brak logo

W. Śliwiński

Kraków

Opinie o W. Śliwiński

gapciu 2010-01-26 22:37:03
Na początku pracy w firmie w.śliwiński, myślałam że wygrałam w totolotka!ale po jakimś czasie okazało się jakimś koszmarem!!!!!! Z perspektywy czasu z pełną odpowiedzialnością mówię że Śliwińscy stosują mobbing wobec swoich pracowników. Zawsze coś było nie tak , tylko po to żeby obciąć pensję albo nie dać obiecanej premii! Braki w Remanentach wychodziły nie wiadomo z kąt ! I ciągle robią Rekrutacje po to żeby była nowa osoba nieświadoma niczego na jakiś czas !!!!!
Ludzie uciekajcie od tego salonu!
admin 2010-03-14 08:41:34
Witam

Staram sie o pracę w tej Firmie prosze o kontakt, bardzo mi na tym zależy [usunięte przez moderatora]
krakusek 2010-04-02 17:25:43
To co napisała "gapciu" to jakieś brednie!!! firma jest w porządku!!! moge to poświadczyć jako wieloletni pracownik! nie wiem co tamta osoba wypisuje!
yyyyy. 2010-04-21 12:32:10
Gapciu ma rację!!! Najgorsza atmosfera jest w samej Centrali,wszyscy są zawistni,jednym słowem to gniazdo żmij.Panuje tam straszny bałagan.Tylko patrzą aby dorobić się Twoim kosztem....
blablabla 2010-06-23 22:06:30
a ja uważam, że osobą broniącą firmę są albo jej właściciele, albo obecni pracownicy centrali, dajcie spokój przecież wiadomo że ta firma to delikatnie mówiąc syf
1
pracownik 2011-05-13 07:36:51
jeżeli lublisz sado maso praca w tej firmie będzie dla ciebie wspaniała, a tak serio to jest najgorsza firma w jakiej miałam okazję pracować i nie jestem rozrzalona - stwierdzam po prostu fakt. [usunięte przez moderatora]
2
2013-10-10 20:14:51
Bardzo proszę o kontakt byłych pracowników z Lublina firmy śliwiński i osób,które przeszły rozmowy kwalifikacyjne.Dziękuję z góry [usunięte przez moderatora]
mka 2013-10-26 06:23:20
Bylam klientka sliwinskiego we wroclawiu, zle zrealizowano moje zamowienoe, sprzedano mi drozsze obraczki w tanszej cenie - sprzedawczyni nie potrafila spisac ceny z katologu - ochydna baba usunięte przez moderatora], szantazowala mnie ze albo doplace albo nie dostane obraczek!!!! Nie kupujcie tam to najgorsza firma jubilerska na rynku
2
patryk 2014-01-26 15:10:40
kupiłem łańcuszek który robi się czarny , sprzedawczyni ...babsko wogóle bez wiedzy twierdzi że mam chorą wątrobe !!!!...uwierzycie ?
Wogóle nie zdziwię się jeśli w tej Galerii / Pasaż Grunwaldzki / dowiem się że buty mi się podarły bo mam katar !!!
1
lublin 2014-01-26 21:33:24
delikatnie mówiąc lepiej nie kupuj i nie pracuj......
1
Agnieszka 2014-02-23 10:31:25
Łańcuszki w tym sklepie to poprostu tandeta. Ja też mam od nich łańcuszek i już po tygodniu noszenia się rozpadł, oczywiście reklamacji nie uznali zapłaciłam za naprawę i rozpadł się w innym miejscu gdzie reklamacji też nie uznali...wychodzi na to, że zamiast go nosić powinnam sobie go powiesić nad łóżkiem i patrzeć na niego. NIE POLECAM ZAKUPÓW W (usunięte przez administratora)!!!
2
pracownica 2014-06-27 19:16:04
dziwne czy zatrudnili kogoś do odpisywanie na każdy negatywną opinie?
myślę że jest kwestią czasu i sprawiedliwość będzie po stronie pracowników byłych i przyszłych których się poniewiera i miesza z błotem w zależności od humoru
przykre miejsce
p.s.
etatowy pismaku nie odpisuj na mój post
pracownica 2014-07-02 22:27:51
zgadzam się z Tobą,bardzo przykre miejsce.
byla pracownica 2014-11-03 21:41:15
opinie o tej firmie mam z doswiadczenia , nie polecam , wiem co pisze ,szkoda zdrowia , nie warto.Praca sama w sobie jest wazna , to kwestia charakteru i wychowania ale ludzi trzeba szanowac a tu tego brak niestety.
X 2014-11-04 19:00:11
Im dalej tym lepiej.....
byla pracownica 2014-11-09 22:22:00
a czy wspominalam o fizycznej pracy?nie.Uwierz,szkoda zdrowia i nerwow ,oj szkoda,a różne rzeczy widziałam ...nie polecam,zakupow również i tu nie przemawia przeze mnie rozgoryczenie:).Fizycznie jesteś wykończony ale przynajmniej jesteś świadom na co się piszesz.
gall 2015-02-24 17:08:24
W kazdej pracy sa plusy i minusy jakielkolwiek firmy na swiecie bysmy nie wzieli pod uwage. Najlepiej sprawdzic samemu kazdy na prace reaguje inaczej dla niektorych to pasja dla niektorych zrodlo dochodu. Najlepiej samemu sprawdzic ja pracowalam w sieciowkach jubilerskich typu Apart i tam dopiero jest srednio nie masz imienia tylko numerek:)
KIM 2015-05-12 12:37:28
LEPIEJ Z NIMI NIE WSPÓŁPRACOWAĆ!!! SAMA PRACOWNIKIEM NIE BYŁAM ALE MAM BIŻUTERIĘ OD NICH. Boże co sprzedają w Śliwińskim... Żenada!!!! Z obrączki wypadają kamienie, w komplecie biżuterii za ponad 5000 zł kolczyków się nie da nosić ponieważ zapięcie wyłamuje się co 3 tygodnie a reklamacja jest wg nich bezzasadna!!!!! Nie polecam Śliwińskiego zdecydowanie!!!!!!!!
MAM PRZERÓŻNE KOMPLETY BIŻUTERII ZŁOTEJ, KILKANAŚCIE PAR KOLCZYKÓW I DUŻO PIERŚCIONKÓW ALE TYLKO Z TYMI RZECZAMI OD ŚLIWISKIEGO JEST PROBLEM!!!! A NA NAPRAWĘ CZEKA SIĘ MIESIĄC O ILE NIE ODRZUCĄ REKLAMACJI BO TAK ROBIĄ ZAZWYCZAJ!!!!
1
justi 2015-11-11 21:49:27
bizuteria jest tandetna, pierscionek zareczynowy o wartosci 1700 zl, po tygodniu noszenia wypadl szmaragd , oddalam na reklamacje, naprawiony odebralam, ale chcialam pomniejszyc musialam zaplacic 60 zl za przerozmiarowanie, bajka, juz czlowiek chce meic to trzeba zaplacic, ale szkoda tylko ze jak odebralam pierscionek umylam rece mydlem w plycie a szmaragd dalej odpadl , patrzac na kamyczek wsadzili ten sam szmaragdzil co im oddalam do reklamacji bo jets uszczerbiony a przeciesz przy mysiu rak nie zrobilam nic co moglo by go uszkodzic, szmelc szkoda bylo kupowac, tylko moj narzeczony jest zrezygnowany ze prezent ciagle sie psuje
1
B2Bob 2016-02-28 11:41:24
Jak w każdej firmie trzeba pracować, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma jak to mowią, a wiadomo ze opinie przeważnie piszą sfrustrowani klienci albo byli pracownicy a w każdej firmie takich nie brakuje, internet chłonie wszystko
vivi 2016-02-29 20:17:34
Chciałabym dołączyć się do dyskusji o warunkach pracy w W.Śliwiński... Większość odchodzących jest sfrustrowana bo wierzą w opowieści że w innych firmach jest fantastycznie i nie trzeba się wysilać... a W.Śliwiński wymaga zaangażowania, miłego i profesjonalnego podejścia do obsługi klienta. Jeśli nie lubicie pracować, lub zwyczajnie nie chce Wam się pracować, nie rekrutujcie... Bo będziecie płakać jak pozostali na tym portalu, którzy zwyczajnie nie podołali wymaganiom... A praca jest ciekawa i rowijająca... Dla ambitnych - naprawdę polecam - świetna szkoła handlu...
M. 2016-09-21 22:19:03
Aha Vivi Vivi..... chyba Rafi ^^ wszyscy dobrze wiedzą że pozytywne opinie mają obowiązek tu wpisywać wszyscy pod dyktandem Pani M ^^
smok 2016-09-23 13:01:04
Hej, wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zarudnienie, co jest rzadkoscią w dzisiejszych czasach.
Zostaw swoją opinię o W. Śliwiński - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W. Śliwiński