brak logo

P.W.EUROBUD

Środa Wielkopolska

Opinie o P.W.EUROBUD

Aldi 2016-11-23 05:54
Ul.Jasna Rola Poznan. Tez jestem podwykonawca. Był mitsubishi terenowym. Dzisiaj tam jutro 7.10. Moge zgarnąć innych podwykonawców.
ciekawy 2017-01-01 14:58
A haniewicz gdzie spędził sylwestra ?
VIMALL 2017-01-02 15:43
błazenada
1
ciekawy 2017-01-08 15:49
A co ciekawego słychać u haniewicz ów?
Podwykonawca 2017-01-22 22:41
chyba musimy się zainteresować współpracą Grzegorza Haniewicz z syndykiem prowadzącym upadłość Krzysztofa bo już mnie słuchy dochodzą iż są dogadani i Grzeeś wszystko wynajął od syndyka. Nasz okradł i oszukał a teraz za nasze pieniądze wynajmuje teren którym wcześniej zarządzał u Krzysztofa. Ciekawe gdzie jest sprawiedliwość , gdzie jest nadzór syndyka nad tym , gdzie nadzór sądu prowadzącego tą upadłość, zamierzam udać się do sądu żeby sprawdzić jak to wgląda w sadzie , może osoba prowadząca to postępowanie nie ma wiedzy co syndyk załatwia z tym co Nas okradł czyli Grzechem .Jeżeli nie załatwię nic w sądzie w Poznaniu to pójdę nawet do ministra sprawiedliwości tak mi poradziła moja Pani prawnik.
8
Mający to gdzieś 2017-02-08 07:30
Czas goi rany nikt nic nie robi i nie zrobi coraz mniej wpisów informacji tylko VIMAL obserwuje i się śmieje :) a. Grześ pewnie tęskni za tą lalunia od ubezpieczeń co nowym mietkiem się buja do Stęszew a do gościa od mebelków do szpitali KRÓTKO MÓWIĄC ZA CIECY JESTEŚCIE NA HANIEWICZA tyle tu gadacie ale nie widzę żadnego kontaktu do jakiegoś adwokata co by się sprawą zajmował WIĘC CIERP CIAŁO CO CHCIAŁO gdybym był na miejscu HANIEWICZA śmiał bym się z waszej głupoty i bezradności a propos też mnie wykiwal na kasę
A i pozwoli zaczynamy podziwiać HANIEWICZA za to że tak inteligentnie kasę robi.
Pozdrawiam
4
Mający to gdzieś 2017-02-08 07:33
Na BORA BORA ZA TWOJĄ KASĘ
2
ciekawy 2017-02-11 20:48
A haniewicz nadal romansuje z panią adwokat?
3
Daniel 2017-03-20 17:37
Chcecie wiedzieć coś na ten temat możecie pisać wiem bardzo dużo na temat rodziny haniewiczy
ciekawy 2017-03-22 21:46
A daniel to ten od pani pseudo dyrektor. Co masz za ciekawostki? Podziel się z nami.
Mający to gdzieś 2017-03-23 07:46
No Daniel dawaj te wieści o Haniewiczu ciekawe co ty tam wiesz pewnie NIC
Daniel 2017-03-23 18:33
Więcej wiem jak wam się wydaje co i jak po przepisywali itp jakie mieli układy z kalinska ( syndyk ) ----- dużo ciekawych rzeczy
Daniel 2017-03-23 18:39
Zadajcie pytania ??????
VIMALL 2017-03-24 20:20
Właśnie w tym tkwi cały problem w umowach jest napisane że faktury są ważne tylko po podpisaniu odbioru przez kierownika a to uzyskuje mało kto więc kierownicy są tak samo upaprani w tym całym przestępczym procederze jak sam Haniewicz ...i to nie jest błachostka ten podpis bo go nie uzyskasz a Adama ciężko bedzie ci poszukać wiem gdzie mniejwięcej może mieszkać ale papieru i tak ci nie podpisze .
Mający to gdzieś 2017-03-25 07:50
Daniel oczekujesz pytań po co poprostu opisz to co wiesz niech wszyscy mają pogląd na cały tekst i informacje nie tylko wycinki z potekstow więc proszę wysiłku się troszkę i pisz a ty VIMALL zostałeś też lekko oszukany a ja mam pytanie co ty robisz na wyspach ja mam swoją teorię ale nie zucam oskarżeń bez poparcia więc może ty napiszesz tak naprawdę co cię łączyło z Haniewiczem tak swoją drogą też cię podziwiam za robienie kasy
Pozdrawiam
Daniel 2017-03-25 11:45

Adam spowrotem pracuje u haniewicza Krzysztofa tym razem itp mogę wam ustalić gdzie i sobie podjedziecie po swoje proste
ciekawy 2017-04-02 22:47
Co daniel tak zamilkles?
Mający to gdzieś 2017-04-03 07:50
Bo chciał mieć swoje 5 minut w sieci a tak naprawdę G........O wie POPROSTU CI CO ZOSTALI WYWALENI NA KASĘ PRZEZ HANIWICZA to ofermy , co by nie było ja też zostałem oszukany ale się z tym pogodzilem i zarabiam dalej kuźwa dużo piszecie nic nie robicie tylko stekacie jak rumuny pod kościołem CHWALA ORI CHWAŁA HANIEWICZ
Daniel 2017-04-12 15:03
Już wykasowali moja opinie he dobre dobre
Mający to gdzieś 2017-04-12 18:53
Pisz na e-mail richard.netchke@gmail.com zrobię stronę www poświęconą HANIEWICZOWI tam nikt nic nie usunie
A propos VIMALL kto jak kto ale ty wiesz chyba najwięcej że wszystkich i wszystko o Haniewiczu :) ręka rękę myje
VIMALL 2017-04-15 20:17
Mający to gdzieś @ Co ty mnie insynujesz piszac ręka rękę myję?
Mający to gdzieś 2017-04-19 16:39
VIMALL dlaczego tak uważam słyszałem od gościa z Wrześni z którym ponoć się znacie że jesteś na wyspach bo z Haniewiczem razem wałki biznesowe robiłeś i wspólnie wywalales z Haniewiczem ludzi w kosmos a niby też byłeś oszukany ale ten gość stwierdził że było to zamierzone działanie co tam chwala ludzia biznesu tylko szkoda że ten gość stwierdził że dałeś się zrobić na słupa i dlatego na wyspach jesteś MOŻE TO PLOTKA MOŻE NIE :)
VIMALL 2017-04-20 01:36
Ja i (usunięte przez administratora)i słup! uwłaczasz mojej godności Ja z tą szmatą interesu w życiu bym nie zrobił !!!! sam stworzyłem dużą firmę bez bycia czyimś słupem a słupy to sam mogę angażować!!!! głupoty ludzie gadają!!! Na polance robiłem dla niego blok ale nie z ramienia jego firmy bo wiedziałem co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podszedłem do tej infestycji za namową dużych dwóch hurtowni Poznańskich które miały pilnować aby Haniewicz płącił kase a ja pilnował inwestycji i wykonania... i na końcu Grzesiu rąbnął wszystkich!!!! Tak swoją drogą to sam go szukam!!! ale po komornikach łazić nie będę!!! odda wszystko i hurtownią i mnie!!!!AAAA i jeszcze żebym Ja był słupem u kogoś to poszedłbym w to gdziekolwiek ale musiały już by się sypać w miliony bo na inwestycji na polance to tylko drobne pieniądze się sypały!
Przysługa 2017-04-23 08:19
Grzesiu ma sklep bułka z masłem -/ hotel polonez sklep jest zapisany na kogoś innego sklepień zajmuje się Patryk haniewicz ( pracuje tam Katarzyna haniewicz ) wszystko przepisał żeby komornik mu nic nie zabrał
Garbaty 2017-04-23 19:33
Spytajcie się Krzysia jak ukradli mu passata w Kutnie z pod stancji gdzie mieszkał ale wcześniej ściągnął felgi i wyciągnął radio (( bo silnik strzelił i brał Olej -/ )))).
oszukany 2017-04-24 18:01
Banda złodziei i cwaniaków , którzy przekręcili wielu ludzi, cały rodzinny klan Haniewiczów a jest ich sporo nieuków , którzy żyją na krzywdzie ludzkiej i mają wszystkich gdzieś mają majątki ale przepisane na innych ludzi, tak żeby im do śmierdzącego tyłka nie dobrali cwaniaki ,ale kiedyś przyjdzie czas na te ścierwo rodzinne i ktoś ich rozliczy
1
Reszta już niedługo 2017-04-25 17:14
Jedzie do komornik koło tulec tam pan Krzysztof stawia hale ( każdy tam trafi koło autostrady
Reszta nie długo 2017-04-25 17:32
Ps spytajcie się gdzie są kontenery z topoli jak Grzesiu kupił je w Poznaniu ogłosili upadłość Pw eurobud przepisali na pedała słupa Krzysia Pw haniewicz teraz nie dawno przepisali na następna firmę i sprzedali żeby komornik nie zabrał
Reszta nie długo 2017-04-25 17:40
dobre jest to jak robił u paula zajebali całe auto płyty obornikiej było mało to krzys wpadl na Pomysl okradli swoje baraki z narzędziami potem wynieśli dwa agregaty tynkarskie z domków u paula zgłosili na psy a ze Grzesia koledzy przyjechali i zamietli sprawę. Na skazanych oprucz tego paul musiał dać swoje ubezpieczenie żeby zapłacili za to wszystko sprawa umorzona koledzy z policji z środy dostali wczasy w swinoujsciu plus Grzesia landa w zamian za to ze Grześ spisał wszystkie narzędzia jakie były nie tylko tam w magazynie u paula ale także te które były na topoli
1
Reszta nie długo 2017-04-25 17:52
Albo jak okradła nikla wywozili towar z budowy bo kasy brakowało to wszystko szło wełna płyty karton gips budowali dom prawnikowi mieszka za biedruskiem ktury ich bronił czyli Pw haniewicz. Złodzieje ładowali na auta man wywrotki i wywozili do siebie do topoli tam był przeładunek i jazda na inne budowy
Reszta reszta reszta 2017-04-25 18:19
Spytajcie (usunięte przez administratora)jak sprzedał GL jak miał go w środkach trwałych firmy Pw haniewicz ( jak go przepisał i jak go sprzedał skoro komornik wszystko sprawdził i auta nie było ) już na firmę
Wiadomo kto 2017-05-20 18:59
BMW nr tej psr 8r66 którym pan Krzysztof jeździł jest przebite miał wypadek i nie miał ac na to auto bo były problemy we formie i nie było zapłacone Wiec krzys wpadł na Pomysl żeby kupić strzała i przebić nr auta ktoś chce dużo wiedzieć na temat sepleniacza pisać
Mający to gdzieś 2017-05-20 19:51
Witam serdecznie
Fajnie piszecie ale jakieś bliższe adresy do odwiedzenia na kawę chętnie zacznę od tej knajpki w polonezie
pracownik środa wlkp. 2017-05-21 22:22
Panie Danielu jest Pan nie wiarygodną osobą i tylko podburza Pan tutaj towarzystwo
z wiedzy jaka posiadam a jestem mieszkańcem i byłym pracownikiem Haniewicza to Pan do środy już nie przyjeżdża bo tylu Pan ludzi okradł i oszukał , ukrywa się Pan i przed miastem środa i przed policją .Sam Pan w tej firmie kradł na potęgę , okradał ich , potem był lans samochodami z wypożyczalni a dziś jak żródło finansowania jest puste to Pan im ubliża a tyle czasu Pan im sprzyjał. Wprowadza Nas Pan celowo w błąd. Samo Pana zachowanie przez 6 lat jak byłem pracownikiem poznałem i zapewniam iż kłamie Pan , dodatkowo pewnie nie bawem prokurator tez i Panem się zainteresuje za lans z dziewczynkami małoletnimi po mieście środa . Ilu Pan okradł na terenie środy , wrześni , droga na Zaniemyśl -nie pamięta Pan ??Nam się pieniądze w tej firmy za wykonane prace należały , a Pana bełkot na tej stronie nie pomoże Nam ich odzyskać
4
Daniel 2017-05-28 21:12
To tylko kurwy haniwwcze to napisały złodzieje nie trzeba daleko szukać jak krzys przebijał auta albo jak ustawił kradzież BMW mojego z pod bloku przyjdzie czas będzie rada a tymczasem pani Magdaleno niech pani wypisuje co chce na tej stronie prawdę znamy wszyscy a prokurator się wami zajmie jakie układy były z panią syndyk kalinska itp
Mający to gdzieś 2017-05-29 11:34
Dużo gadacie mało działacie jesteście zwykłe dupki tchórze wszystkie słupy co HANIEWICZ miał na wyspach siedzą i czekają aż sprawa ucichnie a wy biedne żuczki bez kasy nadal który z was pojechał do bistro w Polonez ŻADEN chwała HANIEWICZOWI że tak pięknie wywalił was w kosmos i że zarobił kasę nie ważne skąd ale zarobił
Dddddd 2017-05-29 15:17
Kasa kasa spokojnie przyjdzie czas na nich sprawa Koziegłowy ruszyła nie zapłacił skazanym za wypłaty Ok 300 tys wiec puszka czeka ( krzys haniewicz przed kradzieżą swojego vw passata jeździł i sprawdzał gdzie nie ma kamer żeby pseudo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiedzieli gdzie jechać a feligi ściągnął radio wymontował czas pokaże już niedługo przyjdzie czas na ta jąkającą si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Mający to gdzieś 2017-05-29 19:19
VIMALL wie dużo na jego temat może by się podzielił wiedzą ciekawe czy coś napisze jak nie to wiadomo co
VIMALL 2017-05-30 01:48
Za mały i za krótki jesteś durniu do dużej budowlanki abym tobie mógł coś tłumaczyć zresztą gdybym wogle zaczął nie chwyciłbyś nawet 1/3 więc na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzępić język i klawiaturę ...bierz kilnie albo packę i wynocha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na budowe fizolu :-)
Mający to gdzieś 2017-05-30 12:11
VIMALL daleko mi do zapieprzania osobiście od tego są ludzie ale na pewno ich nie zostawiłem na pastwę losu i nie dałem nogi na wyspy brytyjskie tak jak ty mimo że Haniewicz mnie walną na kasę jak taki bystry jesteś co co tam robisz OKRĘT TONIE SZCZURY SPIEPRZAJA
Kiedyś robiłem z tobą i wiem więcej niż ci się wydaje / zdziwiłby się / 10 lat szmat czasu
Pozdrawiam
4
Dddddddd 2017-05-31 22:13
To nie pracownik tylko szmata haniewicz m napisał albo jej brat krzys niech napiszą jak firma padała i pompowali moja kasę w Pw bankrut niedługo załącza te kurwy tak jak i ten pedał z bolatkowej co sprzedał moje konie bo na chleb nie było
ciekawy 2017-06-02 15:59
Do Dddddddd- Twoje konie? Ciekawe jaki...
aaa 2017-06-04 17:47
ludzie nie braliscie zaliczek na poczet wypłat????pracuje ktos teraz dla nich aktualnie????jak moze im sie to udawac????tak ludzi oszukiwac????
aaa 2017-06-04 17:49
gdzie teraz pracuja słyszałem ze na elektrociepłowni????znuw nawiwnych znajda????
Powód 2017-06-05 12:55
Ojej proszę dzięki internetowi można skojarzyć wiele faktów, połączyć w całość i mamy rozwiązanie. Kto kim jest.... Merytorycznie czy można polecać Chyba nie.
1
Mający to gdzieś 2017-06-05 14:08
Więc podsumowując to całe forum stwierdzam że piszą tu same oszołomy bo zakładam się o 100 tyś że podaję adres Pana HANIEWICZA jego obecne budowy itp i żaden się nigdzie nie ruszy a jak się już ruszy to nic nie zyska poza krzykiem takich ura bura jest wielu osobiście podziwiam HANIEWICZA i gdybym go kiedyś spotkał z pewnością dążył bym do robienia z nim kasy nie klutni podziwiam też ser.VIMALL WSPANIAŁY biznes plan udało ci się tylko boję się że traficie kiedyś na taką osobę co będzie jej wszystko jedno jak przebiegnie spotkanie z wami
Bynajmniej gratulacje panowie i tym co WYWALILI W KOSMOS i tym co się dali wysadzić na księżycu
VIMALL 2017-06-07 10:41
Mający to gdzieś @ Robert!!! może byś mnie oddał pieniądze które ode mnie pobrałeś na kradzione nowe rusztowania ....czekam ... dzwoniłem do twojej byłej żony na twój nr i powiedziała że sprzedałeś grunty za 3,5 miliona i pojechałeś kupić gdzieś gruntu do Hiszpanii ...odezwij się bo lepiej żebym nie zaczął cię szukać .
Mający to gdzieś 2017-06-07 11:30
VIMALL chyba pomyliłeś adres już ci pisałem pracowaliśmy razem 10 lat temu nie zabardzo wiem kto to ten Robert ale czytając to co piszesz jakiś gość laszczy się na jakieś rusztowania a skasował 3,5 dużej banki dawaj swój nr telefonu zadzwonie to sobie przypomnisz z kim pracowałeś a i taka informacja dla ciebie ktokolwiek to jest nie groz mu bo jak będzie cwanym gościem to z tej Anglii nigdy nie wrucisz bo cię za groźby będą niebiescy ścigać a jak coś jeszcze wymyśli ciekawego jak większość z tych co tu piszą wiesz jak to się kończy pamiętasz jak na budowie HANIEWICZ uderzył pracownika to Haniewicz z budowy w bransoletkach wracał itp czasy grożenia minęły już
2
ciekawy 2017-06-22 18:13
A co tu taka cisza?
Agata 2017-07-23 18:02
Również przypominam, że forum służy do wymiany i przekazywania sobie prawdziwych i ważnych informacji na temat firmy, jej sposobu zatrudniania pracowników a co dalej za tym idzie kwestii umów i innych. Ważną kwestią jest argumentacja naszych wpisów, pamiętajcie o tym, że czytają to pracownicy oraz przyszli kandydaci. Pracownicy reprezentują firmę.
Zostaw swoją opinię o P.W.EUROBUD - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W.EUROBUD