brak logo

lamela

Łowicz

Opinie o lamela

anonim 2012-10-03 00:27:54
Witam :
Chciałbym zatrudnić się w Waszej Firmie jak można tam awansować czy jest jakaś kompetentna osoba od której można się czegoś nauczyć ?
Nikt 2012-11-11 02:05:57
Chej kolego, odpowiedz sobie na samym początku , czym dla ciebie jest praca,musisz być bardzo młody i bardzo głupi skoro piszesz takie rzeczy,pomyśl o tym co napisałeś, pozdrawiam.
Ola 2012-11-20 01:21:20
Czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam się, kto w tej Lameli pracuje ?
Większość nie potrafi poprawnie napisać kilku zdań...
ktoś 2012-11-30 18:33:53
Nikt - 2012-11-11 02:05:57

Chej kolego, odpowiedz sobie na samym początku , czym dla ciebie jest praca,musisz być bardzo młody i bardzo głupi skoro piszesz takie rzeczy,pomyśl o tym co napisałeś, pozdrawiam.
Hej piszemy przez samo h. W sumie lamela to zakład pracy chronionej, wiuęc nie ma się co dziwić, że analfabeci też są.
ja 2013-05-14 12:00:48
mam pytanie czy wie ktoś ile zarabia osoba w biurze na stanowisku specjalista od spraw technicznych bo ide w tym tygodniu na rozmowę do tej firmy i chciałabym sie dowiedzieć czy warto rezygnować z poprzedniej pracy. Dzieki za odpowiedz
2
tu 157 2013-05-15 09:22:13
jeśli chodzi o zarobki w tej firmie to" ZAPIERDZIELASZ JAK KOŃ A PŁACĄ JAK KUCYKOWI"
3
w_r 2013-05-15 12:55:33
Pozostaje mieć nadzieje ze jak przyjdzie młody właściciel to będzie bardziej rozsądniejszy. Na pewno więcej zarobi szanując pracownika, jak będzie miał odpowiednie podejście to każdy to doceni efektywniejszą i uczciwszą pracą. Starego wszyscy ładują jak tylko się odwróci, w szczególności kierownictwo i mistrzowie.
Anonim 2013-06-05 21:22:18
Narzekania, narzekania i tylko narzekania. Czy Polacy tylko to potrafią. Minęły lata 80-te kiedy przychodziłeś do pracy i nic nie robiłeś a pieniadze miałeś. Teraz trzeba pokazać, że się nadajesz, pracujesz a w szczególności nie narzekasz.
Pawel 2013-06-24 11:01:06
Witam.
Pozdrowienia dla wszystkich :) Wiecie co, Narzekanie to nasza narodowa cecha której ciężko jest się pozbyć, i która bardzo utrudnia życie, pracę.Ja bardzo miło wspominam firmę, choć wiele razy dostawałem w kość, docinki, śmiechy na mój temat ze strony kolegów, przykre oceny przełożonych (oczywiście nie wszystkich), wiele razy miałem dość uwierzcie mi, ale przychodził kolejny dzień w którym trzeba było znaleźć coś dobrego, i znajdowałem, bo chciałem znaleźć.Narzekacie na (usunięte przez admininistratora), ja też narzekałem wiele razy, ale wiecie co bardzo go podziwiam że przez tyle lat daje radę i rozwija firmę, podejrzewam że wiele razy musiał podejmować bardzo trudne decyzje, jak każdy z nas.Oceniając spróbujcie zacząć od siebie.
Panie(usunięte przez admininistratora) ma Pan wielu bardzo dobrych pracowników którzy nie stosują.... (tu musiałbym użyć pewnego słowa), tylko się starają i chcą, trzeba ich po prostu dostrzec, a uważać na tych co tylko przytakują(usunięte przez admininistratora). Pozdrawiam z całym szacunkiem. A wszystkich niezadowolonych zapraszam do UK, na szkołę życia. Trzymajcie się !!!
"tak czy owak..."
1
1234567890 2013-07-12 02:20:59
Witajcie.

Narzekacie i narzekacie...... oczerniacie(usunięte przez admininistratora) i stawiacie firmę w złym świetle.Czy wy sami wiecie czego chcecie,a może jakieś zaburzenia emocjonalne macie!!??
(usunięte przez admininistratora) stara się jak może utrzymać firmę przy życiu i dobrze mu do idzie.Firma rozwija się cały czas i szkoli pracowników.Niestety prawnicy nie chcą korzystać z dóbr które daje i m firma.Te wszystkie nagrody nawowe i za sugestie to niby nic!?A przecież na dzień dzisiejszy możliwości jest tak wiele............. trochę chęci .
Zadajcie sobie pytanie jak by wyglądało wasze życie beż tej pracy....... bieda i obgryzanie paznokci :))
Wąski 2013-07-19 22:01:25
Zgadzam się z twoją opinią kierownictwo nic nie robi żeby ludziom ułatwić prace tylko dokładają tak jak jest teraz na Latsamie i Bagisach kierownik(usunięte przez admininistratora)nic nie robi tylko (usunięte przez admininistratora)i luka z okna jak cięzko ludzie na produkcji pracują.Na stołówce jest syf kiła i mogiła prosi się ich żeby załozyli klimatyzacje a oni nic z tym nie robią jest duszno i śmierdzi (usunięte przez admininistratora)Jestem starym pracownikiem pracuje ponad 10 lat i nic się nie zmienia się w tym kierunku tylko pracy dokładają a o wzroście pensji nie ma mowy.
2
123456 2013-07-20 00:34:47
dobrze pogadać,ale rzeczywistość jest inna,oni nas traktują jak białych (usunięte przez admininistratora),jeśli nie będą chcieli zmienić stosunku do pracowników to tego nie zrobią
1
MAŁGORZATA 2013-07-22 18:05:28

FAJNIE TAK ANONIMOWO POJECHAĆ PO INNYCH.... PROSTO W OCZY JUŻ NIE JEST TAK ŁATWO !!!

JAK ZAWSZE POZDROWIĘ WAS WSZYSTKICH :)
2
lolita 2013-07-23 14:20:56
wszystkie wpisy są zajebiste i to cała prawda o tym zakładzie jak by bylo więcej zakładów w łowiczu to szanował by pracownika a tak ma go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracuje w tym zakładzie jak narazie bo musze mam rodzinę i tak mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ten zakład walta się
1
Nikt 2013-07-31 07:21:47
Ludzie !!! To nie jest forum zamknięte tylko Go Work, opanujcie się ! Skąd wy się urwaliście? Co to za teksty? Boże gdzie Ci ludzie z którymi pracowałem, a czy któryś z tych mądrali co tu takie rzeczy wypisują wie jak odróżnić PS od PP , co zrobić kiedy idą wypływki, albo niedolewy? Proszę was, robicie we własne gniazdo publicznie !!! Żal mi was bardzo, i bardzo przykro. :(
111 2013-08-09 16:26:55
czytam opinie jakiegoś mądrali o niezadowolonych z pracy ,o wiecznym narzekaniu (2013.06.24) i uważam że wpisy tego typu piszą osoby które w miarę dobrze zarabiają bo człowieku gdybyś zdzierał pazury na produkcji światek piątek i niedziele,zarabiał na coraz to liczniejszą kadrę biurową,oglądał dość często wiecznie niezadowolonego (usunięte przez admininistratora) i na koniec miesiąca zarobił 1.300 jeśli dobry miesiąc to 1500 zł to inaczej byś śpiewał.zastanawiam się czasami czy ci ludzie zdają sobie sprawę ile zarabia się na produkcji i na co to wystarczy.nikt nie mówi o kokosach ale w miarę ludzkich zarobkach a jeśli chodzi o(usunięte przez admininistratora)że ma prężnie rozwijająca się firmę to każdy widzi i gratulacje że tak daleko zaszedł ale nich pomyśli na co by przeznaczył te marne grosze które zarabiamy,my tez jesteśmy takimi samymi ludźmi jak on
2
Ciekawy 2013-08-10 01:32:38
Ludzie. Dlaczego z takim entuzjazmem opluwacie firmę, w której pracujecie? Z wielu Waszych wypowiedzi wynika, że nienawidzicie tej pracy i tej firmy. Opluwacie ją. Czy tak samo opluwacie swoją rodzinę? A przecież rodziny się nie wybiera, jesteście na nią skazani. To czy jest dobra, czy zła, czy jesteście z niej dumni, czy musicie wstydzić się jej, nie zależy od Was. Inaczej jest z firmą. To Wy chcieliście w niej pracować, nikt Was do tej pracy nie zmuszał i w każdej chwili możecie złożyć wypowiedzenie. Więc jeśli nie pasują Wam warunki pracy, czujecie się niedoceniani i wyzyskiwani to szukajcie lepszej pracy. Pewnie powiecie, że jest bezrobocie i pracy nie ma więc jesteście „skazani” na pracę w Lameli. To oznacza, że świadomie godzicie się na warunki tu panujące, bo lepszych nie potraficie znaleźć . A więc co Wam pozostaje? Pracować lepiej, lepiej, lepiej, żeby firma była silniejsza. Tylko wtedy macie szansę, że i Wasze życie będzie lepsze.
Odpowiedzcie sobie sami. Czy zatrudnilibyście pracownika, który jest wciąż sfrustrowany, nienawidzi swojej pracy i swoich przełożonych, opluwa firmę i pracodawcę, który mu płaci? Na pewno NIE. To, że chcecie, aby Wasze zarobki były wyższe, warunki pracy lżejsze, a życie było lepsze jest naturalnym pragnieniem każdego człowieka. Lecz, żeby tak było musicie wzmacniać firmę, która może Wam to umożliwić. Jeśli w to nie wierzycie to szukajcie szczęścia i szansy gdzie indziej.
Z Waszych wypowiedzi wynika, że krytykujecie wszystkich, którzy są nad Wami, czyli tych, którzy kierują Waszą pracą. Czy uważacie, że na ich stanowisku robilibyście to lepiej? To dlaczego jeszcze nikt się na Was i Waszych zdolnościach nie poznał? Z tego co wiem, żaden mistrz, technolog, kierownik , czy dyrektor nie należy do rodziny właścicieli, a więc każdy z Was ma szansę pokazać, że bardziej zasługuje na to stanowisko.
Na koniec moja rada. Miejcie odwagę odejść z firmy Ci, którzy źle się w niej czują i nie chcą jej rozwijać. Niech dobrowolnie pozostaną Ci, którzy stworzą Lamelę silną i będą mieli satysfakcję z pracy w niej. Niech pieniądze, które zarabiają frustraci trafią do tych, co traktują firmę jako szansę na lepsze życie. Niezadowolonym dziękujemy i życzymy powodzenia.
pracownik 2013-08-10 20:39:33
Hej czytam opinie i tak sobie myślę że nie chodzi o to że pracownicy nie chcą pracować bo chcą i robią to naprawdę dobrze tylko o to że nie czują się docenieni, nikt nie mówi żeby zarabiać kokosy ,ale1300 zł. za pracę świątek i piątek i zabieranie premii za każdy dzień urlopu, który przecież prawnie się należy to nie skłania do przychylnych opinii.Wymagania w stosunku do pracowników rosną a pracownik na produkcji nie może doprosić się głupiego wentylatora kiedy temp.na hali przekracza 30 stopni , albo brakuje wody.Przejmując maszynę trzeba ją dokładnie sprawdzić,wypełnić papierki, sprawdzić czy w koszu jest worek-BEZSENS szczucie jednej zmiany na drugą.Nie chcę pisać samych złych rzeczy bo jest też fajnie i sympatyczni ludzie także z kierownictwa.Praca raz cięższa raz lżejsza (usunięte przez admininistratora) ale oni mają chociaż wolne weekendy to i 1330 zł. ich nie zraża.
1
A.B.C. 2013-08-14 23:14:44
Skoro nie szanujemy swojej firmy to nie ma co liczyć na szacunek . A tak zwane opinie świadczą tylko o poziomie piszących a nie o ich fachowości.
1
111111111111 2013-08-15 14:58:17
Gdyby firma szanowała pracownika,to pracownik szanował by firmę. Po opiniach pracowników widać jak firma ich traktuje,. Raczej nikt dla własnej przyjemności nie wyssał by sobie z palca atmosfery panującej w lamelli
2013-08-30 18:32:28
Skoro wam tak zle to sie zwolnijcie na wasze miejsce jest 100 chetnych ktorzy docenia swoja prace ciagle narzekacie a tak naprawde zaloze sie ze tutaj narzekaja fi ktorzy w pracy sie opierniczqja a inni haruja jak woly
MAŁGORZATA 2013-08-31 14:56:11

Jesteś idealnym przykładem,o którym wspomniałam w swoim wcześniejszym komentarzu....... za plecami wszystko,prosto w oczy nic.Więc podajmy sobie dłoń i porozmawiajmy jawnie co Cię irytuje.Dziś w pracy będzie idealna okazja :)
Gdyby każdy miał choć trochę zbliżone podejście do tej pracy i współpracowników do mojego, to nie tylko mi by się żyło jak pączkowi w maśle.

Pozdrawiam :)
MALA 2013-09-06 00:13:38
Hej wszystkim :)
Czytajac opinie ludzi piszacych na forum, stwierdzam, ze my naprawde lubimy narzekac. Jak jest lato "zle"- za goraco. Jak jest zima "zle"- za zimno.
Polityka firmy zla, prezes zly, kierownik zly, zarobki zle itp...
Wydaje mi sie, ze osoby ktore wyrazaja same negatywne opinie naleza do grupy ludzi siedzacych cicho w pracy, nie potrafiacych wyrazic na zywo swoich mysli. Tak jest najlatwiej. A moze byscie tak sprobowali zorganizowac zebranie z kierownikiem lub z prezesem. Wtedy kazdy moze glosno wyrazic swoja opinie. Moze szef docenilby szczerosc i lojalnosc swoich pracownikow.
Kochani chowanie sie przed monitorem komputera i ciagle pisanie negatywnych rzeczy tylko pogarsza nasza sytuacje. Mniej mowmy wiecej dzialajmy ;)Przemyslcie to!
Pozdrawiam
Nikt 2013-09-15 23:21:51
Hejka, a gdy już wyrzucicie z siebie całą swą złość, pomyślcie czy nie było fajnych momentów, cholera, praca to jest część waszego i mojego życia, i to nie mała.Nie mnie jest oceniać was i daleki jestem od tego, ale spróbujcie napisać coś dobrego, miłego. E...ch dużo by pisać.P(usunięte przez admininistratora)Dzięki wielkie, i na koniec nie życzę nikomu takich wyborów jakie ja musiałem podjąć, w firmie było wiele momentów złych nawet bardzo złych,ale były też te dobre, fajne, miłe, i o nich się pamięta, pamięta się ludzi, nie marnujcie czasu na narzekanie, spróbujcie coś z tym zrobić,nawet gdy wyda wam się coś niemożliwe. I może ktoś napisze coś miłego.Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz. Dzięki.
A.B.C 2013-09-18 14:53:08
Myślicie że piszecie anonimowo? Te swoje "opinnie" -to jesteście w błędzie.
3
:) 2013-09-18 20:56:28
Następna próba zastraszenia ?, a czego mamy się obawiać ?
To wolny kraj i każdy może publicznie wyrażać swoje zdanie i opinie !
Jeżeli komuś się nie podoba to co tu jest pisane może zmienić forum na inne np. dla wedkarzy, gejów itd.
1
2013-10-11 00:10:15
Ludzie Wy sami nie wiecie co piszecie!!! Narzekać - tak jest najłatwiej. Wiem bo sama tak robiłam dopóki czegoś nie zrozumiałam. W dzisiejszych czasach o prace jest trudno, praca to praca, raz jest łatwiej, raz jest trudniej, więc nie rozumiem o co jest ten szum (jeżeli ktoś ma wyższe ambicje i twierdzi, że ta firma jest taka zła niech znajdzie sobie prace gdzie indziej!!! - tylko ciekawe czy tam nie będzie narzekać tak samo jak tu). Wiadomo, prezes ma swoje wyobrażenia na temat SWOJEJ firmy i nikt mu nie wmówi, że białe jest czarne! Na temat zarobków nie będe się wypowiadać, ponieważ z tym jest różnie. Jeśli chodzi o ciasto - jak chcą to niech przynoszą, przynajmniej przez pół godzinki zrobi się słodko!!! Czy naprawdę komuś to tak bardzo przeszkadza??? Chyba tylko temu co miał na nie ochote i nie dostał, (ale jeżeli jest się flądra i narzeka się na swoją zmianę no to nic w tym dziwnego). Są osoby, które potrafią obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami, a w oczy się uśmiechają!!! Czy to jest normalne??? Firmę jako całość tworzą ludzie!!! To nie prezes czy zarząd nadają opinie firmie - tylko My pracownicy, a skoro nie potrafimy (jak co poniektórzy) powiedzieć co nam nie pasuje tylko wyrażamy swoje negatywne opinie na różnych portalach to nie dziwmy się, że prezes też inaczej nas traktuje!!! Jak Ja bym przeczytała takie opinie pośród swoich pracowników na jakiejś stronie to napewno by długo nie popracowali!!! Pewnie każdy z nas nie trzymał by takiego pracownika. Po to są różne zebrania, spotkania itd. żeby wyrażać swoje opinie, a jeżeli ktoś się o coś pyta, to większość siedzi cicho na takich zebraniach ale na forum anonimowo można przecież obsmarowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu!!!! Tak jest najłatwiej!!! Przykład było zebranie z Górą na temat palenia w firmie i zamiennikiem na elektroniczne. Są osoby, które bały się wpisać, bo myśleli, że ich wyrzucą z firmy bo się przyznali, że palą. Co się stało??? Dostaliśmy e-papierosy i czy kto kolwiek z tego powodu został wyrzucony z pracy??? NIEEEE!!!! Moim zdaniem, ta firma jest ok, tylko ludzie, którzy ją tworzą nie potrafią się dogadać!!! PS: tak na marginesie skoro dwie zmiany narzekające na swoich misztrzów chcą zmian tych przełożonych to WIELKA PROŚBA DO ZARZĄDU (!!!) żeby nie mieszali w to innych zmian, tylko zamienili mistrzów na tych dwóch zmianach!!!!
3
życzliwy 2013-12-02 21:20:22
Hej "lamelowcy" co u was słychać???? Taka cisza, że aż uszy bolą!
Nikt 2013-12-14 09:45:25
Wow ! no wreszcie, przesyt jadu :),a teraz, troszkę uśmiechu i do przodu, powodzenia dziewczyny i chłopaki, trzymam za was kciuki.
aligator 2014-02-04 23:11:24
ZPG czyt. Zakład Pracy Gonionej
Życzliwy 2014-04-09 09:33:19
Każdy umie narzekać i każdemu ciągle mało pieniędzy.Trzeba było się uczyć to by was posadzili za biurkiem i byście zarabiali po 4000 zl.Ale zobaczcie tez pozytywne strony zakładu.Są różne szkolenia,konkursy i tez nie małe nagrody.już nie narzekajmy na wypłaty bo jak ktoś chodzi cały czas na zwolnienia to wiadomo ze ma niską wypłate. Przecież jak komuś nie pasuje to zawsze sie moze zwolnic.A ja jednak sądze ze powinien ja szanowac bo zyjemy w takich czasach ze nie ma az tak duzo ofert pracy zeby sobie wybierac.Pozdrawiam
titi 2014-05-13 21:43:32
Przetłumaczę powyższą wypowiedz na na język ojczysty:
- zap...ać nie narzekać, albo wynocha -
He he! jak rosyjska propaganda, dobrze się bawie jak czytam takie bzdety.
Ja też jestem życzliwy dla ciężko pracujących, ale w ludzkim rozumieniu...
3
111111111111 2014-10-01 19:22:07
chyba żartujesz i marzysz o 2000zł,nie ma nawet 2 z przodu
mmm 2014-10-21 14:15:55
Podaj jakieś konkretne namiary na siebie,odpowiem na wszystkie pytania,ale nie na forum,bo i tak administrator wykasuje to co będzie chciał
były pracownik 2014-12-16 07:22:16
Cała prawda, firma dno...
5
lolita 2015-04-03 18:20:20
Ta firma schodzi na psy.Traktują ludzi jak małpy w klatce.Jaka cisza na forum.Pozdrawiam lolita seksi.
2
karpik 2015-04-03 22:50:51
Ten Komentarz pisała osoba z biura żeby podkręcić temat na forum
ktoś 2015-04-06 19:36:37
Tylko że osoby z biura latem mają klime i palca nie wystawiają za drzwi,żeby im się nic nie pociło,a my na halach jak w saunie... pot leci po całym ciele i jeszcze czasu nie ma, żeby wody się napić,nie mówiąc o wyjściu do toalety,bo nam jest wolno tylko zasówać-takie nasze prawo.
co do zimy ,to biuro siedzi w ciepełku i też się nie wychyla, żeby nie marznąć,a nam na hali zimno,przeciągi,więć wieje, na głowę czasem leci jak pada,bo sufity dziurawe,ale co biuro ma do tego....
iiiiiiiiiiii 2015-04-06 19:43:17
marzniemy i przez to się przeziębiamy, bo na hali jest 14 stopni albo zimniej,ale na zwolnienie iść nie można,tylko chorym trzeba pracować,bo nie dość że po premi polecą,to jeszcze jakieś dziwne insynuacje,że jak to na zwolnienie poszłeś,a jak za często chorujesz to cię zwolnią,ale że pracujesz cały czas na stanowisku przy którym są drzwi cały czas otwierane na dwór i pizga,to mały szczegół
lllllll 2015-04-07 10:20:41
kadry mają takie wspaniałe pomysły... ciekawe jakby sam musiał w zimnie pracować to by mu się odechcialo głupich min stroic a ciągŁe zastraszanie zwolnieniem podlega pod sąd
*** 2015-04-22 18:31:02
Całkiem niedawno tam pracowałem, ten zakład to żenada. Tam czas staną dawno dawno temu. Ktoś pisał ze w dachu są dziury, to fakt w zimie śnieg mi na głowe padał. Jak przyszła odwilż to strach było podchodzić do szaf z elektryką bo po wszystkim lała się woda. Zaskakujące jest to ze nić się w tym temacie nie zmienia, ale krótko mówiąc JAKI PAN TAKI KRAN.
1
0pppppp 2015-04-26 10:24:57
Ta j.j po prostu nie dała się ponizac o ublizac sobie dlatego inne osoby wyleciały (a te dwie osoby to nie będę się wypowiadać jakimi ludźmi byli ) nie znasz sytuacji nie wypowiadaj się panie wiemy jak hD
2
kkkkkk 2015-04-30 13:43:30
obiecują ludziom, że ich nie zwolnią, że jest dla nich praca, a po miesiącu wręczają papier. tylko szperają i węszą, kwitów na każdego szukają.
1
pawcio 2015-05-06 00:08:58
W tej firmie jest pełno konfidentów którzy z ucha donoszą a najwięcej jest na zmianie C pozdrawiam perfidnych konfidentów te osoby będą wiedziały o kogo chodzi.
wojtek 2015-07-03 20:14:06
Minął miesiąc nikt nic nie pisze bo wszyscy są w szoku na zakładzie pod rządami dyrektora.Pracownicy nie szanują się nawzajem to i szefostwo nie szanuje ludzi."Pawcio" ma racje donosicielstwo wszechobecne.
1
Jacek 2015-09-06 18:00:25
Ja zostałem zwolniony przez samego prezesa, i bardzo dobrze bo trzy lata temu sam chciałem się zwolnić z tej chinskiej firmy, już zanisłem wypowiedzenie do kierownika, ale naobiecywał mi złote góry, no jakoś mnie urobił
2
wojtek 2015-09-17 21:25:33
Pracujecie w tej firmie że takie opinie piszecie chyba nie jako wtryskarkowy,pot z czoła leci maszyna zapiernicza to jest super praca tylko pozazdrościć.z4uc
pe.ka 2016-03-21 15:53:19
Ludzie pracujący w Lameli od zawsze narzekali.
Pracowałem tam prawie 10 lat.
Niestety nikt nigdy na żadnym ze spotkań z nie wyraził swojej opinii ani nie podjął dyskusji na tematy które po szatniach i podczas pracy były na topie.
Ja uważam czas ten za udany .Były rzeczy które nie wszystkim się podobały ale tak to jest niestety w każdej Firmie-''Tam jest dobrze gdzie nas niema''Pozdrawiam pe.ka
kasia 2016-05-25 20:07:56
chyba jakieś zmiany się szykują.... podobno będzie ktoś nowy w kadrach
6
toja 2016-11-01 01:48:50
Alo alo... -a ten wasz zakład pracy to jeszcze istnieje ?
Pracowałem tam kiedyś i do dziś myślę ze to największa kiła w Łowiczu.
Pozdrowienia dla uśmiechniętej Marzenki
2
Zostaw swoją opinię o lamela - Łowicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lamela