brak logo

SEBN

Gorzów Wielkopolski

Opinie o SEBN

punk 2010-02-05 13:59:34
siema ja uwazam ze ten sebn to calkiem fajna sprawa robota latwa mila kontrola i reszta ja tqm mam mile wspoimnienia o tej firmie pozdro dla ludzi z 4 AKB. nowa chala.hehe.
antek 2013-05-18 14:50:04
Witam. Zadzownili do mnie z SEBN i zaprosili na rozmowę w sprawie pracy. Chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak tam się teraz pracuje? Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i na jakich warunkach są zatrudniani nowi pracownicy? Chodzi mi o to jaka umowa i jak jest z socjalem? Są jakieś premie?
2
gueniu 2013-05-25 19:01:43
praca nie jest zła, zarobki na dzien dobry to ok 1,5tys na reka, pełen socjal. pierwsza umowa jest na 3 m-ce a później na rok lub 2 lata. premie sa obecniosciowa, jakościowa i inne dodatki np. za nocki. nie jest zle a napewno lepiej niz w tpv
anonim 2013-06-04 17:49:09
Zastanawiam się czy aplikować do SEBN ale widzę że piszecie tutaj że nie jest źle. A później ile się zarabia? I te umowy to są umowy o pracę czy umowy zlecenie lub jakieś inne? Z góry dziękuję za pomoc
ble 2013-06-23 23:51:44
ktoś kto odszedł po 14 latach z tej firmy nigdy by nie chciał wracac
2
radosław 2013-06-24 09:31:37
ble dlaczego nie chciałby wracać? Było aż tak tragicznie w tej firmie? Jeśli możesz to napisz więcej.
mar 2014-08-07 04:28:26
najbardziej mnie smieszy test G-Stars.głupie to jest,czułem się jak chomik w karuzeli
1
czy coś się zmieniło 2014-09-15 18:40:35
mam pytanko czy coś się zmieniło ostatnio w SEBN od opinii dotyczacych kwot pensji za pracę ? intersują mnie jeszcze te premie o których pisaliście. Czy w tym coś się zmieniło jeszcze mnie kwoty też interesuja bo nikto tym nie pisał. bo jakby to byla nadal praca za półtora tysiąca na miesiąc na rękę to ja jestem zainteresowany.
2
załamany 2014-10-31 13:00:15
Wszyscy tak chwalicie tę firmę, a jak dla mnie to jeden wielki kołchoz, totalna dezorganizacja słaba płaca tj. 1735(przy 100% akordu) zl brutto + 280 zl premii obecnosciowej + 100 zl premii jakościowej + 20% za godziny noccne . W/w 1735 zl brutto to oczywiscie zarobek w akordzie nowy pracownik wrzucony na stara karuzele zapierdzielajacy jak traktor ma szanse tyle zarobic lecz gdy trafi ktos na nowa karuzele lub jakaś słaba to sredni zarobek to jedynie 1 200 - 1 300 zl netto, social niby dobry ale na wiekszosc wycieczek, wyjazdów jezdzi tylko kierownicstwo które patrzy na nas pracowników z góry ;(. Nie polecam pracowałem prawie rok w Faurencji i bylo o wieeele lepiej.
1
Manio 2014-11-13 00:22:23
Jeśli chodzi o nowych pracowników, to płaca jest taka jak wszędzie. Starsi pracownicy dostają już jakieś konkretne pieniądze. Praca na karuzelach to jest jakiś horror. Porównując do Faureci to jest różnica. Polityka tych dwóch firm jest zupełnie inna. W SEBN nie ma tego całego syfu, tam po prostu nie ma czasu na głupoty. W faureci dla tych wyżej liczy się tylko zysk a pracownik to śmieć który ma tylko robić a nie mysleć
1
pracownik 2014-11-13 10:25:16
jedno wielkie szambo liczą się donosiciele gnój
Manio 2014-11-13 23:41:02
Zależy gdzie się trafi. W każdej jednej firmie tak jest.
Pracownik 1 2014-11-16 22:35:43
tak opisujecie nie masz pracy to podejmiesz kazda aby utrzymac rodzine nie pauje nie pisz bzdur niektorych idz na gw moze na kasjera do biedry/ tesko zobaczymy komu bedzie lepiej. co do placy nowy ma grupe 2b a juz po roku czasu dostaje 3b czyli panad2000 brutto
Pawlito 2014-11-29 09:09:52
A co to jest ta karuzela?
1
Maniek 2014-12-04 23:49:16
Koszmar każdej osoby, która na niej robi.
besrobotny 2014-12-05 13:14:35
a co tam jest wesołe maisteczko też ?
Mario 2014-12-13 18:22:29
Osobiście nie polecam trafić na passata B8 normy na 100% są takie że nikt nie wyrabia płaca śmieszna i to w systemie trzy zmianowym a ten cały social i wycieczki to o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbić bo nowych pracowników nawet nie stać zresztą nawet nie chcą dać wolnego i te ich śmieszne polecenia pracy gdzie idziesz w sobotę na nockę a w poniedziałek na pierwszą zmianę. Decyzje jakie są tam podejmowane są nie kiedy idiotyczne nie dość że jesteś zawalony robotą to Ci jeszcze bardziej dołażą zabierając osobę z którą pracujesz i dadzą do pomocy tam gdzie w ogóle nie potrzeba...
monia 2014-12-20 23:41:36
Prawda sama prawda!
1
666 2014-12-25 00:38:38
syf kiła mobbing mogiła, wieśniakom na stanowiskach wyżej sodówka do głowy rypła, aż prosi się to wszystko o rewolte w stylu Władka Lenina
y 2015-01-24 00:29:18
czyli nic się nie zmieniło, kordynujący ludzie na stanowiskach mają pracowników za podludzi ma się rozumieć, no to powodzenia mister sebn jak chcesz utrzymać ludzi w firmie z takim podejściem, za jakiś czas zaczną się problemy z narybkiem jak nie zrobi zarząd porządku z tą kwestią
1
pawlo 2015-01-24 18:20:21
wszyscy jęczą a pracują dalej....
x 2015-01-25 22:29:26
Z tego co wiem to nie wszyscy bo przychodzą i odchodzą bo tam ludzi na produkcji ma się za asfaltów,ja też dałem luz z tym pacanowem
szukajaca pracy 2015-01-26 11:36:21
ja pracowalam w sebn 13 lat nie powiem czasami bylo ciezko ale jak sie bralo wyplate to byl banan na twarzy,wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt ni placi.ja nie nazekalam no moze czasami jak nowy model wchodzil. jak zgrana obsada to jest ok
niko 2015-03-17 00:49:05
Zarabia się mniej niż w większości zakładów tego typu. Dobry socjal to tylko bajki opowiadane przez ludzi, którzy nigdy tam nie pracowali.
uaa 2015-04-03 10:48:25
socjal jest stworzony dla tych na stołkach taka prawda, zwykły robol nie dostanie urlopu i pozwolenia na wyjazd bo uważany jest za podgatunek ludzki z numerkiem na plecach taki fakt
1
marian 2015-04-05 15:34:34
Przecież ostatnio w socjalu dawali bilety na żużel. Wysyłali dzieci na kolonie, dawali bony do tesco. Powiedzcie mi gdzie tak dają lub więcej?
1
ali 2015-04-11 10:39:54
jak gdzie? w budżetówce
a poza tym dziś Szef=Pan < pracownik=chłop pańszczyźniany
kozokar@mail.ua 2015-04-16 18:50:49
ia xocu pracovat na vasem zavode ia rabotal na ukraine mozute pomoc?wstroica na vas zavod?
student 2015-04-28 10:14:31
Czy zna ktoś adres mail czy jakikolwiek kontakt do tej firmy? Jestem studentem i poszukuje praktyk. Może wie ktoś czy w ogóle tam przyjmują na praktyki?
studencik 2015-04-29 13:51:10
rekrutacja@sebn.com
student 2015-04-29 21:15:57
Dziękuje bardzo za kontakt ;)
xxxx 2015-05-05 16:37:05
Witam
Nie polecam pracy w tym zakladzie praca szczególnie na nowej hali tam jest jakiś horror pracownika za nic nie maja traktują jak śmiecia zarobki nie są adekwatne w systemie trzy zmianowym powinno pracować się na dwie zmiany przy takich zarobkach wymyślają jakieś śmieszne polecenie na sobotę normalnie masakra myślą że nikt rodziny nie ma tylko ma tyrać smiechu warta ta praca a instruktorki wielkie panie ktore nic nie potrafia tylko krzyczeć. O tym zakladzie można pisać a pisac.
2
borsuk 2015-07-08 21:18:57
nie zgodzę się z Tobą. To znaczy może kilka rzeczy , suchych faktów które opisałeś to rzeczywiście prawda, ale to wcale w tych systemach zmianowych tak tragicznie nie wygląda. Już nie przesadzaj. Musisz być osobą którą chyba jakoś niedawno zwolnili , bo inni jakoś pracujący w ten sposób nie narzekają na SEBN
nikt 2015-07-10 17:16:44
a kim w firmie jest niejaki ( usunięte przez administratora )
nikt 2015-07-14 09:16:30
a kim w firmie jest niejaki furman ???
korokoD 2015-08-24 20:13:22
Ja jeszcze o żadnym furmanie nie słyszałem i chyba w tej sprawie nie jestem w temacie, za to słyszałem co nieco ogólnie na temat pracy w niej, jeśli chodzi o umowę to jest ona sformułowana w prosty sposób, nie ma żadnych naciągań, czy czegoś w tym stylu, a jeśli umowa jest dobra to reszta pójdzie już z górki.
m 2016-01-19 02:59:12
Fakt jak się i wyrobi normę -płaca godziwa ,ale..panie, które Cię pilnują na tej karuzeli tylko bat dać do ręki ,krzyki ,wyzwiska ..może to tylko ja tak źle trafiłam. Niestety, nie umiem pracować w stresie ..mój błąd i odeszłam.Koniec kropka.Dla tych wszystkich wytrzymałych psychicznie ;)
Mos 2016-01-20 10:59:18
Wiesz @korokoD po prostu umowę trzeba czytać co nie, usiąść spokojnie i czytać, a nie na chybcika podpisać 10 tajemniczych stron, a potem na cokolwiek narzekać
1
kaska 2016-01-30 17:30:32
Zgadzam sie.Wyzwiska, poganianie i brak poszanowania dla Prac own I Kay.
kaska 2016-01-30 17:31:29
Zgadzam sie.Wyzwiska, poganianie i brak poszanowania dla Pracownika.
kaska 2016-01-30 17:38:01
To prawda.Instruktorki sa wredne ponizaja innych
uu 2016-02-18 16:42:48
co się dziwisz wiochowym mańkom
edek 2016-02-19 17:29:57
no zależy, jak ktoś nie umie się odciąć od głupich komentarzy i zdystansować to człowiek moze zwariować. jak dla mnie ważne że jest solidna i stała wypłata. szczególnie ze mam rodzinę na utrzymaniu.
miro 2016-02-19 19:15:46
reżyserem kina akcji
Mos 2016-02-22 11:40:25
To Ty @miro piszesz te wszystkie dziwne, jednozdaniowe komentarze i zaśmiecasz nam tutaj forum? Bo ogólnie nie rozumiem za bardzo tego co się tutaj dzieje
miro 2016-02-23 20:00:52
Przepraszam ja napisałem tylko ten jeden raz
oncia 2016-02-28 18:36:17
Bo na 4AKB pracowali sami wspaniali ludzie wiem coś o tym :)
Vika 2016-04-09 14:31:54
Pracowali @oncia? z tego co wiem zwolnień nie było więc raczej pracują :)
jojo 2016-05-11 11:03:29
hej, a czy wy wiecie czy oni nadal prowadza jakas rekrutacje na wyjazdy za granice do zakladu w niemczech? Czy trzeba znalesc sobie samemu na wlasna reke jakas oferte pracy z agencji, zalezy mi na tym.
Zostaw swoją opinię o SEBN - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEBN