Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson&Johnson

zdjecie uzytkownika
JJ ph - 2010-01-26 18:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najprawdziwsza prawda! Potwierdzam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-24 11:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie cos wiecej napisac o pracy w J&J jako Przedstawiciel? Interesuje mnie region Polnocy kraju
zdjecie uzytkownika
ardo - 2010-04-06 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na północy jakimś cudem bo po znajomości pseudo kierownikiem jest tzw. "Kuki" Omijajcie ten region szerokim łukiem chyba że zmieni się osoba! Szkoda słów!
zdjecie uzytkownika
ktoś z miasta - 2010-07-12 13:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak oceniacie obecnego dyrektora z Iłżeckiej Piotra K. i jego nową panią menadżer z marketingu Annę D? Chyba tak za darmo nie awansowała??
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2010-07-12 14:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę ona się stara...więc może był to prawdziwy awans, ja chcę już stąd uciekać, bo nie widze tu przyszłości dla siebie. Wycisną ze mnie niedługo wszystkie soki.
zdjecie uzytkownika
gijana - 2010-10-30 20:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma co więcej mówić. Kto był na rozmowie w Dorotowie parę dni temu ten widział i słyszał:)) Region upada i ratuje się jak może w panice wymieniając ludzi. Może w końcu zatrudnią kogoś kto trochę ruszy ten region bo Kuki ma fatalne wyniki nawet trener nie pomógł:))))))
zdjecie uzytkownika
ph001 - 2011-01-27 13:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak oceniacie pracę na regionie Podlasie, bo wybieram się właśnie na rozmowę
zdjecie uzytkownika
podlasie - 2011-01-31 13:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam - chyba, że zmieni się kierownik! Z tego co wiem, to region północny kiedyś był najlepszym regionem w Polsce - a teraz wręcz odwrotnie (zasługa kierownika). Ten sam kierownik, który rekrutował w Dorotowie - mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2011-06-16 19:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Uff... czytając opinie ciary przechodzą. Dostałęm zaproszenie na rozmowę-p.med. dział chirurgii małoinwazyjnej/sterylizacja. Czy ktoś, kto otarł się o to mógłby podzielić się informacjami na temat, jak wygląda tam praca?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
bolek - 2011-07-19 17:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jaki teren dostałeś ofertę... Je tez dostałem do tego działu tylko jak czytam te wszystkie komentarze to ciarki przechodzą:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-09 15:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można łączyć działu Consumer (czyli produkty znane z reklam) z działem medycznym. W medycznym jest zupełnie inaczej, poczynając od zarobków a na atmosferze w pracy kończąc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-09 15:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można łączyć działu Consumer (czyli produkty znane z reklam) z działem medycznym. W medycznym jest zupełnie inaczej, poczynając od zarobków a na atmosferze w pracy kończąc
zdjecie uzytkownika
kam - 2011-09-10 13:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak delikatnie powiedziane, nie dość, że [usunięte przez moderatora] to jeszcze znęcają się psychicznie nad pracownikami, aha biuro rządzi a pole to podludzie...
zdjecie uzytkownika
saralutek - 2011-11-17 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam opinie kolegi , obiecują wiele a potem okazuje się iż Oni inaczej interpretują fakty , pisma które otrzymujesz co innego mówią a co innego mówią tobie. Nie wiem jakim sposobem ta firma otrzymała firmę roku 2010 . W biurze jest typowa walka "szczurów " , a w terenie , pozostawiam bez komentarza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 19:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J&J w Polsce jest małym graczem dla korporacji. Kierownictwo robi co chce i jak chce. Za taki pieniądze każdy się sprzeda. Kredyty, operacje plastyczne. To jest prywatny folwark dla kierowniczych stanowisk. Pracodawca roku? Kazali dobrze wypełnić ankietę i to wszystko.
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-01-09 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otrzymałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na przedstawiciela handlowego, proszę o informację na temat pracy w tej firmie, może coś optymistycznego. Jesli sprzedajesz efektywnie , to też jestes traktowany jak..... Wszystkie poprzednie opinie które czytam nie są zadawalajace:)
zdjecie uzytkownika
zaza zuzi - 2012-03-08 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jest tak na przykładzie regionu północ. Mierny (usunięte przez administratora), mierne wyniki, brak szacunku i ze strony swoich podwładnych, kompletnie NIE lubiany i wyśmiewany awansuje do farmacji:)))) Za to dobrze wchodzi bez mydła:)))))))
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-03-08 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten (usunięte przez administratora)z północy - przewija się już kolejny raz... Awans za brak wyników - REWELACJA!!! ;)))
zdjecie uzytkownika
marika - 2012-03-29 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z dzialem obslugi klienta, czy zatrudniaja przez zewnetrzna firme czy sama j&j i czy tam tez taki dramat psychologiczny jest?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-06-04 22:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam was frajerzy i żal mi was..
(usunięte przez administratora) wiecie bo całe życie w biurach za 1000 brutto wegetujecie a po \\\"pracy\\\" z pilotem i kebabem w łapie obserwujecie serialiki..

Jak sie jest pajacem i mendą to cię i z kasy z tesco wywala

(usunięte przez administratora)swe żale na grilach pod remizą z podobnymi do was nieudacznikami, którzy ostatnią książkę przeczytali w podstawówce ale rozumy pozjadali
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-09-27 16:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słynny (usunięte przez administratora) otrzymał zarzuty (usunięte przez administratora) więc jest nadzieja że w końcu po latach pozbędą się chwasta! Szkoda że musiało to trwać tak długo i tylu ludzi musiało przez niego stracić zdrowie, pracę a czasem i rodzinę. Miejmy nadzieję, że w końcu skończy się kolesiostwo i klepanie się po tyłkach!
zdjecie uzytkownika
Kastet - 2012-09-27 16:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A KTOŚ to zwykły nikt nawet argumentów Ci brakuje. 1000 zł w biurze ale za to spokojną pracę i trzeba muszę przebywać z takimi ludzmi jak ty! Myślisz że obrażaniem ludzi poprawisz sobie humor i swoją mega niską samoocenę??. Twoją reakcja świadczy o tobie.Jesteś słaby psychicznie i żałosny a w szkole (jeśli chodziłeś) przeżyłeś jesień średniowiecza.
zdjecie uzytkownika
kopas - 2012-10-18 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a podpowie ktoś ile tu sie zarabia jako medyczny?
bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
szarap - 2012-11-07 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaproponują Ci sześć tysięcy brutto, zapomnij o premiach i innych ściemach...
za te pieniądze będziesz niewolnikiem pracującym w skrajnych przypadkach po 20 godzin na dobę w weekendy również! DNO!!!!!!!!!!! DNO!!!! DNO!!!!!!!
Warto?
zdjecie uzytkownika
rep - 2013-03-15 12:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a ten (usunięte przez administratora) to z jakiego działu, bo mnie teraz zaprosili na rozmowe i chcialbym wiedziec na czym stoje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson&Johnson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x