brak logo

Prominex Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Prominex Sp. z o.o.

Marcin 2014-12-22 20:10:02
Oj, te dobre komentarze to pisze sam szef albo jego rodzinka, już nie wiele ich tam zostało , pracują tylko ci co im się nie chce robić, reszta pozakładała swoje firmy i jest na swoim. Kto został to dupa.
Mani 2014-12-23 15:25:02
a czemu uważasz ze szef bądż rodzina? To normalny pracownik nie moze swojej opini udzielic na prace w ktorej pracowal? Nie kazda praca jest zła, są tez dobre, tylko trzeba chcieć. Wielu odpadło i wielu odejdzie, az wreszcie w Promiwexie zrobi się porzadek i spokoj. Najwyzszy czas pokazać wszystkim kto jest góra...
Ha ha ha 2014-12-23 22:39:24
A ja sobie sam sobie , teraz dopiero zarabiam , a szef w tej firmie to chłopek roztropek, już słyszałem że następni mają zakładać swoje firmy , rodzinka uciekła prawie cała , ha ha ha , No ale kto wytrzyma z tyranem.
1
znajomy 2014-12-23 23:33:25
TO PRZEMYJ SOBIE USZY BO ŻLE SŁYSZYSZ , ALBO LEPIEJ POSŁUCHAJ CO O TOBIE MÓWIĄ
ZNAJOMY 2014-12-24 16:36:45
ŻYCZĘ CI RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT, BO BARDZO POTRZEBUJESZ SPOKOJU PO PISANIU TYCH BREDNI
1
znajomy 2014-12-25 09:01:14
ORAZ UJAWNIMY PISZĄCYCH TE PASZKWILE ,
pracownik 2014-12-25 16:10:47
Ludzie to po co robicie problemy i wypisujecie brednie?? Po co straszycie kontrolami?? Przeszkadza wam praca w tej firmie? Zwolnijcie się i znajdźcie coś co wam odpowiada i gdzie są same pozytywne opinie. Najłatwiej jest wypisywać brednie, straszyć itp. A nie macie odwagi się ujawnić. Takie cwaniaki na forum, to podpisujcie się Imieniem i Nazwiskiem a nie byle jakimiś nick-ami...
M. 2014-12-29 13:39:04
O widzę że szef pisze sam i podaje nick, a dla czego się nie podpiszesz . Napisz prawdę o warunkach pracy, czy są nadgodziny, właściwe umowy i czy jesteś uczciwy w stosunku do pracownikow .
Dominik 2014-12-30 11:56:33
Warunki pracy? bardzo dobre, wywiazuja sie z tego co proponuja ci na rozmowie. co do nadgodzin to placone jest tak jak sie umawiasz z szefem. Prawda jest taka, że jeśli gdzieś pracujesz i ta praca ci odpowiada to nie powiesz zlego slowa na temat swojej pracy. Tyle w temacie!
JUstii 2015-01-08 09:17:05
W zupełności sie zgadzam z opinią:)Promiwex To najgorsza firma w jakiej pracowałam. Zero szacunku dla ludzi. Poniżanie i wyzwiska są na porządku dziennym.Rządzi tam Pani Ania W. która jest pupilkiem szefa i wszystko tam zalezy od niej . Brak słów jak można tak ludzi traktować . Kto nie jest zdesperowany to nie polecam:)
1
kolo 2015-01-09 06:38:03
nie ma chyba kierowcy, który szczególnie przepada za grubą..
$* 2015-01-13 04:03:30
wyzwiska i poniżanie? a jak nazwiesz to co sam napisałes/łas: ze smierdzi od niej gorzej niz w stajni?? Wezcie sie ludzie zastanówcie czasem nad tym co wypisujecie. Komus nie odpowiada taka praca to odchodzi z niej, i tyle. To mialy byc opinie o promiwexie a nie o pracownikach, widać komus sie znaczenia slow myla...
Marcin 2015-01-16 18:29:48
Słuchajcie , ja idę do Sądu o zapłatę za nadgodziny, prawnik powiedział że na pewno wygram, namawiam innych. Jeszcze dzwoniłem do PiP aby skontrolowali ten obóz pracy.
pracownik 2015-01-18 06:01:58
No i dobrze że rządzi ktoś musi jak się przychodzi do firmy uczciwie pracować to niema na co narzekać i Szef w porządku a i koleźanka A.W z biura ok ,lecz było parę osôb ktôre tylko kombinowały a pracować się nie chciało i dobrze że odeszły.
Lik 2015-01-20 19:35:25
Ty , ale brednie opowiadasz , to chyba pisze sam Szef albo jego rodzina.
Marcin 2015-01-20 19:41:48
Wszystkie pochlebne opinie pisze sam Szef albo jego rodzinka, już nie wiele ich zostało w firmie, wszyscy zaradniejsi mają swój biznes, a ci mniej kreatywni udają że pracują .
4
ku hwale 2015-01-21 14:13:15
Co Ty sadem straszysz kondonie jeden do roboty sie wez a nie bedziesz od firmy pieniadze wyciagal jak Ci sie robic nie chce , kazdy jest wynagradzany tu za prace a jak zes sciemnial bo Ci sie robic nie chcialo to ciag kiche a nie psuj atmosfery tym co tu chca pracowac
ku hwale 2015-01-21 17:57:04
Tu wszyscy ciecie jestescie tacy madrzy i wylewni a trzemigrantëve
jak mam nie pasuje to nie powiecie wprost tylko sie chowacie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestescie je-ac tych co zament sieja
jo 2015-01-21 19:37:03
Zgadzam się z kolegą w całej rozciągłości zagadnienia. Je... Pe.. ku hwale
Sedzia Anna Marian Wesololowska 2015-01-22 15:21:13
Pani Woj-ku w odpowiedzi na Pani pismo w sprawie wygranej musze Pania niestety rozczarowac ,gdyz stwierdzam ze maksymalnie co moze Pani wygrac to koszty sadowe ktore bedzie miala Pani do zaplaty za probe wyudzenia Pieniedzy z firmy za fikcyjna prace i fikcyjne nadgodziny z powazaniem zawsze chetny i otwarty na wszelkie propozycje protokulant Edward
ku hwale 2015-01-22 15:44:37
Firma ta i klimat tam panujacy jest niesamowity ,pracuje tam rok czasu i od roku przychodze tam z usmiechem na twarzy poniewaz jest tam niesamowicie wspaniala atmosfera i beka nie da sie tam byc smutnym i zlym jest to nie morzliwe poniewarz ludzie ktorzy tam pracuja tworza wlasnie taki klimat ,zdazaja sie oczywiscie porazki jak w kazdej firmie ktore sobie nie radza a puzniej obrarzazaja firme szefostwo i ludzi tam pracujacych i sa strasznie madrzy i odwarzni przez internet ale na szczescie ta firma ma juz te porazki za saba imam nadzieje ze juz wiecej nie bede musial ich ogladac bo one tylku psuly klimat i beke w firmie
duzy czlowiek 2015-01-31 18:16:02
Prawda jest ze warunki w tej firmie jak i zachowanie szefa wobec pracownikow jest niestosowne i duzo by mozna pisac o sytuacjach w tej firmie. Mimo iz rozstalem sie z ta firma moze w nie najlepszy sposob i to nie koniecznie z mojej winy, to ja lubialem tam pracowac mimo iz bylo przeje....ne. Z powazaniem duzy czlowiek .
K... 2015-02-11 01:55:07
Tak tak, masz rację swoje firmy:)np. Cytrusek:) Syf, chamstwo i brak umów jakichkolwiek!!!Przykre jest to, że ludzie stając się szefami, traktuje gorzej swoich pracowników( na czarno) niż było traktowanym!!!
2
Parszywa dwunastka 2015-02-24 23:47:49
No konkurencja przeszkadza:) Pozdrawiam Wszystkich pracujących (powodzenia) ale bardziej tych których już tam nie ma;) M to do Ciebie, dobrze, że poszliśmy po rozum do głowy i sami działamy... bez chamstwa, prostactwa i z godnością. Ps. dziwię się, że administrator portalu gowork nie blokuje postów, Szefów, rodziny Szefów itd. Pracę tam stanowczo odradzam, chyba, że grunt się pali pod nogami...
M.k 2015-03-14 05:19:35
A ja sobie handluje sam i grubo zarabiam, jeszcze chwile i prominex zniknie , a ten tyran bedzie handlował na placu . Z jego firmy uciekła już prawie cała rodzina , zostali nieliczni ci co nie mają własnej incjatywy. Trzeba mu jeszcze nasłać kontrol , tak aby przestrzegał przepisów prawa pracy.
xyz 2015-03-15 07:12:23
odradzam wszystkim prace w tej firmie ,brak organizacji,ogólny haos,moobing posuniety do granic absurdu tylko szybciej,szybciej i szybciej w wypadku kierowców praca po 12-18 godzin na dobe 6 dni w tygodniu!!!!!!jakis absurd ,praca w błocie,deszczu i mrozie!!!ohyda,stąd brak chętnych dopracy ogłoszenie na gumtre wisi non stop jako wyróżnine i nic,a i obecni pracownicy powoli się wykruszają bo ile mozna wytrzymać.
1
ixx 2015-04-02 11:19:50
Opinie maja być o Prominex-ie, a wielu pisze o Promiwex-ie. Jedna litera w nazwie jest inna; n - w. Zatem, o którą chodzi?
adi 2015-04-30 23:00:46
roboto nawet ale szkoda ze wiele wiecej wiedzialem na tenmat pracy niz pan adam ktury sie uwarzal za zastepce magazyniera i zaczol robic sie konflikt i poszlem i spokuj a ogulnie brak czlowieka kto by czymal na tym calym magazynie peacawnikow i pracy bo by sie dalo zrobic lepsze warunki pracy
adi 2015-04-30 23:06:49
pracowal bym dalej jedynie za magazyniera zeby zmienic dobro pracownika i firmy prezes jest naprawde czlowiek do pogadani tylko malo wie co sie tam wyprawia na magazynie
xxx 2015-05-08 11:19:13
godnie z art. 239 Kodeksu karnego osoba, która utrudnia lub udaremnia postępowanie karne, pomagając sprawcy przestępstwa uniknąć odpowiedzialności karnej, w tym zwłaszcza gdy ukrywa sprawcę albo zaciera ślady przestępstwa, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat.
LUPA 2015-07-12 10:44:46
kiepska firma,non stop pretensje o wszystko ,wymagania wielkie a pieniądze małe odradzam każdemu,pracuje niedługo ale już szukam innej pracy
1
Gość 2015-07-13 20:51:41
Zastanawiam sie dlaczego zarząd firmy PROMINEX nie reaguje na wpisy , które nie dotyczą tej firmy - a ludziom tu piszącym sie dziwie , ze nie wiedza nawet w jakiej firmie pracują . Panowie ile warte sa wasze wpisy jeżeli Wy nawet nie wiecie gdzie i u kogo pracujecie !!! Pani FAKTURZYSTKA tez musi byc bardzo dobrym fachowcem skoro nawet nie wie gdzie była na rozmowie kwalifikacyjnej - I dziwi sie pani ze nie moze znaleźć pracy !!!!
4
jo 2015-07-14 09:02:16
jacy pracownicy , takie wpisy :)
? 2015-07-16 15:29:23
przecież PROMINEX i Promiwex to praktycznie to samo... Te same adresy, nr tel...
2
hej 2015-07-19 08:41:41
jaki pan taki kram i w tym wypadku zgadza sie w 100 procentach zwłaszcza z jednym ze wspólników wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi,i to prawda że jest to wątek o firmie prominex a większość wpisów dotyczy firmy promiwex a są to oddzielne firmy choć właściciel obu jest ten sam co nie zmienia faku że podmioty to inne lecz tak naprawde mają wiele wspólnego , choć właściciele starają się aby z zewnątrz wyglądało to inaczej.
Marcin 2015-08-12 21:37:52
Rodzina już cała uciekła pootwierali swoje biznesy , tyranowi nie bedą dawać się wykorzystywać . Został podobno ostatni , ciekawe jak długo , ale jak ktoś nie potrafi być zaradny to pracuje dla tyrana.
pck 2015-08-22 14:53:23
Obóz pracy ostrzegam !!!!!!pracowałem tylko tydzień tj.6 dni ale za ten czas przepracowałem niecałe 100 godzin!!!!Szef mi powiedział że zapłaci mi za te godziny które uważa bo zawolno jeżdże!!!!inni wracają wcześniej ,pan mnie naciąga powiedział pan J.K.za nić 8 godzinny dzień pracy,a nic 40-godzinny tydzień pracy Pan Jan stanowi prawo !!To sie nadaje do TVN ,żenada wystrzegajcie się firmy PROMIWEX!!!!
2
xxx 2015-09-24 08:07:56
witam,szefostwo firmy Promiwex codziennie zmusza swoich pracowników kierowców do jazdy przeładowanymi autami mając za nic przepisy prawa o ruchu drogowym ,bezpieczeństwo pracownika liczy sie tylko zysk auta maja ładowność po 700 -800 kilo a ładowane jest na nie po 2000 i więcej kilogramów ale i na takie cwaniactwo w końcu przyjdzie kres odadzam prace w tej firmie no chyba że ktoś jest desperatem.pzdr
Normalny 2015-10-13 21:28:38
Uwaga na tyrana, nie można łamać kodeksu pracy , wykorzystuje nawet rodzine , wszyscy uciekają .
fakturzystka 2015-11-05 17:57:33
...pracownicy jaja maja i to duze i nie ma co ich obrazac ale widocznie ktos komus powiedzial widocznie prawde bo od razu atak na pracownokow a p;rzeciez prawde mowia. ...
1
Kasia 2015-11-16 13:53:13
Jak wygląda praca fakturzystki w tej firmie? Czy tam są godziny nocne?
4
Emi 2016-01-09 23:38:31
Widać, że często poszukują fakturzystki... wiem, że są prowadzone aktualnie rozmowy. Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej pracy?? Szef już na wstępie oznajmił, że nie mogą sobie pozwolić na chorowanie... czy mam to rozumieć jako brak dni wolnych w tej pracy??!!!!
2
pracownik 2016-03-18 21:08:21
O czym wy tu gadacie??? To nie firma to kołchoz wszyscy z tamtąd uciekają do normalnych prac. A nie w wodzie i błocie po jaja
Sfefan 2016-05-11 02:57:25
Szef nie ma pojęcie kim się stał. TYRAN. Ale choremu nie wytłumaczysz, że jest chory. On za długo lat w tym twki. Dawno się zagubił. Zresztą wszyscy od niego uciekają. Nawet rodzina. Jesli ktoś jest na etapie poszukiwania, raczej nie polecam. Tylko dla desperatów. Wszystko jest do bani - umowa, bezpieczeństwo pracy, płaca, inne. Ale to tylko moja opinia. Nie chcę nikogo urazić. Po prostu dziwne, że za to się jeszcze nie wziął sąd pracy. Jak można tak traktować innych ludzi. Mamy XXI wiek - niewolnictwo zniesiono 2 wieki temu. Kiedyś w tej firmie było lepiej. Coś pękło. Niestety stres robi swoje nawet na najlepszych. Pozdrawiam,
2
Solidny 2016-06-19 10:49:17
A jakie są opinie na temat pakowaczów ??
Paker 2016-06-19 14:50:41
Szukamy panów do pakowania owoców i warzyw skąd ja to znam weź sobie do myślenia panów nie jednej osoby która akurat odeszła bo to się zdarza tylko panów co z poprzednimi nie dostali zapłaty i odeszli albo dostali za godziny za które uznano że zapłata się należy a podpisaną umowę jak domniemywam o prace możesz sobie oprawić w ramki bo z nią raczej niczego nie zwojujesz Oferta atrakcyjna na papierze zawsze kogoś przyciągnie w okresie wakacyjnym może być tip top (sezon) ale po jak studenci będą się łapać dorywczego zatrudnienia przez agencje to skład na zmiany jest zapewniony za połowę tego ile trzeba dać tobie.Innym radzę żyjemy w realnym świecie a nie w bajce o Kopciuszku.
jo 2016-06-20 08:57:27
Paker , skąd masz takie info o tej firmie ?? Pracowałeś tam ? okradli Ciebie z wypłaty ?
Jo 2016-08-14 09:42:48
Bo Szef musi pilnować interesu , ludzie są nieuczciwi wychodzi to co chwilę,proszę ostatni przykład kierowca który ponad dwa lata jeżdzi trasę idzie na urlop a kierowca który go zastępuje i jeżdzi za niego wraca z trasy o 3-4 godziny wcześniej bez znaczenia czy to jest poniedziałek czy piątek i co da się jak się chcę więc czemu się dziwić że Szef musi być czujny i reagować gdy ktoś jest nie w porządku

adi 2016-08-14 09:45:10
w sumie masz racje, jednka mnie interesuje stanowisko przedstawiciela handlowego, zastanwaim sie jakie warunki panuja w firmie, ja mam dosiwadczenie juz jako przedtawiciel tylko w innej branży, zastanwiam sie czy jakaś umowa o rpace jest czy dzialanosc?
DziadekMróz 2016-11-03 10:36:25
Prawda jest taka ze kazdy tutaj pisze to co mu sie nie podoba w Promiwexie, a czy pomyslal chociaz przez chwile po co tam siedzi skoro tak mu sie nie podoba? Nikt nikogo nie zmusza do pracy ktorej nie lubi, kazdy moze robic to co mu sie podoba... A to ze kierownik na nocce jest jaki jest i udaje kozaka, ze szef jest wybuchowy jak ma powody do zlosci i ze kazdy chce rzadzic firma po swojemu to jest smieszne.... Jestescie madrzy to zalozcie swoje firmy i traktujcie ludzi lepiej- o ile lepiej da sie kogos traktowac kto chce pracowac a nie walic w ch... pic w robocie itp... W zyciu kazdy wybiera swoja droge i robi to co chce robic, nikt nikogo tu nie trzyma na sile..
Zostaw swoją opinię o Prominex Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prominex Sp. z o.o.