Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson & Johnson

Pracowałeś w firmie Johnson & Johnson i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zaza zuzi - 2012-03-08 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jest tak na przykładzie regionu północ. Mierny (usunięte przez administratora), mierne wyniki, brak szacunku i ze strony swoich podwładnych, kompletnie NIE lubiany i wyśmiewany awansuje do farmacji:)))) Za to dobrze wchodzi bez mydła:)))))))
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-03-08 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten (usunięte przez administratora)z północy - przewija się już kolejny raz... Awans za brak wyników - REWELACJA!!! ;)))
zdjecie uzytkownika
marika - 2012-03-29 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z dzialem obslugi klienta, czy zatrudniaja przez zewnetrzna firme czy sama j&j i czy tam tez taki dramat psychologiczny jest?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-06-04 22:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam was frajerzy i żal mi was..
(usunięte przez administratora) wiecie bo całe życie w biurach za 1000 brutto wegetujecie a po \\\"pracy\\\" z pilotem i kebabem w łapie obserwujecie serialiki..

Jak sie jest pajacem i mendą to cię i z kasy z tesco wywala

(usunięte przez administratora)swe żale na grilach pod remizą z podobnymi do was nieudacznikami, którzy ostatnią książkę przeczytali w podstawówce ale rozumy pozjadali
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-09-27 16:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słynny (usunięte przez administratora) otrzymał zarzuty (usunięte przez administratora) więc jest nadzieja że w końcu po latach pozbędą się chwasta! Szkoda że musiało to trwać tak długo i tylu ludzi musiało przez niego stracić zdrowie, pracę a czasem i rodzinę. Miejmy nadzieję, że w końcu skończy się kolesiostwo i klepanie się po tyłkach!
zdjecie uzytkownika
Kastet - 2012-09-27 16:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A KTOŚ to zwykły nikt nawet argumentów Ci brakuje. 1000 zł w biurze ale za to spokojną pracę i trzeba muszę przebywać z takimi ludzmi jak ty! Myślisz że obrażaniem ludzi poprawisz sobie humor i swoją mega niską samoocenę??. Twoją reakcja świadczy o tobie.Jesteś słaby psychicznie i żałosny a w szkole (jeśli chodziłeś) przeżyłeś jesień średniowiecza.
zdjecie uzytkownika
kopas - 2012-10-18 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a podpowie ktoś ile tu sie zarabia jako medyczny?
bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
szarap - 2012-11-07 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaproponują Ci sześć tysięcy brutto, zapomnij o premiach i innych ściemach...
za te pieniądze będziesz niewolnikiem pracującym w skrajnych przypadkach po 20 godzin na dobę w weekendy również! DNO!!!!!!!!!!! DNO!!!! DNO!!!!!!!
Warto?
zdjecie uzytkownika
rep - 2013-03-15 12:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a ten (usunięte przez administratora) to z jakiego działu, bo mnie teraz zaprosili na rozmowe i chcialbym wiedziec na czym stoje?
zdjecie uzytkownika
Alberto - 2013-03-25 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiego działu startujesz?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-25 11:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
soczewki kontaktowe
zdjecie uzytkownika
Alberta - 2013-03-27 22:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do soczewek idź w ciemno. Obecnie chyba najbardziej rozwojowy dział JJ w Polsce. Czy jest cieżko? Tak jak wszędzie pracować trzeba ale wszystko ma ręce i nogi.
Opinie nt (usunięte przez administratora) nie dotyczą tego działu
zdjecie uzytkownika
dżejdżej - 2013-04-08 11:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natknąłem się na info o rekrutacji na przedstawiciela medycznego do działu OTC na woj. śląskie- czy ktoś z byłych/obecnych mógłby się wypowiedzieć co do podstawy + premii(7lat doświadczenia w handlu ale w innej branży), auto + kilometry + ilość wizyt i ogólnie jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
john - 2013-06-15 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o tradycje na regionie zachodnim ,to zdecydowanie nikomu nie polecam ,(usunięte przez administratora) to małolat ,który złapał pana Boga za nogi .
Kompletnie nie nadaje się na to stanowisko ,ludzie go nie szanują bo on nie szanuje ludzi ani ich czasu prywatnego ,długo nie potrwa tu jego kariera ,po za tym to taki człowiek który lubi śledzić ludzi i podglądać za półek.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2013-06-15 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda nie odpowiednia osoba na tym stanowisku ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-06-18 19:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Idz na rozmowę zobacz co powiedzą, nie sugerój się innymi opiniami, ja także się naczytałam opinii a rzeczywistośc okazała się inna, miła atmosferta super koledzy w Rejonie .
zdjecie uzytkownika
pogromca mitów - 2013-06-25 14:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście idź na rozmowę po to żeby przekonać się o nieprofesjonaliźmie jaki jest na porządku dziennym w Johnsonie.
O nieszanowaniu ludzi, o pracy na 2 etatach, o kolegach i koleżankach fałszywcach i o ogólnym rozkładzie operacyjnym w tej firmie. Pamiętaj że wszystko co usłyszysz na rozmowie to obiecanki cacanki :-)
zdjecie uzytkownika
Snob - 2013-07-07 23:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy o tym syfie na rozmowie sie nie dowie to trzeba przeżyć.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2013-07-08 22:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak sytuacja ma się w łodzi ?
Dział Consumer, zdradzi ktoś jaka podstawa jak często udaje sie zrealizować targety, jak z autem ?
Z góry dzięki za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 22:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
witam,czy ktoś może się podzielić informacjami na temat zarobków w soczewkach w Johnson&Johnson?Jaka jest minimalna płaca miesięczna..?
zdjecie uzytkownika
KR - 2013-08-19 14:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wybieram sie na rozmowe do firmy Johnson&Johnson dział OTC region warmińsko-mazurski.Proszę o info jak się pracuje ile płacą i jakie narzędzia pracy. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2013-08-20 07:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, że w J&J można nawet 2000 na PH wyciągnąć. Czy to prawda? dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Credo - 2013-08-21 18:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do zarobków w JJ to kwestia o jaka działkę pytasz. Do tzw MDD to spokojnie z palcem w nosie możesz 5-6k brutto wołać to jest minimum, podobnie w Pharmie co do Consumera nie wypowiadam się.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a cóż to jest za tajemniczy skrót, to MDD?? zaciekawiło mnie z powodu możliwych wysokich zarobków:)
zdjecie uzytkownika
Credo - 2013-08-26 22:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MDD- Medical Devices and Diagnostics W JJ pod tym jest kilka działów sprzetowych, diagnostyczny, soczewki
zdjecie uzytkownika
mir - 2013-08-28 00:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz były nabory do jj depuy synthes. Mozecie coś na temat sprzętówki dla ortopedów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial sprzedazowy brzmi naprawde niezle.. czy to zwykle ph, czy praca na sluchawkach? Zapewniaja baze danych?
zdjecie uzytkownika
Ccv - 2013-08-30 22:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W JJ są PM nie ma sprzedaży telef.
Depuy wpisuje sie w MDD więc stawka do negocjacji jak ponizej
zdjecie uzytkownika
natręt - 2013-09-18 23:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w firmie pracownik może liczyć na jakieś bonusy typu samochód służbowy, paczki świąteczne dla dzieciaków i inne?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 16:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz liczyc na garba,przemeczenie i spranie mozgu w zamian dostaniesz paczke na swieta i fure i komore pytanie tylko czy warto
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-08-06 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się ile można zawołać wynagrodzenia na rozmowie do OTC (szkoły rodzenia, położne...). I czy warto??
zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-09-12 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie jak pracuje się w Ethiconie? Jaka atmosfera,ludzie, szef?
zdjecie uzytkownika
teatr lalek - 2014-09-27 00:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ethicon to najgorsza działka w MDD. Bajzel do kwadratu. Nie wierz w ani jedno słowo jakie usłyszysz na rekrutacji. Spokojnym okiem przejrzyj się tym mutantom którzy tylko wyglądają jak ludzie. Jeśli rozmowa będzie Ci się wydawała dziwna to zapewniam że później będzie jeszcze gorzej. Tam można sfiksować albo pójść siedzieć do pierdla. To się tam wydarzyło. To co się tam wyrabia przekracza wszelkie granice.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-10-19 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Johnson & Johnson to amerykański międzynarodowy koncern farmaceutyczny i kosmetyczny, z siedzibą w New Brunswick w stanie New Jersey, założony w 1886 roku. Koncern produkuje m.in. leki, sprzęt medyczny, kosmetyki, artykuły dla niemowląt oraz soczewki kontaktowe. Główne marki to: Acuvue, Aveeno, Band-Aid, Carefree, Clean & Clear, Johnson's Baby, K-Y, Neutrogena, Nicorette, Nizoral, OneTouch, Rembrandt, Stayfree, Visine oraz Tylenol.
zdjecie uzytkownika
little Johnson :P - 2014-12-11 09:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, napisze mi ktoś konkretnie n/t pracy jako: Przedstawiciel Programów Specjalnych? Jak wygląda praca na tym stanowisku, jakie zarobki netto, jakie narzędzia pracy (auto, tablet, ulotki etc.). Czy auto można użytkować prywatnie- jest gps? Jak jest się rozliczanym z pracy- IMS, czy inna forma? Premie możliwe do uzyskania (jaka ich wielkość)? Proszę o wszelkie informacje. Mój mail: w115@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kałąsznikow - 2014-12-15 12:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to teraz little hjohnson pojechales z tymi pytaniami czuje sie jakbym byl rozstrzelany pytaniami na kazdy temat. wiem ze chcesz wiedziec jak najwiecej ale kurcze nie wiem czy jak ktos przeczyta taka ilosc pytan to odpowie na wszystko bo sie moze przestaraszyc. myslicie ze bede zadowolony z zarobkow w tej firmie czy nie do konca?"
zdjecie uzytkownika
Ból - 2015-01-20 09:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, że Johnson&Johnson to nie jest jakaś anonimowa dziura tylko porządna firma, mająca udziały na dobrą sprawę w każdym rynku (krajowym i zagranicznym). Jeżeli ktoś się wykazuje to na pewno jego zaangażowanie powinno zostać docenione przez pracodawców. Pytanie tylko jak bardzo i w jaki sposób.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-02-05 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że firma działą w jakimś międzynarodowym programie stażowym i staże u nich w obojętnie jakim dziale są płatne, czy ktoś moze to potwierdzić? A może są tacy, któzy znają szczegóły i wiedzą co poza byciem studentem trzeba spełnić aby dostać sie na taki staż? Jakieskryterium wiekowe, czy oceny na studiach, czy kto pierwszy ten lepszy?
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-02-09 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MM - 2014-08-06 22:18:52]:
Witam,

Spróbuj na prawdę warto, 3500 brutto podstawa , 1700 brutto premia
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2015-02-24 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś napisać o stanowisku Przedstawiciel Handlowy (Rynek Tradycyjny)? Tzn praca domyślam się jak wygląda. Interesują mnie zarobki? Podpowiecie? Bo pojawiła się oferta na pracuj.pl
zdjecie uzytkownika
WDobraRada - 2015-02-24 23:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace na detalu to najgorsza działka jaka może się trafić.
Zarobki marne. Nie przekroczysz 2-2,5 tys na rękę. W samochodzie GPS i ciągłe telefony, nawet po godzinach. Premie nie do wyrobienia. Ciągła presja na wynik i korporacyjne podejście do pracownika. Wydawałoby się ,że dobra firma, ale te czasy juz się skończyły. Na szczęście ja już od kilku miesiecy pracuję u normalnego pracodawcy za godziwe wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
Azyl - 2015-07-18 19:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry!! Specjalista ds. zakupów nieprodukcyjnych - Indirect Purchasing Specialist Ktoś łaskawie powie mi jakie zarobki są w tej firmie? Czy da się w tej firmie zaczepić na dłużej i pójść jakąś ciekawą scieżką zawodową?Nie ukrywam, iż pragnę się zaczepić na dłużej podaje link do oferty o któej mówie http://www.gowork.pl/praca/45;b/dabrowa-gornicza;l?oferta_opinie=pracuj.pl4028284
zdjecie uzytkownika
kopos - 2016-02-15 16:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy oczywiście od Twoich motywacji @Azyl. Jeśli jesteś zainteresowany jakimś stanowiskiem to startuj, wyślij CV, po okresie próbnym masz umowę o pracę, więc stabilnie tak jak Ci zależało.
zdjecie uzytkownika
doler - 2016-02-17 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kopos, słyszałem jednak że pracca w johnson jest dobra dla tych, którzy mają mocne nerwy. Podobno atmosfera zostawia wiele do żYczenia - ciekawe ile w tym prawdy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-21 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doler, to kwestia indywidualna, jedna osoba odnajdzie sie tu w pracy, a druga nie. Jak widziałem szukają teraz np. Junior Profed Specialist, to trzeba miec dodatkowo prawo jazdy B i gotowość do podrózy lokalnych i międzynarodowych.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-02-23 21:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie podróże służbowe to coś, czego niektóre osoby szukają więc pewnie będą mieć sporo chętnych na to stanowisko. plus za zatrudnienie na umowę o pracę i dostęp do najnowocześniejszych szkoleń nie tylko sprzedażowych :)
zdjecie uzytkownika
ghj - 2016-02-27 11:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na prawde duzy plus @Jacek umowa o prace..dodatkowo jest tez inna oferta od nich na przedstawiecila medycznego tylko miec odpiwiednie wyzssze wyksztalcenie
zdjecie uzytkownika
squashman - 2016-03-03 00:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ghj + w pakiecie - jak korumpować lekarzy i nie dać się złapać, + jak lać wódkę pod stołem bo tego zabrania tzw. Credo. Itd. , itp. Za coś chyba zapłacili 70 mln $ kary, Czy ich to czegoś nauczyło...wątpie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 2 sympatyczne panie, luźna rozmowa, pozytywne wrażenie- pytania o wcześniejszą pracę, o cele etc. Kobiety, które pracowały jak PM, więc znające temat od środka.
Pytania: co bym chciał w sobie zmienić, jakie szkolenia by mi się przydały?
zdjecie uzytkownika
struś - 2016-03-03 09:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa bo mi się opnbi pomylili z podobnie brzmią nazwą firmy, no wiadomo. a oni się tak naprawdę tutaj zajmują sprzętem medycznym, tak tylko informują kochani dla wszej wiedzy;)
zdjecie uzytkownika
ignacy - 2016-03-13 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie widziałem, że szukają specjalistów z wykształceniem chemicznym lub mechanicznym w Żorach na stanowisko inżyniera procesu. Słyszałem, że chętnie też zatrudniają studentów, wtedy te szkolenia to naprawdę są bardzo przydatne...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Johnson & Johnson!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert