brak logo

Posłaniec

Warszawa

Opinie o Posłaniec

admin 2015-06-06 21:15
Nie zgadzasz się z opiniami na temat firmy Posłaniec? W takim razie dodaj komentarz na naszym forum.
1
DB 2015-07-24 21:45
Daniel Parówa jeszcze tam pracuje?
1
Jeleń Kiełbasa 2015-11-02 03:18
Witam,
Chciałem nadać śmieci do pobliskiego kontera, czy mogę liczyć na to, że przyjedziemy do mnie kurier który zajmie się tą sprawą? Czy taka usługa jest darmowa?
pozdrawiam.

http://www.wykop.pl/link/2835449/firma-kurierska-poslaniec-podrzuca-smieci-do-prywatnego-kontenera/#comment-32001943
6
KLIENT 2015-11-03 18:04
tragedia
Michał 2016-02-09 12:57
Warto iść tam do pracy jako kurier direct? Jaka kasa?
ewa 2016-05-20 22:46
@ireneusz9876 to dobrze że jest umowa o pracę. A 2500 to netto czy brutto?
Kacper 2017-01-18 10:29
Firma i zarobki zapowiadaly sie obiecujaco. W rzeczywistosci po pierwszym miesiacu pracy a dokladnie 3 tyg dostalem 1000 zl. Po drugim pelnym i ostatnim miesiacu 1300 zl nie odjeto mi jeszcze za paliwo poza praca wiec mysle 1000 zl po raz kolejny . praca od 8 do 18 jeszcze sie nie zdarzylo 20-21 to realny czas zakonczenia pracy cale dnie za psie pieniądze NIKT WAM TYLE NIE DA CO POSLANIEC MOZE OBIECAC. DRAMAT NIE POLECAM !!!!!
olo 2017-05-22 16:17
piszesz bzdury odnośnie wynagrodzenia jak i godzin pracy.
były kurier 2017-06-28 15:58
Witam
zastanawiam się dlaczego ta firma dalej funkcjonuje ????
w biurze utrzymywane sa osoby , które biora kase za nic np. Elka - matka właścicielki , która oprócz tego , że zajmuje się plotami i paleniem fajów jeden za drugim to jest nie potrzebna bo nawet cięzko dostac pieniadze na paliwo dla kuriera - nbie ważne czy kurier zrobi 100 czy 200 km dostaje na dzień 50 zł , nikt nie ma umowy o prace z kurierów a skład to przeważnie recedywa. Na 10 kurierów 2 jest ok. szczerze nie polecam firmy jako pracodawcow
Zostaw swoją opinię o Posłaniec - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Posłaniec