brak logo

Johnson & Johnson

Krosno

Opinie o Johnson & Johnson

nowy 2012-03-08 21:06:36
A ten (usunięte przez administratora)z północy - przewija się już kolejny raz... Awans za brak wyników - REWELACJA!!! ;)))
marika 2012-03-29 19:01:03
a co z dzialem obslugi klienta, czy zatrudniaja przez zewnetrzna firme czy sama j&j i czy tam tez taki dramat psychologiczny jest?
ktoś 2012-06-04 22:16:33
czytam was frajerzy i żal mi was..
(usunięte przez administratora) wiecie bo całe życie w biurach za 1000 brutto wegetujecie a po \\\"pracy\\\" z pilotem i kebabem w łapie obserwujecie serialiki..

Jak sie jest pajacem i mendą to cię i z kasy z tesco wywala

(usunięte przez administratora)swe żale na grilach pod remizą z podobnymi do was nieudacznikami, którzy ostatnią książkę przeczytali w podstawówce ale rozumy pozjadali
były pracownik 2012-09-27 16:33:05
Słynny (usunięte przez administratora) otrzymał zarzuty (usunięte przez administratora) więc jest nadzieja że w końcu po latach pozbędą się chwasta! Szkoda że musiało to trwać tak długo i tylu ludzi musiało przez niego stracić zdrowie, pracę a czasem i rodzinę. Miejmy nadzieję, że w końcu skończy się kolesiostwo i klepanie się po tyłkach!
Kastet 2012-09-27 16:46:59
A KTOŚ to zwykły nikt nawet argumentów Ci brakuje. 1000 zł w biurze ale za to spokojną pracę i trzeba muszę przebywać z takimi ludzmi jak ty! Myślisz że obrażaniem ludzi poprawisz sobie humor i swoją mega niską samoocenę??. Twoją reakcja świadczy o tobie.Jesteś słaby psychicznie i żałosny a w szkole (jeśli chodziłeś) przeżyłeś jesień średniowiecza.
kopas 2012-10-18 13:27:22
a podpowie ktoś ile tu sie zarabia jako medyczny?
bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz.
szarap 2012-11-07 16:45:05
zaproponują Ci sześć tysięcy brutto, zapomnij o premiach i innych ściemach...
za te pieniądze będziesz niewolnikiem pracującym w skrajnych przypadkach po 20 godzin na dobę w weekendy również! DNO!!!!!!!!!!! DNO!!!! DNO!!!!!!!
Warto?
rep 2013-03-15 12:09:57
mam pytanie a ten (usunięte przez administratora) to z jakiego działu, bo mnie teraz zaprosili na rozmowe i chcialbym wiedziec na czym stoje?
Alberto 2013-03-25 09:56:23
A do jakiego działu startujesz?
anonim 2013-03-25 11:07:37
soczewki kontaktowe
Alberta 2013-03-27 22:18:07
Do soczewek idź w ciemno. Obecnie chyba najbardziej rozwojowy dział JJ w Polsce. Czy jest cieżko? Tak jak wszędzie pracować trzeba ale wszystko ma ręce i nogi.
Opinie nt (usunięte przez administratora) nie dotyczą tego działu
dżejdżej 2013-04-08 11:27:29
Natknąłem się na info o rekrutacji na przedstawiciela medycznego do działu OTC na woj. śląskie- czy ktoś z byłych/obecnych mógłby się wypowiedzieć co do podstawy + premii(7lat doświadczenia w handlu ale w innej branży), auto + kilometry + ilość wizyt i ogólnie jaka atmosfera?
john 2013-06-15 12:22:04
Jeśli chodzi o tradycje na regionie zachodnim ,to zdecydowanie nikomu nie polecam ,(usunięte przez administratora) to małolat ,który złapał pana Boga za nogi .
Kompletnie nie nadaje się na to stanowisko ,ludzie go nie szanują bo on nie szanuje ludzi ani ich czasu prywatnego ,długo nie potrwa tu jego kariera ,po za tym to taki człowiek który lubi śledzić ludzi i podglądać za półek.
1
hihi 2013-06-15 22:13:19
to prawda nie odpowiednia osoba na tym stanowisku ,(usunięte przez administratora)
1
Ja 2013-06-18 19:31:47
Witam, Idz na rozmowę zobacz co powiedzą, nie sugerój się innymi opiniami, ja także się naczytałam opinii a rzeczywistośc okazała się inna, miła atmosferta super koledzy w Rejonie .
1
pogromca mitów 2013-06-25 14:02:17
Oczywiście idź na rozmowę po to żeby przekonać się o nieprofesjonaliźmie jaki jest na porządku dziennym w Johnsonie.
O nieszanowaniu ludzi, o pracy na 2 etatach, o kolegach i koleżankach fałszywcach i o ogólnym rozkładzie operacyjnym w tej firmie. Pamiętaj że wszystko co usłyszysz na rozmowie to obiecanki cacanki :-)
Snob 2013-07-07 23:02:39
Nie przesadzajmy o tym syfie na rozmowie sie nie dowie to trzeba przeżyć.
NOWY 2013-07-08 22:25:25
A jak sytuacja ma się w łodzi ?
Dział Consumer, zdradzi ktoś jaka podstawa jak często udaje sie zrealizować targety, jak z autem ?
Z góry dzięki za pomoc :)
1
anonim 2013-07-08 22:25:55
witam,czy ktoś może się podzielić informacjami na temat zarobków w soczewkach w Johnson&Johnson?Jaka jest minimalna płaca miesięczna..?
6
KR 2013-08-19 14:11:05
Witam wybieram sie na rozmowe do firmy Johnson&Johnson dział OTC region warmińsko-mazurski.Proszę o info jak się pracuje ile płacą i jakie narzędzia pracy. Z góry dziękuję
1
sylwek 2013-08-20 07:34:29
słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, że w J&J można nawet 2000 na PH wyciągnąć. Czy to prawda? dzięki za odpowiedź
Credo 2013-08-21 18:18:09
Co do zarobków w JJ to kwestia o jaka działkę pytasz. Do tzw MDD to spokojnie z palcem w nosie możesz 5-6k brutto wołać to jest minimum, podobnie w Pharmie co do Consumera nie wypowiadam się.
1
anonim 2013-08-25 10:38:35
a cóż to jest za tajemniczy skrót, to MDD?? zaciekawiło mnie z powodu możliwych wysokich zarobków:)
1
Credo 2013-08-26 22:41:11
MDD- Medical Devices and Diagnostics W JJ pod tym jest kilka działów sprzetowych, diagnostyczny, soczewki
mir 2013-08-28 00:07:50
teraz były nabory do jj depuy synthes. Mozecie coś na temat sprzętówki dla ortopedów?
anonim 2013-08-28 14:54:58
Dzial sprzedazowy brzmi naprawde niezle.. czy to zwykle ph, czy praca na sluchawkach? Zapewniaja baze danych?
Ccv 2013-08-30 22:34:30
W JJ są PM nie ma sprzedaży telef.
Depuy wpisuje sie w MDD więc stawka do negocjacji jak ponizej
natręt 2013-09-18 23:19:08
czy w firmie pracownik może liczyć na jakieś bonusy typu samochód służbowy, paczki świąteczne dla dzieciaków i inne?
1
xxx 2014-02-24 16:06:12
mozesz liczyc na garba,przemeczenie i spranie mozgu w zamian dostaniesz paczke na swieta i fure i komore pytanie tylko czy warto
MM 2014-08-06 22:18:52
Zastanawiam się ile można zawołać wynagrodzenia na rozmowie do OTC (szkoły rodzenia, położne...). I czy warto??
Jo 2014-09-12 18:51:48
Czy ktoś wie jak pracuje się w Ethiconie? Jaka atmosfera,ludzie, szef?
1
teatr lalek 2014-09-27 00:45:41
Ethicon to najgorsza działka w MDD. Bajzel do kwadratu. Nie wierz w ani jedno słowo jakie usłyszysz na rekrutacji. Spokojnym okiem przejrzyj się tym mutantom którzy tylko wyglądają jak ludzie. Jeśli rozmowa będzie Ci się wydawała dziwna to zapewniam że później będzie jeszcze gorzej. Tam można sfiksować albo pójść siedzieć do pierdla. To się tam wydarzyło. To co się tam wyrabia przekracza wszelkie granice.
Nikodem 2014-10-19 22:59:49
Johnson & Johnson to amerykański międzynarodowy koncern farmaceutyczny i kosmetyczny, z siedzibą w New Brunswick w stanie New Jersey, założony w 1886 roku. Koncern produkuje m.in. leki, sprzęt medyczny, kosmetyki, artykuły dla niemowląt oraz soczewki kontaktowe. Główne marki to: Acuvue, Aveeno, Band-Aid, Carefree, Clean & Clear, Johnson's Baby, K-Y, Neutrogena, Nicorette, Nizoral, OneTouch, Rembrandt, Stayfree, Visine oraz Tylenol.
little Johnson :P 2014-12-11 09:53:16
Witam, napisze mi ktoś konkretnie n/t pracy jako: Przedstawiciel Programów Specjalnych? Jak wygląda praca na tym stanowisku, jakie zarobki netto, jakie narzędzia pracy (auto, tablet, ulotki etc.). Czy auto można użytkować prywatnie- jest gps? Jak jest się rozliczanym z pracy- IMS, czy inna forma? Premie możliwe do uzyskania (jaka ich wielkość)? Proszę o wszelkie informacje. Mój mail: w115@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję.
kałąsznikow 2014-12-15 12:50:05
no to teraz little hjohnson pojechales z tymi pytaniami czuje sie jakbym byl rozstrzelany pytaniami na kazdy temat. wiem ze chcesz wiedziec jak najwiecej ale kurcze nie wiem czy jak ktos przeczyta taka ilosc pytan to odpowie na wszystko bo sie moze przestaraszyc. myslicie ze bede zadowolony z zarobkow w tej firmie czy nie do konca?"
Ból 2015-01-20 09:05:06
Weźcie pod uwagę, że Johnson&Johnson to nie jest jakaś anonimowa dziura tylko porządna firma, mająca udziały na dobrą sprawę w każdym rynku (krajowym i zagranicznym). Jeżeli ktoś się wykazuje to na pewno jego zaangażowanie powinno zostać docenione przez pracodawców. Pytanie tylko jak bardzo i w jaki sposób.
heniek 2015-02-05 22:13:52
Słyszałem, że firma działą w jakimś międzynarodowym programie stażowym i staże u nich w obojętnie jakim dziale są płatne, czy ktoś moze to potwierdzić? A może są tacy, któzy znają szczegóły i wiedzą co poza byciem studentem trzeba spełnić aby dostać sie na taki staż? Jakieskryterium wiekowe, czy oceny na studiach, czy kto pierwszy ten lepszy?
PH 2015-02-09 18:29:42
Witam,

Spróbuj na prawdę warto, 3500 brutto podstawa , 1700 brutto premia
Ziom 2015-02-24 19:30:43
Możecie coś napisać o stanowisku Przedstawiciel Handlowy (Rynek Tradycyjny)? Tzn praca domyślam się jak wygląda. Interesują mnie zarobki? Podpowiecie? Bo pojawiła się oferta na pracuj.pl
WDobraRada 2015-02-24 23:44:12
Jeśli chodzi o prace na detalu to najgorsza działka jaka może się trafić.
Zarobki marne. Nie przekroczysz 2-2,5 tys na rękę. W samochodzie GPS i ciągłe telefony, nawet po godzinach. Premie nie do wyrobienia. Ciągła presja na wynik i korporacyjne podejście do pracownika. Wydawałoby się ,że dobra firma, ale te czasy juz się skończyły. Na szczęście ja już od kilku miesiecy pracuję u normalnego pracodawcy za godziwe wynagrodzenie.
Azyl 2015-07-18 19:57:13
Dzień dobry!! Specjalista ds. zakupów nieprodukcyjnych - Indirect Purchasing Specialist Ktoś łaskawie powie mi jakie zarobki są w tej firmie? Czy da się w tej firmie zaczepić na dłużej i pójść jakąś ciekawą scieżką zawodową?Nie ukrywam, iż pragnę się zaczepić na dłużej podaje link do oferty o któej mówie http://www.gowork.pl/praca/45;b/dabrowa-gornicza;l?oferta_opinie=pracuj.pl4028284
kopos 2016-02-15 16:35:49
To zależy oczywiście od Twoich motywacji @Azyl. Jeśli jesteś zainteresowany jakimś stanowiskiem to startuj, wyślij CV, po okresie próbnym masz umowę o pracę, więc stabilnie tak jak Ci zależało.
doler 2016-02-17 20:51:43
kopos, słyszałem jednak że pracca w johnson jest dobra dla tych, którzy mają mocne nerwy. Podobno atmosfera zostawia wiele do żYczenia - ciekawe ile w tym prawdy.
maciek 2016-02-21 14:40:42
doler, to kwestia indywidualna, jedna osoba odnajdzie sie tu w pracy, a druga nie. Jak widziałem szukają teraz np. Junior Profed Specialist, to trzeba miec dodatkowo prawo jazdy B i gotowość do podrózy lokalnych i międzynarodowych.
Jacek 2016-02-23 21:58:44
takie podróże służbowe to coś, czego niektóre osoby szukają więc pewnie będą mieć sporo chętnych na to stanowisko. plus za zatrudnienie na umowę o pracę i dostęp do najnowocześniejszych szkoleń nie tylko sprzedażowych :)
ghj 2016-02-27 11:50:30
to na prawde duzy plus @Jacek umowa o prace..dodatkowo jest tez inna oferta od nich na przedstawiecila medycznego tylko miec odpiwiednie wyzssze wyksztalcenie
squashman 2016-03-03 00:43:22
@ghj + w pakiecie - jak korumpować lekarzy i nie dać się złapać, + jak lać wódkę pod stołem bo tego zabrania tzw. Credo. Itd. , itp. Za coś chyba zapłacili 70 mln $ kary, Czy ich to czegoś nauczyło...wątpie.
struś 2016-03-03 09:33:19
aaa bo mi się opnbi pomylili z podobnie brzmią nazwą firmy, no wiadomo. a oni się tak naprawdę tutaj zajmują sprzętem medycznym, tak tylko informują kochani dla wszej wiedzy;)
ignacy 2016-03-13 15:43:49
Właśnie widziałem, że szukają specjalistów z wykształceniem chemicznym lub mechanicznym w Żorach na stanowisko inżyniera procesu. Słyszałem, że chętnie też zatrudniają studentów, wtedy te szkolenia to naprawdę są bardzo przydatne...
vbnm 2016-05-05 22:20:59
@ignacy, tylko raqczej nastaw się że jak o w ogłoszeniu jest napisane, że szukają studentów, to zapewne bedzie umowa zlecenie tylko. Jeśli cie to satysfakcjonuje to warfto spróbować - w koncu każdemu z nas zależy na czymś innym. Szukają też Clinical Profed Specialist
Zostaw swoją opinię o Johnson & Johnson - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson