brak logo

Centrum Druku s.c. Adam Stachura

Kraków

Opinie o Centrum Druku s.c. Adam Stachura

Mieczysław 2010-01-28 14:31
Zarobki duże : 5000 zł ,sprzedaż internetowa,duże obroty i zyski warto pracować,duże bonusy dla pracowników,pełno nagród.
magda 2013-04-22 09:41
moja kolezanka tam pracuje już długo. zadowolona jest, no ale 5ciu tys nic nie mowila. no ale to pewnie od osoby zależy.
angy 2014-07-17 20:09
jestem klientem tej firmy i opinie mam pozytywna, mam nadzieje, że i pracownicy są zadowoleni bo jako klient postrzegam ją wzorowo
xyu 2016-04-22 18:17
greko, u nich raczej nie zarobi sie majątku ale wiem że można odpowiednio spore doświadczenie złapać. Słyszałem, że czasami ludzie po studiach poligraficznych tu się łapią.
Nick 2016-12-17 15:55
Pracowalem jakis rok temu i w skrocie:
-zarobki slabe
-wymuszona umowa za najnizsza krajowa na wszystkich pracownikach wiec zero kredytow
-szef szefow jest nieco oderwany od rzeczywistosci - typowe nastawienie wolnoc tomku w swoim domku
-przelozony niby Cie lubi i jest dobra atmosfera ale nie stanie w obronie jezeli po przeciwnej stronie stoi wyzej wymieniony
-atmosfera relatywnie dobra
-doswiadczenie mozna zlapac ale raczej nierozwojowo na pozniejszych etapach

Polecam jako pierwsza prace po studiach/ na ostatnim roku ale na dluzsza mete to pewna stagnacja.
5
ggg 2016-12-31 00:32
Dokładnie zgadzam się z Nick, w moim przypadku na rozmowie z właścicielem obiecane złote góry, dobre pieniądze, możliwości rozwoju, etc, w rzeczywistości :
szef działu zleca najgorszą pracę absolutnie nieadekwatną do doświadczenia,
atmosfera w pracy raczej gęsta-niesnaski między działami wynikające głownie ze złego podziału obowiązków albo raczej z braku ich podziału.
I wisienką na torcie jest ktoś w rodzaju asystentki szefa wciska nos we wszystkie kąty i węszy.

Dla kogoś kto chce odklepać swoje polecam, dla kogoś kto chce się chociaż minimalnie rozwijać szkoda czasu.
2
ggg 2016-12-31 00:34
Dokładnie zgadzam się z Nick, w moim przypadku na rozmowie z właścicielem obiecane złote góry, dobre pieniądze, możliwości rozwoju, etc, w rzeczywistości :
szef działu zleca najgorszą pracę absolutnie nieadekwatną do doświadczenia,
atmosfera w pracy raczej gęsta-niesnaski między działami wynikające głownie ze złego podziału obowiązków albo raczej z braku ich podziału.
I wisienką na torcie jest ktoś w rodzaju asystentki szefa wciska nos we wszystkie kąty i węszy.

Dla kogoś kto chce odklepać swoje polecam, dla kogoś kto chce się chociaż minimalnie rozwijać szkoda czasu.
5
Kandydat 2017-01-19 12:39
Szukają programisty seniora php w stawce juniora, dodatkowo praca na umowę B2B z kodem z 1990 roku, a 4000 zł to niestety szczyt zarobków dla programisty na rozbudowanej umowie.
6
Krk 2017-01-25 18:20
Jak wygląda tam praca na magazynie? Bo znowu szukają...
Ktoś wyleciał czy sam zrezygnował?
Opis ogłoszenia mówi już całkiem sporo, ale jaka jest rzeczywistość?

1
Niedoszły magazynier 2017-03-14 20:56
Praca na magazynie - byłem na rozmowie w styczniu 2017 - śmiesznie niskie pieniądze dla osoby z odpowiednim doświadczeniem, brak informacji zwrotnej o wyniku rozmowy rekrutacyjnej, mimo zapowiedzianego telefonu. Premia uznaniowa oparta na nieprzejrzystych zasadach. Rekruter sprawiał wrażenie jakby przyszedł pierwszy dzień do pracy - kompletna niekompetencja. Zaczął od pytania jak mam na imię, trzymając moje CV w ręku:) pozdro.
Praca dla tych co lubią pracować, ale nie zarabiać. Nie polecam - to mało powiedziane.
2
Nick 2017-03-23 09:58
Umowa z najniższą krajową, z tego co mówią w każdym dziale. Duża rotacja w firmie. Brak możliwości rozwoju. To miejsce nie dla osób z doświadczeniem. Na chwilę dla studenta.
2
aąbcć 2017-04-13 12:16
Nie mogłam uwierzyć w tą umowę za najniższą krajową ale znajoma ostatnio dostała tam pracę i rzeczywiście tak jest - potwierdzam i nie aplikuję bo chciałam się starać o kredyt a w tej firmie można o tym zapomnieć...
2
Zostaw swoją opinię o Centrum Druku s.c. Adam Stachura - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Druku s.c. Adam Stachura