brak logo

Van Doorn International Fruit B.V.

Deil

Opinie o Van Doorn International Fruit B.V.

anonim 2011-01-18 08:37:03
dwa cwaniaki (usunięte przez moderatora) jak niemieszkasz na mieszkaniu u (usunięte przez moderatora) niemasz pracy u (usunięte przez moderatora) praca dwa dni w tygodniu na zaplacenie mieszkania.gdzie w jednym pokoju mieszka po osiem osob.w razie kontroli z uzedu (usunięte przez moderatora) wynosi pietrowe luzka i wszystko gra.czasami raczej czesto siedzisz na mieszkaniu niema pracy a na biezaco sciaga sie nowe osoby no i polscy koordynatozy porazka (usunięte przez moderatora) boi sie wlasnego cienia i lepiej niemiec z nia do czynienia wiele osob juz przeznia wrucilo do polski.niepolecam moze kiedys to byla dobra firma teraz katastrofa pracujesz na mieszkanie i fajki.chyba ze potrafisz wlazic wiecie gdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie troche lepiej
3
swift126@onet.eu 2012-02-22 21:43:37
Teraz to chyba wszędzie u wiatraków jest byle jak , ale możemy sobie podziękować( przede wszystkim naszy rodakom),pracowałam u Van Doorna parę lat temu i było nieźle ,a kasa super !! ale jest jedna zasada : albo się pracuje albo baluje i ci pierwsi, niestety zawsze będą narzekać
bleble 2012-06-12 10:17:42
To racja,jak nie jest się wazeliniarzem-to przekichane.!(usunięte przez moderatora) jak tylko ktoś ma swoje zdanie wywala do Polski-zabiera pensję i wakacyjne bezprawnie-i na tym zarabia.Praca generalnie o.k ,ale szantaż emocjonalny stosują -nie wolno nic bez jego zgody,ani wyjechać do kraju,ani pierdnąć bez jego wiedzy-(usunięte przez moderatora)
2
ktoś 2013-01-20 23:01:07
wszystko gra. mieszkania w dobrym stanie - sa wyplacalni - a to chyba najwazniejsze. nadgodzinami mozna wyrobic calkiem niezla sumke. a co do szefostwa - zawsze moze byc gorzej. ci ktorzy tu przyjezdzaja po to by balowac, a nie pracowac, niech sie nie dziwia ze sa traktowani jak ja.... wcale sie nie dziwie. albo sie pracuje. albo baluje. szef nie toleruje obijania sie czy olewania pracy - zreszta chyba jak kazdy szef
siwa 2013-04-13 10:10:29
ha ha głupoty piszecie może i (usunięte przez moderatora) boi się własnego cienia ale wszystko zawsze załatwila jak coś było trzeba w biurze bo (usunięte przez moderatora) nigdy o nic nie szło sie doprosic bo zawsze zapominał taki był zapracowany (usunięte przez moderatora) kręcą lody dla siebie chyba z uczciwości takimi furami by się nie wozili.(usunięte przez moderatora) też jest dobry goguś wie komu(usunięte przez moderatora) .ale ja tam pracowałam od 2008 i kasa była ok jak sie nie (usunięte przez moderatora) i nadgodziny plus jakaś sobota wpadnie wcale nie było żle choc z mieszkaniami że dużo osób na pokojach to fakt i z tym że jak u nich nie mieszkasz to nie ma pracy . zresztą jak nic innego nie znajdę to od września wracam na stare śmieci najgorsze jest to że wszyscy tam to kupa plotkarzy jeden na drugiego ploty robi i nie wazne czy prawda czy nie byle komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić
fetka 2013-05-03 00:17:28
mieszka sie w klitkach po 4 osoby na pokoju dwa na metr,(usunięte przez moderatora) tylko hajs licza jak zarobic bylismy robieni w pici polo zawsze i wiadomo ze sie nie postawisz bo jedziesz do polski. pelno konfitur np(usunięte przez moderatora) z jablek co cisnie polakow jak szczur ale kij jej w perskie oko. (usunięte przez moderatora) dupowłaz jest fałszywy i nic nigdy nie pomoze,ma ode mnie w pape jak go zlapie w polsce na dzien dobry. ludzie falszywi ale co...typowa polska spolecznosc. nie jedzcie tam bo slabo. sa lepsze biura.
kake 2013-05-03 00:24:46
liniowi na jablkach fruitmasters to zwykle psy co ganiaja polakow sami nie potrafia robic dobrze moge to udowodnic i wlaza w (usunięte przez moderatora) bo tylko tyle potrafia konfitury (usunięte przez moderatora) falszywi sa byle tylko pracownika wykorzystac. znam lepsze biura. (usunięte przez moderatora)
1
tiel42 2013-05-13 13:42:43
masz racje teraz to padaka i dziadostwo. ci co wchodzą w (usunięte przez moderatora) maja jeszcze jako tako lizusy j(usunięte przez moderatora) ! na mieszkaniach kicha a(usunięte przez moderatora) cwaniak jak kontrol to cisza cisza i łóżka chowa.
iskierka 2013-05-13 14:34:17
witam podoba mi sie opis o VD;) a jeszcze bardziej to że znasz lepsze biura.. Prosze napiszesz mi jakiś namary na te dobre biura..? chcemy wyjechać z chłopakiem ale tym razem przez inne biuro. bede wdzieczna za pomoc:) pozdrwiam
1
lololo 2013-07-07 21:23:38
zgadzam sie w 100% ludzie tu są lizusami,(usunięte przez moderatora) wyzywa od najgorszych a sama jest prostaczką. gorsi sa polacy jako liniowi niz holendrzy. Kazdy kazdego obgaduje. bert to cwaniak, straszy ze gdy mieszkanie nie bedzie lśniło to wlepi kare 50euro od osoby na ekipe sprzatajaca. Problemy z odbiciem palca, czasem nie naliczaja godzin gdy zle sie odbijesz. Wrazenia jak z getta.Polaków biorą do najgorszej roboty a turasy szefują ;d
AGA 2013-09-17 21:00:40
mrusiu - 2013-09-11 15:55:47

ogólnie pracowałam dla vandoorna 3 miesiace na fruitmastersie (truskawki) nadgodzin było od zalania dodatkowo wysyłali na inne zaklady,czesto gdy pracowało sie powyzej 10 godzin przywozili cieple posilki,tygodniowo okolo 47-52 godzin sie pracowało,praca nie była ciężka,generalnie jak ktoś sie zatrzymał i miał swoja sztele to żyć nie umierać ,zarobki spoko,można było żyć komfortowo,nie liczyć ,nie kalkulować, pozwolić sobie na przyjemności i przywieźć troche hajsu. fakt wiesci w vandornie szybko sie rozchodza bo to normalne bert i kejs wcale nie sa takimi burakami,ogólnie polecam,pozdrawiam fotosa -maskotki myjki. lepiej w vandoornie na salonach(rossum,meteren,texaco,tuil) niz z burakami w otto w bungalach
Mam pytanie jak sie zarejestrować w tym biurze van doorn?
1
kate 2013-10-09 00:05:55
Opisze jedna sytuacje : moja kolezanka przyjechala tu do pracy z chlopakiem. Majac 23 lata dostala stawke niepelnoletniej osoby. Trafila na mieszkanie gdzie w w tezech pokojach mieszkalo po 5 osob czyli szybko liczac razem 15 gdzie w jej pokoju oprocz jej chlopaka mieszkalo jeszcze trzech facetow zero prywatnosci, ani sie przebrac, ani nawet spokojnie spac bo nigdy nie wiadomo kazdy jeden mogl jej cos zrobic wiadomo jakie czasy tym bardziej ze dostali osobne lozka bo byly polowe w dodatku na jakims strychu drewnianym gdzie myszy pajeczyny itp nawet jednego mebla nie bylo wiec rzeczy trzeba bylo trzymac w walizkach, ogolnie smrod brod... Bylam widzialam masakra!!!! jak mozna tak ludzi traktowac. Mieszkam niedaleko wiec zaproponowalam zeby przeniesli sie do mnie ale mieszkanie na wlasna reke grozilo utrata pracy. Praca moze i nie byla ciezka bo praktycznie jej nie bylo siedzieli w domu i zastanawiali sie czy w ogole zarobia jakies pieniadze chodzac do roboty dwa lub trzy razy w tygodniu. Z biegiem czasu bylo troszke wiecej pracy i w koncu zaczelo sie cos dziac - do chwili gdy pewnego dnia jakis chyba wplywowy turek sie (usunięte przez moderatora) do kolezanki powiedzial ze zostaje na nadgodziny i ze ja osobiscie odwiezie do domu na szczescie ludzie ktorzy tez zostali na innej linii ja zabrali. Wrocila do domu gdzie czekal na nia jej facet (pracowali na inne zmiany) po czym oznajmil jej ze zostal zwolniony a ktos kto do niego dzwonil z ta wiadomoscia powiedzial ze po jego dziewczyne jutro do pracy przyjedzie ten wlasnie turas... Co to mialo (usunięte przez moderatora) byc ? Czy on chcial jej cos zrobic? mozna sobue dzis tylko zadawac to pytanie. Przestraszyla sie i nastepnego dnia zalatwiali transport do domu. Nie dostali nawet kasy za ostatnie dwa tygodnie gdzie wyplacane mieli co tydzien. A moze z gory bylo juz cos zaplanowane? Nigdy nie wiadomo takze uwazajcie dziewczyny podejrzana firma.
1
mycha 2014-07-30 18:56:56
jestem z chłopakiem w tiel mamy zrobione po60godziny,zero kasy z dnia na dzień nas wyrzucili jeszcze dowody nam chcieli zabrać,postawisz się lecisz.coś zrobic teraz iść tutaj na policję w polsce jak wrócić?????
uprzejma 2014-09-05 20:45:37
Tak pieknie pani z biura opowiadala o firmir i w ogole!prztjechalam w ogole nic Ci noe wytlumacza nie pomoga nic komletenie rzucaja z roboty do roboty jebiesz jak pies nie masz czasu na nic nawet zeby ogarnac sprawy organizacji. Biuro tez sie nie kwapi do tego. Nie wiesz ile zarabiasz. . . I z dnia na dzien cie wyjebia.... Be pieniedY noczego co to (usunięte przez administratora) ma byc! Nikomu nie polecM tego biura tej robory i w ogole. Oni sami noe ogarniaja ile ludzi zatrudniaja i w ogole ! Po(usunięte przez administratora) im to. Maja czlowieka za smiecia doslowbie.FUCK OFF!
2
adek 2014-09-07 15:03:17
co to za biuro ! co to w ogole ma byc !
brak składu i w ogole! w tygodniu robisz po 4-5H dziennie ;/ hajs za mieszkanie biora spory ;/ a warunki takie sobie ;/ w biurze Pani E. mogla by rowniez pracowac w sadzie idealnie by sie tam nadała :)

odradzam nie polecam :)
4
Hejter VDU BV 2014-10-28 22:42:46
Lipa:
1. 90 euro tygodniowo za mieszkanie, po 4 osoby wklitach 10m2
2. Dyzury na sprzatanie i kary po 50 euro, jesli nie jest wystarczajaca wysprzatane
3. Rozliczenia i maile administracyjne bez tlumaczena na j. polski, mimo, ze w biurze pracuja Polacy
4. O tym gdzie i czy w ogole pracujesz dowiadujesz sie dzien przed o ok. 20.00. Jesli masz nocke, to dowiadujesz sie o tym na 2,5 godziny przed.
5. Zdarz sie, ze dowalaja 2 zmiany w ciagu doby (wtedy dowiadujesz sie telefonicznie po pierwszej zmianie)
6. Niejasny system platnosci
7. Przelewy w czwartki za poprzedni tydzien, a czas minimalny to 8 tygodni, do tego musisz podpisac dokument, ze wracasz do Polski na 2 tygodnie przed, jesli zrezygnujesz wczesniej, nie dostaniesz wyplaty za ostatni tydzien.
8. Traktuja pracownikow jak mieso: nie wiedza ilu zatrudniaja, rzucaja z zakladu do zakladu
9. Osoby z prawem jazdy MUSZA odwozic innych pracownikow za darmo, nie mowiac juz o stracie czasu
10. Kroja na kazdym kroku: np. Ile kosztuje zagubienie darmowej karty do smieci? 75 euro!
Pozdro600, nigdy wiecej
3
magda198x 2014-11-11 14:05:10
Co do odwozenia innych pracownikow nie jest to za darmo. Za dodatkowe kursy placa.
calaprawda 2014-11-14 16:48:32
To co napisał hejter jest w 100% prawdą i żadna nagonka. Wiem, bo doświadczyłam. Na początku jest szok, jak się przywyknie to da się wytrzymać te 8 tygodni. Jednak nie każdy ma szczęście do godzin. Ja miałam przyzwoite, a byli tacy co jak była posucha to pracowali po ok 10h w danym tygodniu. Jeżeli ktoś jedzie pierwszy raz, to może lepiej przez Van Doorna spróbować i zobaczyć. Można zawsze powiedzieć im, że chcę się 6 tyg. pracować a nie 8. Moi znajomi tak zrobili i ich puścili, i zapłacili za ostatni tydzień. Plus jest taki, że wyrobią Ci SOFI i złapiesz jakieś doświadczenie początkowe i generalnie zobaczysz jak to wygląda.
1
malina0090 2015-03-24 14:46:31
Ta firma nie jest taka zła, kto chce pracować to pracę bedzię miał, jak ktoś się nie nadaje to proste, wywalaja do Pl. A co do godzin to bywa różnie bywa, że jest ich 60 a bywa że 25 i to nie zależy od nich. A jak chodzi o kase to odradzam jechać ludziom poniżej 22 roku życia, bo będą pracować jak inni a zarabiać o dużo mniej. Jak chodzi o ludzi to wszyscy są fałszywi, jak jechać to tylko do pracy a nie szukać przyjaciół bo dobrze na tym nie wyjdziecie. A co do Ewy to jest kobieta bardzo w porządku, a nie jej wina że musi robić to co jej powiedzą w biurze. Więc każdy ma inne zdanie. Pozdrawiam
kajetan 2015-12-30 21:25:06
zgadzam się z opnia poprzedników ta firma to dno i tez jej nie polecam, ludzi traktują jak szmaty i tanią siłę roboczą jak wogóle zobaczysz pieniądzę... nie mówiąć o warunkach mieszkalnych,małe mieszkanko i w nim 10 osób,,oczywiście w mieszkaniach ma być sterylnie bo jak nie oczywiście kary, potrafia nawet wejść i powyrzucać ubrania z szafek jeśli coś im się nie spodoba,,współpracownicy patrzą na ciebie jak na zło konieczne i tylko czekają by cię zgnoić, teoretyczni opiekunowie mają was gdzieś wiec nie polecam tej firmy
Powodzenia
kajetan 2015-12-30 21:25:53
zgadzam się z opnia poprzedników ta firma to dno i tez jej nie polecam, ludzi traktują jak szmaty i tanią siłę roboczą jak wogóle zobaczysz pieniądzę... nie mówiąć o warunkach mieszkalnych,małe mieszkanko i w nim 10 osób,,oczywiście w mieszkaniach ma być sterylnie bo jak nie oczywiście kary, potrafia nawet wejść i powyrzucać ubrania z szafek jeśli coś im się nie spodoba,,współpracownicy patrzą na ciebie jak na zło konieczne i tylko czekają by cię zgnoić, teoretyczni opiekunowie mają was gdzieś wiec nie polecam tej firmy
Powodzenia
Kropek 2015-12-30 21:33:41
Zgadzam się ze wszystkimi co opisują to firmę negatywnie, bo to szczera prawda, osoby które powinny pomagać organizacyjnie , jak to same stwierdziły: "mają to w d*pie". Mieszkanka małe ale tłok jest spory, bo na 40 metrach kwadratowych jest około 10 osób i zawsze ma być czysto. Dają samochody osobom, które boją się jeździć, każą zbierać ludzi i wozić do pracy, mimo nawigacji danej przez firmę nie dają dokładnych adresów skąd ma się zabrać osoby i gdzie zawieść.
1
stella 2015-12-30 21:39:44
Dodam jeszcze że nie zna się ludzi z którymi się jeździ i niektórzy mówią głupie teksty typu :co byś zrobiła jak cię gdzieś wywiózł i chciał...(wiadomo co)
Oczywiście nie wiesz nigdy jak idziesz do pracy i gdzie,dopiero koło 23 możesz się tego dowiedzieć.
Ogólnie nie polecam tej firmy
prymas 2016-06-19 10:27:39
A jak wyglada praca na produkcji??
Pikachu 2016-09-20 19:23:50
Nic dodać nic ująć wyzyskiwacze,śmieją się prosto w twarz z jakim kolwiek problemem.Wielką jedną farsa trzeba prosić się o wszystko.
3
Pracownik VDU 2016-09-27 12:00:16
Witam wszystkich odwiedzających ten serwis. Na początku dodam iż jestem pracownikiem VDU od prawie 10 lat.
To co napisze poniżej będzie podsumowaniem powyższych opini oraz nauczką dla osób wystawiających nowe .

Nie ma idealnej firmy , osoby które wystawiają komentarze typu " nie polecam , porażka, totalne dno itd " najprawdopodobniej nigdy nie były w innych firmach . Jestem osobą obiektywną , mam tysiące kontaktów, informacji od ludzi " Polaków " pracujących za granicą. Sytuacje oraz odczucia osób pracujących za granicami naszego kraju są różne ( ile osób na obczyżnie tyle opini o ich miejscach pracy ). Każda firma ma swoje plusy i minusy, lecz wiem i jestem tego w 100% przekonany że Firma VDU ma dużo więcej plusów niż minusów a każdemu nie da się wygodzić, osoby które PRACUJĄC chcą zarobić trafiły pod dobry adres.
Apropo zarobków : ( dla osób wypisujących głupoty o ich stawkach itd ), na terenie całej Holandii obowiązują różne stawki godzinowe, zależne od wieku oraz pracy jaką pracownik wykonuje. W chwili obecnej istniją dziesiątki sektorów, dzilących maksymalną stawkę godzinową w zależności od rodzaju pracy jaką się wykonuje. Bariera stawek godzinowych zamyka się wraz z ukonćzeniem 23 roku życia w całej NL.
Zakwaterowanie : W firmie VDU zakwaterowanie oceniam na dość wyskokim poziomie ponieważ wszystkie mieszkania, domy, apartamenty i ich ilość mieszkańców jest stale kontrolowana przez komisje , chociaż by ubiegła z sieci sklepów AlbertHeijn. Jestem pełen podziwu czytając kometarze osób które piszą iż w VDU mieszka 5 osób w jednym pokoju bez względu na płęć i ich prywatność na którą każdy z nas zasługuje. Ilość osób w pokojach ( w całej firmie, na kazdym z mieszkan to 2 lub 4 osoby ) , które VDU przestrzega bardzo ściśle a ich liczba jeszcze nigdy nie przekroczyła dopuszczalna normę na dany metraż w mieszkaniu. Jeszcze słowo dlaczego ocena na dość wysokim poziomie, bo jak inaczej ocenić : Polską telewizję, internet , pełne wyposażenie mieszkań i ich odswieżanie średnio co 2 -3 lata?!

Podsumowując, dziękuję i jestem bardzo wdzięczny iż jestem jednym z pracowników tej firmy ponieważ od samego początku czułem i nadal czuję iż mogę na nią liczyć , a prace i możliwość powrotu do Holandii miałem za każdym razem. Pozdrawiam Wszystkich czytelników.
S 2016-10-05 15:18:27
Ktoś się pode mnie podszyl bo nie znam innej osoby o takim imieniu. Co za swinia
ftj 2016-10-05 15:55:13
@As no to co w tym zlego? przecież to sa na prawde dobre zarobki dużo ludzi wydaje mi się ze chciałoby tyle zarabiać a zarabiają o wiele mniej przeciez
do menageruuufff 2016-11-19 18:29:38
ciekawe czy jest ktos kto wie ze przed 2008 van doorn pobieral pieniadze za ubezpieczenie mimo tego ze nikt nie byl ubezpieczony? osobiscie sprawdzone w Holland Zorg posiadam wydruk ze wszystkich lat.
Kombinatorstwo na kazdym kroku. Ci ktorzy maja wiecej oleju w glowie dawno opuscili ten zascianek i zyja na pelnych prawach tak samo jak holendrzy. Wiele spraw jest tuszowanych i tlumaczonych tym ze jestescie polakami. Nie prawda! Boja sie ze wszystkie machlojki wyjda na jaw !!!
Nie polecam a nawet odradzam-chociazby dlatego ze musisz miec konskie zdrowie zeby zarobic. W przeciwnym razie siedzisz w mieszkaniu wielkosci mojej obecnej sypialni i czekasz za friko az laskawie dadza prace. jesli bedziesz potulny to i owszem zarobisz ale po latach wiem ze n ie warto. Van doorn zascianek i niewola!
Władziu 2016-11-20 14:47:44
tak :) chyba nie pamiętacie jak przed wspomnianą kontrola wynosiliście łózka z mieszkań na Tiel :) albo dzień przed inna kontrola zakładaliście gaśnice itd :D Polska TV? chyba jak sobie Dekoder przywieziesz :D Internet? jak Ci kropek nie weźmie routera bo np schody nie odkurzone :D Wyposażone mieszkania? no proszę... musisz się prosić w biurze by coś naprawili, lub dokupili, w lodówkach jedna polka na głowę. nie sprawne piekarniki itd :)
1
Vdu kara 2016-11-27 08:47:01
Janusz juz jakiś czas Cie nie ma a dalej chcesz mamic wszystkim oczy? Jakie reguły i zasady zna van doorn? Na szybko mogę podać przykłady które na dzień dobry obala to co opisałeś w swoim poście...siedzisz w Polsce i dalej manipulujesz ludźmi. Ta firma to żart i niedowierzanie jak w tych czasach można tak oszukiwać Polaków. Wasz hajs się zgadza zawsze...nasz nie zawsze. Nie polecam -wręcz odradzam. Biuro gdzie najlepszym określeniem jest "kara". Kary za wszystko i nie tylko pieniężne.... Brak profesjonalizmu bo jak nazwać biuro profesjonalnym gdzie koordynatorzy pozatrudniani bez żadnego wykształcenia...pomoc słaba. Tylko wieczne strasznie jak nie zjazdem do polski to prawnikami buhahaha.
Balasting juz jedzie! 2016-11-27 19:08:57
o widać ze nie tylko ja sie domyśliłem ze tamten komentarz napisał JANUSZ ! A Janusz to osoba ktora siedzi sobie w Polsce i nakręca ludzi aby przyjechli do Van Doorna, ściemnia im, obiecuje itd byle by tylko ktoś przyjechał. Na ta firmę koniecznie musi wejść Balasting i inne urzędy w Holandii, to jest dopiero syf i oszustwo.
1
Kropek 2016-11-27 19:39:11
UWAGA! pod tym adresem możecie w języku polskim zgłosić do inspekcji pracy to biuro ! https://fd8.formdesk.com/arbeidsinspectie/Zawiadomienie
Pracownik VDU 2016-11-30 12:09:59
Każda osoba pracująca w firmie VDU zawsze była ubezpieczona !!! Jeśli potrzebujesz dowodów zapraszamy do biura VDU.

Odradzasz na każdym kroku, bo chcesz aby Cię traktowali na równi z Holendrami, jakie oni mają prawa których Tobie nie dano ? VDU nie tworzy żadnych " machlojek " , w przeciwnym wypadku firma już dawno została by zamknięta , a w chwili obecnej ma się wyśmienicie i zatrudnia z roku na rok coraz więcej Plaków bo dzięki Bogu są tacy , którzy CHCĄ PRACOWAĆ i po to jadą 1200km . A co do mieszkań ,hym : poszukaj sobie mieszkania wielkości Twojej sypialni, znajdz prace, kup sobie auto na NL tablicach lub opłacaj wegenbelasting na polskie auto, zrób opłaty za wszystko a potem zacznij liczyć . Też tak myślałem lecz teraz wiem że to nie takie proste , mieszkam i pracuje w Holandii już dobre pale lat i wiem co pisze . A VDU było i jest ok !!!
leos 2016-11-30 12:14:46
link mi cos nie dziala
VDU 2016-11-30 12:34:25
Wladziu nasz drogi kochany ... wiec bardzo ci dziekujemy ze pamietasz i potwierdzasz na tym forum aspekt dotyczoacy kontroli w naszej firmie .

jesli chodzi o lozka to w kazdym tygodniu w naszym biurze dzieja sie czynnosci zwiazane z remonatmi, wnoszeniem wynoszeniem rzeczy z mieszkan bo w chwili obecnej posiadamy prawie 50 mieszkan. najelismy firme remontowo uslugowa ktora calorocznie bedzie dla naszej dyspozycji bo przy tak duzej ilosci mieszkan zawsze znajdzie sie cos do roboty np. powieszenie gasnicy :)

na kazdym mieszkaniu jest dekoder z naszego biura z polskimi kanalami...
na kazdym mieszkaniu jest tez internet ...
na kazdym mieszkaniu pelne wyposazenie ... ( jesli cos nie dziala to napewno zostaje naprawione)

mamy mieszkania 4 - 5 - 6 - 8- 12 - stationstraat 25 i w meteren 30 osob ( kazde wedlug norm ! ) jedna polka w lodowce to za malo wiec jestes za wprowadzeniem lodowki na 1 lub 2 osoby ? tylko gdzie je pomiescimy ... po za tym w kazdym z miejscowosci gdzie mamy mieszkania jest max 5 min do sklepu :D

pozdrawiamy cie goraco ;)
Janusz 2016-12-01 11:26:30
Na początku mojej opinii chciałbym aby wszyscy , którzy już coś w tym temacie napisali lub będą chcieli oznajmić aby choć raz w życiu ze dwa razy się zastanowili zanim raz coś tu napiszą , tak jak Ty!

Po 1) anonimowy kolego/koleżanko jak Ty to napisałeś/aś nie mamie niczyich oczu. Od ponad roku czasu mam kontakt z wieloma naszymi rodakami , porozmawiaj choć z 1% tych ludzi to zobaczysz jak inni naprawdę zostali oszukani , itd.

Po 2) VDU Uitzendbureau jest firmą z 18 letnim doświadczeniem, co za tym idzie od 18 lat działa w zakresie pośrednictwa pracy z polskimi pracownikami. Od początku istnienia nie zostało zarzucone tej firmie jakiekolwiek manipulowanie lub oszukiwanie swoich pracowników !!! W przeciągu roku kalendarzowego średnia liczba instancji kontrolujących tego typu firmy oscyluje w granicach 3 razy ( sam byłem ich świadkiem będąc w biurze ) więc powstrzymaj swoje wyznania na tego typu tematy jeśli nie masz bladego pojęcia o rzeczywistości !

Po 3)Kary jakie zostały wprowadzone w VDU Uitzendbureau są TYLKO i wyłącznie za nie utrzymywanie czystości, a pieniądze jakie są odtrącane od wszystkich mieszkańców jednakowo zostają przeznaczone na firmy sprzątające. Bo ileż można upominać i alarmować o utrzymywanie czystości na bierząco. W innych firmach tego typu rozwiązanie istnieje od dawien dawna i co najważniejsze przynosiło i w dalszym ciągu przynosi rezultat .

Po 4) Profesionalizm w VDU Uitzendbureau jest na wysokim poziomie drogi forumowiczu ! Po za tym jeśli piszesz o wykształceniu to każda holenderska osoba pracująca w biurze ukończyła minimum ( hbo lub wo ) a Polscy pracownicy biura minimum ( średnie lub wyższe ) wykształcenie :) !

Sądzę że każdy jeden, m.in., Ty również, zakończyłeś już z naszą firmą współprace i jak to w życiu bywa najwięcej mają do powiedzenia Ci co tak naprawdę myślą że cały Świat jest przeciwko nim i to tylko oni mają rację i bez żadnych podstaw mogą wypisywać i szargać opinie innym, a będąc jednym z pracowników nie zawsze tym najlepszym, nie robią nic by polepszyć lub chociaż utrzymać pracę jaką otrzymali.

Po za tym ilość znajdujących się w tym portalu wypowiedzi względem ilości pracowników jakie rocznie zatrudnia VDU Uitzendbureau nie sięga nawet 0.09%.

Pozdrawiam wszystkich .

Do menageruuuufff 2016-12-10 08:07:05
Dowód można zdobyć tylko w Holland Zorg i porównać z przepracowanymi latami. Tak się składa że jedno z drugim się nie zgadza. Bo to juz mam zrobione.I skąd możesz wiedzieć czy wszyscy byli ubezpieczeni skoro ciebie Synu jeszcze nie było w tym VDU.
Zostaw swoją opinię o Van Doorn International Fruit B.V. - Deil
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Doorn International Fruit B.V.