CodeTwo Sp. z o.o. Sp. K.

Jelenia Góra

Opinie o CodeTwo Sp. z o.o. Sp. K.

anig 2014-11-21 15:09:36
Też pracowałam w C2. Nie jest tam za fajnie, chyba że jesteś programistą. W marketingu jest faktycznie trochę rotacji(usunięte przez administratora)Na start, jeśli chcesz się uczyć, to ta firma może być, ale jak już coś umiesz to zdecydowanie nie. Szef działu marketingu nie umie znieść jakiejkolwiek krytyki czy odmiennego zdania, a problemy zamiast rozwiązywać zamiata pod dywan.
5
elwira 2014-11-24 17:00:47
a mnie właśnie w CodeTwo interesuje tylko praca w marketingu ale nastraszyliście mnie newsami o tej rotacji. opiszcie proszę czy rzeczywiście jest aż taka duża bo dla mnie to decydujący czynnik oceniający firmę. ewentualnie jeśli jest duża to możecie też opisać skąd się ona bierze? infoi o wynagrodzeniach też poznam chętnie
czary mary 2014-12-08 21:44:29
Hej Czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył?Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? pozdrawiam
Lilek 2014-12-23 00:57:13
Skoro nie ma doświadczenia w tej dziedzinie to w jaki sposób zajmuje takie stanowisko? Jest to dosyć nielogiczne, chyba, że nie zdobył tej posady wielkim wysiłkiem. Jeżeli wszystkich rekrutują w podobny sposób to można mieć spore wątpliwości co do jakości w firmie i samego jej funkcjonowania. Mam nadzieję jednak, że moje domysły się nie pokrywają z rzeczywistością.
1
michał bednarz 2014-12-23 15:26:09
Drodzy Czytelnicy!

Chciałbym zwrócić Waszą uwagę na niesprawiedliwość zaistniałej tu sytuacji. My, jako firma, występujemy tu jawnie pod naszą oficjalną i zarejestrowaną nazwą CodeTwo. Natomiast osoby lub osoba nas krytykująca pisze swoje opinie anonimowo. Po pierwsze, w ten sposób każdy, czy to sfrustrowany były pracownik zwolniony za podkradanie herbatników szefowi, czy konkurencyjna firma z Wielkiej Brytanii, może napisać cokolwiek negatywnego i zmyślonego na nasz temat. Co więcej, jedna osoba może pod setką różnych nicków napisać sto negatywnych opinii. Po drugie, my, nie mogąc odnieść się do konkretnych osób i sytuacji, nie możemy dyskutować z przytoczonymi opiniami. Zwróćcie prosimy uwagę na wartość tego typu serwisów opiniotwórczych i wiarygodność anonimowych opinii wyrażanych przez ich użytkowników – zarówno tych negatywnych jak i pozytywnych. Moglibyśmy poprosić pracownika HR naszej firmy, aby napisał teraz 100 pozytywnych opinii na temat naszej firmy. Jednak nie jest to zgodne z zasadami, jakie wyznajemy. Zapewniamy Was więc, że przytoczone tu negatywne anonimowe opinie są nieprawdziwe. Bardzo dużo wagi przykładamy do tego, aby CodeTwo było wyjątkowym, w dobrym tego słowa znaczeniu, miejscem pracy i pracujemy nad tym każdego dnia. Jeśli pojawią się zarzuty pod adresem atmosfery pracy w CodeTwo podpisane prawdziwym nazwiskiem autorów, chętnie będziemy się odnosić do konkretnych sytuacji i zrobimy wszystko, aby je wytłumaczyć lub poprawić się na przyszłość, jeśli coś robimy źle. Tymczasem o tym, jak wygląda praca w CodeTwo, najlepiej dowiedzieć się u źródła na codetwo.com/praca lub pytając o to bezpośrednio mnie lub naszych obecnych lub byłych pracowników, których znajdziecie na profesjonalnych serwisach kariery, takich jak LinkedIn, które to nie dają możliwości anonimowego obrzucania kamieniami innych.

-- Michał Bednarz
Dyrektor Zarządzający
CodeTwo
11
sizer 2015-01-10 01:13:31
" jak wygląda praca w CodeTwo, najlepiej dowiedzieć się u źródła na codetwo.com/praca"

Yhy, podobnie można sobie wyrobić opinię o Korei Północnej odwiedzając oficjalny blog Kim Dzong Una albo miasteczko Kijong-Dong.
3
ale sie dziaje 2015-01-20 19:01:47
ale dobra - powiedzcie mi cos na temat pracy w tym code two - jestem studentem poszukuje praktyk w marketingu interentowym. moze poweicie mi cos na ten temat chcialbym zlapac troszke praktyki ale przy okazji jeszcze uzyskac informacje na temat. Mysle ze uzyskam tutaj odpowiedzi na ten temat. pozdarwiam
1
Typer 2015-02-18 02:17:51
CodeTwo tworzy programy do synchronizacji i kontroli takich programów jak Microsoft Outlook czy Exchange. Firma jak można się tego spodziewać zatrudnia same młode osoby, które znają się na programowaniu i tworzeniu czegoś z niczego. Na dobrą sprawę kwestią nieznaną są tylko przeciętne zarobki, bo informatyk z doświadczeniem raczej na pieniądze nie może narzekać.
janusz koziara 2015-03-27 09:10:10
Wywołany do tablicy pozwolę sobie odnieść się do powyższego wpisu – wpisu jak zwykle anonimowego, ponieważ brak odwagi cywilnej do ujawnienia się jest typowy dla osób, które potrafią jedynie narzekać, krytykować innych i są pozbawione autorefleksji pozwalającej na ocenę własnego zaangażowania w pracę. Sądząc z treści wpisu zamieścił go były pracownik działu obsługi klientów, który nie sprostał oczekiwaniom i nie był w stanie dobrze współpracować w naszym zespole. Informacje w powyższym wpisie dotyczące organizacji i jakości pracy działu są zwyczajnie nieprawdziwe i jako takie nie zasługują na głębszy komentarz. Co do zdolności zarządczych/szkoleniowych osób wymienionych we wpisie – każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i każda nawet najbardziej krytyczna opinia może i powinna być przedmiotem dyskusji, co doskonale rozumieją pracownicy CodeTwo, dzielący się wprost swoimi opiniami z przełożonymi. Najwyraźniej nie zrozumiał tego autor wpisu, który potrafił jedynie anonimowo uzewnętrznić swoje frustracje, po tym jak pracownikiem przestał być.
Jeśli ktoś miałby potrzebę zdobyć rzetelne informacje na temat tego, jak się w CodeTwo pracuje zachęcam do bezpośredniego kontaktu.

Janusz Koziara
Kierownik Działu Obsługi Klientów
CodeTwo
5
Robson 2015-03-27 14:21:20
WPIS ZAWARTY Z MOIM AUTORSTWEM PRZEDSTAWIA OBIEKTYWNA OPINIE KTORA WIELE Z FIRM W TYM CODETWO PO PROSTU CHCE UKRYC. 'JESLI KTOS POTRZEBUJE ZDOBYCIA RZETELNIE INFORMACJI NA TEMAT TEGO JAK SIE W CODETWO PRACUJE ZACHECAM DO BEZPOSREDNIEGO KONTAKTU' CO ZA SMIECHU WARTA BZDURA. W TYM PRZYPADKU POZWOLE SIE POWOLAC NA WPIS JEDNEGO Z MOICH PRZEDMOWCOW ' DZWONIAC I PYTAJAC O PRACE W CODETWO LUB BEZPOSREDNIO NA ICH STREONIE JEST JAK WYRABIANIE SOBIE OPINI O KOREI POLNOCNEJ WCHODZAC NA STRONE ICH UKOCHANEGO PRZYWODCY' ORGANIZACJA W DZIALE JEST CHAOTYCZNA I BEZNADZIEJNA, CIAGLE ZAMIATANIE PROBLEMÓW POD DYWAN POWODUJE ICH STOPNOIOWE NAWARSTWIANIE. NAWIAZUJAC DO PORACOWNIKA KTOREGO TO PAN JANUSZ POZWOLIL SOBIE WYMIENIC TO SPELNIL ON WSZELAKIE OCZEKIWANIA I MA TAKE ZDOLNOSCI O KTOPRYCH PAN JANUSZ MOZE SOBIE TYLKO POMAZYC 0 (CZYZBY ZAZDROSC) FIRMA NIE STRONI OD OSZUKIWANIA KLIENTOW WCISKAJAC IM LIPNEJ JAKOSCI OPROGRAMOWANIE KTOREGO NIEKIEDY NAWET NIE WSPIERAJA JAK W PRZYPADKU PROGRAMU 'SYNCH FOR ICLOUD''WPISU JAK ZWYKLE ANONIMOWEGO PONIEWAZ BRAK ODWAGI CYWILNEJ DO UJAWNIENIA SIE' TO JUZ BEZCZELNOSC. JAK PAN JANUSZ MA SIE ZA TAKIEGO ODWAZNEGO TO NIECH POWIE JAK NIEUDOLNIE USTAWIA GRAFIKI PRAACOWNIKO TAK ZE PRACOWNIK ZOSTAJE SAM NA NOC ODBIERAJAC TELEFONY KTORE DZWONIA COI MINUTE, CZATY W LICZBIE 17 W KOLEJCE NO NIE ZAPOMINAJMY O TAK ZWANYCH TIKETACH NA KTORE TRZEBA ODPISWYWAC NAWET JESLI DOSKONALE WIADOMO ZE NIE MA NA TO CZASU NIE ROBIAC PRZY TYM RZADNEJ LITEROWKI ALE SPOKOJNIE OBSLUGUJESZ SAM TYLK CALY SWIAT WIEC CHYBA NIE JEST TAK ZLE. W FIRMIE SA DWIE OSOBY KTOREE MAJA OLBRZYMIA WIEDZE. PAN MOGL BY Z POWODZENIEM ZASTAPIC PANA JANUSZA KTORY Z UCZCIWEJ PERSPEKTYWY POTRZEBNY JEST TAM JAK PSU PIATA NOGA. DRODZY CZYTELNICY NIE PODEJMUJCIE WSPOLPRACY Z TA FIRMA NA PRAWDE NIE WARTO. STANOWCZO NIE POLECAM PODEJMOWANIA ZATRUDNIENIA W CODETWO JESLI CHODZI O DZIAL WSPARCIA TECHNICZNEGO. LECZ W INNYCH DZIALACH SPRAWA WYGLADA PODOBNIE. JESLI CHODZI O SAMO OPROGRAMOWANIE TO JAK WSPOMNIALEM WCZESNIEJ JEST ONO BARDZO NISKIEJ JAKOSCI A SAME CENY SAME JEGO CENY SA BARDZO WYSOKIE. NIE POLECAM ANI WSPOLPRACY ANI KUPNA PRODUKTOW CODETWO TYM BARDZIEJ.
1
Eryk Basta 2015-03-27 14:46:56
Niestety muszę się wtrącić w te dziwne i bezpodstawne oskarżenia. Nie będę pisał dużymi literami jak poprzednik. Spędziłem w dziale support półtora roku zanim udało mi się awansować wyżej i nigdy nie spotkałem się z problemami opisanymi przez Robsona. Fakt, pracy jest dużo ale chyba wszędzie się pracuje (w końcu za to się dostaje wypłatę). 17 czatów? Bardzo ciekawe, tym bardziej że system ogranicza pracownika do wzięcia maksymalnie 4 czatów. Nocna zmiana? Każdy to przeszedł nie raz i nie dwa razy, zdarzały się też przypadki, że w związku z brakami w składzie (urlopy i choroby) człowiek był sam. Ale tak można się nauczyć efektywnej pracy. "Można" bo jak widzę nie jest to regułą. Co do pisania bez literówek, nawet bez pośpiechu, Robson, napisałeś post z mnóstwem błędów.

Jedyne co mogę powiedzieć to czy warto słuchać byłego pracownika, który dostał szanse pracy i z niej nie skorzystał, który anonimowo (choć i tak nie trudno się domyślić o kogo chodzi) z powodu rozczarowania obsmarowuje byłego pracodawcę? Nie sądzę. Ale życzę powodzenia na kolejnych stanowiskach.

Eryk Basta
Technik 2giego poziomu wsparcia
CodeTwo
4
Kliku 2015-03-27 16:19:24
Chciał, nie chciał wypada się odnieść do tej opini również technikowi pierwszej lini wsparcia czyli np. mnie. Pleciesz ewidentne bzdury, pewnie z frustracji, że nigdzie Cię docenić nie chcą, jak sam mówiłeś prace zmieniałeś już wielokrotnie (choć twierdzisz, że masz jakieś mityczne zdolności, które chyba tylko Ty sam widzisz), ale jakoś ciężko Ci poszukać winy w sobie, która w tym wypadku jest ewidentna, po prostu nie nadajesz się do tej pracy. Dostałeś szansę i nie potrafiłeś jej wykorzystać. Nie posiadasz odpowiednich umięjętności a jednocześnie jesteś bardzo oporny na zdobywanie jakiejkolwiek wiedzy. Razem z Tobą na szkoleniu była jeszcze jedna osoba i jakimś cudem udało jej się tą wiedze przyswoić, może to jednak nie wina szkoleniowca a ucznia? Nie zastanawiałeś się nad tym? Pracy jest może sporo ale w granicach bezproblemowej wykonalności i jakoś każdy sobie z tym radzi i nie narzeka (w końcu za coś pieniądze dostajemy).
Do postronnych obserwatorów: Generalnie praca jest fajna, atmosfera również (widać to również po ogólnym oburzeniu wszystkich techników na ten wpis bo zdecydowanie nas wszystkich techników ta jawnie niesprawiedliwa opinia zabolała) no i są przede wszystkim możliwości do rozwoju, tylko trzeba chcieć i się przykładać do pracy ale to chyba nic nadzwyczajnego.
Ja się dla odmiany nie podpisze imieniem i nazwiskiem ale z prostego powodu. W pierwotnym wpisie pisałeś o pupilkach szefa, nie chcę żebyś traktował tą wypowiedź w kategoriach podlizywania się a jedynie niewymuszonej opini pracownika, oczernianej przez Ciebie pierwszej lini wsparcia.
Jak zechcesz to się oczywiście mogę podpisać, nic do ukrycia nie mam.
4
zyta 2015-03-27 17:31:16
Weszłam po opinię o CodeTwo bo rekrutują i przy okazji się uśmiałam, bo co widzę: Robson, czyli zwolniony pracownik o sobie samym w osobie trzeciej:

"...SPELNIL ON WSZELAKIE OCZEKIWANIA I MA TAKE ZDOLNOSCI O KTOPRYCH PAN JANUSZ MOZE SOBIE TYLKO POMAZYC...” No widać nie spełniłeś Robsonie ani oczekiwań, skoro juz tam nie pracujesz a do tego brzmisz nad wyraz zuchwale. No może zdolności do literówek, nie można Ci odmówić ;)
Jeszcze jedna perełka: …. WPIS ZAWARTY Z MOIM AUTORSTWEM PRZEDSTAWIA OBIEKTYWNA OPINIE … " Serio? A sądziłam, że osobiste opinie są zawsze subiektywne. Hahaha się usmiałam!
Niestety wpis wygląda raczej na "wyrzyganie się" frustrata a nie na rzetelną opinię. A chciałam się czegoś dowiedzieć o pracy tam, bo zamierzam aplikować. Sorry, ale takimi tekstami i brakiem higieny pisania podważasz wiarygodność swojej opinii. Nie rozumiem takich wpisów, które podważają wszystko: organizację, produkt, kompetencje przełożonych, system pracy. Znam nastawione osoby i wiem, że gdziekolwiek nie pracują zawsze wszystko wiedzą lepiej, niestety najczęściej sami niewiele sobą reprezentują, bo gdyby tak było już kręciliby własne biznesy. Wkurzają mnie takie bezsensowne wpisy.

Apeluję o konkrety! Wynagrodzenie, benefity, ścieżki kariery, zaplecze socjalne, komfort pracy, dostępność i jakość narzędzi pracy, in.

Póki co Robsonie sprawiłeś, że dzięki Twoim wrzaskom pracownicy firmy dali sami sobie dobre świadectwo, po pierwsze chcąc w ogóle dyskutować z osobą która sama wie najlepiej, po drugie całkiem sensownie się ustosunkowując do wypowiedzi. Widać kierownictwo pisze szczerze, że jest otwarte na dyskusję, czemu tutaj daje wyraz. Podziwiam zaangażowanie!

Mam taka refleksję, że skoro nawet pracownicy wypowiadają się w obronie firmy czy osób, to z doświadczenia mogę powiedzieć, że zwykle świadczy to o tym, że zespół jest zgrany?!
Idąc dalej tym tropem, to skoro firmie tak zależy na dobrej opinii, to pewnie dbają o pracownika, aby miał o niej dobre zdanie i niósł je w świat? Czy pracownicy, którzy się tu tak chętnie wypowiadają mogą potwierdzić moje przypuszczenia? Co firma oferuje pracownikom? Czy ma jakiś system benefitów pozapłacowych? Na stronie widziałam sporo zdjęć z imprez firmowych. Coś poza tym? No, macie szansę się pochwalić, jeśli jest czym :)

Mam też obawy dotyczące wspomnianej przez wielu rotacji pracowników. Mam już doświadczenie w pracy i wiem, że nie każdy zasługuje na pracę. Zdarzyło mi sie pracować z ludźmi, którzy się obijali i trzeba było robić za nich, albo narzekali na wszystko, co nie dodawało mi optymizmu w pracy. Szczerze to odczuwałam ulgę, gdy zostali zwalniani. Pytanie, czy w CodeTwo zwolnienia to właśnie dbanie o dobry skład (eliminacja Robsonów), bo jeśli tak to super – ja to bardzo doceniam, bo wolę pracować z równymi sobie, a jeszcze lepiej z lepszymi ;) Czy to coś innego? Bo wciąż są rekrutacje. Niby firma się rozwija… Czytałam, że kilkukrotnie zwiększyli ostatnio liczbę pracowników i to by to tłumaczyło. Czy ktoś z pracowników może się wypowiedzieć jak to wygląda?

Liczę na odpowiedź, może nawet samego szefostwa, skoro tak chętnie wypowiada się przywołane do tablicy nawet przez furiata, to tym bardziej nie powinno ignorować grzecznej prośby o odpowiedź na powyższe pytania oraz szansy pochwalenia się trochę :)Proszę mnie nie zapraszać na stronę, tam już byłam.
2
Morfeusz 2015-04-01 20:03:57
Robson, Robson, naprawdę doceń to jak ludzie, z którymi pracowałeś pewnie próbne trzy miesiące, którzy napewno chcieli pomoc Ci się odnaleźć w nowej pracy i obowiązkach,mimo tej postmortem niewdziecznej a i miejscami obraźliwej ekspresji Twoich uczuć, nie chcą dla Ciebie źle. A co gdybym powiedział Ci, że któryś z pracowników mógłby też podać Twoje dane osobowe. Wtedy każdy następny pracodawca szukając informacji na Twój temat znalazłby wpis na Gowork. Zastanowiłby się mocno nad tym, czy oto taki charakter miałby być członkiem jego zespołu. Robson obyś kiedyś znalazł amerykanski sen, którego szukasz. Obyś tylko nie był jego jedynym bohaterem.
3
Powerful Falcon 2015-04-02 18:41:40
Proszę mnie nie szantazowac. Naprawdę nie robi to na mnie wrażenia. Proszę też nie usuwać moich wpisów( było ich aż 4) oprócz tego który zostal. Jest to jednoznaczne z tym że firmie jest bardzo nie na rękę opisywanie jej praktyk w szczegółach. Drodzy czytelnicy, Codetwo to ledwie kilkudziesięcio osobowa firma. A rekrutacja na dany dział obejmuje góra jedną lub dwie osoby. Nie jest prawdą jako by domniemanie niby można przeczytać na ich stronie że firma prężnie się rozwija i jest nastawiona na przyjmowanie nowych ludzi choć przy liczbie sprzedawanych licencji na oprogramowanie spokojnie ich na to stać. Morał z tego taki ze firma woli inwestować w siebie a nie w ludzi zarówno tych których już zatrudnia jak i nowych. Szkolenie przygotowawcze jest fatalnie przeprowadzane bynajmniej nie z wyłącznej winy prowadzacego a pensja w dziale support to jedynie 2100 zł przy wymuszonych nadgodzinach i nocnych zmianach jest kropla w morzu. Sama firma nie może się również pochwalić zbyt wielkimi osiągami jeśli chodzi o samo oprogramowanie które produkuja. Jeśli tak prężnie mają się rozwijać jak ma to miejsce w praktyce to może w przyszłej dekadzie dojdą do liczby 200 pracowników, jeśli wygole będą jeszcze wtedy istniec.
2
obserwator 2015-04-02 22:56:02
Dotychczasowe koronne argumenty przeciwko Codetwo użytej w tej dyskusji przez Robsona a.k.a. Powerful Falcona:
- trzeba pracować bo jest dużo roboty
- na nocnej zmianie nie można się przespać
- w korespondencji z klientami nie można robić literówek i błędów ortograficznych
- firma inwestuje w siebie
No comments.
3
noname 2015-05-02 18:45:04
Rotacja w pionie marketingu z językiem angielskim bardzo zastanawiająca. Non top ogłoszenia w sieci o rekrutacji, co jest tego przyczyną? Czyżby wieczne niezadowolenie z bieżących pracowników?
1
mike 2015-05-23 11:15:02
Startowałem tam kiedyś, ale Pani, która zajmuje się rekrutacją skutecznie mnie odstraszyła za co jestem jej niezmiernie wdzięczy, zarabiam teraz więcej u innego pracodawcy. Pozdrawiam.
torek 2015-05-23 20:59:56
@mike, w sensie co takiego było podczas tej rekrutacji? Możesz w ogóle napisać na jakie stanowisko aplikowałeś, bo teraz szukają nie tylko programistów, ale także specjalistów do spraw marketingu. Skoro już poruszyłeś temat tych zarobków, to na ile orientacyjnie można tutaj liczyć, bo chyba Ci powiedzieli, nie?
mike 2015-05-27 08:39:52
@torek
Jestem programistą/freelancerem z ok. 8 letnim doświadczeniem, jako, że chciałem się bardziej ustabilizować, bo na Świat przyszło mi dziecko to szukałem stałej pracy. Wysłałem maila z CV, pierwsza rozmowa z pytaniem o Jelenią Górę, ok, nie ma dla mnie problemu z relokacją, tym bardziej, że JG i tak była bliżej mojego rodzinnego miasta niż miejsce przed relokacją, a w Sudetach spędzam co rok ok. 2-3 tygodni na urlopie. Problem nastąpił później, mianowicie Pani chciała, żebym załatwił zaświadczenia od wszystkich moich klientów, że potrafię programować i znam się na sprawie - to dla mnie zapachniało absurdem, tym bardziej, że inne firmy, w których byłem na rozmowach załatwiały temat weryfikacji w dużo lepszy sposób - do domu zadanie lub kilka zadań, wysłać na @ rozwiązania/źródła, rozmowa kwal. z krótkim testem znajomości C#, potem rozmowa ogólna tj. DI, SOA, ORM (NH/EF) itd. Dla mnie to kpina, żeby firma kazała mi od klientów załatwiać zaświadczenia na piśmie z pieczątką :) Co do zarobków.... z samym CodeTwo nie negocjowałem jeszcze stawki, wynegocjowałem jednak w innej firmie stawkę taką, że jestem przekonany, że bym jej nie dostał w C2, nie chcę zdradzać dokładnej kwoty, ale blisko 2 cyfr do ręki. Pozdrawiam.
1
tanczacy_z_bagami_v2 2015-05-29 21:09:27
@mike
Jestem programistą w C2 i chciałem się odnieść do Pańskiego komentarza.

Co do pani, do której przemawiały pieczątki: „to dla mnie zapachniało absurdem” – domyślam się, że aplikował pan 2-3 lata temu. Ta pani dla nas też bardzo szybko zapachniała absurdem i już u nas od dawna nie pracuje ;)

Obecnie rekrutacja wygląda podobnie do tego, o czym Pan mówi – robi się przykładowe prace i od razu wiadomo, z kim się rozmawia.
Jeśli ktoś zna inne technologie, może zacząć pracę od drugiej linii wsparcia, aż nie nauczy się programować w C#.NET i „otrzaska” się ze środowiskami serwerowymi Microsoftu. Jeśli dobrze mu idzie to przenoszony jest do programistów – mamy wiele ciekawych pomysłów i wciąż potrzebujemy więcej programistów, aby je zrealizować.

Co do wynegocjowanej kwoty to przyznaję Panu rację. Dwucyfrowej kwoty nie wynegocjowałby Pan w C2, ponieważ ta firma przestrzega kodeksu pracy, a minimum w tym kraju, jeśli się nie mylę, wynosi 4 cyfry do ręki :D

Pozdrawiam i zachęcam do aplikowania w Jeleniej Górze oraz w nowej siedzibie we Wrocławiu.
8
mike 2015-05-30 10:46:29
Co do kwoty nie zrozumieliśmy się :). Wyjaśniam:
- 1000 zł to 1 (1 cyfra),
- 2000 zł to 2 (1 cyfra),
- 10000 zł to 10 (2 cyfry).
Mam nadzieję, że teraz jest jasne. Dobra decyzja z tą Panią :). Tak jak pisałem, nie mam żadnych wyrzutów. Pozdrawiam.
dojowin 2015-06-23 00:02:58
Nie ma co się oszukiwać, ale programista to jednak zarabia konkretne pieniądze, na początku w CodeTwo pewnie ciężko będzie wynegocjować więcej niż 10 000 złotych. Ale to też zależy od doświadczenia. Myślę, że taką podstawową stawką są kwoty rzędzu 4000 - 5000 złotych ale mogę sie mylić, bo to zależy od pracownika też.
Lyl 2015-06-23 00:04:55
Jeżeli miałbym pewność, że na dzień dobry 5-7 tyś jest na rękę niewyjęte to złożyłbym aplikację do CodeTwo. Nawet ostatnio poszukiwali http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Jelenia%20G%C3%B3ra&oferta_opinie=pracuj.pl3943169 Ktoś coś więcej kojarzy czy programista w codetwo raczej na pewno nie ma co liczyć na szałowe zarobki...
czerpak 2015-08-10 23:05:44
na fajną kasę można tutaj w CodeTwo liczyć na stanowisku specjalisty do spraw obsługi klienta. Wiem , że nie brzmi to zachęcająco ale wymagają języka niemieckiego stąd ta dobra kasa. Po za tym oferują dopłatę do karty Multisport, pizzadays, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki - brzmi ciekawie
1
kilof 2016-01-07 16:45:50
Bardzo dobrze płatna branża trzeba zaznaczyć i w firmie można całkied dobrze zarobić,pod warunkiem, że masz doswiadczenie i odpowiednie wyksztalcenie inwestuja w specjalistów
kioto 2016-01-09 23:57:55
to prawda inwestują ale właściwie to w każdego pracownika, także nie tylko w tym co mają super ekstra levele :) poza tym naprawdę mają wysokie pensje i fajne benefity
komer 2016-01-12 03:07:11
W wysokie pensje to ja nie wątpię, w końcu to jest IT. Powiedzcie mi jednak proszę, co dokładnie macie na mysli piszac fajne benefity, multisporta się domyslam, ale co dalej.
lucjan3 2016-01-14 14:52:53
no @komer jak wejdziesz na ich ofertę pracy na technical writera to napisali jakie dają benefity - Dopłata do karty Multisport, pizzadays, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki
czerpak 2016-01-16 17:58:45
żałuję, że nie poszedłem w branże it. Rzeczywiście te sprawy socjalne które proponują w firmach pokroju CodeTwo nie są spotykane w żadnej innej branży .
elon 2016-01-17 12:03:19
Jabłkami, bananami i cukierkami na pewno w benefitach można kusić ale raczej nie we Wrocławiu. Inwestują w pracownika :D. W jaki sposób? Monitor, klawiatura i słuchawki do call center? Bo łaski nie robią, że przeprowadzą szkolenie z produktu, który potem trzeba sprzedawać/wspierać.
Piotrek 2016-01-20 20:48:29
CodeTwo to niezły pracodawca słyszałem o nich masę rzeczy tak i lepszych jak i gorszych, ale wydaje mi się że ogólnie wszystko idzie na plus i warto znając języki tu aplikować
zainteresowany 2016-01-31 19:01:23
@kioto,co konkretnie masz na myśli mówiąc "inwestują ale właściwie to w każdego pracownika"? Brzmi trochę jak slogan typu "praca w młodym, dynamicznym zespole" ale może masz rację, w końcu w IT biją się o pracowników i dają przeróżne profity typu darmowe szkolenia czy wyjazdy na konferencje do Stanów. Daj jakieś przykłady z codetwo.
Moniek 2016-01-31 19:58:34
We środę mam takie spotkanie w firmie na stanowisko @Specjalista ds. Obsługi Klienta IT - język niemiecki i chciałem się dowiedzieć co trzeba na rozmowie robić i w jakim jest języku?
1
zainteresowany 2016-02-03 19:47:37
Hej @Moniek, jak tam rozmowa? Jak ludzie w codetwo, jakie wrażenia? Rozmowa z rekruterem czy może przyszłym przełożonym, pytania konkretne czy gdzie się widzisz za 5 lat?
czarek 2016-02-04 11:34:44
ja lubię takie pytania podchwytliwe, to jednak sprawdza poziom stresu i błyskotliwość, a w CodeTwo to raczej przydatna cecha @zainteresowany :) szczególnie przy obsłudze klientów IT
Tajemniczy 2016-02-09 10:58:26
A dajmy na to mam prywatnie doświadczenie z rok w tworzeniu apek WinForm C# i pół roku w firmie jako software developer też winform, czasami wpf i win service, umowa mi się kończy i rozmyślam nad zmianą lokalizacji ( tutaj w jeleniej prawdopodobnie będą przenosić biuro) i pytanie czy znając w sumie podstawy (bo parę miesięcy to raczej żadna rewelacja plus tam rok prywatnie z paroma programami w plecaku) można się tam załapać?? Jak wyglądają godziny pracy? nikt nie stoi nad głową i nie patrzy co jak robisz??. Tutaj np mam przedział między 7-9, i 8h na dzień, czasami posiedzę dłużej jak chcę godzin nadrobić lub wyjść 1-2h wcześniej jeśli potrzebuję i nie ma żadnych kłopotów, a jak to wygląda tam??. Jeśli chodzi o zarobki to można liczyć na 4k na rękę tak na starcie?. Jak coś to kontakt na yt tajemniczy695
narwik 2016-02-09 11:39:47
próbuj, zawsze warto #Tajemniczy. Z tego co piszesz, umiesz dość sporo, doświadczenie koło roku to też nie byle co. CodeTwo szuka ludzi więc może dadzą Ci szansę
Tajemniczy 2016-02-09 14:37:49
Dzięki narwik, jeszcze się wstrzymam bo umowę tutaj mam do końca lutego i jeśli nie zaproponują nic ciekawego to zobaczę z codetwo, tylko wizja uczenia się od nowa ich technologii trochę słabą jest, no ale tak to już jest jak się zmienia firmy :).
Piotrek 2016-02-11 11:48:45
No i jak Ci poszło @Moniek, kto Cię przepytywał na samym początku? Mam nadzieję, że ta dziewczyna o złotych włosach, ogólnie świetna rekrutująca, daj znać
Ro 2016-04-06 11:17:02
Złote włosy, no ciekawa sprawa @Piotrek :D To może i mnie będzie rekrutować ta pani, bo złożyłem cv na programistę C#.NET. Oferowali szkolenia, możliwość rozwoju, umowę o pracę i mam nadzieję miłych współpracowników ;)
1
hg 2016-05-05 18:31:47
a ja chyba sprobuje jako specjalsita ds marketingu internetowego z j. niemieckim
zator 2016-05-05 20:39:05
Szkoda ze likwiduja biuro we Wroclawiu. Do Jeleniej Gory nie chce mi sie przeprowadzac.
2
we 2016-06-03 19:42:50
a kochani czy może mi ktoś napisać czy specjalista od marketingu uwas to musi znać język niemiecki teraz?
rav 2016-06-14 08:25:59
Kurcze interesowała mnie praca we Wrocławiu, skąd wiesz że zwijają biuro ?
zbugowany 2016-06-14 09:21:05
Nie zawijają biura we Wrocławiu, to jakaś plotka jest. Są ogłoszenia z pracą na Wro, można aplikować normalnie.
4
piko 2016-06-14 14:25:15
mi się nie wydaje, żeby zwijali interes, poza tym można u nich też załapać się teraz na nowe rekrutacje, a to też świadczy o tym, że firma się raczej rozliwja niż w drugą stronę.. no i oferta jako Specjalista ds. Marketingu z językiem angielskim jest naparwde ciekawa.
3
okik 2016-06-15 00:04:27
W kazdej plotce jest odrobina prawdy, zgadza sie? ;-)
erf 2016-06-15 11:02:44
@piko no z jezykiem angielskim lub tez niemieckim :)
f 2016-10-07 21:09:36
no wlasnie tutaj widze ze oni głównie poszukują osób ze znajomością jezyka angielskiego i niemieckiego
Zostaw swoją opinię o CodeTwo Sp. z o.o. Sp. K. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CodeTwo Sp. z o.o. Sp. K.