brak logo

Polski Sklep ,,JEDYNKA

Rzeszów

Opinie o Polski Sklep ,,JEDYNKA

on 2013-01-10 07:10:45
beznadziejna atmosfera na sklepie na podwisłoczu,prym tam wiedzie fałszywa pani kierownik [usunięte przez moderatora] która gnebi wszystkich i kazdego, zwłaszcza kazdego nowego lub krótko pracującego pracownika,sama za wiele nie wie i nie umie ale ma podobno plecy i mysli ze wszystko jej wolno,mi jak po 3 miesiacach umowy nie przedłuzali to mi powiedzieli,ze pani kierownik nie była ze mnie zadowolona,to sie zapytałem a co takiego robiłem ze nie była zadowolona i czego sie mnie tez nie zapytano jak mi sie pracuje,to sie nikt nic nie odezwał,wiec powiedziałem bo co mi zalezało,ze pani [usunięte przez moderatora] to wredna baba która poniewiera ludzmi a jak jej sie ktos postawi to jest wywalany z roboty,i ze oni cos z tym powinni zrobic a nie ludzi wymieniac. szczesliwi ci co nie pracuja na podwisłoczu tylko na innych sklepach,ale na innych tez podobno te ich kierowniczki sa podobne do siebie,bo tez mysla ze jak długo pracuja to im wszystko wolno,jak chcecie byc nazywani bydłem to sie tam zatrudnijcie,tylko jak długo wytrzymacie to juz inna sprawa
bo ludzi traktuja własnie jak bydło i nawet sie odezwac nie mozna
pracownik 2013-01-22 16:49:58
to fakt,na podwisłoczu prym wiedzie kierownik [usunięte przez moderatora],upadla ludzi,po cichu dopieprza tak ze mozna miec dosc,ale ma swoja poplecznice beate,wiec sie ano jedna adni druga nic nie boja,co do [usunięte przez moderatora] to tez tam wystepuje,zwłaszcza jak sie ktos kierowniczce annie nie spodoba,albo innym kierowniczkom na innych sklepach,a nie daj boze,zeby ktos inny okazał sie lepszy niz one,to juz na pewno wyleci z pracy za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,po za tym ze kierownik[usunięte przez moderatora]z podwisłocza ma swoja poplecznice pod nosem to jeszcze wciagneła do pracy połowe swojej rodziny,nawet swoja córeczke na fakturzystke,zeby sie córeczka nie przemeczyła,ale sa jeszcze kuzynki,dzieci kuzynek,kuzynów,siódme wody po kisielu,ale sa i ich nie rusza,bo sa nietykalni w kazdym momencie,ale tego nie wie ani sam własciciel jedynki,ani nikt z prezesów,bo to wielka tajemnica,zeby sie nikt nie dowiedział,ze kierownik [usunięte przez moderatora] powsadzały swoich ludzi gdzie sie da,a innych upadlaja i wywalaja z pracy
i na innych sklepach jest to samo
aaaaa 2013-01-28 07:33:50
To już wiem dlaczego,mimo,że byłam zaproszona na szkolenie na kierowniczkę sklepu,i z tego co wiem poszło bardzo dobrze,bo akurat te systemy na których pracują są mi bardzo dobrze znane,to pracy nie otrzymałam,ale przypadkiem podsłuchałam,że ktoś tam ma przyjść za 2 tygodnie,na szkolenie,ktoś z rodziny lub znajomych kierowniczki [usunięte przez moderatora],bo rozmawiała o tym z nijaką P.[usunięte przez moderatora] że rekrutacja ma być i trwać do tego czasu to wiadomo jak to jest.Ale wszak wynika z tego,że w jakim celu się daje na szkolenie inne osoby,skoro te dwie Panie i tak juz wiedzą kto będzie zatrudniony i na jakim stanowisku i gdzie.A co to odzywek kierownik [usunięte przez moderatora] to niestety muszę się z tym zgodzić,ponieważ jest bezczelna do granic możliwości,widać,że stręczy pracowników ile się daje,a odzywki typu "rusz tyłek niedojdo" "krowa" "obsługujesz jak byś się [usunięte przez moderatora] nie mogła" są po prostu nie na miejscu.Ale zauważyłam,że ma i swoich pupilków w swoim gronie,i jak delikatnie podpytałam,to co się okazało,to są same osoby z jej kręgu rodzinnego i znajomych.Więc uważam,że tak być nie powinno i chyba ktoś coś z tym powinien zrobić,bo chyba najwyższy czas na to.
Ale poszukam kontaktu do [usunięte przez moderatora],i ich poinformuję o tym co na tym sklepie się dzieje,bo wydaje mi się,że oni o niczym nie wiedzą.
Ale od ludzi tam pracujących dowiedziałam się,że pozwalniali osoby,które nie dość,że miały doświadczenie,i były lubiane,więć na prawdę czegoś tu nie rozumiem.

Więc jeśli są tu ludzie,którzy pracowali w Jedynce,i za nic zostali wywaleni z pracy,to proszę o kontakt,uważam,że najwyższy czas poinformować o tym [usunięte przez moderatora].Adres ich znam,więc możemy zawsze się do nich udać,jak nie na Konopnicką,to do nich do domu.
nerfus 2013-02-02 22:11:35
Problemem nie jest kierownictwo sklepu, ale system zarządzania. Tak jak w wielu zakładach pracy trafiają się osoby które pomimo kierowniczych czy dyrektorskich stanowisk mają "słomę" w butach. I chamstwo wypisane na twarzy. Problemem jest to, że właściciele czy ich dyrektorzy czy prezesi, czy w-ce prezesi mają różne wizje oraz prowadzą taką a nie inną politykę personalną. I zwykły pracownik, a później jakichkolwiek kierownik sklepu zamiast wziąć się za prawdziwą robotę którą chce wykonać to musi słuchać jak robot poleceń właścicieli, prezesów, dyrektorów. Zwykły pracownik ma nad sobą 5-6 dodatkowych kierowników, dyrektorów, prezesów itp na których musi zapracować za parę groszy. I to jest dramat każdego supermarketu czy sieci handlowych. A wystarczyłby 1 człowiek np. prezes a reszta z kierownikami jako normalnym pracownikiem może działać i skupić się na rzecz sklepu. A tak to - rano konferencja telefoniczna, mailowa i inne cuda wianki, później tabelki, ankiety, referaty i odpowiedź na pytania dyrektorów itp. A prawdziwa praca - taka ludzka, odłożona jest na bok. Dziś systemy zarządzania psują to wszystko. Bo każdy z dyrektorów najlepiej wie, a zwykły pracownik to "tania siła robocza" I tak się buduje potęgę dzisiejszych sieciówek. Czy pamiętacie z dzieciństwa taką grę "na ucho"? Ktoś zaczynał mówić na ucho jakieś zdanie i ostatnia osoba miała to powtórzyć. Najczęściej nie udało się powtórzyć tego samego dokładnie. Tak samo przez rozwarstwienie różnego rodzaju kierownictwa, dyrektorstwa, prezesostwa następuje kumulacja informacji i dezinformacji, bo każdy coś chce. A prawdziwa robota zostaje w tyle. I pewnie w tej firmie jest podobnie. Dlatego wiele sieci handlowych ma czynne w niedzielę, bo wtedy ludzie z danego sklepu mogą nadrobić zaległości w prawdziwej pracy, gdyż wszelkiej maści dyrektorstwo itp. ma wolne i nie zawraca im "d....py"! Zwolnienie 1 kierowniczki, choćby tej złej nie zmieni nic jeśli następny kierownik będzie miał nad sobą kolejnych kilka dyrektorów których "chamstwo" może być takie samo bądź większe i ma wykonywać tylko ich polecenia. To taka robotyka bez automatyki, a człowiek jest zawsze człowiekiem. Przepatrzcie sobie też inne sieciówki to zobaczycie w czym naprawdę tkwi problem. Zgłosić do właściciela chamstwo kierownictwa, dyrektorstwa, prezesostwa zawsze można, ale czy posłuchają skoro to może być ich polityka personalna? Nie wiadomo. Ale warto z chamstwem zawsze walczyć i nie pozwalać na lżenie z ludzkiej godności.
klient 2013-02-20 21:14:55
Ja mam taką propozycje: Sklep Jedynka ma tak mało kompetentnych kierowników, to niech zrobi ankiety anonimowe dla pracowników, co myślą o swoim kierowniku. Będzie to sygnałem dla pracodawcy,kto się na to stanowisko nadaje, a kto nie. Będąc od lat klientem Jedynki widzę taka nieprawidłowości, co chwilę nowy pracownik w sklepie, co świadczy o wrednej kierowniczce. W takim sklepie nie ma ani motywacji, ani chęci do pracy a atmosfera jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przykład: P.kierownik sklepu Jedynka ul. Asnyka -[usunięte przez moderatora]
Zyczliwy 2013-02-21 12:04:40
Ta ostatnia opinia jest pisana przez pracownika który jest nie udolny i czuje się zagrożony bo nigdy nie pozbywa się dobrych pracowników.
Po za tym wiele zmian jest od górnie a Pani Kierownik tylko wykonuje polecenie swojego przełożonego i tak nie jest do końca bo dany pracownik jest nadal obserwowany czy się nadaje na pracę w handlu czy nie. A prawda jest taka że wielu się nie nadaje.I każda kierowniczka będzie ta niedobra bo za dużo wymaga.Najlepiej jak by za nią zrobiła to by była wspaniałą Kierowniczką.A jeśli chodzi o Panią Kierownik z Asnyka to są tam panie które pracują od otwarcia sklepu więc nie jest prawdą że Kierowniczka pozbywa się dobrych pracowników
T.S 2013-02-21 15:23:33
klient - 2013-02-20 21:14:55

Ja mam taką propozycje: Sklep Jedynka ma tak mało kompetentnych kierowników, to niech zrobi ankiety anonimowe dla pracowników, co myślą o swoim kierowniku. Będzie to sygnałem dla pracodawcy,kto się na to stanowisko nadaje, a kto nie. Będąc od lat klientem Jedynki widzę taka nieprawidłowości, co chwilę nowy pracownik w sklepie, co świadczy o wrednej kierowniczce. W takim sklepie nie ma ani motywacji, ani chęci do pracy a atmosfera jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przykład: P.kierownik sklepu Jedynka ul. Asnyka -[usunięte przez moderatora]
robię tam zakupy od dawna i nie mam żadnych negatywnych opinii co do kierownika sklepu... zastanawia mnie jedno, osoba która napisała ten post wie że ujawnianie danych personalnych jest karane bo z tego co zauważyłem-am, na plakietce jest tylko napisane :KIEROWNIK SKLEPU, [usunięte przez moderatora] i na pewno napisał go ktoś kto ją zna a nie żaden klient bo nazwiska nie ma wypisanego na czole, poza tym co miała ta osoba na myśli od lat....:)
PRACOWNIK 2013-02-21 20:06:30
NIE ZGADZAM SIĘ Z TĄ OPINIA NA TEMAT PANI KIEROWNIK. JEST MIŁA I IDZIE NAM NA RĘKĘ JAK TYLKO MOŻE. TO ŻE CZĘSTO SIĘ ZMIENIAJĄ TWARZE PRACOWNIKÓW TO NIE JEST WINA KIEROWNICZKI TYLKO ODGÓRNIE NAS PRZENOSZĄ NA INNY SKLEP. JA JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY W TYM SKLEPIE. PRACOWNIK SKLEPU JEDYNKA ASNYKA!
klient 2013-02-22 21:16:02
Jestem od 2lat klientem tego sklepu i bardzo jestem zadowolony z obslugi a zwlaszcza z Pani kierownik jest bardzo uprzejmą osobą o anielskiej cierpliwości byłem swiatkiem nie jednej sytulacji bo robiąc zakupy tam codziennie mozna naprawdę poznać osobę Czy sie nadaję w tej branży Czy też nie . Chciałbym nadmienić sytulacje jedną z niewielu która miała miejsce w tym sklepie i dla mnie jako klienta Pani Kierownik z asnyka zachowała sie idealnie wzorowo ,, przyszło dziecko z karteczka zrobić zakupy i miało wrece 100zl , podeszło do kierowniczki poszła pomogła i w eoreczek wsadzila paragon i pieniądze ,, . Wydaje mi sie ze taka postawa jest wzorowa i godna pochwały pozatym zostawiłem kiedyś portfel został zwrucony i nie naruszony . Chdze tam i robię zakupy dlatego ze jest miła obsługa i załoga zawsze uśmiechnięta i wszyscy zracaja sie dosiebie milo i grzecznie a Kierowniczka ma bardzo dobrą umijetnosc doradzania towaru jestem bardzo zadowolony ze ten sklep i kierownictwo jest takie a nie inne bo jeszcze tak miłego personelu na żadnym inny sklepie nie spotkałem na żadnym innym sklepie .
konsument 2013-02-24 15:39:27
... zajmijcie się waszymi produktami a nie pracownikami, ostatnio znalazłem waszą gazetkę i zainteresowała mnie cena jabłek za 1.69 zł...
na zdjęciu wyglądały znakomicie i postanowiłem je zakupić w sklepie przy ul. Pelczara... jak je zobaczyłem to zacząłem się zastanawiać jak można sprzedawać takie coś czy kierownik tego sklepu nie widzi co sprzedaje? chyba nie bo pewnie siedzi w swoim pokoiku przez osiem godzin nawet nie zaglądając na sklep, jabłka podgnite poobijane i to ma być HIT CENOWY!!!.... we fraku, który sąsiaduje z waszym sklepem było by to nie do pomyślenia a ceny maja naprawdę konkurencyjne
klient 2013-02-24 21:03:40
Nie zwracałem uwagi czy ta osoba ma wypisane coś na czole,ale wystarczy tylko zadzwonić na ten sklep i sama się nam ta pani przedstawi z imienia i nazwiska.Ha,ha-to żadna tajemnica.
ktoś 2013-02-24 22:45:23
Czytając te wszystkie wpisy mam bardzo mieszane uczucia, ponieważ jeżeli się nie zna do końca całej sytuacji ciężko jest się obiektywnie wypowiedzieć na jakiś temat. A jak zauważyłam pada tu wiele stwierdzeń o pewnych sytuacjach, które mają miejsce m.in na sklepie Jedynka przy ul. Asnyka. Po pierwsze wspomniana Pani kierownik [usunięte przez administratora] jest bardzo specyficznym typem człowieka. To znaczy, że na pozór może wydawać się niemiła i potencjalny klient z ulicy może odnieść takie wrażenie, ale jeżeli jest to nasz stały klient to wie że jest to miła, otwarta, komunikatywna i uprzejma osobą. Niejednokrotnie pomaga pracownikom w ich problemach, potrafi poświęcić swój wolny czas i przyjechać do pracy jeśli dzieję się coś niepokojącego z pracownikiem (nagle poczuje się źle, ma nagłą sytuację losową, itd) Osobiście pracowałam z Panią [usunięte przez administratora] i naszą współpracę wspominam bardzo dobrze. Jest ugodowa, pomaga pracownikom, stara się zrozumieć itd. a co najważniejsze potrafi zachować się jak człowiek, a nie jak co niektóre kierowniczki na Jedynkach, które pozjadały wszystkie rozumy tylko swoich zjeść nie mogły. Wywyższają się ponad pracowników, ubliżają im, traktują jak śmieci. Takie zachowanie jest karygodne. ! Jeżeli chodzi o pracowników na sklepie na Asnyka pracują tam same dziewczęta- zawsze uśmiechnięte, uprzejme i bardzo pomocne. Zastanówcie się Wy piszący te wszystkie opinie ile jest w tym prawdy a ile złośliwości.
piotrek 2013-05-20 20:58:53
na podwisłoczu fatalna atmoswera powini młodych pozwalniaamienic ja jestem klijentem i to widz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bacznośc rzeszowskie starych na emeryturę wysłac isklep zlikwidowac bo tam jest nienawisc i zazdrośc
klientka 2013-05-24 21:00:33
Nie wiem skąd biorą się tacy ludzie na stanowiskach kierowniczych np: nowo otwarty sklep w Zakopanem tam mozna przezyc szok. Wchodząc do sklepu słychać niesamowity krzyk p. [usunięte przez administratora] kierowniczki. Nie umie się zachować nie wiem czy ona szkołe skończyła w kołchozie? Jak pracodawca może kogos takiego utrzymywać na stanowisku ludzi traktuje jak bydło. Myśle że najwyższy czas zmienić to. Biedne kasjerki cały czas stoją na nogach. Ludzie czy brakło wam na krzesła po co otwieracie nowe sklepy zmieńcie to i ta wredną pania kierownic. Wstyd to samo w Rzeszowie z nią było teraz w Zakopanem. Wredna . Do zwolnienia
uśmiech 2013-06-23 10:57:42
najwięcej sklepów tej sieci jest w Rzeszowie i okolicach, otarli się także o Tarnów i w Zakopanem jest jeden sklep.
ratunku 2013-06-27 12:27:42
złóż CV, tak najprościej...oni Cię przeszkolą i myślę że ukończona tylko zawodówka nie robi przeszkody :)
axpf 2013-06-30 12:38:30
Na temat sklepu jedynka przy ul. Słowackiego w Rzeszowie. To jest najgorszy sklep w jakim kiedykolwiek byłem. Tam skąd pochodzę nie ma tej sieci sklepów więc gdy przeprowadziłem się do Rzeszowa
miałem I mam ten sklep niestety pod nosem, po miesiącu chodzenia do tego sklepu tak się zraziłem na tą sieć sklepów że musiałem to opisać: Zacznę od obsługi która ma taki stosunek olewający jak by pracowali za darmo, na stoisku mięsnym zawsze czeka się aż któraś pani łaskawie podejdzie około 5 minut (siedzą na magazynie i tylko słychać śmiechy a inne stoją i opierają się o ladę) Przy weekendzie stoi się w kolejce około 15 minut. Ponieważ są 3 kasy ale jedna nieczynna albo nikt jej nie obsługuje na drugiej jest tylko piwo liczone więc zostaje tylko jedna kasa:) Co do zaopatrzenia towaru: w tym sklepie nie uświadczymy klejów typu super glue, worków na śmieci Żadnych!!! Papierosy popularnych marek raz są raz nie ma, piwa dokładane są do lodówki co jakieś 2 dni a po weekendzie to może jakąś jedną markę uda nam się znaleźć ale trzeba mieć szczęście ( ciekawe kto jest odpowiedzialny za towar?) Stoisko mięsne łopatka, karkówka to czeto jest aż sina gdy pytam pani dlaczego nie dołoży świeżego mięsa to mówi że musi to sprzedać, ale dlaczego nie zrobią promocji jak nie schodzi towar, ceny też mają piękne przykład ser złoty mazur po 21-22 zł za kg. w inny sklepach często jest na promocji można go kupić za 16-17 zł. Słonina prawie 10 zł gdzie indziej od 5 do 7 zł, Ćwiartka z kurczaka ponad 7 zł za kg. gdzie indziej 5-6 zł (we wszystkich przykładach podaj ceny ze sklepów spożywczych nie z dużych super marketów) Na stoisku z warzywami brokuły już podgnite ale cena ta sama aż w końcu wyrzucają zamiast zrobić przecenę to samo dotyczy się bananów, pomidorów. Można było by wiele przykładów jeszcze podawać ale myślę że to wystarczy.. Mam nadzieję że moją opinię przeczyta osoba kompetentna i w końcu przyjrzy się na ten sklep dokładnie
ratunku 2013-07-06 15:09:27
najniższa krajowa w Jedynce
czyli ok 1200 zł netto
jeśli chcesz się przeszkolic i zdobyc "doswiadczenie" to jedynka sie nadaje :)

potem ruszaj dalej jak bedziesz chciał...

pozdrawiam
1
pomocnik 2013-08-11 11:21:06
w tygodniu pracujesz 8 godzin, praca na 2 zmiany, niedziele po 12godz. Grafik układa kierownik sklepu więc co do wolnych weekendów tą z kierownikiem uzgadniać.
Pozdrawiam
1
Pracownik 2013-09-16 20:22:56
Sklep jest suuper. Towar najwyższej jakości w super cenie. Ogromny oasortyment. Dla każdego coś się znajdzie. Po prostu cud.
------ Może kiedyś tak będzie, hehe.

Najciekawsze jest to że pracując w niedziele mamy wpisane w dokumenty 8 h, choć pracujemy 12h. Także dobrze jest sobie robić notatki i zdjęcia z czasu pracy. A świadków nie brakuje. Koniec z wyzyskiem. Pozdrawiam górę i życzę powodzenia w sądzie.


2013-10-08 21:18:46
Już niedługo zamiast w sklepie Jedynka, na Podwisłoczu pracować będziemy w Biedronka ...
karaluch 2013-10-10 15:57:02
niestety...a może i dobrze...zawsze to praca i stały dochód...bo jesli ktoś nie ma nic to i dobra praca tam!!
lala 2013-10-15 08:38:55
W Jedynce nie jest źle tak jak wszyscy piszą !!!!!!!
3
kaka 2013-11-14 09:59:53
Sklepy Jedynka to kiedyś górowały na rynku,teraz świecą półkami,nie ma w nich nawet podstawowych artykułów jak mleko,masło,nabiał.Miejmy nadzieję że inna firma przejmie i zacznie działać oby jak najszybciej.
d 2013-11-24 16:05:42
E bez przesady, w biznesie tak jest, że raz się jest na wozie raz pod nim.
Niestety ale(usunięte przez administratora) nie wytrzymał konkurencji, mieszkam zaraz koło jednego
z jego sklepów i obserwowałem powolny upadek sieci. Gdy w sobotę byłem w Tesco
nie dało się poruszać wiec wybrałem sie do Jedynki i co, 2 osoby się kręciły po
nim. Jego wina bo nie umiał dostosować cen, a mógł śmiało to wiem.A teraz nawet nie śmierdzi groszem żeby ludziom wypłacić pensji.
a 2013-12-03 14:45:23
kiedy w koncu zapłacicie nam pieniadze za pażdziernik a tu sie juz zbliża kolejna wypłata ja jak do 10tego nie dostane pieniedzy ide do sadu pracy i zgłosze i bedziecie placić mi karę jeszcze nie wiecie jak wam kolo[usunięte przez moderatora]zrobie beszczelni jestescie
lol 2013-12-03 16:21:40
To samo radzę mojej żonie która na nieszczęście pracuje w tej firmie. Do dziś nie ma wypłaty za październik a tu Święta i rachunki nie zapłacone. Ale ona "lojalna" jest jak mówi - nie odejdzie, nie zgłosi gdzie trzeba. Ciekawe co się stało z prawami pracowników które gwarantuje kodeks pracy. Wygląda na to że Jedynka ma prawo głęboko (usunięte przez administratora)
Klient 2013-12-28 22:28:36
(usunięte przez administratora) Ale nieudolność i niekompetencja, brak logistyki prowadzi do bankructwa i widma bezrobocia pracujących tam ludzi.Myślę, że 31 grudnia 2013 to jest dzień w którym oficjalnie będzie ogłoszona upadłość firmy. Szkoda tylko ludzi
Stefan 2014-01-25 11:25:31
POdwislocze 1dynka . Nie ktorych szkoda nie ktorych nie!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY NASZYCH KLIENTOW!!!!Cos to mowi chyba za siebie!! jestem klientem tego sklepu ,przy kasach nie ktorzy wydaja ci reszte jak by ci łaske robili ani dzien dobry a ni nic jakies fochy !!!!jak sie nie podoba to wypad i koniec,faktycznie ostatnio z towarem to jest masakra,tez jest taki jeden na monopolowym taki sztywniak chudy!!kiedys mial brudke i jest bezczelny ani dobry wieczor ,nic !!tylko stanie jak ten wol patrzy na ciebie z pod byka i pyta coo bedzie!?? a glowno bedzie!!!! jak ma fochy strugac to niech sie zwolni łaske robi ?????? ja stary chlop on smrodek i bedzie łaske mi robil ze mi cos sprzeda.idiota jakis co niedocenia to co ma jak na te czasy przystalo.masz robote to ja doceniaj!!!!!!!!kuzyn mowil mi kiedys ze byl tam gdzies okolo 01 nad ranem to siedzial przy komputerku sluchal muzyczki podszedl i chamsko sie odezwal !!!!!! ile!!!???? co ku.... ile???? chcial papierosy chcial kupic ,nie robilem tam zakupow od miesiaca ale pojde i sie dowiem jak sie on nazywa i zglosze to do kierowniczki lub szefa.... szczyl jeden!!!!
2
anonimus 2014-04-03 12:31:50
Ogłosili upadłość ale czmu zmienili nazwę na Różana SA?
1
ramzes 2014-05-07 19:36:10
bo w Zakopanym były prezes jedynki pan M.C.otwiera nowy sklep. meble ,lodówki ,
i tym podobne urządzenia będą pracować dla niego a nie będą sprzedane na zapłatę zaległości dla pracowników.ps.nie wolno w/w pana kojarzyć z JEDYNKĄ.DOBRE!
dzik 2014-06-17 16:14:45
jak się zakończyła? jak zwykle - wszystko zamiecione pod dywan
mariusz 2015-01-20 11:56:56
ale oni już nie funkcjonują na pewno, tak? bo znajomy mi mówił, że jeszcze widział jakieś ogłoszenie od nich i od nowego roku miało się zacząć coś dziać, no ale nie wiem, może w taki razie coś mu się pomyliło po prostu i to dlatego.. bo faktycznie ich strona internetowa wygląda na mocno nieużywaną od dawna.
Polik 2015-03-31 06:58:42
Macie jakieś potwierdzenie upadłości, bo przyznam szczerze jest to dla mnie szokująca wiadomość zważając na fakt, że jest to przecież polski sklep. Co prawda mamy wolny rynek i w Rzeszowie na pewno wykończyła go biedronka, tesco czy inny lidl. Szkoda jednak, że owoce rąk polskich idą w zapomnienie a jedynym kryterium jest cena.
paz 2016-05-19 11:06:11
burgos, a gdzie masz informację że niby firma już nie istnieje ? Znajomy mi ostatnio mówił, że dalej działają - nic się nie zmieniło. Mnie interesuje czy będą rekrutować jakoś niedługo
Zostaw swoją opinię o Polski Sklep ,,JEDYNKA - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Sklep ,,JEDYNKA