ATS Display Sp. z o.o.

Wiązowna

Opinie o ATS Display Sp. z o.o.

czarna perła 2010-07-21 23:33
Omiać szerokim łukiem, (usunięte przez administratora)
2
anonim 2010-07-26 18:20
I dwa lata na umowie zleceniu
2
anonim 2010-12-29 20:56
pracowałem jako projektant, więc opinia dotyczy działu kreacji: rozmowa kwalifikacyjna, test i projekt do wykonania. Po zaliczeniu umowa próbna 3mies. Po zaliczeniu okresu próbnego podwyżka( w moim wypadku ok 10%) i umowa na czas określony. Półroczne podsumowania wyników pracy, osoby odbiegające wynikami od średniej zespołu dostawały ostrzeżenie, w przypadku braku postępu zwolnienie, zdażały się też zwolnienia w szybszym tempie, przez 1,5 roku zmiana 4 czy 5 osób w studiu. (średnia w dziale handlowym - 3-4mies, brak wyników sprzedaży). Wypłaty na czas, premie za sprzedane projekty też wypłacane bez robienia większych problemów. Branża reklamowa, ostra konkurencja i sposób rozliczania pracy powodował pewne napięcia nerwowe oraz niezadowolenie. ( usunięte przez administratora ) trzeba brać to pod uwagę podczas rozmów - jedyna możliwość osiągnięcia czegokolwiek to odpowiednia argumentacja i proponowanie rozwiązań na których korzystają obie strony.Jak wszędzie wśród pracowników są lepsi i gorsi, bardziej lubiani (np. pewien kol. z ( usunięte przez administratora )lub mniej, ale nie wykracza to poza to, co można znaleźć w innych firmach. Z pracy zrezygnowałem sam, dostałem ofertę pracy bliżej domu. Tak jak wspomniałem: rozliczanie wynikow pracy co pół roku, trudna branża - mały rynek, ostra konkurencja, przez 1,5 roku dwie imprezy plenerowe sponsorowane przez firmę +1 w zakładzie, do tego 2 wyjazdy na eventy branżowe u jednego z kluczowych klientow. Przynosisz zyski - jest o.k, nie przynosisz - wylatujesz, czasem szybciej niż pomyślisz. Proste, a większość osób którym podziękowano za współpracę jest przekonana że została pokrzywdzona w niezwykle bolesny sposób
9
kajt 2011-10-28 00:04
Są różni ludzie - \"zaufany szefa\" co [usunięte przez moderatora] a za plecami nadaje o nich i ich rodzinach jak meserszmit, \"gawędziarz\" który plecie historyjki, są też kompletni[usunięte przez moderatora] . Ale w większości są normalni ludzie tak jak w każdej firmie. I głównie z nimi się pracuje. Szkoda, że nie niektórzy tego nie widza.
1
ialao 2016-03-20 21:08
wydaje mi się, że jest u nich dobra oferta pracy jako Specjalista ds. Kadr i Płac, co o tym sądzicie? wydaje mi się, ze spokojnie można do nich iść teraz.
moaj 2016-03-31 18:21
tylko że oferta o której mówicie jest już dawno nieaktualna. Znaleźli przecież asystenta sorzedaży do Wiązownej. Aktualnie firma nie prowadzi żadnej rekrutacji
erthy 2016-04-02 21:42
teraz znowu sie pojawila nowa oferta na stanowisko specjalsity do spraw kadr i płac do zadan nalezy obsługa kadrowo – płacowa pracowników firmy zgodnie z polityka personalną
Marcepanna 2016-04-27 16:29
Pracowałam w tej firmie przez 2 tygodnie. Na tyle pozwoliło mi moje poczucie wartości, godności. Kochani to jest dramatyczne miejsce! Nie sądziłam że takie kołchozy jeszcze istnieją. Pierwsze wrażenie bardzo myle . Starają się wypaść profesjonalnie , jednak bardzo szybko można sie zorientować że zarządzanie tą firma odbywa się na poziomie rzemieślniczym - nie ubliżając rzemieślnikom.Totalny brak szacunku do ludzi, wieczne napięcie, pracwonicy chodzący po kątach i płaczący, fatalna atmofsera rywalizacji i donoszenia na siebie wzajemnie. Monitoring nawet w kuchni na wypadek gdyby ktos jadł obiad 5 minut za długo. Słowo "nie polecam" nie jest odpowiednie. Należy obchodzic szerokim łukiem i wystrzegać się takich miejsc jak to.
4
zxenek68 2016-05-02 21:52
czy nadal w firmie jest wakat na stanowisku Sales Assistant / Asystent / ka sprzedaży?
hehe 2016-05-17 17:14
Nie ma wakatu na to stanowisko @zxenek68. Powiem ci nawet, że spóźniłeś się ponad rok z tym stanowiskiem :D Żałuj, żałuj, bo jest umowa o pracę, dobre zarobki, premia, możliwość rozwoju.
Paulina 2017-04-21 13:28
@Marcepanna wspominasz, że w owej firmie brak jest jakiegokolwiek poszanowania pracownika. Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony pracodawcy? Podziel się swoimi wrażeniami.
Zdziwiony 2017-05-07 23:27
Niektórzy tutaj przesadzają. Pracowałem w tej firmie niedawno, dobrze zorganizowana, jasne zasady i co ważne - wypłacalna. Poza tym działa globalnie, pracujesz dla wielu popularnych marek europejskich, jeździsz na targi, odbywasz szkolenia. Naprawdę nie jest źle, żadnych ludzi płaczących po kątach nigdy nie widziałem.
2
ATS Display Sp. z o.o. 2017-06-23 14:01 [pracodawca]

Kolejna „Gazela Biznesu” dla ATS Display
Gazele Biznesu to ranking najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm, który prowadzony jest od 2000 roku.  W marcu tym tytułem została odznaczona firma ATS Display, producent materiałów POS.

Dla podwarszawskiego przedsiębiorstwa to już 4. z rzędu wyróżnienie w rankingu sporządzanym przez dziennik ekonomiczny „Puls Biznesu”, łącznie ATS Display może się pochwalić już sześcioma takimi nagrodami.

- To wyróżnienie to efekt pracy i poświęcenia całego zespołu, składającego się w dużej części z osób, które są z nami niemal od początku naszej działalności, czyli od 2001 roku. Gazele Biznesu to ranking opierający się na wynikach finansowych, a te nie byłyby tak dobre, gdyby nie zaangażowanie ludzi, dostarczanie produktów najwyższej jakości i elastyczne reagowanie na potrzeby klientów – podkreśla Adam Stankiewicz, Sales Director i współzałożyciel firmy

To drugie tegoroczne biznesowe wyróżnienie dla producenta materiałów POS, po „Diamencie Forbesa”.

1
ATS Display Sp. z o.o. 2017-06-26 16:07 [pracodawca]

5 nagród dla ATS Display we francuskim konkursie branży POS!

2 złote statuetki i 3 srebrne – to bilans ATS Display, firmy zajmującej się projektowanie i produkcją materiałów POS po konkursie POPAI organizowanym w Paryżu.

15 czerwca w Paryżu odbyła się gala francuskiego konkursu POPAI. Jedną z nielicznych polskich firm, której produkty były nominowane do nagród głównych była mająca siedzibę pod Warszawą ATS Display. O zwycięstwo w swoich kategoriach walczyły projekty realizowane dla następujaycch klientów ATS-u: Aries Power Equipment, Perfetti Van Melle, Moët Hennessy Polska oraz Multikino Polska. Wyniki nominowanych produktów prezentują się następująco:

Chupa Chups Car dla Perfetti Van Melle: złoto w kategorii „Food”

Stand DC dla Aries Power Equipment: srebro w kategorii „Product line, campaign”

MOËT STAND WOW dla Moët Hennessy Polska: srebro w kategorii „Selective retail”

Stand na kosy dla Aries Power Equipment: złoto w kategorii „Home & Garden”

Open Trolley dla Multikino Polska: srebro w kategorii „Leisure”

Łącznie ATS Display ma na swoim koncie już ponad 75 nagród branżowych, z czego 6 zdobytych w tym roku.

ATS Display Sp. z o.o. 2017-08-02 11:16 [pracodawca]

3 jubileusze pracownicze w ATS Display!

Doświadczona kadra pracownicza stanowi jeden z największych atutów ATS Display. Wielu z pracowników firmy z Wiązowny pracuje w niej niemal od początku działalności, od 2001 roku. W ostatnich tygodniach aż 3 pracowników świętowało swoje jubileusze pracy dla ATS Display.

Jako pierwszy powód do świętowania miał Łukasz – Logistic & Distribution Manager, który dołączył do firmy projektującej i produkującej materiały POS 15 lat temu. Łukasz przeszedł przez kilka szczebli kariery, zajmując się początkowo sprzedażą, następnie pracując w dziale operacyjnym, by ostatecznie zająć stanowisko osoby odpowiedzialnej za logistykę.

Władysława z kolei dołączyła w 2007 roku do zespołu Produkcji, na zdjęciu między innymi z Kierownikiem Zmiany, Panem Stanisławem, który rekrutował i zatrudniał Władysławę 10 lat temu.

10 – lecie pracy świętowała także Marta, która zaczynała karierę w firmie jako pomoc Głównego Księgowego, a od ponad roku pełni obowiązki Głównej Księgowej.

Obchodzącym jubileusze Zarząd ATS Display składa najlepsze życzenia i podziękowania za dotychczasowy wkład w sukcesy firmy!

ATS Display Sp. z o.o. 2017-08-31 08:54 [pracodawca]

Rozbudowa zakładu produkcyjnego ATS Display

Po tegorocznych sukcesach w międzynarodowych konkursach branżowych oraz wyróżnieniach za działalność biznesową, firma projektująca i wdrażająca designerskie i innowacyjne materiały POS, displaye i stojaki reklamowe rozpoczęła rozbudowę zakładu produkcyjnego.

Projekt obejmuje przede wszystkim rozbudowę nowej powierzchni magazynowej i załadunkowej, co równocześnie pozwoli na powiększenie powierzchni produkcyjnej. Nowa hala magazynowa pomieści ok. 600 miejsc paletowych i będzie miała 11 metrów wysokości, co kwalifikuję ją jako magazyn wysokiego składowania. Takie rozwiązanie ma na celu obniżenie kosztów składowania załadunku oraz efektywniejsze wykorzystanie powierzchni magazynowej. Wraz z rozbudową, w zakładzie produkcyjnym powstaną nowe powierzchnie produkcyjne, co pozwoli na kolejne inwestycje w nowoczesne technologie i rozbudowę parku maszynowego. Zakończenie rozbudowy planowane jest na czwarty kwartał 2017 roku.

Równocześnie w ostatnich miesiącach rozpoczęto prace nad oprogramowaniem integrującym niektóre procesy w zakładzie produkcyjnym z wprowadzonym kilka lat temu systemem CRM-ERP. Zmiany planowane są również w obszarze polityki pracowniczej, sprecyzowana została ścieżka kariery pracownika produkcji, planowane jest także zwiększenie zatrudnienia. Aktualne oferty pracy znajdują się w zakładce oferty pracy oraz na stronie interenetowej: https://www.atsdisplay.com/pl/kariera.html.

W zakładzie produkcyjnym w Wiązownie produkowane są materiały POS, które do tej pory trafiły na ponad 50 rynków w Europie i na świecie. Decyzja o rozbudowie zakładu produkcyjnego jest podyktowana organicznym rozwojem organizacji i dążeniem do zwiększenia mocy produkcyjnych.

Paulina 2017-09-01 11:55
@Zdziwiony co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie ATS Display Sp. z o.o.? Jak długo pracowałeś? Czy w firmie jest możliwość awansu na wyższe stanowisko? Jeśli ktoś jest zainteresowany to poszukują właśnie pracownika na stanowisko ASYSTENT DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA. W ofercie napisali, że oferują szkolenie wdrażające, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, pakiet atrakcyjnych szkoleń, zajęcia językowe, pakiet medyczny.
Przemek 2017-09-01 18:55
Witam..ponoć firma posiada lakiernie proszkowa..?Jakie warunki panują tam..?na początek jakie pieniądze proponuja?..chciałbym dowiedzieć się coś na ten temat..
ATS Display Sp. z o.o. 2017-09-04 10:37 [pracodawca]
Szanowny Panie,

Warunki pracy w naszej lakierni spełniają wszelkie obowiązujące normy. Co do wynagrodzenia, jest to kwestia rozpatrywana indywidualnie i zależna od piastowanego stanowiska, kwalifikacji i doświadczenia zatrudnionej osoby. Gdyby miał Pan więcej pytań, zapraszamy do kontaktu z osobą odpowiedzialną za rekrutację pracowników lakierni: 519-311-082
ATS Display Sp. z o.o. 2017-09-20 13:11 [pracodawca]

2 nagrody dla ATS Display w konkursie branżowym POS Stars!

Trzeci konkurs branżowy w tym roku i kolejne wyróżnienia. ATS Display zdobywa 2 nagrody główne w organizowanym w Warszawie przez OOH magazine konkursie branżowym POS Stars!

9. edycja konkursu była rekordowa pod względem zgłoszeń, których było 45. Zgłoszone produkty poddano ocenie jury złożonego z ekspertów z branży podczas wrześniowych targów reklamy przeprowadzonych w EXPO XXI w Warszawie.

W kategorii napoje, bezkonkurencyjny okazał się zaprojektowany i wyprodukowany przez ATS Display dla Coca-Coli Recipe & Mixing Stand.  Jury doceniło kompaktowość i interaktywność standu, który prezentuje produkty komplementarne takie jak alkohol, napoje Coca-Cola, przyprawy, limonki. Dodatkowo na ekranie wyświetlane są przepisy na drinki, które można przygotować wykorzystując zatowarowanie standu.

Drugą nagrodę firma oferująca kompleksową usługę projektowania i produkcji materiałów POS zdobyła za Zestaw Standów Honda - solidnie wykonanych regałów prezentujących elektronarzędzia i osprzęt japońskiego producenta z wyraźną komunikacja marki i sloganu reklamowego.

ATS Display po raz siódmy z rzędu zdobyła wyróżnienia w konkursie POS Stars, łącznie firma ma już na swoim koncie ponad 75 nagród branżowych oraz wyróżnienia dla najszybciej rozwijających się przedsiębiorstw w kraju - Diament Forbesa i Gazele Biznesu.

Zostaw swoją opinię o ATS Display Sp. z o.o. - Wiązowna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Display Sp. z o.o.