Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SEBN

Pracowałeś w firmie SEBN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-13 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie szambo liczą się donosiciele gnój
zdjecie uzytkownika
Manio - 2014-11-13 23:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy gdzie się trafi. W każdej jednej firmie tak jest.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 1 - 2014-11-16 22:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak opisujecie nie masz pracy to podejmiesz kazda aby utrzymac rodzine nie pauje nie pisz bzdur niektorych idz na gw moze na kasjera do biedry/ tesko zobaczymy komu bedzie lepiej. co do placy nowy ma grupe 2b a juz po roku czasu dostaje 3b czyli panad2000 brutto
zdjecie uzytkownika
Pawlito - 2014-11-29 09:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to jest ta karuzela?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-12-04 23:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar każdej osoby, która na niej robi.
zdjecie uzytkownika
besrobotny - 2014-12-05 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam jest wesołe maisteczko też ?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-13 18:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie polecam trafić na passata B8 normy na 100% są takie że nikt nie wyrabia płaca śmieszna i to w systemie trzy zmianowym a ten cały social i wycieczki to o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbić bo nowych pracowników nawet nie stać zresztą nawet nie chcą dać wolnego i te ich śmieszne polecenia pracy gdzie idziesz w sobotę na nockę a w poniedziałek na pierwszą zmianę. Decyzje jakie są tam podejmowane są nie kiedy idiotyczne nie dość że jesteś zawalony robotą to Ci jeszcze bardziej dołażą zabierając osobę z którą pracujesz i dadzą do pomocy tam gdzie w ogóle nie potrzeba...
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-12-20 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda sama prawda!
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-12-25 00:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf kiła mobbing mogiła, wieśniakom na stanowiskach wyżej sodówka do głowy rypła, aż prosi się to wszystko o rewolte w stylu Władka Lenina
zdjecie uzytkownika
y - 2015-01-24 00:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli nic się nie zmieniło, kordynujący ludzie na stanowiskach mają pracowników za podludzi ma się rozumieć, no to powodzenia mister sebn jak chcesz utrzymać ludzi w firmie z takim podejściem, za jakiś czas zaczną się problemy z narybkiem jak nie zrobi zarząd porządku z tą kwestią
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2015-01-24 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jęczą a pracują dalej....
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-25 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie wszyscy bo przychodzą i odchodzą bo tam ludzi na produkcji ma się za asfaltów,ja też dałem luz z tym pacanowem
zdjecie uzytkownika
szukajaca pracy - 2015-01-26 11:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam w sebn 13 lat nie powiem czasami bylo ciezko ale jak sie bralo wyplate to byl banan na twarzy,wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt ni placi.ja nie nazekalam no moze czasami jak nowy model wchodzil. jak zgrana obsada to jest ok
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-03-17 00:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabia się mniej niż w większości zakładów tego typu. Dobry socjal to tylko bajki opowiadane przez ludzi, którzy nigdy tam nie pracowali.
zdjecie uzytkownika
uaa - 2015-04-03 10:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
socjal jest stworzony dla tych na stołkach taka prawda, zwykły robol nie dostanie urlopu i pozwolenia na wyjazd bo uważany jest za podgatunek ludzki z numerkiem na plecach taki fakt
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-04-05 15:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież ostatnio w socjalu dawali bilety na żużel. Wysyłali dzieci na kolonie, dawali bony do tesco. Powiedzcie mi gdzie tak dają lub więcej?
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-04-11 10:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak gdzie? w budżetówce
a poza tym dziś Szef=Pan < pracownik=chłop pańszczyźniany
zdjecie uzytkownika
kozokar@mail.ua - 2015-04-16 18:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ia xocu pracovat na vasem zavode ia rabotal na ukraine mozute pomoc?wstroica na vas zavod?
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-28 10:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś adres mail czy jakikolwiek kontakt do tej firmy? Jestem studentem i poszukuje praktyk. Może wie ktoś czy w ogóle tam przyjmują na praktyki?
zdjecie uzytkownika
studencik - 2015-04-29 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja@sebn.com
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-29 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje bardzo za kontakt ;)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-05 16:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Nie polecam pracy w tym zakladzie praca szczególnie na nowej hali tam jest jakiś horror pracownika za nic nie maja traktują jak śmiecia zarobki nie są adekwatne w systemie trzy zmianowym powinno pracować się na dwie zmiany przy takich zarobkach wymyślają jakieś śmieszne polecenie na sobotę normalnie masakra myślą że nikt rodziny nie ma tylko ma tyrać smiechu warta ta praca a instruktorki wielkie panie ktore nic nie potrafia tylko krzyczeć. O tym zakladzie można pisać a pisac.
zdjecie uzytkownika
borsuk - 2015-07-08 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-05-05 16:37:05]:
nie zgodzę się z Tobą. To znaczy może kilka rzeczy , suchych faktów które opisałeś to rzeczywiście prawda, ale to wcale w tych systemach zmianowych tak tragicznie nie wygląda. Już nie przesadzaj. Musisz być osobą którą chyba jakoś niedawno zwolnili , bo inni jakoś pracujący w ten sposób nie narzekają na SEBN
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-10 17:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim w firmie jest niejaki ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-14 09:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim w firmie jest niejaki furman ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEBN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SEBN?
Zadaj pytanie
alert