Sobiesław Zasada Warszawa

Warszawa

Opinie o Sobiesław Zasada Warszawa

bary63 2010-10-07 15:14
Jeżeli ktos pracował na filii w warszawie,niech da jakieś wskazówki o co konkretnie tam chodzi??Polecacie czy nie?
2
michal 2011-02-16 17:13
jak jestes dobry i znasz sie na rzeczy na pewno docenia cie i dadza zarobic, pracowalem u zasady w vw wiec wiem, zarobki wyzsze niz w konkurencji, zarobic 3 tysie to bez problemu, fakt jak jestes parciarzem to na chleb niezarobisz.....takie zycie
LUCEK 2011-02-16 17:17
VW ZASADA WARSZAWA DOBRY SERWIS, WYPLATY NA CZAS, ZUSY , SRUSY WSZYSTKO NA LEGALU, ILE NA UMOWIE TYLE DO REKI NIC POD STOLEM- UCZCIWY PRACODAWCA- POLECAM, SZUKAJA WLASNIE MECHANIKA Z DOSWIADCZENIEM WIEC PRZYJDZ I ZLUZ OFERTE
tatar 2012-05-31 23:20
NIE POLECAM. MAŁO PŁACĄ A DUŻO WYMAGAJĄ. SZEFOWIE NIE MAJĄ KONCEPCJI NA PROWADZENIE FIRMY, CIĄGŁE ZMIANY I ZWOLNIENIA, BRAK STABILNOŚCI
gonzo 2012-07-01 23:43
coraz gorzej jest w tym serwisie. Dorobić to się garba tam można bo kasa żałosna, płacą mniej niż na kasie w tesco! Początki są obiecujące bo w gębie są mocni ale nic więcej, obiecanki cacanki... Za szkolenia trzeba płacić bo nakazują podpisywać zobowiązania lojalnościowe- jakaś paranoja! [usunięte przez admina] podobno skończyło się! Odradzam tam pracować
klakier 2013-01-06 16:46
niestety wszędzie jest nieciekawie mówię tu o salonach VW nie będę wymieniał z nazwy np. C[usunięte przez admina] to największe gówno na świecie zaczynając od samego prezesa po całe kadry.
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prawdę nie polecam.
Prym w tym wszystkim wiedzie kierownik działu częśc[usunięte przez admina]
1
m 2014-01-13 21:18
Glupoty gadacie. Firma bardzo dobra, wszystko wypłacają na czas, zwolnień jest mało. Jak ktoś jest do kitu i nie chce mu się robić to wywalaja i słusznie. Atmosfera pracy jest bardzo miła. Pracuje tam od kilku lat i nie narzekam. Znam za to inne salony w których ludzie narzekają bardzo na płace, atmosferę, i szefostwo ...
radzio 2014-12-09 17:32
Swietna firma :-) ciesze sie, a moze aktualnie poszukuja kogos do pomocy? Mam 3 letnie doswiadczenie, myslicie ze mam szanse? szukam stalej pracy na normalnych warunkach. Jestem pracowity i chetnie ucze sie nowych rzeczy...Nie jestem konfliktowy...Napiszcie w jakich godzinach pracuje firma i ile moglbym zarobic na poczatku?
2
janek 2015-01-09 18:23
Wlasciwie to ja tez bym chcial uzyskac wiadomosci na temat pracy tutaj. nie wiem czy jeszcze kogos tutaj szukaja ale jesli praca jest stala i nie zwalniaja to pewnie nie jest za latwo o prace. ale chcialbym aktualnych informacji o zarobkach w tej firmie. prosze bardzo o informacje w tym temacie.
zasadny 2015-03-25 02:01
no widzę, że janek pytałeś o cokolwiek ale niestety nikt albo nic nie wie albo nie miał ochoty odpoweidzieć na Twoje pytania, nie wiem czy to coś pomoże ale podpisuje się pod tym o co pytałeś. trzeba przyznać, że warto się angażować w pracę. potem z tego tytułu można fajne premie ogarnąć. Prawda????
3
jacek 2015-04-15 14:29
@zasadny, ja bym bardzo chciał, żeby to o czym piszesz był prawdą, bo sam cenię zaangażowanie i odpowiednią wypłatę, ale nie wiem ile mogę się dorobić będac nowym pracownikiem...
qpa 2015-05-10 19:48
Nie polecam. Kiedyś było nieźle ale wszystko szybko się zmieniło. Głównie za sprawą koordynatora który położył już poprzednie serwisy którymi "zarządzał". Tu będzie podobnie. Atmosfera zrobiła się do kitu caly czas nerwy stres, mobbing, inwigilacja, odpowiedzialność nieadekwatna do zarobków, polowania na premie. Zasady wynagradzania tak skonstruowane że dają mozliwość manipulacji w pełnym zakresie. Tam by się przydała jakaś inspekcja pracy bo nieraz łamią prawo ale nie ma na nich bata bo tak sformuowane są umowy że g... mozna łobuzom zrobić. naprawdę nie poleccam, podejrzewam że wkrótce ludzie masowo zaczną stamtąd pryskać. Wyzysk i wykorzystywanie pracowników. Mają cię za śmiecia z którego trzeba wycisnąć ile się da i cały czas kombinują jak najmniej ci za to zapłacić. Stanowczo odradzam.
doradca 2015-08-16 22:42
Nie mogłem przejść koło tego komentarza obojętnie. Internet zapewnia anonimowość i chyba dlatego „qpa” [ na marginesie odpowiedni NIC ;) ] jest taki śmiały w wypowiedziach.
Cos mi się wydaje ze „kolega” to ma osobistą urazę do firmy Zasada i koordynatora, na marginesie ciekawe za co wyleciałeś … ? ;)))) Raczej wiem o kogo Ci chodzi i jestem pewien ,że za darmo Cię nie wywalił, to nie ten typ człowieka. Firmy i ludzie są różni ale tak jak powiedział mój przedmówca branża jest ciężka i coraz bardziej porąbana, trudno się nie wypalić po kilku latach. Z tego co wiem , a wiem bo mam tam znajomych jak to w naszej branży , w tej firmie pracują ludzie po 10 lat i dłużej, czyli można jak się chce ! Wiem też, że jakoś mało ludzi się sama zwalnia, przynajmniej nie ma o tym głośno na mieście tak jak o innych firmach gdzie cała branża zaraz huczy o masowych ucieczkach z danego aso…. ? ! Poza tym pracowałem z „koordynatorem” w dwóch poprzednich firmach przez kilka lat i naprawdę nie wiem o co ci chodzi, chyba po prostu nie kumasz tej branży i tego ze trzeba pracować a nie się obijać. Fakt, ciężki to człowiek i ma swój świat ale ludzkie odruchy też posiada. Wymagający aż upierdliwy do bólu a co najgorsze pamiętliwy, ale w mojej opinii jest ok jak ty jesteś ok względem niego i firmy, nie kojarzę by wyleciał ktoś „za darmo” z poprzednich naszych firm. Pracuje w branży od 7 lat i nie znam serwisu który ten Pan „koordynator” położył , wprost przeciwnie w mojej ocenie wiec może kolega przytoczy choć jeden ? Wiem że cwaniaków i kombinatorów tępi i ciężko raczej z nim wtedy wszyscy w firmie mają ale normalnie pracujący ludzie nie maja czego się bać, wiem to z doświadczenia bo sam miałem z nim na początku „pod górę”. Co do reszty, umów itd.…. nie będę się wypowiadał bo nie wiem……. Nie wiem też ile narzekający kolega zarabiał u Zasady ale jak się nie podobało to zapraszam do rodzinnego ASO takiego w jakim ja robię , z właścicielem panem i władcą pierwszego maja prywaciarzem , wiem co mówię. Dopiero kolega będzie miał powody do narzekania ;) i zobaczysz co to jest kijowa atmosfera pracy, kiepska umowa i walka co miesiąc o własną kasę. Ja mam raczej pozytywne info z branży na temat roboty u zasady choć sama robota doradcy jest do d….. ale z chęcią bym się tam zaczepił. Pazdro.
hgv 2016-02-13 21:26
o pameitam wlasnie ze jakis czasu temu poszukiwali na stanowisko doradcy serwisowego, nie wiecie czy w najbliszym czasie bedzie u nich rekrutacja tam?
anonim 2016-02-23 15:20
Ludzie sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam wszystko idzie bokiem. Poszukajcie na allegro częsci z numerem dealera. Ale są i plusy. Można tam wszystko kupić za połowę ceny jak masz znajomości.
4
migi 2016-02-23 17:23
hej @hgv, niestety to stanowisko już jest nieaktualne i obecnie poszukują blacharza do pracy w warszawie, natomiast musi mieć kwalifikacje do tego zawodu oraz roczne doświadczenie w pracy
iki 2016-02-29 14:00
to chyba nic dziwnego, że jako blacharz trzeba mieć doswiadczenie, ale wydaje mi się, że tez miejsce pracy jest dobre, bo to Warszawa jednak, a tu są lepsze premie.
gapa 2016-03-03 21:58
Posiadanie rocznego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia @migi, pamiętając, że można liczyć tutaj na stabilność pracy i nawet wypłaty.
inseminator 2016-03-21 11:40
W tym salonie różowo nie jest. I chyba nigdy nie było. Po tym, jak sprzedawca puścił na lewo kilka bryk na podrobione faktury i wziął za to kasę na swoje konto ludzie tu zdziczeli do reszty. Każdy podejrzany jest już od progu i nieważne czy to klient, czy pracownik.
Inna sprawa że z pracą w Warszawie jest kiepsko, więc każdy pilnuje swego mimo kiepskich zarobków.
iki 2016-05-11 15:38
teraz do nich jest potrezba osoba jako Recepcjonistka Salonu Sprzedaży i wydaje mi się, ze ogólnie nie ma problemu z praca u ncih, tylko właśnie co do zmian na pewno trzeba się juz dogadac potem też koniecznie.
Kasia 2016-07-07 16:37
Jeśli chodzi o naprawy blacharsko lakiernicze zasada na Grochowskiej , to dno . Żal pisać o tym jak spartolili robotę :-(
hhhh 2016-07-11 19:20
@ kasia może jednak warto żeby przestrzec innych ?
Tomasz 2017-05-04 10:53
Jeśli chodzi o warszawskie salony VW - najlepsza obsługa + ekspozycja.

Śmiało mogę polecić!
1
Tomasz 2017-05-04 10:54
Jeśli chodzi o warszawskie salony VW - najlepsza obsługa + ekspozycja.

Śmiało mogę polecić!
2
ja_ 2017-05-04 10:56
Firma w porządku, nie mam zastrzeżeń. Jak komuś nie chce się pracować to niech pójdzie na wcześniejszą emeryturę.
1
jolaiz 2017-05-04 10:58
Bardzo polecam pracę oraz usługi w S Zasada Warszawa. Ludzie są bardzo oddani i ambitni.
W każdej pracy może coś się nie uda, ale chodzi żeby nie zamiatać problemu tylko go rozwiązywać
i w tej Firmie właśnie tak jest. Pozdrawiam serdecznie
1
Gosia 2017-05-04 11:30
Byłam na naprawie przodu, wymianie zderzaka itd. 3 dni wystarczyło na wszystko z zastępczym autem na czas naprawy.
Było miło i sprawnie. Recepcjonistka konkretna, polecam.
1
Sebastian 2017-05-04 11:46
pracuje tu od niedawna dlatego moja opinia może nie wychodzić z doświadczenia ale napiszę jako "świeże oko" bardzo dobra jest tutaj atmosfera pracy a to dla mnie ważny czynnik, poza tym bardzo dobrze oceniam wygląd salonu i serwisu. Mam pozytywne odczucia i nadzieję że się nie zmienią na minus !
1
Sebastian 2017-05-04 15:35
chociaż pracuje tutaj od niedawna w DSF to jestem mile zaskoczony dobrą atmosferą pracy, pomocnymi pracownikami tej firmy. Dam znać jak się zmieni na te chwilę pozytywnie !
1
Zuzanna 2017-05-10 16:07
Sobiesław Zasada Warszawa poszukuje obecnie między innymi osób na stanowisko PRACOWNIK MYJNI oraz ELEKTRYK. Co jako obecni pracownicy firmy możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w tych działach firmy?
@Sebastian chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie. Jak wygląda proces wdrażania Cię do pracy?
Patrycja 2017-05-15 16:15
Wybrałam się do tego serwisu po tym jak Zaświeciła mi się kontrolka o zużyciu okładzin hamulcowych w ML-u przednie klocki hamulcowe były wymieniane 4 miesiące temu wiec byłam pewna ze do wymiany będę tylko tyknie uprzejmy Pan z serwisu zakomunikował mi ze trzeba wymienić zarówna przednie jak i tylne tatcze i klocki ponieważ nigdy nie były wymieniane i powiedział ze minimum będzie to koszt 6 tysięcy zdenerwowałam się zabrałam raport wydania i pojechałam do serwisu w Sosnowcu okazało się ze ro wymiany były tylko tyknie klocki tak jak przypuszczałam serwis na armii krajowej to oszuści i naciągacze zdecydowanie odradzam
2
Pogromca lizusów 2017-05-18 09:32
Kilka dni w pracy i już się podlizuje. Żenada !
2
Dominik 2017-05-19 14:06
ogólnie polecam
Sobiesław Zasada Warszawa 2017-05-19 14:22
Pani Patrycjo, oceniła nas Pani negatywnie, a my jesteśmy serwisem z Warszawy. Mam nadzieję że z naszego serwisu nie ma Pani negatywnych wrazeń. Jeśli tak to postaramy się na nie odpowiedzieć.
Zostaw swoją opinię o Sobiesław Zasada Warszawa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobiesław Zasada Warszawa