brak logo

ORAS OLESNO SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o ORAS OLESNO SP. Z O.O.

olesnianin 2010-07-15 16:43
straszna lipa,zarząd do bani nawet sekretarka wyszczekana, niemiła. nie polecam
6
oras-owiec 2010-11-07 09:04
[usunięte przez moderatora] ! Najlepszy zakład w powiecie. [usunięte przez moderatora]
1
enja76 2010-11-30 17:31
Witam, w dodatku Praca Gazety Wyborczej pojawiło się ogłoszenie o zatrudnieniu na kilka stanowisk w tej firmie - chciałam złożyć tam swoją aplikację - proszę o opinie o tej firmie, jakie są zarobki, warunki zatrudnienia, szkolenia itp
Nieznajoma 2014-02-04 17:37
Spoko zakład, szkoda tylko, ze Niemcy wlezą do niego niedługo z buciorami. Co poniektórzy też mają przerost ambicji nad formą. Myślałam, że będzie gorzej, ale jak na razie jest OK.
taniasiłarobocza 2015-10-02 10:31
Nie Niemcy przejęli Oras, tylko Oras przejął niemiecką firmę Hansa :) a właściwie to nastąpiło połączenie tych firm: P
toto 2015-11-04 17:02
W Firmie panują chore układy!
2
toto 2015-11-07 13:36
Warunki pracy i narzędzia pracy są dobre,
jak również zapewnione są szkolenia.
2
LA 2016-05-07 11:59
to było w kwetniu tamtego roku i rekrutacje były na stanowisko Regionalny Przedstawiciel handlowy ds. inwestycji
Zuzanna 2017-03-20 16:02
Pracujesz obecnie w ORAS OLESNO? Chętnie dowiemy się jakie warunki zatrudnienia teraz oferuje firma. Jakie są największe plusy pracy w firmie?
Adek 2017-07-14 15:23
Jakie warunki i narzędzia dla ph oferuje firma i czy warto aplikować na to stanowisko
Adek 2017-07-14 15:24
Jakie warunki i narzędzia dla ph oferuje firma i czy warto aplikować na to stanowisko
Zostaw swoją opinię o ORAS OLESNO SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ORAS OLESNO SP. Z O.O.