International Sp. z oo.
Też nie wiem w czym rzecz, ale z kolei z treści wpisu @legionisty wnioskuję, że w ogóle nie chodzi o FINRYANA International. Dlatego skomentowałam.
1
GrażyaS 2016-02-17 23:46
@Az - nie mieszam. Znam firmę od podszewki, od 20 lat i pracuję dla niej! I wiem na pewno, że nikt nie mógł dostać z FINRYANA International oferty pracy.
GrażyaS 2016-02-17 23:58
Znam firmę FINRYAN International od ponad 20 lat i pracuję dla niej! Jeszcze raz zapewniam, że nikt nie mógł otrzymać oferty zatrudnienia a ta dyskusja jest bezprzedmiotowa.
xy 2016-05-18 09:21
Finryan jest tym samym co Quality All Development, które ma na karku teraz syndyka i prokuratora... Firmy ściśle współpracowały w zakresie tzw. "pozyskiwania" finansowania dla klienta. Nie polecam tych firm. Trzymajcie się od nich z daleka!
3
Były pracownik 2016-09-19 13:57
Pracowałam dla tej firmy 3 m-ce, w skrócie: I ) nie płacą wynagrodzeń tylko z łaski jakieś grosze, więc zalegają na duże kwoty wobec własnych pracowników. II) nie płacą składek ZUS. III) nie płacą podatków - bo i po co skoro nie wypłacają wynagrodzeń. Ludzie muszą chodzić na zwolnienia lekarskie żeby dostać jakiś pieniądz. ODRADZAM !!!!
2
Były pracownik 2016-09-20 08:39
witek, zgadza się ale tylko na papierze. Reszta jak wyżej , ludzie maja roczny poślizg z wynagrodzeniem a ten pan nic sobie z tego nie robi. Sprawa jest świeża wiadomości z tego roku.
2
pol 2016-09-20 10:36
mapowanie jest dość w porządku, ale jakie zarobki są przewidziane dla specjalisty ds. zakupów? Dobrze, że dbają o stabilne zatrudnienie, jak i umowy w terminie.
Pracownik z 25 letnim stażem w FINRYAN Internation 2016-11-26 00:11
Nie mógł być Pan pracownikiem firmy FINRYAN International. Bardzo proszę o precyzyjnie odczytanie nazwy firmy, której dotyczą ww. wpisy i opinie.
Pracownik z 25 letnim stażem w FINRYAN Internation 2016-11-26 00:12
Nie mógł być Pan pracownikiem firmy FINRYAN International. Bardzo proszę o precyzyjnie odczytanie nazwy firmy, której dotyczą ww. wpisy i opinie.
Pracownik z 25 letnim stażem 2016-11-26 00:17
Ponownie zapewniam wszystkich, że żadna z wypowiadający się tu osób nie była zatrudniona w FINRYANIE International, ani tym bardziej nie otrzymała oferty zatrudnienia w tej spółce.
Jeszcze raz proszę, aby zwracać uwagę na nazwę firmy, której mają dotyczyć prezentowane tu opinie.
Wypowiadamy się na temat istniejącej od 1989 roku spółki FINRYAN International!!!!
Paulina 2017-03-07 13:24
Kto podzieli się opinią na temat pracy w Finryan International Sp. z o.o.?
AKD 2017-05-05 00:56
Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.
Finryan International Sp. Zoo (nip 5260201264) nie zatrudnia pracowników od 2015 roku i nie planuje żadnej rektutacji.
Paulina 2017-08-03 07:07
@AKD dlaczego firma nie planuje żadnych nowych ekrutacji? Więcej konkretów pozwoli zrozumieć, jak dokładnie prezentuje się sytuacja w firmie.
Zostaw swoją opinię o Finryan International Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Finryan International Sp. z o.o.