logo Finryan International Sp. z o.o.

Finryan International Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Finryan International Sp. z o.o.

admin 2015-07-04 09:41:31
Miałeś do czynienia z pracodawcą, byłeś zatrudniony w firmie FINRYAN INTERNATIONAL sp. z o.o.? Napisz nam jakie zalety i wady ma firma, pomóż innym podjąć decyzję o zatrudnieniu.
GrażyaS 2016-01-23 18:33:55
Zapewniam wszystkich, że żadna z wypowiadający się tu osób nie była zatrudniona w FINRYANIE International, ani tym bardziej nie otrzymała oferty zatrudnienia w tej spółce.
1
GrażyaS 2016-01-24 22:41:03
To nie są wnioski. Mam wiedzę i konkretne wiadomości dotyczące FINRYAN International Sp. z oo.
Też nie wiem w czym rzecz, ale z kolei z treści wpisu @legionisty wnioskuję, że w ogóle nie chodzi o FINRYANA International. Dlatego skomentowałam.
1
GrażyaS 2016-02-17 23:46:19
@Az - nie mieszam. Znam firmę od podszewki, od 20 lat i pracuję dla niej! I wiem na pewno, że nikt nie mógł dostać z FINRYANA International oferty pracy.
GrażyaS 2016-02-17 23:58:01
Znam firmę FINRYAN International od ponad 20 lat i pracuję dla niej! Jeszcze raz zapewniam, że nikt nie mógł otrzymać oferty zatrudnienia a ta dyskusja jest bezprzedmiotowa.
xy 2016-05-18 09:21:06
Finryan jest tym samym co Quality All Development, które ma na karku teraz syndyka i prokuratora... Firmy ściśle współpracowały w zakresie tzw. "pozyskiwania" finansowania dla klienta. Nie polecam tych firm. Trzymajcie się od nich z daleka!
2
Były pracownik 2016-09-19 13:57:36
Pracowałam dla tej firmy 3 m-ce, w skrócie: I ) nie płacą wynagrodzeń tylko z łaski jakieś grosze, więc zalegają na duże kwoty wobec własnych pracowników. II) nie płacą składek ZUS. III) nie płacą podatków - bo i po co skoro nie wypłacają wynagrodzeń. Ludzie muszą chodzić na zwolnienia lekarskie żeby dostać jakiś pieniądz. ODRADZAM !!!!
Były pracownik 2016-09-20 08:39:46
witek, zgadza się ale tylko na papierze. Reszta jak wyżej , ludzie maja roczny poślizg z wynagrodzeniem a ten pan nic sobie z tego nie robi. Sprawa jest świeża wiadomości z tego roku.
pol 2016-09-20 10:36:47
mapowanie jest dość w porządku, ale jakie zarobki są przewidziane dla specjalisty ds. zakupów? Dobrze, że dbają o stabilne zatrudnienie, jak i umowy w terminie.
Pracownik z 25 letnim stażem w FINRYAN Internation 2016-11-26 00:11:38
Nie mógł być Pan pracownikiem firmy FINRYAN International. Bardzo proszę o precyzyjnie odczytanie nazwy firmy, której dotyczą ww. wpisy i opinie.
Pracownik z 25 letnim stażem w FINRYAN Internation 2016-11-26 00:12:13
Nie mógł być Pan pracownikiem firmy FINRYAN International. Bardzo proszę o precyzyjnie odczytanie nazwy firmy, której dotyczą ww. wpisy i opinie.
Pracownik z 25 letnim stażem 2016-11-26 00:17:34
Ponownie zapewniam wszystkich, że żadna z wypowiadający się tu osób nie była zatrudniona w FINRYANIE International, ani tym bardziej nie otrzymała oferty zatrudnienia w tej spółce.
Jeszcze raz proszę, aby zwracać uwagę na nazwę firmy, której mają dotyczyć prezentowane tu opinie.
Wypowiadamy się na temat istniejącej od 1989 roku spółki FINRYAN International!!!!
Zostaw swoją opinię o Finryan International Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Finryan International Sp. z o.o.