brak logo

Johnson & Johnson

Krosno

Opinie o Johnson & Johnson

ktoś z miasta 2010-07-12 13:27:37
A jak oceniacie obecnego dyrektora z Iłżeckiej Piotra K. i jego nową panią menadżer z marketingu Annę D? Chyba tak za darmo nie awansowała??
życzliwa 2010-07-12 14:30:14
Z tego co widzę ona się stara...więc może był to prawdziwy awans, ja chcę już stąd uciekać, bo nie widze tu przyszłości dla siebie. Wycisną ze mnie niedługo wszystkie soki.
gijana 2010-10-30 20:32:08
To nie ma co więcej mówić. Kto był na rozmowie w Dorotowie parę dni temu ten widział i słyszał:)) Region upada i ratuje się jak może w panice wymieniając ludzi. Może w końcu zatrudnią kogoś kto trochę ruszy ten region bo Kuki ma fatalne wyniki nawet trener nie pomógł:))))))
ph001 2011-01-27 13:31:30
a jak oceniacie pracę na regionie Podlasie, bo wybieram się właśnie na rozmowę
podlasie 2011-01-31 13:23:08
Nie polecam - chyba, że zmieni się kierownik! Z tego co wiem, to region północny kiedyś był najlepszym regionem w Polsce - a teraz wręcz odwrotnie (zasługa kierownika). Ten sam kierownik, który rekrutował w Dorotowie - mówi samo za siebie.
kapsel 2011-06-16 19:01:13
Witam!
Uff... czytając opinie ciary przechodzą. Dostałęm zaproszenie na rozmowę-p.med. dział chirurgii małoinwazyjnej/sterylizacja. Czy ktoś, kto otarł się o to mógłby podzielić się informacjami na temat, jak wygląda tam praca?
Pozdro
bolek 2011-07-19 17:16:52
a na jaki teren dostałeś ofertę... Je tez dostałem do tego działu tylko jak czytam te wszystkie komentarze to ciarki przechodzą:)
anonim 2011-08-09 15:55:17
Nie można łączyć działu Consumer (czyli produkty znane z reklam) z działem medycznym. W medycznym jest zupełnie inaczej, poczynając od zarobków a na atmosferze w pracy kończąc
anonim 2011-08-09 15:56:28
Nie można łączyć działu Consumer (czyli produkty znane z reklam) z działem medycznym. W medycznym jest zupełnie inaczej, poczynając od zarobków a na atmosferze w pracy kończąc
kam 2011-09-10 13:21:56
i tak delikatnie powiedziane, nie dość, że [usunięte przez moderatora] to jeszcze znęcają się psychicznie nad pracownikami, aha biuro rządzi a pole to podludzie...
saralutek 2011-11-17 19:47:30
Potwierdzam opinie kolegi , obiecują wiele a potem okazuje się iż Oni inaczej interpretują fakty , pisma które otrzymujesz co innego mówią a co innego mówią tobie. Nie wiem jakim sposobem ta firma otrzymała firmę roku 2010 . W biurze jest typowa walka "szczurów " , a w terenie , pozostawiam bez komentarza
anonim 2011-11-18 19:47:35
J&J w Polsce jest małym graczem dla korporacji. Kierownictwo robi co chce i jak chce. Za taki pieniądze każdy się sprzeda. Kredyty, operacje plastyczne. To jest prywatny folwark dla kierowniczych stanowisk. Pracodawca roku? Kazali dobrze wypełnić ankietę i to wszystko.
:) 2012-01-09 21:33:07
Otrzymałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na przedstawiciela handlowego, proszę o informację na temat pracy w tej firmie, może coś optymistycznego. Jesli sprzedajesz efektywnie , to też jestes traktowany jak..... Wszystkie poprzednie opinie które czytam nie są zadawalajace:)
zaza zuzi 2012-03-08 13:22:10
W tej firmie jest tak na przykładzie regionu północ. Mierny (usunięte przez administratora), mierne wyniki, brak szacunku i ze strony swoich podwładnych, kompletnie NIE lubiany i wyśmiewany awansuje do farmacji:)))) Za to dobrze wchodzi bez mydła:)))))))
nowy 2012-03-08 21:06:36
A ten (usunięte przez administratora)z północy - przewija się już kolejny raz... Awans za brak wyników - REWELACJA!!! ;)))
marika 2012-03-29 19:01:03
a co z dzialem obslugi klienta, czy zatrudniaja przez zewnetrzna firme czy sama j&j i czy tam tez taki dramat psychologiczny jest?
ktoś 2012-06-04 22:16:33
czytam was frajerzy i żal mi was..
(usunięte przez administratora) wiecie bo całe życie w biurach za 1000 brutto wegetujecie a po \\\"pracy\\\" z pilotem i kebabem w łapie obserwujecie serialiki..

Jak sie jest pajacem i mendą to cię i z kasy z tesco wywala

(usunięte przez administratora)swe żale na grilach pod remizą z podobnymi do was nieudacznikami, którzy ostatnią książkę przeczytali w podstawówce ale rozumy pozjadali
były pracownik 2012-09-27 16:33:05
Słynny (usunięte przez administratora) otrzymał zarzuty (usunięte przez administratora) więc jest nadzieja że w końcu po latach pozbędą się chwasta! Szkoda że musiało to trwać tak długo i tylu ludzi musiało przez niego stracić zdrowie, pracę a czasem i rodzinę. Miejmy nadzieję, że w końcu skończy się kolesiostwo i klepanie się po tyłkach!
Kastet 2012-09-27 16:46:59
A KTOŚ to zwykły nikt nawet argumentów Ci brakuje. 1000 zł w biurze ale za to spokojną pracę i trzeba muszę przebywać z takimi ludzmi jak ty! Myślisz że obrażaniem ludzi poprawisz sobie humor i swoją mega niską samoocenę??. Twoją reakcja świadczy o tobie.Jesteś słaby psychicznie i żałosny a w szkole (jeśli chodziłeś) przeżyłeś jesień średniowiecza.
kopas 2012-10-18 13:27:22
a podpowie ktoś ile tu sie zarabia jako medyczny?
bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz.
szarap 2012-11-07 16:45:05
zaproponują Ci sześć tysięcy brutto, zapomnij o premiach i innych ściemach...
za te pieniądze będziesz niewolnikiem pracującym w skrajnych przypadkach po 20 godzin na dobę w weekendy również! DNO!!!!!!!!!!! DNO!!!! DNO!!!!!!!
Warto?
rep 2013-03-15 12:09:57
mam pytanie a ten (usunięte przez administratora) to z jakiego działu, bo mnie teraz zaprosili na rozmowe i chcialbym wiedziec na czym stoje?
Alberto 2013-03-25 09:56:23
A do jakiego działu startujesz?
anonim 2013-03-25 11:07:37
soczewki kontaktowe
Alberta 2013-03-27 22:18:07
Do soczewek idź w ciemno. Obecnie chyba najbardziej rozwojowy dział JJ w Polsce. Czy jest cieżko? Tak jak wszędzie pracować trzeba ale wszystko ma ręce i nogi.
Opinie nt (usunięte przez administratora) nie dotyczą tego działu
dżejdżej 2013-04-08 11:27:29
Natknąłem się na info o rekrutacji na przedstawiciela medycznego do działu OTC na woj. śląskie- czy ktoś z byłych/obecnych mógłby się wypowiedzieć co do podstawy + premii(7lat doświadczenia w handlu ale w innej branży), auto + kilometry + ilość wizyt i ogólnie jaka atmosfera?
john 2013-06-15 12:22:04
Jeśli chodzi o tradycje na regionie zachodnim ,to zdecydowanie nikomu nie polecam ,(usunięte przez administratora) to małolat ,który złapał pana Boga za nogi .
Kompletnie nie nadaje się na to stanowisko ,ludzie go nie szanują bo on nie szanuje ludzi ani ich czasu prywatnego ,długo nie potrwa tu jego kariera ,po za tym to taki człowiek który lubi śledzić ludzi i podglądać za półek.
1
hihi 2013-06-15 22:13:19
to prawda nie odpowiednia osoba na tym stanowisku ,(usunięte przez administratora)
1
Ja 2013-06-18 19:31:47
Witam, Idz na rozmowę zobacz co powiedzą, nie sugerój się innymi opiniami, ja także się naczytałam opinii a rzeczywistośc okazała się inna, miła atmosferta super koledzy w Rejonie .
1
pogromca mitów 2013-06-25 14:02:17
Oczywiście idź na rozmowę po to żeby przekonać się o nieprofesjonaliźmie jaki jest na porządku dziennym w Johnsonie.
O nieszanowaniu ludzi, o pracy na 2 etatach, o kolegach i koleżankach fałszywcach i o ogólnym rozkładzie operacyjnym w tej firmie. Pamiętaj że wszystko co usłyszysz na rozmowie to obiecanki cacanki :-)
Snob 2013-07-07 23:02:39
Nie przesadzajmy o tym syfie na rozmowie sie nie dowie to trzeba przeżyć.
NOWY 2013-07-08 22:25:25
A jak sytuacja ma się w łodzi ?
Dział Consumer, zdradzi ktoś jaka podstawa jak często udaje sie zrealizować targety, jak z autem ?
Z góry dzięki za pomoc :)
1
KR 2013-08-19 14:11:05
Witam wybieram sie na rozmowe do firmy Johnson&Johnson dział OTC region warmińsko-mazurski.Proszę o info jak się pracuje ile płacą i jakie narzędzia pracy. Z góry dziękuję
1
Credo 2013-08-21 18:18:09
Co do zarobków w JJ to kwestia o jaka działkę pytasz. Do tzw MDD to spokojnie z palcem w nosie możesz 5-6k brutto wołać to jest minimum, podobnie w Pharmie co do Consumera nie wypowiadam się.
1
Credo 2013-08-26 22:41:11
MDD- Medical Devices and Diagnostics W JJ pod tym jest kilka działów sprzetowych, diagnostyczny, soczewki
mir 2013-08-28 00:07:50
teraz były nabory do jj depuy synthes. Mozecie coś na temat sprzętówki dla ortopedów?
Ccv 2013-08-30 22:34:30
W JJ są PM nie ma sprzedaży telef.
Depuy wpisuje sie w MDD więc stawka do negocjacji jak ponizej
xxx 2014-02-24 16:06:12
mozesz liczyc na garba,przemeczenie i spranie mozgu w zamian dostaniesz paczke na swieta i fure i komore pytanie tylko czy warto
MM 2014-08-06 22:18:52
Zastanawiam się ile można zawołać wynagrodzenia na rozmowie do OTC (szkoły rodzenia, położne...). I czy warto??
Jo 2014-09-12 18:51:48
Czy ktoś wie jak pracuje się w Ethiconie? Jaka atmosfera,ludzie, szef?
1
teatr lalek 2014-09-27 00:45:41
Ethicon to najgorsza działka w MDD. Bajzel do kwadratu. Nie wierz w ani jedno słowo jakie usłyszysz na rekrutacji. Spokojnym okiem przejrzyj się tym mutantom którzy tylko wyglądają jak ludzie. Jeśli rozmowa będzie Ci się wydawała dziwna to zapewniam że później będzie jeszcze gorzej. Tam można sfiksować albo pójść siedzieć do pierdla. To się tam wydarzyło. To co się tam wyrabia przekracza wszelkie granice.
little Johnson :P 2014-12-11 09:53:16
Witam, napisze mi ktoś konkretnie n/t pracy jako: Przedstawiciel Programów Specjalnych? Jak wygląda praca na tym stanowisku, jakie zarobki netto, jakie narzędzia pracy (auto, tablet, ulotki etc.). Czy auto można użytkować prywatnie- jest gps? Jak jest się rozliczanym z pracy- IMS, czy inna forma? Premie możliwe do uzyskania (jaka ich wielkość)? Proszę o wszelkie informacje. Mój mail: w115@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję.
heniek 2015-02-05 22:13:52
Słyszałem, że firma działą w jakimś międzynarodowym programie stażowym i staże u nich w obojętnie jakim dziale są płatne, czy ktoś moze to potwierdzić? A może są tacy, któzy znają szczegóły i wiedzą co poza byciem studentem trzeba spełnić aby dostać sie na taki staż? Jakieskryterium wiekowe, czy oceny na studiach, czy kto pierwszy ten lepszy?
PH 2015-02-09 18:29:42
Witam,

Spróbuj na prawdę warto, 3500 brutto podstawa , 1700 brutto premia
Ziom 2015-02-24 19:30:43
Możecie coś napisać o stanowisku Przedstawiciel Handlowy (Rynek Tradycyjny)? Tzn praca domyślam się jak wygląda. Interesują mnie zarobki? Podpowiecie? Bo pojawiła się oferta na pracuj.pl
WDobraRada 2015-02-24 23:44:12
Jeśli chodzi o prace na detalu to najgorsza działka jaka może się trafić.
Zarobki marne. Nie przekroczysz 2-2,5 tys na rękę. W samochodzie GPS i ciągłe telefony, nawet po godzinach. Premie nie do wyrobienia. Ciągła presja na wynik i korporacyjne podejście do pracownika. Wydawałoby się ,że dobra firma, ale te czasy juz się skończyły. Na szczęście ja już od kilku miesiecy pracuję u normalnego pracodawcy za godziwe wynagrodzenie.
squashman 2016-03-03 00:43:22
@ghj + w pakiecie - jak korumpować lekarzy i nie dać się złapać, + jak lać wódkę pod stołem bo tego zabrania tzw. Credo. Itd. , itp. Za coś chyba zapłacili 70 mln $ kary, Czy ich to czegoś nauczyło...wątpie.
Bull 2016-09-15 11:07:47
Czyli z tego co wynika z odpowiedzi, to kanał farmaceutyczny, apteki itp nie jest taki zły? Przynajmniej finansowo i nie grozi mi praca z garbem za 2-2,5kpln?

Składam zaraz CV, ale trochę przeraża mnie to jak ludzie opowiadają jakie jazdy są, praca w weekendy, telefony w piątek wieczorem, w innych korpo było ciężko stres i nawet mobbing, ale jak ktoś z działu handlowego pisał maila w piątek wieczorem, to go zakrakali, a w weekend tylko czuby, wysyłające wszystkim tabelki.

Jak ma być taka orka, to i te 3, tysiące na rękę mogą sobie wsadzić w buty...
supervajzor na bałtyki 2016-09-22 02:39:15
@Bull zapewniam Cię że w najczarniejszych przypuszczeniach nie jesteś w stanie nawet zbliżyć się do rzeczywistości w w JJ
mikado 2016-09-22 10:31:59
czy na praktykach w laboratorium jakościowym realnie się zawodu nauczę?
Zostaw swoją opinię o Johnson & Johnson - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson