brak logo

Centrum Druku s.c. Adam Stachura

Kraków

Opinie o Centrum Druku s.c. Adam Stachura

Mieczysław 2010-01-28 14:31
Zarobki duże : 5000 zł ,sprzedaż internetowa,duże obroty i zyski warto pracować,duże bonusy dla pracowników,pełno nagród.
1
magda 2013-04-22 09:41
moja kolezanka tam pracuje już długo. zadowolona jest, no ale 5ciu tys nic nie mowila. no ale to pewnie od osoby zależy.
angy 2014-07-17 20:09
jestem klientem tej firmy i opinie mam pozytywna, mam nadzieje, że i pracownicy są zadowoleni bo jako klient postrzegam ją wzorowo
xyu 2016-04-22 18:17
greko, u nich raczej nie zarobi sie majątku ale wiem że można odpowiednio spore doświadczenie złapać. Słyszałem, że czasami ludzie po studiach poligraficznych tu się łapią.
Kandydat 2017-01-19 12:39
Szukają programisty seniora php w stawce juniora, dodatkowo praca (usunięte przez administratora) a 4000 zł to niestety szczyt zarobków dla programisty na rozbudowanej umowie.
6
Krk 2017-01-25 18:20
Jak wygląda tam praca na magazynie? Bo znowu szukają...
Ktoś wyleciał czy sam zrezygnował?
Opis ogłoszenia mówi już całkiem sporo, ale jaka jest rzeczywistość?

1
Nick 2017-03-23 09:58
Umowa z najniższą krajową, z tego co mówią w każdym dziale. Duża rotacja w firmie. Brak możliwości rozwoju. To miejsce nie dla osób z doświadczeniem. Na chwilę dla studenta.
4
aąbcć 2017-04-13 12:16
Nie mogłam uwierzyć w tą umowę za najniższą krajową ale znajoma ostatnio dostała tam pracę i rzeczywiście tak jest - potwierdzam i nie aplikuję bo chciałam się starać o kredyt a w tej firmie można o tym zapomnieć...
5
expracownik 2017-05-29 12:49
Widze ze go work konsekwentnie usuwa negatywne opinie o tej firmie. Wyswiadcze wiec spoleczenstwu przysluge i napisze cos z perspektywy osoby ktora pracowala tam rok temu okolo rok czasu.
- najnizsza krajowowa na umowie na wszystkich pracownikach wymuszona przez wlasciciela
- napieta atmosfera dzieki szefowi firmy ktory za nic ma sobie swoich "podwladnych"
- liderzy slabi - bojacy sie o swoje stolki
- absurdalne zarzadzanie bez planu i skladu
- ogromna rotacja rownajaca sie z niektorymi korpo
- mozliwosc bycia zwolnionym z dnia na dzien za byle co
- ciagla inwigilacja/ kapusiostwo przez pewna osobe bliska szefowi - kto zacznie tam prace ten szybko sie zorientuje o kogo chodzi

Zycze powodzenia wszystkim zainteresowanym i Bog z wami
8
xyz 2017-06-08 22:27
mój komentarz też został usunięty , podpisuję się pod wszystkimi podpunktami z powyżej.
3
xyz 2017-06-08 22:29
Zapewne osoba bliska szefowi ma również obowiązek monitorowania portali z opiniami o pracodawcach
4
Zostaw swoją opinię o Centrum Druku s.c. Adam Stachura - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Druku s.c. Adam Stachura