brak logo

CENTROSTAL HANDEL SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o CENTROSTAL HANDEL SP. Z O.O.

admin 2015-07-03 17:59:04
Uważasz, że świat powinien dowiedzieć się więcej o firmie CENTROSTAL HANDEL SP. Z O.O.? W takim razie zapraszamy do komentowania na naszym forum.
6
qrak 2015-10-14 21:26:39
Firma kołchoz, nie szanujący pracowników. ludzi ma się za gów***. jesteś nikim, zwykłym nierobem który jak nie donosi i nie kapuje na innych to jesteś bebe. donosicielstwo w tej firmie jest w cenie. praca 8h? zapomnij! pracuje się tyle ile jest pracy a premia jest nieadekwatna do zrobionej roboty! pisanie:
stabilne warunki zatrudnienia oraz atrakcyjne wynagrodzenie,
możliwość rozwoju zawodowego to czyste kłamstwo!! urlop to się dostanie wtedy kiedy nie będzie pracy a nie wtedy kiedy ty chcesz.
pracę w przyjaznej atmosferze? bzdura! zarząd nie potrafiący podjąć samodzielnych decyzji.
popytajcie się na rynku lokalnym jaka jest opinia o firmie! ludzie pracują kilka miesięcy i uciekają bo gdzieś indziej jest lepiej. rotacja ludzi jest największa w regionie.
ODRADZAM PRACĘ ZDECYDOWANIE !! CHCESZ SIĘ CENIĆ ORAZ ZDROWIE - IDŹ GDZIEŚ INDZIEJ !!!! lepiej zarobicie w Biedronce, w Obi gdzie jest ciepło i jest szacunek niż tutaj !!!!
7
rozczarowany 2015-10-22 20:37:05
Sam tam pracowałem na magazynie wiec wiem co mówię.Pracuje się tyle ile jest pracy. warunki fatalne, cieknący dach choć był robiony, zimno, ubranie i obuwie o nowe się nie doprosić jak się zniszczy. Wody latem brak, jak sobie sam nie przyniesiesz to masz problem. Kładzie się stal gdzie popadnie, byle szybko a wytyczone drogi ewakuacyjne są tylko na papierze. Przez stal się skacze, chodzi się po blachach by przejść dalej. TORUŃSKI OBÓZ PRZERWANIA!! 1600zł brutto ale o pracy 8h dziennie to zapomnijcie. Jak chcesz zarobić więcej to musisz zrobić sporo nadgodzin. Premia – jak przepracujesz cały dzień to może coś dostaniesz. Regularne naloty prezesowej gdzie dawno powinna być w domu z rodziną a siedzi i pilnuje dorosłych ludzi. Ponoć nawet śpi w zakładzie.Osobiście proponuje się rozejrzeć za pracą w Ostaszewie. Ta sama kasa a praca w ciepłym gdzie przestrzegane są warunki bhp.
1
hipi 2015-11-13 20:24:59
Prezeska oddana właścicielom!!! Spłakałem się!!! :)
3
master 2016-01-21 21:26:13
firma nie doceniająca i nie szanująca pracowników, zresztą jak można dbać o pracowników skoro nawet o sprzęt i magazyn się nie dba. Magazyn swój rozwój zatrzymał gdzieś w okresie prl-u.suwnice i wózki w większości powinny znajdować sie juz dawno na złomie. to nie piekarnia bułek sie tam nie przerzuca, ale właściciel tego chyba nie zrozumie. ciężka praca fizyczna i częste kontuzje to standard. umowa o prace to nie wszystko,jak twierdzi zarząd. a rozwoju tam nie ma żadnego... chyba prędzej się cofasz. Duża rotacja pracowników mówi sama za siebie. lepsza perspektywą i w tych samych pieniądzach jest praca w Ostaszewie... szkoda tylko chłopaków z magazynu bo odwalają ciężką robotę, siedzą po nocach a w nagrodę dostaniesz i opr możliwość wytłumaczenia przed panią prezes czemu tak i długo i dlaczego tak mało zrobiłeś i wszystko w pakiecie za najniższa krajową.
2
miss 2016-01-26 15:09:50
za kadencji p. prezes odeszło bardzo dużo ludzi to nikt z nią nie wytrzymuje, w magazynie rotacja taka że nikt się nie uczy imion nowych pracowników a w handlowym to ludzie przychodzą i odchodzą a będą jeszcze odchodzić! wszyscy magazynierzy są bo zima to okres ciężko z pracą a handlowcy szukają pracy i zamiast pracować siedzą na facebooku, Onecie lub na pracuj.pl. firma do wakacji się zamknie bo wszystkowiedzący najlepiej szef Z. zamiast wziąć na prezesa osobę kompetentną wybrał osobę posłuszną i oddaną która nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy bo jak sekretarka z gcb centrostal bydgoszcz może być prezesem !!!! śmieją się wszyscy dookoła z klientami włącznie, a ta się odstawiła kolejnymi nieukami (koleżanki z pracy w gcb). a jakie pensje biorą za przerzucanie powietrza i robienie NIC to się w głowie nie mieści.
3
żelazna dama 2016-02-02 03:23:39
Przykro jest patrzeć na to co się dzieje. Firma w żaden sposób nie reaguje na to co się mówi o firmie. Myślę że gdyby to była nieprawda zareagowaliby tym bardziej że pracownicy sami zaczynają odchodzić.

Nie ma jednak róży bez kolców jest tam też sporo i to dosyć istotnych wad. Wzór na wyliczenie premii jest taki, że nikt nie wie o co w nim chodzi. Układał go chyba profesor statystyki, a poprawne wyliczenie należnej sobie premii było podobne do obrony doktoratu z matematyki przez laika humaniste…do tej pory nikt nie wie czy premię handlowcy otrzymują sprawiedliwą.
Firma nie liczy się w ogóle z pracownikami. Każdy, nawet najlepszy pracownik nie zna ani dnia ani godziny kiedy może usłyszeć od przełożonego „do widzenia”. Dziś jesteś, jutro cię nie ma. I nie ma to znaczenia czy masz umowę na rok, dziesięć lat czy na czas nieokreślony. Pracując w centrostalu trzeba być świadomym, że to śliski grunt, bardziej śliski niż Wielka Krokwia.
Sposób w jaki zwalniają pracowników powinien być wpisany do księgi guinessa pod względem chamstwa i prostoty.
Tutaj można się poczuć jak pracownik urzędu statystycznego. Wieczne wypełnianie tabelek,analiz, sprawozdań a gdzie prawdziwa praca?
4
A. 2016-02-12 13:11:04
Wielka Krokiew :)
toni 2016-02-12 18:53:29
Nawet prezesem zarządu, Kasiu. Wyślij dwie aplikacje.
Patrioci 2016-02-16 21:49:53
Bardzo duża rotacja ludzi, jeśli nie masz swojej konkretnej bazy odbiorców, którym możesz sprzedawać i faktycznie robić obrót firmie, to nie masz czego tam szukać bowiem w dzisiejszych czasach zbudowanie konkretnej bazy od zera jest mało realne, tym bardziej iż ceny 3/4 oferowanych produktów nie są konkurencyjne.
Zarząd to właściciel i jego rodzina a obecna Pani Prezes to pionek sterowany przez zarząd, któremu jest w pełni podległa. Coś na zasadzie jak ówczesna Pani Premier kontra szef jej Partii.
Magazyn - potężna rotacja i nie ma czemu się dziwić - fatalne warunki pracy kontra niska płaca
1
Olek 2016-02-18 23:26:53
Atok "Patrioci" napisał czy też napisali racje, napewno pisała to osoba która miała styczność z firmą i potwierdzam to co napisała: idź spróbuj i po pół roku powiedz jak było :) Życzę ci z całego serca powodzenia
Techniki sprzedaży, tak wiem... Są bardzo istotne ale jak to się mówi z pustego i Salomon nie naleje... Jeśli ktoś pracował wcześniej jako PH bez auta i telefonu służbowego to nie był przedstawicielem a akwizytorem, tak wiem uczyli tam technik sprzedaży ale sprzedaż wieszaków starszym Paniom spacerującym wokół tężni w Ciechocinku to nie to samo co robienie interesów na kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy, gdzie niekiedy nie cena a inne układy i możliwości są istotne :)
Ale jak powiedziałem idź spróbuj, wypowiedz się po półrocznym okresie pracy jak tobie poszło.
Firma jak widać od kilku lat ma potężną rotację - myślisz że przez kilka lat wciąż trafiała na samych nieudaczników ???
To nie sklep spożywczy gdzie rzucisz promocję na pomidory...
Nie chcę ciebie tutaj urazić czy zniechęcić, po prostu faktycznie nie jest łatwo tam robić założone minimum, premie o ile wogle uda się tobie ją zrobić są wyliczane w taki sposób, że profesor matematyki z UMK miałby problem z rozwiązaniem wzoru, na podstawie którego zarząd ją wylicza...Nikt w firmie nie jest wstanie jej wyliczyć z handlowców - nie sądzisz chyba że cała firma to tumany...Dodatkowo współpraca z P. Prezes nie ma żadnego sensu ponieważ mimo iż zna ona bolączki firmy i wie, że pewne założenia przez zarząd są nie realne to i tak jest poddana zarządowi. Podniecasz się autem - a co ty myślisz, ze dostaniesz auto i na zakupy będziesz sobie nim jeżdził i na wakacje :)
Podniecasz się telefonem służbowym - przeważnie w każdej sieci za około 30 zł masz pakiet nielimitowanych rozmów, sms i sporą dawkę internetu...Więc czym tu się podniecać, auto i tel dla PH to jak łopata dla budowlańca, kłopot na głowie za który się jest odpowiedzialnym :)
1
Tolek 2016-02-19 21:04:30
A kto jest konkurencją dla Centrostal Hanel? ATS? Thyssen? Bowim? Mistal?Mittal? że wymienię pierwszych z brzegu. To CH ma skromny ( czasami może większy) udział w ich wynikach finansowych. Jakie warunki oferują te firmy, jeśli prowadzą rekrutację ( bo trgo nie wiem)?
hipi 2016-02-22 19:55:59
W dalszym ciągu płaczę!!! :)
boluś 2016-02-23 10:03:46
atmosfera w pracy bardzo dobra?
wręcz idealna - jeden na drugiego donosi byle "zabłyszczeć" u góry.
łgarstwo, dwulicowość to norma ale trzeba być żeby o tym się przekonać na własnej skórze.
hipi 2016-02-23 20:45:03
Arcymądrzy właściciele, którzy uważają, że wiedzą wszystko najlepiej, megalomani (tak kiedyś pana seniora określił prezes dużej huty), którzy twierdzą, że "musimy być, jak ci wielcy"!!! Płaczę!!! :D
xyz 2016-02-24 07:56:03
Może chusteczki są potrzebne koledze? Weź się w garść chłopie i przestań beczeć!
hipi 2016-02-25 20:54:34
płaczę w przenośni, tak dla beki!!! tak naprawdę śmieję się z tego cyrku do rozpuku!!! pozdrawiam "xyz" ... śmiejąc się oczywiście!!! :D
☺☺ 2016-03-08 07:58:26
Wszystkiego Najlepszego dla Pań pracujących w centrosstalu życzy załoga magazynu 05 ☺☺8 MARCA
Krzysztof 2016-03-26 09:08:51
Sama praca na magazynie ,ciężka,ale wiadomo praca w stali to nie zbieranie poziomek .pracowałem 3 miesiące nie narzekam.Ale nigdzie przedtem nie widziałem tak rozplotkowanych facetów ,już pomijam fakt że że biegali na wszystkie skargi.do kierownika tylko po to aby pokazać że ktoś się pomylił to do tego sporo zawiści .jeden na drugiego donosi .Mój przypadek to dosłownie komedia .Ponoć nie zadowoleni byli ze współpracy handlowcy?No cóż nie byłem zbyt komunikatywny .Ale też swoje nie niedociągnięcia starałem się nadrobić ciężka pracą hahaha uważam że na sprzątalem się za wszystkie czasy .Niestety niema gorszego Typu człowieka jak szuja która donosi na drugiego jak lizus i zwykle bydlę pod przykrywką miłego zawsze pomocnego pracownika.Acha ja nigdy nie wstydzę się swojego życia i prawda jest ze kiedyś siedziałem nie musiałem o tym mówić przyjmujac się do pracy bo już tego niema w papierach .Ale aby już uciąć plotki panie magazynier to siedziałem za to że połamałem obie ręce facetowi który bił moja była żonę i córkę.I nie żałuję .Moja przeszłość spowodowała moje zakończenie pracy .Życzę wszystkim Wesołych Świąt .Dziękuję za współpracę .Krzysiek L.
Deron 2016-04-04 18:14:59
Osoba która reprezentuje firmę powinna być przygotowana merytorycznie do pełnienia tej funkcji z bagażem doświadczenia zawodowego a nie przyznawać się i mówić otwartym tekstem "UCZĘ SIĘ". Można się uczyć i chłonąć wiedzę jak gąbka wodę i być takim któremu się powtarza to samo i jak grochem o ścianę!! Takiego zarządzania ludzie mają dosyć!!
2
Bolo 2016-04-06 17:24:56
Krzysztof mam nadzieję ze znajdziesz lepsza pracę .to co napisałeś jest stu procentowa prawda .popieram Cię i szacun za to ze stać Cię na takie wyznania w dzisiejszych czasach a tak na marginesie to już pisałem że donosiciel tam pełno ale ze trafił im się rodzynek w postaci małego lizusa to już i poza gworkiem słychać .Natomiast bełkot o doświadczeniu i przygotowaniu tu pisany to chyba już przesada wiadomo kto pisał hahaha
trtrttt 2016-05-08 19:08:01
no tak...zwłaszcza nowy kierownik ma ogromne doświadczenie w stali...
4
wera 2016-05-13 04:54:44
rozmawiam z pracownikami trzymając ręce w kieszeni,rekrutacja na pracowników kończy sie klapa, sami po rozmowie rezygnują lub po krótkim pobycie w pracy.
nowy kierownik i zaopatrzeniowiec mają doświadczenie ale w spożywce ale ważne że mają gadane a ja to lubię,nie wyślę nowych pracowników na szkolenie bo szkoda kasy wiec niech sami się szkolą i niech się uczą od starszych pracowników w imię ducha integracji zakładowej.
kama 2016-06-15 22:31:38
wera' a dlaczego ludzi sami rezygnuja po rozmowie? za duze wymagania i poprzeczka?presja, jakie sa powody
Jasiek 2016-11-02 14:11:00
Co jest nie tak z kadra kierowniczą?
Zostaw swoją opinię o CENTROSTAL HANDEL SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTROSTAL HANDEL SP. Z O.O.