brak logo

Z.P.W CHRIST SP Z.O.O

Mysłowice

Opinie o Z.P.W CHRIST SP Z.O.O

mlody 2013-02-20 17:11:27
witam wszystkich tak czytam te opinie i stwierdzilem ze tez musze cos dodac pracowalem kolo miesiaca w firmie christ firma no ma minusy plusy tez sa ale najwiekszym minusem jest czlowiek o nazwisku rodak pelni tam funkcje niby majstra a tak naprawde jest zwyklym konfidentem i pazernym gnojem szwendal sie po hali jak ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po jajach a pan dyrektor razem z nim a jak szef z niemiec przyjechal to doslownie srali ogniem (usunięte przez administratora) wszystkij jak leci kolegow z hali majstra z laminowni nie wiem czy sprzataczki tez nie zakapowal ze zle podloge wymyla takze omijac te firme bo nie warto sie denerwowac przez takich ludzi jak pan (usunięte przez administratora)
najlepszy 2013-03-08 23:58:26
(usunięte przez administratora)musi kapować, bo za to mu (usunięte przez administratora)płaci.Nic nie robi ,hamuje produkcje i nabija godziny. Za to ma płacone. Kto tam pracował, to wie o co chodzi. Jak (usunięte przez administratora)przestanie kapować, to go (usunięte przez administratora)zwolni. A sprzeda każdego.
przeznaczenie 2013-03-09 00:22:56
Jak mu szef potrącił parę złotych z wypłaty to do pipu zakapował i strajk zorganizował. A potem na ludzi zgonił. Buntuje wszystkich, a potem donosi. A ten szef wierzy (usunięte przez administratora) jak dziecko. Taka to firma.
1
ana 2013-03-15 20:15:58
czy Wy tez pracowaliscie po 14-16h w tej firmie ???
RODAK 2013-03-15 23:14:21
Czemu nie powiesz tego prosto w oczy tylko gadasz jak ranny.
A jak chcecie też napisze tylko powiedz o czym chcesz bo od strajku załoga się nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja 2013-03-16 03:23:58
po kryjomu kapujesz, to ciebie też.
xxx 2013-03-18 20:15:25
Fakt pan (usunięte przez administratora) to kawał...... Ale bez tego pana połowa pracowników zarobiła by na pieprz do główna , a jeśli nawet (usunięte przez administratora)....... To robi to dla dobra firmy (w końcu to majster)ale jak widać bezmózgi tego nie rozumieją.
r 2013-03-19 10:38:43
sam nie masz mozgu glupoty piszesz (usunięte przez administratora)dla dobra firmy przeciez to pracownicy stanowia ta firme wez ty chlopie lepiej nic nie pisz i nie baw sie adwokata bo ci to nie idzie zabardzo
Snickers 2013-03-28 23:36:10
Fakt, firma to nie pan (usunięte przez administratora), on jest po prostu oddaną marionetką szefa,i trzeba na niego uważać. Ma fochy jak baba, jak mu się widzi to lubi a jak mu się nie widzi to nie lubi.
Lepiej kupić mu snickersa, żeby tak nie gwiazdorzył.
gość 2013-03-29 07:32:32
Witam,mam propozycje pracy w firmie Christ,czy mógłbym sie dowiedzieć jak jest z praca tam? czy jest ona w miare stabilna?czy przyjmuja i zaraz zwalniaja?jak naprawde wygladaja zarobki?
Zip 2013-03-30 01:32:01
gość - 2013-03-29 07:32:32

Witam,mam propozycje pracy w firmie Christ,czy mógłbym sie dowiedzieć jak jest z praca tam? czy jest ona w miare stabilna?czy przyjmuja i zaraz zwalniaja?jak naprawde wygladaja zarobki?
Praca jest w miare stabilna. Podstawa jest na bank, a do tego akord, więc różnie. Robota ciekawa, i można się dużo nauczyć w różnych dziedzinach (ślusarstwo, spawalnictwo, montaż, laminatorstwo-tworzywa sztuczne). A na to na co trzeba uważać, to chyba było już wymienione we wcześniejszych postach.
gość 2013-04-03 16:45:26
a średnio na miesiąc ile można mniej wiecej wyjśc na wypłate?
1
odys 2013-04-04 00:44:52
zależy jaki dobry jestes i jak szybko robisz, ale 2500 na reke spokojnie wyciagniesz
yyy 2013-04-05 08:01:37
Co ty gosciu za bzdury piszesz 2500 chyba za 2 miesiace.
1
aa 2013-04-05 08:31:28
czyli jak to jest z tymi wypłatami tam??
yyy 2013-04-05 08:53:42
Szczerze to stary pracownik ma biede tyle wyciagnac. A ty zarobisz tyle ale za 16 h tak ze nie polecam ci tej firmy.
kkk 2013-04-05 20:58:16
Firma spoko i da się zarobić jak się chce
1
Dobry 2013-04-08 17:56:43
A jak tam jest z robota przez cały rok jest,czy to jest praca sezonowa,bo mam ofertę pracy w tej firmie?
ff 2013-04-08 19:29:08
To są teraz przyjęcia?? tyle różnych opinii o tej firmie ,że nie wiadomo co myślec...
LL 2013-04-11 11:29:31
TO ILE TAK REALNIE WYCHODZI SIĘ NA WYPŁATĘ??
bezinteresowny 2013-04-14 13:57:48
Firma stara i nie taka zła ale wszystko zależy od zamówień.Ostatnio nie wiadomo co jest grane, jedni zarabiają a inni nie, wygląda na to że właścicielowi przestało zależeć na laminowni i przyczepach "końskich"
Zarobki spadły do minimum i nie wiadomo co dalej.
Jeżeli ktoś chce się przyjąć jako laminiarz to raczej zrobi błąd, no chyba że go zadowoli zarobek 1200 zł. Ludzie w firmie są pracowici i potrafią robić coś z niczego !!!! Szkoda że tak mało są informowani co do dalszej działalności i przyszłości firmy.
ggf 2013-04-28 12:26:19
to ze jedni zarabiaja a drudzy nie to zadna nowosc zawsze tak bylo ze placili jak chcieli mogles miec godziny wyrobione wystarczy ze raz nie zostales po godzinach to juz miales ujebane z wyplaty bo pan majster rodak podsumowal cie tak ze pan mucha nastepny szpec od siedzenia na internecie tak ci wyplate opierdolil ze masakra takze zeby w tej firmie zarobic najlepiej z niej nie wychodzic
Terminator 2013-06-05 12:14:55
Firma Christ to firma przekręt.A ten niby prezes to jakiś "mutant intelektualny".Człowiek nie majacy za grosz honoru!
Zyje w jakimś wymyślonym swiecie.Żenada!!!
2
janko 2013-08-29 22:10:58
2500 na miesiac, czy utrzymasz ? zalezy jakie masz przyzwyczajenia i zobowiązania hehe
gość 2013-09-23 10:03:38
2500 ?? kto takie głupoty wypisuje?? firma oszukuje pracowników na wypłatach, nigdy nie wiesz ile tak naprawdę wyjdziesz za cały msc harówki. nie polecam tej firmy.
2013-09-24 12:13:59
masz przepracowaną daną liczbę godzin w msc jednak godziny te idą póżniej do korekty gdzie obcinana jest conajmniej 1/3 z nich i przykładowo kiedy jesteż 8 godzin na dniówce w pracy to po skorygowaniu twoich godzin wychodzi jakbyś był np 5 godz a trzy robołeś za free...dziękuję bardzo
1
łysy 2013-09-24 15:18:14
W tej firmie 2500 zarobisz za 12h w okresie letnim jak są zamówienia a w okresie zimowym nie licz na więcej jak najniższa krajowa.
tosh 2014-02-07 23:16:44
Witam
Chciałbym odświeżyć temat...
jaka jest obecnie sytuacja w firmie? jak z robota, płacą?
Bardzo proszę o odpowiedzi
Pozdrawiam
ja 2014-03-07 01:43:28
600 do 1.400 zł miesięcznie.
2
no tak 2014-03-07 01:47:33
Żartujesz....
masa 2014-03-20 12:10:50
poznaliśmy właściciela firmy wykonując u niego usługę.....(usunięte przez administratora)..uważajcie pracownicy i wykonawcy.....12 lat na rynku usług i nigdy nie mieliśmy problemów a u niego wszystko nie tak jak trzeba masakra...UWAGA
3
dziadek13 2014-04-09 11:53:54
Powiem szczerze,nie polecam tej firmy pracowałem tam i nawet starzy pracownicy mają dość. Zasady płacy a realia są całkiem inne, soboty charytatywne szef firmy cierpi chyba na zaburzenia umysłowe i wprowadza zamęt co widać po jego zachowaniu a ludzie chcący pracować i wyrobić niby normę nie dają rady.Większość tej normy to chyba właściciel ustalał przy spożyciu alkoholu i to w większej ilości zresztą wygląda na takiego .Omijajcie tą firmę z daleka szkoda czasu i zdrowia .Pozdrawiam były pracownik.
1
było nie milo 2014-05-27 21:51:25
Pracowałem w tej firmie, Prezes obiecywał mi awans, gruszki na wierzbie, mówił ze teraz musze sie wdrozyc a po kilku miesiacach bede nad Mariuszem i Muszką w "lepie" okazało sie ze to wielki blew, ta sama gadkę mowil wszystkim , dokladnie kazdemu z tej firmy z tad bierze sie zawisc wsrod ludzi !

Ludzie mysla ze im sie uda wybic a to blew, Sa tam smieszni fani fani marki samochodów BMW na koksie- takie dzieci Marcinkowe którze gnoją ludzi starzem młodszych - ale po zawodówce trzeba sie dowartościować :-)

Umowy są miesięczne , bo i tak was zwolnią :) Pozdro
o.n.a. 2014-05-30 21:54:40
Jak się chce robić to się zarobi:D
1
zwolniłem sie 2014-06-26 00:28:50
1200 zł + premia uznaniowa = ok 1600 zł
GG 2014-06-26 12:09:53
Pracowałem w tej firmie jako laminiarz. Nie powiem, przez pierwsze 3 miesiące zarobiłem dobrze, w 4 jakieś potrącenia, z którymi się nie zgodziłem-więc się zwolniłem.Atmosfera w pracy - TRAGEDIA;
chromiok 2014-07-01 15:57:41
Ja pracowałem 2 miesiące i jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> o 7 rano na stanowisku pracy... godzina 15 a tu końca nie ma kończysz jak zrobisz wszystko w jeden dzień ! wiec normą jest praca do 19 -22, zarobki to nieporozumienie ok 1600 zl, o umowie o pracy nie ma co liczyć ...

Pozdrawiam fajnych ludzi Leszka z ram, Mariusza informatyka z handlówek, Darka oraz Kreta - chłopaki uciekajccie !!!
chromy 2014-07-06 01:16:55
Ja pracowałem miesiąc i powiedziełem sobie dziekuję... Szaleństwo, syf, kiła i mogiła. Pracowałem w wielu firmach ale opowiem dziń pracy na Handlówkach - nowa hala.. Przychodzisz rano i ... pseudo sztajger Rodakos nie wie co mi dać do roboty, pytam i cisza ... dopiero gość cały w silikonie odzywa się choć to powiem Ci co robić ! Koleś wydawało mi sie ze nie ma za wiele do powiedzenia ale powiedziel konkretnie co mam robic, pakazał, opowiedział jaki ma byc efekt koncowy i wiedziełem wszystko ! Pomyślałem - majster . Dziwna sprawa po tygodniu okazało się że to zwykły pracownik w chriscie zwany robol a gość jest inżynierem Informatyki i szpecem od elektryki bo w samochodzie zrobił mi alarm mega rozbudowany w 2 godziny ! ( Serwis Audi chciał za to 4000 zł i robił by to 2 dni :)
1
Andrzej 2014-07-06 01:31:20
A to ciekawe z tego co czytam, z kolegom pracowalismy tam ja tylko 3 dni a kompel chyba 2 tygodnie. Praca niby na akord ale i tak nikt nie wyrabia norm ! Starzy pracownicy maja po 3600 zł ale to niszczenie człowieka po 14 godzin wyzysku, mlody ma grosze chyba ze sie lize ma maxa i da klepać dobrze po ramieniu.

Dziwny kolej jak tu wspominaja na forum jest psełdonim " Szmlasek" MAriusz czarny mówią inny bo jest jeszcze inny Mariusz ciulassa , okazuje sie ze kolo ktory jest informatykiem i elektronikiem o toreym mowa na forum tu siedzi, ponoc prezes i kierownik robia sobie z niego jaja, dajam mu pare groszy za bieganie i harówkę przez cały dzien. Gosc zapiernicza ze wszystkim bo ma glowe na maxa i IQ na 100 % . ja spadalem z tej firmy i nie che. Pracuje w weglu na przeciw i zyje. pozdro hude grabaze
amonimus PO 2014-07-12 00:35:05
Dziś się zwolnił kolejny pracownik z tej firmy w/g mnie jeden z lepszych. Nie będę pisał imion. Klika słow już padło tu o nim, Ja dalej pracuje i nie narzekam chociaż nie jest za ciekawie w tej firmie bo jak pisali inni ze prezes każdemu obiecuje psadke kierownika to sie robi lipa. Dzis sobie uświadomiłem że ta praca to porażka...


Kurcze zwalniają się ludzie jak dziś - M. człowiek który jest inżynierem i miał plany, w/g zmienił by tą produkcję o 180 stopni a prezes miał to gdzieś. Ja tego nie rozumie dlaczego dali odejsć takiemu pracownikowi. Żenada. W Poniedziałek zaś bedzie Prezes... Rozmowa 3 godzinna . Powodzenia kolego !!! (SM ...reszta znajoma)
nowy 2014-08-08 22:48:29
jakie zarobki, chce isc tam do pracy ...
Stary 2014-08-09 16:25:23
1200 Zapraszamy
1
nowy do pracy 2014-08-12 14:11:54
Powiedziano że 20 zł za godzinę czy to prawda ?
1
Stary 2014-08-13 21:21:32
Kolego 20 na godzinę to chodziło o prędkość a nie o kasę . Ale mówiąc bez żartów 20 zł na godzinę TAK ALE za GODZINĘ wypracowaną, czyli jak wypracujesz daną operację w danym czasie .
wujas 2014-09-24 21:14:24
Ta firma to jakiś żart wysłałem zapytanie o przyczepę 2 osiowa odpisał dyrektor który chyba tak naprawdę nie wie co sprzedaje jego odpowiedzi na pytania nie są konkretne
szukam osoby ktora tam pracuje i może mi cos wiecej napisać o przyczepie bardzo bym prosil o kontakt wujasbiedrona@wp.pl
uhm 2015-01-19 21:13:11
a czy wynagrodzenie wyplacaja w terminie i czy mozna liczyc na premie dodatkowe za wykonana prace ..Jak mam sobie poradzić, na rozmowie kwalifikacyjnej jakie zadaja pytania najczesciej czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.pracy w tej firmie? dziekuje za odpoiwiedz
2
dziekan 2015-02-04 17:18:29
ta firma to rzeczywiście dziwny przypadek, bo wydaje się , że na samym robieniu przyczep to zna się tutaj nie niewiele osób. Już może jesli chodzi o ich sprzedaż jest lepiej, ale i tutaj czasami trafiają się niezłe kwiatki. Dajcie znać czy ciągle nic się nie zmieniło i firma dalej jest tak nieogarnięta
prezes 2015-05-23 02:12:00
Za dużo nie piszcie, bo cenzura skasuje.Jest to firma najlepsza w europie.Zapraszam.
Sykosz 2016-07-16 18:14:45
Paranoja paranoja i jeszcze raz paranoja. Aha Panie Prezesie Pogrzeb Pan w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Pan nie masz co robić . Grzebanie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to też Praca. Mógłby Pan pogrzebać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innych pracowników i znaleźć różnice.
Odpowiem Panu Różnicy Pan nie znajdzie, Bo każdy jest człowiekiem a Pan jest Skończonym Debilem w zarysie człowieka z Pokazem Wyżej Sram niż Dupę mam. Dziękuje za Uwag ę. Aha Uwaga tu się nic nie zmieniło
kot 2016-07-17 13:17:02
@krasnal bardzo dobrej jakości, wystarczy na dowód tego wejść na ich stronę internetową i zobaczyć jak wiele mają powaznych certyfikatów, gazele biznesu tez nie otrzymuje się ot tak na piękne oczy przecież
Zostaw swoją opinię o Z.P.W CHRIST SP Z.O.O - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.W CHRIST SP Z.O.O