Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SEBN

Pracowałeś w firmie SEBN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nieznana - 2010-01-13 14:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma wogole przyjmuje ludzi czy tylko wkrecaja ze sa przyjecia bo im na slowo nie wierze.
zdjecie uzytkownika
Kobieta pracująca - 2010-01-26 16:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj przyjmuja,przyjmują ludzi,płacą to zależy gdzie się trafi,warunki to tez zalezy gdzie się trafi,na Nową Halę się narzeka,na starą już mniej...nie polecam wyspy 83/85 bo na nockach mimo pokazywanej temeratury 19 stopni,wszyscy są poubierani w golfy i nadal marzną;(
zdjecie uzytkownika
punk - 2010-02-05 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja uwazam ze ten sebn to calkiem fajna sprawa robota latwa mila kontrola i reszta ja tqm mam mile wspoimnienia o tej firmie pozdro dla ludzi z 4 AKB. nowa chala.hehe.
zdjecie uzytkownika
timer - 2010-02-11 03:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-18 14:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zadzownili do mnie z SEBN i zaprosili na rozmowę w sprawie pracy. Chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak tam się teraz pracuje? Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i na jakich warunkach są zatrudniani nowi pracownicy? Chodzi mi o to jaka umowa i jak jest z socjalem? Są jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
gueniu - 2013-05-25 19:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest zła, zarobki na dzien dobry to ok 1,5tys na reka, pełen socjal. pierwsza umowa jest na 3 m-ce a później na rok lub 2 lata. premie sa obecniosciowa, jakościowa i inne dodatki np. za nocki. nie jest zle a napewno lepiej niz w tpv
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy aplikować do SEBN ale widzę że piszecie tutaj że nie jest źle. A później ile się zarabia? I te umowy to są umowy o pracę czy umowy zlecenie lub jakieś inne? Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-06-23 23:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktoś kto odszedł po 14 latach z tej firmy nigdy by nie chciał wracac
zdjecie uzytkownika
radosław - 2013-06-24 09:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ble dlaczego nie chciałby wracać? Było aż tak tragicznie w tej firmie? Jeśli możesz to napisz więcej.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-07 04:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej mnie smieszy test G-Stars.głupie to jest,czułem się jak chomik w karuzeli
zdjecie uzytkownika
czy coś się zmieniło - 2014-09-15 18:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy coś się zmieniło ostatnio w SEBN od opinii dotyczacych kwot pensji za pracę ? intersują mnie jeszcze te premie o których pisaliście. Czy w tym coś się zmieniło jeszcze mnie kwoty też interesuja bo nikto tym nie pisał. bo jakby to byla nadal praca za półtora tysiąca na miesiąc na rękę to ja jestem zainteresowany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEBN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x