logo Netia S.A

Netia S.A

Gdańsk

Opinie o Netia S.A

anonim 2009-03-03 15:20:57
No widzicie nikt jeszcze nie dodał o nas złej opini, jestesmy z gdyni pracujemy bezpośrednio u Operatora Neti. Zapewnamy wewnętrzne szkolenia i super zarobki. Mamna imię Robert opiekuje sie na poczatku handlowcami i jezdzę z wami na spotkania, chcesz wiedziec wiecej osposabach zatrudnienia zadzwon 505103416 , tylko po 18, 19ej Pozdrawiam Robciu ;)
stokrotka 2009-08-15 15:07:20
Nikt nie dodał złej opini bo może boi się dalszych problemów z tą firma wiem coś o tym!!!! Nie dostałam ani złotówki za prace tym bardziej za podpisane umowy. Nie mówie za głowny oddział netii jest taki ale firma która działa dla netii w Gdyni to [usunięte przez moderatora]
istam 2010-02-03 11:02:33
stokrotka zostaw jakieś info do siebje .pozdro
energy-pro@prokonto.pl 2012-08-11 21:17:57
Najlepsza praca dla doradcy mobilnego to sprzedaż ENERGII ELEKTRYCZNEJ, ten rynek co dopiero się otworzył i jest to bardzo proste sam wiem bo rekrutujemy przedewszytkim osoby które sprzedawały usł telekomunikacyjne. tacy handlowcy najlepiej sobie radzą


przykładowe prowizje za 1 umowę to :

- mała gastronomia typu kebab 7 Mw/rok 250-500 zł
- mały sklep spożywczy 12 Mwh/rok 400-800 zł
- duży sklep spożywczy 24 Mwh/rok 700 -2500 zł
- mały zakład produkcyjny 100 Mwh/rok 2000-5000 zł


w msc. takich umów można spisać 5-10
ile to pieniędzy- policzcie sami

zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv:
[usunięte przez moderatora]
zik 2014-05-07 17:41:52
Moge powiedziec to co było w Gdyni. Poprostu jeden wielki żal. Jestes na umowe zlecenie bez zadnej podstawy, samochod firmowy to tylko 1 i to kierownika, komputer tez był 1 hahah a dla pracownika to tylko słuchawka stacjonarna i zaiwaniaj i rób im sprzedaż usług tym cwaniakom. Nie polecam tej firmy w każdym zakresie.
kamień 2014-10-07 11:21:41
To chyba zależy na jakich ludzi się trafi i sama firma nie jest niczemu winna. Ja trafiłem dobrze na miły zespół, który gładko mnie we wszystko wprowadził i szybko zacząłem zarabiać. Było bardzo przyzwoicie i nawet udało mi się awansować. Polecam.
2
emba23 2016-01-08 22:37:08
A wiesz o "sposobie"pozyskiwania do Netii poprzez oszustwo ad przyszłych zarobków? Mój syn był na pierwszej rozmowie o pracy i zaproponował dla siebie dolną granicę zarobków z ogłoszenia, gdzie obiecano 2600 do 3500 zł. Nikt nie kwestionował stawki. Tymczasem po kolejnym etapie dowiedział się, że NETIA daje hojnie 1000 zł!!!! plus obiecanki cacanki jak się wykaże/ Działacie więc jak polscy politycy, którzy by pozyskać wyborców gruski na wierzbie obiecują a potem to już tylko całe g...TO SKANDAL takie metody więc nie wychwalaj Netii, bo ma złodziejskie metody.
2
emba23 2016-01-08 22:41:21
wiesz o "sposobie"pozyskiwania do Netii poprzez oszustwo ad przyszłych zarobków? Mój syn był na pierwszej rozmowie o pracy i zaproponował dla siebie dolną granicę zarobków z ogłoszenia, gdzie obiecano 2600 do 3500 zł. Nikt nie kwestionował stawki. Tymczasem po kolejnym etapie dowiedział się, że NETIA daje hojnie 1000 zł!!!! plus obiecanki cacanki jak się wykaże/ Działacie więc jak polscy politycy, którzy by pozyskać wyborców gruski na wierzbie obiecują a potem to już tylko całe g...TO SKANDAL takie metody więc nie wychwalaj Netii, bo ma złodziejskie metody. To mój prawdziwy wpos. Powyzszy jest nie mój!!!!
emba23 2016-01-10 13:01:49
Ja wypowiedzialam sie negatywnie, ale najwyrazniej usuwacie zle opinie o was. Fuj, co za metody!!!! jak w komunie.
ergm 2016-03-01 19:22:11
spora maja nadal ta rekrutacje ale duzo tez ofert jest na stanowisko account manager np. w Poznaniu wymagane jest doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych, ICT na rynku B2B
Zostaw swoją opinię o Netia S.A - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A