Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson&Johnson

Pracowałeś w firmie Johnson&Johnson i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szarap - 2012-11-07 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaproponują Ci sześć tysięcy brutto, zapomnij o premiach i innych ściemach...
za te pieniądze będziesz niewolnikiem pracującym w skrajnych przypadkach po 20 godzin na dobę w weekendy również! DNO!!!!!!!!!!! DNO!!!! DNO!!!!!!!
Warto?
zdjecie uzytkownika
rep - 2013-03-15 12:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a ten (usunięte przez administratora) to z jakiego działu, bo mnie teraz zaprosili na rozmowe i chcialbym wiedziec na czym stoje?
zdjecie uzytkownika
Alberto - 2013-03-25 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiego działu startujesz?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-25 11:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
soczewki kontaktowe
zdjecie uzytkownika
Alberta - 2013-03-27 22:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do soczewek idź w ciemno. Obecnie chyba najbardziej rozwojowy dział JJ w Polsce. Czy jest cieżko? Tak jak wszędzie pracować trzeba ale wszystko ma ręce i nogi.
Opinie nt (usunięte przez administratora) nie dotyczą tego działu
zdjecie uzytkownika
dżejdżej - 2013-04-08 11:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natknąłem się na info o rekrutacji na przedstawiciela medycznego do działu OTC na woj. śląskie- czy ktoś z byłych/obecnych mógłby się wypowiedzieć co do podstawy + premii(7lat doświadczenia w handlu ale w innej branży), auto + kilometry + ilość wizyt i ogólnie jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
john - 2013-06-15 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o tradycje na regionie zachodnim ,to zdecydowanie nikomu nie polecam ,(usunięte przez administratora) to małolat ,który złapał pana Boga za nogi .
Kompletnie nie nadaje się na to stanowisko ,ludzie go nie szanują bo on nie szanuje ludzi ani ich czasu prywatnego ,długo nie potrwa tu jego kariera ,po za tym to taki człowiek który lubi śledzić ludzi i podglądać za półek.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2013-06-15 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda nie odpowiednia osoba na tym stanowisku ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-06-18 19:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Idz na rozmowę zobacz co powiedzą, nie sugerój się innymi opiniami, ja także się naczytałam opinii a rzeczywistośc okazała się inna, miła atmosferta super koledzy w Rejonie .
zdjecie uzytkownika
pogromca mitów - 2013-06-25 14:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście idź na rozmowę po to żeby przekonać się o nieprofesjonaliźmie jaki jest na porządku dziennym w Johnsonie.
O nieszanowaniu ludzi, o pracy na 2 etatach, o kolegach i koleżankach fałszywcach i o ogólnym rozkładzie operacyjnym w tej firmie. Pamiętaj że wszystko co usłyszysz na rozmowie to obiecanki cacanki :-)
zdjecie uzytkownika
Snob - 2013-07-07 23:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy o tym syfie na rozmowie sie nie dowie to trzeba przeżyć.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2013-07-08 22:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sytuacja ma się w łodzi ?
Dział Consumer, zdradzi ktoś jaka podstawa jak często udaje sie zrealizować targety, jak z autem ?
Z góry dzięki za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 22:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,czy ktoś może się podzielić informacjami na temat zarobków w soczewkach w Johnson&Johnson?Jaka jest minimalna płaca miesięczna..?
zdjecie uzytkownika
KR - 2013-08-19 14:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wybieram sie na rozmowe do firmy Johnson&Johnson dział OTC region warmińsko-mazurski.Proszę o info jak się pracuje ile płacą i jakie narzędzia pracy. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2013-08-20 07:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, że w J&J można nawet 2000 na PH wyciągnąć. Czy to prawda? dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Credo - 2013-08-21 18:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zarobków w JJ to kwestia o jaka działkę pytasz. Do tzw MDD to spokojnie z palcem w nosie możesz 5-6k brutto wołać to jest minimum, podobnie w Pharmie co do Consumera nie wypowiadam się.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a cóż to jest za tajemniczy skrót, to MDD?? zaciekawiło mnie z powodu możliwych wysokich zarobków:)
zdjecie uzytkownika
Credo - 2013-08-26 22:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MDD- Medical Devices and Diagnostics W JJ pod tym jest kilka działów sprzetowych, diagnostyczny, soczewki
zdjecie uzytkownika
mir - 2013-08-28 00:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz były nabory do jj depuy synthes. Mozecie coś na temat sprzętówki dla ortopedów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial sprzedazowy brzmi naprawde niezle.. czy to zwykle ph, czy praca na sluchawkach? Zapewniaja baze danych?
zdjecie uzytkownika
Ccv - 2013-08-30 22:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W JJ są PM nie ma sprzedaży telef.
Depuy wpisuje sie w MDD więc stawka do negocjacji jak ponizej
zdjecie uzytkownika
natręt - 2013-09-18 23:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w firmie pracownik może liczyć na jakieś bonusy typu samochód służbowy, paczki świąteczne dla dzieciaków i inne?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 16:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz liczyc na garba,przemeczenie i spranie mozgu w zamian dostaniesz paczke na swieta i fure i komore pytanie tylko czy warto
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-08-06 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się ile można zawołać wynagrodzenia na rozmowie do OTC (szkoły rodzenia, położne...). I czy warto??
zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-09-12 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jak pracuje się w Ethiconie? Jaka atmosfera,ludzie, szef?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson&Johnson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x