Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rossmann

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-23 14:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann : stres .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są dwulicowi.
Najbardziej podobało mi się w Rossmann: pieniądze
Najbardziej nie podobało mi się w Rossmann: współpracownicy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-28 14:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann (solidna firma
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... profesjonalne.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...mili w zależności od sklepu , w którym sie pracuje. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 11 złotych na godzinę
zdjecie uzytkownika
kowal - 2008-10-30 20:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolezanka pracowala 1 rok ciekawe rzeczy o nich opowiadala troche sie posmialem z tych klimatow warszawskich :)))))))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-06 12:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Rossmann (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako BOBRE
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Rossmann:
Najbardziej nie podobało mi się w Rossmann:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-28 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam:) szczerze nie polecam tej pracy!! pracowalam tam 2 lata,
bardzo niskie zarobki, wymagania straszne, atmosfera bardzo niemila
szczegolnie, ze kierwniczka i dzieczyny- kasjerki asystentki maja
glowe wyzej niz krolowa Anglii...
zdjecie uzytkownika
konrad - 2009-11-03 21:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to glupia jestes ze pracowalas tam 2 lata bo jak mi sie nie podoba to po 3 dniach rezygnuje a nie po 2 latach takie glupoty wypisujesz!!!!
zdjecie uzytkownika
blee - 2010-06-08 21:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem pracownicą Rossmanna w Bielsku na 11 Listopada i chciałam napisać,że za niedługo będą tam potrzebować nowych osób,ponieważ kilka z nas poważnie myśli nad złożeniem wypowiedzenia.
Odkąd mamy nowego kierownika regionalnego (PANI [usunięte przez moderatora]),atmosfera w naszym sklepie jest coraz gorsza..okazuje nam totalny brak szacunku,mamy być na każde zawołanie..
po kilku dniach pracy po 12-13godz. jedyne co usłyszałyśmy to tekst:"nie macie prawa narzekać"
Dochodzi nawet do tego,że przychodzimy do pracy i po rozmowie z kierowniczka(nową osobą PANI [usunięte przez moderatora] lub z regionalną płaczemy po kątach i tracimy jakiekolwiek nadzieje i motywacje do dalszej pracy.
Więc jeśli ktoś chce tam pracować to niech się zastanowi POWAŻNE czy warto..nie wiem,czy do kogokolwiek "wyżej posadzonego" ta opinia dotrze,ponieważ po naszej interwencji sprawę zlekceważono(mowa o Pani [usunięte przez moderatora]-niestety;( )

trzymajcie się dziewczyny;) (z dala od Rossmanna)

zdjecie uzytkownika
XXX - 2010-06-25 08:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dotyczące pracy w Rossmannie. Niestety Panie tutaj i na każdym forum piszą o pracy na sklepach, a ja bym chciała się dowiedziać jak wygląda praca na innych stanowiskach, np w administracji. Za tydzian mam rozmowe i chciałabym wiedziec czego mniej wiecej mam się spodziewać. Z góry serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anitttka - 2010-06-30 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super
zdjecie uzytkownika
Karolinkak - 2010-07-14 20:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam 2 lata w Rossmannie , rok w Łodzi i rok we Wrocławiu i powiem szczerze , że zdziadziała ta firma strasznie.podwyżki co pół roku są oczywiście,ale np 5 groszy no to śmiechu warte.Zależy od sklepu jak się pracuje,jakie są dziewczyny ale najgorsze jest to , że lepiej traktują klientów a pracowników jak złodzieji (rewizje,pisanie co do grosza ile masz w portfelu,nie można po pracy robić zakupów).Dostałam nagane kiedś za to że wziełam sobie wolne na żądanie co mi się należy.Strach iść na L4 jak się jest chorym.Kierowniczka nam zabraniała rozmawiać ze sobą na sklepie a sama gadała z ochroną.Ogółem firma zniosła ostatnio premie od pracy w weekendy w dużych centrach handlowych zakrywając się że jest kryzys a we Wrocławiu codziennie otwiera się nowy sklep- pomijając , że główna siedziba w Łodzi powiększyła i wyremontowała siedzibe + nowoczesne wyposażenie...sklepy są samoobsługowe ,ale kurde trzeba chodzić z klientem i wybierać mu krem mimo że nigdy ich nie używałaś a szkolenia z tego też nie miałaś..masakraaaa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rossmann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x