Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SEBN

Pracowałeś w firmie SEBN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kobieta pracująca - 2010-01-26 16:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj przyjmuja,przyjmują ludzi,płacą to zależy gdzie się trafi,warunki to tez zalezy gdzie się trafi,na Nową Halę się narzeka,na starą już mniej...nie polecam wyspy 83/85 bo na nockach mimo pokazywanej temeratury 19 stopni,wszyscy są poubierani w golfy i nadal marzną;(
zdjecie uzytkownika
punk - 2010-02-05 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja uwazam ze ten sebn to calkiem fajna sprawa robota latwa mila kontrola i reszta ja tqm mam mile wspoimnienia o tej firmie pozdro dla ludzi z 4 AKB. nowa chala.hehe.
zdjecie uzytkownika
timer - 2010-02-11 03:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-18 14:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Zadzownili do mnie z SEBN i zaprosili na rozmowę w sprawie pracy. Chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak tam się teraz pracuje? Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i na jakich warunkach są zatrudniani nowi pracownicy? Chodzi mi o to jaka umowa i jak jest z socjalem? Są jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
gueniu - 2013-05-25 19:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest zła, zarobki na dzien dobry to ok 1,5tys na reka, pełen socjal. pierwsza umowa jest na 3 m-ce a później na rok lub 2 lata. premie sa obecniosciowa, jakościowa i inne dodatki np. za nocki. nie jest zle a napewno lepiej niz w tpv
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy aplikować do SEBN ale widzę że piszecie tutaj że nie jest źle. A później ile się zarabia? I te umowy to są umowy o pracę czy umowy zlecenie lub jakieś inne? Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-06-23 23:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktoś kto odszedł po 14 latach z tej firmy nigdy by nie chciał wracac
zdjecie uzytkownika
radosław - 2013-06-24 09:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ble dlaczego nie chciałby wracać? Było aż tak tragicznie w tej firmie? Jeśli możesz to napisz więcej.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-07 04:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najbardziej mnie smieszy test G-Stars.głupie to jest,czułem się jak chomik w karuzeli
zdjecie uzytkownika
czy coś się zmieniło - 2014-09-15 18:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanko czy coś się zmieniło ostatnio w SEBN od opinii dotyczacych kwot pensji za pracę ? intersują mnie jeszcze te premie o których pisaliście. Czy w tym coś się zmieniło jeszcze mnie kwoty też interesuja bo nikto tym nie pisał. bo jakby to byla nadal praca za półtora tysiąca na miesiąc na rękę to ja jestem zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
załamany - 2014-10-31 13:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy tak chwalicie tę firmę, a jak dla mnie to jeden wielki kołchoz, totalna dezorganizacja słaba płaca tj. 1735(przy 100% akordu) zl brutto + 280 zl premii obecnosciowej + 100 zl premii jakościowej + 20% za godziny noccne . W/w 1735 zl brutto to oczywiscie zarobek w akordzie nowy pracownik wrzucony na stara karuzele zapierdzielajacy jak traktor ma szanse tyle zarobic lecz gdy trafi ktos na nowa karuzele lub jakaś słaba to sredni zarobek to jedynie 1 200 - 1 300 zl netto, social niby dobry ale na wiekszosc wycieczek, wyjazdów jezdzi tylko kierownicstwo które patrzy na nas pracowników z góry ;(. Nie polecam pracowałem prawie rok w Faurencji i bylo o wieeele lepiej.
zdjecie uzytkownika
Manio - 2014-11-13 00:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o nowych pracowników, to płaca jest taka jak wszędzie. Starsi pracownicy dostają już jakieś konkretne pieniądze. Praca na karuzelach to jest jakiś horror. Porównując do Faureci to jest różnica. Polityka tych dwóch firm jest zupełnie inna. W SEBN nie ma tego całego syfu, tam po prostu nie ma czasu na głupoty. W faureci dla tych wyżej liczy się tylko zysk a pracownik to śmieć który ma tylko robić a nie mysleć
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-13 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie szambo liczą się donosiciele gnój
zdjecie uzytkownika
Manio - 2014-11-13 23:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy gdzie się trafi. W każdej jednej firmie tak jest.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 1 - 2014-11-16 22:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak opisujecie nie masz pracy to podejmiesz kazda aby utrzymac rodzine nie pauje nie pisz bzdur niektorych idz na gw moze na kasjera do biedry/ tesko zobaczymy komu bedzie lepiej. co do placy nowy ma grupe 2b a juz po roku czasu dostaje 3b czyli panad2000 brutto
zdjecie uzytkownika
Pawlito - 2014-11-29 09:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to jest ta karuzela?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-12-04 23:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar każdej osoby, która na niej robi.
zdjecie uzytkownika
besrobotny - 2014-12-05 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam jest wesołe maisteczko też ?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-13 18:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie polecam trafić na passata B8 normy na 100% są takie że nikt nie wyrabia płaca śmieszna i to w systemie trzy zmianowym a ten cały social i wycieczki to o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbić bo nowych pracowników nawet nie stać zresztą nawet nie chcą dać wolnego i te ich śmieszne polecenia pracy gdzie idziesz w sobotę na nockę a w poniedziałek na pierwszą zmianę. Decyzje jakie są tam podejmowane są nie kiedy idiotyczne nie dość że jesteś zawalony robotą to Ci jeszcze bardziej dołażą zabierając osobę z którą pracujesz i dadzą do pomocy tam gdzie w ogóle nie potrzeba...
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-12-20 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda sama prawda!
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-12-25 00:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf kiła mobbing mogiła, wieśniakom na stanowiskach wyżej sodówka do głowy rypła, aż prosi się to wszystko o rewolte w stylu Władka Lenina
zdjecie uzytkownika
y - 2015-01-24 00:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli nic się nie zmieniło, kordynujący ludzie na stanowiskach mają pracowników za podludzi ma się rozumieć, no to powodzenia mister sebn jak chcesz utrzymać ludzi w firmie z takim podejściem, za jakiś czas zaczną się problemy z narybkiem jak nie zrobi zarząd porządku z tą kwestią
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2015-01-24 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jęczą a pracują dalej....
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-25 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie wszyscy bo przychodzą i odchodzą bo tam ludzi na produkcji ma się za asfaltów,ja też dałem luz z tym pacanowem
zdjecie uzytkownika
szukajaca pracy - 2015-01-26 11:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam w sebn 13 lat nie powiem czasami bylo ciezko ale jak sie bralo wyplate to byl banan na twarzy,wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt ni placi.ja nie nazekalam no moze czasami jak nowy model wchodzil. jak zgrana obsada to jest ok
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-03-17 00:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabia się mniej niż w większości zakładów tego typu. Dobry socjal to tylko bajki opowiadane przez ludzi, którzy nigdy tam nie pracowali.
zdjecie uzytkownika
uaa - 2015-04-03 10:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
socjal jest stworzony dla tych na stołkach taka prawda, zwykły robol nie dostanie urlopu i pozwolenia na wyjazd bo uważany jest za podgatunek ludzki z numerkiem na plecach taki fakt
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-04-05 15:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież ostatnio w socjalu dawali bilety na żużel. Wysyłali dzieci na kolonie, dawali bony do tesco. Powiedzcie mi gdzie tak dają lub więcej?
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-04-11 10:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak gdzie? w budżetówce
a poza tym dziś Szef=Pan < pracownik=chłop pańszczyźniany
zdjecie uzytkownika
kozokar@mail.ua - 2015-04-16 18:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ia xocu pracovat na vasem zavode ia rabotal na ukraine mozute pomoc?wstroica na vas zavod?
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-28 10:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś adres mail czy jakikolwiek kontakt do tej firmy? Jestem studentem i poszukuje praktyk. Może wie ktoś czy w ogóle tam przyjmują na praktyki?
zdjecie uzytkownika
studencik - 2015-04-29 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja@sebn.com
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-29 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje bardzo za kontakt ;)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-05 16:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Nie polecam pracy w tym zakladzie praca szczególnie na nowej hali tam jest jakiś horror pracownika za nic nie maja traktują jak śmiecia zarobki nie są adekwatne w systemie trzy zmianowym powinno pracować się na dwie zmiany przy takich zarobkach wymyślają jakieś śmieszne polecenie na sobotę normalnie masakra myślą że nikt rodziny nie ma tylko ma tyrać smiechu warta ta praca a instruktorki wielkie panie ktore nic nie potrafia tylko krzyczeć. O tym zakladzie można pisać a pisac.
zdjecie uzytkownika
borsuk - 2015-07-08 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-05-05 16:37:05]:
nie zgodzę się z Tobą. To znaczy może kilka rzeczy , suchych faktów które opisałeś to rzeczywiście prawda, ale to wcale w tych systemach zmianowych tak tragicznie nie wygląda. Już nie przesadzaj. Musisz być osobą którą chyba jakoś niedawno zwolnili , bo inni jakoś pracujący w ten sposób nie narzekają na SEBN
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-10 17:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim w firmie jest niejaki ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-14 09:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim w firmie jest niejaki furman ???
zdjecie uzytkownika
korokoD - 2015-08-24 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze o żadnym furmanie nie słyszałem i chyba w tej sprawie nie jestem w temacie, za to słyszałem co nieco ogólnie na temat pracy w niej, jeśli chodzi o umowę to jest ona sformułowana w prosty sposób, nie ma żadnych naciągań, czy czegoś w tym stylu, a jeśli umowa jest dobra to reszta pójdzie już z górki.
zdjecie uzytkownika
m - 2016-01-19 02:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt jak się i wyrobi normę -płaca godziwa ,ale..panie, które Cię pilnują na tej karuzeli tylko bat dać do ręki ,krzyki ,wyzwiska ..może to tylko ja tak źle trafiłam. Niestety, nie umiem pracować w stresie ..mój błąd i odeszłam.Koniec kropka.Dla tych wszystkich wytrzymałych psychicznie ;)
zdjecie uzytkownika
Mos - 2016-01-20 10:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz @korokoD po prostu umowę trzeba czytać co nie, usiąść spokojnie i czytać, a nie na chybcika podpisać 10 tajemniczych stron, a potem na cokolwiek narzekać
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-30 17:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie.Wyzwiska, poganianie i brak poszanowania dla Prac own I Kay.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-30 17:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie.Wyzwiska, poganianie i brak poszanowania dla Pracownika.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-30 17:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda.Instruktorki sa wredne ponizaja innych
zdjecie uzytkownika
uu - 2016-02-18 16:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się dziwisz wiochowym mańkom
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-02-19 17:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zależy, jak ktoś nie umie się odciąć od głupich komentarzy i zdystansować to człowiek moze zwariować. jak dla mnie ważne że jest solidna i stała wypłata. szczególnie ze mam rodzinę na utrzymaniu.
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-19 19:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korokoD - 2015-08-24 20:13:22]:
reżyserem kina akcji
zdjecie uzytkownika
Mos - 2016-02-22 11:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Ty @miro piszesz te wszystkie dziwne, jednozdaniowe komentarze i zaśmiecasz nam tutaj forum? Bo ogólnie nie rozumiem za bardzo tego co się tutaj dzieje
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-23 20:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam ja napisałem tylko ten jeden raz
zdjecie uzytkownika
oncia - 2016-02-28 18:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timer - 2010-02-11 03:14:24]:
Bo na 4AKB pracowali sami wspaniali ludzie wiem coś o tym :)
zdjecie uzytkownika
Vika - 2016-04-09 14:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali @oncia? z tego co wiem zwolnień nie było więc raczej pracują :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SEBN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEBN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert