brak logo

P.W.EUROBUD

Środa Wielkopolska

Opinie o P.W.EUROBUD

ważne 2015-08-25 17:54:10
Jaki komornik prowadzi licytację h8 invest?????
ważne 2015-08-25 17:55:04
Macie może jakieś info gdzie oni obecnie wykonują roboty?
WIERZYCIEL 2015-08-25 19:56:16
SORY TO NIE NIE BYŁO DO CIEBIE TYLKO DO REKLAMY ODPOWIEDZ)))
informator 2015-08-28 21:24:34
Oszukany przez haniewicza podwykonawca Grzegorz K. ze Środy Wlkp
Kolega 2015-09-01 18:31:14
Grześ pracuje w obornikach na zlecenie firmy z wrzesni majacswoja siedzibę koło wybudowanego szpitala we wrzesni oprócz tego polonez poznan
Sprawiedliwy 2015-09-18 17:21:14
Ja też napisałem jakiś czas temu na ich temat.
Podałem 2 linki do licytacji ich majątku przez komornika w środzie wlkp.i też mój wpis usunięto.
wierzyciel 2015-09-25 09:50:51
Sprawiedliwy daj znać co z tym komornikiem na ujfalusi@vp.pl też ich chcę dojechać komornikiem z góry dzięki
PW 2015-09-27 17:41:55
Banda (usunięte przez administratora)nierobów.Omijać szerokim łukiem.Złodzieje.
NIE PŁACĄ,NIE PŁACĄ, NIE PŁACĄ.
USUWAJĄ OPINIE Z GOWORK.
Sprawiedliwy 2015-09-30 14:00:19
Podałem 2 linki do licytacji ich majątku przez komornika w środzie wlkp.i też mój wpis 2 razy usunięto.
młody 2015-10-04 18:43:03
działa w hotelu polonez Poznan al.niepodległości
Komornik 2015-10-13 13:26:24
15-10-2015 od godz. 14:00 w budynku Sądu Rejonowego w Środzie Wielkopolskiej z siedzibą przy Rynek 6, 63-000 Środa Wielkopolska, odbędzie się druga licytacja nieruchomości należących do dłużnika
2
WIERZYCIEL 2015-10-14 12:37:14
W dniu 15.10.2015 odbywają się 4 licytacje złodzieja Krzysia Haniewicza, oby udało się go pozbawić majątku , żeby został goły i wesoły za te krzywdy które wyrządził wszystkim poszkodowanym.
informator 2015-10-15 21:35:00
jak poszło? mam nadzieje że znaleźli się kupcy na wszystko
informator 2015-10-16 12:12:04
Wszystko sprzedane
Pracownik 2015-11-04 09:05:26
Witam, bardzo pilnie potrzebuję jakiegokolwiek namiaru na kierownika (usunięte przez administratora) Chodzi o jego podpis pod moim zaświadczeniem, nic wielkiego. Wiem że już odszedł na emeryturę i nie mogę go w żaden sposób namierzyć. Proszę o przesłanie namiaru na karol_cast@onet.eu - w razie potrzeby mogę się jakoś odwiedzięczyć ($$$).
Pracownik 2015-11-09 10:56:23

Witam, bardzo pilnie potrzebuję jakiegokolwiek namiaru na kierownika Adama T. Chodzi o jego podpis pod moim zaświadczeniem, nic wielkiego. Wiem że już odszedł na emeryturę i nie mogę go w żaden sposób namierzyć. Proszę o przesłanie namiaru na karol_cast@onet.eu - w razie potrzeby mogę się jakoś odwiedzięczyć ($$$).
obserwator 2015-11-20 11:10:00
Informator, dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd, że wszystko jest sprzedane.Co prawda była już ogłoszona druga licytacja złodzieja Krzysia , ale niestety z czterech licytacji , odbyła się tylko jedna na dom w Środzie, było czterech zainteresowanych, z czego o dziwo dwóch nie przyszło ,a pozostali się wycofali, jak dla mnie wygląda mi to na przekręt, a oszust dalej może działać to tyle, gzie jest sprawiedliwość w naszym kraju.
4
ciekawy 2015-12-04 20:06:44
A wiecie może czy haniewicz prócz syna Patryka ma jeszcze jakieś dzieci może żone
ciekawy 2015-12-04 20:07:48
A wiecie może czy haniewicz prócz syna Patryka ma jeszcze jakieś dzieci może żone
grzechu 2015-12-06 10:17:30
tak ma jeszcze syna kube ale nie wiadomo czy to jego
VIMALL 2015-12-08 12:06:07
Chlopie..cos ty zresz ze takie glupoty opowiadasz ...!!!!,,, tylu ludzi wyjebanych w kosmos !!!! najlepszy tekst to jest " Moj Pan" DLUGO SIE TAK NIE SMIALEM ... Wiem ze Haniewicz jest w UK akurat tam jestem i znajde tam tego zlodzieja .
ciekawy 2015-12-08 13:51:57
A ta kobieta co często jest z haniewiczem to kto?
informator 2015-12-08 17:59:35
Uwaga! Haniewicz okrada teraz pod szyldem Projekt & Consulting sp. z o.o. lektura dla zainteresowanych: http://www.rozbrat.org/informacje/poznan/4373-do-wyzysku-na-budowach-pikieta ktoś może potwierdzić obecność złodzieja na Sielskiej i Dominikańskiej w Poznaniu?
PS. Pan przemek usuwa posty, znaczy że informacje są prawdziwe. Jeśli też jesteś oszukany przez haniewicza, jeśli możesz skopiuj to. Wiesz co zrobić potem.
odpowiedz 2016-01-07 12:21:44
Firma jest w trakcie postępowania upadłościowego obejmującą likwidację majątku dłużnika ...
MARCIN 2016-01-12 23:46:02
nie moge tego zrozumieć !! otwarcie firmy narobienie długów nie płacenie i zamkniecie firmy bez zadnych konsekwencji i znów otwarcie nowej firmy i ta sama procedura !! Zamknąć wszystkie spółki ZOO !!!
jeden z byłych pracowników 2016-01-15 22:18:10
Hej hej panowie nie jest tak jak piszecie .... to nie jak piszecie Krzyś Haniewicz wasz okradł a zrobił to bezczelnie jego brat Grzegorz który jego tez oszukiwał i oszukał po latach zostawiając samego z długami tak jak nas byłych pracowników któzy nie chcieli iść z nim w jego nowe spółki
To Pan Prezes Grzegorz z nami i z wami zawsze rozmawiał samego właściciela żadko było widać bo specjalnie rozyłał go po budowach po za teren ...
Naobiecywał nam że nas w ratach spłąci a jak dzwonili,smy po kilku miesiacach staran odpowiadał ze to nie jego sprawa tylko mamy sie zglosic do szefa który jest w dokumenrach
ciekawy 2016-01-18 12:33:35
Ciekawe kto cały czas usuwa negatywne komentarze o Grzesiu
Pytajacy 2016-01-23 08:43:25
Kto kupuje spółkę z długami ?
Chyba że zamierza wyprowadzić ją na prostą i spłacić wierzycieli ?!
ciekawy 2016-01-23 15:50:11
Co to za kobieta co z grzesiem często jest widywana? Może w nią trzeba uderzyć
Przemek 2016-01-23 19:45:57
Nadaje pan prezes jeździ mitsubiszi po2n694
ciekawy 2016-01-23 22:12:49
I ma jeszcze pięć innych aut numerów nie pamiętam
*ciekawy* 2016-02-04 23:46:18
A co u pani pseudo dyrektor ? zapewniała, że będzie płacić a teraz ...
Szczepanka 2016-02-17 00:48:36
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz, a pewne jest że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem !!!.
Firma PW „Euro Bud” Sp. z o.o. została postawiona w stan upadłości likwidacyjnej i od pewnego momentu syndyk przeprowadza jej likwidację ... Twoje logiczne myślenie nie jest więc logiczne -(
VIMALL 2016-02-28 14:13:02
Ja wiem gdzie jest Grzesiu Haniewicz mam 100 % adres ,podpowiem że jest na wyspach
ciekawy 2016-03-07 22:49:05
Podaj ten adres bo też go szukam
VIMALL 2016-03-08 23:40:29
Za darmo umarło
ciekawy 2016-03-15 16:24:31
Co z tym adresem
ciekawski 2016-03-24 12:12:48
Napiszcie jak sytuacja sepleniacego bo duzo plotek na miescie slychac ze upada
pytalski 2016-04-12 00:39:54
czy ktoś wie jakie mamy szanse na odzyskanie naszych wierzytelności jeśli ogłosił upadłość ?
łork 2016-04-14 15:54:26
Faktycznie, to prawda K.H. złożył wniosek o ogłoszenie upadłości, jednak nie jest to takie proste. Po pierwsze trzeba dysponować majątkiem, który pozwoli na opłacenie syndyka masy upadłościowej min. 50.000zł, których raczej nie mają. Ogólnie jeżeli faktycznie uda im się ogłosić upadłość to sprawy się komplikują.
łork 2016-04-14 15:54:42
Faktycznie, to prawda K.H. złożył wniosek o ogłoszenie upadłości, jednak nie jest to takie proste. Po pierwsze trzeba dysponować majątkiem, który pozwoli na opłacenie syndyka masy upadłościowej min. 50.000zł, których raczej nie mają. Ogólnie jeżeli faktycznie uda im się ogłosić upadłość to sprawy się komplikują.
znalezione 2016-04-15 22:53:52
Upadłość została ogłoszona !!! Wiec chyba kadą dysponuje !!!
ciekawe 2016-07-12 22:29:20
Zna ktoś jakieś nowości co się dzieje u haniewicz ów?
wierzyciel 2016-07-14 00:21:40
Mam pytanie : czy w związku z ogłoszoną upadłością PW Haniewicz K.Haniewicz otrzymaliście pismo w sprawie zgłoszenia wierzytelności ? w dniu 2 maja 2016 w Monitorze Sądowym i Gospodarczym pojawiło się ogłoszenie aby w terminie 3 miesięcy od daty ukazania się obwieszczenia zgłosić swe wierzytelności ...
ciekawy 2016-07-14 18:32:32
A Grzesiu juz wrócił z UK bo ktoś tu pisał że tam podobno pracuje
wierzyciel 2016-07-19 23:04:39
Upadłość PW Haniewicz K.Haniewicz !!!
Wszyscy poszkodowani wierzyciele - proponuję dokonywać zgłoszeń do Sądu.
W dniu 2 maja 2016 w Monitorze Sądowym i Gospodarczym pojawiło się ogłoszenie aby w terminie 3 miesięcy od daty ukazania się obwieszczenia zgłosić swoje wierzytelności. Do wielu informacja nie dotarła aby takiego zgłoszenia dokonać ...
4
ryszardoo 2016-08-21 21:25:52
Czy ktoś już dokonywał zgłoszenia swych wierzytelności?
Nie otrzymałem żadnej informacji, zajrzałem dziś tutaj i zamierzam jak najszybciej to zgłosić.
Na jakim etapie jest sprawa?
ryszardoo 2016-08-21 21:26:09
Czy ktoś już dokonywał zgłoszenia swych wierzytelności?
Nie otrzymałem żadnej informacji, zajrzałem dziś tutaj i zamierzam jak najszybciej to zgłosić.
Na jakim etapie jest sprawa?
janke 2016-08-22 14:53:38
praca jest u nich w Starogardzie Gdańskim jako kucharz teraz.
Aldi 2016-11-23 05:54:42
Ul.Jasna Rola Poznan. Tez jestem podwykonawca. Był mitsubishi terenowym. Dzisiaj tam jutro 7.10. Moge zgarnąć innych podwykonawców.
Zostaw swoją opinię o P.W.EUROBUD - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W.EUROBUD