Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Rossmann

Opinie o Rossmann

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-23 14:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann : stres .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są dwulicowi.
Najbardziej podobało mi się w Rossmann: pieniądze
Najbardziej nie podobało mi się w Rossmann: współpracownicy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-28 14:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann (solidna firma
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... profesjonalne.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...mili w zależności od sklepu , w którym sie pracuje. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 11 złotych na godzinę
zdjecie uzytkownika
kowal - 2008-10-30 20:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolezanka pracowala 1 rok ciekawe rzeczy o nich opowiadala troche sie posmialem z tych klimatow warszawskich :)))))))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-06 12:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako BOBRE
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Rossmann:
Najbardziej nie podobało mi się w Rossmann:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-28 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam:) szczerze nie polecam tej pracy!! pracowalam tam 2 lata,
bardzo niskie zarobki, wymagania straszne, atmosfera bardzo niemila
szczegolnie, ze kierwniczka i dzieczyny- kasjerki asystentki maja
glowe wyzej niz krolowa Anglii...
zdjecie uzytkownika
konrad - 2009-11-03 21:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to glupia jestes ze pracowalas tam 2 lata bo jak mi sie nie podoba to po 3 dniach rezygnuje a nie po 2 latach takie glupoty wypisujesz!!!!
zdjecie uzytkownika
blee - 2010-06-08 21:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem pracownicą Rossmanna w Bielsku na 11 Listopada i chciałam napisać,że za niedługo będą tam potrzebować nowych osób,ponieważ kilka z nas poważnie myśli nad złożeniem wypowiedzenia.
Odkąd mamy nowego kierownika regionalnego (PANI [usunięte przez moderatora]),atmosfera w naszym sklepie jest coraz gorsza..okazuje nam totalny brak szacunku,mamy być na każde zawołanie..
po kilku dniach pracy po 12-13godz. jedyne co usłyszałyśmy to tekst:"nie macie prawa narzekać"
Dochodzi nawet do tego,że przychodzimy do pracy i po rozmowie z kierowniczka(nową osobą PANI [usunięte przez moderatora] lub z regionalną płaczemy po kątach i tracimy jakiekolwiek nadzieje i motywacje do dalszej pracy.
Więc jeśli ktoś chce tam pracować to niech się zastanowi POWAŻNE czy warto..nie wiem,czy do kogokolwiek "wyżej posadzonego" ta opinia dotrze,ponieważ po naszej interwencji sprawę zlekceważono(mowa o Pani [usunięte przez moderatora]-niestety;( )

trzymajcie się dziewczyny;) (z dala od Rossmanna)

zdjecie uzytkownika
XXX - 2010-06-25 08:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dotyczące pracy w Rossmannie. Niestety Panie tutaj i na każdym forum piszą o pracy na sklepach, a ja bym chciała się dowiedziać jak wygląda praca na innych stanowiskach, np w administracji. Za tydzian mam rozmowe i chciałabym wiedziec czego mniej wiecej mam się spodziewać. Z góry serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anitttka - 2010-06-30 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super
zdjecie uzytkownika
Karolinkak - 2010-07-14 20:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam 2 lata w Rossmannie , rok w Łodzi i rok we Wrocławiu i powiem szczerze , że zdziadziała ta firma strasznie.podwyżki co pół roku są oczywiście,ale np 5 groszy no to śmiechu warte.Zależy od sklepu jak się pracuje,jakie są dziewczyny ale najgorsze jest to , że lepiej traktują klientów a pracowników jak złodzieji (rewizje,pisanie co do grosza ile masz w portfelu,nie można po pracy robić zakupów).Dostałam nagane kiedś za to że wziełam sobie wolne na żądanie co mi się należy.Strach iść na L4 jak się jest chorym.Kierowniczka nam zabraniała rozmawiać ze sobą na sklepie a sama gadała z ochroną.Ogółem firma zniosła ostatnio premie od pracy w weekendy w dużych centrach handlowych zakrywając się że jest kryzys a we Wrocławiu codziennie otwiera się nowy sklep- pomijając , że główna siedziba w Łodzi powiększyła i wyremontowała siedzibe + nowoczesne wyposażenie...sklepy są samoobsługowe ,ale kurde trzeba chodzić z klientem i wybierać mu krem mimo że nigdy ich nie używałaś a szkolenia z tego też nie miałaś..masakraaaa
zdjecie uzytkownika
kirk - 2010-09-06 09:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, że odpowiednio Pan nie zareagował. Tak wynika z Pana wypowiedzi, więc co z Pana za pracownik ochrony? Jak inwentaryzacja na sklepei wychodzi bardzo źle, wiadomo że to nie klienci tylko pracownicy. A możliwość ma każdy zarówno kasjer, asystent, zastępca czy kierownik jak również pracownik ochrony.
zdjecie uzytkownika
real - 2010-12-30 22:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca taka praca. Pracownicy pobierają ekwiwalent za poniżanie i po części jako dodatek do beznadziejnych pensji. Chytry traci dwa razy.
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2011-01-24 19:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko zalezy od ludzi pracujacych w danym miejscu.... ja pracuje w cieplej atmosferze i uwielbiam moja kierowniczke, nie wywyzsza sie, jest serdeczna, szczera i zabawna.. zarobki spoko,czlowiek sie musi napracowac zeby miec kase ale zarobki sa zadowalające.
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2011-05-12 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rossmann to firma która wykorzystuje ludzi na maxa, a potem jak śmiecia wywala z pracy bez podania przyczyny! atmosfera większości sklepów fatalna, współpracownicy najchętniej zjedli by się żywcem za awans lub różnice w pensji, kierownicy sklepów jak i regionalni to kolesiostwo, kóre sobie "rączki" myje, a pracownik jest bezbronny wobec niesprawiedliwości panujących na sklepie! Dźwiganie, stres i ciągłe obcinanie godzin kosztem wydajności-nie polecam nikomu!!!!!
zdjecie uzytkownika
rosmanka - 2012-11-05 14:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam i szczerze niepolecam, w moim przypadku z-ca kierownika skumała sie z trzema małolatami i te miały raj na ziemi a inni zapierdziel, nikt tego nie widział. fałsz i obłuda jedynie zarobki jako takie.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2012-11-06 12:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedz mi na ktory sklep idziesz chetnie do ciebie sie zgloszec
zdjecie uzytkownika
hela - 2012-12-12 15:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety negatywne opinie są jak najbardziej trafne...najważniejszy jest sklep a że pracujesz 12h i nie miałaś przerwy albo nie możesz nawet zejść do toalety to nic...ważne że klient jest zadowolony bo tylko klienci to ludzie pracownicy to zwykli robole...pracując w Rossmannie złapałaś Pana Boga za nogi i nie musisz mieć prywatnego życia i planów dlatego nie powinnaś się denerwować kiedy zmieniają Ci grafik. Jest parę plusów np. premia grudniowa, inwentaryzacyjna ale powiedzmy sobie szczerze że to jest trochę po to żeby zamydlić oczy i odwrócić uwagę od minusów. To jest bardzo ciężka praca a nie tylko siedzenie na kasie (co po 10 godzinach staje się udręką) ale również dostawy które naprawdę dają w kość...stres związany z ciągłą kontrolą: tajemniczy klient, KR dyrektor itp. No i klienci (nie wszyscy) ale wystarczy parę osób w dniu potraktuje Cię jak psa i już dzień zmarnowany. Kłócą się naprawdę o wszystko o gratis bo nie taki o kolejkę o ilość kas strzelają fochy bo nie jesteś w stanie obsłużyć 4 osób na raz przy kolorówce, wyśmiewają kiedy polecamy długo by wymieniać. To nie świadczy o nas źle tylko o nich ale po jakimś czasie to załamuje. Jest to straszna praca i jak mi się trafi nowa to bez mrugnięcia okiem i bez jakiegokolwiek żalu zostawię tą!!! podr dla wszystkich pracujących w Rossmannie
zdjecie uzytkownika
Pyskowice - 2013-01-12 10:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za rok mają otworzyć u nas centrum dystrybucji, wcześniej powstało jedne w centrum Polski czyli łodzi a później na północy czyli Grudziądzu. Dlatego teraz zdecydowali się na południe.
Jakie są mniej więcej zarobki dla magazyniera(wysoki skład,itd.)?
zdjecie uzytkownika
doris - 2013-03-07 08:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Pracuje w Rossmannie juz prawie 2 lata i jestem bardzo niezadowolona. Płaca ok, pracuje w sklepie wysoko obrotowym i zarabiam ok 2 tys netto w Warszawie. Ale jest to ciężka praca fizycznie, nocki sa bardzo ciężkie i pomaga nam tylko jeden facet! Procedury są tragiczne, nie można wyjść na przerwe na zewnątrz nawet jeśli masz 12 godzin, często zmienia sie grafik, a kierowniczki ciągle mają jakiś problem ze sobą chodzą niezadowolone i złe i wyżywają sie na pracownikach. Nie wiem kto je awansuje na to stanowisko w sumie co sie dziwić po 9 latach pracy pasuje je już awansować na wyższe stanowisko, ogólnie panują tam chore zasady. Gorąco nie polecam. A rozmowa polega na tym ze na samym poczatku wypelniasz w grupie kwestionariusz osobowy pozniej pojedynczo sie wchodzi i hr zadaje ci rozne pytania zebys o sobie opowiedziala gdzie wczensiej pracowalas czym sie zajmowalas dlaczego chcesz pracowac w rossmannie itp pozniej do ciebie oddzwania i masz spotkanie z nia i z inna kierowniczka sklepu i praktycznie pytaja o to samo. Pracuje tam bo muszę. Warunki sanitarne są tragiczne, wszędzie brud i tyle nawet w WC niekiedy jest towar;/ Npaisałam wam w skrocie jak pięknie wyglada praca w Rossmannie.
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-03-27 22:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja procowałam z (usunięte przez administratora), według mnie i nie tylko to był najlepszy kierownik regionalny, więc naprawdę dziwie sie tej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-05-09 13:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak naprawdę jest w Rossmann? doris ty pracujesz już tam 2 lata i zarabiaz 2 tys netto a ile dostają nowi pracownicy na początek? Jak tam jest z umową i socjalem? Napiszesz coś więcej na ten temat? Rozumiem że po 12 godzinach pracy masz następny dzień wolny tak? A są wogóle jakieś premie, dodatki itp.? Bardzo proszę o pomoc bo właśnie wysłałam do nich CV.
zdjecie uzytkownika
DDDDD - 2013-06-17 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE! Dziewczyny nie nastawiajcie się na obiecanki o nie wiadomo jak długim czasie zatrudnienia ja mialam umowę zastępstwo wstępnie miało byc na rok przynajmniej, na rozmowach wszyscy do any przyłóż, regionalny przyjeżdża na wizytę każdemu z osobna ręce podaje, po dwóch miesiącach pracy dostałam niezapowiedziane wypowiedzenie na pytanie jaki jest powód usłyszałam, że moja praca odbiega od ich standardów, na następne pytanie jakich konkretnie usłyszałam tylko że na ROSSMANNIE świat się nie kończy i musiałam podpisać! Na dowidzenia nikt mi ręki nie podał, potraktowali mnie conajmniej jak złodziejkę. Głupia byłam, że nie poszłam z tym do żadnego prawnika. Zarobki ok 11,4 brutto na godzinę, od ręki umowa o pracę, ale czasem w ciągu 12 godzinnej zmiany nie ma kiedy ugruźć kanapki, towar nawet w toalecie, dużo dźwigania i poganiania. Niesmaczne wspomnienia!
zdjecie uzytkownika
DDDDD - 2013-06-17 19:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatkowo będąc na stanowisku sprzedawcy trzeba doradzać ludziom jak profesjonalista, nie moża olewać klientów ale i nie można poświecać im zbyt dużo czasu bo zaraz jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 19:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zarobki może i nie są na najwyższym poziomie ale też nie najniższe. Jest tam możliwość awansu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 13:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty co jesteś rewizyjnym pracowałeś kiedyś jako ochroniarz na sklepie wiesz jaka to trudna praca zdajesz sobie z tego sprawę chyba nie bo to fajnie pojeździć sobie po Polsce i rozstawiać ludzi po kontach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 15:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie pisze tutaj ludzi o rozstawianiu po kontach. Poprostu chce wiedzieć czy jest możliwość awansu bo szukam pracy raczej rozwojowej
zdjecie uzytkownika
Bea - 2013-07-12 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie jestem pracownikiem Rossmanna ale widzę ten sklep z okien mojego mieszkania. Dostawa towaru odbywa się trzy razy w tygodniu. Nie wiem, jak to wygląda w innych miastach ale w Śremie dostawy odbywają się ok. godz. 22.oo ale równie często ok. 12 w nocy. Czy to standard w tej firmie ? Ostatnio w Gazecie Wyborczej prezes Rossmana (usunięte przez administratora) wypowiedział się, że nie wyobraża sobie aby dostawa towaru odbywała się w godzinach otwarcia sklepu. Tyle, że w Śremie sklep jest otwarty do 19 ( w sobotę chyba do 14 lub 15). Mam pytanie : czy Wy, pracownicy sklepów w oczekiwaniu na dostawę cały czas jesteście w sklepie po jego zamknięciu ?.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 22:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie to ma znaczenie skoro raczej większość rossmanów jest otwarta dłużej. Raczej trafniejsze moim zdaniem pytanie to takie czy mają za te godziny do czasu przybycia dostawy płacone
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-14 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakich godzinach się pracuje?
zdjecie uzytkownika
dreamysoul - 2013-09-23 10:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Rossmannie jakiś czas i naprawdę jestem zadowolona. Czytając wasze wypowiedzi mam wrażenie ze faktycznie u was jest zle ale bo już porostu nie macie na co narzekać.
Dużo mi sie wydaje ze zależy od ludzi z jakimi sie pracuje.
U nas asystentki same wywalają i każą iść dziewczynie na przerwę. Normalnie mamy zapewnioną kawę ,herbatę, wodę itp.
Warunki sanitarne są na wysokim poziomie bo porostu każdy po sobie sprząta.


zdjecie uzytkownika
Asia - 2013-09-23 13:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tych przerw macie w Rossmanie? Wszystkie są płatne? W zeszłym tygodniu było otwarcie jednego na tarchominie, myslicie, że jest jeszcze szansa sie załapac?
zdjecie uzytkownika
przyszła - 2013-10-03 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ile zarabia kierownik w Warszawie?. Będe wdzięczna za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
paula - 2013-10-10 17:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podobno 2500, ale nie jestem przekonana, żeby to było prawdziwe, może ktoś wie lepiej? No i na kierownika zawsze przyjmuja z zewnątrz, czy kasjer może kiedyś awansować?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 19:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi sie, zeby kierownik zarabial 2500, kasjer zarabia w warszawie ok. 2000. strzelam 3000 - 3500, biorac pod uwage nienormowany czas pracy.
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-11-30 12:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracuje w rossmannie na kasie? Serio jest 2000 netto? do tego macie jakies zniżki, czy bony? Chociaz na święta?
zdjecie uzytkownika
Mali - 2013-12-19 17:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Rossmanie już jakiś czas. Jestem zadowolona i z pacy i z ludzi jaki mam w zespole.Praca jest nie lekka ale tez nie bóg wie jak ciężka. Zarobi dobre socjal pełny. No ale jak sie nie chce komuś pracować to i tu bedzie żle. Mozliwości awansu są i to duże bo większoćś personelu zaczynała od kasjera tak jak ja.W sklepach wolno stojących niedziele wolne soboty do 15-16 .A jak komuś nie pasuje praca w Rossmannie to zawsze można pracować w centrum handlowym za 1400 zl światek piątek czy niedziela.

A dostawy są w nocy bo jest tyle towaru ze w dzień jak by to przychodziło to nie można by się było ruszyć(a płacone za noce jest więcej)
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-12-23 22:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjal pełny, to znaczy co dokładnie w nim sie znajduje? Jaka stawka za te nocki dokładnie, czesto przyjmujecie towar?
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2013-12-29 15:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyobraźcie sobie, że matka Polka zatrudniona w firmie Rossmann,( jak wiadomo, wiekszość pracowników to kobiety) ma od tego roku zakaz wpisywania się na grafik urlopowy w oresie wakacyjnym w wymiarze dłuższym niż 7 dni. W związku z powyższym, chcąc jechać z dzieckiem na wczasy w tym okresie, nie może tego uczynić, a jak wiemy, jest to jedyny możliwy termin spędzenia z dzieckiem wolnego, jak ważnego dla więzi rodzinnych, czasu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-12-30 13:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwa, no trochę Cię rozumiem, ale to 7 dni wraz z weekendem? Bo jak nie to wychodzi nawet długi okres, no i pytanie, czy taką matkę Polke stac na wyjazd dłuższy niz tydzień. Aż tak dobrze płaca matką Polką?
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2014-01-05 19:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny nie dajcie nabijać się w butelke.Ta praca to nie tak jak oni obiecują.Umowa na trzy miesiące i na 3/4 etatu z możliwością dorobienia do całego ale to nie prawda bo kierownicy rozdzielają między starych pracowników godziny a nowym zostaje 6 godzin dziennie gdzie pensja jest śmieszna a o premii to zapomnij
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-01-05 22:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
biedronka, serio? To grafik układaja kierownicy, nie trzeba się wpisywac, nie da rady nic wyprosić? W razie czego można sie zamienić, gdy jest potrzeba?
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2014-01-06 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pisałam o rossmanie,a nie o biedronce
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-01-06 23:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biedronka, tak wiem, masz nick biedronka, to się zwróciłam przez nick. To jak jest z tym grafikiem, dostosowują się choć trochę pod człowieka?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1 etap. Spotkanie grupowe, ankieta do wypelnienia oraz krotka rozmowa z rekruterka na temat wczesniejsxych doswiadczen.
2 etap. Spotkanie z kierowmiczka oraz kierownikiem regionalnym. Pytania stricte zawidowe, co robilo sie wczesniej, dlaczego rossmann, opowiedzenie o swoich zaletacj, byly tez pytania dotyczace zycia prywatnego. Znajomosc technik sprzedaxy. Atmosfera ogolnie mila, jednak przepytywanie trwalo ok 30 min.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-01-08 13:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie polecam. najpierw pracowalam jako kasjer, pozniej jako asystent na wysokobrotowym sklepie. praca ciezka fizycznie, robisz wszystko, jestes kasjerem, doradca, przyjmujesz dostawy, sprzatasz i myjesz podloge. grafik byl beznadziejny, dostawalo sie go w pt.lub sb.na nastepny tylko tydzien a i tak mogl sie zmienic. nam nie pozwalano brac 2tygodniowych urlopow w wakacje i pozniej wyrabialo sie po 90h.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2014-01-15 15:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, ze czasem przyjęcia towaru trwaja długo, wpiszcie sobie rossmann w youtube, kiedys był filmik z tirem stojącym cały dzień.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rossmann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rossmann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert