brak logo

Piekarnia Krzosek

Piaseczno

Opinie o Piekarnia Krzosek

szalona 2013-04-17 22:56:18
[usunięte przez moderatora] bród, smród i ubustwo. pełno robaków. atmosfera straszna.
nikos dyzzzmaaa 2013-06-06 18:48:41
panie zarobki adekwatne do wyksztalcenia... elektryk bulki lepi budowlaniec chlep, glazurnik robi jako piecowy a wiec wszystko jasne... to za co im dac 2000?? jakosc pieczywa idzie straszna... budowlance zapomnieli ze pieczywo jest z maki i wody a nie z betonu :) :) :) takze idz popracujesz i zobaczysz... pozdrawiam
aida 2013-08-02 17:59:03
pracujesz po 12godz.,nie masz przerwy i potrafią Ciebie obrazać za to,że są małe obroty. Jeżeli was satysfakcjonuje 1200zł.miesięcznie to polecam.
aida 2013-08-02 18:01:30
co więcej obiecują umowę o pracę,a od półtora roku miałam ''śmieciówkę''.
andzia 2013-08-02 18:05:44
poszukujemy osób oszukanych i pokrzywdzonych przez firmę KRZOSEK,jesteśmy jak na razie we trzy,a potrzeba trochę więcej do pozwu zbiorowego.
1
pepe 2013-10-03 00:58:38
Praca jako kierowca w porządku. Jest spina jak się opóźnia z wyjazdem (mimo że to nie z winy kierowcy). Na początek jest umowa zlecenie i około 2 tysi. (jako kierowca bo na piekarni nie wiem).
Atmosfera spoko, kierowcy w porządku, szef kierowców też ok. szef piekarni trochę mniej - patrzy się krzywo.
Kasia 2013-10-21 12:09:34
Czy ktos moglby powiedziec cos o tej firmie??Jak placa na stanowisku ekspedientki i jak jest z umowami??I jak ogolnie sie pracuje??
4
elemeke 2013-12-15 21:31:38
robota jak robota tyle ze kiero kierowcow tragedia o wszystko sie czepia, zrob to wynies tamto, jestes niby kierowca a tak naprawde to i sprzataczka i huk wie kim jeszcze, chesz zarowke do samochodu to ci awanture robi gdzie uplynniasz :) hehe kierownik od siedmiu bolesci... a ekspedientki maja po 1200 i pierwsze 3 miechy na zleceniu a potem umowa o prace... atmosfera jak w kazdej firmie garstka ludzi spoko a reszta to konfidenci i podpier....lacze... a jesli chodzi o szefostwo spoko...
piekarz po szkole 2013-12-17 10:04:22
Pracowałem w piekarni Krzosek wiele lat .Kiedyś to można było powiedzieć że pieczywo mieli dobre bez polepszaczy ,i zarobki były adekwatne do pracy .Był socjal ,było wszystko.Kierownicy byli wyuczonymi piekarzami.Każdy wiedział co ma robić.Dyrektor piekarni pracował razem z nami. (usunięte przez administratora).Ludzie na umowach śmieciowych,całość przypomina koszary za czasów komuny.Elita i robole.Właściciel piekarni nie pokazuje na zakładzie.Tam nic nie jest pewne.Piekarnia bez duszy i pieniędzy .Odradzam .Truchło.
CIASTKARZ 2013-12-19 19:30:20
Odradzam i przestrzegam .PIEKARNIĄ żądzą całkowite laiki ,bez pojęcia ,pracownicy to podludzie bez praw.Szef nie interesuje się niczym ,wszystko jest w rękach Dyrektora po podstawówce ,a młody szef jak już jest zachowuje się skandalicznie mając ludzi za nic.Pamiętam kiedyś był Dyrektor co pracował z nami i to były czasy gdzie chciało się pracować .Zniszczyli go bo miał pojęcie o piekarnictwie i wiedział co komu się należy .Szkoda waszego czasy na tą piekarnie ,chyba że nic nie umiecie to tak .Bo przynajmniej wam wypłacą jakieś grosze za okres pracy .Grzybki ,Putka ,SPC,PSS.Maroszek,Polecam te Piekarnie .
Daro 2014-01-16 13:58:59
Szkoda gadac tyram jak mały samochodzik i nic. Tylko czemu tak mało mało. Nie polecam pracy jako ..............
warszawa 2014-01-17 09:24:54
Mam pytanie czy osoby doważace pieczywo na teren Warszawy sa spokrewnieni z włascicielem.
tom 2014-01-27 17:56:22
Własnie sie dowiedziałem że (usunięte przez administratora)zwolnił wyjatkowo sympatyczną sprzedawczynię z (usunięte przez administratora),wszyscy ją b.lubili,jesteśmy zbulwersowani trybem zwolnienia,nie bedziemy robić tam już zakupów,ani moja 6-osobowa rodzina ani sąsiedzi z klatki(7 rodzin)
1
wkurzony 2014-01-31 14:27:15
Zgadzam sie zwalniają ludzi bez powodu to wszystko przez panią niby kierownik (usunięte przez administratora) płacą mało a trzeba czasami pracować za dwie osoby (usunięte przez administratora)
3
kupa majtki siku 2014-02-14 17:17:03
oj oj, dużo by pisac, chetni niech ida zobacza i wtedy oceniaja... bo widze ze kazdy gada gada a duzo osob chyba piate przez dziesite wie... generalnie robota jak robota, praca fizyczna takze co oczekujecie trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak male samochodziki..(usunięte przez administratora)
jola 2014-02-18 11:54:37
Ja tam pracuje(usunięte przez administratora)
wisnia 2014-02-25 22:28:13
Jeśli chodzi o prace na firmowych sklepach krzoska to było super do pażdziernika 2013 jak była fajna szefowa! Teraz nie polecam a pracuję już ładnych pare lat. Za byle G... masz wieczne problemy i pretensje a pieniądze to najniższa krajowa za 13 h pracy!!!!
wisnia 2014-02-25 22:36:24
Zawsze staramy się być miłe dla klientow i doradzać jak tylko to możliwe,ale to własnie klienci nas doceniaja a nie firma.
1
wisnia 2014-02-25 22:39:24
O tak i oto chodzi!!!! Pani kierownik!!!!!
jola 2014-02-28 06:45:14
O która chodz??????
adasko 2014-03-01 17:52:22
w piekarni krzosek jest niezle sam tam kiedys pracowalem .Tylko zarobki mogly byc troszke wieksze na dzisiejsze czasy .i co jeszcze pracownicy ciezko pracojacy mogli by zarabiac minimum 2100zl
wisnia 2014-03-19 11:57:47
Teraz pracujesz na umowę wsteczną na firmówce! Przepracowałaś miesiąc to dostajesz za ten miesiąc jakąś umowę i kasę!!!!! Nic do przodu tylko do tyłu!!!
Nieznana 2014-03-25 16:40:17
(usunięte przez administratora)Jest to bardzo ciężka praca, przed otwrciem musisz rozłożyć pieczywo , włożyć ceny i zrobić wypieki później obsługa klienta, wypeiki, sprzątanie, robienie kanapek, zapiekanek, wystawianie ręcznie faktur następnie druga dostawa rozłożenie i obsługa klienta na koniec dnia po zamkninęciu zwroty pieczywa, sprzątanie mycie pieca itd wychodzisz po 30 min po zakończeniu pracy, to tylko niektóre z obowiązków. Mam nadzieję że dobrze się zastanowisz zanim zaczniesz pracę w tej firmie, ja już się uwolniłam :)
6
wisnia 2014-03-26 14:58:04
O tak!!! ( usunięte przez administratora )Potwierdzam! Jestem na 100% popierającą tą opinię.
2
wisnia 2014-03-26 15:08:04
Napisz jak sie uwolniłas? Ja tam pracuje bardzo długo ale już mam dość! Co zrobić żeby wyjść z tego bagna?
piekarenka 2014-03-28 14:37:18
Widocznie nie umiecie się porozumieć z kierowniczką. Ja mam super zdanie o niej.
piekarenka 2014-04-02 12:00:36
I słusznie zrobiłas jeden mniej która tylk narzeka. A ja mam miło domowo robie co mam zrobić i pa .
Nieznana 2014-04-02 14:41:10
Piekarenka oprócz Ciebie, chyba każdy pracownik tam narzeka, nie chce mi się wierzyć, że ktoś lubi i szanuję pracę w tym (usunięte przez administratora)... tam można wykończyć się nerwowo i nic więcej aaaa... i można jeszcze się zadłużyć bo przy takich zarobkach to ciężko jest się utrzymać!
jua 2014-04-04 22:14:20
nieznana pracowałam z Tobą kilka miesięcy nieźle potrafisz namieszać,szkoda że nie piszesz że byłaś zawsze wyróżniana i doceniana(usunięte przez administratora)
Nieznana 2014-04-08 19:42:23
Jua tam nikt nikogo nie docenia... starasz się jak możesz a i tak premii nie dostaniesz tylko ciągle straszenie, że małe utargi i rozkazy na namawianie klientów na beznadziejne rzeczy żeby tylko troszeczkę podnieść utarg itd... dobrze o tym wiesz...
4
jua 2014-04-10 23:10:11
narzekałaś na p. (usunięte przez administratora) kiedy była Twoją kierowniczką narzekasz na p.(usunięte przez administratora) ,a może warto spojrzeć na siebie,warto...
Aga 2014-04-12 12:14:48
Skontaktuj się ze mną.Więcej info będzie póżniej-Aga
jua 2014-04-13 15:02:45
Zastanowcie się ludzi nad tym co gadacie! Każdy ma prawo do swojej opini okey,to co jednemu się nie podoba albo nie smakuje to nie znaczy że reszta będzie się zgadzała z Waszymi opiniami!!!Już jakiś czas pracuje w tej firmie i również jestem zadowolona powiem,więcej klienci również - odwiedzają nasze stoiska a przecież konkurencja jest ogromna...Proszę mi uwierzyć jest to bardzo porządna firma i pracodawca bardzo dba swoich pracowników .Być może dla niektórych zabrzmi to zbyt kolorowo ale uwielbiam pracę w tej firmie i czuje się tam jak ryba w wodzie, nie wspomnę o przyjemnym zapachu pysznego pieczywa:-)Nasze szefostwo jest wyrozumiałe ,pomoże w każdej sytuacji.Takiej kierowniczki jak ( usunięte przez administratora ) to ze świeczką szukać!!! Życie jest tak krótkie żeby nawzajem się obrażać...POZDRWIAM
1
ech 2014-04-20 05:20:43
"wypowiedz sponsorowana"? zupełnie jak w filmie "MIŚ" łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu-niech żyje nam! to mowilam ja "JUA" ;) normalnie gorzej niż za komuny :(
1
Stara pracownica 2014-04-23 17:38:59
Jak tak czytam to normalnie nóż w kieszeni mi się otwiera … Ludzie czy wy jesteście normalni???? To naprawdę z wami jest coś nie tak! Pracowałam w tej firmie i miałam dwie kierowniczki nie będę imionami sypać żeby „reklamy” nie było… I uważam że jak się dobrze pracuje to nikt się nie czepia. A co do zarobków to po co się zatrudniałyście jak wiedziałyście jaka jest kasa??? Tak dla formalności odeszłam tylko z powodów osobistych. Żenada….
BADZIEWIE 2014-04-27 08:21:09
Szkoda czasu i nerwów na podjęcie"pracy" w tym miejscu. Omijajcie go szerokim łukiem (usunięte przez administratora)
3
wiśnia 2014-05-26 11:41:36
Sorki ale na temat kierowniczki to chyba Ty masz takie super zdanie! Ja nie dam z siebie zrobić pieska i nie pozwolę żeby ktoś jeżdził po mnie jak po dzikiej świni!!! Od momentu jej rządów jak nie robisz po jej myśli to jesteś przegrana!! Kiedyś był szacunek do pracownika i było miodzio.
prosto z ulicy 2014-07-05 11:54:10
a ile czasu już pracujesz? podaj KONKRETNY powód dla czego taka opinia Twoją o firmie i co takiego mogła zrobić Tobie kierowniczka że w necie ją tak oczerniasz ??? Nie rozumiem takich ludzi jak Ty narzekacie ale dalej pracujcie przecież w wa-wie można co chwila zmieniać pracę ,nie odpowiada żegnam i szukam dalej,może trafisz coś fajnego! szukam pracy i dla tego pytam, ponieważ bardzo często opinie które piszą nie są wiarygodne z treścią!
Buziaczek 2014-07-07 09:07:54
Pracuję już dość wystarczająco żeby ostrzegać ludzi a ja pracuję w tym syfie tylko do momentu znalezienia dużo lepszej oferty, oczywiście jwk mi nie wierzysz to się zatrudnij i przekonaj się jak tam jest... mam nadzieję że jesteś silna psychicznie.
1
Ekologiczna 2014-07-07 18:57:07
W Krzosku jest taka rotacja pracowników że każdego przyjmuja abys tylko nie była bezdomna to nie masz się o co martwić
Dobrowianka 2014-09-26 09:53:04
W Krzosku biorą kogo popadnie abyś tylko chciał, kasa mała bo 1200zl i naprawdę nie opłaca się za ciągłe nekanie Cię przez kieroniczkę bo mały utarg i to Twoja wina. Pracowałam tam dość długo i nie polecam pracy w tym miejscu
Dobrowianka 2014-10-01 17:01:04
Nie ma podwyżek... a 1200zł netto
kami 2014-10-31 20:07:24
Nie polecam pracy w tej firmie. Znam ja z autopsji. Zarobki cholernie małe a wymagania lepiej nie mówić.Sam fakt,że pracownicy wieloletni odchodzą.To nie ta Firma co jeszcze dwa lata temu.
wisnia 2014-11-08 16:12:47
Sorki ale jak czytam te opinie pozytywne to jakbym słuchała panią kierowniczkę(:))Nieważne co sprzedajesz to ma być świeże pomimo upływu paru dni! Wciskaj polecaj wszystko aby ludzie wzięli bo nieważne ze się trują ważne żeby sprzedać.Nie ma podejścia do klienta. Co się stało z piekarnią??????Wepchnij żeby się sprzedało!!!!Kiedyś tak nie było!!!Porażka. Kierowniczka rządzi ale nie ma pojęcia o pieczywie i jego składzie.Wieloletnie pracownice firmy(których chyba już niema)wiedziały co z czego jest zrobione i to było ważne dla klienta.P.(usunięte przez administratora)może się w końcu przeszkolisz i będziesz wiedziała jaki jest podstawowy skład chleba. Utarg to nie wszystko!!!!!! Wiedza!!!!!
4
Just 2015-11-16 01:14:49
Ile zarabia kierowniczka? Jeśli mozecie to dajcie info. Jak obsluga klienta 1200 netto??
1
wiśnia 2015-11-21 19:38:43
Od kiedy umowa zlecenie jest na czas nieokreślony????????? Jest na miesiąc! Umowa o pracę może być na czas nieokreślony.
wiśnia 2015-11-27 00:20:22
Umowa zlecenie jest na miesiąc i co miesiąc jest odnawiana.
majka 2016-01-25 10:33:29
Kierownicy punktów, zlecenie przez 2 miesiace.Kasa oficjalna, czyli to co na umowie, a premie pod stolem...porazka.A najlepsze, ze nie wiesz, kto jest twoim szefem- menager, czy wlasciciele.Nie polecam.Apunktami powinien zająć sie sanepid.
Kora 2016-03-14 22:41:23
Majka a mozesz mi cos wiecej o kierownikach powiedziec?
jajaj 2016-09-04 17:59:09
Jak mozna napiszac krzoske zeby mialo sensu lie to twa mam historje ale nie diem jak to napiszac jesli ktos mam Janis plan prose sir zglosic to jest bardzo wielke DLA mnie dzeki
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Krzosek - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Krzosek