brak logo

Cholewiński Z.P.H.U

Cząstków Mazowiecki

Opinie o Cholewiński Z.P.H.U

xxeezz 2010-01-28 13:55:57
Samochody mają dziury w podłogach Stare WV transportery strach jechac.Hamowanie jak u flinstonów nogami. sama...........cały pan Ch
szkoda mówić jezdzi po kanarach a na ludziach (usunięte przez moderatora)
3
masa 2010-01-28 14:53:39
masakra
1
ojjj 2010-01-28 21:07:42
(usunięte przez moderatora) jest niepoważny płaci grosze jeszcze przy tym tnie pensje.
Koń by się uśmiał...........
2
kkk 2010-06-01 08:53:42
Zwolnie Lekarskie równało sie z przychodzeniem i tak do pracy jeśli nie przyszłeś to nie miałeś zapłacone, tam nie ma czegoś takiego jak L4
i np jest tam pani która chociaż ze miała złamana rękę to i tak musiała przychodzić do pracy bo innaczej fige by dostała 10.
Szef niepoważnie traktuje swojch pracowników i klientów .
Ten zakład pracy powinien byc dokładnie sprawdzony przez Państwowa Inspekcje Pracy, a Pefron juz dawno zabrać jemu dotacje poniewaz , on tylko zarabia na tych ludziach, tak naprawde to nie którzy tylko podpisuja liste żeby J.Ch. mógł wyciągnąć kase od Pefronu.Towary są chińskie, a co do ceny to sa zawyzone 200 %.
2
fiołek 2010-06-27 19:01:34
(usunięte przez moderatora). jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to było liczone po chińsku. inna kwota była na umowie, inna na pasku wypłat a co innego do reki. płacił za przepracowane godziny a wobec pefronu był ok, bo miał podpis pracownika że dostał tyle ile było na pasku.
niejednokrotnie musiałam sprzątać na strychu po imprezie, szorować kible i prysznic, chodzić po zakupy, w ciągu dnia dowiadywałam się , że coś nie należy do moich obowiązków, a tak naprawdę to nikt nie miał tam określonych obowiazków.
2
lllll 2010-11-09 21:48:44
omijajcie sklepy tego "Pana" z daleka inaczej kupicie tandetę często made in china a zapłacicie słono ,bardzo słono
1
k 2011-05-23 18:04:14
też coś o tym wiem, to prawda co jest napisane, może trochę przesada,ale ogólnie rzecz biorąc nic dodać nic ująć.
krystyna 2012-05-29 01:16:09
To co piszecie, to ułamek tego co się dzieje u tego drania. Marzę o tymżeby ktoś mu odpłacił kiedyś za nasze krzywdy i ponirzanie.
2
Mateusz 2013-01-06 14:53:30
Witam, czytając opinie o tej firmie, sam nie wiem co robić. Chcę starać się, o pracę w tej firmie jako pracownik biurowy, lub informatyk. Ale po opiniach na temat tego pracodawcy, jestem w kropce. Może coś, się zmieniło na pozytywnie w tej firmie, i jako informatyk dobrze trafię. ...
albaba 2013-02-08 10:55:27
(usunięte przez moderatora) omijac ta firme szerokim łukiem.
2
Iwonka 2013-02-28 22:22:40
Odradzam...odradzam... !!!!! Uciekajcie od tej firmy jak najdalej... Juz w więzieniu lepiej się ludzi traktuje niż w tej firmie. Dla szefa tylko ważna jest kasa. Nawet jakby człowiek miał dwie nogi złamane to i tak musi przychodzić do pracy. Nie ma tu nawet zwolnień lekarskich a tym bardziej urlopów. Jak nie przyjdziesz do pracy to już po pensji.
5
Anka 2013-04-20 22:48:50
Nie wiem o co wam chodzi ludzie. Przesadzacie!!! Warunki jak wszedzie indziej, ja pracuje i jestem zadowolona. Polecam!
1
Aga Sz. 2013-06-03 18:36:11
Nie wiem za co was z tej firmy ludzie wyrzucili ze opowiadacie takie rzeczy, ja pracując przez 3 lata nigdy z takimi bzdurami sie nie spotkałam , typowe warunki jak na polska firme i odeszłam tylko ze wzgledu na to ze maz znalazl lepsza prace w innym miescie
Gość 2013-06-07 11:54:15
UWAGA na jakość tych tandetnie wykonanych torebek! reklamacji nie uwzględniają a wina cała po stronie klienta.
Obsługa w Firmie zwłaszcza przez arogancką kobietę, która niby zajmuje się reklamacjami jest poniżej krytyki! To jest skandal. Po pól roku użytkowania torebki skóra wygląda jak by to było wyrób skóropodobny.
Rozmowy w zakładzie są straszne, traktują Klienta jak bandytę! Co to za firma.
Nie polecam jakichkolwiek zakupów w tej Firmie.
3
Milena 2013-12-15 17:37:07
pracuję tu i nie jest źle. piszecie bzdury, bo was zwolnili. praca jest uczciwa jak ktoś chce pracować. nie mogę pojąć tych bzdur choć długo tu nie pracuję... A jeżeli o produkty chodzi to już w ogole są super i z okazji świąt dostałam duuuuży rabat wiec niedługo sama zaczne testować
1
Renata 2013-12-27 19:27:09
Pracuję w Cholewińskim już cztery lata i nie szukam sobie innej pracy. Nigdy nie zostałam tu oszukana, wypłatę zawsze mam na czas,gdy potrzebuję urlop, opiekę nad dzieckiem, dzień na żądanie - biorę i nigdy nie ma problemu. Moje koleżanki z Salonu są super.Pomagamy sobie nawzajem i dbamy o dobrą atmosferę. Powiedziałabym nawet, że się przyjaźnimy.Przecież tak dużo zależy też od nas, jak będzie nam się pracować.Są duże wymagania, ale gdzie ich nie ma?Ja akurat lubię wyzwania. A pieniądze wcale nie są najgorsze. Są prace, gdzie jest i ciężej i gorzej i ludzie są oszukiwani, gnębieni lub pracują na ,,czarno'', nigdy niepewni swojej wypłaty. Pod tym względem ja mam całkowity spokój, a tym ludziom naprawdę współczuję.Natomiast Ci, którzy tak się męczą w Cholewińskim, może powinni pomyśleć nad innym zatrudnieniem. Może inna praca da im szczęście. Każdy musi znaleźć swoje miejsce w życiu.Życzę Im tego.
1
Ania 2013-12-28 13:50:23
Sledze te wasze wpisy od 6 miesięcy, zastanawiałam sie czy cos napisać czy nie. W firmie pracuje rok jestem zwykłym sprzedawcą, nikt mnie narazie nie zwolnił i mam nadzieje ze nikt tego nie zrobi:) Nie zgadzam sie do końca z waszymi wpisami poniewaz pracowałam w wielu innych markach i jesli ktos pisze ze trzeba zasuwać to chyba w cholewińskim zaczoł swoją pierwszą prace w galeri bo ja twierdze że tu odpoczywam:) płace jesli chodzi o wszystkie sklepy w galerii to najlepsze, atmosfera oczywiście w naszym salonie raz lepza raz gorsza jest to rzecz naturalna. Może jak ktoś ma naprawe zła atmosfere to ma zle, ale jesli chodzi o firme jest naprawde spoko. Jak masz zamiar złożyć CV składaj nie masz nic do stracenia a jak trafisz na fajna ekipe to tylko zyskasz. I nie pisze tego bo ktoś mi kazał czy cos tam pisze bo wydaje mi sie że troche przesadzacie, nie zdajecie sobie sprawy jak jest w innych markach oczywiscie nie wszystkich ale w niektórych to jest dopiero masakra.Oczywiście są minusy ale są one wszedzie.
2
Andrzej 2014-01-25 16:45:35
Witam, bardzo się cieszę z istnienia takiej strony, daje to świetną możliwość wyrażenia każdemu swojej opinii, szkoda jednak, że większość opinii jest pisana pod wpływem, żalu lub pretensji do byłych pracodawców. Tak jak w tym przypadku, gdzie np 4 posty napisane są w jednym dniu, niemal w ciągu jednej godziny, winszuję jednak za pomysł prowadzenia konwersacji samemu ze sobą. Jestem handlowcem w firmie CHOLEWIŃSKI od ponad 8 lat, więc miałem okazje widzieć już bardzo różnych kolegów z pracy i bardzo różnie nastawionych do jakiejkolwiek pracy i prezesa, ale nie tylko naszego, a kogo kogokolwiek kto by ich nadzorował. Faktycznie wiele osobom musi przeszkadzać, że w naszej firmie nie da się nic nie robić, bo jak w większości firm rodzinnych bardzo szybko to wychodzi. Niezaprzeczalna jest jednak również elastyczność przełożonych w (usunięte przez administratora)i indywidualne podejście do pracownika. To bardzo odróżnia (usunięte przez administratora)od innych firm o strukturze koroporacyjnej, która tu całe szczęście nie występuje, a człowiek pozostaje człowiekiem. Dla osób chcących pracować, szczerze polecam. Pozdrawiam
1
info 2014-02-17 21:47:25
Witam, pracowałem w firmie Cholewinski prawie rok. I praca naprawdę nie była zła. Jak chciałem wolne, to miałem, urlop też był. Były też minusy (o któych nie będę pisał). Ale gdzie jest doskonale? Ogólnie dobrze wspominam pracę u (usunięte przez administratora). Wiem jedno, są o wiele gorsi pracodawcy .... Z p. (usunięte przez administratora)można było dojść do porozumienia.
1
GoniaGonia 2014-03-12 22:55:41
norma że jako pracownik masz duży rabat, wielkie mi halo. Popracujesz trochę dłużej, zobaczymy jak będziesz pisać
1
Ryba 2014-04-19 22:00:32
nawet najwiekszemu wrogowi nie polece tej firmy. Gorzej niz za czasow prl
3
Ania 2014-06-20 10:00:30
@Ryba według mnie troche wymyśla, ja pracowałam tam przez 8 mieisięcy w czasie roku akademickiego na studiach, na stanowisku ekspedientki i było zupełnie fajnie, mogę polecić jeśli porównywałabym np. do wielkich zagranicznych sieciówek!
dad 2014-07-22 16:53:31
podpisuję się dwoma rękoma, dziad, gbur.... nie uznał mi zwrotu, mimo ze sprzedawca niedouczony sprzedał mi walizke z polipropylenu twierdząc, że to polwęglan.
Ryba 2014-08-07 20:52:24
Nie ma to jak autoreklama ^nela
Ala 2014-10-16 17:42:31
Wyroby firmy Cholewiński należą do jednych najdroższych w kraju ale niestety cena nie dorównuje jakości.Z Skórzanej torebki po 6 miesiącach ściera się barwa , mimo to firma nie uznaje reklamacji. SKANDAL !!!!!
Magda 2015-01-31 16:40:53
Zastanawiałam sięczy jest trudno się dostać do pracy do Cholewińskiego teraz po wejściu tutaj na to forum niestety nie doczytałam się takiej informacji możę macie coś na ten temat w swoich glowach i moglibyście się podzielićt ym tutaj ? pozdrawiam wszystkich i czekam na informacje - mam nadzieje, ze dacie rade.
Kasia 2015-02-05 14:56:49
Pracuje od 6 miesięcy jako ekspedientka i wchodzę tu głównie, żeby pochwalić współpracę z szefową, która zajmuje się salonami- świetna konkretna babka! Idzie się ze wszystkim dogadać. Polecam
Mona 2015-04-12 21:09:54
Cześć.Pracowałam 2 lata,wypłata 1200-1300. Plany nie do przekroczenia.Będziesz tam nikim.a najgorszy dzień to dzień wypłaty,kiedy jedziesz do siedziby firmy i wysluchujesz w pokoju "wielķego brata" jak nie umiesz, nie starasz się,nie masz zapału,.....Ale ładnie wygląda to w cv, i otwierają się szeroko drzwi do innych firm:-)
2
Nik 2015-08-28 20:08:19
szef jak szef wymaga pracownicy to ludzie z PRLu nikt Ci nic nie powie jeden drugiemu wrogiem jakby mogli to by Cię udusili P.Włodek wielki kierownik bez kija nie podchodz przy szefowej mięknie i dobrodzieja zgrywa następna P.Gosia wszystko wie i w d....była ten sam model co P. Włodek ogólnie atmosfera taka że wychodząc po 8h żałujesz że tam trafiłeś
Doda 2015-08-29 13:47:10
To prawda pracowałam tam kilka lat i wiem co pisze Nik Włodziu zrobi wszystko by opużnić Twoją pracę a Gosia wszystko by Cię skrytykować przed innymi tam nikt ze sobą nie gada a szefowi to na rękę bo przecież nikt nie pójdzie o podwyżkę.Jak jesteś pracowitym człowiekiem to szukaj pracy gdzie indziej bo w tej firmie nie docenią Twoich umiejętności ZAWSZE ROBISZ ZA MAŁO I słyszysz POSTARAJ SIĘ
Doda 2015-09-09 10:13:24
Witam postanowiłam troszeczkę przybliżyć pracę kaletnika-otóż torebki, piórniki, pokrowce, portfele itp... są wyceniane od 5zł do 30zł szyjesz daną rzecz od podstaw do końca więc masz liczone za wykonaną sztukę no i oczywiście jest to akord więc jeśli jesteś MISTRZEM kaletnictwa to jesteś w stanie zarobić ok.3000 ale licz się z tym, że twoja praca może być zaliczona do STRAT krótko mówiąc ktoś zadecydował, że twój wyrób nie nadaje się do sprzedaży.Więc w żadnym miesiącu nie jesteś pewien ile zarobiłeś.Nie sugerujcie się cenami wyrobów z salonów bo produkcja to zupełnie inny świat.
Bożena K. 2015-09-10 07:31:47
Uwielbiam tę markę i często zdarzało mi się rozmawiać z ekspedientkami i nie wiem szczerze kto pisze te straszne opinie, wydają się w dużej części mijać z prawdą… Wszystkie Panie były zadowolone, a że często zdarza mi się pojawiać w niektórych salonach to już dobrze się kojarzyłyśmy:)
1
workforce 2015-09-10 13:06:39
a co ma powiedzieć ekspedientka ,że tu oszukują czy skóry są najtańsze! Takie czasy wolność słowa dla niektórych. Nie sprzeda w salonie nie zarobi.Trzeba szanować pracownika i portfel kupującego. wyzysk pracownika za marny grosz, firma żenada
2
wena 2015-10-11 15:18:18
super że sami pracownicy a konkretnie jedna osoba pisze tak dobrą opinie,ciekawe co z tego ma....?
monika R. 2015-11-09 08:32:13
mam nadzieję że nikt nie podszywa się po Demnie miejcie odwagę wypowiadać się w swoim imieniu.
monika R. 2015-11-09 09:06:16
chodzi mi oczywiście o wypowiedź mona kojarzy się z moja osoba a moje spostrzezenia o firmie są zupełnie inne. pozdrawiam
Śledź 2015-11-30 12:03:34
Jest spoko, jest umowa
Oszukana 2015-12-06 11:39:33
Odradzam wszystkim staranie się o pracę w firmie Cholewiński ponieważ ja ostatnio zostałam oszukana przez właściciela i pracownice.Obiecali mi że będę zarabiać nawet 2200zł,że praca w Arkadii po czym jak poszłam na przyuczenie pracownica uświadomiła mi że to jest najniższa krajowa, że progu nie da się wyrobić aby była premia i że ja w tej galerii nie będę pracowała bo tu jest już obsada.Ewidentnie szukali łosia na święta.Kazali mi co kilka dni przychodzić na przyuczenie ale dalej nie dostałam umowy o pracę. Kierowniczka i pracownice nawet nie były poinformowane że będzie nowa osoba. Najgorsze jest to że szef przez telefon nie ładnie mnie potraktował mówiąc że myślał że nie przyjdę i wyrzucił moje cv do kosza. Nawet jeśli t zrobił kultura wymaga tego aby zachował takie rzeczy dla siebie. Straciłam tylko czas , nerwy i kasę na bilety a nikt za te dwa dni przepracowane mi nie zapłacił. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk i robienie z ludzi idiotów. Jeśli ktoś wymaga lojalości sam powinien być lojalny. Ja sobie odpuściłam tą pracę i podziękowałam za współpracę ponieważ szukam poważnej pracy i uczciwych ludzi. Także jeśli zauważycie że Was zwodzą i nie dają umowy a każą pracować to uciekajcie i nie dajcie z siebie zrobić głupka.
była... 2015-12-30 18:16:07
Ludzie jest umowa ale zapewniam was że to jedyna pozytywna sprawa,8.50 na godzinę to masakra,teraz podobno nawet proponują 7zł,jak najdalej od tej firmy i tego faceta........
wena 2015-12-30 21:43:29
Tam cały czas kogoś szukają bo nikt normalny nie chce u nich pracować. .....
1
w.o. 2016-01-14 23:31:51
bardzo dobra firma, wszystko jak byc powinno jestescie banda nieudacznikow dlatego zle piszecie, nie chce sie wam, albo oszukujecie i dlatego sa takie opinie
wena 2016-01-19 15:21:55
Jaka opieka medyczna, mnie nikt nawet nie zapytał o badania hahahaha
polak 2016-02-25 09:08:52
opieka socjalna, mieszkanie służbowe hahahahahahahahahhaah co????? hahah co wy gadacie :D na pewno nie w tym zakładzie!!!!!! :D polecam skoro tak myślicie to śmiało :D
Nick 2016-02-25 10:07:37
Witam.To co piszą w ogłoszeniu to tylko żeby ładnie wyglądało na łamach ogłoszeń:)wcale nie musisz być kaletnikiem żeby tam pracować.Chcesz podjąć pracę to startuj popracujesz to zobaczysz kto ma rację.ZAROBIĆ NIE ZAROBISZ.Pensja oczywiście na czas POTWIERDZAM:):):)
PDF 2016-02-25 12:24:17
OPIEKA SOCJALNA DOBRE TAK JAK ATMOSFERA W PRACY, WYNAGRODZENIE NA CZAS TROCHĘ MNIEJSZE NIŻ UMÓWIONE BO NORMY NIE ZROBIŁEŚ ALE LUZ .APLIKUJCIE HAHA
Michał W. 2016-03-26 18:33:55
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Firma rzetelna i konkretna. Szybka odpowiedź na każde zapytanie. Atrakcyjna cenowo. Polecam szczerze w 100%!
Marcinik 2016-08-20 08:22:17
witam,szukałem dla siebie etui na karty płatnicze,po zakupie przez internet telefonicznie zamówiłem 02.2034.44 luma , niestety przykro mi to stwierdzić,że jest to totalna chińszczyzna zresztą z metką made in china
mianowicie
podszewka wewnętrzna jest tak licha że nowe nitki już po chwili pewnie sie poprują,druga sprawa podszewka wewnętrzna jest grubości pieluchy,gdybym miał możliwośc to oddałbym to w cholere
lipa do potęgi entej
wg.mnie to powinno to kosztować 30,00
1
Olek 2016-08-20 20:36:04
Spokowspółpraca! Umowa o pracę jest i przyzwoite wynagrodzenie
kuuba 2016-10-09 21:52:34
Może wiecie jakich średnich zarobków może się spodziewać młodszy specjalista działu eksportu? Dziękuję
luq 2016-12-04 14:51:14
Zdecydowanie nie polecam firmy Cholewiński, a już na pewno nie ich salonu w Wola Park w Warszawie. Obsługa tam jest po prostu koszmarna, faktury wystawiają tak, żeby nie można było na ich podstawie dochodzić gwarancji, w dodatku pani ekspedientka jest nieuprzejma i robi wszystko z wielką łaską.
Zostaw swoją opinię o Cholewiński Z.P.H.U - Cząstków Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cholewiński Z.P.H.U