brak logo

Valvex S.A.

Toruń

Opinie o Valvex S.A.

gosc 2010-08-10 08:30:32
Wykorzystująca, na produkcji wyśrubowane normy, wykonując 100% można zarobić poniżej gwarantowanej minimalnej krajowej, wtedy dopłacają do tej minimalnej,
O jakichkolwiek podwyżkach, dopłatach do urlopu itd można zapomnieć,
NIE POLECAM, Ci co zarządzają firmą pilnują tylko swoich własnych kieszeni, nic ich nie obchodzi cała reszta,
zresztą co to za firma która ściąga 99% swojej produkcji z CHIN, wsyty i obciach - ludzie nie kupujcie tego chłamu!!!
kazia kliczka 2010-09-06 21:06:24
W sumie taka sobie firma, rewelacji żadnej nie ma. Zarobki niestety marne na produkcji, a Ci u góry jak to zawsze, chamstwo i jeszcze raz chamstwo, i dziw że to to rządzi tym zakładem. Jak jesteś student (-ka) to możesz za parę groszy tam iść na wakacje, ale jak masz rodzine na utrzymaniu lepiej trzymaj sie z dala od tegu "producenta" :-)
1
jupiter_82 2010-09-19 09:26:18
chyba masz racje, ino mała poprawka - teraz to już dużo idzie z chin elegancko spakowane i ometkowane jak trzeba, czasami cos sie sprawdzi, ale w zasadzie nikt tego nie sprawdza. Jakby nie kurki do gazu nie byłoby tam wogóle nic do roboty, cała reszta to ino jedna wielka ściema. Żeby choć chciało im sie to sprawdzać, po co trzeba "zarabiać", usuwając próby szczelności i zwykłą kontrol jakości. ISO 9001 :-)
anonim 2011-04-11 09:04:21
Pracowałam tam w dziale marketingu,nie polecam bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera i mierne zarobki(na waciki),managemant konfliktowy mało znający się na branży(wszystkich powinni na bruk wyrzucić bo to towarzystwo wzajemnej adoracji) nieroby lenie i tyle.ad fackinc
anonim 2011-08-22 08:40:37
Potwierdzam powyższą wypowiedź, banda wzajemnie adorujących się skurw...., kombinujących przed właścicielem jak tu zarobić i przetrwać nic nie robiąc konkretnego, a mimo to zaplusować.Gówno choćby i ze 20 x wyobracane zawsze będzie tylko gównem - smród na całą Polskę ten sam.
anonim 2012-01-09 12:35:42
Potwierdzam wszystkie opinie, dodam tylko że firma zarządzają ludzie z epoki PRL-u i patrzą tylko jak wszystkich wyjeb... a sami nie robią nic. Dobre miejsce dla lizusów, którzy lubią kablować i robić dobrze przełożonym. Kłamią co do produktów, wynagrodzenia oraz obiecują nie spełnione rzeczy. NIE POLECAM !!!!
lilik 2013-04-30 16:51:37
Jak masz ofertę pracy gdzie indziej to z niej skorzystaj! Valvex to największy syf w jaki możesz się wpakować. Przykre ale prawdziwe. Popracujesz tam maks 3 miesiące a później " goodbye". Jeśli jesteś fachowcem to daj sobie spokój z tą firmą , tam potrzebują tylko konfidentów i specjalistów od " wazeliny". pozdrawiam
lilik 2013-05-15 10:22:09
Jeśli chodzi o karnety bony premie to na starcie już o nich zapomnij! Kiedyś i owszem na Święta pracownicy otrzymywali bony, ale to już przeszłość. Jeśli chodzi o socjal to tak jakby go już właściwie nie było, kasa się musi zgadzać ale właścicielowi. Gdy widzę ogłoszenia o pracę w Valvex to mnie krew zalewa. Piszą, że firma dynamicznie się rozwija a prawda taka, że z załogi już jakiś odsetek został, co miesiąc zwolnienia kilku lub nawet kilkunastu osób. Przykre ale prawdziwe.
poli 2013-06-04 21:26:34
Valvex to jedyna firma gdzie jest aż taka rotacja pracowników, naprawdę nigdzie chyba nie ma gorzej. zero stabilizacji
titanic 2013-06-18 22:57:07
time to say goodbye... bul bul bul bul bul
33 2013-11-27 12:55:10
na jakim stanowisku?produkcja to niewiele niż minimalna krajowa.
Walcie się 2014-01-01 11:57:36
NIE POLECAM, Ci co zarządzają firmą pilnują tylko swoich własnych kieszeni, nic ich nie obchodzi cała reszta,
zresztą co to za firma, która 95% swojej oferty (pod uczciwie wypracowaną do roku 1995 marką VALVEX) na rynek polski i na kraje bloku wschodniego ściąga od kooperantów z CHIN. Czysty obciach - ludzie nie kupujcie tego chłamu!!!
A najlepsze jest urządzanie wycieczek dla Klientów po zakładzie i pokazywanie im fragmentów cyklu produkcyjnego wybranego detalu (tzw. ustawka), by podnieść morale na rynku i by dalej móc wciskać kit ludziom i( usunięte przez administratora )
1
ilia 2014-01-27 18:47:32
Zatrudniają do biura tylko na kilka miesięcy aby "poprawić" sytuacje i potem Ciebie zwalniają a zatrudniają w to miejsce osobę do innego działu w którym teraz dla odmiany zrobiło się bagno.(usunięte przez administratora)
2
wesoły 2014-02-12 15:14:58
Pracowałem tam trochę lat powiem że większej obłudy i kłamstwa w życiu nie widziałem zmarnowałem trochę lat (usunięte przez administratora)
Taki ludek 2014-09-16 16:39:42
Coś więcej o pracy w biurze?
Jacy ludzie, na kogo uważać?
Jak z wynagrodzeniem? Na czas?
Jak z managerami?

pramik 2014-11-26 18:48:20
Chyba każdy pracownik, powiem szczrze siestarać w pracy żeby jego wyniki były jak najlepsze, bo przecież ingerencja w prace i fekty ktore przynosza to najwazniejsze. myslicie ze latwo tam sie yutrzymac w pracy na takim najlatwiejszym stanowisku? powiem szczerze jestem zdesperowaany i chcialbym dostac jakas prace
kamila rajstopa 2015-01-25 22:10:13
ja również jestem zdesperowana i chciałabym zdobyć zatrudnienie, najlepiej już stabilnie na dłużej; liczę że uda mi się to w Valvex S.A. , mam rację? przede wszystkim oprócz dobrego wynagrodzenia nmotywującego zależy mi na umowie o pracę na czas nieokreślony, czy dostanę taką w tej właśnie w firmie obecnie?
Made in Valvex 2015-01-29 20:32:51
Powiem krotko-dwa razy się zastanów jak chcesz tam pracować no chyba ze nie zamierzasz zakładać rodziny.
Totalne dno.Zarobki na produkcji ok 1300-1500mc no i tylko przez firmy pośredniczące w zatrudnieniu.Umowa odnawialna co miesiąc
g2 2015-02-05 18:00:42
Podobno ma się tam zmienić się na lepsze. Nowe kierownictwo itp..
hanak 2015-03-09 17:06:15
Znajomi właśnie też polecali mi produkty Valvexu,wiec coś w tym musi być że dobre są. Ale z racji tego, że są z Torunia, to czy może w tym mieście kopernika mają gdzieś swój sklep stacjonarny? i czy jeśli nie bardzo jestem zdecydowana na konkretną rzecz, to czy w valvexie uzyskam fachową poradę co powinnam wybrać?
pecho 2015-03-10 23:11:25
niestety z fachowością jest problem duzo chinszczyzny i to nie koniecznie dobrej jakosci generalnie średnia póła bez szaleństw
stary hydraulik 2015-03-12 00:24:18
srednia póła Kolego to dzisiaj jest Schell, valvex już chinolem ciągnie od dawna i jakości nie trzyma, zawory ciekną i zacierają się, dobrze, że jeszcze nie korodują na wylot jak te chinskie śmieci stalowe malowane na srebrny kolor, mające udawać mosiężne haha, to już lepiej Ferro albo Diamond zamiast tego valvexa, cena ta sama, jakość sporo lepsza
Andrzej 2015-10-05 09:58:41
Fajna firma na początek kariery. Świetna atmosfera zarówno w krakowskim biurze, jak i w Jordanowie.
vezyr 2016-01-18 00:12:13
PH w Warszawie - jakie widelki placowe moga przeznaczyć w Stolicy na takie stanowisko ? @ znaczek - co masz na myśli pisząc dobre narzędzia Pracy np. dobrej klasy auto - Volvo Xc 90 czy "I pad2" jako super gadżet albo "I phone 6 "
Pitre Wa-wa 2016-02-05 10:32:50
Ograniczenia wiekowe są ,czy raczej doświadczenie ,po protekcji
gvbhnj 2016-05-05 23:28:05
to prawda @xz a teraz widze szukają na kilka stranowisk do dwóch lokalizacji - do Zabierzanowa i Jordanowa. Czy ktos sie orientuje jak sie tu pracuje? Chodzi mi przede wszystkim o atmosfere, która jest dla mnie kluczowa w kwestii zatrudnienia. z góryd zieki
Zostaw swoją opinię o Valvex S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valvex S.A.