brak logo

ATS Display Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o ATS Display Sp. z o.o.

czarna perła 2010-07-21 23:33:08
Omiać szerokim łukiem,żenada jak można upodlić ludzi.
1
anonim 2010-07-26 18:20:31
I dwa lata na umowie zleceniu
1
elektryk 2010-09-28 17:21:57
Mam to już za sobą objecują wiele mało realizują, napewno jestem z mazowsza ale nie jestem palcem robiony jak niektórzy z pomorza zapewne myślą.
1
anonim 2010-12-29 20:56:18
pracowałem jako projektant, więc opinia dotyczy działu kreacji: rozmowa kwalifikacyjna, test i projekt do wykonania. Po zaliczeniu umowa próbna 3mies. Po zaliczeniu okresu próbnego podwyżka( w moim wypadku ok 10%) i umowa na czas określony. Półroczne podsumowania wyników pracy, osoby odbiegające wynikami od średniej zespołu dostawały ostrzeżenie, w przypadku braku postępu zwolnienie, zdażały się też zwolnienia w szybszym tempie, przez 1,5 roku zmiana 4 czy 5 osób w studiu. (średnia w dziale handlowym - 3-4mies, brak wyników sprzedaży). Wypłaty na czas, premie za sprzedane projekty też wypłacane bez robienia większych problemów. Branża reklamowa, ostra konkurencja i sposób rozliczania pracy powodował pewne napięcia nerwowe oraz niezadowolenie. ( usunięte przez administratora ) trzeba brać to pod uwagę podczas rozmów - jedyna możliwość osiągnięcia czegokolwiek to odpowiednia argumentacja i proponowanie rozwiązań na których korzystają obie strony.Jak wszędzie wśród pracowników są lepsi i gorsi, bardziej lubiani (np. pewien kol. z ( usunięte przez administratora )lub mniej, ale nie wykracza to poza to, co można znaleźć w innych firmach. Z pracy zrezygnowałem sam, dostałem ofertę pracy bliżej domu. Tak jak wspomniałem: rozliczanie wynikow pracy co pół roku, trudna branża - mały rynek, ostra konkurencja, przez 1,5 roku dwie imprezy plenerowe sponsorowane przez firmę +1 w zakładzie, do tego 2 wyjazdy na eventy branżowe u jednego z kluczowych klientow. Przynosisz zyski - jest o.k, nie przynosisz - wylatujesz, czasem szybciej niż pomyślisz. Proste, a większość osób którym podziękowano za współpracę jest przekonana że została pokrzywdzona w niezwykle bolesny sposób
5
kajt 2011-10-28 00:04:10
Są różni ludzie - "zaufany szefa" co [usunięte przez moderatora] a za plecami nadaje o nich i ich rodzinach jak meserszmit, "gawędziarz" który plecie historyjki, są też kompletni[usunięte przez moderatora] . Ale w większości są normalni ludzie tak jak w każdej firmie. I głównie z nimi się pracuje. Szkoda, że nie niektórzy tego nie widza.
nick 2013-03-25 20:15:48
czarna perła - 2010-07-21 23:33:08

Omiać szerokim łukiem,żenada jak można upodlić ludzi.
zgadzam się!!! produkcja - stado żmij !!!
2
Marcepanna 2016-04-27 16:29:21
Pracowałam w tej firmie przez 2 tygodnie. Na tyle pozwoliło mi moje poczucie wartości, godności. Kochani to jest dramatyczne miejsce! Nie sądziłam że takie kołchozy jeszcze istnieją. Pierwsze wrażenie bardzo myle . Starają się wypaść profesjonalnie , jednak bardzo szybko można sie zorientować że zarządzanie tą firma odbywa się na poziomie rzemieślniczym - nie ubliżając rzemieślnikom.Totalny brak szacunku do ludzi, wieczne napięcie, pracwonicy chodzący po kątach i płaczący, fatalna atmofsera rywalizacji i donoszenia na siebie wzajemnie. Monitoring nawet w kuchni na wypadek gdyby ktos jadł obiad 5 minut za długo. Słowo "nie polecam" nie jest odpowiednie. Należy obchodzic szerokim łukiem i wystrzegać się takich miejsc jak to.
hehe 2016-05-17 17:14:36
Nie ma wakatu na to stanowisko @zxenek68. Powiem ci nawet, że spóźniłeś się ponad rok z tym stanowiskiem :D Żałuj, żałuj, bo jest umowa o pracę, dobre zarobki, premia, możliwość rozwoju.
Zostaw swoją opinię o ATS Display Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Display Sp. z o.o.