Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SEBN

Pracowałeś w firmie SEBN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nieznana - 2010-01-13 14:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma wogole przyjmuje ludzi czy tylko wkrecaja ze sa przyjecia bo im na slowo nie wierze.
zdjecie uzytkownika
Kobieta pracująca - 2010-01-26 16:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj przyjmuja,przyjmują ludzi,płacą to zależy gdzie się trafi,warunki to tez zalezy gdzie się trafi,na Nową Halę się narzeka,na starą już mniej...nie polecam wyspy 83/85 bo na nockach mimo pokazywanej temeratury 19 stopni,wszyscy są poubierani w golfy i nadal marzną;(
zdjecie uzytkownika
punk - 2010-02-05 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja uwazam ze ten sebn to calkiem fajna sprawa robota latwa mila kontrola i reszta ja tqm mam mile wspoimnienia o tej firmie pozdro dla ludzi z 4 AKB. nowa chala.hehe.
zdjecie uzytkownika
timer - 2010-02-11 03:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-18 14:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zadzownili do mnie z SEBN i zaprosili na rozmowę w sprawie pracy. Chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak tam się teraz pracuje? Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i na jakich warunkach są zatrudniani nowi pracownicy? Chodzi mi o to jaka umowa i jak jest z socjalem? Są jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
gueniu - 2013-05-25 19:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest zła, zarobki na dzien dobry to ok 1,5tys na reka, pełen socjal. pierwsza umowa jest na 3 m-ce a później na rok lub 2 lata. premie sa obecniosciowa, jakościowa i inne dodatki np. za nocki. nie jest zle a napewno lepiej niz w tpv
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy aplikować do SEBN ale widzę że piszecie tutaj że nie jest źle. A później ile się zarabia? I te umowy to są umowy o pracę czy umowy zlecenie lub jakieś inne? Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-06-23 23:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktoś kto odszedł po 14 latach z tej firmy nigdy by nie chciał wracac
zdjecie uzytkownika
radosław - 2013-06-24 09:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ble dlaczego nie chciałby wracać? Było aż tak tragicznie w tej firmie? Jeśli możesz to napisz więcej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEBN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x